Orijinalini görmek için tıklayınız : ZTK/ Maçı Değerlendirelim

Besyo_cu
22.09.2015, 18:51
http://resimzade.com/Show.html?i=46175&token=68398 (http://resimzade.com/Show.html?i=46175&token=68398)

3 topumuzun direkten döndüğü 1 de penaltı kaçırdığımız maçta kendi sahamızda Diyarbekirspor'a 1 - 0 yenilerek Türkiye Kupasından elendiğimiz maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Kupadan elenmemizin Sebebi Sizce Nedir ?

yerliturkuaz
22.09.2015, 18:53
Takımda arpası fazla gelen oyuncular var ya yönetim kadro dışı bıraksın yada Sergen gerekeni yapsın gidişat hiçi iyi değil çünkü...

metee58
Ligde başarı yok kupada başarı yok sabredelim dedik ama sonu yok acilen yönetim duruma el atmalı

calipso
Tek cümle
Yediğiniz paralar zehir zıkkım olsun
Helal etmiyorum.

sefacoban58
22.09.2015, 18:55
Sergen istifa!!!! sergen istifa etmezse geleck tatil(kisin) fener - sivas macina gitmiyecem. YETER neler cekiyoruz biz buralarda!!! zarasporun rakibini bile yenemiyoruz, kimi yenecez. sergen gitmezse 1 Mersin 2 Sivas

Travis Bickle
teknığe taktıge gırmeye gerek yok gecen senekı tuzlaspor maçı 1 bu maç 2 sıvasspor tarıhıne kara leke olarak gecen maçlardır sorumluların bıletı kesılmelıdır yeter artık

bu takımı sergen hoca kendısı kurdu belkı ıstedıgı oyuncular alınmamıs olabılır fakat gıden oyuncuları kendı gonderdı alınan oyunculara bılgısı dahılınde okey dıyen transferlere ızın veren yıne sergen hoca hazırlık kampındada takımın basındaydı bu rezıllıgın sorumluları sergen yalcın ve ekıbıdır

ekıbıyle bırlıkte sergen yalçın derhal ıstıfa etmelıdır ıstıfa etmıyolarsa gorevlerıne son verılmelıdır

34yigido34
Bu maçın neyini degerlendirek tek kelimeyle rezillik

münihli_58
Futbolculara soruyorum: Amaciniz ne?
Sergen Yalcin'i bundan sonra desteklemiyorum

Kamil Grosicki
22.09.2015, 18:57
Ulan yekta kadar lakayit gereksiz bi adam olamaz 5. dakikada bomboş dışarı vurdu son dakikalarda ayağının arkasıyla topa vuruyo indirip vursa gol gereksiz herif ya durduk yere sinirlendim

çorluluyiğido
22.09.2015, 18:58
sergen istifa.bundan sonra durursan aldığın para haram zıkım zehir olsun sana

Murad_Kelleci58
22.09.2015, 19:01
Sergen Yalçın'ın transferde istediği oyuncuların alınmamasını bu şekilde takımı sabote ederek gösteriyor..

İlk yarı sonucu alamamış favori bir takımın hocası ikinci yarıya iki değişiklikle başlamalı.. Son dk da yediği golü Abalo'mu çıkaracak Sergen efendi..

Takımı yakmaya devam et.. Yönetim sende seyret.. Alkışlıyorum sizleri.. Yazıklar olsun..

baliliiiiii
22.09.2015, 19:02
en cok neye üzülüyorum ligde oynayamayan oyuncular icin kendilerini gostermeleri ve körelmemeleri icin önemliydi elenince oda gitti en iyi mehdi ve korcan oynadi mehdi fiziken biraz güçlü olsaydi ligin tozunu*attırırdi. 11 de devamli oynamasi gerekir.

schahin
Bence de sergen istifa etmeli derhal

shang
bizim gibi kaliteli bir camiaya yazık oluyor ! söylenecek çok az şey kaldı ...

Travis Bickle
ayrıca burhanın durumu arastırılamalı bılegındekı ve kolundakı renklı şeyler hoş değil

otceken58
22.09.2015, 19:03
Büyük bir heyecanla Sergen'in istifasını bekliyorum inanın o Zaman bu maça üzülmeyeceğim

legolass
acilen sergen istifa etmeli hayır gelmeyecegi cok belli gecen sezondan beri hazirlik maclari dahil 19 mac kazanamadik. ayrica bazi oyuncular takımı sabote ediyor baslarinda batuhan var. is isten gecmeden eger ligde kalmaya devam etmek istiyorsa mecnun bey macera aramayip tecrubeli birini getirmeli takimin basina.Gőnül isterki BÜLENT UYGUN GELSİN.

sare1972
Şöyle Hikmet Karaman gibi topçu ile koşacak bir hocamız olsa :)

fedayi
22.09.2015, 19:04
işe yaramayan transferler penaltı atamayan milli takım oyuncusu Batuhan,üç büyüklerden gelen yekta kurtuluş oldukça bizde başarı olmaz beyler burda sergene değil iyi transfer yapmayan yönetime karsı bi tepki oldu çok iyi oldu diyarbekir gol atarak bizim oyuncuları büyük bi yükten kurtardı yekta kurtuluşun kendine gelmesi için acill kadro dışı kalması lazım maçta ki genel durumu gözönüne alınırsa

mühendisburak58
tek zoruma giden diyarbekirspora elenmemiz herhangi bir amatör takıma elensek daha iyiydi. artık tek hedefimiz her sene olduğu gibi LİGİ 15. BİTİRMEK.

Murad_Kelleci58
Futbolculara soruyorum: Amaciniz ne?
Sergen Yalcin'i bundan sonra desteklemiyorum

Asıl Sergen'e sormak gerekli.. Sergen amacın ne..? Hani PAF takımıyla ZTK'da mücadele edecektin.. Ya sana millet biryerleri ile gülüyor.. Magazinci Sergen..

mksivas
22.09.2015, 19:05
defol gıt sergen yuh olsun sanda batuhanada yektayada yıgıttede erkanna dahepınıze yuh olsun dıyerbekırın kurtlerı ne kapımızın onunde boyun egdırdınız yonetım dahıl hepınıze yazıklar olsun defolun gıdın sıvastan sızde sıvası temsıl edecek yurek yok takım gol atamıyor sen sergen bol bol altılı oyna tv bol keseden atıyordun sımdı cık ızah et bakalım yuh yuh yuh yuh yuh yuh yuh yuh yuh

baliliiiiii
22.09.2015, 19:05
Nerde o eski Mehmet YILDIZ'lı Pini Felix BALiLi'li Hervé TUM'lu mac ayirt etmeden acaba kactane atariz dediğimiz maçlar
Ahhhhh Ahhhhh.... SiVASSPORUM.

Besyo_cu
22.09.2015, 19:09
Maçı izleyen birisine hangisi 3. lig takımı diye sorsan yeminle ayırt edemezdi.

İlk 11'de Ümit Kurt ve her ne kadar son haftalarda formasını Ziya Erdal'a kaptıran Erkan Kaş harici ilk 11'de oynayan oyuncumuz yoktu. Bu kadar yedek oyuncudan sadece Çağatay harici ilk 11'de oynamak için göze batacak bir performans gösteren oyuncunun olamaması da şaşılacak bir durum.

Mecnun Başkan'ın ne yapıp edip bu kötü gidişi bir çare bulması lazım, Sergen YALÇIN ile konuşup acil bir toplantı yapması gerek.

Takım artık kaybetmeye alışmaya başladı, bu bir takım için çok ama çok tehlikeli bir durum bakalım Mecnun Başkan ne yapacak. Yapacağı iş hem kendi hemde Sivasspor'un Süper Lig'deki konumunu belirleyecek...

mksivas
22.09.2015, 19:11
derhal sergen ıstıfa ıstıfa ıstıfa

Soyözen
22.09.2015, 19:12
Bu sene hazırlık maçları dahil toplam 13 maçta galibiyet yüzü göremedik. Konuşacak değerlendirecek bişey göremiyorum.

Morten58
22.09.2015, 19:14
Yekta Kurtulus ve Batuhan gitsin Istanbula... Birsürü takim var orda...

otceken58
22.09.2015, 19:14
Sergen'in maç sonu açıklamalarını seyrettim şimdi Ada'm diyorki çiftlik buldun bırakmam aynen dediği bu :((

karamik
22.09.2015, 19:16
Gram üzülmüyorum elenmek en hayırlı olan Seçenek değmiyor geçen seneden hepimiz gördük Takım'ı yıpratmanın alemi yok figüran olmak Anlamsız tebrikler Sergen en iysini yaptın maç sonu futbolcular sahtekar diyen taraftara anlam veremedim 30 hafta daha var bu şekilde mi motive edeceksin futbolcunu

fedayi
22.09.2015, 19:21
Sergen Yalçın'ın transferde istediği oyuncuların alınmamasını bu şekilde takımı sabote ederek gösteriyor..

İlk yarı sonucu alamamış favori bir takımın hocası ikinci yarıya iki değişiklikle başlamalı.. Son dk da yediği golü Abalo'mu çıkaracak Sergen efendi..

Takımı yakmaya devam et.. Yönetim sende seyret.. Alkışlıyorum sizleri.. Yazıklar olsun..

yahu milli takıma çağırılmış bir oyuncu (kaliteli diyebiliyosak eğer) penaltı atamıyosa suç sergenin mi yada burhanın hem lig maçında hem kupa maçında kaleciyle karsı karsıya kalıp gol atamıyosa suc sergenin mi sergen yedeklerle çıkarak yönetime büyük bi tepki gösterdi aldığınız oyuncular ve sonucu diye ama senelerdir yönetimin yaptığı kalitesiz transferler ve taraftarın çektiği sıkıntı ve eziyetler haddi hesabı yok

50sekiz
22.09.2015, 19:21
Macin sadece 2. yarisini izleyebildim...

Kendi liglerinde 4 puanli iki takimin macinda 3. ligi takimi deplesmanda kazandi ve tur atladi.

Iki takimi da tanimayan birisine maci izletsen bunlardan hangisi süper lig hangisi 3. lig takimi diye sorsan bilir miydi acaba? Herhalde kirmizi takim derdi..

otceken58
22.09.2015, 19:22
Gram üzülmüyorum elenmek en hayırlı olan Seçenek değmiyor geçen seneden hepimiz gördük Takım'ı yıpratmanın alemi yok figüran olmak Anlamsız tebrikler Sergen en iysini yaptın maç sonu futbolcular sahtekar diyen taraftara anlam veremedim 30 hafta daha var bu şekilde mi motive edeceksin futbolcunu

Onların bizi motive ettiği kadar ancak elimizden bu geliyor ligdeki 30 haftanın ne olacağı bugünden belli değil mi sizce ???

sivas58yigido
22.09.2015, 19:24
Mactaydim 80.dakikada ciktim kimin ne yaptigi belli degildi diyarbekirspor sanki 1. Lig takimi gibi oynadi bizimkiler lay lay lom ciddiyetsiz bir sekilde oynadik.bazi futbolcular bu takima yakismiyor .penaltiyida atamiyorsan koca kaleye biraksinlar gitsinler...

xir
22.09.2015, 19:55
Sergen Bey'e ve muhteşem ekibine teşekkür edilip takımın başına Mustafa Denizli getirilmelidir..hemde yarın ilk iş olarak,köy görünüyor çünkü.

34MUAMMER58
22.09.2015, 20:02
Şanssızlık,beceriksizlik,lakay t oyun,teknikten taktikten bi haber oyun anlayışı,hakemin penaltı ikramına rağmen kazanamamak,sivasspora yakışmadı,2.ligin 2.liginde oynayan takım başabaş ,dişe diş oynadı , 2 takım arasında öyle çok kalite, kalibre farkı yoktu,bazen böyle sonuçlar olabiliyor,fb pendiğe eleniyor,bu tür takımlar kendilerini göstermek için çok iyi motive olabiliyor ,üzüldüğüm nokta , haftalar süren galibiyet hasretine 2.lig takımı karşısında bile son verememek,takımda zamana ve oyuna ihtiyacı olan futbolcular için iyi bir fırsat olan kupaya ilk maçta veda etmek,yedek oyuncuları beğenmedim,bunların hiçbiri süperligde oynayacak adam değil,batuhanın penaltı atışındaki lakayıtlığı,burhanın memleketinin takımına adeta gol atmamak için beceriksizliği,mehdinin müsait pozisyonlardaki güçsüz ,isabetsiz şutları,yektanın antrenmanda bile yapılmıyacak lakayıt topla oynaması canımı sıktı,SERGEN HOCA yada artık lafım yok ,bu kadar yedekle başlanmamalıydı,sayesinde galibiyeti unuttu takım,Takım bundan daha yetersiz kadroyla takır takır top oynuyordu,şimdi onuda yapamıyoruz,belki zorlu lig maratonunda futbolcular yorulacaktı,kupayı zaten bize yedirmiyorlar ,kupayı kazanacağız derken sakatlıklar verebilir ,ligdede zorlanabilirdik,bu açıdan bakmakda lazım,hocada ve bazı oyuncularda heyecan kalmamış ,yada bana öyle görünüyor,ligin başındayız da,acilen yönetim ,teknik heyet ve futbolcuların biraraya gelip durum değerlendirmesi yapması gerekiyor,gönülsüz olan,bu lige ve sivasspora küçük gelen ,istenilen performansı gösteremeyen oyuncularla devre arasında yolları ayırıp daha tecrübeli ve kaliteli oyuncularla hatta, teknik heyetle yola devam edilmelidir diye düşünüyorum

BSMM 1964
22.09.2015, 20:06
Yazıklar olsun sizin gibi popçulara nasıl olsa paranızı alıyorsunuz sivasporumun onuru kimin umurunda nasıl olsa hepiniz s.........r olup gideceksiniz. ne hakkınız var sivasımın onuruyla oynamaya yenildiğiniz takım 3. lig takımı be utanmazlar sizi çıkıp süper ligde boy gösteriyorsunuz sergen efendi seninde suyun ısındı İbrahim akını.batuhanı sırf bjk lı diye takımda tuttun yazıklar olsun senin gibi tekniksiz direktöre sonra başkan başlıyor seyircimiz maçlara gelmeli diyorsun yiğiti,hakanı,orhanı, ademi,i.akınımı heyecanlarını kaybetmiş aatıfımı burhanımı v.s seyredeceğiz .ben iddia ediyorum ilhan cavcav gibi bir başkan olsaydı sergen gibi adamları bu şekilde takımda tutmaz şimdi kafaya oynuyor ve seyir zevki olan bir takım olup seyircilerde hayatlarından memnun olurlardı halen yediremiyorum tuzla ,diyarbekir yenilgilerini saygıdeğer yiğido kardeşlerim sivas halkı yiğidolarım bizler bunu haketmiyoruz Balili -Muhammet zamanındaki takımımızı nasıl alkışladıysak gururumuz olduysa ,şimdiki başarısızlığı ise protesto ediyorummmmm. ne diyeyim yazıklar olsun . DEFOLUP............. OLUP GİDİN
Sayın yiğido kardeşlerim biraz ağır konuştum ne yapayım içim sızlıyor
KRAL YİĞİDOLAR.

triper58
22.09.2015, 20:13
Beykan ,Batuhan ,Yekta ,Hakan Özmert,İbrahim Akın'ın dakikasında kapı önüne konulması lazım.Rezillik yaptıkları Belediyespor ile çıksak anca böyle olurdu.
Hocaya 2-3 maç süre verilsin kazanabiliyorsa devam edilsin; yok olmuyorsa olmuyor zorlamanın gereği yok.

halilxx58
22.09.2015, 20:19
Takım artık kaybetmeye alışmaya başladı, bu bir takım için çok ama çok tehlikeli bir durum bakalım Mecnun Başkan ne yapacak. Yapacağı iş hem kendi hemde Sivasspor'un Süper Lig'deki konumunu belirleyecek...

Hocam Sivasspor'un konumunu bilemem, durumlar iyi görünmüyor fakat Mecnun Baskan ve daha kötüsü yanindaki sözde yöneticilerin konumu konusulmaya tartisilmaya yasak konu olarak kalacak, onu söyleyebilirim...

kolukisa
22.09.2015, 20:19
Bence Sivasspor'da iyi gitmiyen bir seyler var,kupaya renk katan takimdik erken havlu attik.Simdi dört elle lige sarilmak lagzim,gidisat iyi degil,
sezonun sonlarina dogru yine uykularimiz kacmasin.

baliliiiiii
22.09.2015, 20:43
Bu sene hazırlık maçları dahil toplam 13 maçta galibiyet yüzü göremedik. Konuşacak değerlendirecek bişey göremiyorum.

Bravo güzel tespit başka söze gerek yok...

ROMANTİK KATİL
22.09.2015, 20:48
^^Gönülsüz Sürüye Giden İT Uluya Uluya Kurt Getirirmiş^^. Sergen artık durmak istemiyor takımın basında. Bunu Görmemek İçin Kör Olmak Lazım. Bir Umutla Siteye bakayım Acaba Sergen efendi İstifa ettimi diye Böyle Bir Haberde Yok. Ben Maca Degil Halen Sergenin Durmasına Daha Cok Üzülüyorum.

Kokomo
22.09.2015, 20:50
1.lige çıktığımızdan beri ki EN KÖTÜ AMA EN KÖTÜ TAKIMA SAHİBİZ !

Utan eserinle - YÖNETİM

Utan takımınla - Sergen Hoca

Utanın ruhsuzluğunuzla - Oyuncular

Utanın desteğinizle - taraftarlar

Eğer bir şey yapılmaz ise KESİNLİKLE KÜME DÜŞECEĞİZ !

Kendinizi hazırlayın ...

omer58
22.09.2015, 20:52
Gururla göğsümü gere gere izlediğim raikpleri özellikle kendi evinde ezen baskılı fantastik sivassporu özledim. vallahi bu ne arkadas hersene aynı b.k kime ne diyeceğimi şaşırdım....

sivaslıadem
22.09.2015, 20:53

Kısa ve öz bir yorum olmuş
Birilerinin kulağı sağlam bir şekilde çekilmeli ya da son çare yol gösterilmeli

Abdullah DuMaN
22.09.2015, 20:57
Disiplinsizlik hat safhada bu nedir yaaa gs maçında dedik bu takımda iş var ama yanilmisiz sergenin istifası bizi duzeltmez yönetimde çoğunluğun değişmesi lazım

ihtiyar yiğido
22.09.2015, 22:00
Bizde taraftar olarak bu sezon geniş ve alternatifli bir kadroya sahibiz diye seviniyorduk, ama alternatif diye baktığımız oyuncuları kupa maçında gördükki bunlar alternatif değil, olsa olsa işe yaramaz, hırs-ı,gayesi,gururu, amacı olmayan oyuncular topluluğu olur.
Sergen hocaya gelince, ne bir oyun Plan'ı, ne taktik, nede kazanma hırs-ı, nede rakip hocanın hamlelerine karşı bir önlem, bence kafasında Sivasspor'la devam etmeyi bitirmiş uzatmaları oynuyor gibi.
Bir sözümde yönetime, biz taraftar olarak bu işin bu futbolcularla gitmeyeceğini
Biliyorduk ama siz anlamak istemediniz ve işte eseriniz ortada, Biran evvel bu kötü gidişe dur demek için teknik heyetle acilen toplantı yapıp çare aranmalıdır. Kimsenin Sivasspor'u bu hallere düşürme hakkı yok.

mksivas
22.09.2015, 22:12
utanmadan sergen efendı bırde bu ruhsuzları savunuyor agzınıza saglık statdakı yıgıdolar cok ıyı ettınız gecen yıl ercıyes spora ıkı sıfır yenıkken baskan nasıl devre arası soyunma odasına ındı eger bu macı kazanamazsanız sıvasa gelmeyın dedı mac sonu ersıyes 2 sıvas 3 ıste boyle gıdıyet lazım sergen derhal sıvası terk etmesı lazım batuhanda kadro dısı kalsın ıbrahım akın zaten bıtmıs herhalde futbolu bırakacak sahada ruh gıbı gezınıyordu zaten umıt kurt pımı cekılmıs bomba ne yapacagı bellı degıl erkan yıgıt ve yekta ve ozmert cıddı uyarılması lazım veye geldıklerı yere gerı gıtsınler d bekır bu gun sıvasta sergen ve sıvassporlu futbolculara top nasıl oynandıgını takım olarak gosterdıler sergen ıstıfs sergen ıstıfa sergen ıstıfa

Mehmet ATEŞ
22.09.2015, 22:15
Kısa ve öz bir yorum olmuş
Birilerinin kulağı sağlam bir şekilde çekilmeli ya da son çare yol gösterilmeli
priştina maçını unutmuş arkadaşımız

Mehmet ATEŞ
22.09.2015, 22:16
piriştina maçını unutmuşssun

sivaslıadem
22.09.2015, 22:42
priştina maçını unutmuş arkadaşımız

Unutmamış olsak ne farkedecekti ki ,hiç bir şey
:confused:

fark58
22.09.2015, 22:44
Rezalet, kepazelik, utanmazlık, kalitesizlik, onursuzluk ve daha niceleri bu maçı yorumlamaya az kalır...

ROMANTİK KATİL
22.09.2015, 22:47
Birde nerdeler bu Atıfı Burhanı Baralesi yedek bırakanlar. Alın işte görün kulubenin halini. Senin elinde en iyisi bunlar olduguna göre bunlar forma giymeli. Artık kimse kuru kuruya elestirme yapmasın bazı futbolcularımıza. Bizde yedek kulubesi diye bisey yok, Bizde Ali Babanın ciftligi gibi kulubede oturan işe yaramazlar ordusu var.

Murad_Kelleci58
22.09.2015, 22:52
Bazı arkadaşlar Baralles'ten bahsetmiş, bugün neden oynamadı diye..

Hafta sonu Kırmızı Kart'ı Baralles görmemiş anlaşılan..

Takımı takip etmeyen ve takımdan bihaber sözde taraftar, asıl Kırmızı kart sizlere göstermek gerek.. Yazık yaa

sefilix
22.09.2015, 23:03
o kadar takılmayın bu elenme işine. geçen sene gördük ne yaptıklarını. lige odaklanalım yeter.

DOCKA
22.09.2015, 23:53
değerlendirecek bir takım göremedim ben sahada...ancak maratonda maç izleme zekimizi mahveden gruplara seslenmek istiyorum ayağa kalkmayan pkk lıdır falan gibi saçma salak sloganlarla milleti gaza getireceğinizi veya ayağa kaldıracağınız sanıyorsanız yanılıyorsunuz... eğer adam gibi bişeyler yapmak istiyorsanız sivasa özgü kendinizin hazırladığı marşlar kareografiler düzenleme girişiminde bulunun bence..
takımın oynadığı kötü oyun ve passolig yeterince insanları futboldan soğuttu sizlerde üzerine tuz biber olmayın Lütfen

citothehan58
23.09.2015, 00:22
Bülent Uygun suan basarili

http://www.haber10.com/futbol/bulent_uygun_xavi_nin_takimini _gecti-493704

Ben birsey degerlendirmek istemiyorum acikcasi.. sadece sunu söylemek istiyorum. Ben iyi gündede kötü gündede Sivassporumuzun yanindayim Istanbul Taraftari gibi kötü günde takimi kötülemiyecem .. zaten benim görüsüme göre takimizin kadrosu ve genisligi gayet iyi ve kupadan diyarbekirspora elenmemizin ne kadar üzücü olsa da ben bundada hayir vardir diyorum.

Neden mi? Cevapi cok basit lakin gecen sene yari finalde yasinin kendini yere attiginda haksiz yere penaltiyla hakkimiz yenilmisdi iste o yüzden yani lige konsantre olalim iyi yerde bitirelim ligi ama Sergenle degil taktikden birsey anlamadigini ispatladi simdilik Ersun Yanal, Mesut Bakkal gibi teknik direktörle idare edelim.. seneye insallah ligde kalirsak yeni stadimizda, yeni transferlerle, yeni heycanle ve yeniden Bülent Uygunla anlasip uzun süre sonra tekrar özlenmis günleri geri getirelim onun icin Yönetim artik acimasiz olmalidir.

ihtiyar yiğido
23.09.2015, 00:24
Her maçtan sonra bu sitede yapılan hataları ve yanlışları bu taraftar en iyi şekilde görüyor ve tespit ediyor, tehlike çanlarının çaldiğını söylüyor, ama malesef Sergen hoca ve teknik heyet görmüyor yada görmek istemiyor, görse idiler bu kadar başarısızlık olmazdı ve bugün olduğu gibi 3. lig takımına elenmezdik.
Yara kangrene dönmeden yönetim bu kötü gidişe dur demeli ve sorumlulara gerekli ikazı yapmalı, yarın çok geç olabilir.

A.Turan Korkmaz
23.09.2015, 00:25
Staddaydım. Yorumlara bakınca sapla samanın biraz karıştığını sanıyorum.
-Bir kere rakip oyunu orta alana sıkıştırıp alan daraltma taktiğini iyi uyguladı, geniş alan bırakmadı. Gene de hocalarının dediği gibi 'futbol şansı' ile kazandılar.
-Batuhan'ın penaltıyı atamayacağını tribünden tahmin etmiştik. Maçboyu çok hatalı oynadı. Üstelik hatalarını kabul etmeyip arkadaşlarına hep suç Attı. Sergen'in o penaltıyı ona attırmaması lazımdı.
-Burhan'ın oyuna girmesi de başlıbaşına bir hataydı. Lig maçında bitikti zaten, bu maçta da varlık gösteremedi.
-Maçın en iyisi Ümit'ti bence. Neredeyse sağ ayağıyla bir Gol bile atıyordu. Erkan Kaş, Çağatay,Mehdi de gayretliydi. Diğer oyuncular vasatı aşamadılar.
- Sergen hoca hem haklı hem haksız. HAKLI çünkü ,evet, kağıt üzerinde geniş bir kadro var ama çoğu formsuz. Bazı mevkilerin bütün alternatifleri formsuz. Sağ açıkta Mesela, Burhan, Dani ve İbrahim Akın alternatifler. Hangisini oynatacaksın. Al birini vur ötekine. Hoca HAKSIZ, çünkü kenarda ellerini kavuşturmuş, 90 dakika put gibi duruyor. Motivasyon sağlama Sıfır. Bu Oyuncuların profesyonelliği, iş ahlakı sağlam olsa zaten biz bu durumda olmazdık.Kenarda maçın her anını yaşayacak, hatta seyirciyi bile ateşleyecek, ne duruyorsunuz, desteklesenize işareti yapması beklenir.
-Maratondaki seyirciler gene yanlış yaptılar. 'Ayağa kalkmayan PKKlıdır' tezahüratı öyle çocukçaydı ki zaten yapan grubun yaş ortalaması 14-15ti. Rakibin golünden sonra daha uzatmalarla 6-7 dakika varken, 'Sergen istifa' ve 'Futbolcular sahtekar' tezahüratı ve top bizdeyken oyuncularımızı yuhlamaları büyük seviyesizlikti. Artık şımarıklıklarının verdiği zararı abilerinin onlara anlatması Şart. Allahtan Sergen hoca maç sonu açıklamalarında sakindi ve bekleneni yapmadı.
Kısacası, Sergen hocamız kalmak istese de en fazla 3-4 maç kredisi olabilir. En formda oyuncuları bulup doğru kadroyla çıkmak zorunda. Artık hataya yer yok.

MOS-BY-58
23.09.2015, 01:27
Kesinlikle rakibi kücümseme veya saygisizlik maksadiyla demiyorum, maci da izlemedim ama bu maci da degerlendireceksek vay halimize...

badof58
23.09.2015, 11:04
Birde nerdeler bu Atıfı Burhanı Baralesi yedek bırakanlar. Alın işte görün kulubenin halini. Senin elinde en iyisi bunlar olduguna göre bunlar forma giymeli. Artık kimse kuru kuruya elestirme yapmasın bazı futbolcularımıza. Bizde yedek kulubesi diye bisey yok, Bizde Ali Babanın ciftligi gibi kulubede oturan işe yaramazlar ordusu var.

Evet Burhan yüzünden kaybettik ama oynamadığı için değil, oynadığı için .. Bu maçta 3 tane karşı karşıya Konya maçında maçın en kritik yerinde karşı karşıya evet Burhan doğru ..

ready
23.09.2015, 11:35
Her maçtan sonra bu sitede yapılan hataları ve yanlışları bu taraftar en iyi şekilde görüyor ve tespit ediyor, tehlike çanlarının çaldiğını söylüyor, ama malesef Sergen hoca ve teknik heyet görmüyor yada görmek istemiyor, görse idiler bu kadar başarısızlık olmazdı ve bugün olduğu gibi 3. lig takımına elenmezdik.
Yara kangrene dönmeden yönetim bu kötü gidişe dur demeli ve sorumlulara gerekli ikazı yapmalı, yarın çok geç olabilir.

sergen efendinin görmek işine gelmiyor burdan kovulunca işsiz kalacagından endişe ediyor

ready
23.09.2015, 11:38
değerlendirecek bir takım göremedim ben sahada...ancak maratonda maç izleme zekimizi mahveden gruplara seslenmek istiyorum ayağa kalkmayan pkk lıdır falan gibi saçma salak sloganlarla milleti gaza getireceğinizi veya ayağa kaldıracağınız sanıyorsanız yanılıyorsunuz... eğer adam gibi bişeyler yapmak istiyorsanız sivasa özgü kendinizin hazırladığı marşlar kareografiler düzenleme girişiminde bulunun bence..
takımın oynadığı kötü oyun ve passolig yeterince insanları futboldan soğuttu sizlerde üzerine tuz biber olmayın Lütfen

onlarda kabahat yok asıl onları içeri alan ve yaptıklarına ses çıkarmayan maratondaki insanları suçlamak lazım balık başdan kokar hesabı stadyumda güvenliginden yönetimine kadar a dan z ye başdan aşagı köklü degişilikler şart oldu

ayhandemir58
23.09.2015, 11:54
Selamlar.Geçen sezonki GS kupa maçından sonra Sergen'in demecine bir bakarsak bugünü daha iyi anlarız.Onun için elendik diye fazla üzülmeye gerek yok.Ammmaaaa takımın oynadığı oyundan dolayı Sergen'i sonuna kadar eleştirmeli ancak ölçü dahilinde eleştirmeliyiz yigidolar.İyi bayramlar.
Ruhunuz Şad-Mekanınız Cennet Olsun Aziz ŞEHİTLERİMİZ...

erhan 10
23.09.2015, 12:18
Ayrıca önemli bir not : Çağatay'ın ayağı çekip sekerek oynadığında Sergen neden direk oyundan almadı ? Golü de Çağatay önde kaldı geri dönemedi ve Yiğit hem kanadı hem de ortayı kapatamadı o şekilde yedik.Burda teknik direktör becerisi önemliydi.

sabanaydn
23.09.2015, 13:12
Hurriyet gazetisinin bugunku yazisindan alinti.bunu yazan adam malin onde gideni yazmak icin yazmis .anlamayanlara niyesi aciklanabilir."Rakibi önünde as kadrosuyla mücadele eden Medicana Sivasspor, Yekta, Onur*ve Beykan ile çok net gol fırsatları bulmasına rağmen, kalesinde devleşen*Diyarbekirspor file bekçisi Onur'u geçemedi. Kırmızı beyazlılarda Batuhan Karadeniz'in 35. dakikada attığı şut direkten döndü."

Rallim58
23.09.2015, 13:18
o kadar takılmayın bu elenme işine. geçen sene gördük ne yaptıklarını. lige odaklanalım yeter.

Bizim şer olarak gordugumuzde bir hsyir vardir...

ezelşener
23.09.2015, 17:10
Yekta Kurtulus ve Batuhan gitsin Istanbula... Birsürü takim var orda...

Veee bitmiş tükenmiş.( Bakınız Konya Maçına Kalenin önünde topa vuramıyor.) ADEM KOÇAK derhal Gönderilmeli.Bu Adem ve Yekta ile Sergenin arasınıda anlayamadım bunlara nasıl sabrediyor.Takım bitmiş.zevk vermiyor.Bize yenilse bile Isıran mücadele eden Oyuncular lazım.

hoğuz
23.09.2015, 17:16
Kadro geniş olmasa diyarbekire 4-5 sallardık bee.. tüh kadromuz sergeni zorluyor !! Allah yardımcın olsun Sergen .. Boye 'mu Cicinho'mu sağ bekte kim oynasın :S Hakan mi oynasın Mehdi mi sen de haklısın !!!

A.Turan Korkmaz
23.09.2015, 17:17
Bugün Sivas Belediyespor-Alanyaspor maçını da Muhsin Yazıcıoğlu Stadında izledim. Maçın ilk Yarısı Belediyespor şiir gibi bir futbol oynadı, rakibi sahadan sildi. 6-0 olması gereken devre, o kadar gol kaçtı ki 2-0 bitti. 2. Yarı Yorulan takımımızın 2 gol yenmesiyle maç uzatmaya gitti. Penaltılarla Alanyaspor'u eledik.
Özellikle ilk yarıyı keşke Sivasspor tam kadro gelip seyretseydi. Takım oyunu nasıl olur görürlerdi.