Orijinalini görmek için tıklayınız : Zeki Yavru İddiası
SivasSpor.Com 27.07.2015, 23:49 http://resimzade.com/Show.html?i=46000&token=17835
Sivasspor, yeni sezon öncesi kadrosuna önemli isimler katmıştı
Sivasspor, Trabzonspor'un eski yıldızının peşinde! Yabancı transferinde Sektus ile anlaşma sağlayan ve Fode-Koita için nabız yoklayan Kırmızı-Beyazlılar, yerli isimlere yöneldi. Sivas ekibinin, Trabzonspor'da gözden çıkarılan Zeki Yavru'yla ilgilendiği öne sürülüyor.
Yönetimin, başarılı oyuncuya teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi. Şota Arveladze'nin de Cavanda transferinin ardından takımda düşünmediği Zeki'nin de Sivas'a gelmek istediği öğrenildi. Hatırlanacağı üzere 24 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Trabzon'da ligin ikinci yarısında kadro dışı kalmıştı.
f5haber
DeSalvo58 28.07.2015, 00:16 Hangi Fode-Koita kardeşim. Adam başka takıma gideli haftalar oldu. Gelmiş buraya Zeki Yavru transferi için yazıp çiziyolar. Gidin Allah aşkına.
Ben diyecektim Adam blackburn e transfer oldu. Bu ne sacma bir haberdir
by_hunter 28.07.2015, 08:12 Artık şu ne olduğu belirsiz sitelerden kopyala yapıştırla konu açılmasa çok güzel olacak.
Belki Zeki glebilir fakat konunu içeriğinde bahsi geçen diğer topçu çoktan başka takımla anlaştı.
Senelerdir kurulu bir siteyiz fakat halen kendi özgün haberlerimiz gerektiği kadar yapamıyoruz.
Kulüp içinden en ufak bir haber yok.Takıma tatlı gitmiş haber oyuncular şakalaşmış haber bunlar her sitede var farkımızı belli etmemiz lazım artık
gülüp geçiyorum bu haberlere akıllarına ne geliyorsa yazıyorlar
Artık şu ne olduğu belirsiz sitelerden kopyala yapıştırla konu açılmasa çok güzel olacak.
Belki Zeki glebilir fakat konunu içeriğinde bahsi geçen diğer topçu çoktan başka takımla anlaştı.
Senelerdir kurulu bir siteyiz fakat halen kendi özgün haberlerimiz gerektiği kadar yapamıyoruz.
Kulüp içinden en ufak bir haber yok.Takıma tatlı gitmiş haber oyuncular şakalaşmış haber bunlar her sitede var farkımızı belli etmemiz lazım artık
Goruslerine katiliyorum abi.. Sergen hoca gecen yerli transferini kapattik dedi.. Sergen hocamiza mi inanalim, yoksa adini sanini ilk defa duydugum kiytirik bir haber sitesine mi? Taraftar olarak boyle haberlere itibar etmeyip tepkimizi koymak gerekir..
Medyada çıkan haberleri görmek güzel ama seviyesi bu kadar düşük haberleri yayınlamaya bile gerek yok, sonra taraftar iyice çileden çıkıyor, Koita zaten olmamış bir transfer adamların ondan haberi yok ..
ezelşener 28.07.2015, 10:52 Ts nin begenmeyip gönderdiği oyuncuları biz neden alalım.Dün Fatih atik.Buğün Zeki Yavru.ikiside Ts de kalsınlar ve bizdende uzak dursunlar.iyi olsalardı Ts zaten Göndermez.Tamamen yalan haber.
triper58 28.07.2015, 11:50 Bu haberleri Trabzonlu gazeticiler yapıyor tahminimce Trabzonspor yönetimindekiler bunlara emir veriyor kendilerince hem eğleniyorlar hem de oyuncularına piyasa yaptırıyorlar.
mustafa_kavak58 28.07.2015, 11:54 Trabzonspor 8 futbolcusu ile yollari ayiriyo hemen sivasspor ile aniliyo 2 futbolcusu zeki yavru ile fatih atik bunlar 100% yalan haber inanmayin
by_hunter 28.07.2015, 14:33 Goruslerine katiliyorum abi.. Sergen hoca gecen yerli transferini kapattik dedi.. Sergen hocamiza mi inanalim, yoksa adini sanini ilk defa duydugum kiytirik bir haber sitesine mi? Taraftar olarak boyle haberlere itibar etmeyip tepkimizi koymak gerekir..
Kardeşim hocanın yerli transferi kapattık demesi bir taktik te olabilr bunlar futbolun yönetim tarafında olan şeylerdir.
Benim kızdıgım nokta ne olduğu belli olmayan siteleri ve kendilerinin bile inanmkata güçlük çektikleri konuların açılması
Biz sivasspor.com isek farklı sitelerden takımımız hakkında bilgi alıp onuda burada paylaşıyorsak biraz yüzümüzün kızarması lazım diye düşünüyorum.
Eleştirilerim kırıcı olmak için değil, aksine yapıcı olmak için
ozledımeskıyı 28.07.2015, 15:45 Ciddiye almayalım arkadaşlar konu da biran önce kapatılsın.
aslinda zeki yavru cicinhonun yedegi olarak dusunulebilir pekte fena sayilmaz
ankastre 28.07.2015, 19:43 bu nasıl bi siteki gardaş burdan haber alıyoz.onlar bizden alacağı yerde biz ordan alıyoz.
Rallim58 29.07.2015, 10:40 İddiadan bir adım ileri gitmeyen "pazarlama" haberi...
Ya yerse...
Herkes yese de Erdal Sarılar yemez:)
Countach 29.07.2015, 11:53 SİVAS Belediye de banko oynar :D :)
karşıyakalı 29.07.2015, 12:48 gidin işinize be milletle dalgamı geçiyonuz kafamı buluyonuz.
subasi29 30.07.2015, 00:39 Gel koçum gellll ! Belediyespor'da oynarsın gellllll
4eylul58 30.07.2015, 06:45 gereksiz bir haber.
gercdk olsa bile gereksiz diyorum.
|