Orijinalini görmek için tıklayınız : Eskişehirspor 4-2 Sivasspor -ikinci devre-
SivasSpor.Com 16.08.2015, 07:04 http://resimzade.com/Show.html?i=46032&token=74402
Spor Toto Süper Lig'de 2. hafta Eskişehirspor - Medicana Sivasspor maçı tahmin ve yorumları:
Tarih: 23 Ağustos Pazar
Stad: Eskişehir Atatürk
Saat: 19:30
Maçın Hakemi: Deniz Ateş Bitnel
Takım kadromuz :
13 Ernestas Setkus
12 Cicinho
16 İbrahim Öztürk
80 Ümit Kurt
8 Hakan Özmert
21 Burhan Eşer
35 Yekta Kurtuluş
39 Erkan Kaş
66 Adem Koçak
92 Aatif Chahechouhe
9 Batuhan Karadeniz
sivasfutbol 16.08.2015, 08:10 gs maçı gibi oynarlarsa yeneriz eses i
asinancetin583 16.08.2015, 09:46 Rahat kazanıp fark bile atabileceğimiz bir gs maçını geride bıraktık. Eğer yine bu oyun disipliniyle devam edersek takımımız iş yapar ama çok kaçırıyoruz, bulduklarımızın yarısını atsak cincon tarihî fark yerdi. Umuyorum ki Es-Es deplasmanından galibiyetle en azından bir puanla ayrılacağız. Mağlubiyete imkân vermiyorum.
Travis Bickle 16.08.2015, 09:54 eskısehır fenerbahce karsısında rezıl oynadı bız ıse galatasaray karsında ezıcı bır futbol oynadık eskısehırı yenıcegımızı dusunuyorum ılk haftalarda olabıldınce maç kazanıp yukarılara tırmanmamız lazım
babapiton 16.08.2015, 10:42 Fizik olarak çok iyi durumdayız.Fizik olarak takımlar toparlanana kadar maximum puanla maçlarda ayrılmamız çok önemli.Eğer bu maçlardan 3 puanla ayrılırsak.Farklı hedeflerden bahseder duruma geliriz.
sebasteia 16.08.2015, 11:10 hemen havaya girmeyelim ama eskişehir'in fb karşısında, bizim de gs karşısındaki futbolumuzu mukayese edince deplasmandan en az bir puan almamak için bir sebep yok. batuhan gününde olursa üç puan bile alabiliriz.
legolass 16.08.2015, 11:26 gecen yildan beri one gectigimiz hemen her macta puqn kaybettik bu yilda gs maciyla beraber bu devam etti.kotu oynayip puan kaybetsek tamamda iyi oynayip ustune birde one gecip puan dagitmak cok acı bir durum.umarim eskisehir maciyla bu aliskanligi unuturuz. eskisehir kendi evinde oynayacak.fener bu yil kesin favori olaganustu kadro kurdular.o maca bakarak eskisehir kotu diyemeyiz.onemli olan bizim ne yapacagimiz. gekasi umsrim tutabiliriz.hakan ozmertin 11 oyuncusu olmadigi acik.yeni alinan oyuncu umariz dikis tutturur. batuhan hazirlik maclarindan beri cok kotu.umariz duzelir o da.
sawyer5892 16.08.2015, 13:10 Diğer takımların forumlarına giriyorum hiç yabancılık çekmiyorum onlarda kendi takımlarından bizimle benzer konulardan şikayetçi. Galatasaray maçındaki performansımızı beğenmeyenler olabilir. Ancak Eskişehirli taraftarlar Batuhan olmazsa Sivas 4lerdi diyorlar ki bence de haklılar. Berabere kalırsak iyi demiş çoğunluğu ilk maçtakiş skor rakiplerin bize karşı çekinerek oynamasını sağlayacak
eskişehirin kadro nerdeyse tamamen degişti defansları cok uyumsuz tüm umutları gekas kolay kazanırız diye düşünüyorum
harbiyiğido 16.08.2015, 14:46 Yenersek tabii muhteşem olur iyi bir giriş yaparız lige fakat berabere kalırsak da üzülmem fakat yenilirsek bizim için çok kötü olur
58YIGIDO58 16.08.2015, 17:03 Bence bu mac berabere biter.
GraveYard 16.08.2015, 17:07 Bu maç aslında birazda batuhana bakıyor batuhan ne kadar iyi oynarsa maçı kolayca koparmamız ve rahat kazanabileceğimizi bir maç olur, En kötü beraberlikle sonuçlanır. Bu arada deplasman bilet fiyatları ne olur bilgisi olan var mı ?
musa harun 16.08.2015, 17:53 batuhan çöçenin teki topu kaleye götürüyoruz ama batuhan atamıyor.İyi bir santrafor şart yada batuhan iyi olmalı
34MUAMMER58 16.08.2015, 20:15 Batuhanı ilk haftadan tukaka etmek istemiyorum,umarım eskişehir maçında kendine gelir eskişehir maçına gelirsek,fb karşısında çok ezik oynadılar,hiç varlık gösteremediler,takımda disiplin zafiyeti var,ortada bir laval ,ilerde gekas var ,defansın bel kemiğide gitti,sivasspor geçen yılın şampiyonunu adeta ezdi geçti,aynı oyunu oynarsak esesi 3 yada 4 leriz,yalnız şu var ,eskişehirle oynadığımız maçlarda şansımız tutmuyor önde olsak bile,ne oluyorsa oluyor ,ya son dakika golüne ,ya bi tesadüf golle berabere kalıyoruz,umarım bu şanssızlımızıda kırarızda ,eskişehir sivasdan daha sıkıntılı birtakım yeneceğimize inanıyorum.
sirseri58 16.08.2015, 21:10 3 puan çantada keklık şimdiden hanemıze 3 puan yaz1alım derım ben,bu sezon sıvasspordan puan almak gerçekten çok olucak;yorumlarımı dıkkatlıce takıp edın derım:D
ihtiyar yiğido 17.08.2015, 00:42 Her zaman söylüyorum hiç bir maç oynanmadan ne kazanılır nede kaybedilir, Eskişehirspor'un geçen hafta FB ye kaybetmesine bakarak bu maçı kazanırız demek kolaycılık tan başka bir şey değil, bu tür maçlar hiç kolay değil, her maça rakip şeçmeden aynı ciddiyet ile çıkmak lazım, burada sergen hocaya büyük iş düşüyor, Eskişehirin geçen haftaki maçını takımla beraber seyretmesi güçlü ve zayıf taraflarını etüt ederek ona göre önlem alması lazım ve bu maçı kazanabilmemiz için GS maçında gösterdiğimiz performansın da üstüne çıkmamız şart, çünkü Eskişehir geçen haftaki mağlübiyeti unutturabilmek için bu maça çok asılacak bizde bunu kontrataklarla fırsata çevirebiliriz, ALLAH yar ve yardımcımız olsun
DeSalvo58 17.08.2015, 00:43 Gol atıp öne geçeceğimizi düşünüyorum fakat skoru koruyabilme konusunda sıkıntımız var. Sergen Hoca takım öne geçtikten sonra takımı çok fazla geriye yaslıyor ve kalemizde gol görüyoruz. Geçen seneki zafiyetimiz bu sene de devam ediyor gibi. Onun için Sergen Hoca'nın takımı geriye yaslamadığı sürece rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum.
Countach 17.08.2015, 01:24 Beraberlik maçı .
4eylul58 17.08.2015, 07:20 suanda ligin en hazirliksiz takimi eses rahat yeneriz gibime geliyor.
by_hunter 17.08.2015, 07:42 Galibiyet çok iyi bir sonuç fakat son anda elden kaçan bir cincon maçından sonra oyuncular mental olarak kendilerini toparlayamazlarsa beraberlikte fana olmaz.
Ferhat06 17.08.2015, 10:34 Her zaman söylüyorum hiç bir maç oynanmadan ne kazanılır nede kaybedilir, Eskişehirspor'un geçen hafta FB ye kaybetmesine bakarak bu maçı kazanırız demek kolaycılık tan başka bir şey değil, bu tür maçlar hiç kolay değil, her maça rakip şeçmeden aynı ciddiyet ile çıkmak lazım, burada sergen hocaya büyük iş düşüyor, Eskişehirin geçen haftaki maçını takımla beraber seyretmesi güçlü ve zayıf taraflarını etüt ederek ona göre önlem alması lazım ve bu maçı kazanabilmemiz için GS maçında gösterdiğimiz performansın da üstüne çıkmamız şart, çünkü Eskişehir geçen haftaki mağlübiyeti unutturabilmek için bu maça çok asılacak bizde bunu kontrataklarla fırsata çevirebiliriz, ALLAH yar ve yardımcımız olsun
Eskişehir yenilirken ezik bir futbol oynamadı başabaş oynadı.Kadroyu gençleştirdiler ve bayağı diri bir takım görüntüsü verdiler yani bizim maç kolay değil.
umitfidan 17.08.2015, 10:55 Eskişehir yenilirken ezik bir futbol oynamadı başabaş oynadı.Kadroyu gençleştirdiler ve bayağı diri bir takım görüntüsü verdiler yani bizim maç kolay değil.
O maçı bende izledim ama bence lawal hariç kimse ayakta duramıyordu. Bu sene kümenin en büyük adayları arasında Eskişehir. Lawal takımı atağa kaldırmazsa takım ileri çıkamıyor, bu adama yapılacak markaj onları defanstan çıkamaz hale getirir.
En azından benim izlenimlerim bunlar
GokhanTurna 17.08.2015, 11:13 Kazmalık yapmazsa bizim takım kesin yeneriz. Eskişehir de takımı ateşleyecek bir lider oyuncu bile yok. Böyle takımlar her zaman kötü oynamaya mahkum olurlar.
İnşallah düşündüğümüz gibi olur da maçı kazanırız. Sergen hoca oyuncu değişiklerine artık biraz önem göstersin. Galatasaray maçı kendi hatası yüzünden gitti. Batuhan'ı çıkarıp Dani Abalo veya İbrahim Akın'ı alsa farka gitmiştik. Ama maalesef adamı 90 dakika oyunda tuttu.
galatasaray maçındaki görüntümüzün ve fizik kalitemizin eskişehiri yıkmaya yeteceğini düşünüyorum inş 3 puanla döneriz
noname87 17.08.2015, 13:47 Eskişehir'i de izledim bizim takımı da izledim iki vasat takımın mücadelesi olacak.Bizim takımın sıkıntısı hücumda alternatif yok bütün hücum planımız Atıfın ayaklarına bakıyor.Ama ilk hafta takip ettiğim kadarıyla bu sene ligde baya kötü takım var.Bu sene düşebiliriz diyordum; rakipleri görünce umutlandım.
Eskişehir'in defans hattı çok kötü Fenerbahçe maçına bakılırsa,aatıf ve burhanla iyi ataklar yaparız.İnşallah gülen taraf biz oluruz.
KIZILCAN 18.08.2015, 11:07 Genelde berabere bitiyor, bence yine beraberlik
otceken58 18.08.2015, 11:50 Sergen Yalçın'ın Batuhan'ı kötü Günlerinde de 90 dakika oynatma inadı değişmezse Eskişehir degil tum maçlarda sorunlarımız devam eder Galatasaray maçında tum topları harcadı ve hiç koşmadı yine takım cok güzel özverili bir sekilde mücadele ederken ileride mutlaka ve mutlaka sonuca etki edecek adama ihtiyacımız var. Tek sorunumuz bu yoksa Eskişehir degil hangi takım gelirse gelsin yeneriz....
sebasteia 19.08.2015, 07:14 gs maçındaki güzel oyunla taraftarın takıma güveni artmıştı. sezona iyi başladık.
yekta ve boye transferleri ile de takım içi rekabet ve takıma olan güven zirve yaptı gibi. yeni transferlerin getirdiği güven ve moralle eskişehir'den en az bir puan gelir diyorum inşallah. üç puan neden olmasın?!?
BSMM 1964 19.08.2015, 07:37 Sergen hoca batuhanı yine oynat baktın gol yollarında etkisiz veya yoruldu çıkarmasını bil batuhanı kazanacağım diye sürekli oynatırsan diğer oyuncuları nasıl kazanacaksın i.akın bjk lı diye göndermedin neden oynatmıyorsun maç 4-0 5-0 oluncamı oynatacaksın bu arada eneramonun sakatlığı geçmedimi
baliliiiiii 19.08.2015, 12:22 Ilk iki haftada 4 puan neden olmasın hem moral hem puan yukselir😉 haydi yigido lar
---------
Anadolunun Yıllar süren sessizliğinin çığlığıdir sivasspor...
sebasteia 19.08.2015, 12:22 arkadaş bir maçla batuhan'ı yerin dibine soktunuz. iyi gününde olan bir batuhan türkiye'nin en etkili forvetlerinden birisi oluveriyor. futbolcuya sahip çıkıp, moral motivasyon vermek lazım. futbol bu bir maç kötü olursun, sonra çıkar peş peşe 3-4 maç kazandırırsın.
Talat 5858 19.08.2015, 12:27 kadromuz taraftara guven veren bi futbol oynadi gecen hafta ayni sekilde devam edersek superlikde yenemiyecegimiz takim yok
HAŞİM5858 19.08.2015, 12:38 Batuhan zaman zaman top kaybetti ama takımın çabuk çıkmasına yardımcı oldu bir çok topu ileride sakladı ve takımı rahatlattı. O olmasaydı takım çok yorulurdu. Batuhan gibi güçlü bir forvet zor bulunur. Ama bir an önce evlenip düzenli hayata geçmesi kendi yararına. Zaman çabuk geçiyor.
eskişehiri ben pek beğenmedim fener maçında fizik olarak onlardan iyi durumdayız 3puana yakın olan taraf biziz bizim en büyük aşmamız gereken sorun öne geçtiğimiz maçlarda oyunu tutamamak geçen sezon kaç maç verdik bu şekilde bu sezon bu sorunu halledersek çok iyi işler yapabiliriz...
Bu gazla esesi parçalarız
B.DUMANLI 19.08.2015, 19:47 Bu transferlerden sonra artik forma bulmak zorlasacak gibi, akli olan sahada oynar yoksa formayida bir daha göremez.Bu yüzden BANKO SIVAS diyorum.
ihtiyar yiğido 20.08.2015, 10:05 Bu transferlerden sonra artik forma bulmak zorlasacak gibi, akli olan sahada oynar yoksa formayida bir daha göremez.Bu yüzden BANKO SIVAS diyorum.
Sayın Dumanlı rekabet aynı zamanda başarıyı beraberinde getirir, geçen dönem kadrosuzluktan dolayı bayağı sıkıntılar çektik, her mağlubiyetle sonra başımızı öne eğiyorduk, İNŞALLAH bu sezon hep başımız dik olsun, bende sizin dediğiniz gibi canı gönülde banko Sivasspor diyorum ama işimiz zor ALLAH yardımcımız olsun.
Beyler normal oyunumuzu oynasak yeter diye düşünüyorum.Eskişehirin gerçekten zamana ihtiyacı var ve Sivasımız oturmuş bir kadroyla avantajlı.1-0 olsun bizim olsun..
58hayati 20.08.2015, 20:41 Sivasspor bu maci kesin alacak biz gurbetten mubarek belde KABE den buna kesin inaniyoruz.yigidolara guvenimiz tsm
Hakem yeni sanırım daha önce duyduğumu hatırlamıyorum yanlı yönetmez ise SİVASSPOR isterse rahat yeneriz.
migroArmis 21.08.2015, 01:59 İlk 5 hafta çok önemli..Sivasspor gs maçı ile bence güzel bir başlangıç yaptı..2ihtimalli bir maç olacağı kanaatindeyim..Sivasspor kendinden güzsüz rakibine yenilmeyecektir...
Eskişehirsporu yener 3 puanı alırız
çorluluyiğido 21.08.2015, 18:40 eses'te 3 as oyuncu bizim maçta oynayamayacak.çok iyi form tutan kaleci ali şaşal vural sağ bekleri kamil ahmet çörekçi ve goran causic bize karşı oynayamayacak.kalede sıkıntı çekecekler çünkü boffin kadro dışı ve büyük ihtimal 3.kaleci ile çıkacaklar.tek dikkat etmemiz gereken şey lawala iyi markaj yapmak.defansları çok kötü.özellikle sağ kanatlarında onur ve toko gibi ligin en kötü 2 oyuncusu var.atıf ve erkan orayı otobana çevirir.
serkankeskin 21.08.2015, 21:14 1-0 kazanırız inşallah.
hakan367 21.08.2015, 21:52 yenilgi tam bir hayal kırıklığı olur buna ihtimal vermiyorum , ilerdeki oyuncularımızın performansına göre kazanabiliriz , 2 farklı bir galibiyet bekliyorum..
bu maç her türlü bizim Allahın izniyle ;););)
B.DUMANLI 23.08.2015, 09:53 Mersin´in ligin dibine demir atmasi sürpiriz olmadi iki macda 0 puan normaldir.Transfer yapamayan bir takim birde elindeki oyuncularida kaybettiyse bu sonuc kacinilmazdir.Yeni oyuncularin takima katilmalarina kadar alinan her puan Sivasspor´a olumlu yansiyacagindan yenemiyorsan, yenilmiyeceksin Eskisehir deplasmaninda.
maximustafa 23.08.2015, 10:28 Barrales transferi Batuhanı tetikleyecektir, bu maç Batuhandan iyi bir oyun bekliyorum.
ankastre 23.08.2015, 11:15 bu maç bizim olmalı.eskişehire karşı daha iyiyiz biz.
1-0 olsun bizim olsun
34MUAMMER58 23.08.2015, 12:01 Eskişehiri yenmek için ,enaz 2 3 fark yapmamız gerekiyor,1-0,0-0, 2-1 gibi skorlar herzaman tehlikeli oluyor, bu skorlar galip gelmemize yetmiyor,ne yapıp edip bişekilde balığına gol atıyorlar,eskişehirdede şansımız pek tutmuyor,fb -eskişehir maçıda ölçü değil, kanaatim sivassporumuzun daha güçlü birtakım olduğu yönündedir,batuhan farklı iyi 1 performans gösterirse galip gelmemiz kaçınılmaz olacaktır,sergen hocanın i.akın ve aboladanda enaz 1 devre yararlanmasını bekliyorum,galibiyetten zerre kadar şüphem yok,geçensezonki korkuları yaşamıyacağız inşallh.
münihli_58 23.08.2015, 12:46 Batuhan gününde olursa cok farkli kazanacagimiz bir mac olur, olmazsa beraberlik veya 1-0 gibi skorla aliriz bu maci.
Michael Skibbe denen ''Teknik Direktör''den bir cacik olmaz, Sergen hocamiz zekasiyla bizi bugün farka götürecektir
SenSetik 23.08.2015, 16:04 Takıma bu maçta çok güveniyorum ve galibiyet bekliyorum inşallah
Talat 5858 23.08.2015, 16:08 Galatasaray karsisinda gisterdigimiz cabayi gosterir oyun disiplilini birakmazsak bizim yenemeyecegimiz takim yok superligde bu macda bizim olucak insallah
çorluluyiğido 23.08.2015, 17:30 İLK 11imiz
---------------SETKUS------------
CİCİNHO-İBRAHİM-ÜMİT-ERKAN KAŞ
---------ADEM-HAKAN ÖZMERT-------
BURHAN---YEKTA-----AATIF ŞEŞU
-------------BATUHAN------------
YEDEKLER=korcan,boye,ibrahim akın,mehdi,orhan,yiğit,dani abalo
çorluluyiğido 23.08.2015, 17:33 eskişehir 11
--------boffin--------
toko-birol-sezgin-anıl
------lawal-----
kaan-khalifa-onur-defederico
-------gekas------
13- Ernestas Setkus
12- Cicinho
16- İbrahim Öztürk
80- Ümit Kurt
8 - Hakan Özmert
21- Burhan Eşer
35- Yekta Kurtuluş
39- Erkan Kaş
66- Adem Koçak
92- Aatif Chahechouhe
9 - Batuhan Karadeniz
-------------------------------
1 - Korcan Çelikay
15- John Boye
4 - Orhan Gülle
5 - Yiğit İncedemir
91- Mehdi Taouil
7 - Dani Abalo
11- İbrahim Akın
sirseri58 23.08.2015, 17:45 şu gekasta hangı takıma gıtse başımıza bela oluo...vurduğun dağlara taşlara gıtsın gekas:D
sivasspor kötü gününde bile eskişehirden puan getirdi. İnşallh 3 puanlar dönerler.:D
Korcan : geçen hafta ilk maçı oynadık ve takımlar birbirini tanımıyordu. Bu hafta da böyle.. Deplasman zor deplasman, amacımız kazanmak yada puan almak. Geçen haftaki gibi oynarsak 3 puan alabiliriz.. Her maç olduğu gibi profesyonelce hazırlandık, yeni arkadaşlarımız var, geçen haftaki gibi kazanmak için kazanmak için bir Sivasspor olacak...
Mehdinin yedek başlaması sürpriz oldu hakan in yerine mehdi ile başlamak daha iyi olabilirdi gerçi oyunu görmeden bisey söylemek yanlış olur ama ınş iyi olur
Sergen Yalçın: İyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyoruz. Eskişehir deplasmanı zor. Kolay olmayacak tabii... İyi bir oyun ve skorla dönmek istiyoruz. Tek amacımız var oda kazanmak...
Tunç Kayacı: Sergen hoca skor olarak değil ama futbol olarak iyi başladık dedi.. Hazırlık kampı lig öncesi soru işareti vardı. Galatasarayı bu halde yakaladık nasıl kaçırdık diye hayıflandılar. Maç öncesinde transfer çalışmaları vardı. GS maçına bu hava ile çıktılar. Her ne kadar 2-0 dan maç berabere bitti. Ayrıca Yunanistan gol kralını aldılar ancak bu maça yetişmedi..
Travis Bickle 23.08.2015, 18:51 1.hafta mukemmel oynayıp 2.hafta bir o kadar rezıl oynıyan baska bır takım daha varmı
35gürün58 23.08.2015, 18:52 Galatasaray boşuna kendine takım bul demedi Yekta'ya takımı bozdu yekta gamsız oyunu ile, Eskişehir pres futbolu oynuyor, geçen haftaki Atıf maçta yok, Özmert bozuk , bu çavrilemeyecek gibi beşki fark açılabilir.. Yekta boş ve pahalı transfer oldu..
sawyer5892 23.08.2015, 18:53 Bu kadar basit 2 gol yenmez defans uyuyor resmen
58YIGIDO58 23.08.2015, 19:01 Yazilacak cok sey var once kaleciden baslayayim, kaleci iyi gorunmuyor.
ben devre arasinda adi gecen mirandesin alinmasi taraftariydim.
setkus 10 kulüp degistirdigini okuyunca aha dedim bu kaleci cok kulüp degistirmis dedim yaramaz dedim ve yanilmadim.
Sonra ümit cok kötü oynuyor iki haftadir.
gorunuyorki bu sezon defansta ümitden cok cekecegiz.
sonra senin zafin olan defansdaki en iyi adamini neden satiyorsun abi ?
da costadan bahsediyorum ustelik iki milyon gibi komik bir rakama !!
Sergen hoca, gecen hafta gs macinda bomba gibi oynayan bir mehdi vardi o neden bugun yedek ?
Yektanin mac eksikligini gormuyor musun sergen hocam ? :confused:
Batuhanla bu ligin bitmeyecegini bas bas bagirdik ama duyan nerde ?:confused:
35gürün58 23.08.2015, 19:37 Allah belanı versin yekta yaktın takımı.. seni transfer edeninde...
birdokuzaltiyed 23.08.2015, 19:42 Her zaman aynı hikaye, ufacık bir başarı arkasından dev gibi bir yenilgi.Görende Galatasaray'ı 5-0 yendiniz zanneder.Sizin oynayacağınız oyunun içine tüküreyim.
mühendisburak58 23.08.2015, 19:45 allah yardımcımız olsun. ömrümüzü yiyecek bir sene daha bizi bekliyor. ligi 15. bitirelim yeter fazlasında gözüm yok.
4top kaybı 4gol böyle goller yersen ne kadar atarsan at sonuç degismez ayrıca eskisehirin önde müthiş baskısı ve markajı vardı çok çok zorlandık önde basan her takim bizi bu şekle sokar söylenecek çok sey var da 2. Maç daha tren kazası diyip geçeceğiz ama bizim bir ayağımız yok bir hafta ilk beşe oynar diyoruz diğer hafta küme düşer diyoruz çok istikrarsız bir takımımız var
4eylul58 24.08.2015, 08:08 esesin 28 numarasi atifi cok iyi kesti nefes aldirmadi. atif kesilince bizim top dagitan ice giren oyuncu kalmadi. defansa zaten bişey yazmaya gerek yok
Gerçekten defans evlere şenlikti.Ummadığımız bir yenilgi oldu.Bu iyi bir ders olur,biran önce hatalarımızı düzeltiriz inşallah..:confused:
bızde sadece ve sadece basan pres yapan ortasaha yok
|