Orijinalini görmek için tıklayınız : Batuhan'a tehdit gibi uyarı

SivasSpor.Com
28.06.2015, 06:50
http://resimzade.com/Show.html?i=45867&token=53667

Sık sık fazla kiloları ve olaylarıyla gündeme gelen Sivasspor'da başarılı bir sezon geçiren Batuhan Karadeniz'e teknik heyetten görülmemiş uyarı.

Çeşme’de tatilini sürdüren genç forvetle bir görüşme yapan Sergen Yalçın’ın, “Eğer bir kilo bile alırsan, seni kampa götürmem” dediği ortaya çıktı. Sezon başında geldiği Yiğidolar’da başkan Mecnun Otyakmaz’a özel hayatına dikkat edeceğine dair söz veren Batuhan’ın da, Sergen Yalçın’ın bu uyarısı üzerine tatilde ekstra çalışmalar yaptığı öğrenildi. Bu arada Batuhan’a, Stuttgart’ın talip olduğu yönündeki haberler yönetim tarafından yalanlandı.

Mehmet Ali Sabuncu

B.DUMANLI
28.06.2015, 10:19
Sivasspor forvetini bulamamis,surada az bir zaman kalmis kamp döneminin baslamasina M Ali Sabuncu Batuhan´i kendine malzeme yapmis.Ister kilo alsin,ister almasin bu onun sorunu.Taraftar oyuncunun 90 dakika sahada canli kalmasini ister.Bunu yapamadigi taktirde türbünlerden hosnutsuzluklar baslar.

Bir sezon yatip,son 2-3 mac perfonmasini yükselten bir oyuncudan bahsediyoruz.Her dokundugunda yerde kalan ve sedyeyle sahayi terkeden ve son 20 dakika sahada ayakta kalamayan bir oyuncu.Adi ile sani ile Paparizeleri pesinden kosturan Batuhan Karadeniz.

Sakin olaki Batuhan´a güvenip forvet hattina basit bir oyuncu almaya kalkismasinlar bu Sivasspor´un sonu olur.Batuhan´la yola cikipta kazanan olmusmu bugüne kadar?Batuhan insani yari yolda birakir....

by_hunter
28.06.2015, 11:35
Yanlış bir söylem bence 1 kilo alırsan kampa götürmem demek

Doğrusu 10 kilo vermezsen kampa götürmem olacak bence:confused::confused::conf used:

Talat 5858
28.06.2015, 11:40
batuhanin son üc bes macina bakıp bel baglamamak lazım bize 2 tane forvet lazım bizim gordügümümüzü yönetim de görüyordur inşallah:confused:

ready
28.06.2015, 11:55
bana öyle geliyorki bu sezonda forvet hattı batuhana emanet

58YIGIDO58
28.06.2015, 12:42
Sadecd batuhana guvenmek hata olur.
Batuhan disinda bize 2 tane iyi golcü lazim.

58svs58
29.06.2015, 09:33
gelecek sezonki yıldızımız batuhan