Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor 3-0 Gaziantepspor..ikinci devre
SivasSpor.Com 02.11.2015, 07:43 http://resimzade.com/Show.html?i=46270&token=44507
Spor Toto Süper Lig'de 11. hafta Sivasspor-Gaziantepspor maçı tahmin ve yorumları:
Tarih: 8 Kasım Pazar
Stad: Sivas 4 Eylül
Saat: 14:00
Maçın Hakemi: Alper Ulusoy
Not: Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir.
Eneramo'nun yine oynamasından yanayım. 2 maçtır Eneramo orta sahayı biraz rahatlattı. Beykan'ın da Burhan'ın yerine denenebileceğini düşünüyorum. Hatta Adem'in yerine de Mehdi oynar mı bilemem? Oldukça ofansif bir kadro olur. Bu maç bizim kırılma maçımız. 3 puan gelsin lig tutunmaya başlayalım inşallah.
68yasar58 02.11.2015, 09:05 Geçen yıl antep maçı dönüm maçı olmuştu, bu maç hem eneramonun hemde takımın Kazanarak dönüm maçı olacak.
Ferhat06 02.11.2015, 09:12 Geçen yıl antep maçı dönüm maçı olmuştu, bu maç hem eneramonun hemde takımın Kazanarak dönüm maçı olacak.
mutlaka.öyle olacak nasipse.antep iyi takım ama mecburuz yenmeye.okan hocanın rakibi iyi tanıması avantajımız.
68yasar58 02.11.2015, 09:21 mutlaka.öyle olacak nasipse.antep iyi takım ama mecburuz yenmeye.okan hocanın rakibi iyi tanıması avantajımız.
Bizde kötü takım değiliz kazanırsak devamı gelecek son bursa maçını izlemeyen özetine baksa bu takım nasıl yenilmiş der.
by_hunter 02.11.2015, 09:56 İnşallah ilk galibiyetimizi alacaz ve takım toparlanmaya başlayacaktır...
çorluluyiğido 02.11.2015, 10:27 geçen sezonda yanılmıyorsam antep maçıyla çıkışa geçmiştik.inşallah bu sene de öyle olur.antep bizim sevdiğimiz bize ters gelmeyen bir takım.bursa maçında çok akıllı üretken ama defansı da bir o kadar sağlam şekilde oynadık.antep maçında da böyle oynayıp bulduğumuz pozisyonları iyi değerlendirirsek maç bizim.
bursa maçı kadrosundan farklı olarak adem oynamamalı.ademin hücuma katkısı sıfır.10 maçta 1 defans arkasına iyi bir pas atıyor ondan sonra kayboluyor.ademin yerine yiğit oynayabilir.bursa maçında beğendim çok istekliydi ve biraz da sertti.orhan ve hakan özmert de oynayabilir.sonradan mehdi girebilir.boye ile ibo defansda olur.
kanatlarda beykan ve burhan ile başlanmalı.burhan son maç iyiydi.2.yarı oyundan düşmüştü.sonradan erkan dani ve i.akından biri oyuna girebilir.
Farklı bir galibiyet bekliyorum Allah'ın izniyle...
ezelşener 02.11.2015, 12:07 geçen sezonda yanılmıyorsam antep maçıyla çıkışa geçmiştik.inşallah bu sene de öyle olur.antep bizim sevdiğimiz bize ters gelmeyen bir takım.bursa maçında çok akıllı üretken ama defansı da bir o kadar sağlam şekilde oynadık.antep maçında da böyle oynayıp bulduğumuz pozisyonları iyi değerlendirirsek maç bizim.
bursa maçı kadrosundan farklı olarak adem oynamamalı.ademin hücuma katkısı sıfır.10 maçta 1 defans arkasına iyi bir pas atıyor ondan sonra kayboluyor.ademin yerine yiğit oynayabilir.bursa maçında beğendim çok istekliydi ve biraz da sertti.orhan ve hakan özmert de oynayabilir.sonradan mehdi girebilir.boye ile ibo defansda olur.
kanatlarda beykan ve burhan ile başlanmalı.burhan son maç iyiydi.2.yarı oyundan düşmüştü.sonradan erkan dani ve i.akından biri oyuna girebilir.
Kesinlikle sana katılıyorum ve dediğin gibi artık ADEM KOÇAk oyanmamalı veya oynatılmamalı
biraz geç oldu ama artık kazanma zamanı antepi yeneceğimize inanıyorum eneramonun da oynayarak her maçta biraz daha iyiye gitmesini bekliyorum bu maçın ardından lige verilecek arada bize ilaç gibi gelecek..aradan sonra zor maçlar zor deplasmanlar bizi bekliyor puanlar toplamalıyız....
Dark Force 02.11.2015, 17:59 Bu maçı almamız gerekiyor iyi oynamaya başladık.
ihtiyar yiğido 02.11.2015, 19:51 İşi ehline verin diye bir söz vardır, biz taraftarlar da işi yeni teknik direktörümüz Okan Buruk'a bırakalım, bakalım nasıl bir kadro ile çıkacak herhalde bizden daha iyi biliyordur, yoksa takımın başına hoca olarak getirmezlerdi. Ben geçen haftaki Bursaspor maçındaki oyunu gördükten sonra bu haftaki maçta İNŞALLAH üç puan gelecek, bu sefer tamam diyorum.
58hayati 03.11.2015, 09:30 Bu maç ben ilk macima gideceğim. Bu maç 2 sıfır bizim meraklanmayin yiğidin.
fatihcan58 03.11.2015, 09:53 [COLOR="Black"] Bu Maç Sivasspor için dönüm maçı. Bütün futbolcular ve teknik heyet bunun [B]bilincinde aksi bir sonucu bile düşünemiyorum. Eneroma bu maçta kesinlikle oynamalı hem güven açısından hemde kendisi açısından uzun bir süre taraftardan uzak kaldı taraftara kendini göstermek isteyecektir. Onun oynaması hem orta sahayı rahatlatır hemde uzaktan şutlarla gol bulabiliriz.
DoomsDay58 03.11.2015, 10:59 Bu maçta galibiyetten başka ihtimal yok
ezelşener 03.11.2015, 12:32 Bu maçtada Adem Koçak Orta saha oynatılırsa bence galibiyet zor olur.Kesinlikle ortada ya Mehdi yada Yiğit oynamalı.ofansiflik anca bu şekilde olur.Yoksa Ademin aldığı her topu geriye oynadığı oyundan ofansif bir kadro çıkmazz.
otceken58 03.11.2015, 13:59 Okan buruk icin güven maci bu aynı zamanda çıkış macimiz inşallah. Ancak bu macda kesinlikle Burhan ve Adem kadroda olmamalı takımın özgüvenini kazanması ve çıkısın başlaması icin haydi SİVASSPORUM
A.Turan Korkmaz 03.11.2015, 14:32 Sivassporumuzun yükleneceği, Gaziantepspor'un kontrataklarla gol arayacağı bir maç olur gibi duruyor. Okan Hoca'nın takımı iyi motive edeceğini, taraftar desteğini de arkasına alırsa maçın gollü beraberlik ya da galibiyetimizle biteceğini sanıyorum. İç saha maçlarında devre arasına kadar puan kaybetmeyelim artık.
Temennimiz odurki bu antep maci kirilma ani olur biran önce cikisa geceriz artik seyircide taraftarda bunu istiyor hocamizin yabancisi olmadigi bir takimla oynamamiz bizim icin avantaj denecek sekilde insallah kazanacagiz savunmamizi cok iyi kurmaliyiz ilk yari golle tanisirsak rakibde cözülme olabilir onun icin hocamizin verecegi taktikler cok önemli biz inaniyoruzki bu macla birlikde bahtimiz acilacak ve cikisa gececegiz
GAZİANTEP O G M B A Y P
İÇ SAHA 10 5 1 4 15 6 19
DIŞ SAHA 10 3 4 3 13 11 12
GENEL 20 8 5 7 28 17 31
anteple şimdiye kadarki istatiğimiz
çorluluyiğido 04.11.2015, 17:16 kadro dışı kalan ümite almanyadan freiburg ve belçikadan standard de liege talip olmuş.ayrıca okan burukun isteği üstüne altyapıdan kerem onaylı,berkan ercan,tunahan nazlı,serhat mutlu gibi oyuncular a takımla antremanlara çıkıyolar.
antep maçı kadrom bu:
not:boye cezası bitti.
yekta iyileşmiş ve antremandaki performansı iyi olduğu için oraya koydum.yiğit incedemir de orda kullanılabilir.ayrıca burhanın son bursa maçındaki performansına göre oraya koydum.
http://www.kadronukur.com/uploads/squads/317c81aab1-90762.png (http://www.kadronukur.com/squads/view/317c81aab1-90762.html)
İlk galibiyetimiz hayırlı olsun...
Casanova Rasit 04.11.2015, 19:54 Bu maci da kazanamaksak vay halimize....
Rallim58 05.11.2015, 06:50 Seri galibiyetlerin başlangıç müsabakası olmasını diliyorum...
Ferhat06 05.11.2015, 09:42 Okan Hocanın aklında kaç tilki var kim bilir.Seriye takmamız lazım.Kırılma müsabakası olacak.Boye'in dönmesi iyi ama sol stoper sıkıntısı var İbrahim Öztürk soldan oyunu başlatmada zorluk çekti son maçda.
Rallim58 05.11.2015, 10:21 Müsabakayı Alper Ulusoy ve ekibi yönetecek...
Alper Ulusoy'a, Mustafa Emre Eyisoy, Kemal Yılmaz, Mehmet Metin, Caner Ak ve Adem Elgörmüş yardımcı olacak...
Ferhat06 05.11.2015, 13:00 maçdan sonra 'entebin hamamları' şarkısını çalarız.:D
kevioğlu 06.11.2015, 07:15 Sivas Spor savunmaya dayalı oyun politikasını değiştirip, Hucuma dönük oyun politikası uygulamalı. Başarının şartı saldırı, Mücadele. Mücadele ettiğin müddetçe savunma yapmış olursun. Galibiyet hücumla gelir. Haydi Sivas'ım Şahlan artık. fırsatları iyi kullan alacan her galibiyet gelecek nesillere temel mahiyetinde, Yaşama sevincimiz sin Mutlu et bizleri Sivas Spor...
kevioğlu 06.11.2015, 07:17 SİVASLI KİMDİR?
SİVASLI
İNSANINI
VATANINI
ATASINI
SEVENDİR.
kevioğlu 06.11.2015, 07:19 YİĞİDO KİM DİR?
YÜREKLİ
İDEALİST
GÜÇLÜ
İNSANCIL
DUYGULARI
OLANDIR
Dark Force 06.11.2015, 10:53 Bu maçta iyi oyunla üç puanı alıcaz inşallah
Allah'ın izniyle bu maçı 3-1 alacağımızı düşünüyorum...
sebasteia 07.11.2015, 20:06 antep iki sallar, üç puanı alır.
biz de es es'le birlikte kümeye yollanan iki takımdan birisi oluruz.
her yıl ligde kalma mücadelesi vermek beni yordu. gerçekten bu sene artık düşelim ve kurtulalım istiyorum.
sivas'ı vasat ve dandik bir kulüp haline getiren mecnun başkan ve ekibi de bırakıp gitsinler artık. nankörlük etmiş olmayalım, geçmişi de yazalım. sivas'ı büyük kulüp haline getiren de mecnun başkandır. ancak son 3-4 yılda sivas'ın önünü kapatan, zarar veren ve bize acı çektiren de mecnun başkan ve ekibidir.
beyefendice kümemize düşelim, mecnun bey ve ekibi de beyefendice çekip gitsinler artık.
Ferhat06 07.11.2015, 20:37 Antep takımı oldukça sağlam bir ekip öyle çok kolay geçeceğini sanmam ama biz de bu sene iyi oyunlar oynamamıza rağmen şanssız puan kayıpları yaşadık.Efendice kümemize düşelim diyen dostlar bu şehir sevincini kaybeder öyle kolay değil.
Şampiyonluğa oynadığımız zaman da çevreme ;düşmeyelim biz şampiyonuz diyordum.Bizim de hedefimiz bu;ligin gediklisi olabilmek.Düşelim diyenlere:düşmanımız düşsün.:D
batur0658 07.11.2015, 20:51 yarin stadda yerimizi alip takima destek olmamiz lazim.en kritik macimiz bu maci oyle yada boyle kazmamiz gerek ...hakkimizda hayirlisi
otceken58 07.11.2015, 20:57 Yarın maç sonunda neşeli bir şekilde eve donmek istiyorummmm uzuuuun bir aradan sonra
34MUAMMER58 07.11.2015, 21:28 Yarın sivassporun kader günü bence,kazandığımız takdirde ligde kalmak adına önemli bir adım atmış oluruz,geride bıraktığımız maçlara baktığımızda sivassporun bulunduğu yeri haketmediğini düşünüyorum,son ts ve bursa maçındaki futbolu 70 dak, oynarsak kazanacağımızı düşünüyorum,buna futbolcularımız karar verecek ,ne yapın edin 4 galibiyet alın başka birşey istemiyorum,sezon başında iyi bir forvet ,sol açık alınmamasının ceremesini çekiyoruz ,yoksa şimdi ilk 5 içinde olurduk,antepi havada ,karada ,uzayda hertürlü yenecek gücümüz varda ,bu takımada son zamanda şansımız tutmuyor,8-0 yeneceğimiz maçlarda, ya yeniliyor yaberabere kalıyoruz,busefer farklı olacağına inanıyorum,atıf ve burhan adam gibi oynasın rahat kazanırız inşallh,ne pahasına olursa olsun sivassporun düşeceğine inanmıyorum,oynadığımız futbolla bunu haketmiyoruz ,şans biyerde bizede dönecektir,2.yarıda bu takıma eli ayağı düzgün 1 stoper, 2forvet,1solaçık alınırsa yukarılara doğru tırmanırız,avrupa hayaliyle başladığımız ligde bizi ligin dibine demirleyen zihniyet utansın:mad:
Dark Force 07.11.2015, 23:16 Galibiyet almamız şart antep maçından sonra çok zor maçlar var...
***Takım oyununu oynarsak kazanırız,bu gun inşh seso ve burhan takım için oynar derimm yoksa yine 3 puana hasret kalırız..mehdi ve ibrahim akın ilk 11 de olmalı. Bu liğde 4 sezondur tek kanatla oynuyoruz. burak hoca inşlh çozer bu durumu
58YIGIDO58 08.11.2015, 10:37 Bu macida alamazsak artik kesin düseriz gözüyle bakacagim.
Ne yapip edin bu maci kazanin !!!
çorluluyiğido 08.11.2015, 11:50 GAZİANTEPSPOR 11 İMİZ
http://www.kadronukur.com/uploads/squads/ab2dea6351-91228.png (http://www.kadronukur.com/squads/view/ab2dea6351-91228.html)
YEDEKLER:KORCAN-YİĞİT-HAKAN-YEKTA-DANİ-ERKAN-İBRAHİM AKIN
otceken58 08.11.2015, 14:35 Şükürler olsunnnnnnn
Galip gelmemiz için kış saati uygulamasına mı geçmemiz gerekiyordu? En son galibiyetimizi de belki kış saatindeyken almışızdır :) (Erciyes maçı Mayıs'ta imiş gerçi) Şaka bir yana devamı gelsin inşallah.
Bir sinerji ortaya çıkabilir gibi görünüyor. Yalnız Boye kart konusunda çok riskli. O bölgede çekincem var. Hocanın Beykan'a şans vermesi iyi. Yiğit ve Yekta sonradan girerek sinyal verdiler.
Bu burda kalmamalı mutlaka devamı gelmeli. Rakip kim olursa olsun artık puansız geçmemeliyiz. Bu arada Okan Hoca'nın Sivas 4 Eylül'de namağlupluğu devam ediyor. Burdaki bütün maçları kazandı (rakip olduğunda bile) Sene sonuna kadar bu unvanı devam etsin inşallah.
Dark Force 08.11.2015, 15:08 3 puan 3 gol çok şükür
4eylul58 08.11.2015, 15:52 Çok şükür teşekkürler sivasspor
birdokuzaltiyed 10.11.2015, 13:14 Olay budur, mücadele , azim, gayret, çalışmak...Çok yakıştı Yiğido'ya bu galibiyet.Rehavet yok , mücadeleye devam inş.
migroArmis 10.11.2015, 23:14 Ben derin bi Ohh çektim sizleri bilmem:) harika bi 3 puan oldu bu ..ALLAH daim eder İNŞALLAH
|