Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor Kesinleşen Transferler

tavatir
13.07.2015, 23:57
Transfer dedikoduları net bilgi almak isteyenlerin kafasını karıştırabiliyor. O nedenle böyle bir konuda devamlı güncelleme yapılarak bulunmasında fayda olabilir. Yeni gelişmeler oldukça listeye eklensin vatandaşın da kafası karışmasın.

Gelenler :

Orhan Gülle - Erciyesspor'dan
Erkan Kaş - Karabükspor'dan
Hakan Özmert - Karabükspor'dan
Yiğit İncedemir - Karabükspor'dan
Beykan Şimşek - Fenerbahçe'den
Ernestas Setkus - AOK Kerkyra'dan
Fatih Kıran - (Göztepe'den kiralıktan döndü)
Gökhan Payal - (Sarıyer'den kiralıktan döndü)
Cihan Özkara - (Simurq'tan kiralıktan döndü)
Çağatay Çeken - (Anadolu Üsküdar'dan)
Samet Önger - (Anadolu Üsküdar'dan)

Gidenler :

John Utaka - ?
Abdurrahman Dereli - Balıkesirspor
Kadir Bekmezci - Antalyaspor
Deniz Öksüz - ?
Ertuğrul Taşkıran - Kiralık süresi bitti Fb'ye döndü
İbrahim Toraman - Kiralık süresi bitti Bjk'ye döndü, futbolu bıraktı galiba
Aydın Karabulut - Kiralık süresi bitti, Bursa'ya döndü
Uğur Akdemir - Adana Demirspor

kayi5834
13.07.2015, 23:59
Inşallah oraya gaspar Ida yazacaksin tavatir emmi :D

beko35
13.07.2015, 23:59
Çok tavatır bir konu :)

tavatir
14.07.2015, 00:08
Inşallah oraya gaspar Ida yazacaksin tavatir emmi :D

İnşallah nasip olursa Gaspar yazılır yazılmasına da önemli olan gelirse uyum sağlasın ve faydalı olsun yeterki :) Faydası olacaksa gelsin :)

beko35
14.07.2015, 00:09
Tavatir gardaş gasparı yazabilirsin İstanbul da bir otelde şuan

dibba58
14.07.2015, 00:16
Yapılmış olan transferler taraftar olarak bizleri heyecanlandırmıyor. Şu transferde çok iyi diyebilecek isimler yok.Her sene olanların aynısı zuhur ediyor transferde bir garip girdabın içindeyiz.Aldıklarımızın rakamsal büyüklüğü onların takım adına iyi oldukları anlamına gelmiyor.Zaten bir transfer politikamız olmadı.hep ordan burdan eh işte dedirten futbolcuları aldık .İnşallah puan olarak geçen seneki gibi dipte sürünmeyiz.İşte o zaman bir kaç iyi futbolcu almadığımza yanar dururuz.

antik58
14.07.2015, 00:18
Takıma yeni katılan 6 transfere bak insanın içi kararıyor...

sawyer5892
14.07.2015, 00:25
Takıma yeni katılan 6 transfere bak insanın içi kararıyor...

Gidenlerle kıyaslarsan için açılır

58hsn58
14.07.2015, 02:09
Bu yapilan transferlerin cogu kadro derinligi icin yapilmistir bence, insallah gaspardan haric 2,3 tane daha saglam transfer yapilirsa kimse sivassporumuzu tutamaz.

Sivasli010
14.07.2015, 02:14
Kadir gitti, yerine Gaspar Iniguez geldi ( farka bakin)

Yasi buyuk olan ve surekli sakat olan utaka gitti , yerine Genc yildiz beykan simsek geldi

Ama bizim taraftar halen memnun degil yonetim daha ne yapsin??

Ayrica koita'da geldi mackolike gore

yigido yakup
14.07.2015, 03:41
Giden ve gelenleri kiyasladigjmizda dahada transferin bitmedigini düsününce yönetim cok cok isabetli isler yapti Tebrik ve Tesekkür ediyor bir iyi kanat vede forvet transferini de bekledigimizi bildiriyoruz.

sivaslıadem
14.07.2015, 03:58
Simdiden uyaralim
bilgi kirliligi olmamasi icin dedikodu olarak gecen isimleri burada yazip konuyu gereksiz yere kabartmayalim
onun için daha onceden acilmis konu var oraya yazalim o yorumlari

Umarim arkadaslar da benimle aynı fikirdedir

Soyözen
14.07.2015, 07:59
Çok güzel bir çalışma olmuş, aslında bunu transferin ilk gününden beri yapsaydık milletin boşuna kafası karışmazdı.

Bu arada Toraman'ın futbolu bıraktığı bilgisi kesin, oradaki "galiba" kelimesini kaldırabilirsin :)

beko35
14.07.2015, 15:44
http://i.hizliresim.com/J4rjOE.png

namso58
14.07.2015, 16:31
Erkan kas sol ayak degilki sol beke yerlestirdin umit ozatin fb de cakma sol bek oldugu gibi. Ayri atif sol acik oymar ortada da ozmert oynar

çorluluyiğido
14.07.2015, 16:46
Erkan kas sol ayak degilki sol beke yerlestirdin umit ozatin fb de cakma sol bek oldugu gibi. Ayri atif sol acik oymar ortada da ozmert oynar

ne yaptın be abi erkan hakiki sol ayak.sol bekdede iyi işler yapıyor.

Erenozdenn
14.07.2015, 17:23
Valla arkadaşlar ben hiç inanmıyorum Gaspar'ın geleceğine. Sanırım birileri bizimle dalga geçiyor.

59yigido58
15.07.2015, 09:46
kim gelecekse bir an önce gelsin kampa katılsın adaptsyon süreci olmasın ben hala çok iyi bir forvet lazım bu takıma diyorum alınabiliyorsa piyer webo olmadı galatasaraydan sinan gümüş kiralanabilir

59yigido58
15.07.2015, 09:54
setkus erkan kaş ibrahim öztürk costa cicinho gaspar adem burhan atıf yeni transfer piyer webo

Murad_Kelleci58
15.07.2015, 09:56
setkus erkan kaş ibrahim öztürk costa cicinho gaspar adem burhan atıf yeni transfer piyer webo

Pierre Webo mu..?

hoğuz
16.07.2015, 18:57
-Bu senenin transferi Yiğit İncedemir olacak inşallah .. Çok verimli bir transfer .. bu adam takımı toplayacak inşallah !
-Kaleciyi çok beğenmedim vasat bir kaleci.
-Erkan topla oynayabilen açık alanda etkili , iyi bir futbolcu inşallah verimli olur
-Beykan gereksiz bir transfer.(inşallah patlama yapar da 1 milyona falan satarız...
-Eneramo gereksiz...
-Orhan Gülle ,Hakan Özmert hangi akla hizmet bu adamlar böyle takımlarda forma giyebiliyor anlamıyorum :S menajer oyunu gibi bu iki transfer ...
-Gaspar gelirse bu sene ortasaha ve defans zaaf göstermeyecek inşallah. 1 tane direk 11 de başalaycak forvet lazım .. Traore tarzı .

fark58
17.07.2015, 02:23
Şuan için kesinleşen elde tutulur tek transfer bile yok. Hiç forvet bulamıyorsanız samimi bir şekilde mehmet yıldızın gelmesi taraftarıyım.

fark58
17.07.2015, 02:40
Bence kesinleşen tek şey yönetimin yine transfer konusunda sınıfta kaldığıdır, bir transfer sezonun da planlamasını erken yapın. Sanırsın federasyon Son dk bilgisi geçiyor bu sene transfer sezonu şimdi başladı diye. Yarın yemek yiyip su içmek kadar bariz belli transferin gerektiği de. Adam akıllı profesyonel bir şekilde yapın şu işleri lütfen. Adam gibi bir sportif direktör bulun gerekiyorsa yerli yabancı iki tane neyse parası zaten yaptıkları kaliteli transferlerle siz parasını rahat çıkarırsınız.

heartless58
17.07.2015, 02:52
beykan gereksiz transfermiş aatıf sakatlansa orda oynatcak adamı yok.takımı ileri taşıyacak bir tek adamı yok beykan gereksiz transfermiş.Arkadaşlar şu yorumları neye göre yaptıgınızı cidden merak ediyorum.fenerbahce macında gayet etkiliydi orta alanda göze çarpan 3-4 isimden biriydi beykan.

rapge
17.07.2015, 13:39
Sivasspor, Samuel Holmen'i Bitirmek Üzere
http://www.sondakika.com/haber/haber-sivasspor-samuel-holmen-i-bitirmek-uzere-7517204/

hoğuz
17.07.2015, 18:12
Fenerbahçe beykanı 24 kişiye almamış yol vermiş.. O beykan küme düşen karabükte 12-13 maç oynayamamış... o beykan yine fenerin 30 kişilik kampına çağrılmamış.. o beykan gitmiş ptt1.ligde a.demir de oynamış... o takımda 23 maç yapmış . yine fenere dönmüş 30 kişilik kadroya yine alınmamış.. yol verilmiş.. Sivas gitmiş kapmış bu ''yıldız'' ı Aatıf olmadığında forma giyecekmiş :D :D :D oldu kardeş sen Beykanı Aatıfın olmadığı maçlarda kullan olur mu ! ben görücem seni burda '' Beykan niye girmiyor oyuna, sakatta değilmiş'' vs yazarken ! bu adamlar Sivas'ı bir adım öteye götürmez ! adam gibi 4-5 yabancı lazım ! ya da mesela egemeni kaçırmayacaktın .. Soner Aydoğdu denilen adamı bitirecektin vs..

ready
17.07.2015, 18:33
sivassporun transfer komitesinde beceriksiz adamlar oldugu sürece kimse bişey beklemesin adamlar kulübü sanki babasının bakkal dükkanı gibi yönetiyor mecnun beyi bi kenara koymak lazım ama o işe yaramaz yöneticilerin bir an önce takımdan kulüple ilişkilerinin kesilmesi lazım

beko35
17.07.2015, 19:36
Sivasspordaki mevcut yönetim olduğu sürece transfer mransfer beklemeyen. Bizim yönetimden hangisi Sivassporun geleceğini düşünerek transfer politikasını yapıyor ???
yönetimdeki her biri kendi çıkarlarını düşünüyor. Babasının çiftliği ya tabi, ACI gerçek bunlar kabullenilmeli bunlar

heartless58
17.07.2015, 20:05
Laf konusuyosun sacma sapan.burak yilmazida begenmedi ayni fenerbahce olcan adinida ve daha sayamadigim bir suru isim.fenerbahce 8 milyon euro ya adam alip beykani oynatmiyacak heralde.soyledigin futbolcuyuda fenerbahce begenmedi sozlesme imzalansa kendi mantiginla ters duscektin.

58CeZa58
17.07.2015, 20:24
benin transferden ümidim kalmadi artik
bosun hergün geliyom antalya ne transferler yapti etoo haric
bi drentheyi gaspari alamadiniz yuhh beee

hoğuz
17.07.2015, 20:56
Yaw he gardaş hee. Aklını Sevdiğimin bi akıllıca yorum yapan sensin zaten .. PTT lig ekibi adamın opsiyonunu kullanmamış fener postalamış sen bana hala hikaye anlatıyorsun .. Saçma olan yorumların da beynin kadar hafif .. takıl sen ;) tartışma kültürün yok , uzatmıycam daha .
Üstteki yazı "saçma sapan " dediğin için yazıldı ..

rapge
17.07.2015, 21:03

Teknik direktörlüğünü Sergen Yalçın'ın yaptığı Sivasspor, Fenerbahçe'de göze giremeyen Samuel Holmen transferini bitirmeye yaklaştı.

Sergen Yalçın yönetiminde yeni sezona iddialı hazırlanan ve transfer bombalarını bir bir patlatan Sivasspor'un yeni hedefi Fenerbahçe forması giyen Samuel Holmen.

Orta sahayı güçlü tutmak adına bu transferi gerçekleştirmek isteyen Kırmızı-Beyazlı yönetimin, Kanarya'yla temasa geçtiği ve oyuncuyu takıma kazandırmaya yakın olduğu gelen bilgiler arasında.

27 MAÇTA 4 GOL 1 ASİST

Holmen'in, Fenerbahçe'de Josef de Souza, Mehmet Topal ve Meireles'in gerisinde kalması ve teknik direktör Vitor Pereira'nın bir türlü gözüne girememesi, bu transferin gerçekleşme ihtimalini artırıyor. İsveçli oyuncu, geçen sezon Bursaspor'da kiralık oynamış ve 27 maça çıkmıştı. Başarılı oyuncu, bu karşılaşmalarda 4 gol 1 asistlik performans göstermişti.

TAM 8 FUTBOLCU ALDILAR

Sivasspor, yeni sezondaki hedefleri doğrultusunda tam 8 ismi kadrosuna kattı. Kırmızı-Beyazlı ekip, şu ana kadar İniguez, Fode-Koita, Setkus, Orhan Gülle, Yiğit İncedemir, Hakan Özmert ve Beykan Şimşek'i transfer etti. Sergen Yalçın'ın öğrencilerinden Kadir Bekmezci, Abdurrahman Dereli ve Uğur Akdemir, takımdan ayrılan isimler oldu.

17 Temmuz 2015 Cuma 12:50

adres58
17.07.2015, 21:26
Taraftar UMUTSUZ....
Taraftar SİNİRLİ...
Taraftar HUZURSUZ...

Yönetim KAYGISIZ...
Yönetim UMURSUZ...
Yönetim HAVALI...

Transfer YOK....
Alınan oyuncular YETERSİZ...
Rakipler CANAVAR...

58YIGIDO58
17.07.2015, 21:40

Teknik direktörlüğünü Sergen Yalçın'ın yaptığı Sivasspor, Fenerbahçe'de göze giremeyen Samuel Holmen transferini bitirmeye yaklaştı.

Sergen Yalçın yönetiminde yeni sezona iddialı hazırlanan ve transfer bombalarını bir bir patlatan Sivasspor'un yeni hedefi Fenerbahçe forması giyen Samuel Holmen.

Orta sahayı güçlü tutmak adına bu transferi gerçekleştirmek isteyen Kırmızı-Beyazlı yönetimin, Kanarya'yla temasa geçtiği ve oyuncuyu takıma kazandırmaya yakın olduğu gelen bilgiler arasında.

27 MAÇTA 4 GOL 1 ASİST

Holmen'in, Fenerbahçe'de Josef de Souza, Mehmet Topal ve Meireles'in gerisinde kalması ve teknik direktör Vitor Pereira'nın bir türlü gözüne girememesi, bu transferin gerçekleşme ihtimalini artırıyor. İsveçli oyuncu, geçen sezon Bursaspor'da kiralık oynamış ve 27 maça çıkmıştı. Başarılı oyuncu, bu karşılaşmalarda 4 gol 1 asistlik performans göstermişti.

TAM 8 FUTBOLCU ALDILAR

Sivasspor, yeni sezondaki hedefleri doğrultusunda tam 8 ismi kadrosuna kattı. Kırmızı-Beyazlı ekip, şu ana kadar İniguez, Fode-Koita, Setkus, Orhan Gülle, Yiğit İncedemir, Hakan Özmert ve Beykan Şimşek'i transfer etti. Sergen Yalçın'ın öğrencilerinden Kadir Bekmezci, Abdurrahman Dereli ve Uğur Akdemir, takımdan ayrılan isimler oldu.

17 Temmuz 2015 Cuma 12:50

Hani fode koita ve gaspar nerede gardas bu nasil haber boyle ?
Gaspar ve koita kesin geldiler mi simdi ?

sirseri58
17.07.2015, 21:52
benin transferden ümidim kalmadi artik
bosun hergün geliyom antalya ne transferler yapti etoo haric
bi drentheyi gaspari alamadiniz yuhh beee

Aynen kardeşim hiç ümit yok

rapge
18.07.2015, 01:02
Hani fode koita ve gaspar nerede gardas bu nasil haber boyle ?
Gaspar ve koita kesin geldiler mi simdi ?

Bende bir sitede görüp paylaşmak istedim.
Umarım doğrudur ve yurt dışı kampına katılacaklardır.

B.DUMANLI
18.07.2015, 05:46
Herkes hatirlar bir kac hafta önce baskan bir yerel televizyonla ,ciftliginde sohbet etmis ve bu yil cok iyi transferler yapilacagini söylemisti.Taraftarda onun bu sözlerine her zamanki gibi bir kez daha inandi.Daha dogrusu inanmak istedi.Su ana hadar Fenerbahce ile bir hazirlik maci oynadik.Rakip baska bir takim olsaydi takimi daha iyi görme imkanina sahip olabilirdik.

Transferler devam ediyor ama birsey dikkat cektimi bilemiyorum,su anda 35 yasinda Bulgar kanat oyuncusunun adi geciyor.Yani transferlerdeki kalite iyice düstü.Bu oyuncunun bize ne yarari olurki.Kanat oyuncusu süratli olmasi lazim.Artik ne söylense ,ne yazilsa bos.Her yil ayni.Fenerbahce´den bu yil mutlaka bir yabanci veya yerli bir oyuncu alinir bu garanti yani.

Taraftar gene bu yil KAYGILI olacaga benziyor.Burada herkes bilhasssa yabanci transferinde bazi isimler karsisinda biraz umutlandi,onlar olmayinca her ne kadar hayali sukuta ugrasada ,taraftarin bildigi tek sey bu saatden sonra Sivasspor´a gelecek yabancinin TAKIMA HAYIRI olmiyacagidir....Cünki bunun gecmisteki örnekleri o kadar fazlaki biz bunlari yasadik ve gördük...

Bizim paramizda yok,transfer yapacak gücümüzde .Iste ASIL gercek bu.Yünetimin unutmiyacagi bir konu ise,dua etsinler Karabük´den getirdikleri oyuncular iyi ciksin aksi taktirde,piyasada ne MECNUN BASKAN kalir ,nede SERGEN HOCA nede KARDESI....

Benden hatirlatmasi,yillardan beri hep ayni seneryo ile bu yönetim karsimiza gelmiyormu....

Countach
18.07.2015, 12:36
Bulgar ıyuncuymuş başka adam kalmadı zaten :mad:

hoğuz
18.07.2015, 18:06
beykan gereksiz transfermiş aatıf sakatlansa orda oynatcak adamı yok.takımı ileri taşıyacak bir tek adamı yok beykan gereksiz transfermiş.Arkadaşlar şu yorumları neye göre yaptıgınızı cidden merak ediyorum.fenerbahce macında gayet etkiliydi orta alanda göze çarpan 3-4 isimden biriydi beykan.

ha bu arada bay bilmiş..
senin elinde Timur Özgöz vardı transfermarktı açıp bakarsın 21 maç 6 gol 3 asist ...
Beykan şimşek alıyorsan 23 maç 7 gol 2 asist ...
hadi şimdi hayal kur ... Madem Aatıfın yerine adam arıyorsun Timuru oynataydın ... yav her neyse bay bilmiş eğlen kendi kendine...

teknik
18.07.2015, 19:55
Fenerbahçe beykanı 24 kişiye almamış yol vermiş.. O beykan küme düşen karabükte 12-13 maç oynayamamış... o beykan yine fenerin 30 kişilik kampına çağrılmamış.. o beykan gitmiş ptt1.ligde a.demir de oynamış... o takımda 23 maç yapmış . yine fenere dönmüş 30 kişilik kadroya yine alınmamış.. yol verilmiş.. Sivas gitmiş kapmış bu ''yıldız'' ı Aatıf olmadığında forma giyecekmiş :D :D :D oldu kardeş sen Beykanı Aatıfın olmadığı maçlarda kullan olur mu ! ben görücem seni burda '' Beykan niye girmiyor oyuna, sakatta değilmiş'' vs yazarken ! bu adamlar Sivas'ı bir adım öteye götürmez ! adam gibi 4-5 yabancı lazım ! ya da mesela egemeni kaçırmayacaktın .. Soner Aydoğdu denilen adamı bitirecektin vs..

Madem öyle fener çöplüğüyüz diye üzülüyor; şu arkadaşların kariyerine bir bakar mısın netten. Ertuğrul Sağlam, Olcan Adın, Burak Yılmaz, Arda Turan, uğur demirok.....

fark58
19.07.2015, 02:17
bu konu çok erken açılmış bir konu çünkü bizde adamakıllı transfer ya hiç olmaz ya da sezon başlamaya yakın olur...

umitfidan
19.07.2015, 09:42

Düşünce tarzınız oldukça yanlış zaten ligde alt yapısı çalışan 5-6 tane takım var tüm lig o oyunculardan kuruluyor. Egemen dediğin adam fenerin serbest bıraktığı çöpü değil mi ? Soner yine trabzonun çöpü değil mi ? Gençlere yatırımdan zarar gelmez bir yada iki tanesi parlasa bize yeterde artar. Fener bizim 10-15 katımız bütçeyle kadro kuruyor izlenen yol doğru bu sezon meyvesini yemesek seneye o gençler bizi başarıya taşıyacak olan jenerasyon olacak.

namso58
19.07.2015, 11:05
Hoguz ben beykani fb macinda izledim ve iyi oynayan topu iyi kullanan bir kac oyuncudan biriydi ben begendim beykani bu yazdiklarinda burda duruyor.

namso58
19.07.2015, 11:16
Beykana fb artigi diyenlere zamaninda 2000 li yillarda gokhan inler ve eren derdiyok denenmek icin fb kampina alinmisti ve begenilmeyip gonderilmislerdi ne oldu simdi...

gokturk58
19.07.2015, 13:19
önemli olan pahalı yıldız isimler değil takıma katkı veren isimler araştrmak önemli.. şampiyonluğa oynadığımızda hatırlayın kimler vardı ? takım olursak yine iyi sonuç çıkar çalşmak çalışmak çalşımak bu işin yolu bu :)

hoğuz
19.07.2015, 15:33
Hoguz ben beykani fb macinda izledim ve iyi oynayan topu iyi kullanan bir kac oyuncudan biriydi ben begendim beykani bu yazdiklarinda burda duruyor.

Düşünce tarzınız oldukça yanlış zaten ligde alt yapısı çalışan 5-6 tane takım var tüm lig o oyunculardan kuruluyor. Egemen dediğin adam fenerin serbest bıraktığı çöpü değil mi ? Soner yine trabzonun çöpü değil mi ? Gençlere yatırımdan zarar gelmez bir yada iki tanesi parlasa bize yeterde artar. Fener bizim 10-15 katımız bütçeyle kadro kuruyor izlenen yol doğru bu sezon meyvesini yemesek seneye o gençler bizi başarıya taşıyacak olan jenerasyon olacak.

böyle eleştirilere can kurban ... Bekleyelim görelim beyler :) inşallah ben yanılırım,siz haklı çıkarsınız da Sivasım başarılı olur ... Musa Sinan vs de aynı şeyleri söylemiştim malum gönderildi arkadaş ... Onca maç oynadı Akılda kalan tek maçı trabzon maçı ...

umitfidan
19.07.2015, 17:06
böyle eleştirilere can kurban ... Bekleyelim görelim beyler :) inşallah ben yanılırım,siz haklı çıkarsınız da Sivasım başarılı olur ... Musa Sinan vs de aynı şeyleri söylemiştim malum gönderildi arkadaş ... Onca maç oynadı Akılda kalan tek maçı trabzon maçı ...

Musa'nın gidişine çok üzüldüm ben, elinden gelen her şeyi yapmaya çalışan bir oyuncu ancak süre bulamadı bir türlü bizim takımda kısmet inşallah gittiği yerde başarılı olur.

B.Demirci
19.07.2015, 23:38
OOOff... of.. günler geçiyor hala ciddi bir transfer yok.