Orijinalini görmek için tıklayınız : Transferde Hareketli Saatler
SivasSpor.Com 16.06.2015, 15:08 http://resimzade.com/Show.html?i=45814&token=43755
Kadroda revizyon kararı alan Sivasspor, transfer hamlelerini sürdürüyor. Yiğidolar, Kasımpaşa'nın iki önemli ismi Tunay Torun ve Ferhat Kiraz'la pazarlık masasına oturdu.
Sivasspor yeni sezonda teknik direktör Sergen Yalçın önderliğinde yepyeni bir kadroyla mücadele etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Transferin ilk günlerinden itibaren yoğun bir biçimde görüşmelerini sürdüren Kırmızı-Beyazlılar, bombaları birbiri ardına patlatacak gibi.
Sivas Yönetimi, Kasımpaşa'nın iki önemli ismi Tunay Torun ve Ferhat Kiraz'ı kente davet ederek görüşmelerine başladı. Menajerleriyle birlikte tesislere gezen iki oyuncunun kaderinin bugün içerisinde netleşmesi bekleniyor.
İki futbolcunun transferiyle ilgili talebin bizzat teknik direktör Sergen Yalçın'dan geldiği öğrenildi.
Erkan ve Orhan tamam
Yiğidolar daha önce pazarlık masasına oturdukları Erkan Kaş ve Orhan Gülle ile de prensip anlaşmasına vardı. Her iki futbolcunun sözleşme detaylarının bile belirlendiği ifade edildi. Sivasspor Yönetimi'nin Erkan Kaş ile 2, Orhan Gülle ile de 3 yıllık kontrat yapacağı ifade ediliyor.
Transferlerin önümüzdeki günlerde resmen duyurulması bekleniyor.
Mehmet Ali Sabuncu
Sivasli010 16.06.2015, 15:11 Iste boyle transferle gelin diycem ama kaynak fanatik....
Ama tunay torun ve ferhat kiraz cok iyi futbolcular insallah gelirler
Özellikle tunay torun nokta transfer olur çok iyi şutları ve driblingleri var
umitfidan 16.06.2015, 15:20 Ferhat sivasta ne kadar faydalı olur bilemiyorum ama aatıfın gideceğini varsayarsak tunay bizim için çok iyi olur. Belki aatıf kadar bileği iyi bir oyuncu değil ama duran toplarda ve uzaktan şutlarda etkili bir isim. Bizim gibi oyunu hep karşı takıma yıkarak oynayan takımlarda iş yapar. Batuhan gibi hava toplarında etkili birinin arkasında da bol bol topla buluşup şut deneyebilir.
Yabanci transferlerin serbest oldugu bir dönemde yerlilerin pesine gitmek pekte mantikli degil :)
Hayırlısı olsun sergen ayakları yere basan bir takım oluşturacak gibi.
Takıma katılan ve gündemde olan futbolcuların yaş ortalaması 23-24-25-26 bu ortalamada kalırsak çok dinç ve kuvvetli bir takim kurarız.
buraks58 16.06.2015, 15:36 offff offff offf derim. işte böyle transfer atılımları yapmamız lazım. şayet bu haber doğruysa ve bu iki transfer gerçekleşirse bizim adımıza mükemmel olur. haydi rastgele...
DoomsDay58 16.06.2015, 15:38 Haber güzel olmasına güzel de bu iki oyuncu, özellikle de Tunay, Kasımpaşa'dan ayrılıp neden bize gelsin? Açıkçası ben pek ihtimal vermiyorum. Eğer bu transferleri gerçekleştirebilirse yönetime helal olsun.
umitfidan 16.06.2015, 15:40 Yabanci transferlerin serbest oldugu bir dönemde yerlilerin pesine gitmek pekte mantikli degil :)
Ligi tanımayan adamlardan bir takım kurarsakda başarı elde edemeyiz, yabancılar elbet gelecek ama ligi tanıyan kemik bir kadro kurmak lazım önce. Trabzon geçen sezon o hatayı yaptı 20ye yakın oyuncu ile anlaştı takımı yeniden yapılandırdılar ligin yarısında aldıkları galibiyet sayısı 5ti, adam yanındakini tanımıyor karşısında ki oyuncuyu tanımıyor performansları da ona göre oluyor tabiki.
asinancetin583 16.06.2015, 15:41 Kaynak fanatik olunca insanın ihtimal veresi gelmiyor ama inşAllah doğru haberdir ve her ikisi de transfer edilir.
Haber güzel olmasına güzel de bu iki oyuncu, özellikle de Tunay, Kasımpaşa'dan ayrılıp neden bize gelsin? Açıkçası ben pek ihtimal vermiyorum. Eğer bu transferleri gerçekleştirebilirse yönetime helal olsun.
http://www.fanatik.com.tr/2015/06/01/kasimpasa-17-futbolcusunu-gonderiyor-605840
Bu listede ismi vardı, gözden çıkarılmış olması muhtemelen, büyük ihtimal Kasımpaşa'da borç batağına saplandı ..
İkisi de yararlı olur, makul paralara gelirlerse çok iyi transferler olur ..
Mustafa ateş: tunay torun ve ferhat kiraz haberleri gerçeği yansıtmamaktadır.
Twitter
34yigido34 16.06.2015, 17:20 Bu haber doğruysa süper olur
Arkadaşlar haber ne yazıkki gerçek değil mustafa ateş twit attı ne bu oyuncular ne de menejerleri tesislere gelmedi diye.
by_hunter 17.06.2015, 09:37 Bana böyle haberlerle gelin işte...
hakangulac 17.06.2015, 15:00 Tunay Torun Sivasımızda superstar olur. İnanılmaz bir transfer olur. 4231 de forvet arkası 3 mevkiiyide oynayabilen muazzam bir adam. Ek olarak daha genc ve iyi oynarsa cok da iyi para kazandırır giderken...
Bir de MErt GÜNOK gelirse sınıf atlarız valla:)
sawyer5892 17.06.2015, 16:00 böyle transferleri ben football manager de yapıyodum çok da iyi oluyordu :) şaka bir kenara tunay çok iş görür
Murad_Kelleci58 17.06.2015, 18:02 Bir kaç gün sonra bir haber gelir aynı Bu Avusturyalı kaleci de olduğu gibi, Tunay Torun'da falan feşmekan takım ile anlaşmış ajanslara haber ve fotoğrafları düşer..
Bizde kedinin ciğere baktığı gibi baka kalırız.. Biz de böyle bir yönetim varken..
Evet takımı iyi yönetebilirsiniz.. Tecrübelisiniz.. Bugün bıraksanız takıma sahip çıkan da olmayabilir.. Bu şehir efsaneleri sizin transferde hep aynı hataları demeyeceğim artık, kasıtlı uyguladığınız ne lazımcı politikalar ile nereye kadar taşıyacak..
Şuna kanaat getirdim artık, iyi bir falcı falan bulmuş olabilirsiniz.. Büyü yapıp takım her sene ligde kalıyor..
Çekirgeyi salı verdim yazıya yazıya.. diyebiliyoruz şimdilik.. Çekirgeyi kafese alan olursa vah halimize, ahvalimize..
58 Amsterdam 58 17.06.2015, 18:18 Haberi gordum cok sevindim sonra ses cikmayinca dedim acabaaa olabilir mi ?
Sonra dedim aman da aman ne hizli ne hizli bizim transferde harektli saatler.
Saatler gecmeyi bilmiyor insanin siteye bakmasi gelmiyor.
Benim merak ettigim bu haberler her yil cikiyor ama cogu da bos cikiyor.
Gercekten bizim yonetim deneyip de alamiyor mu ? Yoksa hic denemeyip sadece basina bos bilgi mi sizdiriyor yonetim ?
Bunun amaci da taraftara iyi gorunmek olsa gerek ?
Bir defa Mecnun baskanla Hollanda'da kamp doneminde konusmak nasip oldu ve cok efendi durust bir insana benziyor ama gerisi sil at gercekten ne ise yararlar anlamis degilim.
10 yildir Superlig'de olan bir kulubun scout ekibi olmamasi cok sacma. Simdi bir antrenor geliyor ve onun dedigine gore transfer gerceklesiyor. Riza hoca Atif'i Grosicki'yi Eneramo'yi vesayre bulmasaydi coktan dusmustuk.
Aci ama gercek.
atrium58 17.06.2015, 19:11 Bu durumda ya M.Ali Sabuncu yalan söylüyor yada Mustafa Ateş... Yalancının kaynanası ölsün mü?
eyuphulagu 19.06.2015, 00:15 Ben ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorum..iki oyuncuda bizde iş yapar...Eğer gelirlerse yanlarında Alpaslan'ı da alıp gelirlerse kaymaklı lokum olur..Çünkü bu üç oyuncu şu an kulüp bulmaları istenen oyuncular...Bu iki oyuncuyu sivasspora yakıştıramayanlara anlam veremiyorum..Gelseler hiç fena olmaz..Sivassporun bu tür kaliteli oyunculara gerçekten çok ihtiyacı var..Şu anda takımda gençleştirme hareketi var..Umarım sivasspor genç ve kaliteli oyuncuları takıma kazandırır...
Murad_Kelleci58 19.06.2015, 08:55 Ben ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorum..iki oyuncuda bizde iş yapar...Eğer gelirlerse yanlarında Alpaslan'ı da alıp gelirlerse kaymaklı lokum olur..Çünkü bu üç oyuncu şu an kulüp bulmaları istenen oyuncular...Bu iki oyuncuyu sivasspora yakıştıramayanlara anlam veremiyorum..Gelseler hiç fena olmaz..Sivassporun bu tür kaliteli oyunculara gerçekten çok ihtiyacı var..Şu anda takımda gençleştirme hareketi var..Umarım sivasspor genç ve kaliteli oyuncuları takıma kazandırır...
Üstad, biz bu futbolcuları be hatta daha iyilerini de yakıştırıyoruz lakin yönetim yakıştırmıyor olacak ki, transferde her sezon sıfır çekip yeni yeni skandallara imza atıyorlar..
yine herkes istedigi begendigi futbolcuları alır bizimkilerd nerde kıytırıkfutbolcu var takıma doldurur erdal beyde tvilere çıkar essakdan bi transfer yapmışlar gibi böbürlenip dururlar
bassguitar 20.06.2015, 16:06 bu nasıl masaymış 2 haftadır oturuyorlar!
|