Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaliteli Oyuncular Alacağız

SivasSpor.Com
24.06.2015, 06:39
http://resimzade.com/Show.html?i=45849&token=50704

Yeni sezona Sergen Yalçın yönetiminde damga vurmak isteyen Sivasspor transferde acele etmiyor.

Genç çalıştırıcı, transferler konusunda yönetimle koordinasyonlu bir şekilde çalışırken bir yandan da kamp programı konusunda hazırlıklarını sürdürüyor.

Transfer görüşmeleriyle ilgili Fanatik’e konuşan ikinci başkan Erdal Sarılar, “Biz bu sene geçen yıl yaptığımız hatalara tekrar düşmek istemiyoruz. Bu yüzden acele etmiyoruz. İyi bir takım kuracağız, kaliteli oyuncular alacağız. Kimsenin baskısına uyup yanlış oyuncu tercihi yapmak istemiyoruz. Taraftarlarımız transfer bekliyor, farkındayız. Ancak bu işler aceleye gelmiyor. Sivas’a yakışacak oyuncuları bulup takıma kazandıracağız” değerlendirmesini yaptı.

KaanK
24.06.2015, 08:32
Aman siz yine de acele edin geçen sene yazın da acele etmiyoruz diyorken Ocak transfer sezonuna bel bağladınız.
Kaliteli derken bonservisi elinde vasat altı transferlerie alıştık da yine de hayırlısı

Zaralı5858
24.06.2015, 08:34
Senin kendin bi hata zaten transferde hata yapmiycaklarmis gulelim arkadaslar gorecegiz alacaginiz kaliteli adamlari:mad::mad:

Ferhat06
24.06.2015, 09:26
Kalitesiz oyuncular alacağız deseydi bir ümit belki iyi oyuncu beklerdik ama geçmiş olsun geçen seneki golcü neydi adını bile unuttuk öyle birileri gelebilir.:confused:

58Sivaslilar
24.06.2015, 10:31
Kaliteli Oyuncular Alacağız eger elinizi cabuk tutmazsaniz ancak hic bir takimin begenmedigi oyuncular bize kalir?????? onlarida BIR sürü para ver cünkü baska secenek yok verim yerine kendi paramizla kendimize kazik aliriz:confused:

SivasLady
24.06.2015, 11:33
simdiye kadar beklentilerimi karsilamadilar, taraftar transfer beklerken yönetim sadece aciklamalar yapiyor
kamp baslamadan transferler gerceklesse güzel olur
yönetimden aciklama degil icraat bekliyoruz

erhan 10
24.06.2015, 11:35
"Sivas'a yakışan oyuncuları bulup takıma kazandıracağız."
Yani diyor ki: 'Daha bulamadık ne bekliyorsunuz ?'

by_hunter
24.06.2015, 11:40
Senin kendin bi hata zaten transferde hata yapmiycaklarmis gulelim arkadaslar gorecegiz alacaginiz kaliteli adamlari:mad::mad:

Neresi hata arkadaşım adamlar ellerinden geleni yapıyorlar

Bizde çok iyi pahalı oyuncular istiyoruz fakat yönetimin kuvveti belli

Bu yönetim gitse takıma kim sahip çıkacak bu yönetim gibi

Bende her yorumumda kendime göre eleştiri yapıyorum fakat bu takıma yönetimde olupta maddi olarak en fazla destek veren birinin HATA olacağını sanmıyorum aksine bu takım için büyük şans bu insanlar

Rallim58
24.06.2015, 12:11
http://resimzade.com/Show.html?i=45849&token=50704

.... ikinci başkan Erdal Sarılar, “... İyi bir takım kuracağız, kaliteli oyuncular alacağız. ........ Sivas’a yakışacak oyuncuları bulup takıma kazandıracağız” .....

Sivas'a yakışacak futbolcu alınmazsa başarıda zor gelir, Aatıf, Cicinho, Da Costa gibi tevazu gösteren futbolcu sayısı parmak sayısını geçmez.

Mütevazi bir yapıya sahip Adem Koçak gibi Ziya Erdal gibi dürüst ve düzgün futbolcu profilide zor bulunuyor.

Erdal Başkan'ın sözlerine katılıyorum, çok da acele etmemek lazım. Yoksa Bednar, O(l)duni :) örneğinde olduğu gibi hem fayda sağlanılmaz hem de kulübü borç batağına sokarız.

ready
24.06.2015, 12:26
Erdal bey futbolcu transfer etmek sana kaldıysa yandık desene

DoomsDay58
24.06.2015, 12:59
Bu açıklamayı yapanın Erdal Sarılar olması beni de tedirgin ediyor ama kampa kadar süre var ağır eleştirileri o zamana saklamak gerekli diye düşünüyorum kampın ilk gününe kadar sabredelim.

Ahwettt
24.06.2015, 13:20
Transferde ne zaman hata yapmadınızki şimdi yapmayacaksınız. Yıllardır transfer yapıyorsunuz. Hala Ne alt yapıya bir genç kazandırabildiniz. Nede A takıma iyi bir futbolcu alıp satıp para kazandırdınız. Nerde emeklisi gelmiş bonservisi elinde boşa çıkmış futbolcular var onları yine alırsınız

sawyer5892
24.06.2015, 13:49
Hazır Karabükspor düşmüşken Abdou Razack Traore alınsın lütfen ilk defa bir oyuncu için bu kadar istekliyim oynadığı futbol skora katkısı muhteşem hücumun her bölgesinde de oynar

dibba58
24.06.2015, 21:35
Kaliteli futbolcu alabilmek için iyi gelirinin olması gerekir.takımın geliri olmadıgına göre, hangi bütceyle kaliteli futbolcu transfer edeceksiniz? Hal böyleyken kaliteli futbolcu almak hayalden öte birşey degil.Yurt içinden veya yurt dışından başarıya aç genç yeteneklerin bulunup ligimize kazandırılması bunun sonucundada takımın bu futbolculardan kar sağlaması düşünülmelidir.Bunları yapabilmek için bu genç futbolcuları bulup takımımıza kazandıracak bir kaç aklı selim sivasspor aşığı futboldan anlayan elemanlara ihtiyacımız var.

58Sivaslilar
24.06.2015, 21:45
ligdeki takimlarin en kötü bütesi olan bizmiyiz illede türkiyede pahali oyuncu pesi nde kosmayalim ozaman dünya büyük ararsan sende bulursun biri olmazsa digerini :confused: cavcavdan hicmi örnek almadiniz????????????

yorumyapıyombenya
24.06.2015, 23:21
şimdi yandık

Sarılar ne zaman kaliteli oyuncular alacağız dese Pedro Oldoni ve Ahmet Şahbaz gibi adamları getiriyor

ihtiyar yiğido
24.06.2015, 23:59
ikinci başkan Erdal Sarılar, “Biz bu sene geçen yıl yaptığımız hatalara tekrar düşmek istemiyoruz. Bu yüzden acele etmiyoruz. İyi bir takım kuracağız Sayın Erdal bey ne zaman acele ettiniz ki millet seçti aldı, elde kalan kalitesiz oyuncular bize kaldı, ondan sonra da hüsran yaşamak biz taraftarlara kaldı. Küme düşmediysek Sivasspor'u canı gibi seven bu taraftarların duası ile, yoksa sizin transfer anlayışınız ile değil.

harbiyiğido
25.06.2015, 00:54
Birçok arkadaşım ağır yorum yapmış fakat ben bu sefer yönetime güveniyorum bombaları bir bir patlatacaklar günlerdir transferin en sessiz takımı olarak kaldık 4 temmuza kadar bence 3 yabancı 1 yerli oyuncu açıklanır geriye kalan 2 yerli 2 yabancı da yurtdışı kampına kadar imza atılır seneye de güzel bir sivasspor izleriz umarım ayrıca Aatıf inşallah takımda kalır

SenSetik
25.06.2015, 01:48
Geçen sene acele mi ettik biz??!!

atrium58
25.06.2015, 02:07
Geçen sene derken... ondan önceki yıllar farklımıydı? Biz bu yönetimle Çoktan küme düşmüştük te Allah işimizi rast getirdi. Ama bu sene pabuç pahalı Erdal efendi Turnanın cücüğünü güzün sayarız...

34MUAMMER58
25.06.2015, 04:05
Bülent uygun şampiyonluğa oynayan takımı dağıttıktan sonra ,gerek teknik direktörlerin ,gerek yönetimin yaptığı transferlere bakmak lazım,groseçki,atıf,cicinyo,en eramo,navratil,da costa,borjan,haricinde sivassporun olmazsa olmaz diyebileceğimiz başarılı transferi varmıdır?kaldıki bu saydığım oyuncuları bile ağır eleştiren okadar çok bilmiş taraftar var.sivassporun eroları resmen havaya uçuruldu,buna yok kur artışı ,yok sıralamada istediğimiz yerde olmamamız nedeniyle kaybedilen milyonlarca tl zararıda eklemek lazım,bu şartlarda sivassporun öyle yıldız sayılabilecek transfer yapacacağını sanmıyorum,işin gerçeği şu,bu yönetimde futbolcudan anlıyan aklı başında kimse yok,mecnun başkanda nereye kadar taşır bu takımı ve yönetimi bilmiyorum,sergendende umudum yok,kamp başlıyacak ortada bırakın transferi ,dedikodusu bile yok,alınan 2 yerli oyuncu var, bence ptt ligi kalitesinde ,eğer bu takıma kaleci,forvet,önlibero,solaçık ,hatta solbek ,ortaha 10 numara alınm<zsa ,üstüne bide atıfda satılıp yeri doldurulmazsa ,sivassporun kabus yılı olur,ben bu yönetimden korktum,lige başlarken aydının yerine oyuncu almayıp koca sezonda sivassporu sol kanatsız oynattılar azhada düşürüyorlardı,yarın bigün kaliteli kadromuz var ,bu kadro yeterli deyip,ahmet şahbaz ,aykut,kaan,fatıh,alicaN gibi 3.lig topçularını takıma doldurup transferi kapattık derlersede şaşırmam,tabiki arkada kendilerini zorlıyacak alternatif olmza<zsa,böyle olması normal,maşallah sivas medyasıda yalakalıktan başka bişey yaptığı yok,yöneticilerin karşısında süt dökmüş kedi,buralarda aslan gibi,göreceğiz alınacak oyuncuları ,alınırsa tabiiki.:mad:

tanju_58
25.06.2015, 09:42
Balıkesirspordan Ermin Zec, Erciyesspordan Gökhan Değirmenci,Drenthe, Karabükspordan Tanju Kayhan,Musa Çağıran,Traore,Samba Sow Galatasaraydan Furkan Özçal,Umut Gündoğan Fenerbahçeden Bekir İrtegün,Serdar Kesimal,Hasan Ali Kaldırım,Trabzonspordan Deniz Yılmaz transferi düşünülmesi gereken futbolcular.

vexol58
25.06.2015, 13:07
Sadece 5 yabancı + 3 yerli düşünülüyorsa gerçekten nokta transferler yapılmalı.

cengo64
25.06.2015, 13:27
Bize 2 orta saha 1 forvet bir de zeka seviyesi normal yönetici yardımcısı gerekiyor.;)

çorluluyiğido
25.06.2015, 13:31
Balıkesirspordan Ermin Zec, Erciyesspordan Gökhan Değirmenci,Drenthe, Karabükspordan Tanju Kayhan,Musa Çağıran,Traore,Samba Sow Galatasaraydan Furkan Özçal,Umut Gündoğan Fenerbahçeden Bekir İrtegün,Serdar Kesimal,Hasan Ali Kaldırım,Trabzonspordan Deniz Yılmaz transferi düşünülmesi gereken futbolcular.

tanju kayhan konusu hariç benimle aynı kafadansın.herhalde isimleriniz aynı olduğundan bu adama torpil yapmışşın:D bu transferlerle ilk 5i zorlarız.

stain
25.06.2015, 13:39
1 gitti 8 geldi diyim siz anlayın;)

ready
25.06.2015, 15:34
arkadaş birde basına demeç vermeleri yokmu adam deli oluyor transfeler konusunda kabul edin çuvaladınız mecnun bey dışında hiç bir yöneticiye güvenimiz kalmadı

yigit 2013
25.06.2015, 16:53
Transferde hata yapmayacağız o yüzden de transferde yapmayacağız diyor :)

cılgınsivas58
25.06.2015, 23:51
2 geldi 10 gitti değil mi erdal bey

maestro
26.06.2015, 11:33
Transferde ne zaman hata yapmadınızki şimdi yapmayacaksınız. Yıllardır transfer yapıyorsunuz. Hala Ne alt yapıya bir genç kazandırabildiniz. Nede A takıma iyi bir futbolcu alıp satıp para kazandırdınız. Nerde emeklisi gelmiş bonservisi elinde boşa çıkmış futbolcular var onları yine alırsınız

HER KELİMESİNE KATILIYORUM

58svs58
26.06.2015, 11:49
gelecek sezonun hayırlı olması korkulu rüya görmemek için elimizi çabuk tutmalıyız

ready
27.06.2015, 11:22
herşeyden önce sivassporun yönetim kurulunun başdan aşagı degişmesi lazım mecnun beyin beyin takımı başdan aşagı degiştirmesi lazım yoksa bu gidişle mecnun beyde taraftarın gözünden düşecek

Murad_Kelleci58
27.06.2015, 11:41
Birçok arkadaşım ağır yorum yapmış fakat ben bu sefer yönetime güveniyorum bombaları bir bir patlatacaklar günlerdir transferin en sessiz takımı olarak kaldık 4 temmuza kadar bence 3 yabancı 1 yerli oyuncu açıklanır geriye kalan 2 yerli 2 yabancı da yurtdışı kampına kadar imza atılır seneye de güzel bir sivasspor izleriz umarım ayrıca Aatıf inşallah takımda kalır

4 Temmuz Amerika'nın kurtuluş bayramı.. Hani dediğiniz gibi bomba transferler o tarihte tamamlanırda bizim de kurtuluşumuz bu tarih olur.. :D

adres58
27.06.2015, 12:05
http://www.libero.pe/sites/default/files/styles/img_600x450/public/imagen/2015/06/26/Noticia-141865-pedro-gallese-y-los-equipos-que-verdaderamente-lo-prentenden.jpg

Büyük performansları Pedro Gallese de Şili'de Copa America ve diğer kıtalarda transfer. Hıristiyan Lagrotta , bir kaleci temsil Peru ekibi , dört Türk kulüpleri müvekkilinin izinden söyledi.

Bu takımlar Sivasspor, Bursaspor, Antalyaspor ve Trabzonspor'un ilgilenen Pedro Gallese . Bu kulüplerin yanı sıra, orada da bir seçenektir San Lorenzo Arjantin, ancak "Ravens'in" öncelikli bir kaleci imzalamak çünkü daha karmaşıktır. "Sadece bu hafta yakında başlayacak, çünkü Türk pazarına taşımak için başladı sezon öncesi, şampiyonluk 12 Ağustos, orada oldukça anket önemli oyuncular olduğunu ve başlar bu dört takım Pedro sormak için benimle temasa geçti. Orada somut bir şey yok henüz ama onlar boru hattı var " , Lagrotta dedi.

Spekülasyon Şilili ekibin ilgisini üzerine, ajan dedi. " "U" Şili'de o işe niyeti olmadığını Peter , bu bir yalan, onlar sizi işe almak istemiyorum, hiçbir şey yoktur. Türkler ve San Lorenzo Gallese ekipleri şimdiye kadar sadece seçenekler, "diye ekledi.

Sonunda dedi. "Peter, uluslararası bir kaleci, 25 yaşında, ama pası bir buçuk milyon dolar değerinde değildir ve biz, Peru oyuncu bu miktarın üzerinde işlem yapılamaz gerçekçi olmalı orada. Onlar fahiş çekiyorlar getirdi. onların karneniz, çünkü fiyat Peter ona Aurich görüyor "dedi.

KAYNAK (http://www.libero.pe/chile-2015/2015-06-26-pedro-gallese-conoce-las-verdaderas-ofertas-que-tiene-el-golero-peruano)

Djamoka
11.07.2015, 15:21
Bize önce kaliteli yöneticiler lazım.

58YIGIDO58
11.07.2015, 15:25
Hani nerede kaliteli oyuncular Erdal Bey ?!?!
Madem alamayacaktiniz o halde taraftari neden umutlandiriyorsunuz ?

Bu tür aciklamalari yapmasaydiniz o zaman simdi hic kimse tepki vermezdi bu kadar.

derin58
11.07.2015, 15:25
Bize önce kaliteli yöneticiler lazım.

Varsa bul getir.. Hala uc bes kurus faydasi dokunmayan is adamlari icin medet umuyorsunuz ya.. Daha ne diyeyim?

anilcan213
11.07.2015, 15:54
bu mesaja bu yazilir. HA HA HA!

sevdamcihad
11.07.2015, 16:13
Kaliteli oyuncu alacakmışız mış mış da mış mış.Fiyaskosunuz fiyasko :mad: :mad:

otceken58
11.07.2015, 19:46
Bu kaliteli oyuncular Dünya'dan değil ANLAŞILAN halan ortada doğru düzgün transfer yok:( millet şov yapıyor bizde seyrediyoruz. Bir tane adam gibi transfer yapın bari fazlasını istemiyoruz artık Sivasspor da şunu almış desinler yeter... Yazık bu taraftara... Hiçmi vicdan yok sizde gecen sene düştük düşecez diye ot yoldurdunuz bize

Morten58
11.07.2015, 19:51
Eger Gaspar Pazartesi gelip imza atarsa ozmn Erdal Baskan hakli durumda olacak.

Gaspar eyce olacak ....

Yigit Incedemir disinda ben transferleri begeniyorum , Yigit'de zaten yedek agirlikli oyuncu.

Insallah hersey güzel olur...

karacören58
11.07.2015, 20:25
belli bir standardı olan çok kaliteli transferler yapıldı yönetim resmen kendini aştı.umarım sergen kaynaşmayı sağlar

Djamoka
11.07.2015, 23:19
Varsa bul getir.. Hala uc bes kurus faydasi dokunmayan is adamlari icin medet umuyorsunuz ya.. Daha ne diyeyim?

Ben bizim için kaliteli yoneticiler lazım dedim. Yoksa bunların bile sana ve senin gibilere çok oldugunu biliyorum.

Bırakın şu yalakalığı veya biz bunlara mecburuz havasını....

derin58
11.07.2015, 23:38
Ben bizim için kaliteli yoneticiler lazım dedim. Yoksa bunların bile sana ve senin gibilere çok oldugunu biliyorum.

Bırakın şu yalakalığı veya biz bunlara mecburuz havasını....

Sozum sadece mecnun baskan icin gecerli.. Diger yoneticileri bilmem yorum yapmam yanlis olur..
Ama su gercek var ki, baskan bu takim icin hayatini adamis.. Edep ve durustluk de insanin karakterinin kalitesini yansitmaz mi?

Kaldi ki bu yonetimden gelecek insanlarin ne derece kaliteli olacagini bilmiyorsun bile.. Ya basimiza nedim turkmen gibi biri dadansa ne olacak? 3 seneye sampiyon, 5 sene sonra da sampiyonlar ligi sampiyonlugu gibi biseyler zirvalayip 2 sezonda kume dusurup, kulubu borc batagina soksa? Etrafta o kadar cok kalitesiz yonetici varken, birde bizim yoneticilere bakip sukretmek lazim.. Illa ki bizim yonetimin de hatalari kusurlari vardir, ama sukretmekte bir edeptir :)

59yigido58
12.07.2015, 09:06
sayın erdal sarılar evet haklısınız alınan tüm transferler gerçektende dediğiniz gibi o kadar kaliteliki şaştım kaldım bende şahsen eger böyle birkaç kaliteli daha adam alırsanız seneye şampiyonlar ligi şampiyonu oluruz tebrik ederim diğer süperlig takımları bizi örnek alsınlar kaliteli transfer nasıl yapılırmış görsünler kusura bakmayında siz hangi çağın zihniyetindesiniz çok merk ediyorum yazıktır ya sivas taraftarını yıllardır aptal yerine koyuyorsunuz

menesakin
12.07.2015, 13:01
Şu erdal ,oflaz ve faruk u ördüğüm zaman cinlerim tepeme çıkıyor. Mecnun başkanın yanına yakışmıyorlar bile.

58YIGIDO58
12.07.2015, 13:03
Gaspar kaliteli transfer 2 tane daha ayni derecede transfer yapilirsa o zaman Erdal bey hakli :)

kartalyiğido
12.07.2015, 23:24
arkadaşlar her habere yorum yapmak zorundamısınız özellikle olumsuz ve şahsi yorumlar nedir yaaaaaa

Oktayy58
13.07.2015, 00:06
Benim görüşüm yiğit hariç şu ana kadar yapılan transferlerin hepsi iyi diyebilirim.Yiğit içinde inşallah yanılıyorumdur.İnşallah tüm oyuncular hızlı bir şekilde uyum sağlayarak takım ruhunu yakalar ise bu sene iyi bir sivasspor izleriz.

Şimdiden tüm ekibe başarılar diliyorum.

beko35
13.07.2015, 00:10
Bu sivasspor insanın saçını beyazlatır strese döker saç döker off Allahım yardım et bize :confused:

yigido yakup
13.07.2015, 01:11
Ben sahsen su ana Kadar olan transferlerden memnunum bu seneki gidenler tam isabet gelenler mevki kalite maliyet olarak bize Uygun isimler

Simdi Egerki Gaspar gelirse iyi bir Kanat oyuncusu vede imkan olursa biri fizikli sirti dönük de oynayabilecek kuvvetli biride sprinter olarak Forvet olursa bu seneki takim tadindan yenmez.

biz hemen olsun istiyoruz ama Transfer sezonu bitmesine daha cok var

birazda mantikli düsünmek lazim bütün kursunlari simdi atarsak yarin hareket sansimiz kalmaz unutmamaliyiz bizim hata yapigimiz zaen telafi olayimiz cok zor imkanlarimiz belli.

Sabirli olalim vede destek verelim

ready
15.07.2015, 09:11
Şu erdal ,oflaz ve faruk u ördüğüm zaman cinlerim tepeme çıkıyor. Mecnun başkanın yanına yakışmıyorlar bile.

zaten o üçü degilmi mecnun başkanı taraftarın gözünde mahcup bırakın artık bırakın şu takımının üstünden elinizi işini yapan adam akıllı yöneticileri görmek istiyoruz sivasspor kulubünde

50sekiz
06.01.2016, 22:32
Zamanda yolculuk, filmin adi Dejavu :D

Kaliteli Oyuncular Alacağız filminden sonra yeni bölümün adi
Güzel Transferler Yapacağız

Sivasli010
06.01.2016, 22:35
ZIYAAA ZIYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Dark Force
07.01.2016, 10:57
Transferin içine Erdal Sarılar girdiken sonra iyi transferler yapılmadı