Orijinalini görmek için tıklayınız : Burhandan aciklamalar

nejmi58
24.11.2015, 02:01
Burhan Eşer'den şok iddia!

Beşiktaş'a 2-0 yenilerek düşme potasından kurtulma şansını tepen Sivasspor'da isyan var.

Kırmızı-Beyazlılar’ın tecrübeli hücum oyuncusu Burhan Eşer, maçın hakemi hakkında FANATİK’e konuştu, zehir zemberek açıklamalar yaptı. İşte noktasına virgülüne dokunmadan Yiğidolar’ın yıldızının sözleri:

“Hüseyin Göçek, Quaresma’nın pozisyonunda penaltı vermedi diye resmen baskı altında kaldı. Hatta maç içerisinde Beşiktaşlı bir oyuncu bile bana, ‘Bunu veremedi ya, şimdi kesin 15-20 dakika sonra bir penaltı çalar bize’ dedi, öyle de oldu.”

“Gözümle görmesem söylemem, bir oyuncu İngilizce küfür ediyor, herkes duyuyor, kimse ses çıkarmıyor. Şenol hocaya da kamtılmıyorum. Penaltı olmasa o kadar pozisyon bulamazlardı, mecburen risk aldık, açık oynadık.”

‘6 maçta 4 kırmızı’

“Bu zamana kadar hep sustuk. Hakem camiası zor günlerden geçiyor. ‘Destek olalım, biz de üzerlerine gitmeyelim’ dedik. 6 iç saha maçında 4 oyuncumuz kırmızı kart gördü sesimizi çıkarmadık. Ne bir futbolcu, ne bir yönetici çıkıp hakemler hakkında konuştu. En ufak hatadan canı yananlar bas bas bağırıp ortalığı ayağa kaldırırken biz hatayı kendimizde aradık. Ama artık yeter...”

“Hüseyin Göçek, Quaresma’nın pozisyonunda penaltı vermedi diye resmen baskı altında hissetti kendisini. Hatta maç içerisinde ismini vermek istemiyorum, zor durumda kalmasın, Beşiktaşlı bir oyuncu bile bana, ‘Bunu veremedi ya, şimdi kesin 15-20 dakika sonra bir penaltı çalar bize’ dedi. Ben de adım gibi emindim bundan. Öyle de oldu. Dakika olmuş 43, soyunma odasına gideceğiz, alakasız bir penaltı çalıyor. Bir şehrin kaderiyle oynuyor. Aklım almıyor bunu.”

'Hakem küfürü duydu'

“Gözümle görmesem söylemem. Yine adını söylemek istemiyorum. Beşiktaşlı bir oyuncu gözümün önünde İngilizce küfür ediyor. Herkes duyuyor, kimse sesini çıkarmıyor. Bizden çıksa, anında kırmızıyı verirler. Gittim Hüseyin Göçek’in yanına, ‘Yapma etme, hocam. Bak bizimkisi de ter, neden baskı altında kalıyorsun. Bizim hakkımızı yiyorsun, bizim de sorumlu olduğumuz insanlar var’ dedim.”

'Şenol hocaya katılmıyorum'

“Şenol hocanın da söylediklerine katılmıyorum. ‘Penaltıya bağlamayın, 8-9 tane pozisyonumuz var’ diyor. Tamam eyvallah. Ama oyun dengeli giderken saçma sapan bir penaltıdan geriye düşüyorsun. Sivasspor’sun, karşında
ligin lideri, en iyi top oynayan takımı var. Yenmek için oynuyorsun. Tabii ki risk alacaksın, açık vereceksin. Maç 0-0 gitse bulabilirler miydi o fırsatları.”

'Molde bile 3 atıyor'

“Sonra, ‘Türk futbolu nasıl gelişecek?’ diye konuşuyorlar. Bu zihniyetle nasıl gelişeceksin! Ondan sonra Molde geliyor 3 atıyor, gidiyor, atar tabii. Anadolu takımlarına, büyük camialara bunları yapmasınlar artık.”

Kaynak: Fanatik/Ömer Necati Albayrak

Ferhat06
24.11.2015, 07:15
Akşam Abdullah Yiğit'in programını seyrettim; özetle ' bu düzen değişmeli' dediler.Bu düzen değişmeden futbolumuz eşşeğin kuyruğu gibi kalır,uzamaz,Edirne'den öteye geçemez.Burhan Molde örneğini vermiş çok isabetli olmuş .Adamlar 3 pasla gole gittiler.

Kizilirmak58
24.11.2015, 07:56
burhan ağzına sağlık yiğidoluk bu işte .. şerefsiz şenol güneş gecen bursadaydken kuyruğunu kısıp kulebeden dışaı çıkamıyorduu. şimdi 8 taşa gittiya kendini adam sanıyor hırlıyor şimdi sağa sola

Soyözen
24.11.2015, 08:30
Helal olsun Burhan kardeşimize... Açıklamaları için yürekten kutluyorum kendisini. Bu sadece Sivas'ımızın değil bütün Anadolu kulüplerinin ortak sorunudur.

Ferhat06
24.11.2015, 10:34
ağlayın su yükselsin belki kurtulur gemi
anne seccaden gelsin bize dua et emi
Necip F.Kısakürek

Ağlamakla hiçbir yere varamayacağız.Şehir takımları güçbirliği yapmazsa ilelebet ağlayacağız.

DoomsDay58
24.11.2015, 10:49
Çabuk etki altında kalan, verdiği kararın arkasında duramayacak korkak adamlar bu ülkede hakemlik yaptığı sürece daha çok birilerinin emekleri göz göre göre yenecek. Dua edelim de yeni jenerasyon hakemler biraz daha cesur olsun yoksa bu gidişat değişmez.

otceken58
24.11.2015, 11:10
Ancak bu arada şunuda söylemek lazım qaresma denilen hayvanatın yapmış oldugu faulden sonra bizim takımın tepkisi normal faul yapılmış gibiydi egerki bir Sivassporlu yapmış olsaydi o faulü yer yerinden oynardı kırmızı vermese bile bir sonraki faul kesin kırmızı olurdu. Yanı Sivasspor olarak gerçekten cok sessiz ve hakemden korkan bir takımız tum futbolcular orda tepki gösterip kartı istemesi gerekiyordu bizde herzaman ki gibi tık yok ezikliği ruhumuza işletmişiz artık.

otceken58
24.11.2015, 11:13
Ayrica kaptanlık bandı daha agresif ve sessiz olmayan birine verilmeli Adem her konudaki nezaketi bu konuda da aynı. Hakem üzerinde tatlı sert ifadelerle itiraz edebilecek biri...

ihtiyar yiğido
24.11.2015, 12:56
Sessizlik de bir yere kadar. Ter döken bu aslanların göz göre göre emeği, art niyetli, korkak, adaletten yoksun, hakem Hüseyin Göçek tarafından gasp edilmesine gösterdiği haklı tepkiye, taraftarlığın haricinde, bir spor sever olarak sonuna kadar destekliyorum ve yönetimden de ses getirecek tepki bekliyorum, yoksa daha çok hakkımız yenir.
Türk futbolunun yükselmesi adına, TFF den bu tür haksızlıklara acilen son verecek önlemler almasını bekliyoruz, yoksa Edirne'den öteye geçemeyiz.

otceken58
24.11.2015, 14:42
Akşam Abdullah Yiğit'in programını seyrettim; özetle ' bu düzen değişmeli' dediler.Bu düzen değişmeden futbolumuz eşşeğin kuyruğu gibi kalır,uzamaz,Edirne'den öteye geçemez.Burhan Molde örneğini vermiş çok isabetli olmuş .Adamlar 3 pasla gole gittiler.

Türkiye futbolda neden bir adım ileri gitmiyor hala gerileme yasıyor tum neden bu zaten. 3 büyütülmüş takım ve bunları TİCARİ OLARAK işletenler Anadolu takımlarının kendi yerlerini almasını ve rantlarının bu takımlara gitmesini istemiyor. Dolayisiylada hakem vb satın alınacak kim varsa emirlerinde...

GraveYard
24.11.2015, 14:46
Koyun sessiz kalırsa yiyecek kurtta çok olurmuş bizim yönetimde şuan aynı kafasına vur ekmeğini al. Helal olsun Burhana kötü olduğu zamanlardada hep bir inancım vardı bu insana bir gün gösterecek kendini diye ve nitekim bana göre bjk maçında kendinide gösterdi, geldiği günden beri temiz yüreğiyle elinden gelenin en iyisini yapmaya çabalıyor her zaman, şundaki koca yürek birazda bizim Yönetimde olsaydıda çıkıp adam akkılı bi konuşma yapsalardı haklarını arasalardı. Sivası sahiplendiği için bir kez daha sonsuzz şükranlarımı iletiyorumm Koca Yürekli bu kardeşimize.

Rallim58
24.11.2015, 16:54
.................Şehir takımları güçbirliği yapmazsa ilelebet ağlayacağız.

Hocam kiminle güçbirliği yapacaksınız?

İçinizdeki İrlandalılarla mı? Hainlerle mi?

Sizin dediğiniz; Sivas'lıyım diyen hemen herkesin Sivassporluyum dediği zaman olur...

ezelşener
24.11.2015, 19:18
Bütün Haksız kararlarda BURHAN.Ziya ve İbrahim Öztürk kendini parçalıyor.İşte Sivas için uğraşanlar.Burhanda bunlardan biri.Ezik.Sessiz.ve suskun ADEM KOÇAK tan KAPTAN olmaz.derhal kaptanlık BURHANA verilmeli.Agzına saplık Burhan bizlere tercüman olmuşsun.

Külhan
24.11.2015, 22:45
Böyle T F F ye yaziklar olsun her zaman haksizlik karsisinda sus pus oluyor bu memlekette sadece ist takimlari yokki 78 milyonun yasadigi bu vatan da her futbol takimi hür ve güzel futbolu ile adil hakemlere emanet edilmeli yok eger Sayin cumhurbaskanimiz Recep tayyip erdoganin dedigi gibi dünya besten büyüktür evet Türkiye Istanbuldan büyüktür kusura bakmasinlar bu haksizlik birgün kendi ayaklarina dolasacak

MOS-BY-58
24.11.2015, 22:53
Ya bu cok beklenmedik veya sasilacak birsey degil ki. Türk hakemleri hep böyle. Onlar icin bazi yazili olmayan kurallar var. Bu da onlardan sadece biri.
Bir örnek vereyim: sözde büyük takim aleyhine tam emin olamadigi bir korner mi verdi? Korner kullanildigi an düdük calar ve lehine faul verir ne sis yanar ne kebap.