Orijinalini görmek için tıklayınız : Şenol Can Yiğido Oluyor

SivasSpor.Com
04.07.2015, 07:21
http://resimzade.com/Show.html?i=45905&token=46927

Gaziantepspor'da 2010 yılından beri oynayan ve bu sezon sözleşmesi sona eren Şenol Can'a Sivasspor talip oldu.

Yerli transferde hareketli bir dönem geçiren Kırmızı-Beyazlı ekip, teknik direktör Sergen Yalçın’ın isteğiyle savunmada görev yapan Can için girişimlerde bulundu.

Oyuncunun kulüp ile yakın zamanda anlaşması ve transferin açıklanması bekleniyor. 32 yaşındaki futbolcu, geçen sezon 33 maçta forma giymişti.

Fanatik

sıracalı
04.07.2015, 07:59
herkesçe bilinir fanatiğin yalan balon haber yaptığı..ama bizim site yönetimi hastasıdır,abonesidir hayranıdır bu gazetenin.anlayamadım gitti !
fanatik haberi sadece bana göre değil herkese göre yalansa bu gazetenin haberlerini burda paylaşmaya gerek yok
hiç mi başka gazete site vs kalmadı yav...yoksa çokmu kolay oluyor fanatiğin sitesinden kopyala-yapıştır !!!
fanatiğin internet sitesinden bi farkımız yok..yeter arkadaş rezillik yavvvvvvvvvvvvvvv

psychology58
04.07.2015, 09:09
Bence haberi yabana atmamak lazım. 32 yaşında. .. Sözleşmesi bitmiş... Bazıları sever böyle transfer yapmayı.

58g0kberk58
04.07.2015, 09:20
Ne kadar vizyonu geniş bir takımız biz boyle ya. Yemin ediyorum bu adamı alırlarsa yazık gunah. Altyapıdan genç bir çocuk oynasın bundan daha iyi. Bir yanım bu haber yalandır diyor bir yandan da beleş futbolcu görünce bizim yönetim dayanamaz biliyorum. Umarım böyle bir hata yapmazlar

yorumyapıyombenya
04.07.2015, 09:21
Yalan haberimiz bile ezik, fanatik bile anladı ne kadar boş beleş transfer politikamız olduğunu nerede bitik, yaşlı, bonservisi elinde oyuncu varsa yapıştırıyor Sivasspor kısmına....................... .

tavatir
04.07.2015, 10:25
Yok artık daha neler. Dün Antep'in Şenol'u serbest bıraktığını okuduğumda bir an için aklıma geldi de o kadar da olmaz herhalde dedim. Bugün iddiası çıkmış. Daha neler çıkacak bakalım.

çorluluyiğido
04.07.2015, 11:09
defans ve 32 yaşında.niye böyle bir hata yapılsın şenol bu kapasitesiyle da costayı ümit ibrahimi mi kesecek.yedek alırken birasz daha genç alınmalı.eren aydın ve abdurrahman dereli gelip burda yedek kaldı bir faydası oldu mu takıma.yanlış transfer bir kere yaşı çok fazla.

34MUAMMER58
04.07.2015, 12:02
yönetimin böyle bir hataya düşeceğine ihtimal vermiyorum ,balon haber olmalı saNIRIM

Morten58
04.07.2015, 16:40
Transfer Merkezi ⚽ ‏@TransferMerkez

ÖZEL // Gaziantepspor'un yollarını ayırdığı Şenol Can, Sivasspor ile görüşüyor.

omer58
04.07.2015, 16:51
ne yazıkkı sergen hocada takım üzerinde kısa vadede hesaplar yapıyor tanıyıp bildiği kişilerle kısa vadede basarıya ulaşıp gitme derdinde yazık bu transfer gerçekleşirse o kadar genç pırıl pırıl çocuklar var ..

Cerny312
04.07.2015, 18:11
sabrımızı sınıyorlar hadi hayırlısı

mehmetyigit
04.07.2015, 18:11
Kısa vadede düşünülmektedir.Neden biz futbolcu satamıyoruz.Tam da bunun için. Seneyi kurtarmanın derdindeyiz. 3 sene sonrasını düşünmeden transfer yapıyoruz.Bursa Eskişehir Gençler bu transfer işini iyi yapıyor.Ama malesef biz başarılı değiliz

hasantuan
04.07.2015, 19:24
Abi benim yaşı da 35 ... Bonservisim de yok.. Babamın hayr-ı na da oynarım olmaz mı.. Tam da trnsferin mantığı bu nerde elde avuçta kalmış adam var toplayalım ����

58YIGIDO58
04.07.2015, 19:39
Hayir olmasin.
32 yasina girecek.
pili bitmis adamlari toplamaktan vazgecin artik.
daha fazla taraftarla alay etmeyin.

sivasfutbol
04.07.2015, 20:17
yönetimden rica ediyorum taraftarı stada cekecek iki tane iyi topcu alsalar iyi olur ben kombine alıp 32 yaşındaki oyuncularımı izleyeceğim bu tip oyuncular tek devrelik oyuncular bunların sivasspora oyun olarak pek fazla birşey veremezler çünki uzatmaları oynayan oyuncular a dereli sivasspora ne kadar faydalı oldu ise bu tip oyuncularda öyle faydası olur yazıklar olsun insanlarla dalganızı geçiyorsunuz.

halilxx58
04.07.2015, 20:50
Abi sol bek Ziya var. Yedegi genc Fatih. Hangi mantiga göre 32 yasinda ücüncü sol bek transferi yapiyorlar. Yazik günah be...

Ferhat06
04.07.2015, 20:56
Şenol Can sadece sol bek değil stoper de oynayabiliyor ve ayrıca futbolunun en verimli döneminde şu an itibarıyle İbrahim Öztürk geldiğinde 33 yaşındaydı ve verdiği katkıyı biliyoruz.Ziya'nın geçen sezonki büyük düşüşü ve Fatih'in tecrübesizliği yönetimi ve hocayı çare aramaya sevketmiş gözüküyor.

yigido yakup
04.07.2015, 21:39
Bilmiyorum ne derece faydali olur?
sadece senede 33 oynamasi benim icin önemli bi rakam herzaman Hazir demektir stoper mevkisi icinde tecrübe sezgi ve yer tutmanin önemli oldugunu düsününce Yas sorun degil ayriyetden bu oyuncu Cabuk bi oyuncu
Aldigin Zaman ne cikar verimli olurmu olmazmi soru isareti olmayan bi oyuncu Tipi
bu adam100 lük performans gösteremez ama 50 de olmaz 70-80 arasi herzaman performans gösterir

ben sahsen illa olsun demem olursada ya bunu niye aldiniz demem

hayirli olsun

59yigido58
04.07.2015, 22:33
ne bekliyordunuz her zamanki gibi küme düşen takımlardan döküntüler alınıyor her sene olduğu gibi beleş olsunda nasıl olursa olsun yazık bu şehrin taraftarınada takımınada ben söylenecek söz bulamıyorum 10 senedir süperligde bu tkım adam gibi alınan tek futbolcu atıf onuda satmanın derdine düşmüşler ne yazıkki sözün özü bu varın gerisini siz düşünün

yigido yakup
04.07.2015, 23:06
ne bekliyordunuz her zamanki gibi küme düşen takımlardan döküntüler alınıyor her sene olduğu gibi beleş olsunda nasıl olursa olsun yazık bu şehrin taraftarınada takımınada ben söylenecek söz bulamıyorum 10 senedir süperligde bu tkım adam gibi alınan tek futbolcu atıf onuda satmanın derdine düşmüşler ne yazıkki sözün özü bu varın gerisini siz düşünün

Beles nerde ?kim beles top oynuyor?sen parasini verdinde yönetim pahali bonservisli oyuncu transfer etmediyse konus?10 yildir sen bu takimi sorunsuz ligde oynatiyon.

Yönetim belki bonservisi elinde oyuncu aliyor olabilir ama sizler aciz ve ucuz düsüncedeki insanlarsiniz.

Countach
04.07.2015, 23:18
Yönetimin yagcıları çıktı yine ..

antik58
04.07.2015, 23:46
Genç oyuncuya tecrübesiz deriz, yaşı ilerlemiş olana döküntü deriz. Taraftar olarak takımımızın hep iyi yerlere gelmesini istiyoruz faydalı olsunlarda yaşları 18 38 farketmez yeterki formanın hakkını versin...

Efe Sivasspor
04.07.2015, 23:53
Bize bir milyon euro civarında genç başariya aç 4-5 futbolcu getirsinler bizde de bunların yıldızı parlasın istiyoruz hem kulübe faydası olacak hemde maddi açidan takımi rahatlatacak akilli hamleler yapilmali toplama futbolcular istemiyoz artik

adres58
05.07.2015, 00:12
Günümüz futbolunda yaş kriterleri yukarı çıkmışken kimse kimsenin yaşını sorgulamamalı. Sorgulanacak tek şey varsa sahaya çıktığında performansıdır. Eğer sahaya savaşmamak için değil, yan gelip yatmak için çıkarsa o zaman eleştirebiliriz. Unutmayın ki bu takıma devre arası İbrahim diye bir futbolcu geldi. Neler dendi neler. Cenaze baston ihtiyar vs. neler denmedi ki garibime. Ama o ne yaptı taktı kulağına pamuğu aslanlar gibi oynadı. Şahsi düşünceme göre de bizi ligde tutan yegane defansif oyuncumuzdu. Özel bir oyuncuydu tercümesi...

Beyler hele bir imza atılsın, sahaya çıksın, oynasın, oynayamaz dediğiniz gibi ise oklarınızı doğrultun. Yok eğer Şenol gelir ikinci İbrahim vakası yaşanırsa sözlerinizin altında kalırsınız. İşte o zaman adınız kötü gün taraftarına çıkar. Bizim vazifemiz o armayı taşıyan, o formayı giyen oyuncunun ismine değil icraatına destek olmaktır. 3. liglerden beri hatta ve hatta 1. Amatörden beri destek olduğumuz bu takım buralara kadar geldiyse ve bir şeyler yapmaya çalışıyorsa takdir edip üzerimize düşen görevleri yapmamız lazım. Başka Sivas yok, başka Sivasspor yok. Şunu da unutmayın ki bizim gibi kulüpler bu ligde piyondur. Eğer piyonluğun gereğini yapmazsak borçtan batakdan kurtulamaz ve tarihin tozlu sayfalarına gömülür gideriz. Piyon derken lütfen yanlış anlamayın. Herkes de biliyorki bu ligde İstanbulun mahalle takımlarını hem basın hem yayıncı kuruluş hemde yöneten ekabirler himaye eder gözetirler. Diğerleri ise sayıyı tamamlayan piyonlardır. Bunu kırmak için adalet lazımdır. Bu adalet Türkiye Futbol Federasyonuna gelmediği sürece böyle olmak zorundadırlar. Yıllardır Gençlerbirliği Antep ve biz bu pozisyonda ayakta kaldık. diğerleri yüksek meblağlar harcayarak ya iflas ettiler yada zor toparlayıp asansör olup bir indiler bir çıktılar. Siz zannediyormusunuz ki o dünya yıldızlarını alan Anadolu takımları Şampiyon olacaklar. Asla!!! bir sene 5-8 arasında gidecek sonra doğru iflasa uçacaklar. Malatyaspor gibi, Siirt gibi.... Bir Şenol nereden nereye gitti, ama yeniler değil eskilerin daha iyi idrak edeceği bir durum bu.

Bekleyip görelim ve ondan sonra diyeceklerimizi diyelim...

sefilix
05.07.2015, 00:12
Şenol'un süper ligde attığı tek gol var oda bize iyi mi:)

Efe Sivasspor
05.07.2015, 01:03
Tamam gönül isterki bonservisi elinde iyi futbolcular alalım öyle olmasına kimse karşı çıkmaz iki de sivassporumuzun çıkarları için seviniriz ama yeterki kaliteli kendini ispatlamış aman kaçırmayalım diyeceğimiz olsun hakan özmertte 30 yaşında ama adamın kumaşı iyi kimse bişey demiyor ama vasatın altına da inmememiz lazım bizim bu ligde her zaman bi ağırlığımız olmalı çünkü bursadan önce şampiyonluğu kovalayan ve kılpayı kaçıran bizdik onlardan neden aşağı kalalım ki

sivaslıadem
05.07.2015, 02:54
adres58 abi olayı güzel açıklamış dağılın beyler

karamik
05.07.2015, 11:40
Genc degil ancak benim begendigim bir futbolcuydu bizi tatmin etmedi ama sergeni cezbeden bir yani varmis demekki