Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor 0-2 Trabzonspor

SivasSpor.Com
19.10.2015, 09:19
http://resimzade.com/Show.html?i=45724&token=98156

Spor Toto Süper Lig'de 9. hafta Medicana Sivasspor -Trabzonspor maçı tahmin ve yorumları:

Tarih: 24 Ekim Cumartesi

Stad: Sivas 4 Eylül

Saat: 19:00

Maçın Hakemi: Ali Palabıyık

Not: Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir.

onurcngr
19.10.2015, 09:30
Teknik direktör konusunun netlik kazanmadığı bu süreçte galibiyet pek mümkün görünmüyor Sergen Hoca gidecekse eğer bu maçı alsın da öyle gitsin. hamsi beyinlerine karşı sahamızdaki olası mağlubiyet teknik direktöre ve yönetime istifa sesleri şiddetlendirecektir.

by_hunter
19.10.2015, 09:56
Artık bazıları için tamam mı devam mı maçı

Halen aynı sözümün arkasındayım ve iki senedir bunu açık bir şekide görüyoruz.

Baş antrenörün başarılı olabilmesi için arkasında ki ekibin kuvvetli olması lazım.Arkadaki dayanağı alırsanız takım çöker Domingez gitti Carlos çöktü Tamer hoca gitti Sergen çöktü bunun başka açıklaması yok arkadaşlar....

antik58
19.10.2015, 10:43
Şu maçı alalım ezik olmayalım yeter. Her hafta diyoruz ama yinede bu maç inşallah kötü gidişin sonu olur...

34yigido34
19.10.2015, 11:33
Sergen gitmediği surece galibiyeti anca rüyamizda görürüz

Külhan
19.10.2015, 16:25
Bu ne bulunmaz hint kumasi böyle bu memlekette hic hoca kalmadimi sergenden baska yazik sivassporumuza olan bize oluyor puan gayiplari birtarafa seyirciyide kaybediyoruz hicbir hoca yokki üst üste sekiz mac yerinde sayacak ama yinede göreve devam denecek burda akla cok seyler geliyor acaba sergeni sivasda tutan gizli bir elmi var öyleya bu karamsar tablodan kimse birsey anlamiyor anlayan varsa surada aciklasin bizde rahat bir nefes alalim.

58YIGIDO58
19.10.2015, 19:41
Amatör takimlari yenemiyorsak trabzonu hic yenemeyiz.
trabzon 4 tane cakar ve gider.

34MUAMMER58
19.10.2015, 20:02
Trabzona en kötü dönemlerimizde dahi evimizde ezilmedik,belki yenildik ancak öyle ezildiğimiz maçı hatırlamıyorum,trabzonda dahi 6-1-6-0 gibi skorlarla yenildiğimiz maçlarda hakemlerin çok büyük hatalarıyla yenildik,olaylı trabzon maçından sonra yaptığımız maçlarda hakemler aman trabzon yensinde başımıza iş almıyalım hesabıyla takdir haklarını hep rakipten yana kullandılar,voleybolcu gibi smaç yaparak cezasahasında top kestiler penaltı vermediler vs vs.2 takımda sıkıntılı,trabzon dünyanın parasını harcadı onlarınki daha vahim durum,beni sivasspor ilgilendiriyor,2 hocadan 1 i bu maçsonunda gidebilir ,maç ortada geecek ,eğer oyuncular iyi motive olursa,sergende doğru kadroyla iyi taktikle oynatırsa ,şans ve hakem faktörüde yanımızda olursa yenebiliriz,yenileceğimizi düşünmüyorum

mnt3
19.10.2015, 20:35
Bu maç Sivassporumuzun dönüş maçı olacak

58YIGIDO58
19.10.2015, 20:42
Bu maç Sivassporumuzun dönüş maçı olacak

Hahahaa aynisini kasimpasa maci onceside diyorlardi :D

baliliiiiii
19.10.2015, 21:00
Eskişehir 4 puandan üçünü bizden aldi Mersin 2 puandan birini bizden aldi demekki baya kötüyüz durum çok vahim istifa kaçınılmaz zorlamanin anlamı yok daha kötüye gidiyoruz.

Efe Sivasspor
19.10.2015, 22:53
Sergen maratonda konuşuyor arkadaşlar Sivassporumuzu bayağı övdü herşeyden önce bu takıma gönül bağım var diyor kendisi de takımın bu durumundan üzüntü duyduğunu belirtiyor bence biraz daha sabırlı olmak lazım herşey iki maça bakar inşallah yakın zamanda özlediğimiz takım dönecek

34MUAMMER58
20.10.2015, 01:22
Maç sonucuna göre 2 hocadan biri gidecek ,belki 2 si birden gidecek öyle bir maç,sergen hoca bence ne yapıp edip futbolcuları iyi motive edip kendine kredi yaratacaktır,takımın gücü buna müsait,beraberlik halinde 2 hocanında bileti kesilebilir,bence haftanın maçı olacak ve sivasspor yenecektir,baroles yokken,batuhan yokken,eneramo sakat yada oynatılmıyorken,i .akından sol tarafta yararlanılmıyorken,abolaya 1 devre şans verilmezken,mehdi oynatılmazken nasıl kazanacağımızda muamma da ,vur kır parçala ,bumaçı kazan taktiğiyle ,kzanacağımıza inanıyorum

mksivas
20.10.2015, 10:26
sergen oldugu mudetce galıbıyet yok adam her hafta toto oynar gıbı oyuncu cıkarıyor nasrttın hoca gıbı ya tutarsa trabzon sıvası cok rahat yener sergen kafası ıle yazık oluyor sıvasa

DoomsDay58
20.10.2015, 10:32
Kötü oyuncu tercihleri ve sahada ne oynadığını bilmeyen bir takım olursa yine galibiyet hayal. 10 kişi kalan takımları bile yenemeyen bir trabzonu yenemezsek bunun hesabını kimse veremez!

Oktayy58
20.10.2015, 10:32
Trabzonspor yenemeyeceğimiz bir takım değil.Bunun için inanmak ve takım olabilmek yeterli olacaktır.Bence ilk 11'de beykan ve abalo'ya fırsat verilmelidir.

kempes
20.10.2015, 10:51
Trabzon maçı birkaç kategori daha önem kazandı, sonuç ne olursa olsun "İstifa" söylemini kullanmak teknik heyetin futbolcular önünde elini zayıflatır. Bu takım takviyeli haliyle geçen seneyi aratıyor, suç varsa futbolcu-teknik heyet ve yönetim a.ş.'nin anonim işidir.

Ferhat06
20.10.2015, 11:15
Hocanın akşamki konuşması bence hoştu inançlı,inatçı olmak güzel ama bunu futbolcularda da görmek hakkımız.Bu haftaki maçda yenilirse istifa etmene gerek kalmaz taraftar seni gönderir.Taraftar bu kulübün efendisidir.

Ferhat06
20.10.2015, 11:43
Mersin dün Trabzonu boks tabiriyle grogi durumuna soktu bir yumruk da biz vurursak nakaut olacak; zor değil inançla çıkıp almamız gereken bir maç.İbrahim Öztürk dönecek Batuhan bence cıbış heriften çok daha iyidir.

balmandol
20.10.2015, 12:51
Yaw arkadaş taktını şu Domingez ve Tamer Tuna'ya sizde yaniiii...
Madem o kadar başarılı bu adamlar niye şimdiye BİR TAKIM EMANET EDİLİPTE HOCALIK YAPAMAMIŞ BU ADAMLAR...!!!! Bide böyle düşünün bakalım.

shang
20.10.2015, 16:13
taraftar için en önemli maçlardan bir tanesi ve en sıkıntılı döneme denk geldi.Trabzon galibiyeti büyük moral olur.Ama işimiz çok zor trabzondada büyük sıkıntılar var onlarda bu maça büyük önem vereceklerdir.İnş bu sezonki ilk galibiyetimizi güzel bir oyunla alırız.

BSMM 1964
21.10.2015, 07:44
gol elemanlarımız yok (gerçi olsa ne farkdecek ki üçüde boş ) cicinho sakat mehtiyi sevmiyorsun beykana fazla şans tanımıyorsun besleme i. akın yok(olsada 15 dakikalık adam) karabükün düşen oyuncuları ile bu olmaz ben şahsen bu maçtan ümitsizim inşaallah ben yanılırım 3 puan bizim olur!!!! fazla karamsar olmak istemiyorum fakat görünen köy kılavuz istemez ,haydi hayırlısı.,
EN BÜYÜK SİVASSPOR-KRAL YİĞİDOLAR.

Ferhat06
21.10.2015, 09:04
çalımcı atıf'a kaldık.sokak futbolunda bile 'çalımcı' diye takıma almadığımız adamlar başımıza feriştah kesildi.ne günlere kaldık yarabbi!

Ferhat06
21.10.2015, 09:11
bu maçı da alamazsak 'beni burada arama anne'.istifayı düşünebilirim.yiğitliğin 10da 9 u 'kaçmak' derdi rahmetli babam.

BSMM 1964
21.10.2015, 13:55
Setkus

J.boye Ümit İ.öztürk Ziya

Kone Adem

Abalo Aatıf Erkan

Eneramo ( Beykan)

yorumyapıyombenya
21.10.2015, 15:09
Sivasspora ilaç olacak tek takım trabzon bir galibiyet takıma büyük moral olur. hamsilerin zaten gücü yok rahat alırız

ankastre
21.10.2015, 23:25
Allah korusun alınacak yenilgiynen stat istifa istifa diye inlerse kimse şaşırmasın

Elbeyliliyiz
22.10.2015, 05:46
Toparlanmamiz lazim Taraftarlar olarak görevimizi yapip Destekleyim hemde Sampiyonluga oynuyor gibi eger gene berabere kalir yenililerse onlar utansin. Biz Sivasspor Tesislerine gelmiyoruz halen galibiyet yok biraz özelestiri ama bence yerinde.

Elbeyliliyiz
22.10.2015, 05:54
Allah korusun alınacak yenilgiynen stat istifa istifa diye inlerse kimse şaşırmasın
Ne diyek Gardas Milli Mac arasini bile degerlendiremeyen Takimdan söz ediyoruz.

calipso
22.10.2015, 07:33
Toplama takımdan anca bu olur. Düşmë ihtimalimiz en yüksek olduğu sene

tykinik58
22.10.2015, 15:54
Endişe etmeyin arkadaşlar, el birliği ile yüreğimizle tribünde bizler sahada futbolcularımız bu maçı alacağız ve çıkışımız tarih olacak Trabzon maçı ile...

savaş2
22.10.2015, 19:25
***bu macın skoru 8-0 da kazansak bile sergen hoca gonderilmelidir derimm.

A.Turan Korkmaz
23.10.2015, 15:58
İki takım da bu maçı çıkış maçı olarak görüyor. Sivassporumuzun temel problemi formayı hakedenin giymiyor oluşu. Sivassporumuzda Setkus, İbrahim Öztürk, Ümit Kurt, John Boye ve Kone ilk 11de olur. Mehdi ve Beykan da bence olmalı. Etti 7. Santrfor oynayabilecek elimizde sadece iki topçumuz kaldı. İbrahim Akın ve Eneramo. Bu ikilinin bu maç değişmeli olarak oynayacağını sanıyorum. Oldu 8. Kalan 3 pozisyon için ismine şöhretine bakmadan performansa göre kadro verilmeli. Solbekte Ziya mı, Erkan mı?, orta sahaya Atıf mı Dani mi,Burhan mı rekabeti olmalı. Diğer oyunculardan Hakan, Yiğit ve Orhan da formayı kapmak için çabalamalı. Rekabeti görmeyen oyuncu kendini sıkmaz, düzeltmez.
Sergen forma rekabetini ya sağlar ya da gider. Bu kadar basit.

Dark Force
23.10.2015, 16:48
Yenmemiz biraz zor bir puan alırsak iyi

Casanova Rasit
23.10.2015, 16:53
Dost Aci söyler

Sivas 1-5 Trabzon

Ne yazik ki.....

ezelşener
23.10.2015, 18:44
Bu Maçta iş Taraftara düşüyor.Artık bu maçta taraftarın desteğini tam verekerek 90 Dk susmayarak bu maçı alacagımızı düşünüyorum.Mesela Mersin maçındaki son 10 dakikada seyirci baskısı olmasaydı Mersin bizi yenebilirdi.Onun içinde maçı oyuncularla birlikte TARAFTAR aldıracak inancımda tam.

Külhan
23.10.2015, 21:24
Bu mac hem hocanin ve hemde sivasin cikis maci olur velakin sergen iyi kadro ile cikarsa yoksa kendisininde kredisnin bitisi olur bu hesablari cok iyi yapmasi gerekiyor trabzon hakeza bizden iyi degil bakmayin bir kac mac kazanmasina gecen hafta mersine yenildi onlarin harcadigi parayi biz harcasa idik simdi bambaska bir sivasspor vardi yinede biz fena degiliz fakat oyuncularinan hoca arasinda poroblem var insallah bunu kisa zamanda giderirsek hersey kendiliginden düzelir

Elbeyliliyiz
23.10.2015, 21:52
InşAllah yükseliş maçımız olur artık usandık Beraberliklerden ve yenilgilerden.
Bakalım Top bizi sevecek mi Sergen Hoca???

etlidöktürek
23.10.2015, 22:06
Bu takim benim dogum gunumde tsden 6 gol yedi yarin da bi 6 yemis ne yazar..ne sergen umrumda ne digerleri varsa yoksa sivasspor..yarin staddaki yerimizi alacagiz yuregiyle oynasinlar gerisi nasip...karamsar olmaya gerek yok lazanyalar korksun puana en cok ihtiyaci olan biziz ve ben yenecegimiz kanaatindeyim , talihsiz dedigimiz one gecip de kaybedip berabere kaldigimiz maclarin donusu olur belki..

otceken58
23.10.2015, 22:55
İnşallah alırız maci...
Ancak bu futbolla cok ama cok zor yarın sürpriz kadroyu cok merak ediyorum ama sürpriz olacağı kesin yanliz benim kadrom
Sectus
Boye. İbrahim ümit ziya
Erkan. kone adem
Cicinho . Aatif
Beykan

ihtiyar yiğido
24.10.2015, 00:19
Kolay maç yoktur her maç zordur, evet iyi neticeler alamıyoruz ama bu da hep yenileceğimiz anlamına gelmez. Sivasspor zor maçların takımıdır, bizim için bu haftaki Trabzon maçı yükseliş maçımız olacağını düşünüyorum.
Trabzon takımıda son haftalarda vasat, Sivasspor sezon başından beri yüzü gülmedi, her iki takım için stresli maç, maçı alan takımın camiasında bir rahatlama kenetlenme olacak, rahatlamaya yakın takımın sivasspor oacağını tahmin ediyorum.

berk5858
24.10.2015, 12:19
Bonservis parası ödemeden, düşen takımların vasat adamları ile bu ligde ne bekliyordu acaba yönetim ? Kardeşim tek tek bakarsanız en kalitesiz takımıyız. Gol kralı diye aldık Barrales'i. Adam sıfır çekti. Batuhan zaten karakter yoksunu bir adam. Eneramo kırkpınar güreşçileri gibi. Defans yavaş ve kazma. Düşmemek mucize. Para harcamadan bir başlayalım dediler. Bakarız bu iş tutmazsa devre arasında alırız 1-2 adam. G.tü kurtarırız. Bence takımın en zor yılı bu. İnşallah bu aciz yönetim anlayışı ile düşmeyiz. harcadık dedikleri paraların hesabını vermeden inşallah kaçmazlar :(

Rallim58
24.10.2015, 12:56
Uzun zamandır galibiyet yüzü göremeyen Sivassporumuzun galibiyete daha yakin olduğunu düşünüyorum.2 testiden (Sergen veya şota'dan) birisinin kirilacagi bir karsilasma olacagini dusunuyorumAllah korusun alinacak olumsuz bir sonuçla da stadyum da sesli olarak tepkiler olursa kimse şaşırmasın....

çorluluyiğido
24.10.2015, 13:24
Barrales sağ diz artroskopik ön çapraz bağ rekonstrüksiyonu ve meniskus onarımı ameliyatı oldu

http://resimzade.com/Show.html?i=46260&token=75020 (http://resimzade.com/Show.html?i=46260&token=75020)

otceken58
24.10.2015, 19:38
Yiğidolar bu takım bitmiş kesinlikle kesinlikle Sergen'i istemiyorlar bu acık ve net başka bir izahı yok bunun. Ben bu oyuncularin (Burhan abalo ve Adem hariç) kapasitelerinin bu olduğuna inanmıyorum.

yerliturkuaz
24.10.2015, 19:38
Taraftar maçı istiyor lakin takım galibiyet istiyor mu? Bu sezonun en etkili taraftarımız statta. Galibiyeti istiyorlar.

Maçın hakemi Erkan'a maçın başında vermediği kırmız kart maçın kaderini etkileyecek belli. Özellikle o son andaki penaltıyı nasıl vermez anlamadım.

İkinci yarıya Dani Abalo Beykan değişikliği bizim sol kanadı daha işlevsel hale getirir. Abalo bugün çok kötü oynuyor...

otceken58
24.10.2015, 19:39
Boş kalelere atamayan Burhan kendi topuna yetisemeyen Burhan td seni oynatıyor ısrarla bari sen söyle ben bu hafta oynamayım diye ne olur yalvarıyorum sana eğer biraz SİVASSPORU seviyorsan...

çorluluyiğido
24.10.2015, 19:41
burhan ziya ve ademin vasat futboluyla daninin sol kanattaki etkinsizliği futbolumuzu etkiledi.tsye göre çok daha iyi oynayan taraftık.fakat beykan erkan gibi bir tehlikeli adam olsaydı daha iyi olacaktı.ademin hataları koneyi hep zor durumda bıraktı.
-boye ve ibo çok iyi oynuyor ama cavanda ve marine daha çok dikkat etmeliyiz.
-2.yarı beykan girmeli burhan çıkmalı.
-ademin yerine orhan çok daha iyi bir performans sergilerdi.bir de orhanı denemeliyiz.
-ziya formayı bu performansla erkana kaptırır
-eneramo çok iyi oynadı şu ana kadar.rakip defans için çok tehlikeliydi.özellikle frikikten gole çok yaklaştık.ilk maç olmasına rağmen iyiydi eminim 2 maç sonra aksilik olmazsa çok maç kazandırır bize.

Morten58
24.10.2015, 19:45
Keske daha önce Sergen ile yollarimizi ayirsaydik. Eger yenersek bir süpriz olursa , bu sefer Bursaspor Sivasspor'u yener.

Yani kisaca Sergen'le olmuyor.

Bence kaptan artik Cicinho olmali. Adem beyefendi ama Ugur Kavuk gibi oynamaya basladi.

Burhan oynuyor bos oynuyor adam trivella yapacam diye Sivasspor'a üstünlügü saglayacak golü atamiyor.

cengo64
24.10.2015, 19:46
Barales in sakatlanmasına şaşırmadık.Yönetim de biliyordu alırken geçirilmiş önemli sakatlığı olduğunu.Alındığı zaman gazeteler yazdı.Neyse.O da zaten herşey gibi yönetim hatasıydı.Medicana ya sponsorluk verdik ya o yüzden rahat rahat topluyoruz sakatları.Gelelim maça sadece 1 tespit yapacağım.Sağbekimiz Cicinho kaç kez topla buluşmuş oyuna ne kadar katkısı olmuş.Kaç olumlu pas yapmış.Bunu saysınlar.Bir de orta sahanın ortasında oynayan Ademin yaptıklarına baksınlar.Gidip rakip takımın ön liberosunun yanında duruyor.Dünyadan 1 orta saha bulamadınız ya helal olsun yönetime.Ondan sonra futboldan bi ben anlıyorum diye dolaşıyorsunuz ortada.Burhan ında maşalahı var.1 gol olan faulu ortada birşey yokken yaptırdı.1 de takım gole giderken bu ondan önce ofsayta girdi.Ne diyelim.Belki Adem in yerine Beykan girer sonlara dogru da Erkan Kaş takviyesi olursa belki.

34MUAMMER58
24.10.2015, 19:49
ŞU trabzonuda yenemezsek,bu ligde hiçbirtakımıda yenemeyiz,adamlar resmen biz buraya yenmeye gelmedik diyor,attıkları golde bizim hediyemiz ,yapılacak 3 değişkllikle golü erken bulursak o şakınlıkla 2.3.golüde bulabiliriz,umudum kaybolmuş değil ancak ,11 oyuncudan 2 3 oyuncunun gayretiyle maç kazanılmaz,burhan yok,ziya yok,abola yok,adem yok,kone bile saçmalıyor,ibrahim dağınık,cicinyo ,atıf,boye,eneramo yırtınıyor ,enaz 3 4 oyuncunun daha oyuna katılması gerekiyor.

otceken58
24.10.2015, 21:01
SONUNDA İSTİFA GELDİİİİİ

Nihat5858
24.10.2015, 21:10
Okan buruk bıze hıc fayda sağlamaz mecnun un yakını Okan Sergen'den farkı yok, Sivas'a bu takım çok ozaman baskan kendı deger vermıyo rezıl transfer rezıl hocA ozaman bızım HAKKIMIZ PTT

Nihat5858
24.10.2015, 21:10
Okan buruk bıze hıc fayda sağlamaz mecnun un yakını Okan Sergen'den farkı yok, Sivas'a bu takım çok ozaman baskan kendı deger vermıyo rezıl transfer rezıl hocA ozaman bızım HAKKIMIZ PTT SERGEN ISTIFA ETTI

58Yiğidoo58
24.10.2015, 21:24
Sergeni geçtim kimi getirirsen bu takıma hiçbirşey yapamaz. Oyuncular trabzonun bıraktığı son 30 dakikayı yedi bitirdiler. Beleş oyuncu ile bu kadar..
Yönetim 1.5 sene idare etti ama birgün bu beleşçiliği elinde kalacaktı nitekim oldu.

PTT ! SELAM DURRR!

cengo64
24.10.2015, 21:30
3. oyuncu değiştirme hakkını kullanmadık.!0 kişi ve 2-0 mağlupken kullanmadık .Herhalde Sergen bey maçı bıraktı istifayı düşünüyordu.Haftalar önce yazmıştık.Sergen kariyeri için gider.Hoca düşünün dedik.Bulup ekleyeceğiz bu yazıyı.Sezon başında dedik.Münnecim olduğumuz için demedik bunu.Göz göre göre geldik buraya.Şimdi artık yönetim hata yapma hakkını kullandı.Hata yapmaması lazım.Ciciyi menejer futbolcu olarak getirecekler.Kondüsyon hocamız yeterli.Yarıyı böyle geçireceğiz.Bu arada da Rıza dan yeni transferler için öneriler alınacak.Şimdiden 2. yarı takımı planlanacak.Yeni alınan Kone Boya ve Ümit İbrahim Ziya Atıf Korcan hariç kimi tutarsınız bu takımda.Takımın başına Ciciyi menejer futbolcu getirin ve başına Sivas ı ve futbolu tanıyan ya yönetici ya futbol sorumlusu getirin.Bence en hızlı ve etkili olan bu.2. adayım Daum.3. adayım Hasan Şaş.

schahin
24.10.2015, 21:36
Şimdiden 2. yarı takımı planlanacak.Yeni alınan Kone Boya ve Ümit İbrahim Ziya Atıf Korcan hariç kimi tutarsınız bu takımda.Takımın başına Ciciyi menejer futbolcu getirin ve başına Sivas ı ve futbolu tanıyan ya yönetici ya futbol sorumlusu getirin.Bence en hızlı ve etkili olan bu.2. adayım Daum.3. adayım Hasan Şaş.[/QUOTE]

Sivas spor stajyer hoca takımı olmamalı

cengo64
24.10.2015, 21:44
Cici nin futbol görüşü yeter.Futbol camiasının bildiği biri.Sivaslı gibi oldu.Sevmeyen var mı onu.Tek sakıncası futbolcu ilişkilerinde olabilir.O yüzden başına futbol sorumlusu getirilsin dedim.

legolass
24.10.2015, 21:54
gecen sezon erciyes macindan beri hazirlik maclari dahil 20yi gecti galip gelememe serimiz. dahada yazacak bisey yok herkes neyin olacagini cok iyi biliyordu

yerliturkuaz
24.10.2015, 21:58
Orhan Kaynak bu takımı bilen bu takıma abilik ve de antrenörlük yapar. Bülent Uygun ve Ersun Yanal diğer adayların...

Efe Sivasspor
24.10.2015, 22:04
Bu kadarda tahammülsüzlük olmaz takım bugün yenildi ama trabzonu ezerek süper lig verilerini alt üst ederek yenildi sürekli istifa kim gelirse işler birkaç hafta kötü gidince istifa memleketimizin adamı rıza çalımbaya bile zamanında bunlar yapıldı şimdi herkes rıza hoca olsaydı diye yakınıyor sergen ali veli farketmiyor yani herkese aynı yarın bir başkası gelecek ona da aynı bu takım mütevazi yapısıyla 10 yıldır süper ligde nelere imza attı ekonomik açıdan mücadele ettiğimiz takımlara bir bakın kolay mı herşey sanıldığı kadar biraz sabır yani arkadaşlar

mahoi
24.10.2015, 22:36
arkadaşlar be bir sivassporlu olarak yorumlara bakıyorum kimi futbolculara vuruyor kimi sergene vuyor kimi teknik trektörlük taslıyor.tabiki herkesin suçu var ama asıl suclu yönetimimiz arkadaşlar basiretsiz bir yönetimimiz var ve gün geçmeden bence bir an önce kongre yapılıp yönetimin değişmesi lazım yönetim değişmediği taktirde buraya morinyoyuda getirsen bi bok olmaz.
biliyorum bazılarınız bana kızacaksınız ama malesef gerçek tam olarak bu.bi defa yönetim kendisini yönetim yaptığınoı zannediyo.arkadaşlar her şeyden önce sivas spor takımı hülefe futbolcuların tamamının barınaca ğı düşük seviyeli bi takım değil.en azın da sivas bunu hak etmiyor.gelelim transfre karabüğün erciyes in ortada kalmış oyuncularıyla avunacak bi takım değilarkadaşlar.biz sivas olarak başarının en üstünü gördük bundan sonra başkası sivası kesmez.bu gün bakıyosun trabzon macına taraftar yok olmaması gayet normal.borcumuz yok diye borca girmeyelim diye kaliteli transfer yapmaz san hem böyle başarısız olursun hem de taraftarı küstürürsün.şim 10 12 transfer yapacağına kaliteli 6 transfer yapsaydın 2 3 maç kazanırdın hem taraftarı statda çekerdin hem kasana para girerdi sıkıntıya girmezdin.arkadaşlar dünyada külübler yönetilirken başarılı külübler her zaman taraftarı heyecan landıracak tarnsfer politikası izlemiş ve başarılı olmuşlardır.gelelim bize böyle bi uyduruk transfer politikası sadece sivassporda var.alalh aşkına borca girmeyelim diye kaliteli tranfer yapmayan bi külüb olabilirmi ya.bakın antalya bir sürü borca girdi 1 2 yıldiz futbolcu getirdi adamlar kaçıncı galibiyetini aldı.akhisar mesala rize örnek çok.şimdi bizim takımda atıf,burhan,adem,bu damlar alternatiflerinin olmadığını bildiği için kimi bencil oynuyor kimi oynamıyor.spor proğramlarını izliyorum diyorlar ki sivasın çok geniş kadrosu varmış geniş kadro beni bağlamaz kardeşim kadro dar olsun kaliteli olsun hangi maçta kulübeden gelen oyuncu maç çevirmiş.zaten bizim medya tam yağdanlık gibi yalakalık yapıyolar biri de çıkıp ya yönetim hatalı kardeşim değişmesi lazım demiyor.yönetim tam değişmeyecekse bile erdal sarılar diye bi başakan vekili varki kesinlikle bu külübten ayrılmalı ve kendi işine bakmalı diye düşünüyorum.onun için bu gün sergen gider yarin bi başkası gelir ama bu sorunların hiç biri çözülmez inanın onun için zihniyet değişmesi lazım diyorum her kese selamlar sivassporumuza başarılar diliyorum umarın o özlediğimiz sivasspor yeniden gelirsivasın sivasspora sivassporun sivasa çok ihtiyacı var saygılar

Külhan
24.10.2015, 22:46
Sergen hocaya yol göründü kendisidemac sonrasi bunu itiraf etti yolun acik olsun sergen hoca vermis oldugun hizmetlerden dolayi cok tesekkür ederiz bundan sonraki hayatinda basarilar dileriz

Külhan
24.10.2015, 22:54
Sunu itiraf etmek lazim bu gün oyuncular cok sahane oynadilar eger kalede estaban yerinde baska kaleci olsaidi sivasspor cok farkli galip ayrilacakti bravo tr kalecisine sivassporu bugün cokmu cok begendim insallah birkac haftaya kadar tirmanisa gececegiz inancimiz bu yönde