Orijinalini görmek için tıklayınız : PETKOVİÇ’E CEZA

SivasSpor.Com
08.12.2005, 22:10
Sivasspor Yönetim Kurulu Kayseri maçında yaptığı gereksiz hareket nedeniyle takımını 10 kişi bırakan Petkoviç’e para cezası verdi.

Sivasspor’un en tecrübeli ve Turkcell Süper Lig’inin en az gol yiyen kalecilerinden olan Petkoviç’e Sivasspor Yönetim Kurulu, Kayseri maçında yaptığı amatörce hareketinden dolayı 10 milyar para cezası verdi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Sivasspor Yönetim Kurulu, “Petkoviç ilk yarıyı kapattı. Son derece gergin geçen maçın havasından kaynaklanan nedenden dolayı Kayseri maçında gereksiz bir hareket yaptı. Bu nedenle Kırmızı kart gördü. Takımını da 10 kişi bıraktı. Bu nedenle de Petkoviç’e 10 milyar para cezası verdik”dediler.

Arif Coşkun
08.12.2005, 22:13
Kalemicimizi korumamız gerekiyor ama yapılan harakette ortada.Yönetim haklı bence. İnşallah birdaha tekrarlamaz böyle gereksiz bir haraketi Petkoviç

ElbeyLi58
08.12.2005, 22:14
Petkova ceza verilmesine ben sahsen karsiyim
Reflex olayi oldu o pozisiyonda
Hakemin yanis kararina kurban gitti

http://img236.imageshack.us/img236/612/petkovakirmizikart0rz.jpg

kadir20
08.12.2005, 22:46
bence hakem cok iyi mac yönetmis kimsenin bi sözü olmamasi lazim yapilan harakette ortada reflex felan kabul etmez bu is profesyonellik gerekir önemli olanda bu yapilan haraket amatörceydi kim olursa olsun cezasini görmesi lazim

1967_DERNEK_10UR
08.12.2005, 22:52
MAÇ HARBİDEN ÇOK GERGİNDİ BİZ TRİBÜNLERDE DESTEK OLURKEN BİLE SABRIMIZ TAŞTI Kİ FUTBOLCULATIMIZ SAHADA NE YAPSIN ÇOK KÜFÜR EDİLDİ...

1967_DERNEK_MUSTAFA
08.12.2005, 22:57
KURALLARA GÖRE DEĞERLEMDİRMEK GEREKİRSE VERİLEN CEZA NORMAL ŞERYATIN KESTİĞİ PARMAK ACIMAZ

drummer
09.12.2005, 00:05
gerekli cezayı almış.
bundan sonra yapmaz işallah.

agca58
09.12.2005, 00:44
CEZA MEZA VERİLMEYECEKTİ ABİ..HEM MAÇTAN SONRA PETKO YU SAVUNUYOR YÖNETİM VE TEKNİK DİREKTÖR HEMDE CEZA VERİYORLAR ..İLGİNÇ...HEMDE ÇOK İLGİNÇ..

sivaslim
09.12.2005, 00:53
bence yonetım haklı cezasız bu ısler olmuyor

gercek58li
09.12.2005, 01:10
bence hakem cok iyi mac yönetmis kimsenin bi sözü olmamasi lazim yapilan harakette ortada reflex felan kabul etmez bu is profesyonellik gerekir önemli olanda bu yapilan haraket amatörceydi kim olursa olsun cezasini görmesi lazim

Katiliyorum!
Eger profesyonelsen,etkilenmemen gerekir.Yoksa isimiz zor,her küfür edilen macta kirmizi kartlar kacinilmaz olur...

Serd@r
09.12.2005, 01:31
Bencede yönetim haklı zira o maçın galibiyetine 4 milyar prim alınacaktı,orda Petkoviç diğer takım arkadaşlarını hem 4 milyardan etti (inanıyorum biz o maçı 11 kişi devam etsek alırdık) bizide 3 puandan etti.Biz Petkoviçi oynadığı maçlarda hep taktir ettik bu cezaya onay vermemiz onun taraftar desteğinin kaybı değildir,tamam kırmızı kart görülür ama bu şekilde spor ahlakına ters düşecek şekilde değil daha bir hafta önce ailton Cem Karacanın futbol yaşantısını bitirebilirdi diye ailtona veryansın ettik,bu hafta Petkoviç farklı bölgeye aynı kasti harekette bulundu o ayaklar onların ekmeği ama şuda bir gerçekki maçın atmosferi o kadar yüksektiki Petkoviçin art niyetten ziyade bu gergin havaya kapıldığını düşünüyorum.İnanıyorum ki Petkoviç ilerleyen süre zarfında SİVASSPORun başarısında daha çok katkıda bulunacaktır.

GuNaY
09.12.2005, 04:53
bu tecrübeye bu hareket yakışmadı elbet... yönetimde ceza vererek diğer futbolcularada bir göz dağı verdi bence iyide oldu... zaten miktar çokta yükse değil (futbolcular için :) )

Kaptan-58
09.12.2005, 08:20
ATALARIMIZ BOŞUNA DEMEMİŞ DİMİ...

ÖFKEYLE KALKAN ZARARLA OTURUR DİYE...

eren1
09.12.2005, 08:51
bence ceza verilmesi çok iyi oldu bu olay diğer futbolcular içinde bir örnek teşkil eder.........

Dağcı
09.12.2005, 09:30
Hem severiz, hem ceza veririz. Alkış ise alkış, ceza ise ceza...

Etem-Murat
09.12.2005, 09:33
PETKOVİC HAK ETTİ ALACAK HAK ETTİĞİNİ CEZAYI

Cem-Can
09.12.2005, 09:51
YÖNETİM ÇOK DOĞRU Bİ KARAR VERMİŞ TEBRİKLER

UMTçarşı
09.12.2005, 10:09
ne gerek vardı ki cezaya ço k gergin bir maçtı hocalar bile kavga etti loranta da versenize ceza

hemso58
09.12.2005, 11:58
EDEN BULUR YATPTIGI HAREKET COK MANTIKSIZ VE GEREKSIZ BIR HAREKETTI.
VERILEN CEZA YERINDE.INSALLAH BI DAHA BU HAREKETI TEKRARLAMAZ...

casus84
09.12.2005, 12:23
bu cezadan sonra inşallah böyle bir hata daha yapmaz

serhankaburcuk
09.12.2005, 13:18
Petkoviçin canı sağolsun....Bu sezon bize çok puanlar kazandırdı...

ElbeyLi58
09.12.2005, 15:02
.............................. .......................

Sivasspor Yönetim Kurulu Kayseri maçında yaptığı gereksiz hareket nedeniyle takımını 10 kişi bırakan Petkoviç’e para cezası verdi.

Sivasspor’un en tecrübeli ve Turkcell Süper Lig’inin en az gol yiyen kalecilerinden olan Petkoviç’e Sivasspor Yönetim Kurulu, Kayseri maçında yaptığı amatörce hareketinden dolayı 10 milyar para cezası verdi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Sivasspor Yönetim Kurulu, “Petkoviç ilk yarıyı kapattı. Son derece gergin geçen maçın havasından kaynaklanan nedenden dolayı Kayseri maçında gereksiz bir hareket yaptı. Bu nedenle Kırmızı kart gördü. Takımını da 10 kişi bıraktı. Bu nedenle de Petkoviç’e 10 milyar para cezası verdik”dediler.

bulent58
09.12.2005, 15:07
yanlış ceza verilmemeli bugün ligde bu toplanan puanlarda petkoviçin çok emeği var
ayrıca maç gergindi olur böyle şeyler adam bilerek yapmadı
kırmızı karttı küfürle alsa haklılar ama takımı için o anda refleksle aldı ceza çok yanlış

Sarkdakikisla58
09.12.2005, 15:09
insallah bidaha yapmaz yönetim hakli

muRTix1
09.12.2005, 15:10
petko kırmızı yemese belkide kayseriyi yenecektik..herkes hata yapar ama hata büyük olunca karşılığını ödemesi gerekiyor

twity_58
09.12.2005, 17:39
bencede kırmızı kart alan her futbolcu gıbı petkovıcın de ceza alması lazımdı..ama sorun cıkacagını sanmıyorum..

serhat3358
10.12.2005, 22:13
BENCEDE YÖNETİM HAKLI PETKOVİÇ ÇOK İYİ KALECİ AYNI ZAMANDADA ÇOK İYİ PROFÖSYONEL OLMAK ZORUNDA BU TİP NAHOŞ DAVRANIŞLAR BAŞTA TAKIMA ZARAR VERİR SONRADA MAÇDA SEYİRCİYİ TAHRİK EDER.İNŞAALLAH YARINKİ MAÇTA VEDAT PETKOVİÇİ ARATMAYACAKTIR..... PETKOVİÇ HEPİMİZ SENİ ÇOK SEVİYORUZ AMA LÜTFEN DUYGULARINA YENİLME ÇÜNKİ SEN BİR NUMARASIN...

extrasivas
11.12.2005, 00:03
herkez yaptiginin cezasini ceker verir gerek bu dunyada gerekse...

1967_DERNEK_10UR
11.12.2005, 00:50
OLMUŞ BİR KERE PETKO ÇOK KIYMETLİ BİR KALECİ ALLAH İÇİN BOYLU YAPILI ...CANI SAĞOLSUN..

Serd@r
11.12.2005, 01:49
BENCEDE YÖNETİM HAKLI PETKOVİÇ ÇOK İYİ KALECİ AYNI ZAMANDADA ÇOK İYİ PROFÖSYONEL OLMAK ZORUNDA BU TİP NAHOŞ DAVRANIŞLAR BAŞTA TAKIMA ZARAR VERİR SONRADA MAÇDA SEYİRCİYİ TAHRİK EDER.İNŞAALLAH YARINKİ MAÇTA VEDAT PETKOVİÇİ ARATMAYACAKTIR..... PETKOVİÇ HEPİMİZ SENİ ÇOK SEVİYORUZ AMA LÜTFEN DUYGULARINA YENİLME ÇÜNKİ SEN BİR NUMARASIN...
Evet Aağbeyciğim bende sana katılıyorum Petkoviç bir numara ama Vedat'unda kalitesi ortada bakmayın öyle bir hatalı gol yemesine biz Vedat'a güveniyoruz.

1967 dernek serkan20
11.12.2005, 11:56
bence petko haketmiş alması gerekiyodu cezayı
yönetimin werdiği ceza yerinde

Etem-Murat
11.12.2005, 11:57
bence petko haketmiş alması gerekiyodu cezayı
yönetimin werdiği ceza yerinde

haklısın kardaş verilecek ceza doğru olacaktır

^ramazan^
11.12.2005, 12:55
bundan sonra biraz daha serin kanlı oynarda böyle agresif hareketler
görmeyiz. Tamda yılın futbolcusu adayı olduğu bir zamanda
pek gündemde tutmamak gerek böyle konuları

süper sivas
11.12.2005, 13:06
BU CEZA GERÇEKTEN GEREKİYORDU İNŞALLAH BUNDAN SONRA AYNI ŞEYLERİ YAŞAMAYIZ BUDA TAKIMDAKİ O BİR FUTBOLCULARDA DERS OLUR

asterisk9
12.12.2005, 15:41
KURALLARA GÖRE DEĞERLEMDİRMEK GEREKİRSE VERİLEN CEZA NORMAL ŞERYATIN KESTİĞİ PARMAK ACIMAZ

Bİ KERE ŞERYAT DİYE Bİ KELİME YOK ŞERİAT DEMEK İSTEDİNİZ HERALDE LÜTFEN BÖYLE ALAKASIZ KONULARA GİRİP ÖRNEKLER VERMEYELİM,ŞERİATLE FUTBOLUN NE ALAKASI VAR?

eren1
12.12.2005, 16:15
Bİ KERE ŞERYAT DİYE Bİ KELİME YOK ŞERİAT DEMEK İSTEDİNİZ HERALDE LÜTFEN BÖYLE ALAKASIZ KONULARA GİRİP ÖRNEKLER VERMEYELİM,ŞERİATLE FUTBOLUN NE ALAKASI VAR?

O SADECE BİR BENZETME YAPMAK İSTEMİŞ KARDEŞ ....

BU KADAR İNCE DÜŞÜNMEYE GEREK YOK BU KONUDA

FATIMA
12.12.2005, 16:31

KARDEŞ BİRİNCİSİ BU DEYİM OLARAK KULLANILAN Bİ CÜMLEDİR,İKİNCİSİ BİR HARF YANLIŞ YAZILDI DİYE ŞERİATIN BAŞINA KÖTÜ BİŞİY GELMEZ MERAK ETME,ÜÇÜNCÜSÜ KONULARI SENİN YÖNLENDİECEĞİNE DAİR Bİ GENELGEMİ YAYINLANDI BİZİM NİYE HABERİMİZ YOK!!!!!!

LiS67_Uğur
12.12.2005, 17:52
petkoviç bu cezayı hak etmişti...Her ne yapılırsa yapılsın cezasız kalmamalı

serhankaburcuk
12.12.2005, 20:09
Takımımız içinde disiplinin olabilmesi için bu tür cezalar şart....Petkoviçde inşallah akıllanmıştır...Ama bu hafta Vedatta Petkoviçi aratmadı yani...

cemal58yiğido
12.12.2005, 20:24
ABİ ADAM O HAREKETİ YAPMAYACAKTI HAKETTİ
::::HAVASI::::SERT::::İNSANI:: ::MERT::::SİVASIM::::

dedebali58
12.12.2005, 21:09
CEZA VERMEK KADAR AFFETMEKTE BÜYÜKLÜKTÜR YÖNETİM BİR KEZ AFFETMELİDİR

DJMuRaT
12.12.2005, 21:11
bU MAÇ PETKO OLSA ÇOK FARKLI OLURDU!!!EN AZINDAN KALEDE PETKOVİÇ OLDUĞU ZMAN DEFANSA VE TÜM TAKIMA GÜVEN GELİYOR!

asterisk9
13.12.2005, 10:11
KARDEŞ BİRİNCİSİ BU DEYİM OLARAK KULLANILAN Bİ CÜMLEDİR,İKİNCİSİ BİR HARF YANLIŞ YAZILDI DİYE ŞERİATIN BAŞINA KÖTÜ BİŞİY GELMEZ MERAK ETME,ÜÇÜNCÜSÜ KONULARI SENİN YÖNLENDİECEĞİNE DAİR Bİ GENELGEMİ YAYINLANDI BİZİM NİYE HABERİMİZ YOK!!!!!!
FATIMA BACI SEN OTUR HAMURUNU YOĞUR,BENİM ELİMDE BİR GENELGE YOK AMA SENİN ELİNDE VAR HERALDE,BEN TÜRKÇENİN DOĞRU KULLANILMASI TARAFTARIYIM MESELA SENDE "BİŞEY"İ "BİŞİY" YAZMIŞSIN BEN VATANINI SEVEN BİR ADAM OLARAK TÜRKÇEYE VERİLEN ZARARIN KARŞISINDAYIM SEN KOSKOCA SİVASSPORUN FORUMUNA KATILIYORSAN Kİ BUNU YÜZLERCE İNSAN OKUYOR NE YAZDIĞINA DİKKAT ETMELİSİN.

BekirBayrak
13.12.2005, 10:52
bence yonetım haklı cezasız bu ısler olmuyor
arkadasım sana katılıyorum bu gıbı olaylar kesınlıkle cezasız olmuyor

FATIMA
13.12.2005, 13:29
FATIMA BACI SEN OTUR HAMURUNU YOĞUR,BENİM ELİMDE BİR GENELGE YOK AMA SENİN ELİNDE VAR HERALDE,BEN TÜRKÇENİN DOĞRU KULLANILMASI TARAFTARIYIM MESELA SENDE "BİŞEY"İ "BİŞİY" YAZMIŞSIN BEN VATANINI SEVEN BİR ADAM OLARAK TÜRKÇEYE VERİLEN ZARARIN KARŞISINDAYIM SEN KOSKOCA SİVASSPORUN FORUMUNA KATILIYORSAN Kİ BUNU YÜZLERCE İNSAN OKUYOR NE YAZDIĞINA DİKKAT ETMELİSİN.

öncelikle Türkçeyi bu kadar iyi konuştuğuna ve yazdığına inanıyorsan imla kurallarına uy olurmu?ben hem hamur yoğurup,hem okuyup,hemde çalışan bi bayanım anlayacağınız sizin gibi kafam sadece tek bir yöne doğru çalışmıyor beyefendi!istersen bundan sonra senin yazılarını da ben yakından takip edeyim ve yanlışlarını deşifre edeyim olurmu?az çok edebiyattan anlarım...en azından sana bi iyilik yapmış olurum...

asterisk9
13.12.2005, 13:58
öncelikle Türkçeyi bu kadar iyi konuştuğuna ve yazdığına inanıyorsan imla kurallarına uy olurmu?ben hem hamur yoğurup,hem okuyup,hemde çalışan bi bayanım anlayacağınız sizin gibi kafam sadece tek bir yöne doğru çalışmıyor beyefendi!istersen bundan sonra senin yazılarını da ben yakından takip edeyim ve yanlışlarını deşifre edeyim olurmu?az çok edebiyattan anlarım...en azından sana bi iyilik yapmış olurum...

BANA İMLA HATAMI GÖSTERİRSEN MEMNUN OLURUM,SENİN KARŞINDA BİR EĞİTMEN VAR,SENİN GİBİ ÇOOOK ÖĞRENCİM VAR,YAŞLARININ VERDİĞİ TOYLUKLA KONUŞURLAR BÖYLE...NERDE OKUYUP,NERDE ÇALIŞIYOSUN ÇOK MERAK ETTİM,BENİM KAPIM ARDINA KADAR AÇIK ..BEN ÜNİVERSİTEDE YRD.DOÇ.DR OLARAK GÖREV YAPIYORUM UMARIM ANLAMINI BİLİYORSUNDUR..

FATIMA
13.12.2005, 14:35
BANA İMLA HATAMI GÖSTERİRSEN MEMNUN OLURUM,SENİN KARŞINDA BİR EĞİTMEN VAR,SENİN GİBİ ÇOOOK ÖĞRENCİM VAR,YAŞLARININ VERDİĞİ TOYLUKLA KONUŞURLAR BÖYLE...NERDE OKUYUP,NERDE ÇALIŞIYOSUN ÇOK MERAK ETTİM,BENİM KAPIM ARDINA KADAR AÇIK ..BEN ÜNİVERSİTEDE YRD.DOÇ.DR OLARAK GÖREV YAPIYORUM UMARIM ANLAMINI BİLİYORSUNDUR..

o zaman yrd.doç'luğunuzu gidin üniversitenizde yapın,burası taraftar sitesi burdaki kimse sizin öğrenciniz değil!!!bana gelince ilkokul mezunu olsam ne farkeder, üniversite mezunu olsam ne farkeder ?diplomalar kişilerin karakterini göstermezler.Ve burda,yani bu sitede ;en önemli etken karakterdir.
Kimse sizin yrd. doç'luğunuza bakıpta not vermez!yaşınıza hürmeten daha fazla bişey söylemek istemiyorum.siz bayan öğrencilerinize "eve gidip hamur yoğursunlar "diye eğitim veriyorsanız aldığınız maaş helal değil benden söylemesi....

1967_DERNEK_MUSTAFA
13.12.2005, 14:48
demekki bir harf nelere mal oluyo başka bir kelime hatası yapsak neler olur ALLAH BİLİR OLSUN CANIN SAĞ OLSUN SENİ SEVİYORUZ

DJMuRaT
13.12.2005, 14:50

wATAN EVLADIYSAN NİCKİNİ DÜZELT ÖNCE ASTERİKS BRİTANYALI BUNU DA UNUTMA1!!!

1967_DERNEK_10UR
13.12.2005, 14:54
ASTERİSK9 ADLI ÜYEDEN ALINTI;FATIMA BACI SEN OTUR HAMURUNU YOĞUR,BENİM ELİMDE BİR GENELGE YOK AMA SENİN ELİNDE VAR HERALDE,BEN TÜRKÇENİN DOĞRU KULLANILMASI TARAFTARIYIM MESELA SENDE "BİŞEY"İ "BİŞİY" YAZMIŞSIN BEN VATANINI SEVEN BİR ADAM OLARAK TÜRKÇEYE VERİLEN ZARARIN KARŞISINDAYIM SEN KOSKOCA SİVASSPORUN FORUMUNA KATILIYORSAN Kİ BUNU YÜZLERCE İNSAN OKUYOR NE YAZDIĞINA DİKKAT ETMELİSİN...

ASTERSİK9 ADLI ÜYEDEN ALINTIBANA İMLA HATAMI GÖSTERİRSEN MEMNUN OLURUM,SENİN KARŞINDA BİR EĞİTMEN VAR,SENİN GİBİ ÇOOOK ÖĞRENCİM VAR,YAŞLARININ VERDİĞİ TOYLUKLA KONUŞURLAR BÖYLE...NERDE OKUYUP,NERDE ÇALIŞIYOSUN ÇOK MERAK ETTİM,BENİM KAPIM ARDINA KADAR AÇIK ..BEN ÜNİVERSİTEDE YRD.DOÇ.DR OLARAK GÖREV YAPIYORUM UMARIM ANLAMINI BİLİYORSUNDUR..

ŞU YAZDIKLARINLA TOPİĞİN NE ALAKASI VAR..BURDA HERKES İSTEDİĞİ YORUMU YAPAR..ERKEK VEYA BAYAN FARKETMEZ AMA BİR İMLA HATASI BU KADAR POLEMİK YARATMAMALI..

CÜSSKB-Aynur
13.12.2005, 14:57
Arkadaşlar burda birbirimizi kırmanın bir anlamı yok. Birbirimize katlanmak, tahammül etmek zorundayız. Lütfen kişiselleştirmeden görüşlerimizi açıklayalım.
.

ElbeyLi58
22.12.2005, 23:27
Michael Petkovic'e,
PFDK tarafından verilen 4 maçlık cezaya
yapılan itiraz ise reddedildi ve ceza onandı

veysel
23.12.2005, 00:48
ben sunu anlamayadim niyekirmizi kart gördü ben maca bakmadimda bana birisi söyleyebilirmi ????

veysel
23.12.2005, 00:50
abilerim petkovic ne icin kirmizi kart gördü ben maca bakamadimda bunu bana birisi aciklayabilirmi

GuNaY
23.12.2005, 01:22
abilerim petkovic ne icin kirmizi kart gördü ben maca bakamadimda bunu bana birisi aciklayabilirmi
rakibine kasıtlı tekme attığı için gördü veyselim...

ama verilen cezanın ağırlıgı var tabiki... hatta bugun o ceza onanmış :mad: :mad:

gercek58li
23.12.2005, 01:42

Valla bu yaziyi yeni gördüm ve yazmadan gecemedim!
Be birader,seni buraya elestirmen olarak mi gönderdiler?
Eger faydalanabilecegimiz bir fikrin ve elestiri disinda bir yazin varsa,onlarida sana zahmet yaziver de,ne oldugunu anlayalim!?
Sen yrd.doc.dr degil,istersen cumhurbaskani ol,ne yazar?
Ayrica Fatima bacinin en az senin kadar kültürlü oldugu kesin.(Pardon senden fazla diyecektim)!
Herkes kral olabilir,fakat herkes ADAM olamaz!!!

drummer
23.12.2005, 02:20
ÇOK SAYIN YADIMCI DOÇENT BEY KARDEŞİMİZ.
TÜRKÇE KONUSUNDAKİ HASSASİYETİNİZİ TAKDİRLE KARŞILIYORUM,AMA SANIYORUM SİZDE TÜRKÇEMİZİ YADA KELİMELERİMİZİ YANLIŞ KULLANIYORSUNUZ YADA YANLIŞ BİLİYORSUNUZ.
"bişey" değil "birşey" olmalıydı
burdaki insanların konuşmalarına müdahale etmeye pek hakkınız yok ama illaki müdahale edeceğim diyorsanız, daha sakin ve dost bir üslupla yapınız bunu.

drummer
23.12.2005, 13:23
ÇOK SAYIN YADIMCI DOÇENT BEY KARDEŞİMİZ.
TÜRKÇE KONUSUNDAKİ HASSASİYETİNİZİ TAKDİRLE KARŞILIYORUM,AMA SANIYORUM SİZDE TÜRKÇEMİZİ YADA KELİMELERİMİZİ YANLIŞ KULLANIYORSUNUZ YADA YANLIŞ BİLİYORSUNUZ.
"bişey" değil "birşey" olmalıydı
burdaki insanların konuşmalarına müdahale etmeye pek hakkınız yok ama illaki müdahale edeceğim diyorsanız, daha sakin ve dost bir üslupla yapınız bunu.
ha birde öğündüğünüz yardımcı doçentlik sadece üniversite yönetimi tarafında verilen bir ünvandır.
yani emekle,tezle,bilinen alınan bir ünvan değildir.
bu arada o konuyada açıklık getirelimki vatandaş bilgi sahibi olsun değilmi.

ofgurleyuk78
23.12.2005, 13:46
iki kisi arasindaki olmamasi gereken tartisma amma uzamis haaa. Kardesim konumuz Petkoviç'in cezasi. Petkoviç bu cezayi haketti. Profesyonel bir futbolcu bunu yapmaz, yapamaz. Özellikle Kayseri ile aramizda futbol yüzünden 41 hemsehrimiz hayatini kaybetmisken. Bu kadar sitresli bir maçta ortaligi germenin bir anlami yoktu. Unutmayalim 1967 yilinda Kayseride oynanan maçi kaleci Erol baslatmisti. Allah korusun kötü sonuçlar dogabilirdi. Hem sahadaki herkes futboldan ekmek yiyor.

x_burnley
23.12.2005, 14:05
Hayret birşey yaw ne yaparlarsa yapsınlar sivasımızın önünü kesemezler

serhankaburcuk
23.12.2005, 16:27
Fenerbahçenin köleliğini ve uşaklığını yapan Futbol Federasyonunu kınıyorum...