Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor'da sakatlık şoku

SivasSpor.Com
13.10.2015, 12:09
http://resimzade.com/Show.html?i=46240&token=38641

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'da sol arka adalesinde birinci derece zar yırtığı tespit edilen orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş en az 3 hafta sahalardan uzak olacak.

Kasımpaşa maçı hazırlıkları kapsamında yapılan antrenmanda sakatlanan Kurtuluş'un, dün İstanbul Acıbadem Hastanesinde çekilen MR sonucunda sol arka adalesinde birinci derece zar yırtığı tespit edildi.

Yekta Kurtuluş tedavisi nedeniyle, en az 3 hafta sahalardan uzak kalacak.

Trtspor

58Yiğidoo58
13.10.2015, 12:52
Kendisi için en doğru olanı yaptı. Yoksa taraftar iyice kıl olurdu buna ilk yarı kesin gönderilir.

Rallim58
13.10.2015, 14:05
3 hafta sahalarda oldumuki, 3 hafta sahalardan uzak olsun.

asabibaba
13.10.2015, 14:45
Kendi bilir bu yaştan ve bu düşüşten sonra umarım aklı başına gelir eski günlerine döner. Aksi takdir de PTT 1. ligde bile takım bulamaz..

sivasfutbol
13.10.2015, 15:45
Güle güle sana yekta yolun acık olsun takıma zerre kadar faydası olmayan bir oyuncu yarı devrede hemen gönderilmeli.

baliliiiiii
13.10.2015, 16:46
Geçmiş olsun gönül isterdiki milli formayı unutmuş ve sivasspora gelipte tekrar kavusanladan olsun. Ama olmadı olacak gibide durmuyo ben çok umutluydum Yekta dan

35gürün58
13.10.2015, 17:38
Sivasspora zaten hiçbir katkısı yok, zaten acaba ilk 11 de gene var mı ? diye korkuyorduk, şimdilik bu korkuyu yaşamayacağız iyi oldu..

ezelşener
13.10.2015, 17:42
Hiç üzülmedim.ne katkısı olduki zaten.Ayrıca Eskişehire yenilmemizin baş mimarıdır kendisi. Derhal ilişiği kesilip gönderilmeli.Bu adamı ne diye aldılar anlamışta değilim.

58YIGIDO58
13.10.2015, 19:44
Neye yaradi ?
Bos beles bir transfer, iyiki 3 hafta yok zaten oynasa bile sahada yok.
Devre arasi gönderilecekler arasinda gelmeli.

otceken58
13.10.2015, 19:53
ŞİMDİ BİZ NE YAPARİZ :))

subasi29
13.10.2015, 19:57
:D tam komedi ya ! Ne verdiki giderken üzüleyim misali .....

pover58
13.10.2015, 23:00
hiç şok filan degil zaten bi faydası katkısımı vardıki üzülelim darısı ademe.

34MUAMMER58
14.10.2015, 01:52
Yönetime şunu sormak lazım,bu paralar babanızın parası olsaydı ,yektaya bukadar para verirmiydiniz?yıllardan beri böyle boş adamlara öyle paralar verildiki,sivasspor şampiyonluğa oynayacak kadro kurardı ,sivasspor 3 büyütülmüşlerin futbolcu çöplüğü değil,yekta nerde oynamışta sakatlanmış?,sivasa atılmış sağlam bi kazık ,insaniyet namına geçmiş olsun yekta .

by_hunter
14.10.2015, 07:24
Bazı arkadaşların yorumlarında iyi oldu gibi şeyler okudum.Bunlar pek doğru söylemler değil kanımca.Sonuç ta insan sağlığı söz konusu.

Zaten yekta alınırken gelsin de takımı kurtarsın diye alınmadı.Ya tutarsa dedik oda pek tutmadı ama takıma ayak uydurursa iyi işler yapacağı kanısındayım.

Geçmiş olsun...

35gürün58
14.10.2015, 10:38
Yönetime şunu sormak lazım,bu paralar babanızın parası olsaydı ,yektaya bukadar para verirmiydiniz?yıllardan beri böyle boş adamlara öyle paralar verildiki,sivasspor şampiyonluğa oynayacak kadro kurardı ,sivasspor 3 büyütülmüşlerin futbolcu çöplüğü değil,yekta nerde oynamışta sakatlanmış?,sivasa atılmış sağlam bi kazık ,insaniyet namına geçmiş olsun yekta .

Doğru değerlendirme, Yekta'ya ,Hakan Özmert'e , Erkan Kaş'a, Yiğit İncedemir'e verilen parayla 2 tane sağlam oyuncu alınsaydı bugün takımın gücü daha iyi olurdu, bunlara verilen paraya çok üzülüyorum, hangi saik lerle bu paralar veriliyor anlamıyorum, yas tutarsa diye para verilmez tutacak oyuncular olsaydı Galatasarayda oynatırlardı, Karabük'ü düşürmezlerdi kapasiteleri belli.

ayrıca Yekta ile ilgili sevindiğimizi ifade ettiğim husus sakatlanmasına ,sağlığına değil ilk 11 de olmayacağınadır, yanlış değerlendirilmemeli, tabii ki insan sağlığı ap ayrı birşey kimsenin sağlığının tehlikede olmasını istemem..

ihtiyar yiğido
15.10.2015, 19:04
Sanki direk onbir oyuncusu mubarek, ALLAH şifa versin de oynamadığı oynadığından daha faydalı

Besyo_cu
15.10.2015, 19:14
Kasımpaşa'da oynarken tek başına maçına maçı çeviren bir oyuncudan, Galatasaray'da yedek kulubesi ve hatta tribüne çıkmaktan bir seyirci haline dönen, futbolu unutan bir oyuncuya dönmesi çok üzücü verici.

Yekta kendinden önceki bir çok Anadolu takımında parlayıp büyük takıma gidince çürüyen oyunculardan birisi oldu. Yekta'nın bu durumu büyük takıma gitmek istiyorum diyen her Anadolu takımı oyuncusuna ibret olacak nitelikte...
Uzun süren kadroya girememe durumu son olarak da bu sakatlık sonrası Yekta'nın Sivasspor'a bir katkısının olmayacağını düşünüyorum.

Külhan
15.10.2015, 19:29
degerli arkadaslar biraz insafli olalim futbolcuda bizim gibi insan onlarinda iyi günü kötü günü saglam ve verimli zamanlari sakatlik ve forumsuz zamanlari oluyor bu konularda hemen elestiriyoruz biraz sabirli ve metanetli olalim su siteyi herhalde onlarda okuyorlar bu cok yanlis bir tutum yarardan cok zarar veriyor insan pisikolojisi malisef cok zayif hemen etkileniyor dolaysile her agzini acan küfür mahiyetinde elesitiriler yapiyor bunu tasvip etmek mümkün degil.