Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVAS CAN YAKACAK

SivasSpor.Com
09.12.2005, 23:22
Sivasspor yarın kendi saha ve seyircisi önünde Konyaspor’u ağırlayacak. Kırmızı-beyazlı ekip bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı idmanlarla tamamlarken maç saatini beklemeye çekildi.

Sivasspor’da hedef üç puan olarak belirlendi...

Sivasspor yarın kendi sahasında ağırlayacağı Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak pusuya yattı. Çarşamba günü yaptığı tek idmanla bu maçın hazırlıklarına başlayan Sivasspor takımı hazırlıklarını tamamlayarak rakibini beklemeye başladı.

Geçtiğimiz hafta zorlu Kayserispor deplasmanından 10 kişi kalmasına rağmen bir puan çıkartan Sivasspor, bunun mutluluğunu yaşarken Konyaspor maçı ile yeniden galibiyet serisine çıkmayı hedefliyor.

Teknik direktör Werner Lorant nezaretinde bu karşılaşmanın tüm hazırlıklarını yapan Sivassporlu futbolcuların performansları en üst seviyeye çıktı. Lorant hafta başından beri yapılan idmanlarda Konyaspor’u eli boş göndermenin planlarını ve hazırlıklarını yaparken, bunları da futbolcularına uygulattı.

Sivasspor takımı Konyaspor maçı hazırlıklarını büyük bir tempo içerisinde yaparken, aynı tempo ile hazırlıklarını tamamladı. Kendi tesislerinde kampa çekilen Sivasspor takımı bu maç öncesi hedefini galibiyet olarak belirledi.

Konyaspor takımı da bu zorlu karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla gelirken, hedeflerini Sivas’tan üç puan çıkartarak UEFA için umutlanmak olarak belirledi.

Sivasspor-Konyaspor arasındaki bu zorlu maç yarın saat: 14.00’da başlayacak. Bu önemli karşılaşmayı Turkcell Süper Lig’inin tecrübeli hakemlerinden Erol Ersoy yönetecek.
Hakikat Gazetesi

1967_DERNEK_10UR
09.12.2005, 23:36
BU GÜN Kİ OYNANA MAÇTA KAYSERİSPOR KAYBETTİ BİZİM KAZANMAMIZ ŞART OLDU ARTIK..RAKİPLERİMİZ BU HAFTA PUAN KAYBEDECEĞİNİ DÜŞÜNÜRSEK KONYA MAÇI 6 PUANLIK MAÇ..

sarkislali
09.12.2005, 23:59
Dikkat edersiniz son günlerde sitemiz Konya´lilarin akinina ugradi. Adamlarda güzel calisiyor helal olsun. Kaleyi güya icerden yikacaklar. Heeee. Hadi bakalim. Cocuklar cikacaklar en az 4 gol atip, terbiyeli sekilde misafir edip gönderecekler onlari. Gazamiz mübarek olsun.
Hedefleri Uefa imis güzel, ama bizim yapacagimiz bir sey yok. Bizim simdilik öyle hedeflerimiz yok. Sarkisla´nin güzel bir türküsü var; havalanma telli turnam, engin ol gönül engin ol diye. Havalanmak bizim karakterimize uymaz. Biz engin insanlariz. Zamani geldiginde bizde konusuruz.

Serd@r
10.12.2005, 00:39
Kimin ne hedefi olursa olsun bizi ilgilendirmiyor biz sahaya çıkıp SİVASSPORa yakışır bir futbolla 3 puanımızı alıp yolumuza devam edeceğiz kayserinin puan kaybıyla bu maç birkat daha önem kazandı.

GuNaY
10.12.2005, 02:20
iyi bir maç olur..iki hedefi olan takım... ikiside galibiyet için oynayacak..
ama bizim saha ve seyirci avantajımız var... özellikle bugun kayserinin yenilmesi bjk ges macından puan kayıpları olması bizim bu haftayı kesinlikle galibiyetle kapatmamız anlamına geliyor!!

gercek58li
10.12.2005, 02:24
Bu maci alacagiz insallah ve Besiktasta yenilecek,böylece kaptirdigimiz yerimizi geri alacagiz...

GuNaY
10.12.2005, 02:28
Bu maci alacagiz insallah ve Besiktasta yenilecek,böylece kaptirdigimiz yerimizi geri alacagiz...
yok abi beşiktaş yener... yani ben yarışmada ona oynadım :D :D

gercek58li
10.12.2005, 02:39
yok abi beşiktaş yener... yani ben yarışmada ona oynadım :D :D

Hic bosuna ümitlenme,sen ilk maci bildin ben sifirdayim.
Sivasspor bu hafta dördüncü...

GuNaY
10.12.2005, 02:42
Hic bosuna ümitlenme,sen ilk maci bildin ben sifirdayim.
Sivasspor bu hafta dördüncü...
tamam abim ne barıyon :D sen bil :D :D
şaka biryana sivasımın işine hangisi gelirse öyle olsun....

1984zalim58
10.12.2005, 10:02
bu mac kesin bizim başka yolu yok yani 3-1 sivasım alır macı

ofgurleyuk78
10.12.2005, 10:03
Keyifli maç olacak. Nalçacilarin agzi kapanacak insallah.

1967 dernek serkan20
10.12.2005, 10:04
inşallah konyayı dost bir şekilde ağırlayıp dost bir şekilde eli boş göndereceğiz

extrasivas
10.12.2005, 11:02
rakiplar puan kayiplarini cok iyi degerlendirip 2005 iyi kapaticaz insallah

veysel
10.12.2005, 12:52
bu mac kesin bizim başka yolu yok yani 3-1 sivasım alır macı
insallah kazaniriz allahin izniyle

veysel
10.12.2005, 12:54
3 puan insallah bizim olacak konya eli bos gidecek

SEMİH-58
10.12.2005, 13:39
GALATA İLE BİZ ALIRSAK BJK DÜŞER BİZİM KAZANMAMIZ ŞART OLDU

DJMuRaT
10.12.2005, 16:13
BU GÜN Kİ OYNANA MAÇTA KAYSERİSPOR KAYBETTİ BİZİM KAZANMAMIZ ŞART OLDU ARTIK..RAKİPLERİMİZ BU HAFTA PUAN KAYBEDECEĞİNİ DÜŞÜNÜRSEK KONYA MAÇI 6 PUANLIK MAÇ..

Ewet..ama Konyada Ceyhun yok bizim için avantaj ..bunu iyi değerlendirmemiz lazım bu maçtan 3 puan alırız

karsli_yigido
10.12.2005, 16:14
SİVASSPOR MACI ALIP YOLUNA DEVAM ETMESINI BEKLEDIGIMIZ TAKTIRDE HIC Bİ ZAMAN NE TASKILIK OLACAKTIR NEDE HERHANGI BISEY HA TAKINLIGI GAYseri 'Mİ YAPTI ISTE O ZAMAN SİVAS YAPACAGINI YAPAR....

GuNaY
11.12.2005, 03:41
tribünde yiğidoların desteğiyle bu maçı alacağız...
yeterki takım hırslı oynasın!!!

yusuf_07
11.12.2005, 03:46
BEŞİKTAŞ TA KAYBETTİ KAYSERİDE BU MAÇ 6 PUAN LIK Bİ MAÇ TAN DAHA ÖTE OLDU.BUGÜN KONYAYI DAĞITIP 4.OLCAZ İNŞALLAH..........

cemal58yiğido
11.12.2005, 08:20
KAYSERİYLE BJK PUAN KAYBETTİ
BU MAÇI ALMAMIZ ŞART HAFTAYA KAYSERİ-FENERBAHÇE
KAYSERİ O HAFTADA PUAN KAYBEDERSE BİZİM İÇİN ÇOK İYİ OLUR

BekirBayrak
11.12.2005, 09:06
gayseride b.j.k lerıde yenıldı ıns bız bu gonya macını alıp b.j.k nın bızden aldıgı yerımıze gerı gecerız ve ıns alacagız bu macı

Etem-Murat
11.12.2005, 09:55
can yakmasında annının akıyla güzel top oynayarak bol ğollü mac olsun tabi sonuç bize yarasın

AMCA58
11.12.2005, 10:33
VALLA ARTIK BU MAÇIMIZI ALMAMIZ LAZIM,İKİNCİ DEVRE İŞLER KIZIŞACAK.DÜŞME HATTINDAKİ TAKIMLARLA ARAMIZDA SADECE 10 PUAN VAR.
İKİNCİ DEVRE ŞİKE DEDİKODULARI,TEŞVİK PRİMLERİ GİBİ AHLAKSIZ KONULARA BULAŞTIRILMAMAK İÇİN PUAN YÖNÜNDEN RAHAT OLMAMIZ LAZIM.FUTBOLCU KARDEŞLERİMİZİN DE BUNUN FARKINDA OLDUKLARINI SANIYORUM.
HAYDİ SİVASIM GÜCÜNÜ HERKESE GÖSTER.

^ramazan^
11.12.2005, 10:51
konya maçı yeni bi başlangıç bence çok zor maçlar atlattık
daha iyi olabilirdi am genede iyi atlattığımızı düşünüyorum

tuarmy
11.12.2005, 11:30
SİVAS CAN YAKACAK arkadaşlar biri bana lütfen bu başlığın anlamını açıklasın yaaa. Ne demek Sivas can yakacak. Bir Sivaslı olarak bu sitede bu tip başlıkların atılmasını istemiyorum. Konyaspor sanki dövüşe geliyor da canları yanacak gibi lanse ediyorsunuz. Onlar sadece futbol maçı oynamaya geliyorlar. Verdiğiniz bu başlıklar insanları şidette teşvik ediyorsunuz. Bu taraftarlığa yakışmıyor. Onun yerine milyonlarca başlık atılır. Yeterki içinde şiddet olmasın. Şimdi sizden rica bu başlığın değiştirilmesi.

karsli_yigido
05.03.2007, 11:43
BIZ KIMSEYI KIMSEDE BIZI ILGILENDIRMEZ BIZ SADECE SAHAYA CIKARIZ MACIMIZI YAPARIZ YIGIDO GIBI BI TAKIM GUCU OLDUKCA HER ZAMAN MACI ALIR.