Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
18.10.2015, 14:13
http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752

Spor Toto Süper Lig 8. hafta maçında Kasımpaşa'ya 2-1 kaybettiğimiz maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

metee58
18.10.2015, 14:16
Yönetimde iyi sabır varmış.Sivas memnun değil siz memnun musunuz sayın yöneticiler ?

Murad_Kelleci58
18.10.2015, 14:16
Sergen İstanbul'da kalsın gelmesin..

58YIGIDO58
18.10.2015, 14:17
Sergen istifa sergen istifa sergen istifaaaaa !!!! :mad:

sebasteia
18.10.2015, 14:18
Macin sonucu: Bu takimi Allah nasip ederse ve dilerse Ersun Yanal ipten alabilir. O bile zor olacak. Bu sene buyuk ihtimalle kumedeyiz.

adres58
Ah Domingos Hoca nerelerdesin HADİ ÇIKTA GEL...

Bir zamanlar aatıfla iyi anlaşan bir Mehdimiz vardı...

İspanyol Dani Abalo vardı...

Ne oldu bu Batuhana...

Bu takımın egoları yüksek kim varsa barnah kaldırsın ve gitsin...

Bu takıma işini iyi bilen iyi bir PATRON eli lazım... Yoksa çoook bekleriz biz puan yada puanları. Kalastan kasıntıdan oluşan bir topluluğu yontacak Kaliteli bir isme ihtiyaç var..

Hemde çok acil....

tavatir
Sene başında buradaki taraftarlarımızın transferlerden çok memnun olduğunu görünce bu sene için çok endişelenmiştim zaten.

Sergen ise bakalım istifa edecek mi?

onurcngr
Bu takimdan cikarilacak son oyuncu Cicinho. Sergen gider Cicinho kalir.

mühendisburak58
18.10.2015, 14:19
Sergen Yalçın istifa

Morten58
18.10.2015, 14:21
Sergen Hoca ile devam edilirse.. Yönetim hem kendini kandirir ondan daha ciddi mesela ise , Tataftarlari katil eder.

Özellikle Cicinho ile sorunu oldugu acik ara ortada, Cicinho olsaydi bugün frikiklerde ikinci devrede Hakan Ö. daha etkili olurdu. Abalo olsaydi sag kanadi havalandirirdi. Abalo , Ibrahim Akin etkili ataklar yapardi. Ama Sergen Hoca her maca ayni kadroyla cikiyor , yetmiyor birde Cicinho'nun dengesini bozuyor.

Beykan Simsek, Abalo , Aatif ,Mehdi gibi oyuncular daha iyi kullanilmali. Yetersiz oyunuclar her mac oynamali, Burhan bugün ne oynadi mesela.

Yok yok . Sergen Yalcin kumar oynuyor ..

Murad_Kelleci58
18.10.2015, 14:22
Sezon başında Sergen takımı sabote ediyor dediğimizde, şahsıma edilen hakaretlerin haddi hesabı yoktu..

Hadi buyrun bakalım.. Ortada ki cenazeyi kim kaldırack

sivaslıadem
18.10.2015, 14:25
Taraftarın artık sabri kalmamıştır
Radikal kararlar bekliyoruz
Oyuncu takintilarindan kurtulmuş bir teknik adam görmek istiyoruz

ezelşener
18.10.2015, 14:26
Değerlendirilecek ne varki herşey ortada.Adem Koçak her zaman diyorum bu takımda olduğu sürece takım galibiyet alamaz.Batuhan nerde bilen varmı..? 2.Gol Adem efendinin resmen uyumasından oldu.3.golüde K.Paşa yine Adem Koçakın kaptırması ile olacaktıda Allahtan defans yetişti.Cicinyo nasıl çıkarılır hiç kimse anlayamadı.John Boye.Kone.Ümit ve Ziya yı mücadeleleri için kutluyorum.

onurcngr
18.10.2015, 14:29
Sergenle yollar ayrilmali derhal bugun. Teknik yetersizlik degil bu yapilan hatalar. Ersun yanal basta olmak uzere en kisa surede yeni teknik direktorle devam edilmeli

ezelşener
18.10.2015, 14:30
Birileri çıksın da açıklama yapsın bu takımın forvetleri neredeler ya herkes merak ediyor.Nerde Eneramo sorunu nedir.Bu Batuhan nedene oynamaz nerelerdedir.Yeter ta sabrımız kalmadı daha.ADEM KOÇAK BU takımda seni istemiyoruzzzzzzzzzzzzzzzz.... .

berduh
18.10.2015, 14:31
Bu ümit, hakan, erkan, yiğit bunlar kim ya. Bu takımın ancak yedek oyuncuları olurlar ve 3. Lig takımına da elenirler. Cicinho gibi dünya star ın var sen onu çıkar oyundan yerine doğru durust orta yapamayan hakan i al. Sergen oynamaya oynamaya futbolu mu Unutuyorsun? Dani mehdi gibi adamlar varken hala erkan denen futbol çıkarması ile devam etmeye inat ediyorsun. Yenemiyoruz ama yenilmiyoruz da diyordun. Al sana yenildik o zaman bakalım şimdi ne diyeceksin.:mad::mad:

karamik
18.10.2015, 14:31
Barralesten Kasımpaşa'ya gözdağı haberini okuyup maç izleyince daha çok kahroluyor insan neyse ya Kasımpaşa zaten bizi uzayda da oynansa maç yenecek takım çok üzülmüyorum haftaya Sergen son maçına çıkacak dilerim kazanırız bu takım ligten düşecek bir takım değil geçen seneki takımla maç yapsalar 5 atarız kaliteliyiz ama formsuz futbolcular.

berduh
18.10.2015, 14:33
Bu ümit, hakan, erkan, yiğit bunlar kim ya. Bu takımın ancak yedek oyuncuları olurlar ve 3. Lig takımına da elenirler. Cicinho gibi dünya star ın var sen onu çıkar oyundan yerine doğru durust orta yapamayan hakan i al. Sergen oynamaya oynamaya futbolu mu Unutuyorsun? Dani mehdi gibi adamlar varken hala erkan denen futbol çıkarması ile devam etmeye inat ediyorsun. Yenemiyoruz ama yenilmiyoruz da diyordun. Al sana yenildik o zaman bakalım şimdi ne diyeceksin.:mad::mad:

Futbol çıkarması yazmışım yanlışlıkla futbol fukarası erkan olacak:mad::mad::mad::mad::mad ::mad:

münihli_58
18.10.2015, 14:34
Bir teknik direktör ilk yari sonunda Cicinho'yu oyundan alip Hakan Özmert'i oyuna sürüyorsa benim gözümde bitmistir!!!!

ihtiyar yiğido
18.10.2015, 14:34
Beraberlikler takımıyız derken kendi sahamız sayılan İstanbulda, Eskişehirden sonra Kasımpaşadan 2. Mağlubiyetimizi de aldık.
Her hafta bu takım düzelecek daha iyiye gidecek derken malesef hap hayel kırıklığı yaşıyoruz.
Bugünkü maçta gösterdi ki, yanlış transferler, oyun düzeni belli olmayan bir hoca, bu da göstermiştir ki bu takıma bir taze kan olarak bir teknik direktör değişikliği ve ara transferlerde bu takımı düzlüğe çıkaracak iyi transferler şart. Yönetim bu kötü gidişata dur demek için daha neyi bekliyorsunuz.

babapiton
18.10.2015, 14:38
Birkez daha anladımki sergen çok iyi yorumcu !

34MUAMMER58
18.10.2015, 14:39
Bu takımda rıza çalımbay diye hoca vardı,onca hakem katliamlarına rağmen takım iyi oynuyordu,yönetim herzeman olduğu gibi istediği adamları almadı, bazı soytarılar istediği için yolladık,bu takımda r.carlos gibi hoca vardı ,adama istediği sol açık ve forveti almadı yönetim ,çok iyi oynadığımız halde alınan sonuçlar itibarıyla yollamak zorunda kaldık,r.carlosun yerine sergen gelmeli ,bu takımı düzeltir diyen futbol cahili ne üdüğü bellisizler şimdi memnunmu ? maça gelince ilk 15 dak,kasımpaşa daha iyi oynadı,sonra maç ortada geçti ,olmıyacak pozisyondan golü yedik,sergen hocanın 2.yarı yaptığı taktiksizlik maçı olduğu gibi kasımpaşaya çevirdi golüde yedik ,fazlasınıda yiyebilirdik65-90 arası sivas denge kursada golü bulamadık ,6-1 bitmediyse şansa,setkusa,boyeye dua etmek lazım,şu maç enfazla berabere biterdi,galip gelemezdik,çünkü ortada galibiyete inanan ne hoca vardı,ne futbolcu vardı nede taraftar vardı,son 5 dakika olmuş ,ilerde beykan kendini paralıyor,stoperlerden ALLAH ın kulu rakip ceza sahasında yok ,2-1 olsa nolur 3-1 olsa nolur yaww ,sergen hocaya gelince ,bundan önceki maçlarda galibiyeti kaçırarak berabere kalmıştık,umudum vardı,ancak bugünkü oyundan sonra umutta tükendi,saçmalık üstüne saçmalık seyrettik,cicinyo gibi adam çıktı,maç başından beri oynaması gereken abola oynatılmadı,beykan oynatılmadı ,koca 90 dak, takım forvetsiz ,sağ kanatsız,sol açıksız oynadı,takımda boye ve konenin direnmesiyle ,setkusun kurtarışlarıyla fark yemedik,şu saatten sonra sergenin takımın başında durması hem kendine hemsivasspora zarar verecektir ,istifa edilecek maç bu maçtır, artık zorlamanın anlamı yok,hakem acemi olduğunu herhaliyle belli etti,azdaha golüde vermiyordu,bazı faul hatalarını yanlış verdi,ilk yarıda frikik vardıki vermedi,türk milli takımı böyle pozisyondan golü bulduda ero 16 ya katılmaya hak kazandı,sonuç olarak kasımpaşayı ve rıza hocayı tebrik ediyorum,hakettikleri maçı hakkıyla kazandılar.

berduh
18.10.2015, 14:46
Sergen akşam başkanla görüşüp ona göre gerekeni yapacakmış. Gereken belli erkan yiğit hakan 18 dışına dani mehdi ilk 11 e

Nihat5858
18.10.2015, 14:47
Hoca ıstıfa etmez adam maratona konuk yarın umrundamı hala tv çıkma derdınde cok acık futbolcular hocayı ıstemıyo yönetmimde okadar amatör kı ıstıfasını ıstemıyor bukadar rezalet olmaz santrafor yok forvet yok transfer yok düşen Karabük'ün artıklarını alan yönetdim bukadar basıretsız taraftarda yok ne bı tepkı var ne bişey stada gıt ıstıfasını sen ıste taraftar teşhise gıt tepkı ver boyle yazarak taraftar olunurmu sivas sehrime yazık oluyor

Nihat5858
18.10.2015, 14:48
Sergen akşam başkanla görüşüp ona göre gerekeni yapacakmış. Gereken belli erkan yiğit hakan 18 dışına dani mehdi ilk 11 e
SERGENIN ISTIFA edecegını düşünenen hayal kuruyordur mümkün degıl ıstıfa etmez yonetım kovarsa gıder adam tv programa konuk oluyor yarın umrunda degıl

triper58
18.10.2015, 14:49
Gereksiz yere aşırı transfer yaptı yönetim.
Ya Yekta'yı alırsın ya Hakan Özmert'i.
Orhan Gülle, Yiğit İncedemir, Kone'den birini alırsın.
Abalo,Erkan Kaş,Beykan'dan biri fazlalık.
İbrahim Akın kadroda ne yapıyor?
Eneramo Batuhan Barrales'i toplasan bir forvet etmiyor.

Saçma sapan bir kadro kurulmuş.Hem de üstüne maliyetli bir kadro.Oynamayan adamlara milyonlarca euro verilecek.Sezon sonu Sivas'ın kasasında para kalmadı haberlerine hazırlıklı olun.

birdokuzaltiyed
18.10.2015, 14:50
Kendisinin moral ve motivasyonu sıfırın altında olan bir Hoca nasıl olacakta 12 maçtır galibiyet yüzü görmeyn bir takımı motive edecek Ey Yönetim.
Sadece biz mi görüyoruz bunu? Milli maç arasını neden boşuna harcadık.Çok güzel değerlendirebilirdik iştahlı bir Hoca ile.
Yara kangrene dönüyorsa organı kaybetemeden biraz acıya dayanıp neşteri vurmalı, yoksa beklediğimiz her saat yara bütün organları saracak.

ihtiyar yiğido
18.10.2015, 14:51
Anlayamadım bir bir şey, bu şehrin kendi öz evladı olan Rıza hocaya göstermediğimiz töleransı Sergen hocaya neden gösteriyoruz, sayın yönetim bu kötü gidişata dur demek için daha neyi bekliyoruz.

antik58
18.10.2015, 14:53
Bizler sıkıldık artık her hafta bir heyecan ve umutla maçı izliyoruz değişmeyen tek şey yaşadığımız hayal kırıklığı. Sergen ile olmuyor ilk geldiğinde ipten aldı ama şimdi daha kötü bir yere doğru gidiyor takım. Ne hakem hatası ne oyuncu eksikliği düpedüz çalıştıramıyor hoca takımı.
Eğer sergen gidip yerine okan buruk vb isimler gelecekse hiç degisiklik yapılmasın bırakın hep beraber sene sonunda yanımızda alt lige götüreceğimiz 2 takım tahminleri yapalım...

kkemal58
18.10.2015, 14:54
Cicinho yu oyundan alıp burhan ı oyunda tutan teknik adam benim gözümde bitmiştir. Çok geç olmadan bırak sergen. Takıma zarar verme. Git trt den bu hale getirdiğin Sivassporu eleştir!

pover58
18.10.2015, 14:55
adem burhan oynadıgı müddetçe bu takım zaten eksik oynuyor bide forvetsiz oynuyorsun sergen artık git sana tahammülümüz kalmadı batuhan yok mehdi yok nerde bu adamlar neden ademde burhanda ısrar ediliyor beykan neden banko oynamıyor iki ikazla takıma en fazla katkı verecek adam beykan ayagında topu çok tutmasın tamam atıfta biraz akıllı oynamalı lafın kısası sergenle olmuyor S E R G E N İ S T İ F A daha fazla zarar verme şu takıma yen kan yeni heyecan.
yönetim uyuma at gözlüklerini çlıkar taraftara kulak ver.

münihli_58
18.10.2015, 14:58
Sergen'in gitmesini istememe ragmen Okan Buruk gelecekse Sergen Yalcin gitmesin düsüncesiyle izledim maci

1)
Daniel Abalo gibi gecen sezon 42 mac yapmis (10 mac Sampiyonlar Ligi) kanat oyuncunu oynatmayip, gecen sezon küme düsmüs bir takimda oynadigi 29 mactan 17'sine sonradan oyuna giren Erkan Kas'a umut bagliyorsun bu 1

2)
Defansif orta sahada geldiginden beri iyi isler cikaran Kone'yi bu macta ofans bölgesine yakin oynatiyorsun oyuncununda dengesini bozuyorsun bu 2

3)
Barrales'in yedegi olacak hic bir oyuncuyu kulübende bulundurmuyorsun. Adam 10 dakika dolmadan sakatlandi mutlaka kazanacagimiz maci forvetsiz oynadik bu 3

4)
Roberto Carlos zamani Aatif tek forvet oynatilirken bizler sacimizi basimizi yolup Aatif'tan forvet olmaz diye bas bas bagirirken bugün ayni hatayi tekrarliyorsun bu 4

5)
Yigit Incedemir bugün asil yerinde, defansif orta sahada, ihtiyacimiz olan top kesmeleri, presleri, top kapmalarini tipki bir zamanlar Kivanc Karakas, Kanfory Sylla tarzi oyunculari hatirlatirken; sen onu ikinci yari stopere cektin bütün dengeyi bozdun bu 5

6)
Yedigimiz 2. golde Ziya'nin adamina 10 metre uzaklikta durmasi ve gelen ortayi Adem'in serbest biraktigi adamin aglarimiza yollamasi senin saha ici dagilimini ya anlatamadigina, ya da bu iki oyuncumuzun bu isi beceremedigini gösterdi

7)
Ön tarafta top tutamazken Beykan Simsek gibi forvet arkasi oyuncun olmasina ragmen yedek bekletiyorsun, üstelik ondan önce Hakan'i oyuna aliyorsun !

8)
Hakan Özmert gibi bir adama bütün duran toplari emanet ediyorsun
Onu birak küme düsmüs takimin oyuncusundan medet umup bu takimin beyni Cicinho'yu oyundan aliyorsun ayip be

9)
Adem'in ruh gibi ortada dolandigi, ikili mücadelelerde karsisindaki Donk'a ezildigini görüyorsun, Kone'ye versene o görevi. Niye israr ediyorsun?

10)
John Boye ve Setkus fark yememizi önlediler. Iyi ki varsiniz

Besyo_cu
18.10.2015, 15:04
Sergen YALÇIN ile bu işin olmayacağını görmek için daha kaç puan kaybetmemiz gerekecek ?

Ziya ERDAL'ın çalım yemediği bir tek Rıza Çalımbay kaldı. Bir defans oyuncusu bu kadar çalım yemez.

Burhan aylardır berbat oynuyor hemde inanılmaz derece berbat oynuyor ancak ne hikmetse Sergen Yalçın onu bir türlü kesmiyor. Mehdi ve Batuhan'ın kadroda olmaması ise ayrı bir saçmalık.

Geçtiğimiz sezondan dan itibaren Eneramo'nun yaklaşık 1 yıl sahalardan uzak kalacağı belki de sahalara hiç dönemeyeceği belli iken hangi akla hizmet tekrar sözleşme imzalandı birisinin bunu açıklaması gerekiyor. Sivasspor'un sokağa atılacak parası var da bizim mi haberimiz yok ?

Yönetimin belkide tarihinde ilk defa elini cebine atıp ne olursa olsun takımın başına önce Ersun Yanal değilsede Bülent UYGUN ile anlaşması lazım. Takımın elle tutulur ümit vaad eder hiç bir yanı yok.

Son iki yıldır Sivasspor artık insanlara zarar verir hale geldi ve ne yazikki binlerce Sivassporluyu takımdan soğuttu, zor bela Sivasspor'lu yapılan cocuklarımız da İstanbul takımlarının yaptığı şanşasyonel transferler yüzünden onları destekler oldu...

Yönetimin şunu anlaması lazım eğer en kısa sürede gerekeni yapmazsa sadece bugünü değil geleceğimizi de kaybedeceğiz...

Nihat5858
18.10.2015, 15:06
Cicinho yu oyundan alıp burhan ı oyunda tutan teknik adam benim gözümde bitmiştir. Çok geç olmadan bırak sergen. Takıma zarar verme. Git trt den bu hale getirdiğin Sivassporu eleştir!

SEN IZLEMEDIGIN MACI UYDURMA CICINHO VE BURHANI IKISINI BIRDEN ÇIKARDI OYUNDAN ISTE TARAFTARLIK ORTADA REZALET SENIN GIBI TARAFTARA ÇOK BILE SERGEN

sivasfutbol
18.10.2015, 15:10
Yeter artık sergen birbirimizi kırmayalım. Lütfen sen yoluna biz yolumuza :mad::mad::mad: ERSUN HOCAAAAAA GEL ARTIK:D:D yönetim bu hoca bizi uçurur.

anadolu5858
18.10.2015, 15:11
sergenden daha çok şu sergeni savunanllar canımı sıkıyor. Sergen öyle ya da böyle gidecek. 15 maçtır kazanamayan bir sivasspor suçlu benmiyim. Adamın sivasspor umurunda mı 100 defa söyledik. gelecek adam kim olursa olsun en azından takımın psikolojisi düzelir. Sergen girip gol mü atacakmış yok yav futbooldan anladıgınız bu kadar işte. Ligin yarısı bitti ortada takım yok ilk 11 i sayın 22 tane adam çıkıyor. Takım sahada öylesine ruhsuz dolanıyor.15 gün ne halt ettiniz nankör herifler yediginiz ekmege nankörlük ediyorsunuz. Ümit senden olsa olsa halay başı olur. Burhan bildigin ceset bir kerede ayakta kal be adam. Adam cicinyoyu çıkarıyor ulan be adam ortayı kim yapacak. Velhasıl bu işi uzatmayın Sergen daha fazla zorlama bu iş seninle olmayacak ısrar etme takıma da kendine de zarar veriyorsun..

badof58
18.10.2015, 15:13
Sergen'in Sivas'ta maalesef miyadı dolmuştur. Burhan ve Adem'in olduğu hiç bir maçı Sivasspor kazanamaz nedeni çok basit ikisi de takımı net baltalıyor, koy 2. Lige orda bile oynayamaz çünkü yetersiz .. Ayrıca munihlinin dediklerine de katılıyorum. Boye'u ilk maçta begenmeyenler olmustu, sabredilmesi gerektiğini söylemiştim ve bu takımın kesinlikle jokeri ..

Teknik direktöre gelecek olursak bu ne Bülent Uygundur ne de Okan Buruk basacaksın parayı getireceksin Ersun Yanal'ı hem geçen sezonki takımı trabzonu da en iyi tanıyan hoca, belki 3 puanı kaparız.

mishka
18.10.2015, 15:26
Eneramo sakatsa u-21 'de nasıl got attı milli maç arasında. Etkisiz oynayanlar bir kenara birçok oyuncu oynatılmıyor. Bunun yanında Ziya'dan daha iyi oynayan şu an adını hatırlamadığım sol bekteki oyuncumuz kiralık verildi. Garip garip işlerin olduğu ve hesap sorulmayan bir kulüp oldu Sivasspor.

Oynatıl(a)mayan oyuncular ise epey fazla: Eneramo, Beykan, Mehdi, Orhan, Hakan Özmert, Yekta,Abalo. Batuhan...

kkemal58
18.10.2015, 15:39
SEN IZLEMEDIGIN MACI UYDURMA CICINHO VE BURHANI IKISINI BIRDEN ÇIKARDI OYUNDAN ISTE TARAFTARLIK ORTADA REZALET SENIN GIBI TARAFTARA ÇOK BILE SERGEN

Ben maçı sonuna kadar izledim, cicinhoyu ikinci yarının başında bursahi 60 larda oyundan aldı. Ne oldu Burhan çıkınca zoruna mı gitti Toramanım. Burhan ın oyunculuğu ile senin taraftarlığın aynı. Ikisi de beş para etmez. Senin zihniyetindeki taraftarlığa sivasspor çok gelir. Sen burhanı da al siirt sporu felan tut. Bu takım o kadar ayağa düşmedi!

kkemal58
18.10.2015, 15:44
Ben maçı sonuna kadar izledim, cicinhoyu ikinci yarının başında burhanı 60 larda oyundan aldı. Ne oldu Burhan çıkınca zoruna mı gitti Toramanım. Burhan ın oyunculuğu ile senin taraftarlığın aynı. Ikisi de beş para etmez. Senin zihniyetindeki taraftarlığa sivasspor çok gelir. Sen burhanı da al siirt sporu felan tut. Bu takım o kadar ayağa düşmedi!

ezelşener
18.10.2015, 15:47
Sergen'in Sivas'ta maalesef miyadı dolmuştur. Burhan ve Adem'in olduğu hiç bir maçı Sivasspor kazanamaz nedeni çok basit ikisi de takımı net baltalıyor, koy 2. Lige orda bile oynayamaz çünkü yetersiz .. Ayrıca munihlinin dediklerine de katılıyorum. Boye'u ilk maçta begenmeyenler olmustu, sabredilmesi gerektiğini söylemiştim ve bu takımın kesinlikle jokeri ..

Teknik direktöre gelecek olursak bu ne Bülent Uygundur ne de Okan Buruk basacaksın parayı getireceksin Ersun Yanal'ı hem geçen sezonki takımı trabzonu da en iyi tanıyan hoca, belki 3 puanı kaparız.

Sergen'in Sivas'ta maalesef miyadı dolmuştur. Burhan ve Adem'in olduğu hiç bir maçı Sivasspor kazanamaz nedeni çok basit ikisi de takımı net baltalıyor, koy 2. Lige orda bile oynayamaz çünkü yetersiz .. İmzamı atıyorum.

KaanK
18.10.2015, 16:05
Maçta değerlendirecek birşey yok.
İkide bir manasız şekilde Cicinho yu yedeğe çeken veya çıkaran hocanın amacının GİTMEK olduğunu anlamak için profesör olmaya gerek yok.
Bu takımda herkes yedek olabilir veya ikinci yarı oyundan çıkabilir ancak Cicinho çıkamaz
Sergen %99.9 gidiyor
Gelen hocanın ersun yanal veya bülent uygun olması isabetli olur

balmandol
18.10.2015, 16:33
Maalesef Sergen ile futbolcular arasında bir şeyler olduğu bugünkü maçta tamamen dışa vurdu. Bence hem kendisini yıpratmamak,hemde Sivasspor'a daha fazla zarar vermemek için bugün anlaşılarak Sergen hocaya teşekkür edilmeli. Takımda bende olsam küserim yani...!!!
Formayı haketmeyen bi dolu oyuncu alındı.

Mehdi,Batuhan,Beykan,Eneramo,A bolo v.s. bu adamların ne suçu var ki kadroya alınmıyorlar..!!!

maximustafa
18.10.2015, 16:51
Bu maç için değil oynadığımız tüm maçlarda planlansız karambol futbolu oynuyoruz carloslu dönemde futbolcuların boş boş top çevirmelerini bile özledim

dedebali58
18.10.2015, 18:52
Beraberlik serisi sona erdi şimdi mağlubiyet serisine başladık:mad::mad::mad:

ayhandemir58
18.10.2015, 20:45
Maç hakkında fazla konuşmaya gerek yok,yenildik.Ama Yönetime sadece bir şey hatırlatmak istiyorum.Sergen Yalçın takımdaki krizi yönetecek bilgi-birikim ve yeteneğe sahip değil.:rolleyes: ;)Gerisi size kalmış.

58Sivaslilar
18.10.2015, 21:20
Sergen hocanin kredisi dolmust kredisini sonuna kadar bonkerce kullanmistir sonuc ortada yigidolar onu kötü sözle tahrik etmeden kendiliginden cekip gitmeli derim:confused:

58Sivaslilar
18.10.2015, 21:27
Sergen sivassorda kalmaga devam ederse sivassporun her yenilgisinde vebali yönetimin boynuna olur bunu yönetimde kaldiramaz :confused:

58Sivaslilar
18.10.2015, 21:33
Burhan ,adem , ziya yari sezona kadar kendilerine ceki düzen vermeliler ????????????yoksa onlarada yol vermek gerek:confused: Sivassporun bekasi herkesin üstündedir yönetimde dahil herkes bunu bilmeli isini yapmayan kim olusa olsun takimin sirtinda asalak olamaz:confused:

58Sivaslilar
18.10.2015, 21:38
Komtrol altinda kalmak sartiyla cünkü güven kayibi mevcut sanirim akillanmistir bülent uygun takimin basina uyar :confused:

balmandol
19.10.2015, 00:00
Şu an ki haberde Sergen takımın başında kalıyor..!!!

eyuphulagu
19.10.2015, 01:42
Bu maçta göze çarpan en önemli detay Yiğit in ön liberoya monte edilip Kone nin daha ofansif oynatılmasıydı....Kone golün asistini yapmasına rağmen diğer maçlara göre daha iyi değildi..Kone bence defansif ön libero mevkisinde daha başarılı olduğunu oynadığı diğer maçlarda gösterdi....Sivassporun fazla pozisyon yenemesinin nedenlerinden biri de Bralles in sakatlanmasıydı..Barlles diğer maçlarda rakibe baskı yapıp mücadele ediyor ve defansın ileri çıkmasına izin vermiyordu;Barlles çıkınca ilerde oynayan Atıf aynı baskıyı yapamadığı için rakip defansını da ilerde kurdu ve sivasspor orta sahasına baskı yapmaya başladı;Kone de bu maçta defanstan çok ofansif oynatılınca Adem de gününde olmayınca bütün yük Yiğit in üzerine bindi;Yiğit bence elinden geleni yaptı ama tek başına fazla yapacak bir şeyi yoktu....Sergen malesef bu maçta kazanmak için sahaya çıktığını Kone ve Cicinho ile gösterdi ama Burhan ileri gidip gelmeyince Cicinho nun kanadı adeta ilk yarı felç oldu;rakip bu maçta çok fazla pozisyona girdi...Sivasspor ilk yarı Cicnho değil de John Boye ile sağ kanatta oynasaydı kesinlikle bu kadar pozisyonu kalesinde görmezdi..Sergen takım kurgusu ile bir kez daha oynayarak hem şaşırtmak hem de kazanmak istedi;Baralles in sakatlanması sonucu evdeki hesap çarşıya uymadı....Kaleci Setkus o kurtarışları yapamasaydı sonuç aleyhimize çok daha farklı da olabilirdi..Keşke son dak. da transfer edilen Kone,Baralles,Boye,Yekta gibi oyuncular kampa katılıp kampta hazırlık maçları oynansaydı,sivasspor şu anda daha oturmuş bir takım olabilirdi....Transferlerin geç yapılması Sergen Yalçın ı hala arayış içine itiyor;umarım sivasspor bundan sonraki maçlarda istenen futbolu oynayarak istenen galibiyetleri alır....

by_hunter
19.10.2015, 07:15
Halen aynı sözümün arkasındayım ve iki senedir bunu açık bir şekide görüyoruz.

Baş antrenörün başarılı olabilmesi için arkasında ki ekibin kuvvetli olması lazım.Arkadaki dayanağı alırsanız takım çöker Domingez gitti Carlos çöktü Tamer hoca gitti Sergen çöktü bunun başka açıklaması yok arkadaşlar....

teknik
19.10.2015, 07:37
Bence saha içi kurgu konusunda hoca yetersiz. Sahada oyunculara yerleşim yaprımak, varyasyon çalıştırmak ve en önemlisi pozisyon aldırmak teknik direktörlüktür. Sanırım hoca ile takı oyuncularının bağı da kopmuş. Ben dün maçta öyle hissettim.

karasarlıyiğido
19.10.2015, 08:40
maçta göze çarpan yine hoca dünyanın en iyi sağ beki cicinhoyu çıkarttı forvet sakatlandı defansif adam aldı,
maçın en iyisi ise kone boye ve setcus du
maçın en kötüsü burhan yiğit ümit
macın hakemi ise aynı diğer hakemler gibi vebal eşşeği hak yiyen ve sivasa ön yarğılı bir yaratıktı
maç hakkında genel görüşüm ise yiğitle ortasahada başlamak yanlıştı buna bayağı bir sabretti barrales sakatlığında beykanı alsa ve yiğit hakan özmert değişikliği yapsa ikinci yarıda burhanı alıp dani abaloyu alsa bu maç böyle bitmezdi inanın

halilxx58
19.10.2015, 08:43
Sergen Yalcin ne yapmaya calisiyorsun?
Nerde bu takimin forvetleri? Nerede Eneramo nerede Batuhan?
Oyunculari sürekli baska pozisyonlarda oynatinca dahami iyi oynuyoruz?
Takimin beyni, asist krali Cicinho'yu defansa hapsetmekle, ileri cikarmamakla daha mi basarili oluyoruz?
Cicinho - Hakan Özmert degisikliginin arkasinda ne gibi bir takik var? Orta sahada baslayan Yigiti stopere cekip stoper Boye'yi sag beke alinca dahami etkili oynayacak takim?
Hazirlik maclarinin yildizi Dani Abalo kulübede neyi bekliyor?
Son haftalarda etkili olmaya calisan Beykan niye halen kulübede?
Burhan Eser'in daha ne kadar toleransi var?

gibi onlaraca soru var kafamda..... :confused: :confused:

calipso
19.10.2015, 12:08
Erkan kaş kimden torpilli bilmiyorum ama sağlammış torpil

Atıf artık takımı satıp sabote ediyor

Kaleci düzgün olmasa yine 5-6 yerdik

Sağ sol beklerimiz bitik

Forvet yok

mksivas
19.10.2015, 21:02
trabzon mersıne yenıldı onumuzdekı hafta sıvasdan garantı puan alır telafı ederler sıvas ptt lıgını gozune kestırdı yonetımde herhalde bu sezon kurtaramayacagını anladıkı sergenle devam edıyor yazıklar olsun bıze bu yılda sac bas yolduranlara yuh yuh yuh olsun sahada gezınen ruh oyunculara da yuh teknık heyetede yuh yonetımede yuh

50sekiz
19.10.2015, 22:01
Gelelim kuru fasülyenin faydalarina

1 - Sergen ilk defa kendi kadrosunu kurdu. Daha önceleri hep hazir malzemeye kondu. Bakalim kendi kadrosu ile neler yapacak. Ligin 7-8. haftasini beklemek lazim.

2- Takim hazirlik ve resmi maclar dahil olmak üzere mac kazananamiyor. Bu tesadüf mü?

Osmanli macindan sonra yaptigim yorum....
Alinan sonuclar tahminimi dogruladi...
Herkes bir takim kuramaz ama hazir takimi oynatabilir.. Sergen Antep ve Sivas'ta hazir takima konmustu. Sezonbasi kendisi transfer yapti, kendisi takimi kurdu sonuc ortada...

TRT'de yorum yaparken transferin ne kadar kolay is oldugunu, artik youtube dan futbolcu izlenebildigini, scout ekibine falan gerek olmadigini, istedigin futbulcuyu bulabilecegini söylüyordu...
Bugün Lig-Tv de ise transferin ne kadar zor oldugunu, futbolculari Sivas'a getirmenin zor oldugunu anlatip agliyor...
Sergen bence en iyi yaptigin ise geri dön.. yani yorumculuga..

4eylul58
20.10.2015, 13:33
galibiyet almayan tek takim biz kaldik. hayirlisi bakalim.

mksivas
24.10.2015, 20:58
evet sevgılı yıgıdolar belkı bana cok cızan olur amma sergen yalcını zıraat turkıye kupasında dıyarbakıra elendıgı zaman gonderselerdı su an takım ılk besın ıcınde olurdu takım da takım oyunu yok herkes bıreysel oynuyor ve bu takımda burhan abola hatta zıya ılk onbırde oynamamalı atıf la ılgılı ıse cıddı bır ıyarı alması gerek bencıllıge devam lıg tv ve trt spor yorumcularını dınledım aman sergen gıtmesın dıye gıclarını yırtıyorlar ancak yonetım sergenı yıne kollamaya kalkarsa yonetım de kendını ve takımıda kurtaramaz tek kelıme daha yazıyor herkese selamlar bıze bu yıl yıne sac bas yolduran yonetım ve teknık heyete yazıklar olsun dıyorum hayırlı geceler

karamik
24.10.2015, 21:11
Ya john boye denen herif gidip kırmızı görmese bu maç en azından beraberlik ile sonuçlanacaktı Sergen hoca artık gitme Zaman'ı geldi kendisine başarılar diliyoruz Başkan kabul etmezse çok büyük hata yapmış olur.

karamik
24.10.2015, 21:14
Ya arkadaşlar bu takım 5 hazırlık maçı yaptı bunlarında hepsini kaybetti sadece 13 maç kaybetmedi hazırlık maçları da var Sergen artık olmaz bu maçtaki sonra bitti artık inada gerek yok medya basın dinlememeli başkan

Murat ARICI
24.10.2015, 21:16
Burhan gibi bir kazma,atıf gibi bencil,şut çekmekten aciz bir forvetle undan ötesi olmaz zaten..Bu maç sabaha kadar oynansa yine gol atamazdık

cılgınsivas58
24.10.2015, 21:18
1 hafta daha kalarak egonu tatmin ettin mi sergen hoca ?

cılgınsivas58
24.10.2015, 21:19
bu takıma ersun yanal gibi hocalar lazım ersun yanal keşke gelmeyi kabul etse de ersun gelse

HeLuieN58
24.10.2015, 21:24
Transfer Sadece Transfer Yapıldı Densin Diye Yapılmamalı.Sayın Yönetimden Erdal Bey Transfer Sezonunda Çıkıp Acıklamalarla Şow Yapıyordunuz.
Hani Şimdi Nerelerdesiniz?
Nerede Kaybetsede Oynadığı Futboldan Zevk Aldığımız Takım
Bu Takımın Vampir Gibi Kanını Emen Paraları Cebe İndiripte Bir Halt Elde Edemeyen Beceriksiz Yöneticilere Selam Olsun.
UmuyorumGeceyi Aydınlatan Bir Şey Doğacak Oda Sivasımız Olacak...

otceken58
24.10.2015, 21:33
MACİ DEĞERLENDİRELİM FORMU KASİMPASA MACİ ÜZERİNDEN GİDİYOR ANLASİLAN AMA NEYSE DEĞERLENDİRELİM YÖNETİM AKSAKLİK YAPMAZSA SERGEN GİTTİ YENİLDİK EVET AMA ÜZÜLMEDİM EN AZİNDAN İSTİFA ETTİ SİVASSPORUMUN DURUMU DUZELİR İNŞALLAH SERGEN GİTTİKTEN SONRA
Sergen'e gecen sene bizi (tabi diğer takımların da özverileri sayesinde) ligde bıraktığı icin teşekkür eder bu senede kümeye gönderme inadını bırakıp geçte olsa istifa etmesinden dolayı saygılarımızı sunuyoruz ancak yinede onurlu bir şekilde BEN İSTİFA EDİYORUM demesi cok güzel olurdu en azından içimiz de rahat olurdu...

antik58
24.10.2015, 21:36
Kendine küfür ettirme sergen yalçın çek git artık...

Has Sivas`li
24.10.2015, 21:46
Gecen sene Carlos`a israr etti Baskan az kalsin kümeye gidiyorduk.
Gec bile kalindi, son sansi Mersin maciydi, onun ardindan yollar ayrilmaliydi!!!

58sinan58
24.10.2015, 21:57
sergen yalçın
başkanla görüştükten sonra görevi bırakmayı düşünüyorum
başkanla görüşmeye gerek yok hocam maç bitiminde bile statda senin yerinde olsam pılımı pırtımı toplar giderim şarkısı çalıyordu sende öyle yap bence

anadolu5858
24.10.2015, 22:27
biri diyorki boye çıkmasaydı farklı olurdu diğeri diyorki takım iyi vs...kendimizi kandırmaya devam edelim atı alan üsküdarı geçti biz 15 kişi olsak bu maçı alamazdık. trbzon 4 maçtır kaybediyor sivasa gelmiş bir de futbol mu oynasaydı aynı kafayla cincona da yenildikkimse top çevirmeye puan vermiyor. millet atıfın bencilliğine kızıyor bu maç paslı oynadı da ne oldu adamın pasını alacak adam mı var gördünüz burhanı futbol kafa işi takım da atıfın pasını alabilecek oyuncu yok atıfı çıkarın takım boş. sergen 3 hafta önce gitmeliydi geç kalındı haberler doğruysa gittiği için birşey söylemeye gerek yok. kadromuz geçen yılkinden daha iyi. setkus,boye,kone,beykan bunlar iyi transferler asıl hayal kırıklığı bareles o da bizim şanssızlığımız adam yunanistanda gol kralı olmuş ee kimi alacaktık ama adam şimdilik boş görünüyor. takıma şehre gerekli olan şey yeni bir heyecan yeni bir umut bu da yeni hocayla olacak iş. ilk yarı bitene kadar alabileceğimiz kadar puan alıp 2.dönem devre arası 1 forvet takviyesiyle ilk 8'e gireriz inşallah.

dibba58
24.10.2015, 23:19
Sergen Hocanın en büyük hatası transferde ses çıkartmayışı onun sonu oldu.Akıllı hoca bu kadronun yetersizliğini önceden görebilendir.Sergen Hoca bunu göremediyse yada görüpte ses çıkartmadıysa, suçu kendinde aramalıdır.Alınan futbolcular kadroda şişkinlkten başka hiç bir işe yaramıyor.