Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor 2-2 Başakşehir
SivasSpor.Com 23.11.2015, 14:31 http://resimzade.com/Show.html?i=46339&token=64116
Spor Toto Süper Lig'de 13. hafta Medicana Sivasspor - Medipol Başakşehir maçı tahmin ve yorumları:
Tarih: 28 Kasım Cumartesi
Stad: Sivas 4 Eylül
Saat: 16:00
Maçın Hakemi: Mete Kalkavan
Kadromuz:
13 Ernestas Setkus
12 Cicinho
15 John Boye
16 İbrahim Öztürk
58 Ziya Erdal
21 Burhan Eşer
28 Beykan Şimşek
35 Yekta Kurtuluş
66 Adem Koçak
92 Aatif Chahechouhe
14 Michael Eneramo
DoomsDay58 23.11.2015, 15:16 Kazanmaktan başka çaremiz yok, bundan sonra puansız bitireceğimiz her maç PTT 1.lige bir adım daha yaklaşmak anlamına geliyor...
otceken58 23.11.2015, 15:37 Bundan sonra Nasıl sonuçlanacak diye alternatifimiz kalmadı kesinlikle yenmemiz gerekiyor sunlar oynasa bunlar oynasa degil sahaya çıkan 11in tamamının yenmekten başka çaresinin olmadığını bilmesi lazım
ihtiyar yiğido 23.11.2015, 15:55 Hiç bir maç oynanmadan kazanılmaz, ama şampiyonluğa oynayan Beşiktaş maçındaki hakem Hüseyin Göçek'in, Beşiktaşı, Sivasspor'un elinden kurtarma çabalarını görünce, Başakşehiri, Gaziantep gibi rahat geçeceğimizi düşünüyorum. Okan Buruk hoca ile bir çıkış yakaladık, oynanan oyunları da görünce ümidimiz dahada artıyor, en azından teknik direktör değişikliği ile Sivasspor camiasına bir moral geldi.
Beşiktaş maçı içinse, galiptir bu yolda mağlup diyorum, çünkü Sivasspor'a yapılan haksızlıkları tüm spor kamuoyu gördü.
kazanmaktan başka çaremiz yok antep maçı kadar hedef bir maç evimizde ki maçlar da puan kaybetmemeliyiz başakşehir de bize en ters gelen takım ama ne olursa olsun mutlak kazanmalıyız....
GraveYard 23.11.2015, 19:44 Artık galibiyet serisine başlamanın zamanı geldi ilk yarıya bitene kadar ne kadar puan alırsak bizim için o kadar güzel olacak. Gelecek ikinci yarıdaki takviyelerle inşAllah özlenilen sivassporu bize geri yaşatırlar. Açıkcası pek bir umudum yok bizim yönetimden ama lakin düşme hattında kalırsak anca paraya kıyıp güzel topçular alacaklar yine inşallah bu kabusu yaşatmadan gerekli takviyeleri yaparlar.
Her mac bizim icin kazanilmasi gereken bir macdir bjk maci bütün spor cevrelerinin ittifakile bize karsi büyük bir haksizlikla kazanilmistir hic olmayan bir penalti icadi ama bize gelince ikitane yüzde yüz penaltimizi vermeyen orta ve yan hakemler varki hicbir futbol otoritesi kabul etmiyor bu haksizligi nede olsa ist takimi fakat suda varki sivasspor istenen oyunu saha yansitmaktan uzakti buldugu bütün imkanlari heba etti canimiz sagolsun bundan sonrakilere iyi hazirlanmak gerekiyor
Şu takıma karşı yüzümüz gülsün artık.
58YIGIDO58 23.11.2015, 21:28 Kizmayin ama Sivasspor umudumu o kadar kirdi ki artik hic güvenmiyorum.
Ayrica istanbul bize ters geliyor.
Banko istanbul diyorum.
Az önce Antep Maçlarını izledim adamlar kemik gibiler +90 da pres yapıyorlardı form tuttukları döneme geldi maçımız araya iyi top atıyorlar önde basıyorlar ibrahim Akın mutlaka onbir çıkmalı kontra atak yaparsak kazanırız maç sahamızda diye çok top ayağımızda Kalsın dersek yakarlar bizi kazanmak için onlardan daha çok koşmalı daha çok sertlik göstermeliyiz Allah yardımcımız olsun
Tek avantajımızın kendi sahamızda ve seyircimizin önünde oynamamız olarak görüyorum, Başakşehir bir dönem Avrupa mücadelesi sonrası bizden daha kötü durumda lige demir atmıştı ama biz sıkıntıya girdik, Başakşehir onu aştı ancak Başakşehir'in bizim kadar bu maça da ihtiyacı yoktur, kesinlikle artık puan ve puanlar lazım ..
Şu ters gelen takım imajını yenmek için çok önemli bir maç. Öyle bir duruma geldik ki değil Başakşehirle Barcelona ile bile oynasak yenmemiz gerekiyor. Allah sonumuzu hayır etsin.
Ferhat06 24.11.2015, 10:08 Kesin almamız gereken bir maç, alacağız inşallah.
yerliturkuaz 24.11.2015, 11:35 Kone'nin durumu beklenen de ciddi. Ameliyat olma durumu var. Şayet ameliyat olursa birkaç ay aramızda olamayacak. Umarım ameliyat olmadan son yapılacak tetiklerin olumlu çıkarak aramıza katılır.
Arkdaşın dediği gibi karşımızdaki kim olursa olsun bu maçı almamız lazım çok önemli bir karşılaşma olacak. Bu maçta taraftar Antep maçında olduğu gibi en büyük kozumuz olmalı..
çorluluyiğido 24.11.2015, 17:54 başakşehir kadrom(yiğit ve orhan hiç değilse sürekli top kaybeden adem hakan ve mehdiden daha çok iş yaparlar.)
http://www.kadronukur.com/uploads/squads/e69fbf1248-93161.png (http://www.kadronukur.com/squads/view/e69fbf1248-93161.html)
Rallim58 24.11.2015, 18:17 TFF'ye,
MHK'ye
ve KÖÇEK'lere inad...
Yiğidoların desteğiyle "mutlaka galibiyet" alacağı bir müsabakadır..
Hep Destek Tam Destek...
kaplanlı 24.11.2015, 20:06 belalımız olan takımı bu defa yeneceğimize inanıyorum.bu maçta bütün futbolcuların iki katı performans göstermesi gerekiyor.inşallah üç puan alırız.
34MUAMMER58 24.11.2015, 21:01 Konenin olmayacak olması kötü oldu,başakşehir adını bitürlü kabul edemedim ,düpedüz ibb spor ,sanırım akıllarınca belediye yıpranmasın,şikeyle anılmasın,kimlerin tetikçileri olduğu anlaşılmasın,değirmenin suyu nerden geliyor kimse öğrenmesin diye ,stadın olduğu semtin adını verdiler,:mad:maça gelince,hocalığını beğenmediğim milli takımda rezil olan abdullah avcı bu takımda iyi işler yapıyor,kadrolarıda çok iyi,her mevkide oynayan oyuncular canla başla mücadele ediyorlar,makine düzeninde oynuyorlar,yakaladılarmı affetmiyorlar,bütün oyuncuları gol atabilecek ,attırabilecek kapasitede,özellikle visca ve dokayla kanatları iyi kullanıyorlar ,emre ve bekir gibi fb kökenli tecrübeli oyuncuları var,kalecileri milli takımın kalecisi,hangi birini sayalım tomumu,mossoruyumu,yalçınımı,m ehmet battalımı,sivassporun işi gerçekten çok zor ,iyi olduğumuz dönemlerde bile bu lanet olası takıma şansımız tutmuyor,bunların yüzünden neler kaçırdık neler,sivassporda böyle zor ve önemli maçları kazanabiliyor,ben yine kazanacağımıza inanıyor ve ümit ediyorum,yaw bırakın bjk gs fb ts maçlarını ,bu takıma karşı bile sivasspor ezdiriliyor,bi hatada lehimize versinler bu takıma karşı ,t<araftarı yok bişeyi yok kim üzülecek sanki ?ne olursa olsun bu maçı almamız gerekiyor,aldığımız takdirde emin olun sivas ligde kalacaktır bu maç sivasspor için ölüm kalım maçı,ibb yenilsede çok birşey kaybetmez ,sivasspor kaybederse ptt ligine giden kavşağa girmiş olur
Rallim58 24.11.2015, 23:43 Konenin olmayacak olması kötü oldu,başakşehir adını bitürlü kabul edemedim ,düpedüz ibb spor ,sanırım akıllarınca belediye yıpranmasın,şikeyle anılmasın,kimlerin tetikçileri olduğu anlaşılmasın,değirmenin suyu nerden geliyor kimse öğrenmesin diye ,stadın olduğu semtin adını verdiler,:mad:maça gelince,hocalığını beğenmediğim milli takımda rezil olan abdullah avcı bu takımda iyi işler yapıyor,kadrolarıda çok iyi,her mevkide oynayan oyuncular canla başla mücadele ediyorlar,makine düzeninde oynuyorlar,yakaladılarmı affetmiyorlar,bütün oyuncuları gol atabilecek ,attırabilecek kapasitede,özellikle visca ve dokayla kanatları iyi kullanıyorlar ,emre ve bekir gibi fb kökenli tecrübeli oyuncuları var,kalecileri milli takımın kalecisi,hangi birini sayalım tomumu,mossoruyumu,yalçınımı,m ehmet battalımı,sivassporun işi gerçekten çok zor ,iyi olduğumuz dönemlerde bile bu lanet olası takıma şansımız tutmuyor,bunların yüzünden neler kaçırdık neler,sivassporda böyle zor ve önemli maçları kazanabiliyor,ben yine kazanacağımıza inanıyor ve ümit ediyorum,yaw bırakın bjk gs fb ts maçlarını ,bu takıma karşı bile sivasspor ezdiriliyor,bi hatada lehimize versinler bu takıma karşı ,t<araftarı yok bişeyi yok kim üzülecek sanki ?ne olursa olsun bu maçı almamız gerekiyor,aldığımız takdirde emin olun sivas ligde kalacaktır bu maç sivasspor için ölüm kalım maçı,ibb yenilsede çok birşey kaybetmez ,sivasspor kaybederse ptt ligine giden kavşağa girmiş olur
"Ben Sivas'lıyım, bu memleketin çocuğuyum ve şehrimin takımına karşı yapılan haksızlıklar karşısında takımımızın yanındayım"
diyerek o gün stadyumda olan gerçek yiğidoların desteği ile bu müsabakadan 3 puan alınacağını düşünüyorum.
balmandol 25.11.2015, 01:01 YE-NE-CE-ĞİZ Bunun başka açıklaması yok arkadaşlar. Yalnız seyirci baskısı çok çok çok önemli. Stadı full doldurmamız lazım. Hep destek,tam destek. Bu maş olmazsa olmazımız bizim.!!!
Ferhat06 25.11.2015, 10:58 2 veya 3 sene önce bu takımı 4 eylüle gömüp ptt'ye yolladığız atmosferi oluşturursak yine aynı güzelliği yaşarız.
Oktayy58 25.11.2015, 12:11 Hangi kadroyla çıkarsak çıkalım mutlak galibiyet almamız gereken bir maç olacak.Taraftar desteği bu saatten sonra çok daha önem arzediyor.İnşallah 3 pu an alan taraf biz oluruz.
fatihcan58 25.11.2015, 13:24 Şu anda kadar yapacağımız maçların en zoru diyebilirim. Bu maçta Ümit Kurt affedilmeli ilk 11 deki yerini almalıdır. Jone Boye ne yapacağı belli olmayan bir saatli bomba, Yiğit tam bir top kaybetme canavarı. Bu maçta kaybedilecek bir 3 puanın dönüşü olmayabilir. Beşiktaş maçında neredeyse beşiktaşın organize pozisyonu yoktu. Bütün pozisyonları bizim kaptırdığımız toplar sayesinde buldular. Maçın geneline baktığımızda Hemen hemen Bütün Top kayıplarını Yiğit İncedemir yaptı. Bu maçta kesinlikle oynamaması gerekiyor.
27.11. 19:00 Bursaspor - Kayserispor _2 : 0_
27.11. 19:00 C. Rizespor - T. Konyaspor 1 _0 : _
27.11. 19:00 Antalyaspor - Osmanlıspor 3 _1 : _
28.11. 16:00 M. Sivasspor - M. Başakşehir 2 _1 _
28.11. 19:00 Eskişehirspor - Mersin İ.Y. 1 :1 _
29.11. 14:00 Gençlerbirliği - Gaziantepspor 1_1 _
29.11. 17:00 Beşiktaş - Akhisar Belediye _ 2:0 _
29.11. 20:15 Kasımpaşa - Galatasaray _ 1:4 _
30.11. 20:00 Fenerbahçe - Trabzonspor 3/0
Dark Force 26.11.2015, 01:59 Çok zor maç ama kazanmanın gerekiyor..
A.Turan Korkmaz 26.11.2015, 20:28 Maç öncesi bazı istatistiklere baktım.
- Başakşehir'le evimizde 8 maç yapmışız. 6 kez onlar, 2 kez biz yenebilmişiz. Her maç gol yemişiz.
- Başakşehir şu an ligin en az gol yiyen ve kalesine en az şut çektiren takımıymış.
- Edin Visca 6 golle en çok gol atanlar, sonra Yalçın(3), M.Batdal(3), Çiko(2) ve Doka(2) geliyor.
- Mete Kalkavan'ın evimizde yönettiği dört maçımızı da kazanmışız.
Ne yapmalıyız? Ne yapmamalıyız?
1)Öncelikle hakemlere hiç bulaşmamalıdır. Mete Kalkavanla kazanabiliyoruz zaten. Önceki maçın cezasını ondan çıkarmaya kalkmak aptallık olur. Seyircimiz zaten barut gibi, biraz gaz gelirse o malum tezahüratlarla seyirden men cezası yeriz, aman dikkat.
2) Seyircinin birtek görevi olacak. Top rakibe geçince ıslık, bize geçince alkış ve tezahürat.
3) Rakibe kontratak imkanı vermeyeceğiz. Defansı 18 önünde kuruyor, topu kaleye yaklaştırmıyorlar. Topu hep kenardan orta değil de Yalçın ve Bekir'in arasına veya arkasına atabilirsek hataya müsaitler ve ağır kalıyorlar. Golü bulana kadar hızlı hücum ve bunaltıcı baskı kurabilirsek, ilk golden sonra seyirci desteğiyle oyunu çözeriz.
Kötümser düşünür, 1-0, hatta 2-0 geriye düşsek bile G.Antep maçında yaptıklarımızı düşünüp oyunu asla bırakmamalı, son dakikaya kadar kazanabileceğimize inanmalıyız.
İnşallah her iç saha maçındaki gibi VipBde yerimi alacağım. Kağıt konfetileri G.Antep maçında havaya ata ata bitirmişim. Bu maça bir poşet daha hazırlayayım bari.:)
ihtiyar yiğido 26.11.2015, 20:58 C.tesi oynayacağımız Başakşehir maçını Hakem Mete Kalkavan yönetecek. Mete Kalkavanın yönettiği son altı maçın beşinde galibiyetle, birinde mağlubiyetle ayrılmışız. İNŞALLAH bu maçı da alarak geleneği sürdürürüz.
İşte Mete Kalkavanın yönettiği son altı maçımız ve sonuçları
10 Şubat 2015 Trabzonspor 2-3 Sivasspor. / Ziraat Türkiye kupası
04 Ocak 2015 Sivasspor 2-0 Kardemir Karabükspor / Lig maçı
27 Nisan 2014 Sivasspor 3-0 Beşiktaş / Lig maçı
18 Mayıs 2014 K. Karabükspor 1-0 Sivasspor / Lig maçı
29 Aralık 2013 Sivasspor 3-1 K.Karabükspor / Lig maçı
09 Kasım 2013 Sivasspor 2-1 Bursaspor / Lig maçı
BSMM 1964 27.11.2015, 07:32 Zor maç fakat mutlaka almamız gerekiyor
by_hunter 27.11.2015, 08:12 Çıkıp yigido gibi oynayıp bu maçı kazanacağız kimsenin şüphesi olmasın...
Hakem yönünden şanslıyız, en azından gördüğünü dürüstçe çalan biri . Bizim oyuncularda hakem üzerine fazla oynamaya çalışmazsa sıkıntısız bir maç olur.
Casanova Rasit 27.11.2015, 12:26 Bu maci 4-0 alacayiz! Baska care yok!!!
34MUAMMER58 27.11.2015, 21:49 Kayserinin kazanması kötü oldu,bu sonuçla bursada potaya girmiş oldu,sivasspor için başakşehir maçı ölüm kalım maçı gibi oldu,istatistikmiş,ters geliyormuş,şöyleymiş böyleymiş laflarına karnımız tok,çıkıp bu maçı alacağız başka yolu yok.
güneşyurdu 27.11.2015, 22:34 yarın yeneriz...onlar bir-iki gol atarsa sivas ın freni boşalır...sivas freni boşalınca atar 2-3 tane....skoru tutamayız..yarın ibb sevmeyenler gelse yine taraftar baskısı olur....bu maçta stad dolar...seyirci baskısı ibb yi etkilemez.bizi inş.olumlu etkiler...bu maç bizim kimse korkmasın.bizim yenilmemeiz için en az 4 yememiz lazım.beşiktaş maçın 22-23 atak yedik.bu maçta daha dengeli olmalı sivas..çünkü bu takım sağlam defans rakip takımın defasın ardına atılan toplar ve bunu iyi kullanan kanat oyuncularına sahipler...sivasın en büyük şansı kalcei volkan...
otceken58 28.11.2015, 07:20 Bugün günlerden SİVASSPOR
Ligden düşme korkumuz yok diyor herkes Sivasspor da.Olsun kardeşim ligden düşme korkunuz.Olsun da bu maça da Adem le başlamayın.Bu maçı 11 kişi oynayın.Koşun.Bağırın birbirinize avazınız çıktığı kadar uyarın.Yönetimde primleri arttırsın.Lig tablosuna bakın .Korkun.Bu maçta cezalı ve sakat yoktur umuyorum.
Setkus
Cici,İbrahim,Ümit,Ziya
Kone,Boya
Burhan Atıf,E.Kaş
Enaramo
Umuyorum bu kadro çıkar.
kayserinin kazanmasi ile bu maçın önemi bir kat daha arttı ne yapıp edip bu maçı kazanmalıyız puan olarak arayı açmaması gerekiyor bu maç antep maçından daha da önem kazandı bizim için
Süper Ligin en gıcık takımıyla oynayacağız...
Bu gıcıklığın bir basamak üstü ise bize tosluyor. Oda yıllardan beri başımızın belası 2 takımdan biri olması. Birisi Ankaraspor (Osmanlıspor) diğeri ise malum İstanbul BB. (Başakşehir)....
Bunların her ne kadar takım elbiseleri değişsede yapısı bünyesi aynı... Birisi İstanbuldan ayrılmak istemeyen 3 büyütülmüş mahalle takımlarından ayrılan kalifiye oyuncuları bünyesinde barındırıyor. Diğeri ise sonra konuşacağımız futbolcuları. Ama özünde oda aynı kapıya çıkıyor.
Kaç maçtır iyi oynuyoruz, ya şanssızlıktan ya hakemden yada çok basit bir hatadan maç alamıyoruz. oKAN değişikliği ile ve Antrenör katkısı ile yavaş yavaş kendimize gelmeye başladık. Lakin zorlu rakipler denk gelmeye başladı. Bunun ilkini Beşiktaşla savuşturduk. Artık o maç kötü anılarla geçti gitti. Şimdi ise bana göre bir Beşiktaş kalitesinde bir takımla oynayacağız. Özellikle Şehir takımlarına karşı deplasmanlarda iyi sonuç alan bu takımda başta dediğim gibi bizim tam bir belalımız olan takım.
Bu maçta Konenin durumu nedir bilmiyorum ama keşke oynasa. Çünkü tam onun tarzında bir maç. Savaşan mücadele eden bir yapıya sahip olduğu için, kırılgan bir Orta sahaya sahip takımımıza ilaç gibi gelecek Kone... Ayrıca Bekir ve Yalçın gibi fizikli ama ağır bir defans Tandemi olan Başakşehirin defansın içine girecek dağıtacak iyi bir Aatıfa ihtiyaç olacak... Çizgi üzerinde ve şutlarda genelde iyi olan Setkusa bu maçta bu tarz pozisyonlarda güveniyorum, inşallah iyi maç çıkarır.
Özetle bu maçı almak zorundayız. Sebebi ise gayet basit. Aradaki puan farkı açılmamalı ve bulunduğumuz durumdan hızla uzaklaşmalıyız. Devre arasına kadar puanlar toplamalı moral olarak iyi seviyeye gelmemiz lazım. Çünkü rakiplerimiz hep ekstra puanlar alıyor (ist. mahalle takımlarından)
Hadi bakalım Bugün günlerden Sivasspor...
bu takım bize hep ters geldi ama her şeyin bir sonu var artık kazanmaktan başka çaremiz yok kazanacagımızı hissediyoruminşallah 3 puan bizimdir çok umutluyum kone oynuyormu bilmiyorum ama her şartta kazanmamız gereken bir maç ve kazanacagız.
sivaslıadem 28.11.2015, 14:50 Evet bu takım bize çok ters geldi ama bu takımı da kümeye yollayan da biz olduk bunu da unutmayalım
13 Ernestas Setkus
12 Cicinho
15 John Boye
16 İbrahim Öztürk
58 Ziya Erdal
21 Burhan Eşer
28 Beykan Şimşek
35 Yekta Kurtuluş
66 Adem Koçak
92 Aatif Chahechouhe
14 Michael Eneramo
İlk yarı bitti...
Beykan, Aatıf, Burhan bulundukları mevkide iyi görünüyorlar...
Ziya aksıyor ve o kanadı kullanıyorlar. Dikkat etmemiz lazım...
Boye ve İbrahim göbekte iyiler ikinci yarı malum skora göre geri yaslanacağız dikkatli olmaları lazım...
Orta sahada Adem ve Yekta bir nebze defansiz özelliklere sahip oldukları için sıkıntı yaşamayabiliriz ama Kone ikinci yarıda dinamizm kazandırabilir takıma...
Hadi bakalım rahatlamamız için şu farkı 3 e çıkaralım hem rahatlayalım hemde rahatlayalım işte yavv :D :D
otceken58 28.11.2015, 16:36 Şimdi hasımın parçasıyla kıpır kıpır içim maç sonuda inşallah bu sevinçle biter
otceken58 28.11.2015, 16:38 Şimdi hadisenin parçasıyla kıpır kıpır içim maç sonuda inşallah bu sevinçle biter
Şimdi Hadisenin parçasıyla içim kıpır kıpır inşallah maç sonuda boyle olur... Şükür yazabildim 😀😀😀
sivaslıadem 28.11.2015, 16:39 ikinci yarıya ziya-erkan değişikliği ile başlamalıyız
rakip üstümüze gelmeye başlayacağının sinyallerini verdi penaltı golunden sonra
ziyanın bunaltıcı hücumlarda aksaması kuvvetle muhtemel
yorgun olmayan bir erkan bu kanadı ayakta tutar
eneramo kötü oynamış olabilir ama son dakikalara kadar oyundan alınmamalı, zira topu uzakta tutacak daha iyi oyuncumuz yok maalesef
35gürün58 28.11.2015, 17:23 Beykan bir attırdı, bir de rakibin beraberlik golü atmasına sebep oldu.
Sol çizgide ziyadan gelen pası rakibine kaptırdı ve o top golle sonuçlandı. yazık.
Yekta sahada yok , defansta yok, ofansta yok..
Sevindirici durum ise Konenin sakatlığının korktuğumuz gibi olmadığı..
Adem,Ziya,Eneramo,İbrahim akın ile kesinlikle yollar ayrılmalıdır.
silverli 29.11.2015, 11:16 takımın sıkıntısı fazla gol yemesidir.
15 gol attık 20 gol yedik. takımların attıkları ve yediklerine baktığınızda 15 gol atmak ortalamada ancak 20 gol yemek ortalamanın üstünde sıkıntımız daha agresif daha kapalı oynayamamak.
bence bu sorunda ön libero ve kanatların top rakipteyken daha agresif oynamaları. taktik faul yap yeri geldiğinde sarı katlık yap tut. işin incelikleri yok yani.
kone nın yanına daha agresif bir ortasaha ve da costa gibi sert güven veren bir defans gerekiyor.
maçın özellikle 2.yarısında sol taraftan gelen sinyalleri oyundan düşen beykanı ve ziyanın olduğu yere nasıl müdehale etmedi inanamadım tam önümüzde oynandı hiç bir değişikliğe gerek yoktu maç 2-1 giderken beykanı oyundan alıp erkanı oyuna sokması bize galibiyet için yetecekti yazık oldu bu güzelim oyun boşa gitti maçın son anında burhanın vuramadığı topa hiç bi şey söylemiyorum bile o kadar alıştık ki gol atması mucize geliyor ...
|
|