Orijinalini görmek için tıklayınız : Transferi Sonlandırdık

SivasSpor.Com
21.08.2015, 14:54
http://resimzade.com/Show.html?i=46086&token=18291

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, geçen sezon kabus dolu bir 34 hafta geçirdiklerini belirterek, bu yıl aynı sıkıntıları yaşamak istemediklerini söyledi.

Mecnun Otyakmaz, yaptığı açıklamada, geride kalan sezonda sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini anımsattı.

Görülen aksaklıkları giderme adına bu sezon kadroda revizyona gittiklerini belirten Otyakmaz, teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda transfer çalışması yürüttüklerini ve ihtiyaç duyulan bölgelere ilk olarak yerli futbolcu transferi yaptıklarını dile getirdi.

Yabancı transferinde zorluk yaşadıklarını aktaran Otyakmaz, "Özelikle bu yıl birkaç takımımızın önemli maliyetlerdeki bazı futbolcuları transfer etmesinden sonra yabancı futbolcular, Türkiye'yi sanki Katar'dan önceki durak olarak yorumladı. Bu gerçekten Anadolu takımlarını zorladı. Biraz piyasanın oturmasını bekledikten sonra altyapı çalışmalarımızı da tamamlayıp transfer sezonunun bitmesine iki hafta kala peş peşe yapmış olduğumuz transferlerle takımımızı daha güçlü hale getirdik" diye konuştu.

Otyakmaz, son bir haftada Yunanistan Süper Ligi'nin son gol kralı Arjantinli forvet Jeronimo Barrales, Galatasaray'dan orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş ve Kayseri Erciyesspor'un Ganalı defans oyuncusu John Boye'u renklerine bağlayarak transferi sonlandırdıklarını ifade etti.

Yeni transferlerle daha güçlü bir kadroya kavuştuklarına dikkati çeken Otyakmaz, "Geçtiğimiz sezonki gibi kabus dolu bir 34 hafta yerine, ilk haftalarda puanlarımızı alıp, tehlikeli bölgeyle hiç işimiz kalmadan yukarıdaki hedeflerimizi gerçekleştirmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray maçında lige hazır ve iyi bir kamp dönemi geçirmiş Medicana Sivasspor izlediklerini aktaran başkan Otyakmaz, kazanabilecekleri bir karşılaşmadan beraberlikle ayrıldıkları için üzgün olduğunu belirterek, "Galatasaray karşılaşmasından sonra yaptığımız üç transferle güçlü bir kadromuz olduğunu düşünüyorum. Bu yıl geçtiğimiz yıldan iyi olacak" ifadelerini kullandı.

Otyakmaz, teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde iyi bir hazırlık kampı geçirdiklerini, bunun başarılı bir sezon geçireceklerinin işareti olduğunu belirtti.

Yabancı sınırının kalkması

Ligde yabancı futbolcu sınırlamasının kaldırılmasını da değerlendiren Otyakmaz, şunları kaydetti:

"Ben bu konuda her kulübün özgür kararlar almasından yanayım. Özellikle Avrupa kupalarında mücadele eden takımlarımız bu konuda serzenişte bulunuyorlardı, yabancı sayısının serbest olmasını istiyorlardı. Diğer taraftan Türk futbolunu ve milli takımı düşünen kulüpler de yabancı sayısının kulüplerimize çok faydasının olmayacağını, milli takımımıza zarar vereceğini düşünüyordu. Şimdi artık bu bir kulüp politikası haline geldi. Avrupa'da mücadele eden kulüpler rakipleriyle yarışmak için çok sayıda yabancı futbolcuyla oynayabilecek durumdalar. Onların şikayetleri ortadan kalkmış durumda. Ama 'biz Türk futbolunu, milli takımı düşünüyoruz' diyen kulüpler varsa da onlar yabancı sayılarını kendi kulüplerinde düşük tutarlar. Yerli futbolcuya daha çok forma şansı verirler. Ben kendi adıma bu yabancı sayısının serbestliğinden memnun olduğumu söyleyebilirim."

Kombine kart satışları

Ligin ilk haftasındaki Galatasaray maçında bilet fiyatlarını yüksek tutarak taraftarı kombine kart almaya yönlendirmek istediklerine dikkati çeken Mecnun Otyakmaz, "40 liraya kale arkası biletlerimizi sattık. Bunun sebebi de 80 liraya bütün sezonu izleyecek kombine biletlerini almaları yönünde teşvik etmekti. 'Bir maç için 40 lira vermeyin 80 lira verin bütün maçları izleyin' mesajı verdik" şeklinde görüşlerini aktardı.

Bu mesajın kısmen alındığını ancak arzu ettikleri sonuca ulaşamadıklarını ifade eden Otyakmaz, "Kombine fiyatlarını bu yıl çok makul tuttuk. Bu konuda taraftarımızın bir hassasiyet göstermesini önemle rica ediyorum. Artık takımımızda bir asist kralı, iki tane de gol kralı var. Daha keyifli futbol oynayacağımız bir sezon olacak. Taraftarımızın da bu Sivasspor'dan mahrum olmamasını istiyorum. Stadımızı dolduralım, zaferlere ve başarılara birlikte koşalım istiyorum" şeklinde konuştu.

Geride kalan sezonda kırmızı-beyazlı ekibin hakem hatalarından çok etkilendiğini dile getiren Otyakmaz, hataların azaldığı bir sezon ümit ettiklerini sözlerine ekledi.

AA

agumus_58
21.08.2015, 15:08
sezon sonu kamp döneminde transferdeki suskunluğumuz ve hazırlık maçlarındaki kötü performansımız neticesinde oluşan karamsarlık, yerini gs maçındaki iyi futbol ve peş peşe yapılan iyi transferlerle bizleri umut dolu ve bir o kadar coşkulu bir bekleyişe sevk etti. bunu sağlayan ve emeği geçenlere başta büyük başkan olmak üzere teşekkür ederiz...

harbiyiğido
21.08.2015, 15:10
Gidenler Utaka , Aydın, Musa
Gelenler Abalo , Erkan Beykan ...

Erkanı sol bekte Beykanı forvet arkasında düşünürsek kanat oyuncusu eksikliği göze çarpıyor belki 1 kanat oyuncusu düşünülebilir di ama hayırlısı olsun

çorluluyiğido
21.08.2015, 15:18
bir ara altyapıdan yetiştirdiğimiz 22 yaşındaki stoper ibrahim sürgülü 2.ligden bursaspora transfer olmuş.

PETKOVİC
21.08.2015, 15:37
Gidenler Utaka , Aydın, Musa
Gelenler Abalo , Erkan Beykan ...

Erkanı sol bekte Beykanı forvet arkasında düşünürsek kanat oyuncusu eksikliği göze çarpıyor belki 1 kanat oyuncusu düşünülebilir di ama hayırlısı olsun

diğerleri promosyon mu oluyo?

shang
21.08.2015, 15:43
yapılan son transferlerle başarılı bir transfer dönemi geçirdik.galatasaray maçında da olumlu sinyaller verdi takım bize fizik olarak iyi durumdayız bu bizi 1 adım öne taşıyacak ilk maçlarda.Keyifli çekişmeli bir sezon bizi bekliyor gibi görünüyor artık evimizde mağlup olmak istemiyoruz geçen sezon kendi evimizde çok sıkıntı yaşadık...

Morten58
21.08.2015, 15:51
bir ara altyapıdan yetiştirdiğimiz 22 yaşındaki stoper ibrahim sürgülü 2.ligden bursaspora transfer olmuş.

Yönetimin bu huyunu sevmiyorun , çok sey beklenen Pekin Kösnek in Lisansını cıkaramamak ve bedavadan Akhısarspor'a kaptırmak.

Roberto Carlos döneminde Aydın Karabulut transfer edip ve sadece bir Yıl sözleşme imza lamak. Ardından Bursaspor'a bedavadan kaptırmak 've oyuncuyu gecen senenin devre arasında kiralamak.

İbrahim Sürgüllü yü Sivasspor U 19 itibaren orada oynatmak daha sonra futbolcuyu Sivasspor'da profesyonel oyuncu haline getirmek 've sözlesmesinin son bir 1. Yıl olduğu sene futbolcuyu Fetihyespor'a kiralamak sonra sözleşmesinin bitmesi ve bedavadan Keçiörenspor'a transfer olması ve oradan da Bursaspor'a 3 yıl imza atması ve Butsaspor da oyuncu pilot takımı Yesil Bursaya kiralaması.

Hadi onuda gectim Haktan Karabulut 1998 doğumlu veya 1997 Sivas Demirspor'da oynuyordu. 've Bursaspor altyapıya bu oyncuyu Altyapıya transfer etmisti. Bu oyuncu Türkiye U milli takımlarada yükseldi.

Altyapıya hiç mi önlem alınmaz. Yetenekli futbolcuları beleşe kaptırırız bunu anlamak gerçekten çok zor .

58YIGIDO58
21.08.2015, 16:04
Sonlandırdıniz ama bu taraftarada az cektirmediniz ha :)

baliliiiiii
21.08.2015, 17:37
İyi oldu ümitliyiz insallah sakatlık olmadan hayırlı, mutlu, huzurlu, sağlıklı, sıhhatli bir sezon geçirmemiz ümidiyle...

hakan367
21.08.2015, 21:54
hayırlı olsun başkanım elinize yüreğinize sağlık gerisi 6 binlik taraftara kalmış :rolleyes:

samettt
21.08.2015, 21:54
1 sol açık düşünüler bilirdi yinede Teşekkürler başkannn :D

58Sivaslilar
21.08.2015, 21:56
Sagolasin sayin baskan gecte olsa taraftarin istegi karsilanmis oldu bundan sonrasi sergen yalcina bagli tam simdi sirasi kendisini ispatlama zamani:confused:

58Sivaslilar
21.08.2015, 22:02
Taraftarda bundan sonra üzerine düseni yapmali takima destek zamani uzaktaki yakindaki yigidolar takimi destekleme zamanidir sizinle sivasspor gücüne güc katacaktir:confused:

GraveYard
21.08.2015, 22:27
Mecnun başkan transfer bitti diyor ama bjkdan Mustafa Pektemekle, eskişehir ve biz ilgileniyormuşuz belki son transferimiz olur.

HALIL
21.08.2015, 22:33
bence fazla mal goz çikarmaz baskan al bir iki yildiz daha hem alternatif olur hem rekabet:)

cılgınsivas58
21.08.2015, 22:51
yiğit ve orhanı geç sırf beleş diye aldıgınız oyuncular

58YIGIDO58
21.08.2015, 23:37
Taraftarda bundan sonra üzerine düseni yapmali takima destek zamani uzaktaki yakindaki yigidolar takimi destekleme zamanidir sizinle sivasspor gücüne güc katacaktir:confused:

Iyi guzel diyorsunda desteklemek parayla kardes.
Parasi pulu olan destekleyebilir ( digitürk, kombineden bahsediyorum ).
Yani ne kadar tuzun kuruysa o kadar taraftarsin hemserim.

avare
22.08.2015, 00:30
Yönetimin bu huyunu sevmiyorun , çok sey beklenen Pekin Kösnek in Lisansını cıkaramamak ve bedavadan Akhısarspor'a kaptırmak.

Roberto Carlos döneminde Aydın Karabulut transfer edip ve sadece bir Yıl sözleşme imza lamak. Ardından Bursaspor'a bedavadan kaptırmak 've oyuncuyu gecen senenin devre arasında kiralamak.

İbrahim Sürgüllü yü Sivasspor U 19 itibaren orada oynatmak daha sonra futbolcuyu Sivasspor'da profesyonel oyuncu haline getirmek 've sözlesmesinin son bir 1. Yıl olduğu sene futbolcuyu Fetihyespor'a kiralamak sonra sözleşmesinin bitmesi ve bedavadan Keçiörenspor'a transfer olması ve oradan da Bursaspor'a 3 yıl imza atması ve Butsaspor da oyuncu pilot takımı Yesil Bursaya kiralaması.

Hadi onuda gectim Haktan Karabulut 1998 doğumlu veya 1997 Sivas Demirspor'da oynuyordu. 've Bursaspor altyapıya bu oyncuyu Altyapıya transfer etmisti. Bu oyuncu Türkiye U milli takımlarada yükseldi.

Altyapıya hiç mi önlem alınmaz. Yetenekli futbolcuları beleşe kaptırırız bunu anlamak gerçekten çok zor .

haktan karabulutu duydugumda cok uzuldum gercekten yetenekli cocuk ama katirdik bursaya

savaş2
22.08.2015, 09:27
***BAŞKAN ,son olarak kıvanc da alalım

Ferhat06
22.08.2015, 09:33
***BAŞKAN ,son olarak kıvanc da alalım

Orta saha için yapılan transferlerin yanında Kıvanç anca top toplayıcı olabilir.Şimdi Yekta,Adem varken ..Kıvanç ptt lig topçusu.

B.DUMANLI
22.08.2015, 10:22
1 sol açık düşünüler bilirdi yinede Teşekkürler başkannn :D

Sivasspor´un hic birseye ihtiyaci yok artik.Bu alinanlara bile dahi ben inanamiyorum.Hepsi rüyaymis gibi geliyor bana.Bilhassa o son 3 transferimiz...

Tek birseyde cok aceleci davrandik gibime geliyor bana umarim yanilmam,oda kaleci transferi.Bunun disinda takim bu bütceye göre bir numara...Transferlerden cok memnunum ve Sivasspor taraftari oldugum icin bir kez daha gurur duydum.Tek temennim ve arzum bu takimin galibiyet serisine baslayarak kulübün ZENGINLESMESI,kulüp zenginlesmedigi sürece Sivasspor büyümez ve gelisme kaydedemez.

Daha büyük idealler icin önce kulübün kaynaklarinin artmasi sart.Bu is sadece sponsor ile olacak is degil.Icerde ve disarda alinacak galibiyetler Sivasspor´u ideallerine cok daha cabuk ulastirir.Ideallerine ulasmis bir Sivasspor, Sivas gencliginide pesinden sürükler.Bu isler böyle.Ayni bir zincirin parcalari gibi hersey birbirine ekli.

Bu sezon bambaska bir sezon olacak buna ben tüm kalbimle inaniyorum.Sevinecegiz,cosacag iz ve takimimizla gurur duyacagiz.

34MUAMMER58
22.08.2015, 11:14
Sivassporun sol kanadı işlemiyor,önliberosuda öyle çok yetenekli değil,sergen hoca eldeki oyunculardan bi sol açık üretecek mecburen,önliberodada hakan ve yiğit performanslarını artıracak başkadan yapacak bişey yok,son alınan 3 oyuncu sivasspora çok büyük katkı yapacaktır diye umuyorum,john boye, gs li cjedjudan çok kötü değil,yekta futbolu bilen tecrübeli gole dönük ortasaha,barralesde öyle yada böyle gol kralı ,yunanistanliginde gol atmak kolaydeğil,sivassporun gol sıkıntısını giderecektir inş.[/b]

münihli_58
23.08.2015, 12:52
1 tane kanat oyuncusu ve 1 forvet daha alinabilirdi ama buna sükür gecen sezonlara göre bu sezon daha iyi transfer yaptik hayirli olsun takimimiza

Countach
23.08.2015, 21:25
Yabancı ön libero ....

ihtiyar yiğido
23.08.2015, 21:28
Eskişehir mağlubiyeti,yönetime daha transferlerin devam etmesi gerektiğini söylüyor.

Countach
23.08.2015, 22:43
Ön libero almadan sakın haaa..