Orijinalini görmek için tıklayınız : Lindner imzaya kaldı

legolass
12.06.2015, 12:20
Sergen Yalçın yönetiminde gelecek sezon iddialı bir kadro kurmanın planlarını yapan Sivasspor transferde düğmeye bastı.

Geçtiğimiz günlerde Karabükspor'dan Erkan Kaş'ı kadrosuna katan Kırmızı-Beyazlı ekip, gözünü kaleci transferine dikti.

Sivasspor bu kapsamda, Avusturya Ligi'nde Austira Wien forması giyen 24 yaşındaki kaleci Heinz Lindner ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Bu sezon Wien formasıyla 37 maça çıkan Avusturyalı kalecinin transferine teknik direktör Sergen Yalçın'ın onay verdiği ve transferin imza aşamasına geldiği öğrenildi.

Mehmet Ali Sabuncu

Sivasli010
12.06.2015, 12:28
Fanatik Diyiorum baska birsey demiyiorum.

teyfikyasir
12.06.2015, 12:48
Fanatigin baska bi haberine gore baskan dort yabanci alacagimizi soylemis. Gecen gun sekiz yabanci alacagiz demisti. Bidr bizim basin sozcumuz yokmu ya. Her aciklamayi baskan yapiyo. Sergen hoca izinde transferi mecnun baskan tek basinami yapiyo. Kimse yok ortalikta. Bi suru isim geciyo transferde.

59yigido58
12.06.2015, 14:14
kaleci alınacaksa u20 dünya kupasında senegalin kalcisi alınsın adam penaltı canavarı bütün penaltı kurtardı mükemmel reflekslere sahip aynı takımda saar diye bir futbolcu var uzaktan sutları mermi gibi hem çok ucuza alınır hemde ilerde çok iyi paralara satılır merak edenler senegal -ukrayna maçını izlesinler görsünler

Ferhat06
12.06.2015, 14:31
Transfer Merkezi'nden Ali Karakaş,prensip anlaşmasına varıldığını yazmış Lindler için.

beko35
12.06.2015, 15:04
Mustafa ateş twitterde doğruladı

GokhanTurna
12.06.2015, 15:30
Kaleci transferinin yabancı olacağı söylenmişti. Umarım fayda sağlar takıma. En önemli sorunumuz yıllardır kaleci. Petkovic ve Akın'dan sonra tutturamadık kaleyi.

Erkan Kaş ile birlikte bu transferde gerçekleşirse Sergen hocanın genç takım kuracağı kesinleşmiş olur.

samettt
12.06.2015, 16:50
hiç iyi gibi durmuyor ama bakacaz, şu yediği iki golede bakmanızı tavsiye ederim...

https://www.youtube.com/watch?v=pxYqlJYmQBo

samettt
12.06.2015, 16:51

yiğidoyiğit
12.06.2015, 17:14
Austria Wien kalecisini alıp Rapid kalecisinin yediği golleri göstermek garip.

yiğidoyiğit
12.06.2015, 17:16
hiç iyi gibi durmuyor ama bakacaz, şu yediği iki golede bakmanızı tavsiye ederim...

Golleri yiyen rakip takım kalecisi. Yanlış mı görüyorum?

yiğidoyiğit
12.06.2015, 17:18
Golleri yiyen rakip takım kalecisi. Yanlış mı görüyorum?

Evet son 2 golde oldukça garip daha doğrusu kötü

samettt
12.06.2015, 17:20
maçın tamamını izle son 2 golü yiyen...

legolass
12.06.2015, 17:23
ali karakaş ve mustafa ateşte doğruladı.sivasspor lindnerle anlaştı galiba sadece ailesiyle anlaşmak kaldı.

citothehan58
12.06.2015, 18:50
Linder Resmi Facebook Sayfasinda (https://www.facebook.com/pages/Heinz-Lindner/398062776935849?fref=nf)
kulüpten ayrilacagini kesin olarak aciklamis ve taraftarlarla veda etmis.

onur0634
12.06.2015, 19:34
Bu yönetim olduğu sürece hiçbir taraftar büyük beklentisi içerisinde olmasın bu yönetim aciz yönetim.Geçen sezon karabüksporda ilk 11e giremeyen erkan kaşı transfer etmeleride nasıl bi transfer politikası yürüteceklerinin isbatıdır...

maximustafa
12.06.2015, 19:44
Korcan ve ertuğruldan çok daha iyi olacagından eminim iyi transfer

hoğuz
12.06.2015, 19:51
risk üstüne risk !!! karddeşim Alman 2. liginde takımını en az gol yiyerek Bundesligaya çıkaran İngölstadt takımının kaptanı ve Avusturya A Milli Takımının zaman zaman ilk 11 kalecisi Ramazan Özcan'ı alman için illa bir küfür mü etmem lazım !!

sirseri58
13.06.2015, 00:26
Bu kalecı anca halde karpuz tutar...vay sıvassporumun halıne:))

yigido yakup
13.06.2015, 09:33
Fanatigin baska bi haberine gore baskan dort yabanci alacagimizi soylemis. Gecen gun sekiz yabanci alacagiz demisti. Bidr bizim basin sozcumuz yokmu ya. Her aciklamayi baskan yapiyo. Sergen hoca izinde transferi mecnun baskan tek basinami yapiyo. Kimse yok ortalikta. Bi suru isim geciyo transferde.

galiba sen yapian aciklamayi tam anlamadin.
baskan kadroda 8 yabanciya yer verecegiz yani yeni alinacak diye söylemedi.
4 yeni yabanci daha alincak

sevdamcihad
13.06.2015, 09:51
kaleci alınacaksa u20 dünya kupasında senegalin kalcisi alınsın adam penaltı canavarı bütün penaltı kurtardı mükemmel reflekslere sahip aynı takımda saar diye bir futbolcu var uzaktan sutları mermi gibi hem çok ucuza alınır hemde ilerde çok iyi paralara satılır merak edenler senegal -ukrayna maçını izlesinler görsünler

Müthiş kaleci ama yönetim kaleci bulmuşken ilgilenmez bu kaleciyle sanıyorum

B.DUMANLI
13.06.2015, 16:08
Baskanin konusmalarindan Lindner´in 2.,Korcan´in ise 1.kaleci olacagi dogrultusunda.Peki Korcan Sivasspor´u tasiyabilecek bir kalecimi acaba?.

Kaleci hususu gercekten Korcan´in birinci kaleci olmasini gerektiriyorsa o vakit ikinci kaleci neden Avusturya Viyana´dan transfer yapiliyor anlamiyorum.Türkiye´nin suyumu cikti:).

4 Eylül´ün kalecisi yeterli olabilirdi,neden Avusturya´dan aliniyor, döviz fazlamizmi var acaba nedir?.

sawyer5892
13.06.2015, 16:35
Baskanin konusmalarindan Lindner´in 2.,Korcan´in ise 1.kaleci olacagi dogrultusunda.Peki Korcan Sivasspor´u tasiyabilecek bir kalecimi acaba?.

Kaleci hususu gercekten Korcan´in birinci kaleci olmasini gerektiriyorsa o vakit ikinci kaleci neden Avusturya Viyana´dan transfer yapiliyor anlamiyorum.Türkiye´nin suyumu cikti:).

4 Eylül´ün kalecisi yeterli olabilirdi,neden Avusturya´dan aliniyor, döviz fazlamizmi var acaba nedir?.

Hocam kalecinin kaçıncı kaleci olacağına başkan karar veremez açıklamasını dinlemedim eğer 2. kaleci olacak bir kaleci alacağız dediyse bu Lindner değildir. Eğer alacağımız kaleci Lindner ise zaten Korcanı keser yani kimi oynatacağına hocamız karar verir

B.DUMANLI
13.06.2015, 17:06
Hocam kalecinin kaçıncı kaleci olacağına başkan karar veremez açıklamasını dinlemedim eğer 2. kaleci olacak bir kaleci alacağız dediyse bu Lindner değildir. Eğer alacağımız kaleci Lindner ise zaten Korcanı keser yani kimi oynatacağına hocamız karar verir

Ertugrul ,Korcan´in yedegi degilmiydi?.Korcan sakatlaninca kaleye Ertugrul gecmedimi?.

Baskan´in yerel bir televizyondan alinan Korcan hakkindaki görüsü;

“1 YABANCI KALECİ DÜŞÜNÜYORUM”
Kaleci Ertuğrul’un boşalan koltuğunu doldurmak için yabancı kaleci düşündüğünü vurgulayan Mecnun Otyakmaz; “Bu sene Korcan’nın performansından çok memnun değildim. Bunun sebebinin sezon başı kampının iyi geçmemesi olduğunu düşünüyorum. Korcan eğer bu sene iyi bir kamp dönemi geçirirse çok daha iyi olacağını da düşünüyorum. Ertuğrul’dan boşalan yeri de 1 yabancı kaleciyle doldurmayı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Bu aciklamaya göre ortaya cikan, Korcan kamp döneminde basarili olursa kaleye gecer anlami cikmiyormu?.

umitfidan
13.06.2015, 17:09
Ertugrul ,Korcan´in yedegi degilmiydi?.Korcan sakatlaninca kaleye Ertugrul gecmedimi?.

Baskan´in yerel bir televizyondan alinan Korcan hakkindaki görüsü;

“1 YABANCI KALECİ DÜŞÜNÜYORUM”
Kaleci Ertuğrul’un boşalan koltuğunu doldurmak için yabancı kaleci düşündüğünü vurgulayan Mecnun Otyakmaz; “Bu sene Korcan’nın performansından çok memnun değildim. Bunun sebebimin sezon başı kampının iyi geçmemesi olduğunu düşünüyorum. Korcan eğer bu sene iyi bir kamp dönemi geçirirse çok daha iyi olacağını da düşünüyorum. Ertuğrul’dan boşalan yeri de 1 yabancı kaleciyle doldurmayı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Bu aciklamaya göre ortaya cikan, Korcan kamp döneminde basarili olursa kaleye gecer anlami cikmiyormu?.

Arkadaşın anlatmak istediği hangi kalecinin iyi olduğuna başkan değil sergen karar verir. Korcan formda olur alınan kaleciden daha iyi olursa (bu iyi bir kamp dönemi geçirdi demektir) kaleye korcan geçer. Bizim başkanımız hocaların işine karışmıyor, yanlış izlenim vermeyelim :)

B.DUMANLI
13.06.2015, 17:36
Bizim başkanımız hocaların işine karışmıyor, yanlış izlenim vermeyelim :)

Sergen hoca baskanin maasli calisani,yani baskan isveren sende bunu unutma genc:).

umitfidan
13.06.2015, 18:04
Sergen hoca baskanin maasli calisani,yani baskan isveren sende bunu unutma genc:).

Bizim başkan aziz gibi kadroya müdahale ediyor olsaydı bu kadar tutunamazdı, taraftar gözünde kahraman olmazdı. Başkanın babasının malı değil o kulüp maaşını veriyorum bunu oynatıcaksın diyemez, başkanın görevi düzeni sağlamak düzeni bozmak değil. Bu tarz bir tartışmayada ilk kez şahit oluyorum mecnun başkanın kadroya müdahale ettiğine şahit olduğunuz bir platform mu oldu ?

B.DUMANLI
13.06.2015, 18:50
Bizim başkan aziz gibi kadroya müdahale ediyor olsaydı bu kadar tutunamazdı, taraftar gözünde kahraman olmazdı. Başkanın babasının malı değil o kulüp maaşını veriyorum bunu oynatıcaksın diyemez, başkanın görevi düzeni sağlamak düzeni bozmak değil. Bu tarz bir tartışmayada ilk kez şahit oluyorum mecnun başkanın kadroya müdahale ettiğine şahit olduğunuz bir platform mu oldu ?

Müdahale etmedigine dair bir platformda bulundunmu sen?.Bu konu burada benim icin kapanmistir Ümitfidan!!!!

umitfidan
13.06.2015, 19:01
Müdahale etmedigine dair bir platformda bulundunmu sen?.Bu konu burada benim icin kapanmistir Ümitfidan!!!!

Ünlem falan gerek yok böyle şeylere konuyu açıp başkana sallayan sensin. Adama iftira atacağına saygı duy yaptıkları için, senin gibi boş adama zaten cevap vermem daha kapanabilir konu.

adres58
13.06.2015, 19:08
Bence gerek yok bu tartışmalara.... Adam daha gelmemiş biz onun tartışmasını yapıyoruz. Hele bir gelsin görek...

B.DUMANLI
13.06.2015, 19:16
Ünlem falan gerek yok böyle şeylere konuyu açıp başkana sallayan sensin. Adama iftira atacağına saygı duy yaptıkları için, senin gibi boş adama zaten cevap vermem daha kapanabilir konu.

Ne iftirasi ve ne icin saygi duyacagim,Mecnun baskan yasca benden genctir.Ondan yasca büyük olan bir kisinin kücüge SAYGI göstermesi nerede görülmüstür.

Ben Mecnun baskan´a SAYGI göstermem,onunla sadece bir SIVASLI olarak övünürüm.Övünme ve saygi kavramlari cok ayri seylerdir.Senin yasin bunu ayirt edemedigine göre demekki cok toysun.

Bana sen diyecek kadar olgun biri oldugunu sanmiyorum,bu yüzden yazdiklarini ciddiye almadigim gibi bu yazdiklarini gencligine ve tecrübesizligine veriyorum.

münihliyigido58
13.06.2015, 20:50
risk üstüne risk !!! karddeşim Alman 2. liginde takımını en az gol yiyerek Bundesligaya çıkaran İngölstadt takımının kaptanı ve Avusturya A Milli Takımının zaman zaman ilk 11 kalecisi Ramazan Özcan'ı alman için illa bir küfür mü etmem lazım !!

adam bundesliga'yi birakip, türkiye 15.sine'mi transfer olacak? Cok mantikli.

Rıdvan1
13.06.2015, 21:22
Prensip olarak söz alınan Yabancı kaleci Heinz Linder işi zora girdi.Biterse iyi transfer olacak.

Kaynak: Twitter/Mustafa Ateş

badof58
13.06.2015, 21:55
Bu da yalan oldu, beğenmeyenler sevinebilir, bu gidişle yine transfer işi sarpa saracak ..

batur0658
13.06.2015, 21:57
Bi kac gundur yabanci forumlardan oyuncuyla ilgili yorumlari inceledim gayet iyi yorumlar agirlikta olarak gordum hatta bulundugu ligin en iyi kalecesi olarak gosterilmis ve hatta salzburg taraftarlari ne kadar buyuk rekabet icinde olsalarda iyi kaleci yorumu yapmislar onun icin.her kaleci kotu gol yiyebilir ama gel gelelimki yedigi 8 10 gole baktim cok ici acici gelmedi ... hayirlisi olsun

Ferhat06
13.06.2015, 22:09
Elin gavuruna demediğinizi bırakmadınız gitsin halde garpuz atsın falan diye adamı küstürdünüz.:DEskiden iyi kaleciler hep iyi karpuz,tuğla atanlardan çıkardı.Biz de yazları okul harçlığımızı çıkarmak için çok karpuz attık lütfen bu konuda sataşma olmasın.:)

GokhanTurna
14.06.2015, 01:49

Yaptığın yorum çok mantıksız. Gelecek sezon Bundesliga da oynamaya hak kazanmış takım ile bitmiş(geçmiş) sezonda 15. olmuş Sivasspor'u kıyaslamışsın. Zamansal hatan ilginç bir yorum oluşturmuş.

münihliyigido58
14.06.2015, 12:27
Yaptığın yorum çok mantıksız. Gelecek sezon Bundesliga da oynamaya hak kazanmış takım ile bitmiş(geçmiş) sezonda 15. olmuş Sivasspor'u kıyaslamışsın. Zamansal hatan ilginç bir yorum oluşturmuş.

Bu sene ya kendi takimiyla Bundesliga oynayacak, yada kümede zor kalan yeni talimiyla Türkiye Ligini. Kalite farki ortada. Kariyer acisindan düsünülmesi bile mantiksiz bir adim.

Rıdvan1
14.06.2015, 19:33
Fenerbahçe mert günok ile anlaşmayacaksa onu alalım hem genç hemde milli kaleci

furky.b
15.06.2015, 00:26
Mert Günok suan bosta ve Fenerbahcenin kendisiyle yeni sozlesme yapmayacagini duyurdu. Hemen kapmak lazim..;)

münihliyigido58
15.06.2015, 06:28
Yabanci kisitlamalari kalktigi icin, Mert'in artik cok büyük bir degeri yok Süperlig takimlarina. Fener'de aldigi senelik ücret (1,5 milyon dolar gibi) Sivasspor icin cok yüksek, ve asagada cekecek hali yok. Yabanci kaleci almak daha mantikli.

Mert ligi taniyor ve kalitesi ortada, ama yurt disinda ayni kalitede senelerdir ilk 11 oynamis daha ucuz kaleciler mevcut.

hoğuz
15.06.2015, 18:11

futbola bu kadar uzak bi yorum Geçen senenin türkiye 5. bu takım :S geçen sene wolsburg oyuncusu sissoko es es e geldi... bu sene obraniak kiralık geldi.. Konya Meha'yla anlaştı daha yeni.. bu adamlar niye geliyor kardeşim :S bilmiyorsan susacaksın... almanyada alacağı para 250.000 euro ise Sivasta alacağı en az 400.000 euro :S ve biz yabancı transfer yapmıyoruz adam türk ! ingölstadt seneye yeniden düşme ihtimali olaan bir takım . Ramazan 32 yaşında kaleci.. bundan sonra para kazanmaya bakacak ! Sivas onun için 10 numara bi takım ...

münihliyigido58
16.06.2015, 11:42
futbola bu kadar uzak bi yorum Geçen senenin türkiye 5. bu takım :S geçen sene wolsburg oyuncusu sissoko es es e geldi... bu sene obraniak kiralık geldi.. Konya Meha'yla anlaştı daha yeni.. bu adamlar niye geliyor kardeşim :S bilmiyorsan susacaksın... almanyada alacağı para 250.000 euro ise Sivasta alacağı en az 400.000 euro :S ve biz yabancı transfer yapmıyoruz adam türk ! ingölstadt seneye yeniden düşme ihtimali olaan bir takım . Ramazan 32 yaşında kaleci.. bundan sonra para kazanmaya bakacak ! Sivas onun için 10 numara bi takım ...

hayal etmeye devam et.

pepsiyusuf
17.06.2015, 08:26
aslında petkoviçin memleketlisi petkoviçle irtibata geçip kaleciyi ikna etse durumları yok mu petkoviç bizim yöneticileri kırmaz sivastan kötü ayrılmadı

halilxx58
17.06.2015, 10:15
aslında petkoviçin memleketlisi petkoviçle irtibata geçip kaleciyi ikna etse durumları yok mu petkoviç bizim yöneticileri kırmaz sivastan kötü ayrılmadı

Petkovic Avustralya'liydi Linder Avusturya'li kardesim. Isim benzerligi olsada mesafe epey cok iki ülke arasinda :)

Linder biraz zor gibi....

mustafa_kavak58
17.06.2015, 16:04
Konuyu kapatin kaptirdik iyi bir kaleciyi
Almanya 1.Lig takimlarindan Eintracht Frankfurt ile anlasmis :mad:

Has Sivas`li
17.06.2015, 16:25
imzalamis...
http://www.sport1.de/fussball/bundesliga/2015/06/eintracht-frankfurt-offenbar-gespraechsbereit-bei-transfer-von-kevin-trapp

çorluluyiğido
17.06.2015, 16:29
mertin fenerden ayrılma sebebi oynamamasıydı zaten.bu yüzden gs ile bjkye zor gider.bursada harun gibi milli takım kalecisi varken mert alınır mı bilmem.osmanlı konya veya bize gelebilir.mert eğer bjkye giderse cenk bize gelir.

mustafa_kavak58
17.06.2015, 16:33
Heinz Lindner Eintracht Frankfurta !!!

https://pbs.twimg.com/media/CHtLSIpXAAAwkUd.jpg

Sivasli010
17.06.2015, 16:46
Lutfen konuyu silin gitsin gorence insan sinirleniyior nasil alamadik diye:mad:

NöOReaK
17.06.2015, 16:47
Yav zaten bizim yönetim sinekten yağ çıkartmanın derdindeydi...

Biz bu transfer politikasina kalirsak korcan 1. kaleci olur süper lig tecrübesi olan bir kaleci alırlar olur biter bu kadar vahim durum.

Yazık çooooooooook yazık.

58 Amsterdam 58
17.06.2015, 17:09
Zaten belliydi neyse bunda da vardir bi hayir

teyfikyasir
17.06.2015, 17:51
Adam gercekten imzaya kalmis. :) neyse ya kismet degilmis. Oyle bakmak lazim, sanki kaleci transferinde bu adam tek alternatif gibi bakmamak lazim olaya. Farkli isimlerde vardir listede. Mertin alinmasi durumunda bu adamdan daha iyi olabilecegini dusunuyorum. Sikinti yok bakalim.

yorumyapıyombenya
17.06.2015, 19:07
Adı uzun bir süredir Sivasspor ile anılan kaleci Heinz Lindner Eintracht Frankfurt ile sözleşme imzaladı. Kaynak Sivasspor.Com facebook sitesi

ne bekleniyordu ki !!!!!!!!!!!!!!!!!

58YIGIDO58
17.06.2015, 19:12
Hic sasirmadim Lindnerin Frankfurtla anlastigina cünku yuzde yüz biliyordum bizim Yönetimin boyle kaliteli kaleci transfer edemeyecegini.

Sadece bekliyorum neler olacak diye merakla bekliyorum bu işin sonu ne olacak diye.