Orijinalini görmek için tıklayınız : DÖRT BÜYÜK PEŞİNDE
SivasSpor.Com 08.12.2005, 21:09 Sivasspor’un yıldız futbolcusu Hayrettin Yerlikaya’ya dört büyük kancası.
İkinci Lig’de kendisini ıspatlayan, Hayrettin, Süper Lig’de sergilediği futbolla transferin gözdesi oldu. Turkcell Süper Lig’inin dört büyükleri olarak bilinen Galatasaray, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor takımları başta olmak üzere bütün kulüpler Hayrettin için Sivasspor Yönetimine resmi teklifte bulundular. Devre arasında bu futbolcuyu kadrosuna dahil etmek isteyen dört büyük takım Hayrettin için kapışmaya başladı. Yönetim Kurulu verilecek tekliflerin Sivasspor’un menfaatlerini doğrultusunda olursa göndereceğini açıkladı.
Hakikat Gazetesi
ElbeyLi58 08.12.2005, 21:21 gelecek yil Hayrettin yolcu
hayirlisi olsun
Arif Coşkun 08.12.2005, 21:25 Bırakmazlar böyle futbolcuları futbol avcıları,kesin alırlar.Umarım en iyi seçimini yapar Hayrettin,haydi hayırlısı
1967_Dernek_Ayhan 08.12.2005, 21:29 evet sabah gazetede okudum ama bu sene hayrettine ihtiyacımız var bu sene dursun seneye davulla zurnayla gönderelim....
yusuf_07 08.12.2005, 21:30 DAHA ÇOK ERKEN 1 2 YIL DAHA DURMALI..
daha erken biraz tecrübe kazanip gitse bence daha basarili olur simdi 4 büyüklerden biri alir direk yedekler klubesine
1967_DERNEK_10UR 08.12.2005, 21:56 BU KANCA MESELESİ TAKIMIN DÜZENİNİ BOZUYOR...ALACAKLARSA ALSINLAR FUTBOLCULARIMIZIN AKLI LİG BİTMEDEN TRANSFER BİLMECESİYLE DOLDU TAŞTI..DAHA LİGİN İLK YARISI BİTMEDİ..
Arif Coşkun 08.12.2005, 22:11 Bnecede bu lig ortasında transferde nein nesi,hemde en iyi oyuncumuz.Bence bu işler sezon sonu olmalı. Şimdiden çıkarılan transfer dedikoduları oyuncalrında performansını çok kötü etkiliyor.Yalnış bir zamanlmama. Boşta kalan oyunculara birşey dediğimiz yok ama, lig ortasında oynayan hiç bir futbolcu ayartılmamalı derim.
giden gitsin kalan sağlar bizimdir
sivaslim 09.12.2005, 02:23 hakında neyse hayırlısı ama bu sezon kalırsa iyi olur
madem lig bitiminde düşünüyorsunuz o zaman tekliflerinizi o zaman söylersiniz... nedir bu acele??? takımımız süper gidiyor bu şekilde haberlerle maçlara konsantresini zorlaştırıyorlar!!!
58selehattin 09.12.2005, 07:09 Bence hayrettin geçmişte yapılan tıransferleri düşünmeli örneğin okan Koçun beşiktaşa gelişi gibi daha sonra karar vermeli nasıl bir karar verirse versin hayırlısı olsun
Kaptan-58 09.12.2005, 07:22 YA BİZDE BÜYÜK TAKIM OLMAK İSTİYOSAK BÖYYLE FUTBOLCULARI ELİMİZDE TUTMALIYIZ... GÖNDERMEMELİYİZ HAYRETTİNİ...
YA BİZDE BÜYÜK TAKIM OLMAK İSTİYOSAK BÖYYLE FUTBOLCULARI ELİMİZDE TUTMALIYIZ... GÖNDERMEMELİYİZ HAYRETTİNİ...
Büyüklerimiz daha iyi bilir. :)
Siir_Misali 09.12.2005, 07:57 HAKKINDA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN HAYRETTİN..ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN....
CÜSSKB-Aynur 09.12.2005, 08:40 Bu olay gündemi çok meşgul etmeye başladı. Sporcununda, taraftarında huzuru kaçıyor.Karşılıklı menfaatler doğrultusunda bir an önce sonuçlandırılması iyi olur.
CÜSSKB-Aynur 09.12.2005, 08:46 YA BİZDE BÜYÜK TAKIM OLMAK İSTİYOSAK BÖYYLE FUTBOLCULARI ELİMİZDE TUTMALIYIZ... GÖNDERMEMELİYİZ HAYRETTİNİ...
Hayrettin in takım içerisinde alternatifi olduğu gibi, devre arasında transferde yapılabilir.
Sivasspor klubü bir kişiye endeksli değildir.
SEZON SONU GİDERSE KENDİSİ İÇİN DAHA İYİ OLUR,ÖZELLİKLE SOL KANATTA SIKINTI YAŞANAN BİR DÖNEMDE HAYRETTİN GİBİ BİR FUTBOLCU ELBETTE ÇOK DEĞERLİ OLACAKTIR.UMARIM EN DOĞRU KARARI VERİR BİZDE ONU GURURLA İZLERİZ
Transferin gözdesi Sivassporlu Hayrettin'e Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor talip...
Takımın menajeri, futbolcuları Hayrettin için Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi takımlardan teklifler olduğunu belirterek, ''Eğer sezon sonunda teklifler bizi ve Hayrettin'i mutlu edecek şekilde olursa bu futbolcuyu veririz'' dedi.
Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun, futbolcuları Hayrettin için Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi takımlardan teklifler olduğunu belirterek, ''Eğer sezon sonunda teklifler bizi ve Hayrettin'i mutlu edecek şekilde olursa bu futbolcuyu veririz'' dedi.
Savunma oyuncusu Hayrettin'in kendileri için çok değerli ve Sivas'tan (A) Milli Takım'a giden tek futbolcu olduğunu ifade eden Uygun, ''Biz onun her zaman yönetim kurulu ve Sivas halkı olarak önünü açmak isteriz. İlk defa (A) Milli Takım'a Fatih Terim'in çağırdığı bu futbolcunun buradan (A) Milli Takım formasını da giymesini istiyoruz. Eğer sezon sonundaki teklifler bizi ve Hayrettin'i mutlu edecek şekilde olursa bu futbolcuyu veririz'' diye konuştu.
Hayrettin'i, ancak sezon sonunda verebileceklerini anlatan Uygun, ''Ama devre arasında prensip olarak anlaşır, onlardan bazı futbolcuları alır, Hayrettin'i de sezon sonunda vermek şartıyla da böyle bir alternatif de yapabiliriz'' dedi.
Net Haber
08.12.2005
ElbeyLi58 09.12.2005, 14:01 .............................. .......................
Sivasspor’un yıldız futbolcusu Hayrettin Yerlikaya’ya dört büyük kancası.
İkinci Lig’de kendisini ıspatlayan, Hayrettin, Süper Lig’de sergilediği futbolla transferin gözdesi oldu. Turkcell Süper Lig’inin dört büyükleri olarak bilinen Galatasaray, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor takımları başta olmak üzere bütün kulüpler Hayrettin için Sivasspor Yönetimine resmi teklifte bulundular. Devre arasında bu futbolcuyu kadrosuna dahil etmek isteyen dört büyük takım Hayrettin için kapışmaya başladı. Yönetim Kurulu verilecek tekliflerin Sivasspor’un menfaatlerini doğrultusunda olursa göndereceğini açıkladı.
Hakikat Gazetesi
Hayrettin Yerlikaya SİVASSPORumuzun çok kıymetli ve Türkiye süper ligindede yeri zor doldurulur bir futbolcusu ama SİVASSPORda profesyonel bir takım yönetimin gerekeni yapacağı kanaatindeyim herşeye tek taraflı bakmakta yanlış olur önemli olan Hayrettinin ne diyeceği çünkü sahada oynayan o eğer gitmeyi kafasına taktıysa ya SİVASSPORa verimli olamaz yada örneklerini gördüğümüz gibi SİVASSPORa hiçbir maddi kaynak sağlamadan gidebilir o yüzden hem yönetim,hemde Hayrettin konuşup SİVASSPOR için en hayırlısı ne ise onda karar kılacaklardır.
Yakışır Hayretin Abiye iyi yerlerde görürüz işallah
Sarkdakikisla58 09.12.2005, 14:10 gitmese iyi olur ama kendisi bilir hayrettine basarilar
Etem-Murat 09.12.2005, 14:33 Bu olay gündemi çok meşgul etmeye başladı. Sporcununda, taraftarında huzuru kaçıyor.Karşılıklı menfaatler doğrultusunda bir an önce sonuçlandırılması iyi olur.
GERCEKTENDE ORTADA FOL YOK YUMURTA YOK
HAYRETTİNİ PEŞİNE DÜŞTÜK
ofgurleyuk78 09.12.2005, 15:05 Hayrettini elimiz de tutmak artik çok zor. Ben Sabah gazetesinde okudum GS ikinci yariya istiyormus.
twity_58 09.12.2005, 16:28 ben kesinlikle gitmemesinden yanayım belki onun karıyerı acısından faydalı olcak ama o da sivas için faydalı bırısı bence bikaç sene daha kalmalı..
sivaslıavukat 09.12.2005, 17:12 Kesinlikle kariyerini düşünmeli.Önemli olan şehrimiz ise klubumüze güzel transfer ücretleri kazandırarak da bu görev yerine getirilebilir.Düşünsenize 58 numaralı formayı üç büyüklerde giydiğini.
Daha da önemlisi hep vurguladığım gibi başarı var ise medya da daha çok adımız geçer.Medyada adımız geçiyorsa da başarı kaçınılmazdır.Ben gurur duydum henüz söylenti aşamasında olsa da .
Av.Alper KAHVECİOGLU
kahveciogluhukuk@yahoo.com
alperkahvecioglu@gmail.com
Blackkite 09.12.2005, 17:42 giden gider. bugün veya yarın, hayrettinin büyük takımlara gideceği belli. önemli olan yerini dolduracak bir futbolcunun bulunması ve hayrettinin gittiği takımda harcanmaması. örnekleri bol bizim ligimizde.
BEN HAYRETTİNİN BİR YERE GİDECEGİNİ SANMİYORUM.... GIDERSEDE KENDINI HARCAMIŞ OLUR, HENUZ ERKEN...
BROTHERS58 09.12.2005, 18:01 MİLLİ TAKIM KAMPINDA HAFİF SAKATLIGINA RAGMEN OLDUKCA BEGENİLMİŞTİ.VE ARTIK EMİNİM O SOL KANATI NEREYE GİDERSE GİTSİN KAPTIRMAYCAKTIR.KAMPTA HEP ONUNLA İLGİLENDİĞİMİZ İÇİN DİĞER OYUNCULAR BİLE ONUNYILDIZ OLACAGINI ANLADILAR.TAM BİR ANADOLU EVLADI O TAM BİR SİVASLI!ALLAH YOLUNU ACIK ETSİN!!
SEMİH-58 10.12.2005, 13:41 O ĞİDERSE KÖTÜ OLUR
|