Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğidolar'ın gözü Aydın'da

SivasSpor.Com
10.06.2015, 07:19
http://resimzade.com/Show.html?i=45785&token=29888

Geride kalan sezondaki hemen hemen her maçta alternatif sıkıntısı yaşayan Sivasspor bu kez işini sağlama almaya hazırlanıyor.

Her mevkiiye kaliteli iki oyuncu isteyen teknik direktör Sergen Yalçın’ın Galatasaray’daki sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan Aydın Yılmaz’la bir görüşme yapacağı öğrenildi. Kırmızı-Beyazlılar, sağ kanat için Burhan Eşer’le 2 yıllığına yeniden anlaşmıştı. Ancak Sergen Yalçın’ın geniş kadroda Aydın’ı da düşündüğü bildirildi.

by_hunter
10.06.2015, 07:32
İyi form tutarsa bu takımda iş yapar.

Son oynadığı maçlarda berbattı.

Ama sakatlanmadan önce ilk 11 zorluyor kimi maçlarda da direk 11 de oynuyordu...

asinancetin583
10.06.2015, 09:38
Ne çok iyi ne de kötü bir transfer olur. Eğer form tutarsa ciddi katkıları olabilir.

teyfikyasir
10.06.2015, 09:50
Abi bu adam 27 yasinda. Ve on yillik bi profesyonel gecmisi var. Ancak o on yila baktigimizda ne yapmis bu adam. Galatasaray yillardir bu adami neden tutuyo kadroda anlamiyorum. Eskiden cok isterdim bu tip adamlarin bize gelmesini. Ancak kendini galatasarayda bile gostermeye gayret etmeyen bi adam bizde hic bi halt edemez. Gelip butun sezonu sakat gecirir. Utaka gibi bi iki mac faydali olur sonra gider. Bu cok acik.

Travis Bickle
10.06.2015, 10:26
Boş Transfer Olur Sergen Hocanın onay verecegıne ıhtımal vermıyorum

halilxx58
10.06.2015, 12:09
Aydini taaaaaa sampiyonluga oynadigimiz zamanlarda Bülent Uygun istemisti. Fakat ardan 5 yil gecti ve bu kocaman 5 yilda Aydin kac resmi mac oynadi kac dakika sahada kaldi?
Gercekten ilgileniyorsak riskli transfer. Sivasspor'da patlama yapma ihtimali var fakat hic bi zaman sürekli oynamamis bi oyuncu ne kadar süre ister form tutturmaya bilemiyorum

58YIGIDO58
10.06.2015, 12:23
Aydin kim ya yapmayin Allah askina bu adam kac yildir top oynamiyor acaba ?
Bize gazir ve bundan daha iyi ilk 11 oyunculari lazim.
Birakin artik yasi gecmis, 2-3 yildir top oynamamis oyunculari.

yigido yakup
10.06.2015, 12:30
Senede kac mac oynar

bize yaramaz ona verilecek para sokaga atilmis paradir.

58Sivaslilar
10.06.2015, 12:30
Top oynamayan oyuncu paslanmistir yani kizaktaki adam bize gelir kazik olur oyuncu alirken dikkat etmemiz lagzim ginede sergen hoca bilir onu adam etmek icin kendisine güveniyorsa alsin:confused: