Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayacı'dan Yönetime Eleştiri

SivasSpor.Com
29.06.2015, 07:22
http://resimzade.com/Show.html?i=45883&token=17194

Anadolu Takımlarının Duayen Yazarı Tunç KAYACI'dan Sivasspor Yönetimine Eleştiri

"Sivasspor niye ağırdan alıyor anlayamadım. İki transfer düşen takimlardan ve yedek isimler..Üstelik ciddi bir kaleci sorunları var ve lige 45 gün var Sivasspor elini çabuk tutmalı bence.."

58Sivaslilar
29.06.2015, 07:32
Sivasspor yönetimi yavastan aldiriyor sanirim öbür takimlar transfer isini yaptiktan sonra ucuzca sona ne kalirsa onu transfer etmek kalanlari zaten kimse begenmediginden kalmis bunlardan sivasspora hayir gelmez cebinede hayir gelmez ondan sonra tüm sezon ugras ugrasabilirsen:confused:

35gürün58
29.06.2015, 09:02
Bakınız, Rıza Çalımbay yararlı oyuncularına sahip çıkmadığı için Mersin'den ayrıldı.

böyle ilkeli insanı nasıl harcadık hala anlamıyorum.

58svs58
29.06.2015, 09:16
bence yönetim doğrusunu yapıyor. elden çıkarmak için üstüne para verilen topçular varken neden para vererek topçu alınsınki. ama tasarruf edilen paraların alt yapıya harcanması lazım

umitfidan
29.06.2015, 09:20
Bakınız, Rıza Çalımbay yararlı oyuncularına sahip çıkmadığı için Mersin'den ayrıldı.

böyle ilkeli insanı nasıl harcadık hala anlamıyorum.

Mersin yönetimi çok farklı şeyler söylüyor umarım ilkeleri için ayrılmıştır

by_hunter
29.06.2015, 10:18
Bizim devamlı söylediklerimizden farklı bir şey söylememiş...

PETKOVİC
29.06.2015, 10:22
transfer sezonu açılınca yönetim bit pazarına gittiğini sanıyor bu sene şansına ligde kaldık seneye düşme hattının 1 numaralı favorisiyiz

58YIGIDO58
29.06.2015, 10:34
Tunc kayaci bu konuda sonuna kadar haklidir.
transferin en harektli takimi olacagimiz yerde, suan en yavasiyiz.
Artik Yönetim biraz hizlanmali.

sevdamcihad
29.06.2015, 11:02
Sen söyle sen işit misali.Yönetim umarım taraftarın yorumlarına yılda birde olsa en azından transfer zamanında bakıyor okuyor görüyordur diye umut ediyorum.Yoksa bu siteninde buralara yorum yapmanında hiç bir mantiği yok.Tunç KAYACI Kitabın ortasından konuşmuş.

ready
29.06.2015, 11:26
tunç bey dogru söylüyorda onu dinleyen yönetim nerde bizim yönetim bekliyor elalem istedigini alacak bizde nerd kıytırık nerde beleş topçu var onları alacagız sonrada bu taraftarı takımı desteklememekle suçlyacaksın

DoomsDay58
29.06.2015, 13:03
Bir hafta kaldı ilk etap çalışmalarının başlamasına transferler bu bir haftada yapılmazsa yönetim transfer konusunda yine her yıl yaptığını yapacak ve seneye "HATALARIMIZDAN DERS ÇIKARDIK" diyecek...

58YIGIDO58
29.06.2015, 13:24
Elin spor yazari bile bizim yönetimi elestiriyorsa var bu yönetimde bir sakatlik :D :D

stain
29.06.2015, 14:31
kardeşim çıkın adam gibi biz ffutbolcu falan almıyoruz deyin mertçe gelin bizi boşuna umutlandırmayın. sivasssporun özellikle şike sürecinden sonra iyi yönetilemediğini düşünüyorum .

antik58
29.06.2015, 17:01
Kamera gören yöneticiler takıma şunları bunları alacağız dedi taraftarı umutlandırdı, haliyle bizimde düşüncemiz finansal olarak şartların zorlanacağı yönündeydi hatta yine verilen Demeçlerde kampa kadar transfer olayının biteceğini söylediler; hani nerde....

B.DUMANLI
29.06.2015, 17:38
Bir yabanci bile dahi bu yavas gidisatdan memnun degilken ve yönetimi elestiriken bazi kesimler yönetimi hala pofpofluyor.

Cektiklerimiz yetmiyormu kongreye tek basina giden bir yönetim neden pofpoflanir anlamis degilim.Zaman daraliyor ve yönetim hala zaman var diyor.Zaman var olmasina ama geriyede hep sürpüntüler kaliyor.

Tunc Kayaci bile Sivasspor´un kaleci ihtiyaci oldugunu görenlerden ,bizim kanayan yaramiz aslinda Petkovic´den sonra hala bugüne kadar olumlu birsey yok.Bir kaleci bulamadik.Korcan bizim yaramiza derman olamaz.Bize birinci ve kaliteli bir kaleci lazim.Sergen hocada kardesini yanina aldiktan sonra tamamiyle susdu.Sanki dilsizlesti.Böyle susarsan yönetimde senin önüne öyle oyuncular cikarirki neye ugradigini sasirirsin.Bir kac mac sonra kardesinin elinden tutar,televizyon kanallarinin yolunu boylarsin...

karamik
29.06.2015, 17:42
Takım şuan üstü kalitedeki futbolcuları yani bizil ligte tutan futbolcuları satmadı yeni gelecek takviyeler elbet sonuçlanacak az Sabırlı olun

HaberBorsası
29.06.2015, 17:53
böyle giderse sergen hoca istifa eder. Demedi demeyin.

Rallim58
29.06.2015, 18:14
Aatıf gider, kasaya para, sahaya da (GS-takastan) futbolcu gelir.

Kalecide acele olunmazsa Sivasımızın eceli olur...

tavatir
29.06.2015, 18:19
Aatıf gider, kasaya para, sahaya da (GS-takastan) futbolcu gelir.

Kalecide acele olunmazsa Sivasımızın eceli olur...

Aatıf Gs'ye değil de giderse yurt dışına gider gibime geliyor. Sanki Rusya ihtimali var gibi. Ama yine de olmayabilir. Ben yine de iki iyi forvet ve tecrübeli bir kaleci ile ön liberoyla sıkıntı yaşamayız diyorum.

dibba58
29.06.2015, 22:51
Yıllardır transfer yapmakta hep geç kaldık. Transfer ciddi ekip işi. Yaptığımız dahası yapamadığımız transferlerin asıl sebebi, bu konuda ciddi çalışmalar yapan şahsiyetlere sahip olmayışımızdır.Bunun başka izahı yoktur. Günü birlik transferler peşinde koşuyoruz.İzleyip takip edip geleceğe yönelik futbolcuların takıma kazandırılması bunun sonucunda da kar etmeyi hedeflemek gerekiyor.
İyi futbolcuları almak bütçe para işi bizim de paramız olmadığına göre. Yeteneklerin keşfedilmesi geleceğe yatırım yapılması takımın geleceği adına yapılacak en akıllı iş olmalı.

Efe Sivasspor
30.06.2015, 00:54
Transferden anlayan iyi futbolcu takip eden murat erdoğan vardı onu da gönderdiler anlamadımki adam şimdi de konya da çatır çatır takip ettiği futbolcuları getiriyor

34MUAMMER58
30.06.2015, 03:13
Sivasspor bu haliyle küme küşmeye aday takımların başında geliyor,bakmayın busezon balına ligde kaldık,eksik yerler belli,kaleci,önlibero,solaçık, hızlı ve ayağında top tutabilen forvet,bulunabilirse kaliteli stoper,alınacak 5 kaliteli oyuncuyla sivasspor rahatlıkla avrupa hedefiyle oynar,tunç kayacı 3.ligden beri sivassporu tanıyan bilen bir yazar görüşlerinde haklı teşekkür ederim kendisine,sıkıntı aslında sadece yönetimde değil,teknik heyette ,bülent uygun olsaydı,rıza hoca olsaydı şimdi çatır çatır transferler olmuş bitmişti,sergen hocada ne yapsın ,bjk a 2 den eski öğrencilerini toplamaya çalışıyor,sivassporun eksiği transferden anlıyan yönetici eksikliğidir

savaş2
30.06.2015, 19:11
***TAKIM sıralaması bu sezon 15 bitirdik -Bence öncelikle yeni bir yönetim transferi şart.

ready
01.07.2015, 00:33
***TAKIM sıralaması bu sezon 15 bitirdik -Bence öncelikle yeni bir yönetim transferi şart.

herşeyden önce bu takıma futbolun fsinden anlayan vizyon sahibifutbolcu arayacak gelecek vaat eden topçular bulabilen yönetici lazım artık takımın üstünden kendini düşünen yönetici degil takımı düşünen yöneticiler lazım artık mecnun beyinde bişeylerin farkına varması lazım

58Sivaslilar
01.07.2015, 19:23
Kayacı'dan Yönetime Eleştiri senin gibi ne kayacilar elestiriyor bu yönetimin ne gözleri görüyor nede kuaklari duyuyor eger bunlari görmüs olsalaridi üc dört sezondan beri sivassporlu yigidolara taraftara kabus yasatmazlaridi merak etme senid duyan olmaz bosuna kendini yormussun:mad:

58Sivaslilar
01.07.2015, 19:28
Bu yönetim isler yolunda giderse hepiside yorumyapmaga ihtiyac duyuyor eger isler yolunda gitmez sikintili anlarda sayin mecnun baskan haric kimseyi piyasada bulamazsin adama sorarlar bütün sezon boyu ne yaptiniz sivassporun durumu ortadayken transferde altarnatif isimler bulamadiniz:confused: