Orijinalini görmek için tıklayınız : Aatıf'ı Göndermeyiz

SivasSpor.Com
31.07.2015, 09:39
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/images/news/658x370/2014/12/23/fft104mm3365096.jpg

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Hollanda kampında verdiği özel röportajda yeni sezon hazırlıklarını değerlendirdi.

Çalışmaların iyi geçtiğini belirten Sergen Yalçın, "Transferle uğraşıyoruz. Arjantinli bir santrafor aldık gelecek. Birde kenar oyuncusu aldık İspanyadan. Son olarak da bir ön libero ile görüşüyoruz oda İspanyadan, eğer onuda alabilirsek transferi kapatmış olacağız. Bu sezon şu anki tek hedefimiz oyuncularımızı fizik olarak güç olarak 90 dakika mücadeleye hazır hale getirmek istiyoruz" dedi...

Aatıf'ı göndermeyiz..

Geçen sene yaşadığı sıkıntıdan dolayı geniş kadro kurmanın hesabını yaptıklarını belirten Yalçın, "Hiçbir futbolcuyu bu saatten sonra göndermeyi düşünmüyoruz. Aatıf bizim en önemli oyuncularımızdan biridir. Daha alternatifli ve genç bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum" dedi.

Sivas halkının güzel bir stadyuma ihtiyacı var...

Stadyumun son durumu hakkında da görüşlerini belirten Yalçın, "Stadyumun 2-3 ay gibi sürede teslim edileceğini tahmin ediyorum ama 2. yarıya yüzde yüz yetişeceğini düşünüyorum. Biraz ince işleri kaldı. Sivas halkının da Sivassporun da güzel bir stadyuma ihtiyacı var" şeklinde konuştu.

karşıyakalı
31.07.2015, 09:44
Keşke iyi bi paraya satabilseydik

Rallim58
31.07.2015, 10:03
Keşke iyi bi paraya satabilseydik

Bu sene iyi paraya satabilirdik ama resmi teklif yerine kulaktan dolam talipler oldu. O da hayal oldu. Umarım bu sene performansını etkilemez.

Sezon içerisinde kazandıracağı 3-5 maç ile elde edilecek gelir de, bir anlamda iyi paraya transfer edilmiş olarak düşünülmelidir.

teyfikyasir
31.07.2015, 12:30
Sergen hocanin aciklamarinin tamamini izledim. Yalniz bu aciklamalarla yapilan islemler bagdasmiyo. Arjantinlide yalan olmus.

karşıyakalı
31.07.2015, 13:10
İşleri güçleri taraftarı kandırmak o geldi bu oldu anlaşıldı tamam ama ortada kimse yok.birakin pistinde kaliteli transfer yapın. beceremiyosaniz bırakıp gidin.ne ya bu taraftarın sizden çektiği azap.sivasspordan Soğuttunuz be milleti .yazıklar olsun diyorum size yönetim başkada bi şey demiyom

karşıyakalı
31.07.2015, 13:11
pinti yönetim bu ligde mücadele edeceksin paraya koyacaktır yoksa düşerse başka yolu yok bu isin

ihtiyar yiğido
31.07.2015, 16:21
Aatıf'ı bu takımda istemiyenler, bu oyuncunun her zamanki gibi attığı gollerle takımı sırtladığı zaman ne diyecekler çok merak ediyorum.

by_hunter
01.08.2015, 08:28
Sezon başında iyi bir para karşılığı gönderilmesi taraftarı idim ama artık bu saatten sonra yerini doldurmamız çok zor.Kesinlikle takımada kalması lazım

59yigido58
01.08.2015, 14:05
her sene oldugu gibi bu senede sukutu hayal bir sivas taraftarı olarak ne zaman iyi bir futbolcu transferi göreceğiz ben umudumu kaybettim şahsen

B.DUMANLI
01.08.2015, 15:01
Aatif´i alan yokki gönderesin.

Sonra göndermeyiz diyorsun bak orada haklisin birsey almadinizki onu gönderesiniz.Sonra Aatif Cicinho olmiyaydi bakalim o okadar gol atabilecekmiydi.Birseyi oldugundan fazla degerli gösterme cünki Aatif elimizdeki KISITLI kadronun en iyilerinden.....