Orijinalini görmek için tıklayınız : Ümit Kurt'a af yolu

SivasSpor.Com
12.11.2015, 08:43
http://resimzade.com/Show.html?i=46314&token=60371

Sivasspor'da kadro dışı bırakılan Ümit Kurt'a af yolu gözüktü.

Sergen Yalçın döneminde ilk 11’de olmadığı için soyunma odasının kapısını tekmeleyen ve devamında kadro dışı bırakılan Ümit Kurt’a af yolu gözüktü.

Sivasspor’un yeni teknik direktör Okan Buruk, yönetimin affetmesi halinde genç stoperden yararlanabileceğini işaret etti. Başkan Mecnun Otyakmaz da yeşil ışık yaktı. Daha önce A Milli Takım’a kadar yükselen Ümit’in idmanlara çıkması bekleniyor.

Fanatik

by_hunter
12.11.2015, 08:53
Bir çok arkadaşım daha önceki yorumlarıma tepki gösterselerde haklı olarak kadro dışı bırakılan Ümit in af edilmesinden yanayım.

Burnu sürtüldü kimsenin vazgeçilmez olmadığını kendi ve takım arkadaşları anlamıştır.

Talat 5858
12.11.2015, 09:17
defans bolgesinde bu kadar sıkıntı varken affedilmesinden yanayim devre arasinda satilacaksada formda olmasi iyi olur

34MUAMMER58
12.11.2015, 09:24
Doğruyu konuşmak gerekirse ,ben herzeman disiplinden yanayım,ümitle batuhanı aynı kefeye koymak doğru değil,batuhan doğuştan disiplinsiz ,ümit geldi geleli öyle yönetime ,seyirciye,arkadaşlarına bi terbiyesizliğini görmedim,sakatlık pahasına elinden geleni yapan oyuncu,son olaydada gerçekleri tam bilmiyoruz ,bildiğimiz ümitin kapıyı tekme atması ,bu olayı kabul etmesemde ,ben ümitin haklı olduğunu düşünüyorum,ben kafam yarılana kadar oynayacam ,hocada haksız şekilde kadro dışı bırakacak olurmu öyle şey,elbetteki her oyuncu yedek kalabilir,sahaya takımı çıkartan hocadır,her oyuncuda hocasının tercihlerine saygı gösterecektir,şu ortamda ümit takımsız ,sivassporda stopersiz kalmaz ,ancak sivassporun durumunu göz önünde bulunduracak olursak ,ümite ihtiyacımız olduğu belli ,başka oyuncunun uyum süreci filan uzun sürebilir,sergende gittiğine göre,okanda gelsin kullanırım diyorsa,başkanda ben bilmem ,hocası ve arkadaşları bilir diyorsa ,bencede dönsün ,risk alacak durumda değiliz ,ümitte bidaha böyle saygısızlık yapmaz inşallah ,sergenin futbolcularla ve seyirciyle iletişim sorunu yüzünden böyle oldu,ben futbolcunun pskolojisinden anlıyorum diyorda bişeyden anlamıyor .

Rallim58
12.11.2015, 09:37
Ümit'in affedileceğini düşünmüyorum...

Olay sadece tekmeleme olayı da değil...

Ferhat06
12.11.2015, 09:45
Ümit'in affedileceğini düşünmüyorum...

Olay sadece tekmeleme olayı da değil...

Mevzu derin yani.;)

Rallim58
12.11.2015, 09:48
Mevzu derin yani.;)

Yerine transfer olacağı yönünde ismi geçen Barış Başdaş için ise basında yer alan haberin tek paragrafına bak...

.........

Sezonun henüz 2'nci maçı olan Adanaspor deplasmanında rakip oyuncunun boğazını sıkarak başlattığı kavga yüzünden takım arkadaşı Hakan'ın kırmızı kart görmesine yol açan Barış, Karşıyaka derbisi öncesi antrenmanda da Hakan'la kavga etmişti.

:)

Biz nasıl futbolcuları seçiyoruz. Enteresan...

Dark Force
12.11.2015, 13:05
İnşallah başka takıma gider

Ferhat06
12.11.2015, 13:43
Mantıklı olanı :affet oynasın devre arasında sat gitsin.

karamik
12.11.2015, 13:50
ya arkadaş yedek kaldım diye kapı tekmelemeyi herkes yapabilir verirsin para cezası yada bir kaç hafta kadro dışı yeterli ama tutupta göndermeye kalkarsan bu olmaz ümit hem john boye hemde yiğitten daha iyi bir futbolcu defans için lazım yanlıs yaparlar gönderirlerse

çorluluyiğido
12.11.2015, 15:09
kesinlikle affedilmeli.bir oyuncu yedek kaldığı için bu kadar sinirleniyorsa o oyuncuda oynama isteği vardır.şuan türkiyedeki en iyi türk 5-6 stoperden biri.yaşı da genç.eğer baroış alınıp ümit gidecekse dünyanın en mantıksız transferi olur heralde.

Ümitten 10 kat daha disiplinsiz,kazma ve 3.lig topçusu barış alınmamalı

ihtiyar yiğido
12.11.2015, 16:09
Elbetteki disiplinden taviz verilmemeli, bir takımda disiplin yoksa orada başarı beklemek hayal olur.
Ama katı bir disiplinde gayesinden çıkar, Ümit kadro dışı kalarak gerekli ikazı almıştır sanırım. Hoca değişikliği de olduğu için, yönetim tarafından gerekli uyarılar yapılarak, Okan Buruk hocanın insiyatifine bırakılırsa daha iyi olur. Hocada affederse, Ümit de verimli şekilde takıma katkı yapar. Sivasspor olarak bu oyuncuyu oynatırsak, hem kadro zenginliği açısından, hemde transferde oyuncuyu satarken daha karlı olur.
Tabiki karar yönetimin, onlar işin aslını daha iyi biliyorlar, ne diyelim, takım için nasıl hayırlısı ise öyle olsun.

otceken58
12.11.2015, 18:54
Bendede affedilmesi gerekir çünkü takımın defansında hem Kadro derinliği acısından hemde tekmelere kafa atabilecek kadar kendini maça veriyor jone Boye nin iki haftada bir olmayacağını düşünürsek kesinlikle affedilmeli..

Külhan
12.11.2015, 21:02
Ümitin affolunmasina fevkalada seviniriz zira kendisi istemeyerek de olsa bir hata yapti disiplinden taviz vermemek sartile affedilmesini yerinde buluyoruz insallah birdaha böyle seyler yapmaz ve bizde suan ihtiyacimizin oldugu zamanda takimda yerini alirsa buna ziyadesile cok seviniriz ve kendisine basarilar dileriz

karamik
12.11.2015, 22:22
Bir kaç seneye Türkiye'nin en iyi defans oyuncusu olursa kafamıza vururuz kendini hızla geliştiren sürekliliği olan tekneye kafa Atan bir futbolcu tek eksiği hızlı Hamle yapabilmek için akıllı futbolculardan çalım yiyor ama bunu gidersin harika topçu

baliliiiiii
13.11.2015, 07:26
Karaktersiz bir çocuk değil yapmış bir hata tam yükselme donemindeyken tabiki kadroda yer almak ister bencede mantıklı affetsinler çıksın Paşalar gibi oynar boye ye muhtaç olmaktan iyidir devre arasında bir sağlam stoperde alindigi zaman on numara olur

Kokomo
13.11.2015, 07:30
Affedilmeli bence ...

Almış olduğu ceza yeterli olmuştur zaten.

Çok ihtiyacımız var.

Turan 59
13.11.2015, 08:50
Kesinlikle tekrar kazanılmalı,gereken cezanında verilmesi lazım.

Elbeyliliyiz
13.11.2015, 11:04
Yildizi Sergenle hic barismadi Bence Kadroda Kalmali.

adres58
14.11.2015, 22:27
Affedilmesi halinde kendini iyice bir sorgulamalı ve bu takıma minnet etmeli...

A.Turan Korkmaz
17.11.2015, 22:18
Beşiktaş maçında, Allah göstermesin, Yiğit İncedemir'in sakatlığı nüksederse ne olacak? U21'den alınan genç Kerem ,18 kişilik kadroda bile olsa BJK karşısında oyuna sürülür mü, zor. O zaman, Ziya'yı ya da Adem'i stopere çekeceğiz belki. Tabii İbrahim Öztürk de kart veya sakatlık yaşamayacak.
Bu hesaplara hiç girmeseydik de siz usulüyle cezasıyla Ümit'i tekrar takıma döndürseydiniz daha iyi olmaz mıydı?
Milli maç arası 10 günde takıma yeniden adaptasyonu sağlanırdı. Ümit'in karakterinden şüpheniz varsa Rıza Hoca'ya açın sorun.
Ha, yok, tükürdüğümüzü yalamayız, gurur yaparız diyorsanız, o zaman daha kötü. Çünkü, işler daha kötüye gider de affetmek zorunda kalırsanız, ipleri karşıya kaptırırsınız.
Futbolda disiplin olmazsa olmazdır. Tamam. Ama futbol şans oyunu da değildir. Bu iş şansa bırakılamaz.

Külhan
18.11.2015, 17:41
Bu af o kadar zaman almamali eger olacaksa biran önce takima katilmali ki antraman noksanliklarini gidermeli yoksa takimdaki yerini almasi zor olacak yok sayet affedilmiyorsa bunuda kesin olarak aciklansin

dibba58
19.11.2015, 22:41
Okan Buruk Ümit'i affederek işe başlamalıydı kendisine karşı hiç bir oyuncunun hatası yokken ihtiyacım var diyerek bir bahane arkasına sığınarak affedebilirdi. Sonrasın da satılacaksa satılır, kalacaksa kalırdı. Yönetimde sanırım ses çıkartmazdı.

59yigido58
20.11.2015, 08:11
bu takıma çok çok acil forvet lazım gekas eskişehirden ayrıldı en azından korkulu rüya görmemek adına sezon sonuna kadar alınabilir

otceken58
20.11.2015, 08:37
bu takıma çok çok acil forvet lazım gekas eskişehirden ayrıldı en azından korkulu rüya görmemek adına sezon sonuna kadar alınabilir

Lig tv yorumlarında bile ya Konya alır yada Sivas alır diye adı geçiyor sezon sonuna kadar alınsa cok iyi olur

pover58
21.11.2015, 11:57
benim merak ettigim bu hareketi atıf burhan ziya yada başka bir torpilli yapsaydı gene kadro dışı bırakılırmıydı hiç sanmıyom ümit bomba filan ama ölümüne oynuyor her şeyini ortaya koyan bir topçu onu bence çok ucuz harcadılar yazık ettiler derhal affedip oynatılmalı.torpilli dedim kimse aksini söylemesin malesef sivassporumuzdada çok torpil dönüyor.şans verilmiyen nice yetenek alındı ve gönderildi .

baliliiiiii
21.11.2015, 16:10
Bence affedilsin gardaşim bir batuhan kadar da değil yani ümit kurt herkes oynamak ister aklı da başına gelmiştir... Bu adamı zaten kapmak isteyecek çok takım var.

34MUAMMER58
22.11.2015, 00:12
Birbirinden önemli 6 maçımız var,bu maçlardan alınacak yada alınamayacak puan yada puanlar sivassporun süper ligdeki kaderini belirleyecek,takım şuanda sol açıksız,forvetsiz oynyor,eneramoda sakatlanırsa forvet yok,üstüne birde stopersiz kalmayı göze alamayız,john boye 2 haftada 1 kırmızı görüyor,ibrahimede bişey olsa takımda stoper yok,bu nedenle sivassporun menfaatleri doğrultusunda hareket edilip ümiti affetmekte yarar var,ümitte ,ekmeğini yediği takıma azcık vefası varsa döner ,yaptığı şey kolay affedilir şey değil, ancak bu tür sorunlar hertakımda olabiliyor,hocaların biraz futbolcu pskolojinden anlaması lazım,hiçdeğilse ilk yarı bitene kadar takımda olması gerekiyor,sivas düştükten sonra ,disiplin bizi kurtarmaz,sezona yanlış ve gecikmiş transferlerle başladık,ümit bu takımın defansdaki sigortası ,
hocası istiyor,eminim takım arkadaşlarıda istiyordur,taraftarlarında büyük çoğunluğunun istediğini düşünüyorum,ümitde özr dileyip dönecekse yönetim affetmeli,bunu kimse için değil sivassporumuzun menfaatleri için istiyorum, ümit affedilmelii.