Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas Webo için devrede

SivasSpor.Com
19.06.2015, 13:52
http://resimzade.com/Show.html?i=45836&token=40559

Fenerbahçe'de gönderilen 5 isimden 1'i olan Pierre Webo'ya Sergen Yalçın'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Medicana Sİvasspor oldu.

Medicana Sivasspor, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren forvet oyuncusu Pierre Webo'yu renklerine katmak için girişimlere başladı. Başkan Mecnun Otyakmaz'da transfer için devreye girdi.

Kırmızı beyazlı kulüp, Fenerbahçe'nin sözleşme yenilemediği Kamerunlu golcü Pierre Webo'yla teknik sorumlusu Sergen Yalçın'ın isteği üzerine temasa geçti. Başkan Mecnun Otyakmaz'ın İstanbul'da bizzat görüştüğü forvet oyuncusu Webo'nun teklifi değerlendirmek için süre istediği belirtildi.

Medicana Sivasspor yönetimi, geçen sezon içerisinde de Webo ile ön görüşme yapmış, Kamerunlu futbolcu, kesin cevabını sezon sonunda verebileceğini söylemişti.

DHA

kayi5834
19.06.2015, 14:15
Eğer 1 forvet daha alınırsa webo gelebilir ama webo ile forvet transferi kapanacak ise bence gelmesin

Countach
19.06.2015, 14:55
*** bu yönetim ne yapmaya çalısıyor allah askına ya .. ya wbu kadarmı acizsiniz kardeşim ya Roman,Ukrayna.Polonya oyucu kaynıyo git ara bul çok mu zor be aciz herifler..sonunda kümeye gidicek bu takım..

yiğido58sinan
19.06.2015, 15:31
süper transfer olur gelirse

DoomsDay58
19.06.2015, 15:34
Webo + genç bir forvet daha olacaksa tamam ama forvet transferini Webo ile kapatacaksak o bölge sıkıntı yaratabilir. Ama alınmasında fayda olduğunu düşünüyorum iyi bir forvet kadro derinliği açısından takıma fayda sağlar.

beko35
19.06.2015, 15:38
Webo çok faydalı olur fakat sadece bu forvetle yetinilmeli bir forvet daha alınmalı ve utaakaya tesekkur edilmeli

beko35
19.06.2015, 15:45
Bu arada hayret kaynak fanatik hariç bütün medyaymış :D

PETKOVİC
19.06.2015, 15:46
egemen yada bekir stoperde süper olur

sebasteia
19.06.2015, 16:22
eskiden beri çok beğendiğim bir futbolcu idi.

batuhan + webo + genç bir forvet süper olur.

furky.b
19.06.2015, 16:29
Yanina Egemen fena olmaz vallaha

beko35
19.06.2015, 16:51
Moral bozmak gibi olmasında bence bize gelmez ya kasımpaşa alır ya da başakşehir yada levanteye

ezelşener
19.06.2015, 17:34
Moral bozmak gibi olmasında bence bize gelmez ya kasımpaşa alır ya da başakşehir yada levanteye

Gelmezse kendi bilir kardeş.Zaten 40 yaşına dayanmış gelmezsede çok kayıp değil bence.

sivaslıadem
19.06.2015, 18:00
yaşına rağmen hala çok verimli oynuyor
çoğu zaman oyuna sonradan girip kolaylıkla maçın gidişatını değiştiriyor

fırsatçı ve pozisyonları kendi oluşturabilen bir oyuncu,bu yüzden iki yıldır takımımızda olan pozisyonları değerlendirememe hastalığına iyi deva olacağına inanıyorum

hepsinden önemlisi inşallah bu haber de balon olarak kalmaz

sıracalı
19.06.2015, 20:18
Sivas webo dan vazgecti ! ( 3-5 kurus yuzunden )
Webo bursada,eseste,konyada vs
Webo olmadi !
Webo olmadi yeni rota yurtdisi !

Bu haberlerden biri cikar yakinda..hep oyle olmadi mi..neyi becerdiki bu yönetim transfer konusunda.2-3 senedir ayni seyler

migroArmis
19.06.2015, 20:31
Webo faydalı olurmu olur..nedenine gelince bu tip oyuncular oyun kilitlendiği zaman tecrübeleriyle ölümcül goller atabiliyor...Bence olumlu bir transfer olur..

çorluluyiğido
19.06.2015, 20:31
emin olun olmazsa olmazımız değil.35 yaşındaki adam ne kadar oynar?daha genç iyi forvetler bulabiliriz.gelmezse üzülmem gelirse sevinirim:D

beko35
19.06.2015, 20:36
Arkadaşlar webo ile ilgilendiğimiz doğru twitterde ben sordum haber doğrumu diye doğru diye yanıt verdi.İnşallah anlaşırlar.

beko35
19.06.2015, 20:37
Mustafa ateşe sordum twiiterda webo haberi dogruymuş

Sivasli010
19.06.2015, 20:42

basaksehir macinda yedigi kirmizi karti unuttunmi kardes, bence basaksehir hayatta almaz onu

babapiton
19.06.2015, 20:50
Cicinho'nun ortalarını en iyi şekilde değerlendirir.1 yıllığına iş yapar bence.Ama bir forvet daha lazım sonuçta yaşlı adam.

umitfidan
19.06.2015, 21:15
emin olun olmazsa olmazımız değil.35 yaşındaki adam ne kadar oynar?daha genç iyi forvetler bulabiliriz.gelmezse üzülmem gelirse sevinirim:D

Adamın hakkını yemeyelim az ipten almadı feneri, bizde iş yapacağı bir gerçek. Ligide tanıyor olması ayrıca değerli kılıyor. :) Fenerde o kadar serbest oyuncu kaldı webo ve mert bizim için kritik isimler, umarım ikiside gelir.

34MUAMMER58
19.06.2015, 21:40
Transfer politikalarımızı fb nin gözden çıkarttığı ,yada kadrosunda düşünmediği oyunculara göre yapmanın artık tadı kalmadı,kabak tadı vermeye başladı:mad:,kaleci ertuğrul için kaleci transferi yapmayıp azdaha takımı küme düşürrten zihniyet,şimdide golcü transferi için weboyu düşünmesi akıllara zarar ,evet webo kaliteli oyuncu,sağdan soldan gelecek ortalara çok güzel kafa golü yapar,oyunun sıkıştığı anlarda hiçkimsenin beklemediği güzel şutlar atar hepsine eyvallahda,adam nerden baksan 1 milyon € dan aşşağı almaz,ve taş çatlasa 1 yıl oynar,sık sık sakatlanır, satıpda bonswrvisinden para kazanacağımız oyuncu değil,daha atıf gibi bir oyuncuyu satamazken,weboyu kime satacağız,benim şahsi fikrim,daha genç ,başarıya aç,emenike ve eneramo karışımı afrikalı bir forvet alınmasından yanayım,tabiki rengifo ve oldoniyi görmüş taraftarlar olarak webo adını duyunca sanki kulağımıza ronaldo sivasa geliyor gibi his uyandırdı :D

B.DUMANLI
19.06.2015, 21:51
Zenci futbolcular genelde olduklari yasi kücülterek futbol arenasinda boy gösteriyorlar.

Artik öylesine kötü bir devirdeyizki.Webo´nun hakiki yasi acaba gercegi yansitiyormu?.Bu 3 takimdan ,bilhassa Fenerbahce´den futbolcu almaya ne kadar merakliyiz.

teyfikyasir
19.06.2015, 22:24
Webo eger alinabilirse cicinho gibi bize cok fayda saglayacaktir. Yasina takilip kalmayin sayin yigidolar. Yas konusuyla ilgili en guzel ornek yine bizde. Iki sezondur lige damga vuran herkesin takdirini kazanan CICINHO. Webo da cok kaliteli ve karakterli bir futbolcu. Takima farkli bi hava katacaktir. Ben alinmasina karsi degilim. Tabiki herkesin gorusune de saygi duyarim. Ama aldigimiz her futbolcuyu bonservis bedwli karsiliginda satilacak gozuyle bakmamaliyiz. Bugun bakildiginda bu isi dunya uzerinde en iyi yapan takimlar bile takima abilik yapacak genclere tecrube aktarimi yapacak disiplinli ve kaeakterli futbolculari takimda bulundurmaya gayret ediyolar. Bi tane tecrubeli topcu aliriz uc tane genc yetenekli topcu aliriz. Webo transferi gerceklesirse gercekten cok buyuk transfer olur. Vesselam.

umitfidan
19.06.2015, 22:26
Transfer politikalarımızı fb nin gözden çıkarttığı ,yada kadrosunda düşünmediği oyunculara göre yapmanın artık tadı kalmadı,kabak tadı vermeye başladı:mad:,kaleci ertuğrul için kaleci transferi yapmayıp azdaha takımı küme düşürrten zihniyet,şimdide golcü transferi için weboyu düşünmesi akıllara zarar ,evet webo kaliteli oyuncu,sağdan soldan gelecek ortalara çok güzel kafa golü yapar,oyunun sıkıştığı anlarda hiçkimsenin beklemediği güzel şutlar atar hepsine eyvallahda,adam nerden baksan 1 milyon € dan aşşağı almaz,ve taş çatlasa 1 yıl oynar,sık sık sakatlanır, satıpda bonswrvisinden para kazanacağımız oyuncu değil,daha atıf gibi bir oyuncuyu satamazken,weboyu kime satacağız,benim şahsi fikrim,daha genç ,başarıya aç,emenike ve eneramo karışımı afrikalı bir forvet alınmasından yanayım,tabiki rengifo ve oldoniyi görmüş taraftarlar olarak webo adını duyunca sanki kulağımıza ronaldo sivasa geliyor gibi his uyandırdı :D

Yazdıklarınızın her satırına katılıyorum ama atladığınız bir şey var, genç oyuncular alıp satabilmek için kadronuzun sağlam olması lazım. O oyuncu tutmazsa, bu sezon ki gibi bütün oyunu tek kanada yıkarak oynamak zorunda kalmayacak bir kadro olacak ki yetiştirmek adına oyuncu alınabilsin. Bu sezon sol kanat en büyük örneği bunun. Takımda tecrübesi ile oyun kazandıracak oyuncularda olmalı bu sezon utaka hiç oynamadı ama en olmayacak pozisyonlardan gol çıkardı tecrübesiyle, sezonun bizim gençleri erkan ve orhan. Ümit ve Fatih'in de ilk 11de şans bulacağını varsayarak söylüyorum ki bu sezon parlatmak için 4 genç oyuncumuz var. Şu yada bu oyuncu demiyorum ancak bizim kısıtlı kadromuza oyun kazandıracak isimler lazım riske gerek yok.(Son gencimiz Crisantus'du ona göre değerlendirmek lazım :) )

dibba58
19.06.2015, 23:08
Yurt dışından ülkemize gelen her futbolcu mutlaka uyum sorunu yaşıyor.Ülke dışından almaktansa ülkemizden bilinen futbolculara yönelmek daha akıllıca olur.Webo bize pek çok maç kazanmamızda faydalı bir santrafor olabilir.Tabi ki biz taraftarların beklentisini karşılamaz ama yinede gelse takım adına yararlı olur.Zira P.Oldini gibi kazmalar satraforsa, Webo bu tür futblculardan 10 gömlek daha iyidir.

GokhanTurna
19.06.2015, 23:10
Webo çok faydalı olur. Burak Yılmaz gibi nerede duracağını bilen bir oyuncu. Sözün özünü söylemek gerekirse bedavacı.

migroArmis
19.06.2015, 23:57

İyi güzel diyorsunda Muammer Abi senin bu söylediklerini biz her sezon başı söylediğimizde bu seferde Sivassporun bütçesi yok sanayi kenti değil takıma sahip çıkan yok deniliyor..Böyle söylenmesine elbette kızılamaz ama şartlar elvermediği müddetçe Sivasspor mecburen belirli standartlarda transfer yapmak zorunda değil mi ?

34MUAMMER58
19.06.2015, 23:59
BU transferin olacağına dair inancım 0 farzimisal konuşuyoruz ,olmayan transfer üzerinden konuşmakda doğru değilde,webo içinde demiyorum,ben transfer işine şöyle bakarım herzeman,500 bin € yada futbolcu gerçekten kaliteliyse ,1milyon €verip alır 2 3 yıllık sözleşme imzalarım,1 2 yıl oynatırım ,tutarsa kendini gösterirse 1 milyon € verdiğim oyuncuyu 2 3 5 milyon € paraya satarım,hem kaliteli futbolcudan sahada maxsimum yararlanırım,sonrada parasını misliyle çıkartırım,sivassporun tarihinde böyle bişeyyok ,servet giderken biraz para kazandırdı,bilica kazandırdı,grosecki hiçdeğilse verdiğimiz parayı kazandırdı,bide satılırsa atıftan maddi olarak yararlanırız belki ,vebo açısından bakarsak veboda futbolcumu diyecek halimiz yok,tecrübesinede lafım yok,dediğim şu 1 milyon € gözden çıkarılırsa webodan enaz 10 yaş genç belki ondan daha kaliteli oyuncu alınabilir ,sivasspor için yabancı transferi bukadar çok zor olmamalı,zaten eldeki batuhan öyle pırpır adam değil,alınacak yeni forvet süratli kontratak futboluna yatkın ,deplasmanlarda defansın arkasına atılacak toplara koşup tutacak adam olmalı,webo benim gördüğüm kadarıyla kornerlerde ,duran toplarda hava hakimiyetiyle gol atan ,karambollerde klasını konuşturan golcü,sivassporun oyun sistemine uygun oyuncu değil kanatindeyim ,milanlı genç santrafor Ezekiel Henty alınsa hem ucuz hemde işimizi görecek oyuncu almış oluruz

ready
20.06.2015, 00:09
ulan arkadaş sivasspor yönetimi ne zaman vazgeçecek fenerbahçenin gözden çıkartıgı futbolcuları almakdan mecnun başkan artık yeter şu fenerbahçeyle olan baglantılarını silmekden bir an önce kurtul sen fenerbahçe yöneticisi deil sivassporun kulüp başkanısın

kkemal58
20.06.2015, 00:31
Bence çok iyi transfer olur. İnşallah gerçekleşir. Webo çok kaliteli golcü

ihtiyar yiğido
20.06.2015, 01:48
Şayet Pierre Webo transferi gerçekleşirse bizim için faydalı bir transfer olacağını düşünüyorum, nedenine gelince;Yıllarca İspanya La Liga'da top koşturan, antrenmanlar da hiç sekte vermeyen ve ciddiyetle çalışan disiplini ön planda tutan, hem ofansif hem defansif özellikleri olan, en azından kalitesini bilip tanıdığımız bir futbolcu, Sergen Hoca'da istiyorsa bir bildiği vardır.

mehmetyigit
20.06.2015, 02:05
Gelirse faydalı olur.Hava toplarında ki hakimiyetinden faydalaniriz.

A.Turan Korkmaz
20.06.2015, 06:33
Webo'ya yurtiçinden ve yurtdışından başka teklifler de var. Umarım bizi seçer ve pivot santrfor mevkisinde Batuhan'a alternatif olur. Kalede Korcan'a, sağda Cicinho'ya, forvette Atıf'a da birer alternatif daha transfer etmeliyiz. Lig uzun ve zorlu maçlar var.

by_hunter
20.06.2015, 10:48
Webo sivasa gelmez

A.Turan Korkmaz
20.06.2015, 11:50
Webo , Sivassporumuza yakışacak, güçlü, karakterli, ailesine de düşkün bir futbolcudur. Eşi ikna olur, iki oğlunun eğitimi de sorun olmazsa Webo, Sivas'a gelebilir bence. Aslolan bizim onu ne kadar istediğimizi gösterebilmemiz. Hem maddi yönden iyi bir teklif yapmış, hem de ona ihtiyacımız olduğunu anlatabilmiş olmalıyız. Yaşının 33 olması, Katar'dan veya Amerika'dan önceki son transferi olur diyorsa da nerede duracağını, nasıl pozisyon alacağını ligimizde en iyi bilen santrforlardan olması onu değerli kılıyor. Kısmet bu işler, inşallah cevabı Müspet olur. Sivassporumuzu gelsin isterim.

beko35
20.06.2015, 13:29
Webo için Antalyaspor ve konyaspor da talip. İnşallah yine birileri kapmaz.

Murad_Kelleci58
20.06.2015, 16:18
Haber başlığında ne diyor "Sivas Webo için devrede"

Herhalde bu transferde "kısa devre" yaptı.. Mazallah dikkat edin de takıma olumsuz nüfuz etmesin..

beko35
20.06.2015, 16:32
Hiç boşuna ümitlenmeyelim yakında haber gelir WEBO Bursaspor da diye :mad:

mustafa_kavak58
20.06.2015, 17:39
Bence alamayiz Weboyu kesin antalyaspor basaksehir veyat kasimpasaya gider eger onlar teklif yaptiysa

58Sivaslilar
20.06.2015, 18:20
webonun gelmesini bütün taraftar onaylar sanirim fakat yaliniz olmaz buna birde yardimci gerek ozaman tam olur:confused:

Harput0658
20.06.2015, 19:51
Gelmesini isterim. Ama çok zor gibi. Weboyu begenmeyenlere de hayret ediyorum :) gerçekçi olalım Webo ayarında genç oyuncu zor buluruz. Adamın ne olduğu belli enazindan :)

sefilix
21.06.2015, 01:39
webo mu. bonservisi elinde demek ki

çorluluyiğido
21.06.2015, 14:08
m.otyakmaz:webo için yıllık en fazla 900 bin euro verebiliriz.webo hafta içinde kararını verecek.

beko35
21.06.2015, 14:34
Bilgi: pierre webo'nun sözleşmesi 30/06/2015 te sona erecek. 9 gün bekleyeceği o zamana bedava olur kaçırmaz bizim yönetim.

Talat 5858
21.06.2015, 15:22
webo nun gelmesini isderim ben ama sadece bi forvet yetmez genc ve yetenekli bi oyuncu daha kesinlikle alinmali alinmazsa yine forvetsiz oynamaya devam ederiz birisi sakatlaninca

münihliyigido58
21.06.2015, 22:04
Webo icin, bilindigi gibi, Sivasspor senelik 1 milyon EURO teklif etmis. Kaynagi malesef bilmiyorum, ama sözdeki rakami gözden cikardiysak, Webo'nun transferi cok yakin gözüküyor.

33 yasinda olan yildiz forvet oyuncu, SüperLig'de kalirsa, bence baska bir takimdan daha yüksek veya iyi teklif alacagini mümkün görmüyorum. Kontratin uzunluguda 2 seneyi bulursa, bu tür riske cok fazla takim girmek istemez.

Ama 34'lü Cicinho ile maksimum verim alan Sivasspor, Webo'ya cok uygun gözüküyor. Sonucta kariyerinin son kontratini imzaliyacak.

---> Sivasspor Webo'ya 2 yillik 1'er milyon euro teklif ettiyse, Webo (ülkemizde kalirsa) garanti transfer olarak görebiliriz.

Mehmet ATEŞ
21.06.2015, 23:35
webo ismini duyunca kamanan geldi aklıma inşallah bu transfer gerçekleşir gol vuruşlarında oldukça etkili bir forvet

A.Turan Korkmaz
22.06.2015, 00:08
Webo için önümüzdeki en büyük engel Antalyaspor olabilir. Yarın(Bugün) Antalyaspor Etoo'yu Antalya'ya getiriyor. Anlaşma olursa Etoo'nun partneri olarak Webo'yu daha çok düşünebilirler, çünkü bu ikili Kamerun milli takımında beraber oynuyorlar. İnşallah, dediğim çıkmaz.

tavatir
22.06.2015, 00:13
Webo için önümüzdeki en büyük engel Antalyaspor olabilir. Yarın(Bugün) Antalyaspor Etoo'yu Antalya'ya getiriyor. Anlaşma olursa Etoo'nun partneri olarak Webo'yu daha çok düşünebilirler, çünkü bu ikili Kamerun milli takımında beraber oynuyorlar. İnşallah, dediğim çıkmaz.

Webo'nun yanına Mbilla'yı düşünüyorlar. Zaten adamların Afellay'ı da getireceği söyleniyor. Ben şu anda Webo için 900bin euro yıllık ücretin nasıl yansıyacağını düşünüyorum. Gerçi 3 maç kazandırsa çıkarır bu parayı ama yine de çok para gibi geliyor bana.

34MUAMMER58
22.06.2015, 01:59
webo transferine hayır demem ,1 milyon €kağıt üstünde çok para gibi,ancak 3 maç kazandırdığı takdirde kendini amorti ediyor,ben yönetimden şunu rica ediyorum,vebo yada baskası transfer edilene kadar eneramoyu yollamayın hiçdeğilse sezonda 12 13 gol atan 7 8 asist yapan bir golcü,bu hoca ve yönetimin bir forvet bulacağını sanmıyorum,eneramonun yanına utakanın yerine genç bir süratli afrikalı golcü bakmak lazım,veboyla neyle vakit kaybetmenin anlamı yok,kamp yaklaşıyor ortada daha doğru dürüst transfer yok,kimsede ronaldo ,messi beklemiyor,fiyatda önemli değil,yaw emenike 20 bin dolara bilemedim 100 bin dolara karabüke gitti,10 milyon € etti,fiyata değil adama bakmak lazım,afrikada zibil gibi böyle adam var ,güçlü kuvvetli bir hızlı golcü almak bulmak ,sivasspor için bukadar zor olmamalı

atrium58
22.06.2015, 02:23
Hiyar webo yaşlanmış.. ününü elemiş, eleğini ha asmış ha asacak.. Sallayın gitsin.. Adam gibi forvet bulun..

citothehan58
22.06.2015, 04:40
Sivas vazgeçti, Ruslar devreye girdi

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Piere Webo'ya talip olan Sivasspor bu transferden vazgeçti. Kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, Webo'nun menajeriyle bir görüşme yaptı.

Oyuncunun yıllık 1.4 milyon euro istediğini öğrenince, bu rakam üzerinden transferin gerçekleşmeyeceğini söyledi. Öte yandan Kamerunlu futbolcuyla Dinamo Moskova da temasa geçti.

Webo'nun istediği ücret konusunda indirimtalep eden Rus temsilcisi ara yol bulunması durumunda hafta içinde transferi bitirecek.

Sporx

Eh artik gecmis olsun..