Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor bu değil
SivasSpor.Com 31.08.2015, 06:50 http://resimzade.com/Show.html?i=46123&token=18291
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Osmanlıspor karşılaşmasında son dakika golüyle bir 1 puan kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi.
Medicana Sivasspor'un ligde sahasında Osmanlıspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından 4 Eylül Stadyumu önünde basın mensuplarına açıklama yapan Otyakmaz, taraftarı galibiyetle tanıştırmak istediklerini ancak bunu başaramadıkları için üzgün olduklarını belirterek, "Hatta bırakın olmamasını az kalsın maç gidiyordu" dedi.
Sahada karşılaşmaya iyi hazırlanmış bir Osmanlıspor olduğunu ifade eden Otyakmaz, "Çok koşan, mücadele eden, bizi oynatmamaya çalışan ve kendisi de oynamaya çalışan bir ekip vardı. Son dakika golüyle 1 puanı almış olmamız bizim için, bu maç için gerçekten sevindirici. Ama Sivasspor bu değil, her ne kadar rakip bizi oynatmamış olsa da bu olayı aşabilecek kalitede bir takımız. Henüz tam ideal kadromuzun oturmadığını düşünüyorum" diye konuştu.
Milli maçlar sebebiyle lige verilen arayı iyi değerlendireceklerini aktaran Otyakmaz, bu arada Sivasspor'un, Kosova'nın Priştine takımıyla Cumhuriyet Kupası'nda hazırlık maçı yapacağını dile getirerek, lige ikinci defa iyi bir şekilde başlamayı planladıklarını ifade etti.
AA
sebasteia 31.08.2015, 07:01 sayın başkanım, sivasspor bizim sevinç kaynağımız olsun, hüzün kaynağımız değil.
size güveniyoruz, futbolculara ve teknik ekibe gerekli uyarıları yapacağınıza inanıyoruz.
B.Demirci 31.08.2015, 07:34 Başkan geç kalmadan hocanın ve futbolcuların kulağını çekmelisin. Tüm yılların top kaptırma top kaybetme rekorunu kırdık. Kaptırılan her top bize gol pozisyonu olarak geri dönüyor. Amatör liglerde bile bu kadar pas hatası yapılmıyor. Artık ne anlatayım ne söyleyeyim. Bir iki maç sonra sergen yalçın bu takımın hocası mı diye sorular sorulmaya başlarsa şaşırmayın.. Evimizde kazanamıyoruz deplasmanda yokuz. Kamp döneminde sıradan takımlara yenildik. Takım iyi çalışmamış....
daha 2.maç konuşmak için yine erken ama edindiğimiz 3maçlık periyot iç açıcı değil bu sezon ligde kötü takım şakaya gelmez bir anda pttde buluruz felaket tellallığı yapmak istemem ama bir an önce toparlanıp evimizde puan vermememiz lazım
Bireysel olarak iyi futbolcularımız var. Ama iyi takım değiliz. Takım olamamışız henüz. Kimin nerde oynadığı ne iş yaptığı belli değil. Kara düzen futbol oynuyoruz. Vakit geç olmadan düzelir inşallah.
legolass 31.08.2015, 09:01 roberto carlos zamannda bu kadar genis kadro olmamasina ragmen yenilsrk bile istatistiklerdecrakibi eziyorduk. kusura bakmayin sergen hoca falan olamaz takimin ne oynadigi kimin necyaptigi belli degil.kaleye sut bile cekemiyoruz. takim 10 dk kosup yoruluyor ben boyle bisey gormedim. kondisyon calistik o yuzden hazirlik maclarini kaybettj dedi ama goruyoruz kondisyonu. kendi kardesini yardmcisi yapandan ne beklenir.tamer tunayi cok ariyoruz gibi gorunuyor. Bu gidisle duzelecek gibide gorunmuyor. 15. haftada birakir gider boyle giderse.
Bülent uygun bu takimi adam edecekctek hoca
Gelenler kötü oyuncu değil ama bir arada oyunda sıkıntı var.Bu sene lig çok çetin geçecek belli.Bu arayı iyi değerlendirmek lazım.2 maç üstüste alabilirsek takım kendini bulur diyorum.Bekleyip göreceğiz artık..:confused:
bassguitar 31.08.2015, 09:58 Geçen sezonu 15 tamamlamış,son 8 lig maçında galibiyet alamamış ve koca bir transfer sezonundan sonra Gülle ve Erkan kaş la lige başlayan bir takım var.ha bugün ha yarın diye umut ederken düzzelen bişey yok.herkesin görüşüne saygı duyuyorum lakin Aatıf ve Cicinho yu kenara koy bank Asya'da ilk 5 e girermi Allah bilir..ilk 3 haftada en az 7 puan alınabilirken 2 puan la kapatoyoruz hedefi olmayan bir takım görüntüsü bizi üzüyor..misyonunu tamamlamış Adem koçak,Orhan gülle ve Hakan özmert üçünü toplasan bir orta saha etmez bunu anlamak için futbol profesörü olmaya gerek yok.Aatıf ı 10 numara oynatsan sol acık yok,sol açık oynatsan 10 numara yok.tv programlarında önüne gelene halı sahada oynatmmam derken Batuhan ve burhan 4 eylül stadı na çıkarması garip
baliliiiiii 31.08.2015, 09:59 Sahamızda aldığımız 1 puana sevinir olduk ilerde sıkıntı yaşamamak için şimdi puan toplamamiz lazım kötü takım yok rahat devam etmek istiyorsak puan alalim yoksa birkaç kayıpta takımın direnci kırılır... geçen seneki karabük'e donmeyelim
35gürün58 31.08.2015, 18:10 Böyle transfer yetkisini Sivas'ın kendi evladı Rıza Çalımbay'a verseydi yönetim ve de taraftarımız Rıza Çalımbay'a hakaret etmeseydi inanıyorum ki şimdi çok iyi oyunculara sahip olurduk..
Countach 31.08.2015, 18:38 Tek sorun takım olmak kadromuz çok iyi .Ancak oturtmak önemli olan sergene çok iş düşüyor..
Besyo_cu 31.08.2015, 20:12 Bülent UYGUN ve Roberto Carlos'un ilk yılı hariç maalesef Sivasspor tam olarak bu sayın Başkanım, hem şehir, hem de daha beteri takım olarak başarısızlık ve mağlubiyete alıştık....
ihtiyar yiğido 31.08.2015, 20:52 Takımda bir başıbozukluk, disiplinsizlik, ve dağanıklık var, hırs gitmiş anlamsız bir rehavet hakim, Sergen hoca maç bitse de gitsem havasında, oyuncularda arzu ve istek yok. Yönetim bu başı bozukluğa acilen el atması, sorumluları ve futbolcuları iş işten geçmeden uyarması lazım.
Takımda yeni transferlerin uyum sorunu var, bununda sorumlusu transferleri hazırlık kampına yetiştirmeyen yönetim.
yeni transferlerin uyum sorunu için Milli maç arasını fırsat bilip birkaç hazırlık maçı yapmalı.
ibrahım akın takımdan ayrıldımı arkadaslar hıc kadroda goremıyoruz sebebını bılen varsa lutfen yazsın su an takım uc hafta gectı hala ılk onbırde oynayacak oyuncu bellı degıl bırazda yonetımın kusuru var transferlerı zamanınıda yapmaması bır an once toparlanmak lazım
takımı öyle bir hale geldi ki alınan 1 puana bile nerdeyse göbek atıp sevinecekler mecnun bey sen adam gibi transferler yapsaydın da 3 puanı biz alıp sevinseydik
FirtinaK 01.09.2015, 13:22 roberto carlos zamannda bu kadar genis kadro olmamasina ragmen yenilsrk bile istatistiklerdecrakibi eziyorduk. kusura bakmayin sergen hoca falan olamaz takimin ne oynadigi kimin necyaptigi belli degil.kaleye sut bile cekemiyoruz. takim 10 dk kosup yoruluyor ben boyle bisey gormedim. kondisyon calistik o yuzden hazirlik maclarini kaybettj dedi ama goruyoruz kondisyonu. kendi kardesini yardmcisi yapandan ne beklenir.tamer tunayi cok ariyoruz gibi gorunuyor. Bu gidisle duzelecek gibide gorunmuyor. 15. haftada birakir gider boyle giderse.
Bülent uygun bu takimi adam edecekctek hoca
Unutmamak gerekir ki, Sergen hoca gecen sezon Carlos´un batirdigi takimi küme düsmekten kurtardi.
Kardesi konusunda haklisiniz. Ama buna yönetim izin vermeyecekti.
FirtinaK 01.09.2015, 13:28 Böyle transfer yetkisini Sivas'ın kendi evladı Rıza Çalımbay'a verseydi yönetim ve de taraftarımız Rıza Çalımbay'a hakaret etmeseydi inanıyorum ki şimdi çok iyi oyunculara sahip olurduk..
Riza Calimbay´la yollar ayrilmasaydi belki simdi PTT Ligindeydik...
KIZILCAN 01.09.2015, 13:29 Hazırlık ve lig Maçları gösterdiki bu sezon da düşme korkusunu ensemizde hissedeceğiz.
muspol58 02.09.2015, 07:38 bülent uygundan sonra bir türlü dikiş tutturamadık hep gelenler gidenleri arattı
İnatçı ve kaprisli Sergen(ki ben gitsin demiyorum ama bazı konularda uyarılabilir)Setkus,Adem ve Batuhanla oynamaya devam edecek ,transfer yapılmasını bırakın en önemli oyuncumuz olan Da Costayı kaybettik ,ligin en yaşlı takımıyız.Geçen seneden zayıf durumdayız.Eee.Gerçek Sivasspor bu değil diyen başkan bu şartlarda nasıl bir Sivaspor bekliyormuş.Medicana dan ne alınıyor bilmiyoruz ama 25 milyon lira senelik olduğunu düşünürsek geçen seneki ve bu seneki geliriniz yaklaşık 80 milyon lira olması lazım ama transfer sezonunda nerdeyse hiç bonservis parası vermediniz.Bu paralarla ne yaptınız ki Sivaspor için ne bekliyorsunuz.Bütün bu başarısızlığa mahkum tabloyu sakın ola şanssızlığa bağlamayın.Geçen sene de geç uyandınız.Yine aynı havadasınız.Hiç iyiye gitmiyoruz.Umuyoruz düşündüğümüz gibi hep düşme seviyesinde olmayız.Ama olursak bunun tek sebebi yönetimsizlik olacaktır.
sayın başkanımız mecnun beyınde dedıgıbı takım henüz tam oturmamış ılerıkı zamanda cok daha başka bır sıvasspor görecegız ınanıyoruzkı bu sezon ıyıyerlere gelecegız ınsallah
B.DUMANLI 05.09.2015, 07:43 Sivasspor bu degil demek gerceklerden kacmak ve gercekleri kabul etmemek demektir.Yaslanan kadrodan mucizemi bekliyorsun baskan?.
Ne ekersen onu bicersin.Görecegiz neler ektigini...Zaman bize herseyi gösterecek.
|