Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmet Nas Belediyespora mı?
Rallim58 13.07.2015, 14:30 http://resimzade.com/Show.html?i=45949&token=52323 (http://resimzade.com/Show.html?i=45949&token=52323)
Sivassporumuz taraftarlarının gönlünde taht kuran Mehmet Nas'ın adı, 2.lig temsilcimiz Sivas Belediyesporla anılmaya başlandığı bilgisi geliyor.
Teknik direktör Mehmet Şahan; "Kırmızı grupta yer alan takımımıza gerekli transferleri yapacağız, bu transferlerde tecrübeli futbolcuları kadromuza katmak istiyoruz" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.
Kırmızı grubun Beyaz gruba nazaran daha güçlü bir grup olduğu savunulurken Yiğidolarında yakından tanıdığı ve takıma ağabilik yapabilecek karakterde olan Mehmet Nas'ın bu görevi geri çevirmeyeceği düşünülüyor. Sivas'tan evli olan Mehmet Nas, Sivasspordan ayrılırken; "Sivas'tan ve Sivasspordan ayrılmak çok zor ama yapacak birşey yok, takdir bu yönde yiğidolar haklarını helal etsin" şeklinde açıklamlarda bulunmuştu.
Mehmet Nas'ın Sivas Belediyespora transferinin gerçekleşip gerçekleşmemesi önümüzdeki günlerde yapılacak ikili görüşmeler sonrasında netlik kazanacak.
bahbaba58 13.07.2015, 14:40 Sivas Belediyespor 2.lige çıktığı an içimden Mehmet Nas ve Uğur Kavuğun gelmesi geçti inşallah birinin transfer haberini duyduk şimdi sıra Uğur Kavukta
Bu adam gibi adamların Sivas Belediyespor Forması Altında İzlemekten Zevk Duyarız...
Rallim58 13.07.2015, 15:01 Sivas Belediyespor 2.lige çıktığı an içimden Mehmet Nas ve Uğur Kavuğun gelmesi geçti inşallah birinin transfer haberini duyduk şimdi sıra Uğur Kavukta
Bu adam gibi adamların Sivas Belediyespor Forması Altında İzlemekten Zevk Duyarız...
Adam gibi adam diye tabir ettiğimiz 3-5 isimden biridir Mehmet Nas...
Ulaş'ta Sivasspor.Com adına dağıtılan formalar esnasında yakından tanımıştım kendisini, samimi ve düzgün karaktere sahip bir kardeşimiz.
Yiğidoların çoğu O'nun gitmesine üzülmüştü. İnşaallah Sivas Belediyespor ile anlaşma sağlanır da yeniden Sivas'ta spora hizmet eder.
Şu anda Gaziantep Belediyesporda mukavelesi 31.05.2015 itibariyle bitmiş yazıyor transfermarkette...
ihtiyar yiğido 13.07.2015, 16:05 Sivas Belediyespor'un, Mehmet Nas'ı transfer hamlesi, hedefinin 1. lig olduğunu gösteriyor, hadi hayırlısı güzel transfer haberleri bekliyor ve Belediyesor'a başarılar diliyorum
Sivas Belediyespor 2.lige çıktığı an içimden Mehmet Nas ve Uğur Kavuğun gelmesi geçti inşallah birinin transfer haberini duyduk şimdi sıra Uğur Kavukta
Yazilari katiliyorum sadece Ugur Kavuk haric :D
gercekten Mehmet Nas süper Oyuncuydu cünkü geline ve gidene her zaman sahada yapiyordu hatta özledim kendise Insallah yakin da Belediyespor Formasiile göreceyiz ;)
bahbaba58 13.07.2015, 16:14 Yazilari katiliyorum sadece Ugur Kavuk haric :D
gercekten Mehmet Nas süper Oyuncuydu cünkü geline ve gidene her zaman sahada yapiyordu hatta özledim kendise Insallah yakin da Belediyespor Formasiile göreceyiz ;)
Keko kardeşim Uğur Kavuğun oyun stili beğenmeyebilirsin saygı duyarım ama o kişi yıllarca kaptanlık yaptı bu takımda ve oda giderken bi yanım SİVASLI olarak gidiyorum dediydi gerçekten onu yakından tanıma fırsatı buldum çok yardımsever ve cana yakın biri ayrıca adamlığınıda geçen sene kayserispor istemesine rağmen gitmemesi ben SİVASSPOR'DA kaptanlık yapmış biri olarak ezeli rakipte oynayamam diyerek teklifi reddeti ve inegölspora gitti belki paragöz biri olsa o teklifi kabul ederdi bu ince davranıştaki adamlığı beni mest etti
ankastre 13.07.2015, 16:29 Valla gardaşlar ne yalan deyip adabın dibi deniyorya işte eyle birşey.İnşallah gıllık edip almamazlık etmezler. Memmet gibi adam Belediyespora her zaman lazım adam gibi adam. Hemide eşide Zaralımı ne olacakdı.
Elazığ'da, Antep'te bile takip ettim. Bizde ayrı yeri var Mehmet Nas'ın. Keşke Ertuğrul da gelse. Hem karakterleri hem de sporculukları tartışılmaz isimler.
Rallim58 14.07.2015, 00:01 Elazığ'da, Antep'te bile takip ettim. Bizde ayrı yeri var Mehmet Nas'ın. Keşke Ertuğrul da gelse. Hem karakterleri hem de sporculukları tartışılmaz isimler.
Mehmet Nas gibi duzgun karakterli ve tecrubeli futbolcu hemde sozlesmesi sona ermis futbolcu zor bulunur.
Sivasi ve taraftari bilen Sivasin enistesi kaliteli bir futbolcuyu Belediyesporun kacirmamasi lazim.
Abdullah DuMaN 14.07.2015, 03:26 Mehmet Nas Uğur Kavuk bu iki isminde gelmesini isterim Uğur Kavuk'un futbolculuguna bisey demem ama çok mütevazı bir insan
Rallim58 14.07.2015, 18:50 Elazığ'da, Antep'te bile takip ettim. Bizde ayrı yeri var Mehmet Nas'ın. Keşke Ertuğrul da gelse. Hem karakterleri hem de sporculukları tartışılmaz isimler.
Mehmet Nas gibi duzgun karakterli ve tecrubeli futbolcu hemde sozlesmesi sona ermis futbolcu zor bulunur.
Sivasi ve taraftari bilen Sivasin enistesi kaliteli bir futbolcuyu Belediyesporun kacirmamasi lazim.
iborotti58 14.07.2015, 19:49 bide Mehmet yıldızımız gelse,özledik gerçekten.
yigit 2013 14.07.2015, 19:54 Elazığ'da, Antep'te bile takip ettim. Bizde ayrı yeri var Mehmet Nas'ın. Keşke Ertuğrul da gelse. Hem karakterleri hem de sporculukları tartışılmaz isimler.
Aynen katiliyorum
Rallim58 15.07.2015, 03:11 Aynen katiliyorum
Bizim temennimiz öylesi düzgün karakterli, tecrübeli futbolcuları Sivas'ımıza Sivas'ta sporumuza kazandırılmasıdır.
Hayırlı ise olur inşaallah...
Rallim58 31.08.2015, 21:47 Mehmet Nas gibi örnek bir insanı Sivas Belediyespra kazandıran Sivas Belediysepor yönetimini tebrik ediyorum...
Yarın Sivas'a gelecek olan Mehmet Nas'ı tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyorum...
Hoşgeldin Mehmet...
ihtiyar yiğido 31.08.2015, 22:20 Mehmet Nas, Sivas Belediyespor'a hayırlı olsun ornek bir futbolcu, takıma örnek bir ağabeyde olur İNŞALLAH.
Sivasspor ve Zara Belediyespor ile yüzümüz gülmedi, bari 2. Lig temsilcimiz Sivas Belediye spor ile gülsün.
Sivas Belediyespor 2.lige çıktığı an içimden Mehmet Nas ve Uğur Kavuğun gelmesi geçti inşallah birinin transfer haberini duyduk şimdi sıra Uğur Kavukta
Uğur çocuğunun evinin Antalyada olmasından dolayı yakın bir yerlere transfer olmak istiyordu. Yani Uğurun Belediyeye gelmesi zor...
eyuphulagu 01.09.2015, 01:25 Mehmet Nas gibi efendi,kişilikli karkterlerin Sivas'ta olmasından gurur duyarız..Aile yapısıyla örnek bir futbolcu olan M.Nas'ı ,sivassporda oynarken bir kaç defa ailece İstasyon Cad. de dolaşırken ve lokantalarda ailece yemek yerken görmüştüm..Umarım gelecekte sivassporun antrenör kadrosunda da görev alır...Oynadı maçlarda hep elinden geleni yapmıştır;Kayseri ye Sivasspor adına uzaktan attığı gol unutulmaz goller arasına girmiştir..
A.Turan Korkmaz 01.09.2015, 17:58 Sivas Belediyespor, kaptanına , ağabeyine kavuştu. Sadece bir oyuncu alınmadı, Tecrübe, adamlık, özveri, alçakgönüllülük gibi değerleri de beraberinde getirdi. Takımımıza çok şey katacaktır. Belediyespor Maçlarını seyretmek için bir sebep daha var artık. Ve bu takım 2. Lige tutunur umudu da daha sağlamdır bundan sonra.
Sedat Bayrak ve Mehmet Yıldız da rakip Ankaragücündeler. 8. Hafta Sivas'a gelecekler.
Gerçekten çok güçlü Takımlar var gruplarında. Allah yardımcıları olsun.
gelirse harika olur. neden olmasın
ya arkadaş koooskoca belediye bile sitesini güncelleyemiyor. mehmet nas ile ilgili sitelerine bakıyorum hiç birşey yok. yazık çok yazık.
|