Orijinalini görmek için tıklayınız : Golcü Bitti Ortasaha Yolda

DOGU_BEY
14.08.2015, 14:13
Slavia pragdan forvet MİLAN SKODA % 90 sivassporda yabancı bir otasaha bitmek üzere holmen de listede Atıf kalabilir de gidebilir de hersey olabilrmis

akdolufaruk
14.08.2015, 14:18
Sukur kavusturana dogubey

58_SEMİH_58
14.08.2015, 14:18
Hayaller Mercedes
Hayatlar Skoda.

harbiyiğido
14.08.2015, 14:19
Hoşgeldin dogu_bey bu bilgilere birde tarih belirtsen çok iyi olur bekleye bekleye fidan olduk

58g0kberk58
14.08.2015, 14:25
tahminen tum oncelikli oyuncularla gorusuldu hic biriyle anlasılamadı. listenin son sırasındaki sıradan bir adam mecburiyetten alındı 4-5 maç sonra yollarlar en fazla devre arasına kadar kalır . enaramoda zaten ilk maçtan sakatlanır bu sene de tek forvet batuhana kaldık hadi hayırlısı .

sebasteia
14.08.2015, 14:29
vaaayyy yeniden heyecan :D

tam piyango bekleyen fakir hayatı. umutlar sönmeye yüz tutmuşken yeni bir fişek... :)

Ferhat06
14.08.2015, 14:35
Doğubey hoş geldin.Yağmasan da gürle sensiz buralar ıssız.Skoda'yı zamanında çok bekledik inşallah olur.Sensiz olmuyor.

asinancetin583
14.08.2015, 14:49
Ne kadar zormuş arkadaş iki tane topçu almak..

hunter5858
14.08.2015, 14:56
İnşallah holmen gelir...

derin58
14.08.2015, 15:11
Gözümüz yollarda kaldi Dogu bey.. :)

teyfikyasir
14.08.2015, 15:15
Hosgeldin dogubey. Senin yoklugunda yuzlerce adam yazildi hecbiri gelmedi. Bu skoda da gelse bile batuhanibile kesecek bi adama benzemiyo.

Ferhat06
14.08.2015, 15:28
Geçen sene S.Pragda 28 maçda 19 gol atmış.

hkncnrkn
14.08.2015, 15:28
Zaten adam akıllı transfer yapamadık birde atıf ı kaybedersek bana göre maalesef en büyük düşme adaylarından oluruz. Böyle bir hata yapılmamalı.

harbiyiğido
14.08.2015, 15:30
Armenterosu bu skodaya tercih ederim

sivaslıadem
14.08.2015, 16:03
Yarın fanatik te bunun haberini görmeye hazır olun yigidolar

Travis Bickle
14.08.2015, 16:54
cok tesekkurler bılgıler ıcın

bu skoda ıyı oyuncuya benzıyor cek cumhurıyetı mıllı takımda 1 kez forma gıymıs golu yok gecen sene 28 maçta 19 gol atmıs bu sene lıgde suana kadar 3 maçta 2 golu var golcu bır oyuncu fakat anladıgım kadarıyla takımında devamlı oynıyan bır oyuncu bızımkıler nasıl takımında surkelı oynıyan bır adamı alıcaklar merak etmıyor değilim

PETKOVİC
14.08.2015, 17:14
Hayaller Mercedes
Hayatlar Skoda.

Beşiktaş ferrariyi aldı da noldu :D

savaş2
14.08.2015, 17:24
***inşlh skodanın yeni modelidir.

asabibaba
14.08.2015, 17:47
Anadolu kulüplerinden 5 maç alsın yeter ...

adres58
14.08.2015, 17:54
Güneş DOĞU'dan doğar... Ama yine aynı yerden batıyor. :D

Bombayı koydu Doğum burası cennet mekana dönüştü :D

münihliyigido58
14.08.2015, 18:03
Geçen sene S.Pragda 28 maçda 19 gol atmış.

Cek ligide artik Türkiye liginden cok düsük zeviyede degil... Gercekten utanc verici hale geldik ülkemizle. Onun disinda yüzüm gülüyor. Skoda eskidende istedigim bir oyuncuydu. Is yapacaktir.

Murad_Kelleci58
14.08.2015, 18:39
2015 model skoda 18 gol atmış

2014 ve alt modelli skoda ise hersene attığı gol sayıları bir elin parmaklarını hiç geçememiş maalesef..

Yükselen formunu yirmili yaşların sonuna doğru yakalamış..

Ne diyelim alınırsa bu yükselen formundan bizde nasiplenelim artık..

Oktayy58
14.08.2015, 18:44
Takıma katkı sağlayacağını düşünüyorum.İnşallah bir an evvel transferi gerçekleştiririz.

GraveYard
14.08.2015, 19:22
Anderlechtdeki oyuncunun alınması bence daha güzel olur. Bence alınacak bu oyuncunun enaramo batuhandan bir fazlalığı yok laf olsun diye transfer yapılmamalı. Geleceğe dönük olması ve bize uzun yıllar hizmet edecek, Anderlechtdeki oyuncuyu daha cazip kılıyor bana göre.

musa harun
14.08.2015, 19:53
Alınırsa hayırlı olsun ama anderlecht de ki adam bence daha iyi olabilir.

58CeZa58
14.08.2015, 20:44
Anderlechtdeki oyuncunun alınması bence daha güzel olur. Bence alınacak bu oyuncunun enaramo batuhandan bir fazlalığı yok laf olsun diye transfer yapılmamalı. Geleceğe dönük olması ve bize uzun yıllar hizmet edecek, Anderlechtdeki oyuncuyu daha cazip kılıyor bana göre.

anderlechte bir resmi mac oynamis gerisi baska takimlarda
oyuncunun kariyerine bi bak anderlechte diye sanki MBokani degil ya

baris58sivas
14.08.2015, 21:31
imza atilmadan hicbirseye inanmayin sonra hayal kirikligi oluyor
!!!!!!!!!

kayi5834
14.08.2015, 21:36
Ah ah Rengifoyu da Ferrari diye almıştık Reno toros çıkmıştı

GraveYard
15.08.2015, 00:42
anderlechte bir resmi mac oynamis gerisi baska takimlarda
oyuncunun kariyerine bi bak anderlechte diye sanki MBokani degil ya

Hocam ben anderlechte oynamışlığına bakmıyorum saten ayrıca kiralık oynadığı takımlar kötü takımlar değil ve bana göre istatistikleride iyi hem yaşıda genç suan bu konuda ismi geçen futbolcu yaşı gelmiş daha yeni birşeyler yapmaya başlamış ama armenteros yaşı genç ve istatiksleri iyi geldi bana bizim gibi bir kulüpde parlayıp güzel bir fiyata satılabilir tabiki ne kadar iyi bir performans sergileyeceği malum en güzeli yaşnın genç olması.

cenk5821
15.08.2015, 01:13
Orta sahamız buyuk ihtimal mamoutou ndiaye Yarin kesin bilgi gelecektir ya da maçtan sonra bakalım

Soyözen
15.08.2015, 04:47
Yarın maçta görücez Skoda'yı Audi'yi... Bu transfer politikası ile başımıza neler geleceğini merak bile etmiyorum. Elin oğlu Van Persie'yi aldı, o bile hazır olmadığı için verimsiz. Biz de sezonun ilk maçını yapıyoruz hala transfer işi netleşmedi.

B.DUMANLI
15.08.2015, 07:06
Yarın maçta görücez Skoda'yı Audi'yi... Bu transfer politikası ile başımıza neler geleceğini merak bile etmiyorum. Elin oğlu Van Persie'yi aldı, o bile hazır olmadığı için verimsiz. Biz de sezonun ilk maçını yapıyoruz hala transfer işi netleşmedi.

Bu gec yapilan transferler sonradan basimizi öylesine agritacakki kimse olaylarin farkinda bile degil.SIVASSPOR´a 10000 tane Mecnun Odyakmaz kurban olsun.Bizim icin Sivasspor ön plandadir o degil.

Yanlisi yapan kim olursa olsun bu degismez.Yönetim denildimi bu sitede Mecnun baskani herkes ayri KEFEYE koymaya calisiyorlar.NEDEN?.Oda sonucunda rahmetli Demirel´in dedigi gibi devamli ; ´´hükümetin basi ´´derdi BASBAKAN sözünü kullanmazdi..

Bende diyorumki Mecnun baskan yönetimin BASI degilmi.Bir yanlis yapildiysa oda enaz Erdal Sarilar ve digerleri gibi SUCLU degilmidir.Bir kisiyi digerlerinden ayirmak cifte standartdir.Sayet transferler geciktiyse bunda Mecnun baskanda sucludur.Hemde en büyük suclu...

58megayigido
15.08.2015, 09:12
Bu oyuncuyu bugün hürriyet de Yazmış ümitlendim şimdi

dicanio
15.08.2015, 09:18
Gorustugum yonetici bir abimize skodayi sordum tamammi diye skoda ikinci alternatif dedi ondan once baska bir forvet dusunuyoruz eğer o olmazsa ondan sonra skoda ya yonelecegiz dedi

mustafa_kavak58
15.08.2015, 09:18
Son dakika yekta kurtulus sivassporda
Acaba simdi yabanci orta alinmicakmi dogu_beyin söyledigi
Kaynak : tv 58 alt yazi

B.DUMANLI
15.08.2015, 09:25

Mustafa sayet bu haber dogruysa Sankt Augustin´e gel sana dondurma ismarliyim.Yekta iyi bir karar.Sayet havaya girerse ben Galatasaray´da oynadim diye bize fayfdasi olmaz.Bunuda herkes bilsin...

mustafa_kavak58
15.08.2015, 09:27
Mustafa sayet bu haber dogruysa Sankt Augustin´e gel sana dondurma ismarliyim.Yekta iyi bir karar.Sayet havaya girerse ben Galatasaray´da oynadim diye bize fayfdasi olmaz.Bunuda herkes bilsin...

Vallah insallah dogrudur tv 58 verdi alt yaziyi nekadar kesinmi degilmi orasini bilemiyorum tabi

Ahwettt
15.08.2015, 09:29
Vallah insallah dogrudur tv 58 verdi alt yaziyi nekadar kesinmi degilmi orasini bilemiyorum tabi

Demekki kesinleşmiş hemşerim eğer kesinleşmese alt yazı olarak vermezlerdi

B.DUMANLI
15.08.2015, 09:30

Sergen hoca yerli transferini kapattiklarini,2 yabanci oyuncu alip transferi sonlandiracaklari haberi M.Ates´in twitterinda yaziyor.

B.DUMANLI
15.08.2015, 09:31
Herhalde M.Ates sag krose gösterip, sol krose vurduda olabilir.:confused:

B.DUMANLI
15.08.2015, 09:32
Yekta´yi Sivas´a kaptirmazlar...

Morten58
15.08.2015, 10:33

Ben heryerde aradim bulamadim meger tv58 degil Vizyon58 yapmis bu haberi!!!

Ama inede sagol. Bilgilendirdin icin.

umitfidan
15.08.2015, 10:50
Sergen hoca yerli transferini kapattiklarini,2 yabanci oyuncu alip transferi sonlandiracaklari haberi M.Ates´in twitterinda yaziyor.

Yabancı ile anlaşamazsa mecbur yine yerli oyunculara yönelirler, çürükleri takıma toplamaktan iyidir. Yerli oyuncuya yatırım her zaman iyidir, bu sene kadroda ki yerli oyuncusuna göre prim alacağımızı da sayarsak yerli olmalaları daha iyi

triper58
15.08.2015, 11:25
Kampı kaçırdı üstüne ligin ilk maçını kaçırdı şimdiden gelse bile 4.hafta oynamaya başlar o zamana zaten Eneramo iyileşmiş olur.Atı alan Üsküdar'ı geçti.Yönetim boşuna masraf yapıp sonrada bizim paramız yok demesinler.

hunter5858
15.08.2015, 23:03
Iki gol attım diye 25-30 tane şampanya patlatan yetenek düşmanı ****** zara belediye ye bile almam seni...

mustafa_kavak58
15.08.2015, 23:28
Acil golcüüü lazimmm acillll abii yaaaaa !!!!!

karacören58
16.08.2015, 01:03
batu get gumda oyna

sivasliyigidooo
16.08.2015, 01:25
Slavia pragdan forvet MİLAN SKODA % 90 sivassporda yabancı bir otasaha bitmek üzere holmen de listede Atıf kalabilir de gidebilir de hersey olabilrmis

Herzaman ki gibi doğu beyin söylediği hiç bi isim transfer olmadı. Şaşırdık mı!

rmznshn
16.08.2015, 01:50
Galatasaray'da kadro dışı kalan Yekta Kurtuluş Medicana Sivasspor ile anlaşma sağladı. Anlaşmayı Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz duyurdu.

Kırmızı-beyazlı futbol takımının isim sponsoru Medicana Sağlık Grubu tarafından Galatasaray maçı öncesinde kulüp yöneticileri ve basın mensuplarının katıldığı yemek düzenlendi.

Organizasyonda gazetecilere açıklamalarda bulunan Otyakmaz, geçen sezonki sıkıntıları yaşamamak için ince eleyip, sık dokuduklarını aktararak, "Lig başlıyor ama henüz transferi tam manasıyla sonuçlandırmadık. Yapacağımız 3-4 takviyeyle transferi kapatmayı düşünüyoruz" diye konuştu.

Yekta ile görüştüklerini ve anlaşmaya vardıklarını vurgulayan Mecnun Otyakmaz, "Galatasaray'dan aldığımız izinle Yekta Kurtuluş ile bir görüşme yaptık ve kendi aramızda anlaştık. Galatasaray İstanbul'a döndükten sonra yapacakları görüşme neticesinde karşılıklı sözleşmelerini feshedecek ve futbolcuyu Sivasspor'un renklerine katacağız" ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Mecnun Otyakmaz, şöyle devam etti:

"Bugün itibariyle kulübünden alınan izinle bir orta saha oyuncusu şu anda tesislerimizde. Kulübüyle de onunla da anlaştığımız takdirde renklerimize katacağız. Onunla birlikte bir santrforla da anlaştık. Kulübüyle olan problemlerin çözülmesini bekliyoruz. Problem, hafta içi çözülecektir."

"Stadımız yıl sonuna kadar biter"

Yapımı süren Sivas Arena'da inşaatın hızla devam ettiğini ve teslim süresinin geçildiğini dile getiren Mecnun Otyakmaz, "Stadımızın bu yılın sonuna kadar ancak hazır olabileceğini düşünüyorum ama o mevsimde pek stadı teslim almayı istemem. Çünkü kış günü çok önemli eksikliklerle karşılaşıp sıkıntılar yaşayabiliriz. Kasım ayında teslim etme durumları var. Eğer öyle olursa belki ikinci yarıyı stadımızda oynarız" şeklinde görüş belirtti.

"Costa ile Olympiakos görüşüyor"

Medicana Sivasspor'un savunma oyuncusu Manuel Da Costa'nın takımdan ayrıldığı yönünde söylentilerin olduğunun sorulması üzerine Otyakmaz, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz yıllarda da birtakım alış verişler yaptığımız Olympiakos Kulübü, Costa'ya bir teklifte bulundu. Kendisi de gitmek istediğini söyledikten sonra futbolcuyu gönülsüz bir yerde tutmak, kulüp açısından pek verimli olmaz. Biz Olympiakos ile anlaştık, şu anda Costa ile Olympiakos görüşüyor. Kendi aralarında sorunlarını çözüp anlaştıkları takdirde bu transfer gerçekleşebilir."

"Aatif'in takımımda olmasından son derece memnunum"

Golcü oyuncu Aatif Chahechouhe'nin takımdaki geleceğiyle ilgili de konuşan Sivasspor Kulübü Başkanı Otyakmaz, sözlerini şöyle tamamladı:

"Aatif'a iyi bir teklif gelirse transfer olabileceğini söylemiştik. Transferin ilk başladığı dönemlerde bu ilanımıza Galatasaray'dan bir teklif geldi fakat henüz kendi aralarındaki Amrabat sorunu çözülmemişti. O çözüldükten sonra talip olabileceklerini söylediler ama daha sonra bir gelişme sağlanmadı. Bugün düşündüğümde iyi ki bir gelişme sağlanmamış. Çünkü transferin bu kadar zor yapıldığı bir süreçte Aatif gibi bir oyuncuyu Sivasspor'a kazandırmak bize çok daha pahalıya patlayabilirdi. Bundan dolayı Aatif'in takımımda olmasından son derece memnunum. Kafasının karışık olduğunu da düşünmüyorum."

Medicana Sivas Hastanesi Genel Müdürü Ozan Yaşar da Medicana Sivasspor'a yeni sezonda başarılar dileyerek, isim sponsoru olmaktan gurur duyduklarını söyledi.