Orijinalini görmek için tıklayınız : Şenol Güneş'i kınıyoruz...

Rallim58
22.11.2015, 23:40
http://resimzade.com/Show.html?i=46342&token=39866 (http://resimzade.com/Show.html?i=46342&token=39866)

Sivassporlu taraftarlar, BJK hocalığını yapan Şenol Güneş’e şiddetli tepki gösteriyor. Hafta sonu oynanan BJK-Sivasspor karşılaşmasında müsabakanın hakemi Hüseyin Göçek tarafından haksız ve taraflı yönetimi tüm spor yorumcuları tarafından eleştirildi...

Karşılaşmanın 50. dakikası oynanırken, haksızlığa uğrayan Sivasspor teknik kadrosu, müsabakanın 4. Hakemine tepkilerini dile getirirken, bu esnada Sivasspor teknik heyetine karşı BJK hocası Şenol Güneş’in küfürlü konuşmaları kameralara yansıdı…

Beyefendi duruşu ile herkesin takdirini toplayan Okan Buruk ve ekibine karşı küfürlü söylemde bulunan Şenol Güneş’i şiddetle kınıyoruz…

Stadyumlarda, şiddete ve küfüre hayır kampanyaları yapılırken, kanunlar yapılıp yürürlüğe konurken, Şenol Güneş için Federasyonun nasıl bir tepki göstereceği, ceza verilip verilmeyeceği ise merakla beklenmeye başlandı…

Cley
22.11.2015, 23:44
Koskoca Sivasspor kulübünde yok mu bir babayiğit, basına çıkıp da Şenol Güneş denen haysiyetsize cevabını verecek. Biz böyle sessiz ve sahipsiz kaldıkça daha çok hakkımız yenir. Çok küfür eden olur

34MUAMMER58
22.11.2015, 23:54
Bu vatandaş, milli takım hocalığı yapmış,birçok takımda hocalık yapmış,yaşını başını almış birisi ,oğlu yaşındaki okana küfretmesini gerektirecek bişey yoktu, okan emek veriyor,sahADA emeklerinin hakemlerin çalmasına tepki koyyor, şenolhocaya ne oluyor onu anlamadım:mad:,utanmadan bide küfretmedim diye türkiyeye yalan konuşuyor,sanki 16. yüzyılda yaşıyoruz,tv var ,kamera var,mkrofon var,duyanlar var,dudak okuma yöntemleri var ,küfretmesine sebep bişey yok ,eğeer küfretmedim diyorsa eyvallah ,ettiyse kötü söz sahibinindir .

sivaslıadem
23.11.2015, 00:32
Karşındakini adam senin eski ogrencin, evladın
Hem de milli takımla yaşadığın en güzel gunlerden
Zaten ondesin
Hakem kararını vermis, olan hoca itiraz etmiş olsa karar senin aleyhine değiştirilecek mi
Hayır

Ne gerek vardı bunca olaya, küfüre:mad:

mishka
23.11.2015, 07:45
Hiç yakıştı mı Şenol Hoca'ya . Bu ligdeki en düzgün herkesin saygın duyduğu bir hocayken Beşiktaş'a geldi geleli bir haller oldu, ahlaki değerleri bir anda yok olmuş gibi hareket ediyor. Bundan önceki örnekte senin kaptanın bana yalvardı gibi sözlerle aralarındaki geçen konuşmayı ve Volkan'ı ifşa etmesiydi. Okan bu takımın hocasıdır, itiraz ederken kimseden icazet almaz bence Şenol Hoca'nın haddini bilmesi, baskıyı kaldıramıyorsa da bu işi yapmaması gerekir.

Turan 59
23.11.2015, 07:52
Şenol.....Sivasspor'a ettiğin küfürleri misliyle sana iade ediyoruz.Yaşını-başını almışsın ama adam olamamışsın.Memleketi neresi hiç adam çıkmış mı?

sıracalı
23.11.2015, 08:21
Vay be senol güneş.. Sende gösterdinki serefin haysiyetin karakterin insanligin adamligin beş para etmezmiş
Gercek yüzünü gormus oldu millet
......serefsizsin senol güneş......

Mehmet ATEŞ
23.11.2015, 08:24
şenol güneşin fair-play ruhsuzluğu tek kelime ile yazıklar olsun aldıkları bu haram puanlar ile inşallah şampiyon olamazlar.

shang
23.11.2015, 08:24
türk futbolunda sevdiğim efendi biri olarak biliyordum şenol güneşi bu yaştan sonra kendine yakışan buysa seni tebrik ediyorum anladık seninde ne mal olduğunu

yigido_furkan
23.11.2015, 08:58
Kendisi flozof havalarinda beyfendinin. Herseye kendini asan yorumlar herseyi ben bilirim havalarinda. Herkes kendine yakisani yapar utanmasi olsa cikar ozur dilerdi. Basin aciklamasinda penalti pozisyonunu gormedigini hakem hakkinda hic konusmadigini soyluyor. Gecen sene bursadayken her mactan sonra hakem diye aglayan kimdi. Isine gelince her pozisyonu gormeyi biliyosn. Maci izlerken sivas yedek kulubesinden gelen kufurun kendine edildigini kim ettigini goren adam o pozisyonu gormemis. Zaten adam olsan penalti degil derdin . Neyse lig daha uzun bir hafta gelir bir hakemde sizi yakar bakalim ozaman ne diyeceksin

balmandol
23.11.2015, 09:04
Yaw arkadaş bu nasıl iştir kameraların önünde küfretmek sindirilebilir bir hareketmidir. Bu herifina şerif şenol kendini ne sanıyor. Anlaşılan kuyruk acısı hala çıkmamış. Çıkıpta bir yönetici veya teknik heyet Şenol Güneş ne dediyse aynısını iade ediyorum desin bakalım ne olacak. Ettiği küfrü yiyebilecekmi. Haysiyet,şeref,ana,eş,kız yoksunu namussuz herif...!!!
Ben yöneticilerden dik durup bir Sivas'lı yiğido ve tarftar olarak '' Şenol Güneş o dediklerinin aynısını sana iade ediyorum hemde fazlasıyla''

Ferhat06
23.11.2015, 09:08
Şenol vay yavrum vay haç'ı koltuğunun altındaymış.Ört ki ölem!

antik58
23.11.2015, 09:14
Yıllarca futbolla iç içe bulunan insanın bunları yapması ve ahlaktan bahsetmesi tuhaf. Eşşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir Atalar doğru söylemiş...

leo
23.11.2015, 09:17
LAN SENİN KARAKTERİNİ YAŞINI BAŞINI S.....................

Kizilirmak58
23.11.2015, 09:33
hiç zaman adam olamadıkiii şenol güneş . söyeldği lafı yutan adamdır kendisi 3 temmuz sürecindede vicadnalr rahatmı dedei ama beişktaşda 3 temmuzdan yargılandı hem 8taşda takım olarak hemde teknik direktör hemde yöneticisi yargılandı ama gitti ooraya teknik direktör oldu ...

Kizilirmak58
23.11.2015, 09:35
kendisi laf konuştuğunu zannediyor ama beişktaş gençlerbirliği maçında da gençler briliği başakınına ilhan cavcava ben 50 metreden gördüm sen nasıl 200 metrde görüyorun dedei ama kendi de gazeteyi gözlüklene okuyoırmuş uyuz

Suat
23.11.2015, 09:46
sivasspor yönetiminden bu pisliğe dur diyecek, o küfürleri misli ile iade edecek bir adım bekliyoruz,okan buruğa yapılan tüm sivaslılara yapılmış sayılır

ihtiyar yiğido
23.11.2015, 09:54
Elalem yaşlandıkça daha ehli kamil olur, ama bizim Şenol hoca tam tersi cudam oluyor.

halilxx58
23.11.2015, 10:32
Besiktas takim olarak baskiya gelemiyor. Hem oyunculari hemde senol günes karsilarindaki rakip dünkiki gibi disli cikinca ve karsilik verince agresiflesmeye basliyorlar. Bu kafayla sampiyon felan olamazlar.
Senol Günesi bende düzgün birisi sanirdim, insan yanilirmis....

Mehmet ATEŞ
23.11.2015, 11:13
Şenol.....Sivasspor'a ettiğin küfürleri misliyle sana iade ediyoruz.Yaşını-başını almışsın ama adam olamamışsın.Memleketi neresi hiç adam çıkmış mı?

Söylediklerine katılıyorum da okan hoca okusa hoşuna gitmez kendisi aslen trabzonlu

DoomsDay58
23.11.2015, 11:53
Kendi tabiriyle bu a... k....'un evladına bu görüntülerden sonra ceza verilmeli. Yönetim hakkını aramayıp böyle bir terbiyesizliğin altında kalırsa hanesine yine eksi bir puan yazdırmış olacak.

kayayatakci
23.11.2015, 12:02
senol günes denen ş****z köpek hamsi beyinli yaziklar olsun sana adam olamazsin sen zibidi.hamsi beyinli yaratiksin Daha fazla yazmaya gerek yok

otceken58
23.11.2015, 12:11
Şenol güneşin agresif biri olduğunu maç öncesi söylemiştim ancak küfür edecek kadar karaktersiz olmasını beklemiyordum. Hoş besiktas boyle şampiyon olsa ne olur olmasa ne olur yazık Türk futboluna herşey hile ile bağırıp çağırıp küfür ile gidiyor COK ŞÜKÜR Kİ SİVASSPOR SAMPİYON OLACAGİ SENE BİLE ŞEREFSİZLİK YAPMADİ

triper58
23.11.2015, 16:32
Şaşırdık mi?Hayır Bostan korkuluğu gibi cevap vermekten aciz yöneticiler olduğu sürece bu işler değişmez.Adam gibi yönetici olacakki gelecek maç 4 Eylül'den çıkartmayacaksın bunları:mad:

yigidoo
23.11.2015, 16:57
Karşındakini adam senin eski ogrencin, evladın
Hem de milli takımla yaşadığın en güzel gunlerden
Zaten ondesin
Hakem kararını vermis, olan hoca itiraz etmiş olsa karar senin aleyhine değiştirilecek mi
Hayır

Ne gerek vardı bunca olaya, küfüre:mad:

Korku cok kötü bir seydir gardas. Sivassporun korkusu yetti ona. onun gücüde bizim genc hocaya yetti. edepsiz insan dan ancak bu beklenir.

bahbaba58
23.11.2015, 18:32
Bu malum şehirden tek adam çıktığını düşündüğüm Şenol Güneş belkide beni hayal kırıklığına uğrattığı için sevindim açıkcası çünkü bu malum şehirde adamdan çok madam var bu şenol güneşte bunlardan birisiymiş...
sana eskiden Şenol hoca çok değerli bir hoca diyordum şimdi gözümde ne hocalığın kaldı ne saygınlığın hoca bozuntusu bunun SİVASIDA var rahat ol tüm ettiğin küfürler sana aide edildi dün misliyle SİVASTADA misliyle iade edilecektir...

GraveYard
23.11.2015, 18:36
Şenol Güneşin açıklamaları;
“22 Kasım 2015 tarihinde Beşiktaş ile Sivasspor arasında oynanan müsabakayı, kulüp teknik sorumlusuna ayrılmış olan bölümden takip ederken, bizim bulunduğumuz alana doğru bir hareketlenme gördüm. Müsabaka atmosferi ve heyecanı içinde o anda tam olarak nedenini anlayamadığım hadise; Sivasspor yardımcı antrenörünün ve daha sonra Sivasspor yöneticisi olduğunu öğrendiğim bir şahsın, bizim alanımıza ve kadromuza, fiziksel ve sözlü müdahalesine dönüştü.”
“O anda cereyan eden hadisenin ayrıntılarını; maç ve olay anının gerilimi nedeniyle net olarak hatırlamıyorum. Bize karşı sarf edilen sözlerin niteliği ne olursa olsun, ağzımdan yanlış bir kelime çıktıysa, kamuoyundan özür diliyorum.”
“Sivasspor Teknik Direktörü Sayın Okan Buruk’la aramızda herhangi bir gerilim yaşanmamıştır. Kendisi, olayları yatıştırıcı yönde tavır ve tutum göstermiştir.”

Bizim tarafımıza bir özür yok yine eyyy yönetimm ne zaman dik duracaksınızz hep mi sessiz kalacaksınız haksızlıklara hakaretlere çıkında medya karşısına hakkımızı yedirtmeyin çıkında biraz hakkımızı arayınn lütfenn küçültmeyinn şu kulübü hiç kimse bu kulübden büyükk değill..

subasi29
23.11.2015, 19:21
bizde sana aynisini diyoruz ! seref yoksunu adi kopek

subasi29
23.11.2015, 19:23
bizde yonetim yok malesef hem anasiz hemde babasiz ,bostan korkuluklari oldukca bunlar devam eder

Külhan
23.11.2015, 19:27
Cok bariz küfürü kamaralarda kendisi isterse yok desin bunu kendisine hicmi hic yakistiramadik meger insanin makyaji döküldümmü asli ortaya cikarmis aynen öyle oldu biz kendisini efendi agirbasli sanardik malisef dogulu kardeslerimizin dedigi gibi büyüye büyüye zirto olmus iste simdi kendisini gösterdi

Murad_Kelleci58
23.11.2015, 20:45
Gezizekalı sözüm ona devrimci ve laf salatası acıklamalarıyla kendini bu ülkede bir halt zanneden küfürbaz bir portre.

Kizilirmak58
24.11.2015, 08:05
yürüyen hamsi şenol güneş

Rallim58
24.11.2015, 17:07
Bugün Öğretmenler günü ve tüm Öğretmenler gününü tebrik ediyorum, sadece Şenol Güneş hariç diyorum...

Bu yaratık, çocuklarımıza-torunlara küfür öğretir. Onun için onu kutlayamam...

MOS-BY-58
24.11.2015, 23:04
Abi kime düzgün adam desek bir yerden patlak veriyor. Bir de eger farkinda olmadan söylediysem gibi kivirmalarla da degme dansözlere tas cikartiyorlar. Hele bir de bunlar ben simdiye kadar hakem hakkinda hic konusmadim ama....diye lafa girerler ki akillara ziyan.
Zaten bizim dengemizi bu ikilemler bozuyor arkadas!

Dark Force
26.11.2015, 01:03
Böyle insanları futboldan men edeceksin...

BSMM 1964
27.11.2015, 06:49
söylediklerini aynen kendisine iade ediyoruz

by_hunter
27.11.2015, 07:24
Adam sanmıştım....

Rallim58
29.11.2015, 23:18
http://resimzade.com/Show.html?i=46391&token=43905 (http://resimzade.com/Show.html?i=46391&token=43905)

http://resimzade.com/Show.html?i=46392&token=46062 (http://resimzade.com/Show.html?i=46392&token=46062)

Daha beter olun emek hırsızları....

http://resimzade.com/Show.html?i=46393&token=53335 (http://resimzade.com/Show.html?i=46393&token=53335)

Senaryo da aynı, aktörü de...

http://resimzade.com/Show.html?i=46394&token=50974 (http://resimzade.com/Show.html?i=46394&token=50974)

Tek eksik.... "Emek hırsızı KÖÇEEEK"...

Daha beter olun...

34MUAMMER58
30.11.2015, 00:02
Bunların hepsi aynı,fb side gs side,bjk side,ts side hepsi aynı ,tff ve mhk iteleye kakalaya bunları sırayla şampiyon yapar,nezaman bu adi düzene direnen ,yada direnebilecek anadolu takımı çıkarsa hemen başını ezerler,tıpkı sivasspora yaptıkları gibi,akhisar kazandı tebrik ederiz ,arada hakem faktörü vardı,bu barış şimşeği zerre kadar sevmem ancak bizim maçtaki köçek hakem gibi atibanın artistik hareketini yemedi ,ayrıca kasımpaşanın hakkıda yendi ,bal gibi golünü çizgi hakemi vermedi,eğer çizgi hakemi diye orda hakem bulunuyorsa ,bu golü verdirmiyorsa ,bu işi bıraksınlar :mad:,haramın sonu olmaz eninde sonunda bişekilde çıkar ,şahsen bu emek hırsızı takımlardan birinin taraftarı olsam utanç duyardım,takımlarıda suçlamak istemiyorum, bu işgüzarlıkları kulüp yönetimleri ve ahbab çavuş ilişkisi içinde oldukları mhk ve tff yapıyor,çünkü bu beylerin koltukları bu takımların elinde,hakemlerde korkudan işgüzarlık yapıyor ,benim yıllardır ençok sevdiğim manzara ,bu büyütülmüş takımların taraftarı maç seyrederken ellerini başlarında tutup korkulu gözlerle maç izlemeleri,bol bol ,gol yemedikleri için ohh çekmeleri,gol yememek için ellerini açıp dua etmeleri,tırnaklarını kemirmeleri,yenildikten sonrada stadı başları önlerinde terketmeleri ,bayılıyorum bu manzaralara :D

34MUAMMER58
30.11.2015, 00:09
Yazmayı unuttum,merak ettim bu hoca bozuntusu şenol güneş cihad hocayada küfretmişmidir?bir sözümde kaleci tolgaya ,bu 2 li ts deyken ,haksız yere sivası suçlamışlardı,şenol hocada tolgada her platformda emeklerinin çalındığını,çalanında sivasspor oldunu ima etmişlerdi,bu tolga meslektaşı korcan hatalı gol yiyince şike yapmakla suçlamıştı,ayrıca beşiktaşıda şikeci takım olarak görüyorlardı,2side laflarını yedi, şikeci dedikleri takıma geldiler,acaba tolga efendi öyle komik golü yiyince sivasa ve korcana dediklerinden pişman olmuşmudur.?

Rallim58
30.11.2015, 00:24
Yazmayı unuttum,merak ettim bu hoca bozuntusu şenol güneş cihad hocayada küfretmişmidir?bir sözümde kaleci tolgaya ,bu 2 li ts deyken ,haksız yere sivası suçlamışlardı,şenol hocada tolgada her platformda emeklerinin çalındığını,çalanında sivasspor oldunu ima etmişlerdi,bu tolga meslektaşı korcan hatalı gol yiyince şike yapmakla suçlamıştı,ayrıca beşiktaşıda şikeci takım olarak görüyorlardı,2side laflarını yedi, şikeci dedikleri takıma geldiler,acaba tolga efendi öyle komik golü yiyince sivasa ve korcana dediklerinden pişman olmuşmudur.?

Tolga şike yaptı mı? diye sormak lazım...

Küfürbaz Şenol'a...

alemdarlar
30.11.2015, 23:00
Sayın Güneş'e kesinlikle yakışmamış. Ağır küfürler 1990'lı yılların başında futbola bulaştı. Ülkemize ve futbolumuza yakışmıyor. Sayın Güneş çok sağlam düşünmeli ve özür açıklamasını adam gibi tekrar yapmalıdır. Özür açıklaması yeterli değildir.

gogohan
01.12.2015, 11:04
küfürbaz adamı görünce tiksinmeye başladım aslında sevdiğim adamdı