Orijinalini görmek için tıklayınız : Eneramo Tekrar Sivasspor'da

SivasSpor.Com
12.07.2015, 06:52
http://resimzade.com/Show.html?i=45943&token=51487

Geçtiğimiz sezon devre arasında kiralık olarak kadromuza kattığımız ancak sakatlığı nedeniyle uzun süre forma giyemeyen Eneramo ile tekrar anlaştık.

Sol diz atroskopik all-inside çift tünel ön çapraz bağ rekonstrüksiyonu ameliyatı olan Michael Eneramo, tekrar Sivasspor ile anlaştı. Eneramo'nun sakatlığını atlatamadığı ne zaman antrenmana başlayıp, forma giyeceği konusunda net bir bilgi bulunmamakta.

İstanbul Başakşehirle 1 yıllık daha sözleşmesi olmasına rağmen sözleşmesi fesih edilecek olan 29 Yaşındaki Eneramo, Sivasspor forması ile çıktığı 98 maçta 37 golü bulunmakta.

SivasSpor.Com Özel Haberi

Poyrazcan
12.07.2015, 07:27
Eski sağlığına kavuşur, fazla kiloları da atarsa yerinde bir transfer diyebiliriz.
Eski günlerine dönebilir mi?
Neden olmasın???

NöOReaK
12.07.2015, 07:58
Karaboğa verilen emeklerin ve yapılan fedakarlıkların altında kalmaz.
Eski sağlığına kavuşsun ve fazla kiloları atsın bakın neler yapıyor ne taklalar atıyor.

59yigido58
12.07.2015, 09:02
yine umutlarımız papatya falına kaldı bu duruma göre adamın ahı gitmiş vahı kalmış pireden yağ çıkartmaya çalışışıyoruz ne acı yaaa ya bu adamın oynayıp oynamayacağı bile şüpheli neden boşa para verelimki bir sefer ver daha kaliteli olanı al vebo alınsın 1milyon verdiniz biraz daha artırın hiç değilse kaliteli bir forvete sahip olalım

CAGLAYANGRUP
12.07.2015, 09:41
Ya artık dörtlükler yazıp kinaye yapmayacağım. direk olarak söylüyorum yönetim Allah cezanızı versin. Ne diyeyim ben size. koskoca sivasspor alacak futbolcu bulamayip kala kala futbolcu eskisi sakat enaramoyamı kaldı. yazıklar olsun hepinize. Bu sene küme düşmezsek daha da düşmeyiz. Ama düşersekte yönetim bir tarafina kına yakar artık

karşıyakalı
12.07.2015, 10:09
Sivasspor Hayır kurumumu oldu adam geçen sezon boyu sakatti ve hala iyileşmediyse. ne zaman iyileşmek ne zaman antreman yapıp kilo verecek ne zaman form tutacak kisacasi hiç faydası olmayacak takıma. boşa para verilecek .ben bi anlam veremedim sakat oyuncu transferine

DoomsDay58
12.07.2015, 10:13
Sadece ne zaman oynayabileceği belli olmayan Eneramo ile bir sezon gitmez forvet transferi böyle bitirilecekse vay halimize!

B.DUMANLI
12.07.2015, 10:28
Sivasspor Hayır kurumumu oldu adam geçen sezon boyu sakatti ve hala iyileşmediyse. ne zaman iyileşmek ne zaman antreman yapıp kilo verecek ne zaman form tutacak kisacasi hiç faydası olmayacak takıma. boşa para verilecek .ben bi anlam veremedim sakat oyuncu transferine

Sivasspor kulübü Eneramo´ya bir nevi jest yapma karari aldi gibi birsey herkesin yorumuna acik.
Sergen hocaninda dedigi gibi verdigi hizmetler karsiliginda onu bu halde birakmak istemiyorlar sonucda Sivasspor icin sakatlandigini vurguluyorlar.
Zaten medyada cikan haberler dogrultusunda Eneramo ile mac basi anlasilmis,yani oynadigi sürece ücretini alacak.

Ahmet Ateş
12.07.2015, 10:44
Değerli Arkadaşlar

Bu büyük transferden dolayı yönetimi kutluyorum. Hadi geçen sene sakattı yattı, daha önceki senelerde sakat değilken yatıyordu. Ayağına top gelirse bir şeyler yapmaya çalışan gelmezse sahada gezinen birini transfer etmek ancak bizim yapacağımız bir şey. Eh ne diyeyim, kaykıl kaykılabildiğin kadar Kaykıl Eneramo...

karşıyakalı
12.07.2015, 10:53
Sivasspor kulübü Eneramo´ya bir nevi jest yapma karari aldi gibi birsey herkesin yorumuna acik.
Sergen hocaninda dedigi gibi verdigi hizmetler karsiliginda onu bu halde birakmak istemiyorlar sonucda Sivasspor icin sakatlandigini vurguluyorlar.
Zaten medyada cikan haberler dogrultusunda Eneramo ile mac basi anlasilmis,yani oynadigi sürece ücretini alacak.

iş hayatında duygusallıga yer yoktur.acırsan acınacak hale düşersin.acaba bunu alan yönetim kendi şirketlerinde bööle bi jest yaparlarmı işe yaramayacak bi adamı işe alırlarmı sırf jest olsun diye.yanlış yapmışlar .bi kere eneramo bizi bırakıp bjk ya gitti bizi sevse gitmezdi.hem oynadıgı dönemlerdede bedavaya oynamadı profosyonel bir camiadır futbol duygusallıga yer yok.maç başı anlaşılsada belli bir garanti parası vardır her şaertta alacagı.bu paraya biraz daha ilave edip daha kaliteli ve faydalı oyuncular alınabilirdi.gaspar transferi haricinde tüm transferleri eleştiriyorum ve begenmiyorum

B.DUMANLI
12.07.2015, 11:19
iş hayatında duygusallıga yer yoktur.acırsan acınacak hale düşersin.acaba bunu alan yönetim kendi şirketlerinde bööle bi jest yaparlarmı işe yaramayacak bi adamı işe alırlarmı sırf jest olsun diye.yanlış yapmışlar .bi kere eneramo bizi bırakıp bjk ya gitti bizi sevse gitmezdi.hem oynadıgı dönemlerdede bedavaya oynamadı profosyonel bir camiadır futbol duygusallıga yer yok.maç başı anlaşılsada belli bir garanti parası vardır her şaertta alacagı.bu paraya biraz daha ilave edip daha kaliteli ve faydalı oyuncular alınabilirdi.gaspar transferi haricinde tüm transferleri eleştiriyorum ve begenmiyorum

Eneramo zaten iki yilligina gelmisti yanlis hatirlamiyorsam bir yili bitti.Bir yili kaldi.Bu hususlara fazla kafani takma.Oynayip oynamasida o kadar kimseyi ilgilendirdigini sanmiyorum.

Is hayatindaki fikirlerine aynen katiliyorum.Öyle bir zamandayizki artik o senin is hayati olarak kastetdigin davranislari, güncel hayatimizda yasiyoruz artik.Yani SIFIR toleranz ve acima duygusunun olmadigi bir is hayati.Alistik biz Avrupa´da bunlara gayet normal ,bizde onlara uyduk artik...Gencleri cok ama cok kötü bir gelecek bekliyor, bunun izlerini bugünden Avrupa´da görmek mümkün.Bir on yil sonra dünyanin konumu nasil olur bilemiyorum ama TEKNIK cok korkunc boyutlarda yükseliyor,yükselirkende arkasinda MILYONLARCA issiz ordusu katiyor...:mad:

derin58
12.07.2015, 11:43
Ya arkadaslar nolur yapmayin ya.. Yapilan her transferin sadece olumsuz yönlerini dusunmeyin.. Yine herkes yonetici, teknik direktor kesilmis.. Su an kadroda eneramo ve batuhan disinda tam anlamiyla baska santrfor yok.. Illa ki transfer gelecek.. Sergen hoca ve yonetimde 2 oyuncuyla koca sezonun gecmeyeceginin bilincinde.. Eneramo muhtemelen batunun yedegi olarak dusunuluyor, batu da gelecek olan forvetin yedegi.. Ama batunun son maclarda gosterdigi performansina ve 10 kilo verdigini dusunursek ilk 11i de zorlar.. Hadi diyelim ki yapilan transfer dahil 3 oyuncudan biri hatta ikisi sakatlansa, sergen hoca oyunun gidisatina gore en kotu ihtimal aatifi santrfor, aatifin yerine de genc beykani oynatma ihtimali olur.. Bu sezon daha alternatifli bir kadro kuruluyor.. Lutfen bunlari gorun..

Kaldi ki eneramo 2 sezon ust uste fazla oynamamisina ragmen, tekrar bize geldikten sonra oynadigi maclarda direk skora etki etmis olmasi.. Hem takimi hem ligi iyi bilen, uyum sorunu yasamayacak bir oyuncu.. Mac basi agirlikli para alacak olmasi, onu oynamaya daha cok motive edecektir..

Illa ki o bolgeye bi transfer yapilacak.. 2 tane yapilsa tabi ki daha iyi olur.. Kadro zenginlesir.. Muhim olan oyuncularin uyum saglamasi

ihtiyar yiğido
12.07.2015, 11:44
Eneramo Yuvaya hoşgeldin, umarım epey bir macaradan sonra Sivasspor'un kiymetini anlarsın da onagöre varın yoğun ortaya koyarak bu takıma layık olmaya çalışırsın.
Bu yönetim sakatlığını bile bile sana vefa gösterdi transfer etti, sende oynayarak vefanı göster.

derin58
12.07.2015, 11:51
Ha untmusum yazmaya.. Yuvana hosgeldin enerambo :D insallah faydali olursun

Djamoka
12.07.2015, 11:52
Trajikomik........

sebasteia
12.07.2015, 11:55
ya şaka gibisiniz. işin aslını astarını bilmeden öğrenmeden asıp kesiyorsunuz ya, vay halinize!

eneramo'dan çok birşey beklenmiyor zaten, adam maç başı ücret alacak. oynarsa ve katkı sunarsa parasını alacak, oynamazsa sivasspor kulübüne hiç bir maliyeti yok.

bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan cahil cühela takımıyla dolmuş ortalık. azcık araştırın, bilmiyorsanız susun ya hu!

ben de birçok noktada yönetimi eleştiriyorum ama emin olmadan da eleştiri yöneltmiyorum.

yigido yakup
12.07.2015, 11:55
Insalah tez zamanda saglgina kavusur bizde sakatlanmis bir oyuncuyu göndernekte bizim yigitligimize yakismazdi Eneramo bunun karsiliginj fazlasiyla verecektir

bizden ayrilirken son dakikaya kadar emegink vermesi bugün ona karsi hosgörülü olmamizi sagliyor biz son mac oynamayim diye kart gören sivaslilarida gördük
o zaman bizim 2 kat fazlamizi veren takima gitmistir hic kimse o konuda onu suclayamaz besiktastan ayrilmak zorunda kalinca hep sivas a gelmek icin bizi beklemistir

bazi arkadaslarin dedigi cok cok parasal olarak yönetilseydik ptt ligindeki takimlarin altinda olurduk.

Sergen Yalcin i bir telefonla televizyonculuktan biraktiracak takimin basina getirecek adamliktir sivasspor yönetim anlayisi.

Baska türlü olsaydi biz bu liglerde falan olmazdik

58CeZa58
12.07.2015, 12:13
Sakat oyuncuya az granati ücret önererek
mac basina para verilse daha uygun olur

58Sivaslilar
12.07.2015, 12:44
sütten agzi yanan yogurdu üflermis simdi sivasspor yönetimi buna transfer parasi filan vermemistir kimsede sakat oyuncuya vermez zaten sivasta kalacak oynasa para alacak oynamazsa hava yani sivas havasi iyilesirse sivasspora faydalida olur :confused:

58Sivaslilar
12.07.2015, 12:49
merhum demirel gibi eneramoda ückere gitti dört kere geri geldi sivasspordan emekli olacak herhalde iyilesip forum dutsa iyi oyuncu aslinda yedekte oynasa oda yeter zaman zaman oyuncu sikintisi yasiyoruz zaten :confused:

menesakin
12.07.2015, 12:55
Artık takımdan da geçtik bu tür haberlerle elalemin de maskarası olduk:mad::mad::mad::mad::mad:

58YIGIDO58
12.07.2015, 13:00
Eneramonun kalmasinda sorun yok ama forvete 2 tane iyi oyuncuya ihtiyacimiz var.

Abdullah DuMaN
12.07.2015, 13:03
Ben katkı sağlayacağını düşünmüyorum daha ofsayti bilmiyo aldığı üç toptan biri ofsayt oluyor koşmaktan aciz bence Mehmet Yıldız ı getirsek su haliyle daha faydalı olur

Kamil Grosicki
12.07.2015, 13:08
Oynarsa para alacağı için sakatlıktan kurtulduktan sonra kendini yeniden kanıtlamak için çok çalışacaktır faydalı olma ihtimali yüksek.

Morten58
12.07.2015, 13:10
Eneramo sonuc itibariyla golcü bir oyunuc yani Sivasspor'a geldiginde neler yaptigini gördük, suan gelecekde ne verebilecek , nasil katki sunacak bu önemli... Insallah hayirlisi olur...

mustafa_kavak58
12.07.2015, 15:36
Insallah Michael Eneramo eski performansina biran önce geri döner

anilcan213
12.07.2015, 15:49
bu kazmayı izlemek isteyen varsa izlesin, ben izlemiyorum.

A.Turan Korkmaz
12.07.2015, 16:07
Eneramo'nun geçen sezon Kayserispor kupa maçında sakatlığı geçmemesine rağmen kendisini riske edip oynamak istediğini unuttuk galiba. Bir futbol celladı bilerek sakatladı onu. Kendi de sakatlanacısa, kart bile görmemişti galiba o hareket sonrası. Takımı için futbol hayatını riske atan oyuncumuza vefa gösteriliyor. Bunda ne Yanlışlık var? İstanbul takımlarının bile 'ruhu', 'duruşu'! Varken, Sivassporumuzun bu vefayı göstermemesi olmazdı. Kaldı ki bu vefalı davranış, Takımın kalanı üzerinde de olumlu etki yapacaktır. Futbolcu tekmeye Kafayı sokarken arkasını düşünmemelidir. Zaten maç başı anlaşılmış. Oynarsa para alacak . Yabancı sınırlaması da yok. Eneramo'yu kadroda yok farzedin, iyileşip hazır olursa yeni transferimiz olur. İyileşemezse de birşey yitirmeyiz.

antik58
12.07.2015, 16:27
Sonuçta 18 içinde yer almayacak. A.dereli ve toramandan ne kadar faydalandiysak bundada aynısı olur. Yönetim vefa örneği gösterip Erman'ı da getirirse tamamdır bu iş seneyede takım olarak vefamızı gösterip ptt ye gideriz...

dibba58
12.07.2015, 21:43
Söylenecek bir şey yok. Takımın parası olmaz bunu anlamak mümkündür ancak yetenek avcısı olacak bir ekipte yok bu ise en kötüsü. Hiç mi izlediğiniz yetenekli gençler yok.Bu alınsa bize faydası olur denilen bir futbolcu alamadık.Bu ğidişat iyi değil. adam gibi 5-6 futbolcu almazsak ligi yine dipte bitiririz.

eyuphulagu
12.07.2015, 22:15
Olay gayet basit;Sergen Hoca istediği oyuncular alınmadığı için ya da talip olunan santraforların Enaramo dan daha iyi olmadığını düşündüğü için Enaramo'yu tekrar kampta denemek istiyor..Enaramo eski durumuna gelirse kadroya girecek;kadroya girmezse yapacak bir şey yok..Artık her şey Enaramo da; kilo verir istenen form durumunu yakalarsa kadroya girer ve maç başı parasını alır..Giremezse kendi bileceği iş...Eğer geçen yılki kilolarından kurtulamazsa ilk 18 bile girebileceğini düşünmüyorum...Enaramo nun aklını başına toplayıp çalışıp hocasının gözüne girip formayı haketmesi lazım..Seegen bu haliyle ona zor verir..Umarım tatilde çalışıp aşırı kilolarından az da olsa kurtulmuştur...Enaramo nun işi zor ama imkansız değil...Kadroya girip oynarsa sivassporun yeni transferi olur..

kkemal58
12.07.2015, 23:01
Yazıklar olsun, bu kadar mı aciz kaldık. Bu adam kalıbının adamı değil, hala anlamadınız mı. Sürekli sakatlanıyor. Geçen sene ne verdi ki bu adam takıma. Bu kafa ile bizim Hedefimiz sürekli küme düşmeme olur

eurovision
13.07.2015, 00:42
daha öncede öyle olmuştu :D

shang
13.07.2015, 08:01
sakatlığı atlatması eski kilolarına dönmesi form tutması falan derken ölme eşeğim ölme....

hiko58
13.07.2015, 08:27
ben bu yönetime daha bişey demiyorum arkadaş. bunlar neeyin kafasını taşıyorlar anlamadım. lan arkadaş ne işi var eneremonun sivasta. koskoca ü
düyada futbolcumu kalmadı. rakipler güçleniyor siz hala transfer yapamadınız. eğer bu takım bir kazaya uğrarsa hiç biriniz sivasta barınamazsınız söylemedi demeyin. yapılan transferleri hiç beğenmedim. bu takıma çok iyibir orta saha çok iyi bir forvet çok iyi bir stoper ve çok iyi bir kaleci lazım bunu kafanıza sokun arkadaş.

Mehmet ATEŞ
13.07.2015, 08:41
geçen sene devre arasında transfer edildiğinde eneramo transfer dönemi kısa olduğu için eneramoda Sivası tanıdığı için mantıklı demiştim ama maalesef yine sakatlandı dikiş tutturamadı daha 31 ağustosa transfer dönemi devam ederken kala kala yine enaramoya kaldıysak yazık ve sakatlığı geçmemiş geçsede zaten sürekli sakatlık problemi var.

ozledımeskıyı
13.07.2015, 08:48
Beyler sakin Eneramo bizde olsa da olmasa da forvet transferi yapılacak Sergen hoca açıklamasın adam bizdeyken sakatlandı vefa borcumuz var dedi.

58 Amsterdam 58
13.07.2015, 09:04
Fazladan bir oyuncu yani oynamaz ise para yok demek. Anlasmasi herhalde boyle.
Zannedersem yonetim 1 tane forvet alacak Batuhan var iyi performansli oldugunu sayarsak. Kara bogamiz da 3uncu forvet olarak sayin.
Bence iyi olur yoksa yonetim 2 tanet forvet almasi gerekecek ve 3uncu forvet hic oynamdigi halde para almis olacak.
Ornek olarak Oldoni veya Cihan Ozkara gibi.
Bence akillica bir hamle.

Tabi kara boga iyilesirse katkisi da olur merak etmeyin. Gecen sene 2. yari nasil hemen katki yapti.

Mehmet ATEŞ
13.07.2015, 09:18
Beyler sakin Eneramo bizde olsa da olmasa da forvet transferi yapılacak Sergen hoca açıklamasın adam bizdeyken sakatlandı vefa borcumuz var dedi.

Eneramo hep sakat malesef

by_hunter
13.07.2015, 14:06
Sayabilen var mı acaba bu kaçıncı git gel ?

keko 58
13.07.2015, 14:59
Sayabilen var mı acaba bu kaçıncı git gel ?

vallah git gel git gel okadar olduki saymaya vazgectim artik :D

Her Zaman söyliyorum BÖYLE ISLERE SADECE AMA SADECE SIVASSPOR da OLUR!! Yaaaa koca dünyada tek bu mu kaldi allahaskina?? Bize terk eden oyuncular geri aliyoruz vay halimise :mad:
Simdi burda bazen kisi yaziyorki.... Mac basi Para aliyo!! Emin misiniz?? belki deyil cünkü en az yasanabilecek icin Para alacan var ve üstüne Mac Basi da Para aliyo!!

SIVASSPOR.COM
adam bizdeyken sakatlandı vefa borcumuz var dedi.
yaaa güldürmeyin beni lütfen artik cok kiziyorum Sivassporun gidise hala Amatör gibi Calisiyorlar :mad:

vefa borcumuz mu?? SIZ ÖNCE TARAFTARIN BORCUNU ÖDEYIN USAKLAR SIZE :mad::mad:

Morten58
13.07.2015, 15:18
Medicana Sivasspor, Nijeryalı forvet oyuncusu Michael Eneramo ile yeniden 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Transfer Merkezi ⚽

hiko58
13.07.2015, 15:40
bizim eneremoya ne vefa borcumuz varmış anlatın bakalım. geldi bizde oynadı bize para kazandırmadan bedavaya gitti. ne vefası bu. sen grosicki gibi futbolcuyu gönder utakayı gönder eneremoyu al üstelik yürümeye mecali kalmamış. hadi gidin işinize be. gidin tarlada top oynayanlara yöneticilik yapın siz. takımı küme düşüreceksiniz be.

Morten58
13.07.2015, 16:54
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, geçen sezonun ardından yollarını ayırdığı Nijeryalı forvet Michael Eneramo'yu yeniden renklerine bağladı.

Sivasspor Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Munar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Sezon başlamadan transferleri tamamlamak istediklerini dile getiren Munar, Nijeryalı forvet Michael Eneramo ile yeniden anlaştıklarını ve oyuncuyla 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirtti.

Eneramo, yarın saat 09.00'da Medicana Sivas Hastanesinde sağlık kontrolünden geçecek.

kayi5834
13.07.2015, 17:33
Biri şu eneramoya çarşıdan bir vefa bozası ismarlasin sa bitsin bu borç. Bu adama anası babası bakmadı bu kadar elimizde büyüdü tosun oldu.

savaş2
13.07.2015, 18:13
***Takıma katkısı olmadı su ana kadar,ama fener maclarında başkan takla gosterisi için alabilir.

58Yiğidoo58
13.07.2015, 18:21
Eneramosuz yeni stad açılışı mı olur? Keşke Mehmet Yıldız'la da 1 yıllık anlaşssak :(

triper58
13.07.2015, 23:10
Biz bu adamla zaten 1.5 senelik anlaşmıştık.http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=30&kisiID=1388969
Sakat diye gönderecektik galiba gönderemedik ne olduğunun doğrusunu kimse de bilmiyor.Geçen yıl fazla kiloları vardı maç yapmıyordu kısacası fit olmadığı için sakatlandığını düşünüyorum sakatlık sonrası bence bu arkadaş daha çok kilo almıştır üstüne kilo vereyim diye bir gayesi olsa kampa katılırdı.İlk yarı faydalanmamızı mümkün görmüyorum.Sivas'ın parasını yiyeyim diyor galiba.O da haklı Rengifolar Oldoniler yedi gel sende ye.

kayi5834
13.07.2015, 23:57
Biz bu adamla zaten 1.5 senelik anlaşmıştık.http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=30&kisiID=1388969
Sakat diye gönderecektik galiba gönderemedik ne olduğunun doğrusunu kimse de bilmiyor.Geçen yıl fazla kiloları vardı maç yapmıyordu kısacası fit olmadığı için sakatlandığını düşünüyorum sakatlık sonrası bence bu arkadaş daha çok kilo almıştır üstüne kilo vereyim diye bir gayesi olsa kampa katılırdı.İlk yarı faydalanmamızı mümkün görmüyorum.Sivas'ın parasını yiyeyim diyor galiba.O da haklı Rengifolar Oldoniler yedi gel sende ye.

Bu günkü idmana katıldı benim görüşüm bence biraz kilo vermiş ama batuhan çok daha fit

eyuphulagu
14.07.2015, 02:19
Enaramo akşam antremanına katılmış..Facebookta resmini de paylaşmış...Resmi ben yükleyemedim bir sorun çıktı;yükleyebilen yüklesin..

citothehan58
14.07.2015, 02:34
Enaramo akşam antremanına katılmış..Facebookta resmini de paylaşmış...Resmi ben yükleyemedim bir sorun çıktı;yükleyebilen yüklesin..

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11009919_10154082864863378_811 1298493443103890_n.jpg?oh=b951 6009982d0419a4ed89955f1bb000&oe=56584CC7