Orijinalini görmek için tıklayınız : 6 Temmuzda top başı
SivasSpor.Com 25.06.2015, 02:36 http://www.sivasspor.com/images/stories/Sivasspor_Logo.jpg
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un sezon öncesi kamp programı belli oldu.
Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, 6 Temmuz'da Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor tesislerinde toplanacak kırmızı-beyazlı ekip, 11 günlük kamp sonrası 3 günlük Ramazan Bayramı iznine çıkacak.
Bayram dönüşünde yurt dışı kamp çalışmaları için Hollanda'ya gidecek "Yiğidolar", 7 Ağustos'ta kente dönecek.
sivaslıadem 25.06.2015, 04:27 Hayirlisi Ile baslasin da takimi bi ziyaret edek, hasret giderek
yegenimize soz verdik, oğlanin da icinde kalmasin
58Sivaslilar 25.06.2015, 07:26 6 Temmuzda top başı yapilacak fakat transferler nerde kaldi ?
by_hunter 25.06.2015, 12:18 Kamp programı belli fakat henüz transferlerden bir ses yok
Lig öncesi kamp futbolcu için çok önemli
Topçu arap atına benzer sonradan açılır
Onun için sezon öncesi kamp açılma sürecidir bu sürece katılamayan veya iyi kamp dönemi geçiremeyen topçu ya iş işten geçtikten sonra form tutar yada bi cacık olmaz ondan bu sene
Önemli bir degisiklik olmadıki transferler kampa kadar yetistirilecek deniyordu kaldı 10 gün hayırlısı bakalım
06batu58 25.06.2015, 14:09 bendeki şansa tamda ankaraya geri döneceğim gün sivasspor sivasa gelecek göremiyecem sivassporu:mad::mad::mad::mad:
SivasLady 29.06.2015, 08:00 ins. sezon sonuna cok iyi hazirlanmis bir takim görürüz,
bu senelerdir Hollanda kamp sevdasina anlam veremiyorum :confused:
Güney Almanya veya Avusturya`ya gelselerdi ne olurdu yaa :D
haydi bismillah hayırlı uğurlu olması dileğimle
ins. sezon sonuna cok iyi hazirlanmis bir takim görürüz,
bu senelerdir Hollanda kamp sevdasina anlam veremiyorum :confused:
Güney Almanya veya Avusturya`ya gelselerdi ne olurdu yaa :D
bende onu anlamam elin yabancısı kamp için antalyaya gelirken bizimkiler yurt dışına gidiyor ne akla hizmet ediyorlar anlamadım güzel memleketimizin suyumu çıktı
teyfikyasir 29.06.2015, 11:47 bende onu anlamam elin yabancısı kamp için antalyaya gelirken bizimkiler yurt dışına gidiyor ne akla hizmet ediyorlar anlamadım güzel memleketimizin suyumu çıktı
Abi elestirecek bisey kalmadi simdide kamp yerinimi elestiriyosunuz. Ben senin bu yorumuna laf olsun diye yazilmis gozuyle bakiyorum. Yabanci takimlar antalyaya kamp icin devre arasi doneminde geliyolar. Yani kisin hava orada daha ılık oluyo. Gozunu seveyim bu mevsimde en sicak memleket antalyada ne isi var takimin. Orda kampmi yapilir. Sivas ta yapsalar deseniz neyse.
Abi elestirecek bisey kalmadi simdide kamp yerinimi elestiriyosunuz. Ben senin bu yorumuna laf olsun diye yazilmis gozuyle bakiyorum. Yabanci takimlar antalyaya kamp icin devre arasi doneminde geliyolar. Yani kisin hava orada daha ılık oluyo. Gozunu seveyim bu mevsimde en sicak memleket antalyada ne isi var takimin. Orda kampmi yapilir. Sivas ta yapsalar deseniz neyse.
dogru eleştirecek çok şey varda bir babayigit de çıkıp mecnun başkanın karşısında başkan bu takımın hali ne olacak diye kimse soramıyor artık işin açıkçası bende mecnun beye olan güvenimi yavaş yavaş yitirmeye başladım yanında öyle yönetici bozuntuları varken mecnun bey tek başına ne halt yapsın şehirde uyuyor takımda uyuyor yöneticiler zaten dünden uyuyor
59yigido58 29.06.2015, 13:46 sivas süper lige çıktı çıkalı transfer sancımız bitmedi bu gidişlede bitmeyecek sadece laf kalabalığı yapıyor yönetim somut adımlar atın ya başkalarının alınan oyuncularını okumaktan gına geldi bizde kendi transferlerimi okuyalım
58YIGIDO58 29.06.2015, 13:48 Madem transfer olmayacakti eldeki oyuncularimiz neden gonderildiler ?!
Her şeyi öğrendik:Birde TRANSFER yapmayı öğrensek...................... .
B.DUMANLI 30.06.2015, 22:31 6 Temmuz´da top basi yapilacak ve yarin ayin biri.Iki transfer gerceklestirdik simdiye kadar.Biz top basi yapmadan transferleri yetistiremiyoruz.Son saniyede transfer yapmak icin transfer yapiyoruz.Son saniye transferlerinin hic biri dikis tutturamadan Sivas´i terkediyor.
Bizim transfer politikamiz ayni sekilde gecmisten ders almamiscasina devam ediyor.Anlasilan bu taraftarin yüzü asla gülmiyecek.
Top varda başına geçecek, bizi heyecanlandıracak oyuncular yok... Ne kadar enteresan değilmi....
İbreti alem bizi utandıracak transfer yapacak, açıklayacak babayiğit yönetici aranıyor..!!!!
triper58 30.06.2015, 23:24 Ben de anlamıyorum şu Avrupa'da kamp olayını para yok transfer yapamıyoruz ama kampa gelince bol keseden saçıyoruz.Fener bile gitti para kaptırmamak için Topuk Yaylasını yaptı.Biz de para çok nasılsa.
umitfidan 30.06.2015, 23:59 Ben de anlamıyorum şu Avrupa'da kamp olayını para yok transfer yapamıyoruz ama kampa gelince bol keseden saçıyoruz.Fener bile gitti para kaptırmamak için Topuk Yaylasını yaptı.Biz de para çok nasılsa.
Fener topuk yaylasına milyonlar harcadı zaten o para olsa gider yıldız oyuncu transferi yaparız. Maksat yurt dışına çıkmak değil kampta, hazırlık maçları yapmaları için oralara gitmeleri lazım.
triper58 01.07.2015, 02:46 Fener topuk yaylasına milyonlar harcadı zaten o para olsa gider yıldız oyuncu transferi yaparız. Maksat yurt dışına çıkmak değil kampta, hazırlık maçları yapmaları için oralara gitmeleri lazım.
Yıllardır gözlemliyorum bizim yaptığımız hazırlık maçları Roda Willem 2 hatta bunların B takımları Jong Ajax gibi takımlar bizim ligle hiç bir alakaları olmayan takımlar.O maçlar maç kondüsyonu amaçlı yapılıyorsa Türkiyede uzağa gitmeye gerek yok en basitinden dibinde 4 eylül gibi 2.lig takımı var onla maç yapsan aynı şey.Hollanda kampı falan hikaye o tesislerin en kralı Türkiye'de yapılır.
menesakin 01.07.2015, 09:47 Kiminle kamp yapacaklar acaba ben sayıyorum sayıyorum 13 kişi. Kampı ucuza getirmek için mi transfer yapmıyor acaba yönetim :)
bazı insanlar yüzünden maça giden tarafatarıda küstürdüler kimi pasoligi bahane etti kimi hakemleri kimse bu beceriksiz yöneticilerive saz ekibini eleştirmeye cesaret edemediler bir kaç insan dışında
|