Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor'un Umudu Beykan
SivasSpor.Com 30.10.2015, 07:00 http://resimzade.com/Show.html?i=46280&token=52438
Okan Buruk, memnun kalmadığı Eneramo'nun yerine genç oyuncu Beykan'ı hazırlayacak.
Sivasspor’da Barrales’in çaprazlarının kopması, Batuhan’ın ise kadro dışı bırakılması büyük bir forvet zafiyeti ortaya çıkardı. Kırmızı- Beyazlılar’da takımın yeni hocası Okan Buruk, bu bölgede memnun kalmadığı Eneramo’nun yerine genç oyuncu Beykan’ı hazırlayacak. Bursa maçında sol kanatta oynayan genç futbolcunun Gaziantep karşısında forvette görev yapması bekleniyor.
Fanatik
anadolu5858 30.10.2015, 08:31 Doğru bir karar.
Rallim58 30.10.2015, 09:45 Yerinde ve doğru bir tesbit....
Okan ile fark farkedilecek gibi...
Eğer bu haberde en ufak bir doğruluk payı varsa ,Okan hakkında umudum yok olacak.Haa şu olabilir.4-6-0 oynayatabilir takımı.Ama Beykan ı tipik forvet oynatacam dediyse çok kötü.Forvette stoperler böcek gibi ezerler onu.
fizik olarak tek başına stoperlerin arasında çok ezerler beykanı ama defans arkasına koşu olarak pratikliği ile iş yapabilir bence duruma göre oynatılmalı
34MUAMMER58 30.10.2015, 10:18 Yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum,berkantın iyi bir futbolcu olduğunu kabul ediyorum,ancak forvete koyup ,eneramoyu kesmek demek ,antepe gel bizi evire çevire yen git demek,hani eneramoyu kesip batuhanı koysa diyecemde oda yok,beykan çocuk yaw ,onu bit gibi ezerler ,eneramo sakatlıktan yeni çıktı ,belki bursa maçını onun atamadığı goller yüzünden kaybettik, onada eyvallah,ts maçında istatistikleri alt üst etmemizin,bursayı yenecek kadar oynamamızın nedeni eneramodur,sivasspor 1 kişi fazla oynarmış gibi oynadı ,farkındamısınız ?gs maçıda 75 dak .dahil ,oynadığımız tüm maçlarda rakiplerimiz hep savunma oynadılar kazayla buldukları gollerin üstüne yattılar,ben kötü oynadığımız maçı hatırlamıyoruminanmayan varsa özetleri seyredebilirler,okan yanlış ka<droyla çıkıp sivasspor için kritik önem arzeden maçı kaybederse ,sivasın ipini çekmiş olur ,bu maç sivassporun ligde kalıp kalamıyacağının göstergesi olacak bir maç ,böyle hatayı yapmamasını diliyorum,eneramo hiçbişey yapmasın kazzık gibi ,rakip cezasahasında dursun yine yeter ,okan iş yapmak istiyorsa mehdiyi atıfa yardımcı olarak oynatsın
baliliiiiii 30.10.2015, 10:22 Keşke parlasa, kendini gösterse, vazgeçilmez olsa çokmu hayal kuruyorum:D
DoomsDay58 30.10.2015, 10:38 Beykan Eneramo'dan daha iyi bir tercih olur zira bitiricilik konusunda Eneramo'yu üçe katlar bazı arkadaşlar defanslar arasında ezilir falan demiş ama kimse Beykan'dan pivot santrfor olmasını beklemiyor topu aldığında çekip vursa yeter senelerdir güreşçi Eneramo'yu seyretmekten zevk mi alıyorsunuz? Kaldı ki Beykan'ın savunma yönünden vereceği zararı Eneramo kaçırdığı gollerden sonra yediğimiz 1-2 golle veriyor o yüzden Beykan'ın denenmesi bence büyük bir risk değil.
otceken58 30.10.2015, 10:41 Beykan istekli bir futbolcu ancak daha coook pişmesi gerektiği kanaatindeyim ve oyundayken artistlik hareketleri cok yapmaya çalışiyor. Ancak ilerisi icin umut veren bir havası yok degil biraz daha cabalar ve takımla uyumlu hale gelirse cok daha iyi olacak kanaatindeyim
bu fizik yapısıyla forvet oynayamaz stoperler arasında kaybolur ama forvette abolo denenebilir ikinci oyun bolgesi forvet o adamın..
Ferhat06 30.10.2015, 10:56 Böyle bir seçeneği düşünmesi bile ne kadar yaratıcı bir hoca ile karşı karşıya olduğumuzu gösterir ne de olsa F.Terim'in çırağı.Elindeki malzeme belli ise bunu en iyi nasıl kullanırım bu hocalık farkı.Belki yarın Cici sağaçık oynayacak ;neden olmasın.
Dark Force 30.10.2015, 11:53 Beyan oynadıkça iyi işler yapacaktır.
çorluluyiğido 30.10.2015, 12:45 beykandan süper bir forvet olur. tabi ki oynamadan konuşmak yanlış ama bence denenmeli ve iyi bir sonuç alacağımızdan eminim.boyu 1.78 bir pivot santrafor için kısa olabilr ama forvet kavramı farklı bişey.beykandan yaratıcı ve sahte forvet rolü isteniyor.bu forvetlere örnek verecek olursak aguero,messi,etoo,neymar gibi oyuncular.bu forvetler boyu kısa dribling,şut çekme,hız,bitiricilik gibi özellikleri olan forvetlerdir.ortasahadki pas trafiğine katılır,onu markaja alan adamı peşinden koşturup ortashadaki adamlara boş alanlar bıraktırır.(atıfın işine yarar.)uzun toplarda çok iyi defans arkasına koşarlar,uzaktan şut çekerler,geriden top alıp sürüklerler,çok koşarlar,pres yaparlar,farklı kanatlara koşu yaparlar ama fizik gücüyle uğraşmazlar.ama şunu söylemeliyim ki beykan çok iyi zıplıyor ve kafa toplarında da boyuna göre etkili oluyor.beykanın bir röportajında da kendini en iyi bulduğu mevkinin forvet oluğunu söylüyor.kesinlikle denenmeli olumlu sonuç alacağımızdan eminim.
Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız
kadirakin58 30.10.2015, 14:02 Yiğido arkadaşlar, Okan'ın teknik direktör olmasi ile sadece şunu söyleyebiliyorum. Artık boynumuzu bükmek durumundayız, kendimizi küme düşmeye hazırlayabiliriz. Haklı çıkmayı hiç istemediğim bir durumdayım :(
Ferhat06 30.10.2015, 15:01 Yiğido arkadaşlar, Okan'ın teknik direktör olmasi ile sadece şunu söyleyebiliyorum. Artık boynumuzu bükmek durumundayız, kendimizi küme düşmeye hazırlayabiliriz. Haklı çıkmayı hiç istemediğim bir durumdayım :(
Bu yorum çok iddialı.Bildiğin, bizim bilmediğimiz ne varsa açıkla.Daha oynanmamış 24 maç var.
ihtiyar yiğido 30.10.2015, 15:27 Futbolcuya görev ve sorumluluk vermezsen bu futbolcuya nazıl öz güven ve tecrübe aşılıyacaksın, Beykan, genç, istikbal vadeden bir oyuncu, Bursaspor maçında oynadığı futbol ile göz doldurdu. Görev verilirse bu görevin üstesinden geleceğini umuyorum. Ben onu geleceğin Arda'sı olarak görüyorum, yeterki futboluna odaklansın, şimarmasın.
yigido yakup 30.10.2015, 16:29 ic saha maclarinda rahatlikla olabilir ama Eneramo belki hazir degil ama o bölgede topu tutup duvar olacak santrofor oyuna daha farkli sekil verir
Takim olma bilinci herkilidi acacaktir
benim tercihim Atif i bir mac kizaga cekip forvet arkasinda serbest adam olarak Beykan oynarsa cok daha fazla sükse yapabilecegini düsünüyorum
Okan hoca oynatacagi degil oynatmayacagi kenarda oturtacagi adamlari motive ederse isimiz kolaylasir.
58Yiğidoo58 30.10.2015, 16:31 Bence mevkisinde iyi ama forvet olamaz. Benim umudum 10 günde alt yapıdan forvetlerden birini oraya monte etmek riski olmayan mevkiye adam sokmakla olma. Ilk yariya kadar ne oldu oldu zaten. Tunahan nazli var alt yapida monte edilebilir ilk yariya kadar. Baska secenek yok. Kaldı ki eneramo oynamamak zorunda fikstür ilerde top tutacak adamın daha ihtiyaç olduğunu gösteriyor. Dua edelim eneramoya bişey olmasın.
Ne zaman şapkadan tavşan çıkarmaya çalışsak kaybediyoruz Beykan bu fizikle mümkün değil forvet oynayamaz hoca iş yapmak istiyorsa Adem Mehdi değişikliği olabilir o da Mehdi'nin zayıf fiziğine nedeniyle defansı güçlendirme şartıyla.
çorluluyiğido 30.10.2015, 17:08 herşeey fizik değil.eneramoda batuhanda barralesde de fizik var duvar yapıyolar ama sonuç gol atamıyoruz.hadi onlar gol atmayıp takımın gol atmasına katkıda bulunuyor desek o da yok kimse gol atamıyor.bitiricilik olmadıktan sonra duvar olsan ne yazar.denemekten zarar gelmez.bu arada sivasspor u21 takımında oynayan 1997 doğumlu genç forvet tunahan nazlının ligde 10 maçta 8 golü var.hazırlık maçında da a takıma 1 gol atmıştı.bu oyuncuyu çıkar işte altyapısı da sağlam buca ve trabzondan yetişme.kendinden 3-4 yaş büyüklerle oynayıp ligde gol kralllığında 1.ise a takıma çıkartmaktan zarar gelmez.
2 gün öncede dedim, eneramo ile olmuyorsa bu mevkiye devşirme bir oyuncu lazım. Fiziği boyu posu kurtarmalı. Pır pır diye tabir ettiğimiz Beykon o mevkiye zor olur gibime geliyor. Ligimiz katı defansif ve sert bir lig (kısmen). Binaenaleyh Beykanın da fiziğine şöyle bakarsak biraz abes duruyor. Ezilir uşak yahu... Ama denemek lazım tabiii. Ben o mevkiye Hakan Özmerti düşünüyorum. Olmazsa İbrahim Akın da denenebilir :D
A.Turan Korkmaz 30.10.2015, 17:24 Takımda şu an santrfor oynayacak sadece Eneramo ve İbrahim Akın var. Onlar olmazsa Atıf. Beykan 1. forvet olarak oynayamaz. Forvet arkası ya da kanatlarda mutlaka oynaması gerekir, ama santrfor olmaz. Beykan, tıpkı geçen sezonlar Hakan Arslan'ın kullanıldığı gibi ikinci forvet olarak bitirici ve yardımcı görevler için taktiksel olarak yetiştirilebilir.
Nitekim, Beykan TS ve Bursa maçlarında kaleye uzaktan şut denemeyip ceza sahası içinde topla buluşmayı deneseydi, Burhan'ın ve Cicinho'nun boşa giden ortalarını gol yapabilirdi. Sanırım Okan hoca onu rakip kaleye daha yakın oynatacak.
Bu arada, Kasımpaşaya gönderdiğimiz Hakan Arslan'ı son iki-üç maçtır gözlerimiz arıyorsa varın siz bu sezon başı nasıl bir transfer fiyaskosu yaşandığını anlayın.
Son olarak, U-21 takımımızın golcülerinin A takımla antrenmanlara çıkmasını ben de destekliyorum.
Efe Sivasspor 30.10.2015, 17:28 Defans mevkiinde sıkıntı olmasa john boye koyacaksın adam hücuma her çıkışında gol kokluyor forvetlerin bile gol atamadığı yerde adam çıkıyor gol atıyor
Korcan
Cici yiğit İbrahim Ziya
Kone Boya
Burhan Atıf Abalo Beykan
başlayacak sanırsam.Yanlış da olmaz.E.Kaş Mehdi Enaramo O.gülle yedek.Yönetim sayesinde elimizde başka oyuncu da yok zaten.
eyuphulagu 30.10.2015, 20:22 Beykan geçen yıl Adana Demirsporda benim izlediğim maçlarda santrafor oynatıldı,7 tane de gol attı..Ama süper ligin havasıyla bir alt ligin havasının farklı olduğunu hepimiz biliyoruz...Denenmesine denenebilir ama bu fizik yapısıyla nasıl oynar;onu da maçta göreceğiz...Bence Beykan geçen haftaki yerinde oynamalı;Beykan burada daha verimli oynadığını hepimiz gördük..Enaramo ne kadar kötü olsa da, o bölge de nasıl oynanacağını bilen,fizik gücünü kullanan,kaleye sırtı dönük oynayabilen bir oyuncu...Eğer Enaramo istenen şekilde oynamazsa gerekirse 2. yarı Beykan santrafor olarak denenebilir...Takımda oynayan oyuncuların mevkisini sürekli değiştirmenin sivasspora fayda getireceğine inanmıyorum..Beykan bence Atıf ın yerinde forvet arkası oynatılırsa sivasspora daha yararlı olur diye düşünüyorum...
Adamın olmadığı yerde koyuna Abdurrahman Çelebi derlermiş.
**** altyapıda bir tane Santrafora benzeyen birsey yokmu.
Yoksa altyapı ne işe yarıyor.
Yönetici notu: Kullandığımız kelimelere dikkat edelim...
ihtiyar yiğido 30.10.2015, 22:44 2 gün öncede dedim, eneramo ile olmuyorsa bu mevkiye devşirme bir oyuncu lazım. Fiziği boyu posu kurtarmalı. Pır pır diye tabir ettiğimiz Beykon o mevkiye zor olur gibime geliyor. Ligimiz katı defansif ve sert bir lig (kısmen). Binaenaleyh Beykanın da fiziğine şöyle bakarsak biraz abes duruyor. Ezilir uşak yahu... Ama denemek lazım tabiii. Ben o mevkiye Hakan Özmerti düşünüyorum. Olmazsa İbrahim Akın da denenebilir :D
Sevğili yiğido kardeşim bu iş boylan poslan olmuyor, Dünya yıldızı Messinin boyu Beykandan çok mu uzun, adam ayağına aldığı her topla harika işler yapıyor.
denenmesinde fayda var elbetteki hocamiz bu konuda takimin ruhunu cokdaha iyi okuyordur eranamo eski durumunda degil sakatliktan ciksada kendisini rizke atacak kadar cesaretiyok ikincisi göründügü kadar cok kilolu kosu hareketlerinden de kendisini hissettiriyor bursa macindaki kalecile karsi karsiya kaldiginda cok rahat gol atacakken kendisini toparliyamadigi hantaligini gösteriyor biraz cevik olsaidi durum bambaska olacakti biz sahsen hocanin beykani forvette denemesini onayliyoruz
Takimi kurtarmak icin hocaya heryol mubahtir sirasile abola---- beykan---ibrahim akin ----hakan ----bunlarda olmadimmi eranamo--takimda o mevkiyi kim idare ederse ona vermeli ikinci yariya kadar bu sekilde idare edilecek baska care yok
B.DUMANLI 31.10.2015, 00:47 Öylesine basit yorumlar yapiliyorki bazen.Alti tane beraberlik alan bir takim seri galibiyetlere baslarsa bulundugu yerden cok cabuk kurtulur aslinda.Bu bile gözardi ediliyor.
Sivasspor´u küme düsürenlere bile var.Sivasspor´u küme düsürmeyi hayal edenler sunu bilmeliki ,Sivasspor küme düserse bir daha o ligin yüzünü asla göremez.Bir daha o lige cikmaya gücü yetmez.Ortada ne SIVAS nede Sivasspor.com kalir.Eskiden oldugu gibi Sivasli ,Sivasliya yabancilasir.Hic degilse Sivasspor sayesinde genclerimiz bu site araciligiyla birbirlerine yazisiyorlar.
Küme düsmeyi aklimizin ucundan gecirmiyelim ve Okan hoca´ya ve oyuncularimiza destek olalim moral verelim.Onlara güvenmesini bilelim.
GüreşçiDoomsDay58;958657]Beykan Eneramo'dan daha iyi bir tercih olur zira bitiricilik konusunda Eneramo'yu üçe katlar bazı arkadaşlar defanslar arasında ezilir falan demiş ama kimse Beykan'dan pivot santrfor olmasını beklemiyor topu aldığında çekip vursa yeter senelerdir güreşçi Eneramo'yu seyretmekten zevk mi alıyorsunuz? Kaldı ki Beykan'ın savunma yönünden vereceği zararı Eneramo kaçırdığı gollerden sonra yediğimiz 1-2 golle veriyor o yüzden Beykan'ın denenmesi bence büyük bir risk değil.[/QUOTE]
Güreşçi eneramodan sonra forvetimiz hiç olmadı bastonla da olsa eneramodan diyenlerdenim
çorluluyiğido 31.10.2015, 12:21 Yönetim sesimizi duymuş olmalı ki son antremana u21 den stoper kerem onaylı sağ kanat oyuncusu serhat mutlu ve sanrtafor tunahan nazlı da katıldı.
alttaki resimde ademle ikili mücadeleye giren oyuncu:18 yaşındaki forvet tunahan nazlı.u21 liginde 10 maç 8 gol ile ligin gol kralı.
http://resimzade.com/Show.html?i=46283&token=68843 (http://resimzade.com/Show.html?i=46283&token=68843)
alttaki resimdeki oyuncu:emin değilim ama tahminimce kerem onaylı.defans oyuncusu yaşı 20.atıfın yanındaki adam
http://resimzade.com/Show.html?i=46284&token=80546 (http://resimzade.com/Show.html?i=46284&token=80546)
alttaki resimde oyuncu:serhat mutlu.yaşı 18.altyapıyı takip edenlere göre takımın tunahanla birlikte en iyi oyuncusu.
http://resimzade.com/Show.html?i=46285&token=109288 (http://resimzade.com/Show.html?i=46285&token=109288)
Sevğili yiğido kardeşim bu iş boylan poslan olmuyor, Dünya yıldızı Messinin boyu Beykandan çok mu uzun, adam ayağına aldığı her topla harika işler yapıyor.
Abi Barelona>Sivasspor
Oraya benide koy bende atarım :D
fatihcan58 31.10.2015, 14:11 Yanlış bir karar. Eneramo bir maç kötü oynadı diye kesmek çok yanlış sakatlıktan yeni çıkmış bir oyuncu tam performans beklemek yanlış olur. Bursa maçında bu kadar çok pozisyona girmemiz de Eneramonun etkisi büyük ne kadar etkisiz gibi gözükse de onun olması defans oyuncularını tedirgin ediyor, bundan dolayıda Bursa maçında bir çok pozisyona girdik. Beykan yetenekli bir futbolcu ama forvet değil daha çok forvet pozisyonunda oynarsa randıman alınır, fiziken defans oyuncularıyla mücadele etmesi uygun değil.
çorluluyiğido 31.10.2015, 14:11 yukarıda belirttiğim ve adından emin olmadığım kerem onaylı dediğim oyuncunun adını öğrendim.oyuncunun ismi berkan ercan.yaşı 19.fenerbahçe altyapısından yetişmiş.eskişehir ve bolusporda oynamış.takıma yeni katılan oyunculardan biri.altta da oyuncunun milliyet gazetesinde eski bir haberi var.
http://www.milliyet.com.tr/berkan-ercan-in-hedefi---1903110-skorerhaber/
fatihcan58 31.10.2015, 14:21 Gaziantep on birimiz şöyle olmalı
Kalede Korcan,
Defansta = Solda Erkan Kaş, Sağda Cicinho, ortada İbrahim Öztürk ve John Boye,
Orta Saha = Sol Açık = Atif, Ortada Kone ve Mehdi, İbrahim Akın ,
Forvet Arkası = Beykan ( Atif la kanatta değişmeli oynanır)
Forvet Eneramo
ocak ayına kadar ne kadar puan toplarsak bizim için güzel olur ara transfer döneminde paraya kıyıp saglam bir forvet almaları lazım yok beykan yok eneramo bizim için anca yedek forvet olur
musa harun 31.10.2015, 18:26 Gaziantep on birimiz şöyle olmalı
Kalede Korcan,
Defansta = Solda Erkan Kaş, Sağda Cicinho, ortada İbrahim Öztürk ve John Boye,
Orta Saha = Sol Açık = Atif, Ortada Kone ve Mehdi, İbrahim Akın ,
Forvet Arkası = Beykan ( Atif la kanatta değişmeli oynanır)
Forvet Eneramo
boye cezalı değil mi:confused:
Hocamiz okan bursa macindan sonra takimin ruhunu iyiden iyiye analiz etmistir kendisi acisindan bir hesablar yapmakta ki beykani ileri uclar veya forvet olarak oynatacagini söylemis eranamo herne kadar forvet olsada isteneni vermekten uzak baskada olmayinca bu yola basvurmus güzel bir girisim ustanin olmadigi yerde ciraklara beceri kazandirmak herhalde güzel bir olusum biz kendisini her konuda sonuna kadar destekliyoruz yeterki basarili olsun takimi kurtarsin .
Talat 5858 31.10.2015, 22:07 beykan hizli ve iyi şut ceke bilen bi oyuncu calistikdan sonra neden olmasim ki
balmandol 01.11.2015, 14:56 Hoca Beykan'ı Gaziantepspor'da ki Muhammet Demir gibi düşünüyor galiba..Muhammet Demir'de kısa boylu ama kalite ortada.İnşallah bir Muhammet'de bizden çıkar. Yada alt yapıdaki Tunahan'a ağırlık verilmeli. Eneramo'yu hazırlayana kadar bu çocuğa önem verilsin bencede.!!!
by_hunter 02.11.2015, 06:56 Sergen in aylardır göremediğini Okan gördü
Hadi hayırlısı...
AYDIN1985 02.11.2015, 14:26 Bence Eneramo ve Beykan ikilisi devam denenmesi lazim. baska bir sorun acele kaleci bulmamiz lazim, setkus hic güven vermiyor.
hakangulac 02.11.2015, 18:14 Adan zatwn Fener oafta gol krali bir forvetti. Dolayisiyla neden oynayamasin. Ha ligde guclu forvetler is yapiyor genelde ama ben Beykan dan da umutluyum, bence sonuc alacagiz.
Bu arada ben olsam sol acik Erkan Kas i sag acik Burhan ve forvet arkasi Aatif i kullanirim.
SivasLady 06.11.2015, 13:29 umut verici bir futbol sergiledi ve ilk 11 hak etti
insallah istikrari devam eder ve basarilar elde ederiz
Bu yönetim geçmişinden dersler alamamış.Alacak gibide görünmüyorlar. Batuhan'a bel bağlamanın sıkıntılarını yaşıyoruz.Futbol sonuç oyunu.İyi oyunun karşılığı yok.Kümeye düşersek yönetimin yanlış transfer politikasından düşeriz.Gerçi transfer politikamız hep ölmüş eşek bulma üzerine kurulu.Hal böyle olunca dipte son sırayı almamız düşme sınırıda kalmamızda normal hale geliyor.
Bize galibiyet getirsin de isterse santrafor olarak malzemeciyi oynatsın. Puanlara ihtiyacımız var. Kimin oynayacağı. Nerede oynayacağı teferruattan başka bir şey değil.;)
Bence Eneramo ve Beykan ikilisi devam denenmesi lazim. baska bir sorun acele kaleci bulmamiz lazim, setkus hic güven vermiyor.
aslinda yazmak istemedim de yine dayanamadim :rolleyes:
önncelikle Enermaonun yerine I.Akin ve Beykan ikilisi denemesi lazim birde
acele Kaleci bulmamiz lazim diyorsun??? Saka yapiyon galiba cünkü Petkovic dan sonra bizim aradigmiz Kaleci SETKUS!!!!! Ben buna SONUNA KADAR GÜVENIYORUM :)
Gol yiyince herzaman Kalecinin sucu deyil onu biraz arastir ve ona göre yorum yap
menesakin 07.11.2015, 10:47 Ben mi yanlış düşünüyorum bilmem ama bize gelen hocaların hepsinde birer takıntı var. Zamanında hocaların anlamsız ısrarı yüzünden kaybettiğimiz Rafik Djebbour geliyor aklıma, hiç fırsat tanınmayan Ahmet Aras, Cihan Öztürk vs vs vs İnşallah Beykan gibi genç bir değeri de hocaların kaprisine feda etmeyiz
Dark Force 08.11.2015, 00:13 Beykan biraz daha tecrübe kazanırsa çok iyi futbolcu olacak.
GüreşçiDoomsDay58;958657]Beykan Eneramo'dan daha iyi bir tercih olur zira bitiricilik konusunda Eneramo'yu üçe katlar bazı arkadaşlar defanslar arasında ezilir falan demiş ama kimse Beykan'dan pivot santrfor olmasını beklemiyor topu aldığında çekip vursa yeter senelerdir güreşçi Eneramo'yu seyretmekten zevk mi alıyorsunuz? Kaldı ki Beykan'ın savunma yönünden vereceği zararı Eneramo kaçırdığı gollerden sonra yediğimiz 1-2 golle veriyor o yüzden Beykan'ın denenmesi bence büyük bir risk değil.
Güreşçi eneramodan sonra forvetimiz hiç olmadı bastonla da olsa eneramodan diyenlerdenim[/QUOTE]
demiştim demek istemiyorum ama Batuhan gibi zıbıldakları forvet diye yutturacaklarına eneramo gibi vasıfsız ama güçlü forvetin olsun :D eneramo reis sen bitanesin :D
|