Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

Besyo_cu
13.09.2015, 18:03
http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Çaykur Rizespor ile berabere kaldığımız maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

shang
13.09.2015, 18:07
Ne yapsak olmuyor koneyicok begendim iyi kapandik ama yazık oluyor 45dk neredeyse ağır zeminde eksik oynadılar beraberliği zor kurtardık hoca değişimlerini pek sevmem ama sergen le zor gibi

yerliturkuaz
13.09.2015, 18:07
Sergen hocanın sayesinde üç puandan olduk. Oyuncu değişikliklerini geç yapması bize pahalıya mal oldu. Korkuyorum. Geçen sene ki duruma düşmekten korkuyorum. Domingez gittikten sonra tel tel dökülen R. Carlos’un yapmış olduğu oyunu okuyamama ve müdahale edememe durumu maalesef Tamer Tuna’nın gidişinin ardından Sergen hocada da başladı.

Takımda torpilli isimler mi var? Birkaç hafta daha geçsin gözlemlediğim isimleri takip edeyim onları özellikle merak ediyorum.

Yazık oldu burada bıraktığımız iki puana umarım haftalar sonra aramayız bu puanları…

baliliiiiii
13.09.2015, 18:08
... söze gerek yok

çorluluyiğido
13.09.2015, 18:08
sergeni hep destekledim ama artık buraya kadar.yol yakınken dönelim.takım artık o havayı zor yakalar.kone çok iyi transfer helal olsun adama.hakan özmert adem gibi 2 tane vasıfsız adam var elimizde.onun yerine kone-mehdi oynar artık büyük ihtimal.barralesi besleyecek adam yoktu bugün ama yinede iyiydi.fatihi kiralayacağınıza bu ziyayı bal ligine kiralayacaktın.erkan o bölgede ziyayı çiğner.eneramo artık tek umudumsun..

SivasSpor.Com
13.09.2015, 18:09
http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752

Spor Toto Süper Lig 4. hafta maçında Ç.Rizespor ile berabere kaldığımız maçı değerlendirelim.

münihli_58
13.09.2015, 18:11
Kone ve Erkan cok iyi

onur0634
13.09.2015, 18:12
Yediğimiz golde top süzüle süzüle geliyor kalecinin çıkıp o topu alması gerekiyordu...

baliliiiiii
13.09.2015, 18:14
... fazla söze gerek yok Antalyaya imreniyoruz. ..

adres58
13.09.2015, 18:15
Yine ahh yine vah...

Yine biz yiyemiyoruz siz yiyin dedik...

Takım kadroları gelince ne yapıyoruz dedik. Cicinho yedek Ziya sol bekte, Erkan kanatta. Enteresan bir 11 çıktı karşımıza... İlk defa oynayan Kone hantal görünümlü ama iyi işler çıkarttı. Lakin bu kadar defansif kadronun içinde Dani Baralles bu işi bu taktikle zor götürecek gibi... Çok kötü oynamasına rağmen bir golü defansımızdan atıyorsak düşünmemiz gerek. Ayrıca rakip 10 kişi kalmışken bir forvet çıkıp diğer forvetin girmesi çok kötü bir değişiklik. Hele hele her buluştuğu topu sakız gibi çiğneyen bir Batuhan ı-ıh... Takım her ne kadar puan aldıysa da tad vermiyor. Cicinhonun ölüsü oynar bu takımda. Ziyanın ise maalesef düşüşü devam ediyor. Ademin yanında yöresinde kimse yokken boyuna geri pası vermesi, Abalo'nun korkak oyunu hiç tad vermiyor. İlk defa milli maç arasında puan aldık ama takım kötü... Allah yardımcımız olsun hala galibiyetimiz yok...

onur0634
13.09.2015, 18:18
İbrahim Akın nerelerde gören bilen varsa hocaya haber versin.Barrales çıkınca batuhan yerine ibrahim akın olsa kadroda onu koysan iki yapar maçı koparırsın bu kadar zor değil futbol...

Besyo_cu
13.09.2015, 18:21
Maçı değerlendirecek bir şey yok, Süper Lig'de Şampiyonluğa oynayan takımlar başta olmak üzere her takımda banko ]11'de oynayacak Cicinho gibi bir oyuncunun yedek bırakılması olacak iş değil.

Cicinho'nun yedek kalması hiç bir taktikle açıklanamaz, Defans yapacaksan Cicinho çizgiden top çıkartır, çok iyi ters kademeye girer, topu oyunu iyi sokup defansı rahatlatır, takımı çok iyi kontraya çıkartır, hücum oynayacaksan da ondan iyi asist yapacak adam yok yeni uzun lafın kısası Cicinho'yu yedek bırakacak adamın ''Antrenörlüğünden'' şüphe ederim.

Sergen Yalçın her hafta farklı bir diziliş hataları ile sahaha çıkartıyor, neye göre forma veriyor bilmiyorum. Yekta ilk maçında 11'de oynadı bizi resmen yaktı, geçen hafta Orhan Gülle 11'de maça başladı ilk yarı resmen bizi 10 kişi oynattı 2. yarı çıktı. Şimdi ise Cicinho'yu yedek bıraktı.

Cicinho'nun bacağı kırılmadığı sürece ilk 11'de oynayacak ilk ve tek adamdır.

ROMANTİK KATİL
13.09.2015, 18:23
Burhana atıp tutanlar görmüstürki Sag kanatın bu kadar acizligini. Cicinho oyuna girip bir iki orta yapmasa sag kanatta oyuncu varmı yokmu haberimiz olmayacaktı. 10 kişilik bir rakibi bile yenemiyorsan korkulu rüya görmeye ilk haftalardan baslarsın. Konya macından 3 puan cıkaramazsak artık sergenle bu işin gitmeyecegide kesinleşmiş olur.

34MUAMMER58
13.09.2015, 18:30
Maç öncesi tahminimde beraberliğin iyi sonuç olacağını söylemiştim,maç oynanmaya başlayınca sivassporun kazanacağına olan inancım arttı galibiyeti kaçırdık beraberliğe üzüldüm ,takımı genel olarak beğendim,golü biraz şansada bulsak devamı gelmeliydi,özellikle rakip 10 kişi kaldıktan sonra 2-0 olmalıydı,rakibin atanını ve tutanını zaten beğeniyordum ,onların sayesinde rize berabere kaldı,az şans olsa kuvekeyle 2-1 kazanabilirlerdi,atıfı oynatmadılar,burhanıda ,cicinyoyuda ,mehdiyide çok aradık,özellikle koneyi çok beğendim,sivasspor aradığı önliberoyu bulmuş,boyede fena oynamadı,baroles istediği topları alamasada iyi mücadele etti,abolada iyi oynamasada çok iyi mücadele verdi,ümiti toparlanmış gördüm,erkanda iyi iş çıkarttı,kalecimiz net golü çıkartıp takımı oyunda tuttu ,yediği golüde çıkartsa maçın kahramanı olurdu hatası yok o golde ,neticede bol sarılı zevkli,mücadeleli maç oldu ,sivasspor çok istedi ancak rakip 10 kişiyle bile çokiyi mücadele etti,hakem bence düzgün maç yönetti,sarılarda ve kırmızıda haklıydı,vierada kırmızı görmeliydi,sergen hoca eğer sakat değillerse,ibrahim akını ,mehdiyi,cicinyoyu 2.yarı almıyarak ,takımı 1-0 garanti mantığıyla oynatarak ,sivassporun 2 puanını resmen verdirmiştir,bilmiyorum sivasdan sivasspordan sıkıldımıda ,bu gidiş gidiş değil,yardımcısınımı değişir,yeni bir tecrübeli yardımcımı alır bilememde bu haliyle sivasspora çok faydası olmaz ,sivasspor düşmemeye oynar düşüncesindeki arkadaşlarıma katılmıyorum,sivasspor ritmini yavaş yavaş bulmuştur,eneramo ve yektada takıma dahil olduğunda sivasspor hızla yükselir,bu sezon puan aslanın ağzında değil ,taa midesinde, öyle bir ligde oynuyoruz.

eyupkocak
13.09.2015, 18:31
Sergen yalçın in gitmesi tartışıla bilir artık kaç hafta oldu adam gibi bi maç alamadi

otceken58
13.09.2015, 18:37
Evet artık oyunu okuyamayan tamamen taktik ve tercih hataları yüzünden kaybedilen puanlardan dolayı Sergen in gitmesi düşünülmeli rahat Dediğimiz Maçları bile alamıyoruz takım on kisi sen 1-0 ondesin ne gariptirki sevinen taraf yine onlar bizse şimdiden demir attık son sıralara :(( yazikkkkkkkk giden puanlar daha gelmez

babapiton
Maçtan 3 puanla ayrılamadık ama farklı kazançlar içinde olduğumuzu düşünüyorum.
Roberto Carlos döneminden süre gelen tüm takımların sistemimizi ve açıklarımızı çözdüğü "göze hoşgelen futbol" diye kendimizi avuttuğumuz yumuşak ve mücadelesiz futbolu bırakmanın ilk adımını attık.
Yeni gelen oyuncuların oynadığı futbol umut verdi.Yalnız kalmasına rağmen özellikle kafa toplarında etkili olan Barrales ve orta alanda duracağı yeri iyi bilerek kesici özelliğiyle topları kazanan Kone çok iyi oynadı.Dani Abalo kendini gösterme isteğiyle bölgesini terk ederek farklı bölgelerde topa baskı yapma huyunu bırakırsa çok daha faydalı olacaktır.
Geçen haftaki riskli oyununu sürdürse de John Boye mevkisi olmayan yerde oynamasına rağmen çok iyi işler yaptı.
Setkus iki tane muhteşem kurtarışla takımın ayakta durmasını sağladı.Golde yapabileceği bişey yoktu.

Eski oyuncuların kafasına kazınmış eski sistemle yeni sisteme geçemiyeceğine anlayan Sergen Yalçın bu maçı riske ederek yeni oyuncularla bu sistemi denedi.Yeni oyuncularla yeni bir sistem oturtma çabasındayız.Bu süreç elbette sancılı geçecektir.İleride bizi iyi günler bekliyor diye düşünüyorum.
Batuhan oyuna girdikten sonra ciddiyetsiz hareketleri beni rahatsız etti.
Yıldızımız Cicinho ise yedek kalmaktan rahatsız bir tavırla top oynadı gibime geldi.Umarım Cicinho kendine yakışır profesyonellikle forma kapma çabasına girer.Zaten içerideki maçlarda ilk 11'de oynayacağını düşünüyorum.

Oyunda yaptığımız en büyük hata rakip 10 kişi kaldıktan sonra da savunma yapmaya devam etmemiz oldu.Aatif dışında hücumda alternatifler yapmalıyız.Aatif gününde olmadığında ileride tamamen etkisiz kalıyoruz.
Adem'in biraz daha sorumluluk alması lazım yoksa formda bir Yekta veya Mehdi özellikle içerideki maçlarda Adem'in yerine oynaması lazım.

Geçen seneye oranla daha alternatifli kadro var elimizde liderle aramızda ciddi bir puan farkı yok.Konya maçıyla birlikte galibiyet serimize başlayacağımızı düşünüyorum.

çorluluyiğido
Cicinhoyu oynatmamanın hiçbir açıklaması olamaz.adam defans desen alasını yapıyor.barrales gibi kafacın varken cicinhoyu oynatmazsan cinayet derim ben buna.burhanın eksikliğini fazlasıyla hissettik.kone uzun zamandır aradığımız kesici libero.en sevindirici şey buydu.barrales tüm kafa toplarını aldı.adamın boyu da o kadar uzun değil.barralesten çok umutluyum.henüz ilk maçı olmasına rağmen ve cici burhan gibi adamlar yokken çok beğendim.beykan gibi bir hazinemiz şimdi yeni görücüye çıkacak.cezası bitii.ilerde atıf-beykan-burhan-barrales 4lüsü çok can yakar.eneramoyu da dört gözle bekliyorum.ademin yerine mehdi veya yektayı oynatmalıyız.adem gibi düz oyuncu görmedim ben daha.ziya bu performansla erkanın yanından geçemez.

tavatir
13.09.2015, 18:43
Sivas Belediyespor'u maçındaydım. Sivasspor ise 1-0 önde ve rakibi bir kişi eksikti. Duble yaparız inşallah diye içimden geçirmeye kalmadı. 10 kişilik takımdan gol yiyip 2 puan bıraktık. Konya maçı çok çok önemli.

Kweuke bizim maçları hiç boş geçmiyor. Ligde en çok gol attığı takımın Sivasspor olduğu en az 3-4 adam vardır. Kweuke, Burak, Gekas v.s. sayabiliriz. Ama her seferinde de yine yiyoruz. İki takımımızın da 3 puanla haftayı kapattığını 6-7 kez görsek bari :)

Sergen hocayla ilgili haftaya sanırım Konya maçı aydınlatıcı olur. İnşallah artık takım istikrarı sağlanır. Bir şekilde seri galibiyetler yakalamamız lazım.

otceken58
13.09.2015, 18:44
"BABAPİTON"
"Yıldızımız Cicinho ise yedek kalmaktan rahatsız bir tavırla top oynadı gibime geldi.Umarım Cicinho kendine yakışır profesyonellikle forma kapma çabasına girer.Zaten içerideki maçlarda ilk 11'de oynayacağını düşünüyorum."

Cicinho gibi bir oyuncuyu Sivasspor'da yedeğe koymak oyle özveri ile oynayan oyuncuyu öldürmektir bence takımda kalan diğer 10 kisi forma kapmaya çalışsın Cicinho degil bu görüşünüze kesinlikle katılmıyorum tamamen teknik direktör hatasıdır bu

çorluluyiğido
13.09.2015, 18:49
Bu arada markanın sadece harflerle yazılması süper olmuş.evinde formda bir yekta ile şu 11le çık yenemeyeceğin rakip yoktur.ilerisi resmen kalite kokuyor.şu adamların yarısı formda olsun o zaman görün Sivası
http://www.kadronukur.com/uploads/squads/e701bdab44-82447.png (http://www.kadronukur.com/squads/view/e701bdab44-82447.html)

cengo64
13.09.2015, 18:52
ligin en zormaçlarından birini oynadık.2 senedir gördüğüm en iyi Sivasspor du diyebilirim.Abalo,Boya,Borales ve özellikle Kone yi kim transfer ettiyse tebrikler.Muhtemelen Sarılar a rağmen bu transferler rahat bir nefes almamıza neden oldu.Bu maçta tek serzenişim Adem in yine banko oynamasıydı.Kötü oynadı demiyorum hatta elinden gelenin en iyisini yapıyor ama yetersiz.Orda Yekta yı kullandığımızda daha çok rakip kaleye gideceğimiz kesin.Bu maçta tek puan aldıysak Atıf ın bencilliğinin ürünü.3-4 pozisyonda öyle paslar vermedi ki saç baş yoldurdu.Batuhan bey hala kendini vazgeçilmez görüyor ve belli ki yedeğe düşmeyi kendine yedirememiş.Küskün olduğu belliydi.Şu yeni gelen Boya nın sakat olarak yaptığı presin onda birini yapmadı.Utansın yeni takım arkadaşından bence.Kısacası yeni transferlerimiz iyi çıktı ve umutlandım.Bugünkü mücadelesi için de bütün takımı kutluyorum.

58YIGIDO58
13.09.2015, 18:52
Maçta göze çarpanlar : Macta gözüme carpan Rizesporun azimli, istekli ve güzel futbolu.
Aatifin vurdum duymazligi ve vasat oyunu.
Ziyanin formsuzlugu ve ademin kötü oyunu.
Sergen Hocanin, biz önde iken Takimi sürekli geri cekmesi.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Sergen Hoca artik takim önde iken su takimi geri cekme Allahini seversen.
Rakip 10 kisi ve sen ikinci golü bulup isi bitirecekken, takimi geri cekiyorsun ve rizede Kweuke gibi saglam golcü gelip koyuyor bize.
10 kisi olan bir rakip sanki 10 kisi kalmamis gibi oynuyor.
Bu rize 9 kisi kalsa bile yine zorlarlardi bizi.

Maçın en iyisi kimdi : Kweuke, kesinlikle kweuke, cok azimli, hirsli bir oyuncu ve buldugu her pozisyonu degerlendiriyor.
Bizim 4-5 oyuncumuz onu durdurmakta zorlandilar.

Maçın en kötüsü kimdi : Macin en kötüleri Aatif ve ziya idi. Aatifin artik akli karismis bu cikan transfer dedikodularindan, artik bize faydasi olmaz gibi.
Ziya uzun zamandir sakatti kendine gelmesi uzun zaman alir veya hic gelmez.
Bugün gol atmasina ragmen hic begenmedim cok zayif ve hatali oynuyor.

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : basit sari kart cikaran bir hakem.

babapiton
13.09.2015, 18:57
"BABAPİTON"
"Yıldızımız Cicinho ise yedek kalmaktan rahatsız bir tavırla top oynadı gibime geldi.Umarım Cicinho kendine yakışır profesyonellikle forma kapma çabasına girer.Zaten içerideki maçlarda ilk 11'de oynayacağını düşünüyorum."

Cicinho gibi bir oyuncuyu Sivasspor'da yedeğe koymak oyle özveri ile oynayan oyuncuyu öldürmektir bence takımda kalan diğer 10 kisi forma kapmaya çalışsın Cicinho degil bu görüşünüze kesinlikle katılmıyorum tamamen teknik direktör hatasıdır bu

Ben zaten Cicinho'nun yedek kalmasının doğru olduğunu savunmadım.Cicinho'ya yakışan çıktığında yine özverili şekilde aynı topunu oynamaya devam etmesiydi.Bu takımın patronu Sergen Yalçın'dır.Onun kararlarına saygı duymak zorundadır.Yazdığım gibi bu sistemi eskilere göstermek ve kendileri gelmesi adına bir mesaj olarak görüyorum.Cicinho'nun yeri bile garanti değil,mesajıydı bu.Bundan sonra formasını zaten alır Cicinho.

Nihat5858
13.09.2015, 19:07
Ziya gol atmış olsada maalesef hızla düşüş devam ediyor
Cicinho hangı akla hızmet kesılıyor
Erkanı begendım dıyenlere şaşırıyorum hiçbişey yapmadı yanlış yerde oynadı
Abalo Batuhan Adem asla ılk 11 oyuncusu olamaz
Sergen hoca degısklıklerde çok gec kaldı oyunu okuyamadı
Burhanı bu maçta çok aradık
Ümit fena degıldı onun dışı bişey yok
Sergen hoca ıstıfa etse kım gelecek Buda onemlı gıtsın demek kolay

savaş2
13.09.2015, 19:08
***ÖZETLE sergen hoca bu işi bilmiyor.Rakip 10 kişi, Takım 0-1 onde oyuna dahil ettiği oyuncu batuhan ve şeşo yine kafasına gore takılyor sergen hoca her zaman gibi izliyo kaleci gununde olasaydı en az 4 fark olurdu.hocanın kafası takımda değil ,başka yerlerde bence.

kolukisa
13.09.2015, 19:25
Neyini degerlendirelim, sen 10 kisi kalmis takima karsi üstünlügü koruyama,kaybedilen bu puanlari cok ariyacagiz.Bence yaniz takinda degil teknik heyette de bazi eksik ve yanlisliklar var.

etlidöktürek
13.09.2015, 19:29
Kaybedilen 2 puan bize cok sey kazandiracak ins..sergen hoca 4 haftayida farkli 11 lerden cikardi bu haftaki konya maci kendisi için buyuk bir sınav! Ben hocanin kafasindaki 11 in bu hafta sekillenip galibiyet alacagimiza inaniyorum ins..ayrica bugun kalemizde cok az pozisyon verdik karamsar olmak istemiyorum iyi olcaz ins..

okan3336
13.09.2015, 19:29
Ben sergen hocanın iyiliği kötülüğünü sorgulamam ama yine bariz hakem hatalarından kimse bahsetmiyor verilmemiş bir kırmızı kart ve penaltımız var bir kac hafta sonra daha iyi olacağız takımın biraz daha kendisini tanıması lazım

Turan 59
13.09.2015, 19:46
Eksik kalan bir takımdan,son 10 dakika da gol yiyorsak;tamamen teknik kadronun hatasıdır.

adres58
13.09.2015, 20:11
İç sahada oynayacağımız bütün maçlarda bu defansif kurgu ve ön libero (Kone) varken mutlaka Adem'in kullanılmaması lazım. Onun yerine mutlaka ve mutlaka iyi Yekta (iyi olacak) yada Mehdi düşünülmelidir. Mehdinin Aatıfla uyumunu dikkate alırsak ben en şanslı Mehdi olarak görüyorum. Cicinho- burhanın bu maçta eksiği hissedilmesine rağmen fazla ezici bir atak performansı göremedik rakipden. Diğer rakipler bu kadar zayıf olmayabilir. Ben bu dani ve Barallesden umutlu değilim inşallah beni utandırırlar. Ziyanın ise artık performansını sorgulamaya başladım. Allah İbocuma zeval vermesin müthiş oyununa devam ediyor. Ne sırıtıyor ne sırıttırıyor...

Morten58
13.09.2015, 20:16
İç sahada oynayacağımız bütün maçlarda bu defansif kurgu ve ön libero (Kone) varken mutlaka Adem'in kullanılmaması lazım. Onun yerine mutlaka ve mutlaka iyi Yekta (iyi olacak) yada Mehdi düşünülmelidir. Mehdinin Aatıfla uyumunu dikkate alırsak ben en şanslı Mehdi olarak görüyorum. Cicinho- burhanın bu maçta eksiği hissedilmesine rağmen fazla ezici bir atak performansı göremedik rakipden. Diğer rakipler bu kadar zayıf olmayabilir. Ben bu dani ve Barallesden umutlu değilim inşallah beni utandırırlar. Ziyanın ise artık performansını sorgulamaya başladım. Allah İbocuma zeval vermesin müthiş oyununa devam ediyor. Ne sırıtıyor ne sırıttırıyor...

Abi Dani Abalo'yu hic mi begenmedim , yada begenmedigin yönlerini bir acikla merak ettim , Baralles bence beslenmesi gerekiyor Cicinho ile birlikte daha iyi isler yapacaktir, Ayrica Kone Cicinho'nun girmesiyle beraber daha iyi oynadi...

Cicinho yoksa sagbek'de Cagatay oynamali. John Boye kötü oynamadi ama ortalarda yapamadi.

eyuphulagu
13.09.2015, 20:48
Mücadele gücü yüksek bir maç izledik...Sivasspor maça 6 yabancıylan başladı...Bu kadro kimsenin beklemediği bir kadroydu..Cicinho,Batuhan ,Burhan gibi oyuncuların ilk 11 de olmaması bizlerden çok rakibi şaşırttı...Kupa maçında izlediğim Barelles mücadele gücüyle ilerde daha iyi olacağının sinyallerini verdi...Takımla hiç haz. maçı oynamamış,hazırlık kampına katılmamış Kone nin orta sahayı toparlaması beni çok memnun etti..Kone takıma alıştıkça,maç eksiğini giderdikçe bence daha iyi olacak..Kendisi tek pasa dayalı gözsterişssiz bir oyun oynadı...Kondisyonu çok iyi olmasa da tecrübesi ile bu maçın iyi oyuncularındandı...Bu maçta da görüldü ki Sivassporun Adem in yerine ondan daha iyi bir oyuncuya ihtiyacı var...Adem bence sivasporda devrini tamamladı..Boye geçen maçın aksine bu maçta daha iyi oynadı...Cicinho bu maçta Boye yi daha çok rakibin süratli oyuncularına karşı defansif olarak oynattı...Boye kademelere de girerek ilk yarı rakibin hızlı oyuncularına hiç fırsat vermedi..Cicinho daha ofansif bir oyuncu;ama yaşından dolayı defansif özellikleri aksayan; zaman zaman da hızlı oyuncuları kaçıran ve penaltı yapan da bir oyuncu...Sergen bundan dolayı John Boye ile başladı..İç sahada daha çok Cicinho yu ile başlar diye düşünüyorum...Ziya sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen golünü de atarak elinden geleni yaptı...Baralles takım kaptanı siyahi oyuncu ile maç boyunca iyi mücadele etti...Hakemin siyahi oyuncunun kasti faullerine göz yumması en büyük hatasıydı..Kaleci bu maçta da fena oynamadı;2-3 tane net pozisyonu çıkardı...Golde hatası yoktu..Batuhan oyuna son 15 dakikada girdi uzatmalarla birlikte 19 dak. oynadı oynamasına da oyunda varlığı ile yokluğu hiç belli olmadı...Umarsamaz futbolu beni sinir etti...Batuhan bilmeli ki forma artık aslanın karnında değil,midesinde;koşmazsa,mücad ele etmezse kadroya hep yedek başlayacak;sadece son 20 dak. ve kupa maçlarında oynayacak...Batuhan bence Rize nin santraforu Kuweike yi iyi izlesin;adam 90. dak. da bile koşup pres yapıyordu...Sivasspor bence takım oturdukça,yeni gelenler forma girdikçe daha iyi olacak...Sergen artık yedek kulübesine daha rahat bakacak;çünkü kulübede bekleyen çok klas isimler olacak...Puan puandır umarım iç sahada kaybedilen puanları telafi ederiz..

adres58
13.09.2015, 21:10
Abi Dani Abalo'yu hic mi begenmedim , yada begenmedigin yönlerini bir acikla merak ettim , Baralles bence beslenmesi gerekiyor Cicinho ile birlikte daha iyi isler yapacaktir, Ayrica Kone Cicinho'nun girmesiyle beraber daha iyi oynadi...

Cicinho yoksa sagbek'de Cagatay oynamali. John Boye kötü oynamadi ama ortalarda yapamadi.

Beslenemeyen oyuncu dedin işte... Bir beslensin ona göre yorum yaparım.. :D

58Yiğidoo58
13.09.2015, 21:53
7.Haftada gelende gidende belli olur. Lakin şu an tek sıkıntı gol yedikten sonra ve gol attıktan sonra soğukkanlılığını koruyamayan sivasspor. professiyonelliğe yeni imza atmış futbolcu gibiler.

Maça gelince tek hata boye'yi alan hoca yiğiti defansa çekmeliydi. Yiğit incedemiri almalıydı bu da zaten tek alternatifi idi. Bir anlık boşluktan yararlanılıp gol attılar.

sebasteia
13.09.2015, 22:00
Takim tas gibi, onumuzdeki hafta en az on bin kisi tribunde olmadan taraftarin elestirmeye hakki yok!

MeD_Turc
13.09.2015, 22:04
Bir Bulent uygun bulamadıkya la .......

5sekız
13.09.2015, 22:23
BARELLES HER AN KACA BILIR SIVAS DAN BI KAC TOPCU İSTEMIYOR 11 DE OLMASINI

sebasteia
13.09.2015, 22:23
Takim iyi, kone gunun surprizi oldu. Hem fizik gucu yuksek hem teknigi ve oyunu okumasi iyi. Barrales mucadeleci, dani fena degil, John boye tatli sert.

Eskiler de biraz iyi olsaydi iki tane atar, bu maci alirdik.

Bir soz de batuhan'a, on bes dakika oyunda kaldin, yapabileceginin hepsi bu mu dostum? Senden cok daha fazlasini bekliyoruz ama sen bizi yaniltiyorsun.

calipso
13.09.2015, 22:34
Sergenin cicinho yu oyuna almasıyla golü yedik.. Çok gereksiz bir hamleydi bu adam işi bilmiyor.

Kokomo
13.09.2015, 22:44
Maçı 90 dk. izledim.

Görüşlerimde hiç bir değişiklik yok.

Bu sene bizim takım bu hali ile NET KÜME DÜŞER !

Çünkü geçen sene ki gibi çok kötü olan bir 3 takım yok bu sene ....

onur0634
13.09.2015, 22:55
Bazıları yine hocayı göndermeye başlamış...

onur0634
13.09.2015, 23:01
Takım fena değil hemen hocaya atıp tutmayın... Abalo barraless kone birde bu isimlere eneramoyu dahil edecek olursak iyi bir kadromuz var hemen karamsarlık havası yaratmayın.Konya maçında alacağımız 3 puan işin rengini ve gidişhatı değiştirir sabırlı olun...

onur0634
13.09.2015, 23:04
Birilerinin artık Atıfa haddini bildirmesi gerekiyor...Takıma zarar veriyor...Hiç kimse vazgeçilmez değildir...Takım oynuna ve yapısına uymuyor...

ezelşener
13.09.2015, 23:35
Bu takımda Miadı çoktan dolmuş.Aldığı her topu geri pas veren Kaptanlık haklarını SAVUNAMAYAN.Kale önünde sorumluluk alıpta Topa bile vurmayan ve Kimden torpilli olduğunu anlayamadığımız ADEM KOÇAK bu takkmda olduğu sürece 3 Puana hasret kalırız.Ayrıca bu nasıl nir takımdırki 45 Dk 10 kişiye karşı oynuyor ve 2.golü atmak istemiyor ve geri çekiliyor.bu takımda bir sorun var vee liğin en kötü takımı ( konenin yanında kadir olssydı taş gibi bir orta saha olurdu ) bu takım konyayıda zor yener😡😡😡

Soyözen
14.09.2015, 05:20
Maç sonu açıklamasına göre Sergen boyu kısa diye Cicinhoyu kesmiş... Valla onu bunu bilmem ama Ciciyi kustururse Sivas Sergeni affetmez.

Koneyi beğendim. Yekta toparlarsa muhtemelen o bölgede Kone Yekta ikilisini görürüz. Batuhan neden girdi anlamak mümkün degil, sanki Barralese top geldi de atamadı gibi çıkması çok anlamsızdı. Hakan Özmert değişikliği de anlamsızdı. Cici ise zaten 11de olmalıydı. Velhasıl Sergen Hocayı bu hafta hiç beğenmedim.

Aatif, Dani Abalo, Barrales üçlüsü kampı birlikte geçirmiş olsalardı fişek gibi olurlardı. Bu üçlü arasında uyum artarsa gol yollarında rahatlarız. Bu arada Burhan yerine Erkan Kaş fikri hoşuma giden tek şey Sergen Hoca tarafında.

B.DUMANLI
14.09.2015, 06:36
Yorumlari okudum cogunluk Rize´nin eksik kalmasina ragmen onlari yenemeyisimize deginmis.Rize belki 10 kisi kaldi ama biz 10 kisiye ragmen sahada eksiktik.Herseyden önce kenarda bir Sergen adinda ne yaptigini bilmeyen takimi sahaya sürerken bazi kisilere iltimaz gecen bir tipik Türk hocasi görünümü sergiledi.

Senin ekinde Beykan diye genc bir oyuncu var.Rakip defansi hataya zorlayan bir sitili var bu oyuncunun sen onu sahaya almazsan,Cicinho´yu keser, Batuhan,Aatif ve Adem´den beklenti icerisine girersen ,Sergen hoca kusura bakma ama sen bu isi bilmiyorsun demektir.Lig maratonu 34 hafta Batuhan iki mac perfonmans gösterecek diger haftalar yatacaksa olmaz olsun öyle Batuhan.

Sivasspor´un yerinde baska bir takim olsaydi Rize´den 3 puani alir gelirdi.Sergen hoca kafasini degistirmedigi sürece bu sekilde puan kayiplarina devam edecek olursa istifa sesleride yakinda yükselir.Sahaya cikan takim eksik cikiyor.Bir kac mac Aatif´a forma verilmesin bak Sivasspor nasil düzeliyor.Kadromuz artik alternatif´li.Böyle bir kadroda Adem´i,Ziya´yi ve Aatif´i önümüzdeki macda kadroya alma galibiyetle tanis.Aatif´la ayni ülkeden olan Mehdiyi´de kadrodan uzak tut bak Sivasspor nasil sahlaniyor.Sivasspor´un elinde hersey varda ,bu kadrodan bir takim yaratip sahaya cikaramayan hocasi yok....

teknik
14.09.2015, 07:04
Ben okuduğum yorumların aksine Sergen Hocayı bu hafta çok başarılı buldum. Sağlam bir defan ki Cici-Boye tercihi % 100 doğru olduğunu zorunlu değişiklikte gördük. Erkan,Abalo,Kone tercihlerinin doğruluğu görüldü. Oyun kesinlikle doğru stratejideydi. Atıfın bencilliği olmasa maç farklı olurdu. Atıfı devşirebilirsek İlk 8 içerisinde olacak takımımız var. Umut varım. İnşallah beni yanıltmayacaklar.

Kizilirmak58
14.09.2015, 07:16
yarım saat 10 kişi kalmış takımı yenemiyorsa bir takım teknik direktörün oyunu taktik olarak oynayamamış olmasındandır. sergenden de b ir cacık olmaz sergen efendi öyle tvde atıp tutmaylam olmuyor bu işler...

Abdullah DuMaN
14.09.2015, 08:00
Savunma çok disiplinsiz belkide ligin en kötü topunu biz oynuyoruz takım biran evvel kendine gelmeli adamlar nerdeyse 10 kişi ile galip gelecekti

ReFRaCToRY
14.09.2015, 08:16
İlerde Barrales gibi geçen sezon attığı gollerin %80'ini kafayla atmış bir oyuncumuz varken sağ bekte neden Cicinho yok, Burhan neden ilk 18'de bile yok derken maç başladı. Maça yine tutuk başladık. Sonra Erkan KAŞ ile biraz kıpırdanmaya başladık ki beraberinde gol geldi. İkinci yarı Rize mağlup olmanın getirisiyle agresif bir oyun sergiledi ve 10 kişi kaldılar. Buraya kadar her şey istediğimiz gibi. Fakat Kırmızıdan itibaren başladı Sergen Hoca'nın yanlışları. 10 kişi kalmış rakibini zorlayacak bir oyuncuyu (Abalo) kırmızının hemen ardından neden oyundan çıkartırsın? Hadi çıkarttın da Hakan ÖZMERT kimdir, nedir? Yekta'yı al, Mehdi'yi al bari de kontra da Aatıf'dan başka ileri top taşıyabilecek adamın olsun. Sadece Aatıf'ın üstüne bindiriyorsun yükü, e o da insan kesiliyor bi süre sonra. İddia ediyorum Aatıf'ı kilitlemeyi başaran her takım bizden 3 puanı rahatlıkla alır. Sen Abalo'yu çıkarıp Hakan'ı oyuna alarak takıma resmen defansa gömülün diyorsun. Ya zaten iki tane defansif orta sahan var oyunda (Kone, Adem) 3.'yü ne diye sokarsın artık? E takım da senin mesajını aldı gömüldü geri ve sonucunda 10 kişi kalan rakibin karşısında üstünken verdin maçı ellerinle. Bi de çıkmış sonradan oyuna giren oyuncular takıma daha fazla katkı vermeliler diye yorum yapıyorsun, bıktık artık sadece oyunculara suç bulmandan bu oyuncuları sen getirdin bu takımı kurmak senin elindeydi. Senin de kredin tükeniyor Sergen Hoca.

4eylul58
14.09.2015, 08:36
nedir bu kweuke yle gekas tan cektigimiz.
her mac gol yemek zorundamiyiz biz bu oyunculardan. biriside tutsun sunlari...

Nihat5858
14.09.2015, 09:44
İlerde Barrales gibi geçen sezon attığı gollerin %80'ini kafayla atmış bir oyuncumuz varken sağ bekte neden Cicinho yok, Burhan neden ilk 18'de bile yok derken maç başladı. Maça yine tutuk başladık. Sonra Erkan KAŞ ile biraz kıpırdanmaya başladık ki beraberinde gol geldi. İkinci yarı Rize mağlup olmanın getirisiyle agresif bir oyun sergiledi ve 10 kişi kaldılar. Buraya kadar her şey istediğimiz gibi. Fakat Kırmızıdan itibaren başladı Sergen Hoca'nın yanlışları. 10 kişi kalmış rakibini zorlayacak bir oyuncuyu (Abalo) kırmızının hemen ardından neden oyundan çıkartırsın? Hadi çıkarttın da Hakan ÖZMERT kimdir, nedir? Yekta'yı al, Mehdi'yi al bari de kontra da Aatıf'dan başka ileri top taşıyabilecek adamın olsun. Sadece Aatıf'ın üstüne bindiriyorsun yükü, e o da insan kesiliyor bi süre sonra. İddia ediyorum Aatıf'ı kilitlemeyi başaran her takım bizden 3 puanı rahatlıkla alır. Sen Abalo'yu çıkarıp Hakan'ı oyuna alarak takıma resmen defansa gömülün diyorsun. Ya zaten iki tane defansif orta sahan var oyunda (Kone, Adem) 3.'yü ne diye sokarsın artık? E takım da senin mesajını aldı gömüldü geri ve sonucunda 10 kişi kalan rakibin karşısında üstünken verdin maçı ellerinle. Bi de çıkmış sonradan oyuna giren oyuncular takıma daha fazla katkı vermeliler diye yorum yapıyorsun, bıktık artık sadece oyunculara suç bulmandan bu oyuncuları sen getirdin bu takımı kurmak senin elindeydi. Senin de kredin tükeniyor Sergen Hoca.

Mehdı kadroda yok burhan sakat cıcınho Sergen hoca kesmışsın nıye kesmışsın bılen yok sankı yıldızlar takımımız bıde en ıyı adamı kesıyor verdıgı röportaj çok yanlış bencede futbolculara suç bulana kadar kendıne bak

Nihat5858
14.09.2015, 09:45
Birilerinin artık Atıfa haddini bildirmesi gerekiyor...Takıma zarar veriyor...Hiç kimse vazgeçilmez değildir...Takım oynuna ve yapısına uymuyor...

Atıfın bu takımda kalması bıle hata cıcınho yerıne onun yedek kalması gerekıyordu yolda fılan karşıma çıksa ıkı çıft lafım var adam kendını ne sanıyorsA

fark58
14.09.2015, 10:22
En göze çarpan olay, Cicinho'nun yedek kalması.

Futbolcu kalitesi olarak bi sıkıntımız olmamakla birlikte taktiksel hataların mağlubiyeti getirdiğini düşünüyorum. Bir türlü skoru korumayı ya da farka gitmeyi beceremiyoruz.

Setkus, Kone, Erkan Kaş Barrales'in performansları iyiydi. Abalo istekliydi.

Adem Batuhan ve daha niceleri...

Bu maçta puan kaybetmemizde konuşulacak en son unsur.

fark58
14.09.2015, 10:23

Futbolcu kalitesi olarak bi sıkıntımız olmamakla birlikte taktiksel hataların beraberliği getirdiğini düşünüyorum. Bir türlü skoru korumayı ya da farka gitmeyi beceremiyoruz.

Bu maçta puan kaybetmemizde konuşulacak en son unsur

skep06
14.09.2015, 10:58
Sergen Hoca takımdaki fizik gücü düşük, defansa yardım etmeyen oyuncuları kenarda bekletti veya kadroya almadı.
Orta sahayı kalabalık tutup top rakipteyken herkesin topun arkasına geçtiği deplasmanda oynamamız gereken futbolu oynattı.
Planlarda tuttu rakibe karamboller ve uzaktan atılan şutlar dışında pozisyon vermedik.
John Boye sakatlanıp çıkmasaydı o golü de yemezdik.
Ben genelin aksine takımı iyi buldum.Taktik yerindeydi takım güçlüydü.
Eksiğimiz ileride etkili kontratak yapacak top tutacak forvetti.Barrales ve Batuhan bu stilde oyuncular değil.Umudumuz Enaramonun form tutup formayı alması.

triper58
14.09.2015, 11:29
Ben Barrales'i beğendim adamı tekme tokat dövdüler hakem sesini çıkarmadı ama o her hava topunda bir müdahalede bulundu Rize'nin defansındaki o iki izbandudu sineğe çevirdi.Biri dayanamadı kontrolü kaybetti kırmızıyı gördü.Hocanın çıkarmaması lazımdı yanlış yaptı sahadan en son çıkacak adam Barrales'ti.Batuhan girdikten sonra bütün toplar Rize'de kaldı.

Barrales ile Eneramo'yu birlikte oynatırsak rakip defansı maymuna çevirirler.Biri yerden biri havadan üç büyükler dahil dayanabilecek bir defans yok ligde.

ezelşener
14.09.2015, 11:29
. Ademin yanında yöresinde kimse yokken boyuna geri pası vermesi, Demişsin kardeş sonuna kadar haklısın.Bu Ademin Miadı Dolmuş.bitmiş.artık geregi yapılmalı.Adem seneye PTT 1 de bile zor oynar.Konenin yanına bundan sonra Mehdi Taul oynamalı.Eger bu takımda CİCİ yedek kalıyorsa ADEM KoÇAK kökten tedek kalmalı.Kadiri gönderip bu Ademi tutmak kimin aklı ve torpili.Her aldığı topu geri oynar defansı zora sokar.Adem Koçak orta saha oynadıkça bu takım 3 puanı zor alır.Alırsada işte böyle denas oyuncularımızın attığı gollerle alır ( geçen Hafta Boye.Bu hafta Ziya ) takım bitik ve bunu sadece sergen görmüyor.

Kokomo
14.09.2015, 11:35

Doğru tespitler, bravo, katılıyorum ...

Ferhat06
14.09.2015, 11:50
Setkus'u beğendim hepimizi yanıltıyor inşallah.Abalo ve Hakan'dan hiç umudum kalmadı.Eneramo'yu bekliyoruz.Taşlar yerine oturuyor Ziya ilk maçı olmasına rağmen iyiydi.Yekta ve Burhan da form tutarsa daha iyi oluruz.

pover58
14.09.2015, 11:54

Futbolcu kalitesi olarak bi sıkıntımız olmamakla birlikte taktiksel hataların beraberliği getirdiğini düşünüyorum. Bir türlü skoru korumayı ya da farka gitmeyi beceremiyoruz.

Bu maçta puan kaybetmemizde konuşulacak en son unsur
kötülerin arasıda atıf neden yok en berbat iki adam biri atıf digeri adem adem adem.hocanın taktik becerisi sıfır adem ve sergenle 3 puan zor görünüyor.bizmi başka maç izliyoruz bu hocalarmı başka atıf zarar veriyor takıma degişmiyor adem kısa paslarla hücum yaparken hücum yiyor uz takım yoruluyor emekler boşa gidiyor kadiri çok arayacagız böyle giderse orta sahada çok adamımız var ademde ısrar neden atıf neden kesilmiyor cicinho yedek kalırken atıfın süreki 90 dk oynaması bence aptallık.

Ferhat06
14.09.2015, 12:08
Adem konusunda siz haklısınız;desteğimi çekiyorum.50 model kamyon gibi top oynuyor.

umitfidan
14.09.2015, 12:12
kötülerin arasıda atıf neden yok en berbat iki adam biri atıf digeri adem adem adem.hocanın taktik becerisi sıfır adem ve sergenle 3 puan zor görünüyor.bizmi başka maç izliyoruz bu hocalarmı başka atıf zarar veriyor takıma degişmiyor adem kısa paslarla hücum yaparken hücum yiyor uz takım yoruluyor emekler boşa gidiyor kadiri çok arayacagız böyle giderse orta sahada çok adamımız var ademde ısrar neden atıf neden kesilmiyor cicinho yedek kalırken atıfın süreki 90 dk oynaması bence aptallık.

Aatıfın yedeği beykan, beykan duzelmeden aatıf yedek kalmaz. Sağ kanatta bencede cicinhonun yedek olması saçmaydı. Cicinho burhan uyumu formda olmasalar da yetiyordu bize

A.Turan Korkmaz
14.09.2015, 12:49
10. Haftaya kadar sabır demiştik. Takım o vakte kadar anca oturur, istikrarsız sonuçlar olabilir.
Sergen, Rizespor'u iyi analiz etmiş, kafa yormuş. Kadroda beklenmeyen değişikliklere gitmesinin haklı sebepleri var.
1) Rakipler Sivasspor'un oyun sistemini çözdüler.İyi tedbir alıyorlar. Yeni Şeyler yapmak şarttı. Artık 'Atıfla Burhanı kilitle tamam' devri bitti.
2) Bazı Oyuncuların takım savunmasına katkıları çok az. Top bizdeyken çalışıp,rakipteyken katkıları yeterli olmayanlar var. Dinlenmeleri gerekenler. Hatta bazıları 'Nasılsa yerim garanti' diye düşünüyor olabilirdi.
Yani hocanın rotasyon uygulamasını doğru buldum. Ikinci Yarıda ,gol yemeyi beklemeden ,gereken değişikliklerin daha erken yapılmasını beklerdim.
Ayrıca:
-Adem artık kondisyonunu 90 dakikaya yaymak zorunda. Çünkü, Kadir Bekmezci gibi olması bekleniyor. Yediğimiz golde defansa yardıma yetişip Kweuke'yi rahatsız etmesi gerekirdi.
-Batuhan bu formsuzlukla formayı ancak kupa maçında görür.
-Kimsenin forması garanti değil mesajı alınmıştır.

triper58
14.09.2015, 12:53
Kadir'i harcadınız;Hakan'ı gönderdiniz; Adem'i yedirmeyiz.
Yekta'yı Hakan'ı Mehdi'yi Orhan Gülle'yi gördük.Bir tek Yiğit oynamadı onunda ofansif olarak zayıf olduğu biliyorum.Önümüzdeki maç Kone Mehdi denenebilir ondan da pek bir şey çıkmaz görürsünüz.

ezelşener
14.09.2015, 12:55

en berbat iki adam biri atıf digeri adem adem adem.hocanın taktik becerisi sıfır adem ve sergenle 3 puan zor görünüyor.bizmi başka maç izliyoruz bu hocalarmı takımı degişmiyor adem kısa paslarla hucum yaparken hucum yiyoruz takım yoruluyor.emekler boşa gidiyor.Kadiri çok arayacagız.o kadar orta saha varken bu Adem ısrarı niye. Ellerine Sağlık kardeş AYNEN katılıyorum.BU ADEM KOÇAK ın torpili kimden.(Maçı canlı ve Tv lerden izlerken 3.4 tane genç arkadaş.Topu Ademe geldigi anda tazahürata başlıyorlar ne diye Biliyormususnuz.:HOOOPP ADEMMMM GERİ YE diye ve Ademde sanki duymuş gibi topu hemen geriye veriyor.YETEr Adem efenedi YETERRRRRRRRRRRRRR

savaş2
14.09.2015, 17:34
***Cone cok iyi ama ,Sergen ve seso bu takımda olduğu surece 3 puanı ancak on macda bir goruruz.

Ferhat06
14.09.2015, 20:17
Günümüzde futbol basketbola benzemeye başladı;kenar yönetimi birebir oyunun içinde adeta 12 adamla oynanıyor.Sergen hoca 'ağır ol molla desinler' ilkesini bir tarafa bırakıp oynanan futbola katılması lazım.Mesela Biliç böyleydi keza Hikmet Karaman öyle.

cengo64
14.09.2015, 20:59
Ademi ayağı kırık olmadıkca neden her mac banko oynatıyorsun sorusunun cevabı olarak'Adem çok iyi adam' derseniz,takımınız mahalle takımı olur.Ademin profosyonelliğini efendiliğini biz de seviyoruz ama kardeşim Adem le orta sahayı geçmekte zorlanıyoruz.Bu dediğimize katılmıyorsanız Adem in kaç pası geriye ve yana oynadığını sayın lütfen.Sırf bu maçta 3 tane hayati top kaybı vardı ki dua edin hiçbiri tabelaya yansımadı.Umarım önümüzdeki hafta Cici yerine gecer Boya Kone nin yanına gelir.Hatta Atıf ın yerine Yekta en azından 1 yarı oynatılıp Atıf ın kulağıı çekilirse takım için çok olumlu olur.Konya maçından umutluyum.Setkus da artık gol kurtarmaya başladı en azından ama yine de gelen hava toplarından hala korkuyorum.Şeytanın bacağını bu maçta kırarsak önümüz açıktır.

cengo64
14.09.2015, 21:41
Haa Sergen göreve geldiğinden beri Ademsiz oynadığımız 1-2 kupa maçı vardı.Onları da kazanmıştık.Gecen sezonun en uzun süre forma giymiş oyuncusuydu bu yaştaki adam.Aslında fizik kurallarına da aykırı bir durum bu.

Kokomo
15.09.2015, 11:40
Adem konusunda siz haklısınız;desteğimi çekiyorum.50 model kamyon gibi top oynuyor.

Ben 3 yıldır " Bu ADEM son derece yetersiz, etkisiz ve kötü " derken , herkes bana kızıyordu. Siz de dahil :)

İnşallah sizlerin gördüğünü Sergen Hoca da görür ...

onur0634
15.09.2015, 13:41
Ben Barrales'i beğendim adamı tekme tokat dövdüler hakem sesini çıkarmadı ama o her hava topunda bir müdahalede bulundu Rize'nin defansındaki o iki izbandudu sineğe çevirdi.Biri dayanamadı kontrolü kaybetti kırmızıyı gördü.Hocanın çıkarmaması lazımdı yanlış yaptı sahadan en son çıkacak adam Barrales'ti.Batuhan girdikten sonra bütün toplar Rize'de kaldı.

Barrales ile Eneramo'yu birlikte oynatırsak rakip defansı maymuna çevirirler.Biri yerden biri havadan üç büyükler dahil dayanabilecek bir defans yok ligde.

Barrales ve eski gücünde olan Eneramo için geçerli olabilir bu tesbitin:)

Ferhat06
15.09.2015, 14:51

tekme tokat döğdüler veee kasığına bastılar kramponla ama hakem eyyam yaptı,görmedim ayağına yattı.