Orijinalini görmek için tıklayınız : Gözler Milli Futbolcuda

SivasSpor.Com
09.06.2015, 12:50
http://i.hizliresim.com/OqNLdz.jpg

Sivasspor'da gözler Hayrettin Yerlikaya'ya çevrildi.

Sivasspor teknik direktörü Sergen Yalçın'ın yardımcısı Tamer Tuna'nın BJK ile anlaşması sonucu boşalan yardımcılığa, Sivasspor'un emektar futbolcularından Hayrettin Yerlikaya'nın getirilmesi gündeme geldi.

Yerlikaya,geçen sezon 4 Eylül Belediyespor'da sportif direktör olarak göreve getirilmiş, 4 Eylül Belediyespor ise 2. lige çıkmıştı. Sivasspor Yönetiminin, Sergen Yalçın ile görüşerek "evladımız Hayrettin Yerlikaya yardımcın olsun" teklifinde bulunması bekleniyor.

"Sivasspor formasından başka forma giymem" diyerek faal futbolculuğu bırakan,tekmeye kafa atan adam olarak bilinen Hayrettin Yerlikaya'nın göreve gelmesi halinde futbol kamuoyu ve özellikle Sivasspor'lu taraftarları arasında,başarılı olacağına olan inanç tam.

Yiğidolar,Hayrettin'in göreve getirilmesinin en doğru karar olacağını ifade ederek, "Hayrettin tekmeye kafa atarak, formasını terleten ender futbolcularımızdan birisidir ve öz evladımızdır. Görev verilmesini isteriz" şeklinde konuştular.

Halen 4 Eylül Belediyesporun Sportif Direktörü olarak görev yapan Hayrettin Yerlikaya'nın olası bir teklifte ise nasıl cevap vereceği merak konusu.

Sivasspor.Com Özel Haberidir.

Rallim58
09.06.2015, 12:57
Hayrettin Yerlikaya'ya yapılacak bu teklif, vedasında yapılan vefasızlığı örtecektir diye düşünüyorum...

"Sivasspordan başka forma giymeyi Allah bana nasip ettirmesin" diye dua eden, düzgün ve dürüst bir evladımıza; Sivassporda verilecek bir görev onun gönlünü alacaktır diye düşünürüm.

58YIGIDO58
09.06.2015, 12:58
Cok isabet olmus Hayrettin yillardir Sivasspora hizmet etmis birisi.
Insallah gelir sportif direktörlüge.
Basarili olacagini umuyorum.
Ayrica Muhammed Ali Kurtulusta uyardi.

by_hunter
09.06.2015, 13:39
Hayrettin e yapılan haksızlığı bir nebzede olsa giderebilecek bir teklif.

Fakat 4 eylül ün dinamiklerini bozmamaya da önem göstermemiz gerekiyor...

bahbaba58
09.06.2015, 15:03
Yeter bu ayrılık efsane tekrar SİVASSPORUMUZ içın görev yap adam gibi adam Gerçek SİVASLI SİVASSPORLU
Gerekirse bu forma için canını verecek nadir futbolculardan ve SİVASLILARDAN biri

Mehmet ATEŞ
09.06.2015, 15:14
Tam isabet olur bu yönde bir karar verilirse böylece Sergen hoca ayrıldıktan sonra yeni teknik adam aramak zorunda kalmayiz

çorluluyiğido
09.06.2015, 15:24
futbolda sadece duygusallık değil beceri ve yetenek de önemli bir faktördür.fakat hayrettin de bu 2 özelliği de görüyorum.burada sergene önemli bir pay düşüyor.bir yardımcı teknik direktör için en önemli kişidir.anlaşabileceği ve ona güveneceğine inanıyorsa bu kişi hayrettin olmalı.hala maçlardaki attığı deparlardan sonra amcaların cristiano hayrettin tezahüratlarını unutamıyorum.sağ kanat cicinhoya ait hayrettin gelirse solkanatı da sağlama almış oluruz.:)

badof58
09.06.2015, 16:16
Hayrettinin 4 Eylül'den kalıp o takıma faydalı olacağını düşünüyorum, yardımcıyı Sergen seçmeli ..

blacksky
09.06.2015, 18:04
Sergen hoca kabul ederse Hayrettin için bulunmaz fırsat olur. Süper ligde yardımcı hocalığa geçiş ilerideki muhtemel teknik direktörlük kariyeri için müthiş bir basamak olacaktır.

teyfikyasir
09.06.2015, 18:14
Futbolculugunda cok yetenekli bi futbolcu olmamasina ragmen yuregini sahaya koyarak oynardi. En yetenekli topculara bile kapatirdi bizim sol kanadi. InsAllah getirirler. Takimdaki kendini topcu zannedenlere cok guzel ornek olur. Olagan ustu yetenek Sergen ve olagan ustu karakter Hayrettin.

psychology58
09.06.2015, 18:47
Kaptanın gidiş şekli hiç içime sinmemişti bence böyle bir yöntemle iadei itibar yapılabilir. Mecnun Başkana da bu yakışır. İnşallah seneye efsane kaptanımızı yedek kulübesinde görürüz.

dibba58
09.06.2015, 19:11
Takım çalıştıran bir hocanın kendi belirleyecegi yardımcıyla çalışmasından başka doğal birşey olamaz.Dayatma yanlış olur.

Rasimsivasli
09.06.2015, 20:59
hayro bu kafayla tosuna bile kafa atar yeterki sergenle calistin kafasi tam isabet :)

34MUAMMER58
09.06.2015, 21:44
Öncelikle hayrettinin futbolculuğunu hayrettin 15 yaşından beri biliyorum,sivassporun 2.ligde kalmasında ,şampiyon olmasında,süperligde kalmasında ,şampiyonluğa oynamamızda çok büyük emekleri olan ,sivassporun tarihde milli takıma yolladığı futbolculardan biridir,hernekadar sivassporun tarihini bilmeyen yeni nesil embesillerle,futbol cahili bazı sivaslılar onu yuhlasada kendisinin bu takımda emeği fazladır,no stop 15 yıl aralıksız hiçbir takıma gitmeden futbolda sivrildiği takımda futbolu bırakmış nadir oyunculardan biridir,lakin yaRDımcı antrenör olaRAK Henüz yeterli olmadığını ,sivassporda yardımcı hoca olarak başlamasının ,hernekadar hayrettini onure etsede ,sivasspor açısından olumsuz olabilir,zaten kimin yardımcı olacağınıda yönetim değil,sergen hoca bilir,yardımcı hocadan kasıt nedir ?aklıma gelen,maç oynanırken,oyunu okuyacak,eksik olan ,aksayan yerleri hocaya iletecek,takımı antreman ettirecek,maçlardan önce rakibi analiz edip hocaya rapor verecek kişidir ,ben bunu anlıyorum,bunlarda birden olmuyor,belli birikim ve tecrübe gerektiriyor,eğer hayrettin bu işi yapacaksa,önce diplomasını alacak,küçük takımlarda hocalık kapasitesini ölçecek,eğer sivasspor hayrettine vefa gösterecekse bunu sivasspor yardımcı hocası olarak değil ,a 2 takımında hocalık yaptırarak yapabilir,serrgen hoca olur derse domingo lopezin gelme ihtimali varsa onun gelmesinden yanayım ,yardımcıhoca tecrübeli ve tüm futbolcuların saygı göstereceği kişi olmalı

alboran
09.06.2015, 23:11
bu işler vefayla mefayla olmaz.tamer tuna çok iyi analizler yapan biriydi. bunu herkes söylüyor. hayrettin'in ne tecrübesi var ki sergen'e yardımcı olarak geliyor ? hatıra gönüle böyle iş yapılmaz.şöyle anlatıyım sergen maç içinde tribüne gönderilse bir anda takımın hocası hayrettin olacak. adamın ne tecrübesi var ki bu görevi layık görüyorsunuz ? bu iş çocuk oyuncağı değil. gider tecrübe kazanır gelir, görevi aldığında hep beraber seviniriz. ancak geçmişteki yapılan hatalar, sırf vefa örneği olsun diye başka hatalarla kapatılmamalı.

eyuphulagu
09.06.2015, 23:21
Ben de eski oyuncumuz kaptanımız Muhammed Ali nin antrenör olmasını tavsiye ediyorum..Hayrettin önce kendini alt lig takımlarında antrenör olarak ispatlamalı sonra sivasspora gelmeli diye düşünüyorum..

Kokomo
10.06.2015, 07:43
Çok yanlış bir karar olur !

Hayrettin'i severiz ayrı ama bu makam için şu an çok yetersiz.

halilxx58
10.06.2015, 08:31
Hayrettin Yerlikaya yerinde bir karar olur, Sivas'i Sivasspor'u seven bizden biri. Vefa borcumuzuda ödemis oluruz.

Hayrettin'e yetersiz diyenleri anlamakta zorlaniyorum. Sonucta yillardir futbolun icinde olan, Sivassporu cok iyi taniyan birisi. Tecrübeli olsa zaten yardimci degili teknik direktör olur.

sevdamcihad
10.06.2015, 12:46
Sergen Hoca nın kafasına yatması önemli yatmazsa ne başkan ne yönetim ikna edebilir.:D

junior_69
10.06.2015, 20:28
....Tekmeye kafa atan adam olarak bilinen Hayrettin Yerlikaya'nın göreve getirilir ise, "Sivasspor formasından başka forma giymem" diyerek faal futbolu bırakan emektar kaptan Yerlikaya'ya karşı yönetimin bir jesti olarak değerlendiriliyor...
ADANADEMİSPORDA Kim oynadı yavvvvv

adres58
10.06.2015, 20:55
....Tekmeye kafa atan adam olarak bilinen Hayrettin Yerlikaya'nın göreve getirilir ise, "Sivasspor formasından başka forma giymem" diyerek faal futbolu bırakan emektar kaptan Yerlikaya'ya karşı yönetimin bir jesti olarak değerlendiriliyor...
ADANADEMİSPORDA Kim oynadı yavvvvv

O kadar iyi mi takip ediyorsun Kaptanı bilemem ama Kariyeri boyunca Adana Demirspor dahil Sivas dışına çıkmadı... Sadece Adana Demirspor istedi gitmedi....

cılgınsivas58
10.06.2015, 22:41
hayrettin para istemez beleş diye hayrettini getirirler..

cılgınsivas58
10.06.2015, 22:42
bence yardımcıyı sergen seçmeli

34MUAMMER58
10.06.2015, 22:53
Sergen hoca yardımcılığına kardeşi gürsoyu getirdi,konu kapansın artık,4 eylül sporun hocası yusuf tokuş görevinden istifa etti,haYRETTİN bu takımda hoca yada yardımcı hoca olarak kendini geliştirsin isterim.

balmandol
11.06.2015, 11:37
Seni oraya koymazlar güzel kardeşim. Sen Sivas'lısın sen herşeyi biliyorsun..Bazılarının ekmeğine yağ,kaymak yerine acı biber olursuunnnn. Hiiççç boşuna heveslenme. Bak Yusuf Tokuş bile 2.ligde ÖPÖZ SİVAS'lı olarak çıkar rantına kurban gitmişken seni hiç Antrenör ederlermi kardeş..Bizde yabancı hayranlığı dururken kim tanır kim bilir seni..!!!

ankastre
11.06.2015, 23:45
yabancı hayranı olmakda ne gardaş.
sivasımızdamı bu modaya uydu.
yusuf belediyespordan zorla istifa ettirilmiş ettiren ali izgiymiş.
ayıp gardaş ayıp la.
hayrettin canı dişine takıp oynayan futbolcuydu.
neden yardımcı olmasın illaki yabancımı olsun.
yazıklar olsun