Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas’tan Adriano hamlesi
Murad_Kelleci58 27.06.2015, 07:28 Gelecek sezona iddialı bir kadroyla girmek isteyen Sivasspor'un, Gil Vicente'nin tecrübeli file bekçisi Adriano Facchini ile ilgilendiği öğrenildi. Yönetim, transferi en kısa sürede bitirmeyi amaçlıyor
Sergen Yalçın yönetiminde geçen sezonu düşme hattının hemen üstünde 15. sırada bitiren Sivasspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Orhan Gülle, Erkan Kaş ile daha önceden anlaşan Kırmızı-Beyazlı yönetim, kiralık olarak forma giyen Ertuğrul Taşkıran’ın Fenerbahçe’ye dönmesinin ardından kaleci arayışlarına başlamıştı.
Yönetimin, Portekiz Ligi ekiplerinden Gil Vicente’de forma giyen Sambacı Adriano Facchini ile anlaşmaya yakın olduğu belirtildi. 32 yaşındaki kaleci ile temaslar kuran ve belli bir aşamaya gelen Sivasspor, kulübü ile de görüşmelere başladı.
İstikrarlı yapısı dikkat çekiyor
Gil Vicente formasını geçen sezon ligde 34 maçta da terleten Adriano Facchini, 60 gol yedi. 1.87 boyundaki başarılı kalecinin piyasa değeri ise 700 bin Euro olarak göze çarpıyor.
Mehmet Ali Sabuncu - fanatik
B.DUMANLI 27.06.2015, 08:06 Adriano´da bayagi hatiri sayilir gol yemis tam 60 tane daha ne yesin.Cok basarili oldugu ortada,bu sayi bizim ligde 50´e düsse demekki formunu yakalamis olur.Bizde Adriano´yu yeniden kesfetmiscesine Türk futbolu ile tanistirmis oluruz:D:D:D.
Konya gitti Serdar KIRINTILI ile anlasti acaba bu iki takimdan hangisi daha iyi transfer yapmis oldu? Sivas´mi, Konya´mi?Yorum sizlerin.
HaberBorsası 27.06.2015, 08:07 olabili fakat bonservisi yüksek bizim yönetim 100 bin 200 bin euro luk adam arıyor yani kelepir olaması lazım
Zaralı5858 27.06.2015, 08:43 Bu ne ya adam 60 gol yemis ben gecsem kaleye daha az gol yerim
60 gol, hımmmm az yemiş yaahuu :D
Alalım alalım 100 e tamamlasın bizde :D
B.DUMANLI 27.06.2015, 09:30 Umarim bunlarin hepsi transfer dedikosudur,kas yapayim derken göz cikarmayin oturun oturdugunuz yerde.Gücünüz yetmiyorsa gidin Sivas Belediye´nin kalecisini alin bu Adrirano´dan BIN kat daha HAYIRLIDIR.
sivaslıadem 27.06.2015, 10:02 Evet haberdeki gibi cok istikrarli
her mac duzenli bit sekilde gol yiyor
Murad_Kelleci58 27.06.2015, 10:10 Bir sezonda sittin tane gol yemiş..
Bu adam kaleye geçse mazallah sittin sene burnumuz ...... çıkmaz :D
Kaleye gelen sut ile yediği gol oranına bakmak lazım. Defans otoban gibiyse kaleci ne yapsın. Serkan Kırıntılı ligin en başarılı kalecilerinden biriydi 55 gol yemesine rağmen. Çünkü Rize kalesine gelen şut sayısı çok fazlaydı. İzleyip görmek lazım performansını
Gol yeme konusunda bayağı istikrarlı, biz bu kaleciyi alırız.
erdal bey hadi iş başına bu kaleci kaçmaz tam bizim takıma göre
umitfidan 27.06.2015, 12:07 Dünya kupasında bir kaleci vardı herkesin anımsayacağına eminim sezonu 80den fazla gol yiyerek tamamlamış, takımı küme düşmüştü. Dünya kupasından sonra herkes bu kaleciyi almak için yarışıyordu. Uzun lafın kısası kaleciyi yediği gol sayısıyla değerlendiren arkadaşlar voleybol maçı izleyip futbol maçı izlediklerini düşünecek kadar futboldan anlıyorlar demektir. Gol sayısı \ Gol pozisyonu ile kaleci performansı belirlenir.
kayi5834 27.06.2015, 12:36 Kim bu Mehmet ali sabuncu neden haftada bir sivasspor taraftarını kandiriyor ? Bu adamin yaptığı haberlerlerden bir tek ibrahim öztürk ü aldık onuda zaten sağır sultan duymuştu ?
bahbaba58 27.06.2015, 12:48 Yönetim uzaklara gitmesin 60 gol yiyen bir kaleci almak yerine 70-80 gol yiyen bir taraftar bulur ( bak kaleci demiyorum çünkü kaleci alsak ALLAH Muhafaza Para Harcarlar Üzülürler) hem beleş hemde vereceği küçük paralar yabancıya gitmemiş olur...
maximustafa 27.06.2015, 13:33 Bu oyuncudan sivassporla adı geçen perulu pedro daha iyi pedro daha iyi olur.
Dünya kupasında bir kaleci vardı herkesin anımsayacağına eminim sezonu 80den fazla gol yiyerek tamamlamış, takımı küme düşmüştü. Dünya kupasından sonra herkes bu kaleciyi almak için yarışıyordu. Uzun lafın kısası kaleciyi yediği gol sayısıyla değerlendiren arkadaşlar voleybol maçı izleyip futbol maçı izlediklerini düşünecek kadar futboldan anlıyorlar demektir. Gol sayısı \ Gol pozisyonu ile kaleci performansı belirlenir.
Tabii ki 60 gol ölçü değil iyi bir kaleci olabilir ama transfer konusunda pek becerikli olmadığımızdan herkes espriye vurdu işi.
Bedava ise alınır. Yoksa bonservis parası verip Sivasspor yönetiminin alması imkansız
umitfidan 27.06.2015, 14:30 Tabii ki 60 gol ölçü değil iyi bir kaleci olabilir ama transfer konusunda pek becerikli olmadığımızdan herkes espriye vurdu işi.
O yorum yapanlar genelde konu atlamadan sivasa ve yönetime laf sokup kendini tatmin edenler. Genç oyuncu haberi çıkıyor tecrübesiz, yaşlı oyuncu çıkıyor adam ölmüş nasıl oynayacak, kalıplı oluyor bu göbeği nasıl kaldıracak, cılız olsa üfleseler uçar... Yönetim beceriksiz değil kaynaklar kısıtlı, takımın isim hakkını reklam olsun diye satılmadı, ekonomik olarak anca ucu ucuna denk getiliriliyor. Takımın taraftarı, forma satışı yada milyonlarla ifade edilen reklam gelirleri yok, bir de her maç aldığımız cezalar var. Sivas'a oyuncu getirmekte kolay değil ayrıca Batuhan dışarı çıktı diye taraftarın üstüne yürüdüğü bir şehirden bahsediyoruz oyuncuları olumsuz etkiliyor bence yönetimi tebrik etmek lazım Aatıf, Grosicki, Balili, Dacosta,Cicinho... İyi oyuncular hep bulunuyor yeter ki bütçe olsun.
Tam aradığımız kaleci çok gol yiyip çok gol atan bir takım hüviyetine Geçmek için Lazım bize
flarcone 27.06.2015, 16:18 Kim bu Mehmet ali sabuncu neden haftada bir sivasspor taraftarını kandiriyor ? Bu adamin yaptığı haberlerlerden bir tek ibrahim öztürk ü aldık onuda zaten sağır sultan duymuştu ?
Bu sezon basında sivasspor haberi yapan tek Kışı o insan haksızlık etmeyin Erkan i organ Gülle yi de o bildi. Tamam bir çok oyuncu adi geçti transfer gerçekleşmedi Haklısınız anlatayım sivasspor bu yıl 5 yabancı kaleciyle görüştü ve transfer gerçekleşmedi 3 tane bekle görüşüldü 2 sinden yönetim vazgeçti sonradan bunlar ufak Örnekler çok oyuncuyla görüşüyoruz ancak olmuyor transfer ya para çok istiyor ya imza Parasını bazen Şehri beğenmiyor illaki bi pürüz çıkıyor. Yönetimin transfer açıklamamasına gelince ilk önce yerliler alındı bedelsiz olarak şimdi ana hedef kaleci ve Atıf belirsizliği çünkü Hücum Hatti atıfın durumuna göre netleşecek ancak Görüşülen oyuncular var tabi hatta 1 orta 1 kanat oyuncusuyla büyük oranda anlaşılmış tabi Görüşülen 6 7 oyuncu içinden yönetim her görüştüğünü açıklasa Akşama yalancı yönetim istifa diye bağırırız çünkü çok oyuncuyla görüşülüp 6 7 tanesi transfer oluyor birde. Ruiz olayı var ben o ihtimali imkansıza yakın görüyorum atıfın yerine çok para verip 29 Yaşında championship oyuncusu almaz mecnun başkan Hayırlısı bekleyip göreceğiz. Ben 2 kesin belki 3 yabancının kampa yetişeceği düşünüyorum
35gürün58 27.06.2015, 16:58 Arkadaşlar belki de Korcan'a yedek olarak düşünülüyordur, peşin hükümlü olmayalım lütfen !
HeLuieN58 27.06.2015, 17:20 Arkadaşlar belki de Korcan'a yedek olarak düşünülüyordur, peşin hükümlü olmayalım lütfen !
Korcana Yedek Düşünülüyorsa Daha Genç Bi Yedek Kaleci Alınabilir Hemde Geleceğe Yatırım Yapılmış Olabilir.
Bizim Transferden Sorumlu Kişimizi Tebrik Etmek Lazım.Bir Süper Lig Takımına Böyle İsimleri Nasıl Yakıştırır.Hadi Sağda Solda Bedava Kalmış Futbolcular Alıyorsunuzda Bu Kadar Fazla Gol Yiyen Oyuncu Nerden Çıktı Akıl Mantık İşi Değil.Sonumuz Hayrola...
Arkadaşlar belki de Korcan'a yedek olarak düşünülüyordur, peşin hükümlü olmayalım lütfen !
Korcana yedek Türkiyde kalecimi kalmadıda yabancı transfer ediyoruz. Güldürme beni hemşerim.))
flarcone 28.06.2015, 00:10 Adriano Facchini yi bayağı bir araştırdım portekiz yerel basınında da haberler var ve anladığım kadarıyla oyuncu gelmeye sıcak transfer çok büyük ihtimal gerçekleşecek çünkü gil vicente takımı küme düştü bu yıl.
birazda kaleciden bahsedeyim bu sezon 60 gol yemiş 4 maç gol yememiş. geçen sezon 37 gol yemiş 10 maç gol yememiş bir kaleci. gil cevente takımı bu yıl bizim pttde ki orduspor gibi bir takımdı maçbaşı ortalama 3.5 şut yüzdesi %33 topa sahip olma yüzdesi olan takımı siz düşünün. bu vasat futbola rağman Adriano Facchini nin %66 ceza saha içi kurtarız oranı ve %84 ceza sahası dışı kurtarız oranı yapmış yani yediği gole takımı oynayışına ve kalecinin performasına baklırsa gayet başarılı bir sezon geçirmiş olduğunu göreceğiz.
son olarak 2-3 sefer bu takımın maçını izlemiştim özellikle porto maçında quaresmanın kullandığı penaltıyı gayet güzel kurtarmıştı. tam bir cezasahası içi kalecisi karambollerde çok etkili refleksleri yerinde korcandan 1 gömlek üst bir kaleci korcan gibi cezasahası dışından gol yeme ihtimalı çok az. tam anlamıyla bize ilaç olamayacak bir kaleci olsada bonservissiz oluşu maaşının uygun oluşu gayet cazip hayırlısı olsun
NOT: bu işleri bilen bir abimden gelen haber bu hafta bu kalecinin imzaya geleceği yönünde
Morten58 28.06.2015, 02:15 Daha kaliteli kaleci elbet , daha iyi olurdu ama acik söylemek gerekirse bu Kaleci bizim suanki Kalecilerden daha iyi.
Q7 Quaresmanin penaltisi kurtarmis ve yakin posizyonlarda iyi görünüyor, yeterki alalim derim.
Iste Video ve en iyi 10 kurtaris...
https://www.youtube.com/watch?v=NWjxWOXLXqY
adam 60 gol yemiş halen neyin başarsından bahsediyorsunuz adam gol yemekden başı dönmüş
Gil Vicente takımı Portekiz liginde bu sene küme düştü. Takımın defansı adeta hallaç pamuğu gibi... Çok gol yiyen az gol alatan bir takım.. Porto Sporting CF ve Benfica dan toplam 14 gol yemiş... Kalecinin iyi olması elbette çok önemli. Lakin bunun yanı sıra defans ve defansif ön liberonuzunda iyi olması lazım. Schumacher Alman milli takımında neden az gol yiyordu da Shalke 04 e transfer olunca 84 gol yiyerek adeta istatistiğini yerlerde süründürdü. Demekki kalecilik sadece bir yere kadar. İkiye bir yapıp gol yiyorsanız buna kalecinin yapacağı bir şey yok. Adrianonun Penafiel maçını seyrettim. Kıran kırana bir maç sonunda çok güzel kurtarışlar yaparak takımının galibiyetinde önemli rol oynadı. Gel görki takım çok kötü ve çok gol yedi...
Bende baştan bu kadar çok yiyen kalecinin bizle anılmasından tedirgin oldum. Ama eğer ön libero ve defansınızda iyiyse kaleciyede sirayet edeceğini düşündüm. Ama kötüyseniz golü sadece kalecinin değil defansınızında yediğini unutmamak lazım...
Bakalım zaman ne diyecek...
atrium58 29.06.2015, 01:41 Bence gol yemeyi öğrenmiş... ya bir de kurtarmaya başlarsa... Deneyim başka bir şey canım...
yaşı biraz fazla ama portekiz liginden ise iş görür
kayi5834 29.06.2015, 15:13 Kaleci portekiz basınına konuşmuş. 2 yıllık imzayı atacaken birtakım problemler yüzünden transfer den vazgeçilmiş. Sivasspor başka bir kaleci arıyor
maximustafa 29.06.2015, 16:25 Anlayamamış olmamız iyi olmuş Sivas bu kaleciden daha iyilerine layık
B.DUMANLI 29.06.2015, 18:59 Sivasspor´un Facebook sayfasinda bu transferin gerceklesmedigini yaziyor.Olmadigi dahada iyi.Aslinda benim deginmek istedigim cok önemli bir konu var.Böyle bir basit bir kaleci ile dahi yönetimin anlasamadigi.Iste asil ACI olan bu.
Böylesine basit bir kalecinin transferini gerceklestiremeyen yönetimden kimse iyi bir kaleci hayali kurmasin...
60 gol yiyen bir kalecinin zaten aşırı iyi olduğunu düşünmek biraz abes, tamam o takımın defans hattı kötüde bizim takımın çok mu iyi bize gelse yine aynı rakamları görür, bizim takım bu sene 50 gol yedi bu iyi bir rakam mı, kalecilerimiz mi kötüydü defansımız mı yoksa her ikisi de mi ..
eyuphulagu 29.06.2015, 21:36 32 yaşına gelmiş bir kaleciyle niye bu kadar ilgileniliyor anlamış değilim;bu kalecinin geçen yıl kiralık oynayan Ertuğrul dan fazla ne özelliği var acaba....Araştırdın mı dünya da ne kaleciler var;Polonya,Romanya,Çek,Slovak ve Bosna dan çok iyi kaleciler çıkıyor..Bence bu ligleri daha iyi araştırmak lazım...
59yigido58 30.06.2015, 07:08 bu yönetim olduğu sürece hiçbir şey beklemeyin millet sezonu açtı nerdeyse tam kadro hazırlıklara başladı biz hala kış uykusundayız
maximustafa 30.06.2015, 11:21 Valla ilgilendiğiniz oyuncular hiç iç açıcı değil sonumuz hayır olsun.
çorluluyiğido 30.06.2015, 11:55 Valla ilgilendiğiniz oyuncular hiç iç açıcı değil sonumuz hayır olsun.
gaspar, vura,herve,aly ghazal,skoda bunlar mı içaçıcı değil bir tek adriano kötüydü diğerlerini kesinlikle herkes ister
59yigido58 30.06.2015, 12:24 acele etmeyin arkadaşlar niye telaş yapıyorsunuzki kimse alınmadı diye nasılsa zaman var daha ikinci ve üçüncü ligler kadrolarını tamamlasın takıma giremeyecek kimler varsa aralarından seçeriz gine ben anlam veremiyorum ya neyin kafasında bu yönetim bilmiyorlarsa transferi çekip gitsinler arkadaş 10 senedir süper ligdeyiz ben adam gibi bir transfer dönemi görmedim siz gördünüzse söyleyin şurda liglerin başlamasına ne kaldı yok veboya 900 verebilirmiş bilmediğine 700 vereceğine hiç değilse veboya 1200 ver al en garanti trnsfer zaten biz atanlardan bide yiyenlerden çektiğimizi hiç bişeyden çekmedik biraz paraya kıyma zamanı gelmedimi artık başkan...
|