Orijinalini görmek için tıklayınız : Okan Buruk çıkış arıyor

SivasSpor.Com
26.10.2015, 11:07
http://resimzade.com/Show.html?i=46267&token=39959

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un yeni teknik direktörü Okan Buruk ve teknik heyet, sağlık kontrolünden geçti. Teknik direktör Buruk, "İnşallah, Bursaspor maçıyla tekrar çıkışa geçeriz. Kazanmaya başlayan bir takım oluruz" sözlerini sarf etti.

Buruk, yardımcı antrenörler Stjepan Tomas, İrfan Saraloğlu, kaleci antrenörü Can Okuyucu ve kondisyoner Dursun Genç, Medicana Sivas Hastanesi’nde ortopedi, iç hastalıkları, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi, çeşitli testlere tabi tutuldu.

Sağlık kontrolünün ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Buruk, anlaşmayı dün yaptıklarını, bugün sağlık kontrolünden geçtiklerini ve antrenmanın ardından Bursa’ya hareket edeceklerini söyledi.
Takımın içinde olduğu durumun belli olduğunu dile getiren Buruk, "Sonuçta oyun olarak çok kötü olmayan, belki bunu sonuca yansıtamayan ve özellikle son haftalarda düşüşe geçen bir takım var. Sivasspor’un ne değerde olduğunu hepimiz biliyoruz. O yüzden bu şehre yakışır, sıralamada daha yukarılara çıkan, bulunduğu bölgeden bir an önce uzaklaşmaya çalışan bir takımı inşallah oluşturmaya çalışacağız" dedi.

Zorlu bir dönemden geçtiklerini belirten Buruk, şöyle devam etti:

"Sakatlıklar, cezalılar, kadro dışı olan oyuncular var. Kadro yapısında da bu anlamda biraz eksiklikler var ama çok iyi niyetli olduklarına inandığımı birçoğunu tanıdığım oyuncularla çalışacağım. Bugün onlarla buluşup, çalışmaya başlayacağız. Biraz psikoloji biraz da taktiksel anlamda girişimlerle takımımızı çarşamba günkü maça hazırlayacağız. Çok kısa bir süre ama bu sürede en iyisini yapmaya çalışacağız.

Ondan sonra Gaziantepspor maçına kadar 10 günlük bir ara var. O ara bizim için çok önemli. Arayı çok daha iyi değerlendirmek istiyoruz. Daha sonra bir milli takım arası olacak. Bu hafta biraz sıkışık geçiyor ama bundan sonraki haftalar hem çalışma süremiz hem takımın yeniden toparlanması hem kadromuzu daha iyi kullanma hem de onlarla daha iyi iletişim kurma anlamanında bizim için çok daha iyi olacak."

Ligde çarşamba günü deplasmanda oynayacakları Bursaspor maçına da değinen Buruk, "İnşallah, Bursaspor maçıyla tekrar çıkışa geçeriz. Kazanmaya başlayan bir takım oluruz" ifadesini kullandı.

AA

58svs58
26.10.2015, 12:07
karşıyakadan çıksın ve bir daha sivasa gelmesin. sergeni istiyoruz

sivasfutbol
26.10.2015, 12:20
Bence sergen teknik direktör lügü yapamıyor gitmesi iyi oldu

58 Amsterdam 58
26.10.2015, 12:35
Hayirli olsun Okan gardasim.

Sergen ile ayni seviyede bir hoca cunku Sergen de bize gelmeden once bir takim calistirmis ve Okan da, ikiside Gaziantep'i dusurmekten kurtardilar.

Hatta Okan daha once birde Elazigspor'u calistirdi yani Okan Sergen'den daha tecrubeli ve onun icin adama bi sans verin.

Buyuk bi fark var Sergen ve Okan arasinda. Bizim Sergen cok havaliydi ama Okan daha cana yakin guleryuzlu bi insan ve eminim ki bu da bizim oyunculara yansiyacaktir.

Simdi Batuhan ve eski oyuncumuz Aydin Karabulut ikiside disiplinsiz hareketleri vardi dogru kabul ama bu oyunculari bi hoca isterse geri kazanabilirdi.
Kadro disi birakmak tabiki en kolayi.

Senol Gunes sonunda Burak Yilmaz'i adam etti ve Milli takimin forveti oldu. Yani Sergen hoca oyuncuyu geri kazanabilirdi.

Iyi hoca farki burda ortaya cikiyor demek ki :):):)

baliliiiiii
26.10.2015, 12:49
Bu saatten sonra okan hocaya destek çıkıp arkasında olduğumuzu gösterme zamanıdır, kendisini işine verirse neden bir fatih terim, senol güneş, olmasınki
ibb de oynadığı zamanlar vayy be okan buruga bak derdim belki ilerde çok büyük başarılar kazandığında vayyy be sivassporumuzuda çalıştırımisti deriz.

Ferhat06
26.10.2015, 13:35
karşıyakadan çıksın ve bir daha sivasa gelmesin. sergeni istiyoruz

Karşıyaka'dan çıkış yok benim bildiğim.:D

ayna26
26.10.2015, 13:41
Sergen Yalçına Sivasspora ve Sivasa katkılarından dolayı teşekkür ediyor, yeni hocamız Okan Buruk'a da hoşgeldin diyorum.Öncelikle Sivassporun çıkışa geçmesi için gereken şeyin başında birliktelik,birliktelik ancak aynı ruh aynı heyecan ve aynı amaç için saha içinde ve saha dışında profosyonelce davranış gösteren futbolcu, teknik heyet ve yönetim ile olur.Biz bu birlikteliği sağladığımızda takım çıkışa geçecektir.Okan Buruk yeni bir yüz, illaki takım üzerinde olumlu etkisi olacaktır.Gönül istiyorki bu olumlu etki kalıcı olsun, skora yansısın.Futbolcu kadromuz çoğu lig takımından iyi seviyede bize lazım olan iyi bir kondisyon ve taktiksel mücadele.Umarım bunu da Okan hoca verir ve ligin ilk yarısında hak ettiğimiz sıralamada ilk 10 arasında oluruz.Tekrar başarılar diliyorum, hayırlısı bakalım zaman neleri getirecek neleri götürecek.Giden gitsin lakin biz süperligde hep aynı şevkle mücadele içinde olalım.....

birdokuzaltiyed
26.10.2015, 13:57
Allah yardımcın olsun, gayretinizi göreli gerisi nasipse gelir zaten.Son ana kadar pes etmeden devam inş.

NöOReaK
26.10.2015, 14:06
Okan hoca ile 25 haftalık bir anlaşma yaptık.

Muhtemelen sezon sonunda beklenen performans sağlanmazsa yaz dönemi yeni bir hoca ile başlayabiliriz...

sebasteia
26.10.2015, 14:24
Okan hoca ile 25 haftalık bir anlaşma yaptık.

Muhtemelen sezon sonunda beklenen performans sağlanmazsa yaz dönemi yeni bir hoca ile başlayabiliriz...

okan hele bir ilk yarıyı bitirsin bakalım. duruma göre uzun vadeli düşünülebilir. olası bir ptt'ye düşme durumunda takımı düştüğümüz ilk yıl hemen çıkartabilecek ve ptt liginde çalışmaktan gocunmayacak bir adam okan. bu sebeple, eğer okan çok çok çok başarısız olmazsa, ptt liginde de bizimle devam etmesi taraftarıyım. hazır bu yıl takıma adapte olmuşken, ikinci yıl tekrar süper lige taşıyabilir.

çorluluyiğido
26.10.2015, 14:52
okan hocadan umutuluyum.futbolcular neşeli gözüküyor olası bir bursa galibiyeti herşeyi değiştirebilir.çok iyi bir hava yakayabiliriz.devre arası 2 stoper 1 forvet 1 sol kanat kesinlikle alınmalı.teknik ekibin gençlere önem veren ekip olması beni gelecek adına umutlandırıyor.iyi bir çıkış yapıcağımıza inanıyorum.

Dua
26.10.2015, 15:21
Bence bu sene Ligden düsmememiz ancak bir mucize ile olur.
Takim kötü, Hoca acemi, Yönetim Pinti.

tanju_58
26.10.2015, 15:49
Yönetimin vizyonsuzluğu plansızlığı programsızlığı beleş futbolcu mantığı devam ettiği sürece rıza gider carlos gelir carlos gider sergen gelir sergen gider okan gelir bu böyle devam eder.

kaplanlı
26.10.2015, 17:17
hocaları futbolcuları kolayca suçluyoruz.peki biz taraftarların takıma sahip çıkmaması daha kötü.kasımpaşa-sivas maçında 60 kadar taraftarımız vardı.kasımpaşa-bursa maçında 1000 kişi bursa yı destekledi.

stain
26.10.2015, 17:18
Yönetimin vizyonsuzluğu plansızlığı programsızlığı beleş futbolcu mantığı devam ettiği sürece rıza gider carlos gelir carlos gider sergen gelir sergen gider okan gelir bu böyle devam eder.

fatura hep teknik ekibe çıkıyor haklı yönleri var bu seferde sergenin verecek birşeyi kalmamıştı .

ama yönetim asla 3-4 yılın takımını kurmuyor her sene 1-2 iyi kalanı çerçöp dolduruyor hem gereksiz kalabalık hemde ekstra külfet

rıza çalımbayın kurduğu kemik kadroda bu sene miladını doldurmak üzere

bina çatlaksa yüzünü boyamanın bir anlamı yoktur . siz binayı güçlendirmedikçe sıkıntı büyür anca kendimizi kandırırız .

çok önemli bir nokta varki bu sene taraftarıda küstüren bir takım var takıma olan güven sıfır . bende dahil . okan buruk inşallah takımı ligde tutar.

Külhan
26.10.2015, 17:51
Yanlis hesab bagdattan döner diye bir söz vardir insallah biz dogruluk uzereyiz yanlisimiz yok sergen hocayi gönderdik okan hoca geldi hosgeldi sefa geldi bu futbol hayatinda hep olan durum hicbir hocaya karsi haddinden fazla gazaplanmayalim onlarda insan hatasiz kul olmaz biz insanlarin hep iyi tarafina bakalim okan hocada nihayetinde iyi bir insandir iyi bir futbolcudur uzun zamandir taninan ve bilinen kisiligi var insallah bizde daha iyi olur.

stain
26.10.2015, 17:58
okan buruk hoş geldi sefa geldi. okanın futbolcularımızı üç aşağı beş yukarı tanıdığını biliyoruz . ancak yinede sivasspor taraftarı kadar tanıyor olamaz

benim bir sivasspor taraftarı olarak değerlendirmem şu şekilde

sivassporun ilk 11 inde oynayan emektar futbolcular var bundan dolayı takımın maçlarda ani şekilde çöküşleri oluyor .

diğer husus takım maçlara konsantre olarak çıkmıyor birisinin bunları kendine getirmesi gerek

eldekimevcut kadro baya geniş duruyor ancak çoğu oyuncu birbirine benzer özellikte veya vasat oyuncular

takımın yıldızı konumundaki atıf kendi başına buyruk takım oyunundan bihaber savruk bir görüntü ortaya koyuyor

oyundan çıkan oyuncular teknikdrektöre artistlik yapıyor sanki çok bir oun oynamışlarda afralar tafralar

bazı oyuncular hak etmedikleri halde ilk 11 in vazgeçilmezi gibi lanse ediliyor örnek burhan

forvette mecburen eneramo oynayacak

orta alanda bu sezon adem yetersiz geçen sezon mükemmele yakın oynayan adem bu sene yokları oynuyor bana göre onun yerine genç dinamik bir isim oynamalı

burhan tam bir fiyasko adamın hiç katkısını görmedim bu sezon yetersiz ilk senenin hatrına oynuyor ama bizi 10 kişi oynatıyor aman dikkat sakın oynatma ta ki düzelene kadar

bana göre ilk 11

setkus

cici i.öztürk boye erkan kaş

abalo kone hakan özmert atıf

mehdi

eneramo şeklinde olmalı ziya ve erkan kşatan hangisi iyi ise ona göre tercih yapılmalı

ihtiyar yiğido
26.10.2015, 20:18
Her zaman yeni bir enerji iyidir, Okan Buruk Sivasspor'a yeni bir enerji getirir, İNŞALLAH başarılı olur da camia olarak rahat bir nefes alırız.
bundan evvelki her kötü gidişatta hoca değişikliği Sivasspor'a iyi geldi,bu seferde iyi geleceğini umuyorum.

34MUAMMER58
26.10.2015, 22:51
Okanın yapacağı çok fazla birşey yok,önce tüm futbolcularla takım oyunu oynanması gerektiğini ısrarla vurgulayacak ,cezasahası etrafında gereksiz fauller yapılmamasını söyleyecek,cicinyoyu kesmiyecek,ziyanın önünde ya i.kaş yada i.akını oynatıp sol tarafı çalıştıracak,mehdiyi enazından 1 devre kullanacak,berkantı enazından 1 devre kullanacak,r.carlos ve sergenin ısrarla oyuna taze kan olarak adam almadığı gibi yapmayacak,r.carlos yasakmış gibi oyuncu degiştirmezdi,sergende öyle ,gerekirse 3 oyuncuyu aynı anda değişecek ,okanın yardımcıları tecrübeli ,sergenin yardımcısı yoktu ,futbolcuları galibiyete inandırıp doğru kadroyla çıkıp maçı kazanacak,şayet bursayı yenersek ,bu galibiyetlerin devamı gelir diye düşünüyorum,ayrıca bursa maçı sivasspor için kader maçıdır, kazanırsak büyük ihtimalle lige sımsıkı tutunuruz,kaybedersek uzun haftalarca ,ateş çemberinin içinden çıkamayız

otceken58
26.10.2015, 23:03
İnsallah takım yeni bir hava yakalayarak oyun düzenini takım gibi yaparak yükselişe geçer Sivasspor hiçbir zaman cok iyi bir kadroya sahip olmadı bugune kadar hep birlik ve takım olma ruhu ile ligde cok güzel günler geçirdi umarız Okan la birlikte bu havayı tekrar yakalayarak Bursa maciyla çıkışa geçeriz. Bence tek yapılması gereken takım ruhunun tekrar oluşturulması

dibba58
27.10.2015, 17:42
okan hoca işe futbolcu affıyla başlamalı.Ümit kurt kaybedilmemeli.Futbolcu kazanmak zordur.Kaybetmek kolay.Birileri batuhanı disipline edebilir.Yanlızca niyetlere bakılmalı.geçen sene kurtuluşumuzun mimarlarından biri batuhandı.Ona bel bağlamış Sivaslıları yüz üstü bırakmamalı.

by_hunter
28.10.2015, 06:28
Bu takım için mücadele edecekler sonuçta.

İnşallah başarılı olurlar...

eurovision
28.10.2015, 19:16
Rıza Çalımbay'ın ilk geldiği zamanları hatırlayalım o zamanda buna benzer tablo vardı ilk 4 maçta yenilgi Karabükspor'a yaptığımız patlama ardından yavaş yavaş toparlamaya umut vermeye başlamıştı bir ara 6 maçta 5 galibiyet 1 yenilgi almıştık -o yenilgi de Gaziantepspor yenilgisiydi onlarda o sezon iyiydi zaten Avrupa'ya gitmişlerdi- eğer beraberlik saplantısıda olmasa Sivasspor o sezonu 15. sırada değil ilk 10 da tamamlayabilirdi

dülger58
29.10.2015, 15:09
Yönetim hata üzerine hata yapıyor.Okan hoca sivasın şu anki durumu için dogru seçim degil...

inşallah küme düşmeyiz...