Orijinalini görmek için tıklayınız : Biletler Satışa Çıktı

SivasSpor.Com
25.11.2015, 13:30
http://resimzade.com/Show.html?i=44885&token=62503

Medicana Sivasspor ile Medipol Başakşehir FK arasında oynanacak karşılaşmanın biletleri satışa sunuldu.

28 Kasım 2015 Cumartesi günü saat 16.00'da Sivas 4 Eylül Stadı'nda Medipol Başakşehir ile oynayacağımız maçın e-biletleri satışa çıktı. Biletler, 4 Eylül Stadyumu önündeki Passolig gişelerinden ve www.passo.com.tr internet sitesinde satılmaktadır

Medicana Sivasspor – Medipol Başakşehir maçının bilet fiyatları şöyle:

VIP: 15 TL
Maraton: 10 TL
Kale Arkası Havuz: 5 TL
Kale Arkası Gar: 5 TL
Misafir Takım: 5 TL

Rallim58
25.11.2015, 14:11
Takıma sahip çıkan gerçek yiğidoların gelerek, yürekten destekleyeceği bir müsabaka olacak...

Küfürbaz Şenol Güneş'e,
Emek hırsızı Köçek'e,
Anadolu Düşmanı TFF ve MHK'ya inat,
stadyumda yerimizi alıp, alınan 3 puanı bunlara hediye edelim...

otceken58
25.11.2015, 14:33
Allah'tan bir mani keder olmazsa cumartesi staddayiz. Sivas'ımızın Sivasspor'umuzun yanında inşallah tum YİĞİDOLAR bu macta stadda olurlar.

shang
25.11.2015, 14:39
herzaman ve her durumda olduğu gibi Allah nasip kısmet ederse stadyumda olacağız

badof58
25.11.2015, 17:40
Tek kelime stadı doldurun !!

ihtiyar yiğido
25.11.2015, 18:26
Sivasspor'a oynanan oyunları, yapılan haksızlıkları görünce, taraftarın takıma sahip çıkarak stadyumu full doldurması lazım ki, Sivasspor'un sahipsız olmadığını tüm spor kamoyu görsün ve birdaha gözümüzün içine baka baka hakkımız yenmesin.

by_hunter
27.11.2015, 07:09
O stat dolmalı arkadaşlar

Bu günlerde takıma destek olmayacaksak ilerisi için birşeyler beklemek hata olur.

Taraftar dediğin en çok zor günde takımını destekler.

Bakalım ne kadar TARAFTAR ımız var ne kadar seyircimiz var.

34MUAMMER58
27.11.2015, 09:00
Sivastaki maçların hiçbir şekilde bahanesi olamaz,istasyon caddesinden yürüyerek 10 dakkada gidiliyor,konu şu, bu şehrin insanı süperligde olmayı istiyormu ?istemiyormu?süperligi hakediyormu? etmiyormu?eğer istiyorlarsa bu stad ful çekmeli,pasoligmiş şuymuş buymuş bahanesi olamaz,biletlerde gayet makul,3.lig maçları bile 10 tl ,ben antep maçındaki seyirci baskısının,bu maçtada etkili olacağını ,hakemlerin mutlaka baskı göreceğini ,bizi kayırmasalar bile öyle haleyhimize haksız düdük çalamayacaklarına inanıyorum,sivassporun eksiği taraftarı , sivasda yaşayan ,vakti ve durumu müsait olan herkesin stada gelmesini temenni ediyorum, yaw 3.liglere bakın,2 .liglere bakın ,nice şehirler varki süperlige çıkalımda herhafta 5 yiyelim diye mücadele edenler var,bu şehrin insanları bu takımın kıymetini bilmeli,sivassporun sahipsiz olduğu izlenimi verilirse yemini billah bu takımı bile bile düşürürler,2.ligde 30 bine ,50 bine oynayan takımlar var ,bazı değerler kaybedilince anlaşılırda,biz bu değeri kaybetmeden değerini bilelim ,YİĞİDOLAR haydi maça diyorum.