Orijinalini görmek için tıklayınız : Djakarıdja Kone Medicana Sivasspor´da
Besyo_cu 30.08.2015, 22:53 http://resimzade.com/Show.html?i=46121&token=42499 (http://resimzade.com/Show.html?i=46121&token=42499)
Medicana Sivasspor´umuz, 2015 - 2016 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere profesyonel futbolcu Djakarıdja Kone´yi renklerine bağladı.
Djakarıdja Kone, kulüp tesislerimizde Başkanımız Mecnun Otyakmaz'ın katıldığı imza töreninde kendisini 2 yıllığına Medicana Sivasspor'umuza bağlayan sözleşmeye imza attı.
29 yaşında 1.83 boyunda ön libero da görev yapan Burkina Faso'lu futbolcumuz Hapoel Petah Tikva FC'de futbola başladı. 2006-2009 yılları arasında Hapoel Petah Tikva FC forması ile 58 maçta 4 gol kaydetti. 2009'da Dinamo Bükreş'e transfer olan Kone, burada 75 maçta görev aldı ve 4 kez gol sevinci yaşadı. Kone son olarak Fransa Ligi ekiplerinden Evian forması giyiyordu.
Kone, orta sahanın yanı sıra stoperde de görev alabiliyor.
Sivasspor.org.tr
citothehan58 30.08.2015, 22:58 Konenin attigi bir gol:
https://www.youtube.com/watch?v=h_Gotzr4BZ0
Konenin videosu:
https://www.youtube.com/watch?v=ovp64YaxujU
anilcan213 30.08.2015, 23:01 hayırlı uğurlu olsun. Sanırım bu mevkii de Orhan Gülle'den pek verim alınamadı. İhtiyaçlarımızı karşılar umarım.
hiç beklemiyordum hayirli ugurlu olsun
citothehan58 30.08.2015, 23:09 Resim konussun yeter :)
https://pbs.twimg.com/media/CNr4WYkUsAAEgKH.jpg:large
Countach 30.08.2015, 23:09 Sonunda be rahatladım :rolleyes:
hayırlı uğurlu olsun. Sanırım bu mevkii de Orhan Gülle'den pek verim alınamadı. İhtiyaçlarımızı karşılar umarım.
Sadece Orhan Gülle alınmadıki oraya. Hakan Özmert, Yekta, Yiğit, Kone gelenler. Adem, Mehdi zaten takımdaydı. Şu anda 6 tane adam var o bölge için. Sanırım Yiğit ve Kone zaman zaman stoper de oynayabilir. Ama hangisi ofansif olarak iyi işler yapabilir? Yine içlerinden biraz Mehdi'den ofansif beklenti olur. Belki bazen Hakan Özmert.
Morten58 30.08.2015, 23:13 http://www.sivasspor.org.tr/tr/haber-913-djakaridja-kone-medicana-sivasspor-acute-da.html
Djakaridja Kone , bilmeden I ile yazilmis ben site sorumlusuna söyledim oda düzeltti. Yani Sivasspor.com'da düzeltir simdi.
Transfere gelince cok iyi oyuncu aldik.
asinancetin583 30.08.2015, 23:14 Her taraf ön libero oldu haydi hayırlısı
orhan gulle ve yigit incedemiri ptt ye kiralasak olur artik
Cerny312 30.08.2015, 23:19 videolara baktımda biraz fiziği çok sağlam kolay kolay top vermiyor kimseye :)
hayırlı olsun tekrardan Hoşgeldin ailemize :)
HeLuieN58 30.08.2015, 23:20 Takıma En Kısa Zamanda Uyum Saglar Ve Takımımız İçin Hayırlı Ugurlu Olur İnş.
Countach 30.08.2015, 23:22 orhan gulle ve yigit incedemiri ptt ye kiralasak olur artik
benimde aklımdan geçti mecnun baskan yatan adama para vermez .
subasi29 30.08.2015, 23:23 Yerinde transfer ;) hayırlı olsun
sawyer5892 30.08.2015, 23:23 videodan izlediğim kadarıyla bizim ihtiyacımız olan tip bir oyuncu değil biz top ayağına yakışan topla kaleye giden şut atan asist yapan orta saha eksikliği olduğunu düşünüyoruz bu oyuncu daha defansif basan mücadele eden fizkli bir oyuncu ama top ayağına hiç yakışmıyor tam bir kesici diyebiliriz orta sınıf bir oyuncuya benziyor kötü değil ama önemli olan bize lazım olan bu muydu ?
menesakin 30.08.2015, 23:28 Rahmetli babam hep derdi "Bayramdan sonra bayramın mübarek ola.." İnşallah çabbuk uyum sağlar da saç baş yolduran takımımıza ilaç olur.
eyuphulagu 30.08.2015, 23:30 Hayırlı Uğurlu Olsun!..Kone Sergen Yalçın ın istediği oyunun 2 yönünü oynayan bir ön libero;gerekirse stoper de oynayabilen bir oyuncu...Son dak. da iyi bir transfer yaptık...Umarım hazırdır ve takıma çabuk uyum sağlar...Milli takım arası Kone ve takıma yeni katılan diğer oyuncular için ilaç gibi gelecek diye düşünüyorum...Enramo dan sonra eğer golle buluşursa 2. taklacıyı da almış olduk...Keşke takıma bir stoper daha alabilsek;John Boye saattlik bomba gibi ,her an patlayabilir..Sergen gerekirse Kone yi kart cezalısı olan stoperlerin yerine oynatabilecek diye düşünüyorum..Kone Romanya da oynarken Avrupa ligi elemelerinde 7 maç,Avrupa Ligi gruplarında 3 maç oynamış bir oyuncu...30 un üzerinde Burkine Faso milli takımında oynamış..Burkine Faso Milli takımı Afrika Uluslar Kupasında 2013 de büyük sürpriz yapıp finale çıkarken o takımın en önemli oyuncularından biri Kone'ymiş..Kone finale kadar bütün maçlarda(tam 6 maç) 90 dak. oynayan bir oyuncu..Son 2 yıldır Fransa da Evian a lig 1 de 63 maçta 1 gol atıp 4 tane de asist yapmış...iyi bir oyuncu transfer ettik..Eğer istenen performansı gösteririse lgin en iyi ön liberolarından biri olur...Ben oyuncuyu çok beğendim..Umarım bir an önce takıma uyum sağlar...Bu oyuncunun gelemsiyle artık sivasspor orta sahası daha da iyi olacak diye düşünüyorum..İyi bir Yekta ile Kone sivasspora çok maç kazandırır..
mustafa_kavak58 30.08.2015, 23:36 orhan gulle ve yigit incedemiri ptt ye kiralasak olur artik
Pek sans bulamazlar artik kiralarsak gercekten iyi olur gereksiz transferlerdi
ılk 11 baştan aşaği deişcek bakın gorun
Pek sans bulamazlar artik kiralarsak gercekten iyi olur gereksiz transferlerdi
Sezon uzun geçen sene hoca bu tip oyuncuyu bile aradı, hem rekabet hem de kadro genişliği açısından takımda durmalarında fayda var, Kupa maçlarında yedek ağırlıklı kadrolarla çıkmamız lazım, nedense bizim takım hem kupa hem ligi kaldıramıyordu biraz da oyuncuların yaş ortalamasının yüksek olmasından, geniş kadro her zaman iyidir ..
Transfere gelirsek çok kaliteli ve ilk 11 oyuncusu kesinlikle fark yapar, tarz olarak Melo tarzı defansta basan Adem'in yükünü de azaltacak bir oyuncu ilerde de kontralara çıkarabilecek ve duran toplarda da etkili biri, bu sene duran toplardan da çok gol atacağız, kesinlikle nokta transfer ..
eyuphulagu 31.08.2015, 01:58 videodan izlediğim kadarıyla bizim ihtiyacımız olan tip bir oyuncu değil biz top ayağına yakışan topla kaleye giden şut atan asist yapan orta saha eksikliği olduğunu düşünüyoruz bu oyuncu daha defansif basan mücadele eden fizkli bir oyuncu ama top ayağına hiç yakışmıyor tam bir kesici diyebiliriz orta sınıf bir oyuncuya benziyor kötü değil ama önemli olan bize lazım olan bu muydu ?
..Bence bu oyuncuyu bir de canlı izlemek lazım..Videolar zaman zaman yanıltıcı da olabiliyor...Gardaş bu oyuncu takıma uyum sağlayıp istenen katkıyı verebilir mi bilmiyorum ama oyuncunun istatistiklerine bir bakmak lazım...Ben senin aksine oyuncunun oyunun 2 yönünü de oynadığını;ara pasları verdiğini,goller attığını,hatta kaleye oldukça da isabetli şutlar attığını videdan izledim..Bizde istenen performansı gösterebilir mi bilmiyorum Ama şu anda orta sahası neredeyse yol geçen hanına dönen yumuşak bir sivasspora da bu tür bir oyuncunun lazım olduğunu düşünüyorum..Kone ön libero olmasına rağmen İsrail de 3 yılda 4 gol Romanya da 3 yılda 4 gol,Fransa da ise 2.5 yılda 2 gol atmış;ayrıca kendi milli takımında da 34 maçta 2 tane de gol atmış..Hepsini toplarsak 12 tane gol ediyor..Defansif bir ön libero için 12 gol sence nasıl?..Biz yıllarca oynayıp da sadece 1-2 gol atan ön liberolar çok gördük...Benim izlediğim kaleye isabetli şutlar atan da bir oyuncu..Zaten bu özellikleri olmasaydı Sergen Hoca bu transferi istemezdi..Oyuncu ne kadar hazırdır,sakatlık sorunu var mıdır,sivasspora uyumu zaman alır mı onu bilemem ama;videolarından izlediğim kadarıyla oldukça iyi bir oyuncu..Umarım beklediğimiz verimi alırız..Zaten sivassporun şu aşamada alabileceği başka bir oyuncu da yok...
Countach 31.08.2015, 02:22 ZOKORA tipinde bir oyuncuya benziyor defansif olması güzel.Ben takımdan ümitliyim kadro oturursa çok can yakar hem içerde hem dışarda.
Rallim58 31.08.2015, 07:46 http://resimzade.com/Show.html?i=46124&token=73378 (http://resimzade.com/Show.html?i=46124&token=73378)
Sivassporumuza hayırlı olsun...
top kullanmasından ziyade orada bir direnç gösterecek basacak rahatsız edecek bir futbolcu lazımdı inş tamda öyle bir futbolcu almışızdır...
Stoper ve Santrafor eksiğimiz varken, tam 5 oyuncunun olduğu ön libero mevkisine oyuncu alınması ne kadar mantıklı ?
Ayrıca sormazlar mı yönetim ve hocaya, madem kötülerdi bu 5 oyuncu neden transfer ettiniz veya takımda tuttunuz ?
Bana istediğimiz gibi bi futbolcu değil gibi geldi ama umarım yanılırım, bize Mehdi'nin güçlüsü lazım. Bu oyuncunun ise fizik gücü ön planda gibi.
Nasreddin Hoca'ya sormuşlar" Göl maya tutar mı ?"
- Ya Tutarsa..
Murad_Kelleci58 31.08.2015, 08:56 Sergen Hoca'nın bu bölge için istediği transfer listesindeki 6. adamı aldığımızı, hatta başka bir deyişle Sergen Hoca'nın yönetime sunduğu 5 kişilik ön libero listesinde olmayan bir oyuncuyu transfer ettiğimizi bilmekte fayda var.. Ya kelek çıkacak, ya melek..
Ama Sergen'in Carlos gibi susmayacağını, hatta takımı yanlış tertiplerle maçlara çıkararak (dünkü Osmanlıspor ve geçen haftaki Eskişehir maçlarında olduğu gibi) takımı sabote edeceği duyumlarının doğruluğunu gördükçe gelecek için umut var nasıl olunur yada bu durum karşısında nasıl endişenilmez..
Transfer kriterlerimizin 1. şartı yine gerçekleşmiş.Küme düşen takımlardan futbolcu almak.
Geçen yıl Fransa Lig1 de 38 maçın 26 sında oynamış.Takımları 62 gol yemiş ligin en çok gol yiyen ikinci takımı.Videolarından izlediğim kadarıyla güçlü biraz ağır olmasına rağmen sert ve defansif yönü kuvvetli.
İnşallah tutar.
baliliiiiii 31.08.2015, 10:06 Bu istediğim ama beklemedigim bir hamleydi Kadiri gönder orhan gülle yiğit İncedemir hakan özmerti al kadir niye gitti o zaman Kone hem on libero hem stoper hayırlı olsun
batur0658 31.08.2015, 10:11 Gecen yildan beri daha dogrusu grosicki den beri takim sol acikta can çekişiyo dani abola geldi kumasi iyi bi oyuncuya benziyor ama onuda ortasahada oynatmaya basladi sergen hoca ben bu yil bu transfer işinden hic bisey anlamadim 6 7 transfer yapildi hic birindende verim alinamadi...
batur0658 31.08.2015, 10:14 Yonetim bence transfer konusunda yine sinifta kaldi takimda revizyona gidilecek denildi ama yine en iyi oyuncularimiz hala ayni isimler yani daha iyisi bulunamadi.gecen yil sac bas yoldurtan utakayi bile ben dun aradim sadece o kadarini soyleyim
58YIGIDO58 31.08.2015, 12:23 Hayirli olsun, dün bu oyuncuyu stadta gördüm insallah basarili olur.
hakangulac 31.08.2015, 12:54 Oh be nihayet en bastan almamız gereken adm tam da boyle bir adamdı. Sİvas ın Samuel Johnson ı hayırlı olsun.
Simdi bir de Sergen Hoca nın su Abalo yu sol acıga Aatif ı forvet arkasına monte etmesi gerekiyor.
Madem böyle fizik gücü önemli adam alacaktık Souleymane Keita'yı neden gönderdik, bence aynı tip oyuncu.
baliliiiiii 31.08.2015, 14:52 Ön libero olarak da görev yapan Burkina Faso vatandaşı Djakaridja Kone, sabahın erken saatlerinde Medicana Sivas Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Sivasspor Genel Müdürü Cafer Kaplan nezaretinde hastaneye gelen Kone, çeşitli testlerden geçirildi. Djakaridja Kone iddialı açıklamalarda bulunarak, "Medicana Sivasspor'la imzaladığım için çok mutluyum. Burada büyük hedeflerim var. Biran önce antrenmanlara başlayıp takımın bir parçası olmak ve takımı yukarılara taşımak istiyorum. Ulaşabileceğimiz maksimum noktaya ulaşmak istiyorum" dedi.
çorluluyiğido 31.08.2015, 15:26 Takımı küme düşünce göz yaşlarına hakim olamayan 'aygır lakaplı'kone.
http://resimzade.com/Show.html?i=46127&token=36370 (http://resimzade.com/Show.html?i=46127&token=36370)
musa harun 31.08.2015, 16:53 Hep merak ettim başkanın masasının arkasındaki kırmızı çizgili top neden orda acaba diye:D
yerliturkuaz 31.08.2015, 16:57 Sergen Hoca'nın bu bölge için istediği transfer listesindeki 6. adamı aldığımızı, hatta başka bir deyişle Sergen Hoca'nın yönetime sunduğu 5 kişilik ön libero listesinde olmayan bir oyuncuyu transfer ettiğimizi bilmekte fayda var.. Ya kelek çıkacak, ya melek..
Ama Sergen'in Carlos gibi susmayacağını, hatta takımı yanlış tertiplerle maçlara çıkararak (dünkü Osmanlıspor ve geçen haftaki Eskişehir maçlarında olduğu gibi) takımı sabote edeceği duyumlarının doğruluğunu gördükçe gelecek için umut var nasıl olunur yada bu durum karşısında nasıl endişenilmez..
Sergen'in takımı sabote ettiği gerçekten doğru mu? Benim bildiğim Sergen susmaz konuşur doğrularını lakin bile bile takımın sabote etmez
inşallah orhan gülleden ümitten iyidir
Aklıma ne geldi:
Eskiden Stadyumun yanlarında kah antreman izleyen, kah maçtan önceleri bizden büyük amcalarımız abilerimiz analiz yaparlardı. Şu şuğa yenilirse bizde şonu yenersek kümede galırıh. Yada şo şorda oynarsa şoda şorda oynarsa bu maçı kesin alırıh... Vesaire vesaire...
Şimdi bir maç düşünün 20 de 30 da mağlup duruma düştünüz. Rakibin sahasına haliyle oyunu yıktınız ve atak yapıyorsunuz. elinizde bolcana Ön libero var. Kontra yemez golde yemezsiniz.. Burası tamamda rakibin defansını kim açacak ben onu merak ediyorum. Şonu şorda oynatsah şonuda şoraya goysah belki yenerig..
İleriye taşıyacak Aatıf gibi rakibin üztüne gidecek birde orta saha sorunumuz var. İnşallah bizim şonlardan bir oyuncu çıkarda sorunumuz halledilir... :D :D
bizim takim bu sene ligde en çok berabere kalacak takim gibi gozukuyor
Murad_Kelleci58 31.08.2015, 19:42 Sergen'in takımı sabote ettiği gerçekten doğru mu? Benim bildiğim Sergen susmaz konuşur doğrularını lakin bile bile takımın sabote etmez
Evet şu an için sabote kelimesini kullanmak için erken.. Sadece transferlerin zamanında ve istenilen transferlerin yapılmamasından dolayı bir yerlere gönderme yapıyor ve olan yine Sivasspor'a gönül verenlere oluyor..
Besyo_cu 31.08.2015, 20:07 Türkiye'nin ve hatta Avrupa'nın sayılı 10 numaralarından birisinin bu kadar kazma futbolcu hayranı olması inanılır gibi değil.
Top ayağına yakışan, orta alanda pas trafiğini yönlendirecek oyun kurucu eksikliğimizi daha ligin 3. haftası geride kalmasına rağmen bariz ortada. Sivasspor'la oynayan takımlar kanatları kapatsın (Sivasspor'da Cicinho'nun hücüma çıkmasını engelle, Aatıf'a kasap bir ön libero ile adam adama oynatarak 2 - 3 sert faul yapsın Aatıf'da oyundan soğur. ) Sivasspor'un gol atma ihtimali yok.
Orta sahadan direk kaleye gidecek, Hücüma destek verecek oyuncu yok, şimdi yeni gelen Kone'de tam defansif orta saha, aynı özelliklere sahip bu kadar fazla oyuncu takıma katkı değil büyük zarar verir, Sivasspor'da maalesef farklı özellikle oyuncu çeşitliliği yok sadece kazma ön libero bolluğu var bakalım Sergen Yalçın bu saçma karışımdan nasıl bir performans gösterecek.
***Başkan bu sezon buyuk harcama yaptı.ancak kaliteli bir sol acık oyuncumuz yok gibi inşlh aydın KARABULAT yıne gerek duymayız 2 yarıda.şimdi iş sergen hocaya düşüyor.
sebasteia 01.09.2015, 07:07 Sergen Hoca'nın bu bölge için istediği transfer listesindeki 6. adamı aldığımızı, hatta başka bir deyişle Sergen Hoca'nın yönetime sunduğu 5 kişilik ön libero listesinde olmayan bir oyuncuyu transfer ettiğimizi bilmekte fayda var.. Ya kelek çıkacak, ya melek..
klasik eski sivaslı tavrı. sivas bu yüzden gelişip kalkınamadı. işler parlak olmadığı vakit sorumluları hemen toprağa göm. ya da bir sorumlu bul hemen ona bütün yükü yükle. ya da olmayan olayları oluyormuş gibi hayal et ve bunu her yerde dillendir.
şu söylediğinizin ne kadar ağır bir itham olduğunun farkında mısınız???
Murad_Kelleci58 01.09.2015, 09:32 klasik eski sivaslı tavrı. sivas bu yüzden gelişip kalkınamadı. işler parlak olmadığı vakit sorumluları hemen toprağa göm. ya da bir sorumlu bul hemen ona bütün yükü yükle. ya da olmayan olayları oluyormuş gibi hayal et ve bunu her yerde dillendir.
şu söylediğinizin ne kadar ağır bir itham olduğunun farkında mısınız???
Sabestia ben var olmayan olayların etrafında vakit geçirmiyorum.. Öyle herşeye de yorum yazmıyorum..Bir yerde birşeyler oluyor ki; bu söylentiler çıkıyor.. Carlos'ta döneminde de yönetimle özellikle de Erdal Sarılar ile aralarında transferler konusunda yaşanan sorunların sümen altı edilmeye çalışıldığı ve daha sonra araya Mecnun Bey'in girerek kol kırılır yen içinde kalır yaklaşımı ile ortamı sakinleştirdiğini, Carlos gittikten sonra gerek başkan'dan gerek diğer yöneticilerden bu konuları teyit eden açıklamaları defaaten gördük..
Şimdi bu transfer sezonunda yaşanan gecikmelerin ve Sergen Hoca'nın istediği oyuncuların alınmaması ile ilgili spekülasyonlara bugün sitemizde yayınlanan "Sergen Hoca'nın transferde geç kaldık" açıklamaları ile paralellik arz ediyorsa, bizim dediğimiz söylemlerinde doğruluk payı vardır.
Herkesin bir doğrusu var, ama gerçek olan tek doğrudur.. O doğrular geçde olsa gün yüzüne çıkar kardeşim.. Şeffaf bir yönetim anlayışı olsa biz taraftarlarda gerçekleri buradan değil de yönetimden öğrenir..
eyuphulagu 03.10.2015, 00:53 ..Bence bu oyuncuyu bir de canlı izlemek lazım..Videolar zaman zaman yanıltıcı da olabiliyor...Gardaş bu oyuncu takıma uyum sağlayıp istenen katkıyı verebilir mi bilmiyorum ama oyuncunun istatistiklerine bir bakmak lazım...Ben senin aksine oyuncunun oyunun 2 yönünü de oynadığını;ara pasları verdiğini,goller attığını,hatta kaleye oldukça da isabetli şutlar attığını videdan izledim..Bizde istenen performansı gösterebilir mi bilmiyorum Ama şu anda orta sahası neredeyse yol geçen hanına dönen yumuşak bir sivasspora da bu tür bir oyuncunun lazım olduğunu düşünüyorum..Kone ön libero olmasına rağmen İsrail de 3 yılda 4 gol Romanya da 3 yılda 4 gol,Fransa da ise 2.5 yılda 2 gol atmış;ayrıca kendi milli takımında da 34 maçta 2 tane de gol atmış..Hepsini toplarsak 12 tane gol ediyor..Defansif bir ön libero için 12 gol sence nasıl?..Biz yıllarca oynayıp da sadece 1-2 gol atan ön liberolar çok gördük...Benim izlediğim kaleye isabetli şutlar atan da bir oyuncu..Zaten bu özellikleri olmasaydı Sergen Hoca bu transferi istemezdi..Oyuncu ne kadar hazırdır,sakatlık sorunu var mıdır,sivasspora uyumu zaman alır mı onu bilemem ama;videolarından izlediğim kadarıyla oldukça iyi bir oyuncu..Umarım beklediğimiz verimi alırız..Zaten sivassporun şu aşamada alabileceği başka bir oyuncu da yok...
...........Kone nin geçen gün iyi opynarak sivasspora katkı yapması üstelik bugün Mersin e bir de jeneriklik gol atması bu oyuncu ile ilgili daha önce yaptığım yorumların olumlu çıkması beni çok mutlu etti..Umarım Kone dada iyi oynayarak sivassporun yıllardır aradığı orta saha olarak sivasspor tarihine geçer..Bugün maç boyunca 11.100 km.nin üzerinde koşarak nasıl bir oyuncu olduğunu herkese gösterdi...Bence Kone ilerleyen haftalarda daha da iyi olacak..Darısı diğer orta saha oyuncularımızın başına...Keşke sivasspor orta sahasında Kone nin performansına başka bir oyuncumuz daha ulaşabilse..Haftalardır defansif özelliğini gördüğümüz Kone nin bu hafta da uzaktan attığı füzeyle ofansif özelliğini de görmüş olduk...Kone çok yönlü bir oyuncu;ilerleyen haftalarda inşallah kafayla attığı güzel golleri de izleriz..Darısı Baralles in başına,sivasspor taraftarı Baralles i golleriyle de görmek istiyor..
Dark Force 03.10.2015, 07:35 Kone yerinde bir transfer iyi mücadele ediyor ikili pozisyonlarda harika iyi top çalıyor iyi paslar dağıtıyor.
münihli_58 04.10.2015, 15:54 En son transferimiz olmasina ragmen takimina en cabuk uyum saglayan isim oldu aynen devam Kone iyi yoldasin :)
iyi ki geldin karaoğlan ! Ortasahayı toparlayan harbi yürekli bir futbolcusun ! görev adamısın ! En son Kanfory Sylla 'da gördüğüm ortasaha özelliklerini görünce sende diyorum ki ; bu adamı kim bulduysa (maaşa zam + iyi bir sözleşme yapın ) helal olsun aldığı para kat kat fazlasıyla geri dönsün ;) !!
yiğido58sinan 05.10.2015, 22:46 bu yil yaptigimiz en iyi transfer bana gore. adamda ruh var yurek var helal olsun boyle adamlar eksik olmamali bu takimda. ruhu baska yerde olduktan sonra kim olursa olsun bos cunku.
Kone'nin sakatlığı ciddiyse çok fena oldu bu durum.
MOS-BY-58 24.11.2015, 23:06 Cicinho ile birlikte oynadigi futboldan birsey anladigim tek adam bu. Onsallah takimdan izak kalmaz.
pepsiyusuf 26.11.2015, 09:11 Konenin durumu nasıl bu hafta oynayacak mı
Dark Force 26.11.2015, 11:45 Takımın olmazsa olmalarından oldu çok iyi görev adamı
Sivasspor'un ön liberosu Kone önümüzdeki günlerde kıkırdak ve dış menisküs operasyonu geçirecek.
@TFFSuperLig
çorluluyiğido 08.02.2016, 17:11 Oynayabileceği yere kadar oynayacaktı sonrada ameliyat olcaktı buraya kadarmış ameliyat oluyor.yerine sezonu yiğitle tamamlayacağız büyük ihtimalle
triper58 08.02.2016, 17:19 Nerde çürük çarık adam var bizde.Şaşırmadım.
Yiğit bu adamdan iyidir, daha topa vurmayı bilmiyor. Bir gol attı şans eseri bir de ilk hafta iyi maç çıkardı, sakatlığı Yiğite yaradı, umarım bu fırsatı tepmez ..
burhann58 08.02.2016, 19:27 topa cesurca saldırmaktan baska fazla bi özelligi yok ara transferde dedim bu adam iyi yedek olur as futbolcu degil diye ama diger futbolcularda hic is olmayınca bu adama kaldık yinede elinden geleni yaptıgı icin takdir edilecek bi futbolcu emege saygı...
eyuphulagu 09.02.2016, 01:31 Kone dış menüsküs ameliyatı olacakmış...Tedavisi sürmesine rağmen sonuç vermediği için mecburen ameliyat kararı alınmış..Ameliyatın yurt dışında yapılacağı söyleniyor..Ameliyat bir kaç gün içinde olacakmış...Kone nin 3-4 hafta sonra takıma döneceği söyleniyor..Yukarda Kone konusunda enteresan mesajlar var...Kone ile Yiğit i aynı kefeye koyan hatta doğru dürüst pas veremeyen Yiğit kardeşimin Kone den daha iyi olduğunu bile söyleyenler var..Bu arkadaşlar Kone nin bir kaç yıl önce nerede oynadığını neler yaptığını biliyorlar mı bilmiyorum..Ben söyleyeyim Kone Romanya da Dinamo Bükreş takımında sayısız maç oynamış bir oyuncu..Avrupa Kupalarında da maçlar oynamış...Kone nin milli takımı Burkina Faso ile 2013 de Afrika Uluslar Kupasında Nijerya ile final oynamışlar..Kone burada dikkati çekmiş;turnuvanın en iyi oyuncularından biri olarak gösterilmiş...Kone nin oynadığı maçlardaki sivassporun orta sahasının mücadele gücüyle oynamadığı maçlardaki sivassporun orta sahasına bir bakmak lazım..Kone nin son aldığımız G.antep ve G.Birliği maçlarındaki galibiyetlerimizde payının olduğunu düşünüyorum..Kone nin oynamağı maçlarda ve bilhassa Osmanlı maçında sivassporun orta sahasının neler yaptığını nasıl ezildiğini de lütfen unutmayalım..Yiğidin hakkını yiğide verelim...İnşallah Kone nin ameliyatı iyi geçerde sivaspora son 8-9 maçta tekrar katkı yapar...Kone ye buradan geçmiş olsun diyorum..
58g0kberk58 09.02.2016, 13:48 Kone dış menüsküs ameliyatı olacakmış...Tedavisi sürmesine rağmen sonuç vermediği için mecburen ameliyat kararı alınmış..Ameliyatın yurt dışında yapılacağı söyleniyor..Ameliyat bir kaç gün içinde olacakmış...Kone nin 3-4 hafta sonra takıma döneceği söyleniyor..Yukarda Kone konusunda enteresan mesajlar var...Kone ile Yiğit i aynı kefeye koyan hatta doğru dürüst pas veremeyen Yiğit kardeşimin Kone den daha iyi olduğunu bile söyleyenler var..Bu arkadaşlar Kone nin bir kaç yıl önce nerede oynadığını neler yaptığını biliyorlar mı bilmiyorum..Ben söyleyeyim Kone Romanya da Dinamo Bükreş takımında sayısız maç oynamış bir oyuncu..Avrupa Kupalarında da maçlar oynamış...Kone nin milli takımı Burkina Faso ile 2013 de Afrika Uluslar Kupasında Nijerya ile final oynamışlar..Kone burada dikkati çekmiş;turnuvanın en iyi oyuncularından biri olarak gösterilmiş...Kone nin oynadığı maçlardaki sivassporun orta sahasının mücadele gücüyle oynamadığı maçlardaki sivassporun orta sahasına bir bakmak lazım..Kone nin son aldığımız G.antep ve G.Birliği maçlarındaki galibiyetlerimizde payının olduğunu düşünüyorum..Kone nin oynamağı maçlarda ve bilhassa Osmanlı maçında sivassporun orta sahasının neler yaptığını nasıl ezildiğini de lütfen unutmayalım..Yiğidin hakkını yiğide verelim...İnşallah Kone nin ameliyatı iyi geçerde sivaspora son 8-9 maçta tekrar katkı yapar...Kone ye buradan geçmiş olsun diyorum..
valla yigit ne kadar beceriksiz ve saçma bir oyun oynuyorsa , kone de o kadar uyuşuk ve düz. İkiside super lig oyuncu degil kesinlikle. Kadirden gram farkları yok. Dün kasımpaşa macını izledim yenildiler falan ama bireysel olarak o kadar kaliteliydiler ki, kone pozisyonunda andre castro vardı ligin belkide su an en iyi defansif ortasahası adam izlerken gozum gonlum acıldı
Herşey bitti de şimdide Yiğit şöyleydi, Kone böyleydi olayımı başladı. Bütün sıkıntılar bitti bir oyuncu mu uyumsuz. Saçma...
|