Orijinalini görmek için tıklayınız : İki Futbolcuyla Anlaştık

SivasSpor.Com
03.07.2015, 11:03
http://resimzade.com/Show.html?i=45782&token=56799

Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, transfer gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor’da kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, Yunanistan ve Fransa liginden iki futbolcuyla prensip anlaşmasına vardıklarını söyledi.

Otyakmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şu ana kadar Erkan Kaş ve Orhan Gülle transferlerini gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, bir-iki yerli oyuncu daha alacaklarını belirtti.

Yabancı transferinde ise 4 futbolcuyla takımı güçlendirmek istediklerini bildiren Otyakmaz, “Bunlardan bir kaleci ve bir ofansif futbolcu ile prensip anlaşmasına vardık, bugün-yarın imzaları atacağız. Şimdilik isim vermek istemiyorum. Diğer iki yabancı için de arayışlarımız sürüyor” dedi.

Mecnun Otyakmaz, anlaşma sağladıkları iki futbolcudan birinin Yunanistan, diğerininde de Fransa liginden olduğunu vurgulayarak, “Kalecimizi Yunanistan Ligi’nden alacağız. Birkaç gün içinde bu transferleri açıklayacağız. Transfer konusunda önümüzdeki süreçte herkesin yüzünü güldürecek bir takımla devam edeceğimizin sözünü veriyorum” diye konuştu.

AA

çorluluyiğido
03.07.2015, 11:05
kaleci setkus ve bengali fode koitayı kastediyor:)

Rallim58
03.07.2015, 11:11
Hayırlı Olsun.....

58Sivaslilar
03.07.2015, 11:12
Agzina saglik ha baskan sonunda biraz gecde olsa taraftarin üregine bir nevide olsa su sepip ferahlattin esans sevinc imzalardan sonra hadi hayirlisi biraz daha bekleriz:confused:

erhan 10
03.07.2015, 11:27
Fode Koita'yı havaalanında karşılayasım geldi :D Adam akıllı bir haber duyunca dünya yıldızı gelmiş gibi sevindim.Resmen psikolojimiz bozulmuştu :D

meyzee
03.07.2015, 11:49
Kaleci ok ama diğer transfer (eğer ki o olacaksa) Fode Koita' dan hiç ümidim yok. Bence başaralı olmayacak ama inşallah yanıltır bizi?!

Link: http://www.transfermarkt.com.tr/bengali-fode-koita/profil/spieler/79110

58YIGIDO58
03.07.2015, 13:22
Hadi bakalim şaşirtin artik biz taraftarlari.

A.Turan Korkmaz
03.07.2015, 13:24
http://www.futwiz.com/en/fifa15/player/bengali-fode-koita/5551 Linkinde oyuncunun Özellikleri değerlendirilmiş. Buna göre, çeviklik, dribling, hızlanma, kısa pas alışverişleri, top Kontrolü ve bitiriciliği iyi sayılır. Set oyununda Burhan'a alternatif olur. Hani defans arkası o koşuları Koita da pekala yapabilir. Şayet sonradan oyuna girerse de Utakadan daha iyisini bekleyebiliriz. Bence faydalı olacaktır. Takımımıza hayırlı olsun.

NöOReaK
03.07.2015, 13:26
Şimdi ufak bi canlandırma yapalım.

Sezon sonunda alabildiğinizce 8 yabancı alın şimdi tekrar verin ama hepsini değil 3ünü verin sonra tekrar 5 yabancı alın şimdi 1ini tekrar verin...

Sivasspor yönetimin taraftara yapmak istediği verdiği heyecan tamda bu...

izecson_ea
03.07.2015, 13:41
Yavv hala defansif ortasaha yok bee adam akıllı

A.Turan Korkmaz
03.07.2015, 14:05
Kaleci transferimiz Setkus için fazla söze gerek yok. Karce'nin Litvanya milli Takımından arkadaşı. Takımımıza uzun yıllar hizmet eder inşallah.

sıracalı
03.07.2015, 14:15
Essahtan transfer yapiyor gibi bi de isim vermek istemiyoruz derler..
8 yabanci alacaz derken 5 e dustu..5 ten 4 e..
Bizim transfer isleri yillardir oldugu gibi ayni REZİLLİKTE devam ediyor !!!!

ihtiyar yiğido
03.07.2015, 14:22
Sayın Mecnun başkanımızın açıklamaları biz taraftarları pek memnün etmese de hiç yoktan iyidir artık transferleri heyecanla bekliyoruz, Sivasspor için hayırlı olur İNŞALLAH.

DoomsDay58
03.07.2015, 14:32
Gizli yürütülen transferlere bak AMAN KİMSE DUYMASIN! mazallah Yunan liginden alacağımız 30 yaşındaki kalecinin fiyatı yükselir

çorluluyiğido
03.07.2015, 15:00
altyapıdan 3.kaleci olarak 20 yaşındaki ali alper doğan çıkarıldı hayırlı olsun.aykut emre yakut bu sezon a takımda devam edecek.

çorluluyiğido
03.07.2015, 15:05
altyapıdan 3.kaleci olarak 20 yaşındaki ali alper doğan çıkarıldı hayırlı olsun.aykut emre yakut bu sezon a takımda devam edecek.

bu arada son yiğido hakan özmertin istanbulda sağlık kontrolünden geçirildiği belirtildi

Ferhat06
03.07.2015, 15:38
bu arada son yiğido hakan özmertin istanbulda sağlık kontrolünden geçirildiği belirtildi

H.Özmert ile ilgili düşüncen ne?Şundan sana soruyorum bu işden anladığın belli oluyor,ondan.

tavatir
03.07.2015, 15:50
Ben şahsen Hakan Özmert bizde yedek kalır diyorum. Öncelikle ön libero için çok daha iyi bir isim bekliyorum. Hakan Arslan başka takıma kiralanabilir belki. Formayı kapması bence zor. Hakan Özmert ve Orhan Gülle ise Adem ile rekabet eder. Hakan Özmert'in farkı biraz daha ofansif katkısı olabilir. Bazen de sağ kanatta değerlendirilebilir.

çorluluyiğido
03.07.2015, 16:01
H.Özmert ile ilgili düşüncen ne?Şundan sana soruyorum bu işden anladığın belli oluyor,ondan.

1.si estağfurullah sağolasın 2.si cevaba gelecek olursak hakandan çok yaratıcı şeyler beklemek doğru olmaz.ama çok disiplinli ve istikrarlı kadir gibi hata yapıp topla fazla oynayan biri değil.en iyi 2 özelliği topla fazla oynamadan ileri-geri pas yapabiliyor diğeri ise çok sert ve isabetli şutlar çekiyor.beklenmedik zamanda çok sert vuruyor ve top genelde kaleyi buluyor dönen toplar tehlike yaratıyor.takım en önemli sorunu da bu zaten kaleye sert şut atamama sorunu.onun dışında beğendiğim oyuncu.kısaca ademin biraz daha ofansifi ileriyi düşüneni.

sivasfutbol
03.07.2015, 16:03
hedefimiz liğde kalmak olmalı çünki .transfer edilen oyuncular bunu gösteriyor

dibba58
03.07.2015, 16:27
Biz bu senede düşmemeye oynarız.Bu nasıl iştir ortada transfer namına bir futbolcu yok.Sıkıldık bunaldık.adam gibi bir santrafor alın.Bu gidişle Sergen yakında istifasını açıklar.Alamadığımız futbolcuların yanına birde T.Direktör aramaya başlarız.

tanju_58
03.07.2015, 16:48
Mecnun başkanı eleştirdikmi eleştirdi oluyoruz arkadaş.Diğer iki yabancı için de arayışlarımız sürüyor” demiş.bu takımın bi araştırma ekibi yokmu? bu ekip sene boyunca futbolcu araştırmazmı? araştırılan futbolcular transfer sezonunda transfer edilmezmi? nerede bonservissiz boşta işe yaramaz futbolcu varsa onu araştırıyorlar heralde. Allah aşkına şu takımın biraz vizyonu misyonu planı projesi olsun artık.sadece ligde sivassporun adı olsunda gerisi önemli değil mantığından çıkılsın.bu mantık devam ederse artık ligdede sivassporun adı kalmayacak farkında değiller...

Ahwettt
03.07.2015, 17:06
Bunlar Sivasspor taraftarını oyalamak daha kaba tabir ile kandırmak için yapılan hamleler.Kamp dönemi başladı hala transferin t si yok Kocaman süper liğ takımı beleş beleş topçu alıyor bir sene Sivasta yatıyor Sivassporun parasını peşkeş çekip gönderiyorsunuz. Sonrada transfer yaptık diyorsunuz.Dikkat edin transfer dönemi başlarken 8 yabancı 4 yerli oyuncu alınacak deniyordu. en son 4 yabancıya 3 yerliye düştü peki alınan yerliler kim küme düşen takımlardan yani bankasyada oynmak istmeyipte kendini süperliğde tutmak isteyen isimler bunlarda transfer deniyor

58Sivaslilar
03.07.2015, 17:29
Ben gecen sezonun basinda yorum yapmistim karlosun istegi dogrultusunda hic transfer yok karlos yakinda kacar gider demistim kacti gitti eger sergen yalcini memnun edecek en azindan yarisini transfer yapilmazsa aha buraya yaziyorum sergen yalcinda kacar gider :confused:

58Sivaslilar
03.07.2015, 17:37
Bizim yönetim fotboldan anlamayanlardan kurulmus baskan müstesna transfer sezunda sonuna kadar beklerler kimsenin begenmedigi berezilyaliyim diyen futbolcuyum diyen siyahlari bir sürüde para harcayarak alir gelir oynat oynatabilirsen o yüzden gelen teknik adamda kacip gidiyor bize teknik adam dayanmadi yahu sorumlusu yönetimdir??????????????

ozledımeskıyı
03.07.2015, 17:45
Başkanım 8 ti 5 oldu 5 ti 4 oldu yani buradan ben 2 şey çıkarıyorum ya biz eksikliğimiz ne bilmiyoruz taraftarı sakinleştirmek için konuşup sonra altından kalkamıyoruz ya da transferini tamamladığınız isimlere o kadar güveniliyor ki gerek olmadığı düşünülüyor ben 2 durumda da kendimi kandırılmış hissediyorum. 8 5 4 derken 2 de kalmasında.

Countach
03.07.2015, 18:07
4 yabancı nedir ya ??? zaten sınırlama kalktı .

Kamil Grosicki
03.07.2015, 18:16
Herkes çok biliyor 4 tane kaliteli yabancı alınsın yeter zaten 8 tane alsak nolacaktı turşusu mu kurulacaktı Aatif ve Eneramo takımda kalınca 5 olan sayı 4 oldu alınan oyuncularda çok iyi oyuncular bu takım kümeye falan oynamaz gayet kaliteli zaten geçen sezon ki kadro sadece kondisyon sorunu vardı bu sene Sergen hoca ile onuda çözdük mü kafaya oynar Galatasaray'ı hakem olmasa eleyen bir takım vardı geçen sene. Millet eleştiri olsun diye eleştiriyor konuşanların yarısı maça bile gitmiyor burada laf olsun torba dolsun.

59yigido58
03.07.2015, 18:30
icraat görelim lafta kalmasın imzalar atılsın artık ne verdik kimi aldık bilelim 4 gün sonra yeni sezon hazırlıkları başlayacak

SenSetik
03.07.2015, 18:36
Gelecek sezon güzel futbol ve üst sıralar namına benim hiçbir ümidim kalmadı..düşme potasındaki heyecana hazır olun.. geçmiş olsun..

Countach
03.07.2015, 18:46
8 Yabancıy dı 5 e indir şimdi 4 ??? sanki kadromuz geçen yıl ligi ilk 3 de bitirdi :D

avare
03.07.2015, 18:49
Sergen hala istifa etmedigine gore bazi sozler verilmis gerekli takviye yapilacak demektir

avare
03.07.2015, 18:51
Dusuncem sezon baslamadan sergen istifa eder bizim yonrtimin verdigi sozu tuttugu henuz gorulmemis

subasi29
03.07.2015, 19:44
Bu transfer politikasıyla ,ilk beş degil ! Son beş hedef alınmıştır . Yönetim birkez daha beceriksiz,tutarsız,ruhsuz tutumunu ,değerli sivasspor taraftarı önünde sergilemekten Utanç duymalıdır .... Artık bu yönetime hiçbir şekilde itimadım kalmamıştır..

adres58
03.07.2015, 19:56
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d2/Joe_Mason_2013.jpg/275px-Joe_Mason_2013.jpg

Sivasspor İngiltere Cahmpionship takımlarından Cardiff de kiralık oynayan 1,78 boyunda 24 yaşındaki Boltonlu Joe Mason ile anlaşma aşamasına geldi.

Kaynak :Cumhuriyet Spor Yazarı Serhat Hergüner

babapiton
03.07.2015, 20:19
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d2/Joe_Mason_2013.jpg/275px-Joe_Mason_2013.jpg

Sivasspor İngiltere Cahmpionship takımlarından Cardiff de kiralık oynayan 1,78 boyunda 24 yaşındaki Boltonlu Joe Mason ile anlaşma aşamasına geldi.

Kaynak :Cumhuriyet Spor Yazarı Serhat Hergüner

Sol Açık ve 2.forvet olarak görev yapabiliyor.Umut Bulut ,Cerny,Rasmussen karışımı bir oyuncu her topa koşuyor.Fiziken fazla güçlü değil ama hızlı.Savunma arkasına iyi sarkıyor.Batuhan ve gelirse Beqiraj'dan tarz olarak farklı.2 forvetle oynadığımızda Batuhan-Beqiraj ikilisi pek olası gözükmüyor ama Joe-Batuhan ve Joe-Baqiraj olabilir yada direk sol açıkta forma giyer.

adres58
03.07.2015, 20:24
Sol Açık ve 2.forvet olarak görev yapabiliyor.Umut Bulut ,Cerny,Rasmussen karışımı bir oyuncu her topa koşuyor.Fiziken fazla güçlü değil ama hızlı.Savunma arkasına iyi sarkıyor.Batuhan ve gelirse Beqiraj'dan tarz olarak farklı.2 forvetle oynadığımızda Batuhan-Beqiraj ikilisi pek olası gözükmüyor ama Joe-Batuhan ve Joe-Baqiraj olabilir yada direk sol açıkta forma giyer.

Böyle aman aman bir oyuncu değil.. Senin kadar olmasada biraz muhteviyatına baktımda biraz işkillendim. Boyuna kiralık oynamış ve Bolton takımında düşünmemiş. Fiyatıda makul 1 milyon Euro... Orta boylu olmasına rağmen defansın arkasına acaip kaçıyor. Bizim Pedrieldeböyleydi. Defansa baskı yapar forvette gol kaçırır dönen topları defansa kadar kovalar savuştururdu, ama gol becerisi zayıftı. Sanki bana öyle bir hava esti... Bakalım ne olacak. Şu ana kadar anımsadığım kadarı ile 20 üzeri ismi anılan topçulardan biri...

babapiton
03.07.2015, 20:30
Böyle aman aman bir oyuncu değil.. Senin kadar olmasada biraz muhteviyatına baktımda biraz işkillendim. Boyuna kiralık oynamış ve Bolton takımında düşünmemiş. Fiyatıda makul 1 milyon Euro... Orta boylu olmasına rağmen defansın arkasına acaip kaçıyor. Bizim Pedrieldeböyleydi. Defansa baskı yapar forvette gol kaçırır dönen topları defansa kadar kovalar savuştururdu, ama gol becerisi zayıftı. Sanki bana öyle bir hava esti... Bakalım ne olacak. Şu ana kadar anımsadığım kadarı ile 20 üzeri ismi anılan topçulardan biri...Yok bende fazla beğenmedim sadece tarzını orta halli bir oyuncu gönül isterki daha iyi oyuncular gelsin ama artık geldi,gelecekten sıkıldım senelerdir noluyosa olsun artık.Eneramo'ya kalmıyalımda yine :D