Orijinalini görmek için tıklayınız : YİĞİDO’YA İHTİYACIMIZ VAR

SivasSpor.Com
09.12.2005, 23:14
Sivaspor Teknik patronu Werner Lorant, son iki haftaya girdiklerini ve ikide iki yapmak istediklerini söyledi.

Konyaspor maçından sahadan kesinlikle galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini belirten Alman Teknik adam, “Sahamızda puan vermeye niyetimiz yoktur”dedi.

Konyaspor maçı öncesi bir açıklama yapan Sivasspor teknik patronu Lorant, Konyaspon maçındaki hedeflerinin üç puan olduğunu söyledi. Lorant, “Her iki takımında güçü ortada. Çok zor bir maç olacak. İlk devreyi iyi bi yerde tamamlamak için bu maçı kazanmalıyız. Çünük evimizdeki son maç. Evimizde ise puan kaybı gibi bir lüksümüz yoktur. Futbolcularımda bunun bilincinde. Sahada her zaman olduğu gibi en iyisi şekilde mücadele edeceklerine eminim. Bununla birlikte çok zor geçecek bu maçta taraftar desteğine büyük bir ihtiyacımız olacak. Bütün Yiğidoları son kez çıkacağımız 4 Eylül Stadyumuna gelmesini istiyorum. Çünkü bu maçın ardından uzun bir süre ayrı kalacaklar”dedi.
Hakikat Gazetesi

1967_DERNEK_10UR
09.12.2005, 23:38
SİVASSPOR TARAFTARI YİNE BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERECEK VE 4 EYLÜL STADINDA Kİ YERİNİ ALACAK...HOCAMINIZ LORANT'IN DA EN BÜYÜK İSTEĞİ STADIN DOLMASI..HAYDİ YİĞİDOLAR MAÇA

koz58
10.12.2005, 00:24
Haydi Yigidolar stadi dolduralim.

Serd@r
10.12.2005, 00:52
SİVASSPOR demek Dünyanın çeşitli yerlerine dağılmak zorunda kalmış 6.5 milyon olduğu tahmin edilen YİĞİDOların kalp çarpıntısıdır,SİVASSPOR için ne kadar yürek koyarsak o kadar başarıya ulaşırız.Siz SİVAStaki hemşehrilerimin fiziki ve biz gurbetteki YİĞİDOlarında dualarıyla destekleyeceği SİVASSPORumuz İnşallah bu maçı alacaktır.İmkanı olduğu halde maça gitmeyen YİĞİDOya ACIYORUM.Bence SİVASın kalkınabilmesi için en önemli fırsat bu...

GuNaY
10.12.2005, 02:25
SİVASSPOR demek Dünyanın çeşitli yerlerine dağılmak zorunda kalmış 6.5 milyon olduğu tahmin edilen YİĞİDOların kalp çarpıntısıdır,SİVASSPOR için ne kadar yürek koyarsak o kadar başarıya ulaşırız.Siz SİVAStaki hemşehrilerimin fiziki ve biz gurbetteki YİĞİDOlarında dualarıyla destekleyeceği SİVASSPORumuz İnşallah bu maçı alacaktır.İmkanı olduğu halde maça gitmeyen YİĞİDOya ACIYORUM.Bence SİVASın kalkınabilmesi için en önemli fırsat bu...
çok haklısın gardas... düşünsene yönetim cevredeki evlerden izletmeme durumuna kadar gelmişse ne kadar kötü düşünüyor :(

eren1
10.12.2005, 08:50
MAÇI ÇATIDAN İZLEMEK SİVASSPORA NE FAYDA SAGLAR Kİ.....

SATADA O KADAR YAKIN OLUPTA MAÇA GİTMEMEK ÜZÜLÜNECEK BİR OLAY....

1967 dernek serkan20
10.12.2005, 09:49
bütün gönlümle destekleyeceğim bende radyodan dinleyeceğim konya maçını
haydi yiğidolar herkse bir şeklide destek wersin
elimde olsa maç için sivasa gitmek istaerdim ama ne yapalım kader böyleymiş
gönlüm sivastan yana

ofgurleyuk78
10.12.2005, 10:08
MAÇI ÇATIDAN İZLEMEK SİVASSPORA NE FAYDA SAGLAR Kİ.....

SATADA O KADAR YAKIN OLUPTA MAÇA GİTMEMEK ÜZÜLÜNECEK BİR OLAY....

Stadtaki o havayi solumayinca, Bagirip tezahurat yapmayinca, gol sevincini hiç tanimadigin birine sarilip paylasmayinca tadi olur mu maç seyretmenin?

ofgurleyuk78
10.12.2005, 10:09
Bende Sivassporum gibi 3 yildizli oldum.

1984zalim58
10.12.2005, 10:19
Yiğidolar bugun stadı yıkacaklar haydi sivas haydi sivas haydi tamzamanı tamzamanı şimdi sivas gol gol gol en az 3 gol bumacta

cemal58yiğido
10.12.2005, 10:50
HADİ BEYLER O STAD DOLACAK HEP DESTEK TAM DESTEK
______________________________ ___________________
HAVASI SERT İNSANI MERT SİVASIM

LiS67_Uğur
10.12.2005, 10:55
yine her zaman ki gibi 1967 Genç Taraftarlar Derneği her zaman ki yerini alcaktır...

extrasivas
10.12.2005, 11:00
bizde orada olmasakta emin olun dualarimz hep sivassporun yaninda olacak

1967_DERNEK_10UR
10.12.2005, 19:12
her zaman ki gibi 1967 sivasspor genç taraftarlar derneği olarak maratondayız...