Orijinalini görmek için tıklayınız : Ziya Erdal Dinlendirilmeli mi?
Rallim58 29.11.2015, 00:48 http://www.tff.org/Resources/TFF/Images/00002011/TFF/TamSaha/Agustos/Ziya-4.jpg
Sivassporumuzda sol kanat savunma oyuncusu Ziya Erdal'ın performansındaki düşüş eleştirilere neden oluyor... Taraftarlar Ziya Erdal dinlendirilmeli mi? sorusunu sormaya başladı...
Son haftalarda performansındaki düşüşünü eleştiren yiğidolar; "Ziya Erdal'ın performansındaki düşüş sahada top kayıplarına, pas hatalarına, dolayısıyla da kalemizde tehlikelere neden oluyor. Yerine alternatif olarak alınan Erkan Kaş oynatılarak Ziya'nın bir müddet dinlendirilmesi kendisi için de iyi olacaktır diye düşünüyoruz" şeklinde konuştular...
10 Ağustos 2013 tarihinde A2 milli takımına davet edilen, daha sonrasında da davet almayan Ziya Erdal'ın yakın çevrelerinden alınan bilgiye göre ise, performansının düşüklüğünde gönül ilişkisinde yaşanılan olumsuzlukların da etkisi olduğu şeklindedir...
A2'ye de olsa Milli takıma adını yazdıran hemşehrimiz Ziya Erdal'ın kısa sürede özlenen Ziya Erdal olması yiğidoların en büyük dileğidir...
Birakin dinlendirilmesini hic oynamamasi lazim bir futbolcunun hiç bir özelliği olmazmi ne savunma yapabiliyor ne hucuma çıkıp orta yapabiliyor sivasspora zararindan baska verdigi birsey yok
sivaslıadem 29.11.2015, 01:44 Dinlendirilmeli ki biraz kendini toplasın
Erkanin orada çıkaracağı başarılı maçlar hiç olmazsa biraz kamçılar ve banko 11 oynadığı günleri arayarak biraz hırs yapar ve çalışır
Zamanında Hayrettine yaptığımız muameleyi Ziya ya yapmazlar umarım
Bu gidişat iyi değil Ziya için
35gürün58 29.11.2015, 09:04 Ben bir çok arkadaşımın aksine şunu söylüyorum, Ziya Erdal Erkan kaş'tan 2 gömlek iyi futbolcudur, Erkan Kaş'tan sol kanatta rakip ceza sahasına bir bindirme, bir orta gördünüz mü ? doğru dürüst. Ziya bunu elinden geldiğince yapıyor, her futbolcunun zaman zaman performans düşüklüğü olabilir. Ziya sadece profesyonel futbolcu olarak değil aynı zamanda kendi memleketi için oynuyor bunu unutmayalım.
hanlılı halil 29.11.2015, 10:15 arkadaşlar bazıları futbolu han gözle seyrediyor anlayamıyorum.Maçlarımıza bakın biz sürekli hangi kannattan hücüm yiyoruz.Bir sisinyonun rakibe yakın oynamasına bakın bir de ziyanın rakibin ne kadar uzaktan marke etme çalıştığına bakın anlarsınız.Sevgili 35gürün 58 kardeşim ziyanın kaçtane asisti var bir bak ondan sonra yaz. Diğer transferlerden ayrı Bize Acilen birde sol bek lazım.
hanlılı halil 29.11.2015, 10:17 arkadaşlar bazıları futbolu hangi gözle seyrediyor anlayamıyorum.Maçlarımıza bakın biz sürekli hangi kannattan hücüm yiyoruz.Bir sisinyonun rakibe yakın oynamasına bakın bir de ziyanın rakibin ne kadar uzaktan marke etme çalıştığına bakın anlarsınız.Sevgili 35gürün 58 kardeşim ziyanın kaçtane asisti var bir bak ondan sonra yaz. Diğer transferlerden ayrı Bize Acilen birde sol bek lazım.
anadolu5858 29.11.2015, 10:40 Ne gönül ilişkisi arkadaş çıkıp oynayacagı haftada toplam 90 dk bunun gönülle böğürle dalakla ne alakası var elin adamı bir golü 3-5 gönüle hediye eder bizim abazalarda bir gönülde telef olur gider. Benim gördüğüm ziyanın sorunu gönül mönül hikaye adamlar çalışmıyor 3 gün ikişer saat toplan dağıl ekstra çalışma yok kondisyon yok sağlığa dikkat etme yok sonrada bakıyorsunuz sahada dökülüyorlar. ne bekliyorsunuz herşey ortada. Ziya kardeş de, ne oldum delisi kervanına katılmıştır.
Ferhat06 29.11.2015, 10:42 Ziya neden dinlendirilecek, hiç aynı görüşte değilim.Burhan o son saniye golünü atsa bugün farklı şeyler konuşuyor olacaktık.Bu siteden bazıları istirahat etsin bence.Tekmeye kafa uzatan Ziya kendini yırtan Ziya kötü gidişatta hedefe konan da Ziya.Ziya için vaktinizi ziyan etmeyin.
58megayigido 29.11.2015, 11:04 Ziya'nın kanadından çok pozisyon veriyoruz Ziya savunmayı yapamıyor birde üzerine Beykan gibi çelimsiz önünde oynarsa sol taraf yol gecen hanına döner şekil de görüldüğü üzere Ziya yı Ziya yapan önünde oynayan atıf dir ozaman Ziya farklı oluyor buda Ziya'nın becerisi değil atıfın ekstra becerisi sayesinde
Sonuç olarak Ziya Erkan değişikliği gerekiyor takıma Erkan'ın Oray'a monte olması lazım bi şekilde Ziya nin bi sure kulübede oturması kendini geliştirmesi gerekiyor bazen çalım atmaya çalışıyor o bile aynı hareketle topa vurmuş gibi yapıp çalım atmayı deniyor her seferinde beceremiyor normal olarak bu birçok oyuncu için gerekli aslında özellikle Ziya ve bazı oyuncular kendini geliştirmeli Başkan'dan bi uyarı yapılmalı.haftaya Ziya ilk 11 de olmaz inşallah
34MUAMMER58 29.11.2015, 11:14 Sivassporun çok tecrübeli ve kaliteli sol beke ihtiyacı olduğu kesin,naçarlıktan, ziya sivassporun sol tarafını idare etmeye çalışıyor,idare ettiğide söylenemez,o bölgeye çok kaliteli sol bek ve açık oynayacak adam lazım,ziyanın alternatifi olan erkan kaşın ziyadan 1 tik fazlası yok,şunu demezsek ziyaya haksızlık etmiş oluruz,tek başına ziya o bölgeyi idare edemez ,bizim cezasahamızın sol köşeşinden rakip cezasahasının sağ köşesine kadar olan bölgeyi ,hem defans yaparak ,hemde atağa çıkarak ziya korumaya çalışıyor,ziyanın önünde oynayan kimse yok,olsada ziyaya pek yardımı yok,onedenle ziya bu maçta ve birçok maçta etkisiz kalıyor,ziyanın önünde bir erkan oynasa daha güvenli bir sol kanadımız olur kanatindeyim,neticede eğer uygun fiyata kaliteli bir sol bek bulunursa alınmalı diyorum.
Ziya neden dinlendirilecek, hiç aynı görüşte değilim.Burhan o son saniye golünü atsa bugün farklı şeyler konuşuyor olacaktık.Bu siteden bazıları istirahat etsin bence.Tekmeye kafa uzatan Ziya kendini yırtan Ziya kötü gidişatta hedefe konan da Ziya.Ziya için vaktinizi ziyan etmeyin.
Doktorum Ziyayı harcayalım demiyoruz ki... Kendini toparlaması için zaman vermeliyiz... Emekleri yadsınamaz memleketimizin çocuğu... Ama dikkat ederseniz bütün atakları ve hata yapılan noktalar hep Ziya üzerinden... Çocuğa çok yük de biniyor bir kaç maç istirahette fayda. Hoş bende istirahat edeyim Sorun yok. Yeterki Ziyamız toparlasın.. Bu sadece bir seçenek. Başka seçenek varsa onuda denemeliyiz. Tabiki bu seçenek neyse :D
Ferhat06 29.11.2015, 11:58 Atilla Bey başka seçenek ne olabilir diye sormuş:ENERAMO dinlensin.O aşırı kiloyla top oynaması kalp sağlığı açısından sıkıntı olabilir.Sivas amatörde eskilerde öyle göbekli birkaç futbolcu vardı ama amatör neticede.
A.Turan Korkmaz 29.11.2015, 13:20 Bana göre, bir tek futbolcunun ismini zikrederek 'dinlendirilmesini' tartışmak doğru değildir. Bunu geçmişte başka örneklerle de yaşadık. Bu, niyetiniz ne kadar iyi olursa olsun 'günah keçisi aramaya' yani 'bütün suçu tek bir futbolcuda bulmaya' götürür. Faydasız bir tartışmadır. Ama illa tartışalım derseniz size hemen şu soruları sorarım:
-Sizce Okan hoca Ziya'yı kesmeyi ve yerine başkasını oynatmayı düşünememiş midir? Yani hocanın tercihlerini mi sorgulayalım?
-Yerine oynayabilecek Erkan, aradığımız solbek mi? Oraya ilaç olacak mı gerçekten? Daha önce oyuna ilk 11de başlayıp ilk yarıyı tamamlamadan çıktığını hatırladınız mı?
-Ziya'nın karşısındaki Edin Visca'nın Başakşehir'in en golcü oyuncusu olduğunu ve taktik gereği fazla ileri çıkamamış olabileceği aklımıza gelir mi?
Soruları uzatırım ama dediğim gibi prensip olarak bir tek futbolcuyu ceza tahtasına koymaya karşıyım. O nedenle oyundan çıkarken Eneramo'yu gene de alkışladım. O nedenle Ümit Kurt affedilmelidir. O nedenle Burhan, son vuruşu yapamasa da benim için bu maçın adamıdır.
Ha bu arada, stada gelmeyen seyircimiz bayağıdır dinleniyor. Gelip de tezahürata katılmaya erinenler de öyle. Şimdiden ara transferde ne yaparız diye düşünüp araştırmalar yapması ya da yaptırması gereken bazı yöneticilerin de dinlendiğini sanıyorum. Çoktandır maç kadrosuna giremeyen bazı oyuncular da dinlenmedeler ki kendilerini hocaya gösteremiyorlar. Bir biz site üyeleri kafa yoruyoruz sanki okuyan, kulak veren varmış gibi.
Sivassporu saha içi ve dışı bütün faktörleriyle beraber değerlendirmelidir.
başakşehir maçında sahanın en kötüsüydü tel tel döküldü biraz dinlenmesi gereki erkanıda zaman zaman kullanmalıyız
otceken58 29.11.2015, 17:00 Bizim defans acısından Ziya'nın bulunduğu bölge haricinde anormal bir zaafiyetimiz yok bu Cook doğru ancak yigidolara soruyorum EĞER GERÇEKTEN VİSTA, GEKAS, Rize spordan kravuke (ismini yanlis yazmış olabilirim ) fernandao
ETO vb vb GİBİ BİR FORVETİMİZ OLSA İDİ SİZCE SUAN KAÇ PUANİMİZ OLURDU
Ben diyorum ki defansif anlamda hata yapıyor olsakta daha cok forvetimizin olmayışı yüzünden pozisyonlar ki % 100 pozisyonlarımız dünya kadar bedevadan harcamaktan dolayı Maclarimizin % 90 ini bu yüzden berabere veya yenilgiyle kapattık....bence en büyuk ve çözülmesi gereken sorunumuz forvet adam gibi forvet
35gürün58 29.11.2015, 18:58 Hep Ziya'yı suçlu gibi görüyoruz ama mantıklı bir sorgulamayı kendi kendi kendimize yapamıyoruz.
Grosiçki nin sol açık oynadığı zamanlarda Ziya bir taneydi, memleketin çocuğuydu, Sivassporun hep Sol açığı Sivaslıydı ve başarılıydı gibi ifadeler hala hafızamızda,
Daha sonra Bursa'dan aldığımız Aydın'dı galiba o da sol açık olarak oynadığı zaman iyi işler yaptı ve Ziya o zamanda iyiydi.
Ne zaman ki bu tip oyuncular elimizden çıktı , ilerde top taşıyan dripling yapan bir sol açığımız kalmadığı gibi , ayağındaki topu rakibe kaptıran ve kaptırdığı topu alma gayreti göstermeyen, rakibe basmayan Beykan gibi Erkan gibi oyuncular oynamaya başladı işte o zaman geride yalnız kalan Ziya rakiple değil rakiplerle tek başına mücadele etmek zorunda kalıyor , rakibe hamle yapsa ziya hemen sağındaki veya solundaki diğer rakibe pas atılıyor ziya ne yapsın. ?
Kıssadan hisse ileri uçlu top kaptırırsa, orta saha top kaptırırsa yani önündeki cepheler rakibe yol verirse bütün suç ve gözler Ziya'damı olmalı.
Eğer detaylı düşünürsek Orta sahanızda iyi olacak topa basacak, hatalı pas yapmayacak .... Eeee orta saha olarak biz kaptırdık hadi ziya sen kurtar bir yere kadar
bu oyun arkadaşlar TAKIM-EKİP OYUNUDUR.
***Sol tarafın tum yuku ziya taşıyor, Ziyadan once seso ve burhan için soylenmelidir.sol acıkta ibrahıim AKIN oynatırsak ziya daha başarılı olur derimmmm.....
Atilla Bey başka seçenek ne olabilir diye sormuş:ENERAMO dinlensin.O aşırı kiloyla top oynaması kalp sağlığı açısından sıkıntı olabilir.Sivas amatörde eskilerde öyle göbekli birkaç futbolcu vardı ama amatör neticede.
Hocam doğrusun, Oda dinlensin. Hatta Ademde dinlensin... Aksayan noktalarımız belli... Alternatif varsa koyalım yoksa devre arasını bekleyelim. Bu haftaki maçın devre arasında bütün taraftarımız ve buna bende dahil herkes ziyanın aksadığını gördük. Sadece onun şahsına münhasır değil tabii. ama şu an elimizde forvet yokken Eneramo dinlensin demek yanlış olur. Fakat erkan gibi onu aratmayacak bir oyuncu varken Ziyanın dinlenmesi çok mantıklı değilmidir...
menesakin 29.11.2015, 22:00 Öncelikle söyleyeyim ki Ziya bizim öz gardaşımızdır. Onun başarılı olması hepimizi gururlandırır. Ama Ziya'nın son bir buçuk senedir maalesef takıma faydasından ziyade zararı var. Kesinlikle sıkıntı neyse Ziya ile görüşülmeli sıkıntı giderilmeli ve Ziya kazanılmalı olmuyorsa Ziya'nın dinlendirilip dinlendirilmemesi değil de gönderilip gönderilmemesi tartışılmalı bence.
Ziya nasıl beceriyorsa sürekli daha kötüye gidiyor. Nerede Carlos'un geldiği seneki Ziya, nerede şimdiki Ziya? Carlos'un ikinci senesinde, ilk senesine göre ciddi düşüş yaşamıştı, şimdi de geçen seneye göre. Acaba yerini garanti gördüğü için hevesi falan mı azaldı? Anlamak mümkün değil.
B.DUMANLI 29.11.2015, 22:28 Bu arkadasimiz dinlendirilmemeli, KIZAGA cekilmeli.Taki kendine bir kulüp bulana kadar...
Sivasli olmasi hic birsey ifade etmez.Sivasspor taraftari ondan bu kötü günlerde cok sey bekliyor.Ama o gerekeni yapamiyor....
O o mevkinin adami degil...
Rallim58 30.11.2015, 18:42 Bu arkadasimiz dinlendirilmemeli, KIZAGA cekilmeli.Taki kendine bir kulüp bulana kadar...
Sivasli olmasi hic birsey ifade etmez.Sivasspor taraftari ondan bu kötü günlerde cok sey bekliyor.Ama o gerekeni yapamiyor....
O o mevkinin adami degil...
Kizak agir ama en azindan konusulmasinin iyi gelecegine inaniyorum
alemdarlar 30.11.2015, 23:35 Ziya ve Erkan'ın arasında gömlek farkı olduğunu bende düşünüyorum. İkisi de iyi niyetli bir futbolcu.
Ancak Ziya'nın sahada duruşu bana Yasir Elmacı'yı(eski futbolcumuz) hatırlatıyor.
Yasir gibi ağır eleştiriler almaya başladı.
Ziya'nın toparlanması lazım. Yoksa sonu Yasir gibi olabilir.
ihtiyar yiğido 01.12.2015, 01:06 Sevgili yiğidolar, takımda her futbolcu görevini tam yaptı da bir tek Ziya'mı kötü oynadı, evet başak şehir maçında, rakip takım sağ kanat oyuncusu Edin Visca, ülkemizdeki en kaliteli oyunculardan biri olduğu için, Ziya etkisiz gözüktü ve fazla hatalar yaptı ama Ziya'nın görevi sade savunma değil aynı zamanda hücuma da katkı yaptığı için fazla efor sarf ediyor ve yoruluyor, rakibin ani ataklarında yeri boş kalıyor ve rakip ataklar bu kanattan fazla geliyor, böyle olunca da Ziya etkisiz gözüküyor.
Peki Ziya'nın yerine oynamasını istediğiniz Erkan Kaş, Ziya'dan çok mu kaliteli bir oyuncu. Antrenmanlar da, Okan Buruk hoca her futbolcuyu da yakından takip ediyor ve görüyor, peki neden Ziya'yı tercih ediyor, yoksa Okan hocanın futbol bilgisi bizden dahamı az.
halilxx58 01.12.2015, 09:16 Ziya'nin performansinda düsüklük olsada bizde düsen görev, icimizden biri olan Ziya kardesimize destek olup sahip cikmaktir.
Ziya'yi kesip Erkan'i oynatmanin bize faydasi olacagini düsünmüyorum. Erkan'in asil mevki ofansif bölgede, özellikle sag kanadi güclü rakiplere karsi Ziya'dan daha cok zorlanacagini düsünüyorum. Fakat Ziyanin yükünü hafifletmek icin Beykanin yerine Erkan düsünülebilir.
ziya son 2 senedir iyice bocalamaya başladı.kendine çekidüzen vermesi lazım.
Dark Force 01.12.2015, 17:37 Ziya nın performansı eskisi gibi değil alternatiflerinin alınması gerekiyor
Rallim58 06.02.2016, 00:29 Ziya kendine acilen çekidüzen vermelidir. İlk 2 golde de ciddi hatası var...
Diğerlerinin umurunda olmasa da Ziya bunu en son yapacak, konsantrasyonu en üst seviye de olması gereken futbolcudur...
ROMANTİK KATİL 06.02.2016, 00:41 Artık ben Ziyayı gördükce Sivaslılıgımdan utanır vaziyete geldim, Lakin Ziya halen kendine gelememis. Eger bir parca Sivaslı kanı tasıyorsan artık bu takıma ve bu sehre zarar verme. Git Hocanlamı baskanınlamı Yöneticinlemi görüsürsün ne yaparsın ama artık 18 lik kadroya bile girme. Canını disine takıp en cok mücadeleyi sen yapman gerekirken bizi en alt sıralarda olmaya mahkum eden futbolcuların basında geliyorsan. ALLAH askına cıkma artık o sahaya. Daha sana söylenecek o kadar seyler var ama eski günlerin hatırına artık uzatmayalım.
ihtiyar yiğido 06.02.2016, 01:02 İmkan olsa da sadece Ziya'yı değil tüm oyuncuları dinlendirsek, yerlerine A 2 takımını oynatsak.
bulutbey27 06.02.2016, 05:52 Benim bu takımdan umudum kalmadı artık
34MUAMMER58 06.02.2016, 06:16 Bu saaten sonra ziyayı dinlendirsen neolur ,dinlendirmesen ne olur,en formda olduğu dönemlerde bile sivasspor için yetersiz bir oyuncu klasik 2.lig topçusu,iyi niyetine lafım yok ,ancak bu işler iyiniyetle olmuyor ,kapasite meselesi ,çocuğun kapasitesi bukadar zorlamanın anlamı yok,takım çok yiyiyorartık,gereksiz olmayacak goller yiyor,baktığımızda ya sağ kanattan cicinyonun arkasındaki konya ovası gibi boşluktan geliyor goller,yada ziyanın arkasındaki ığdır ovası gibi boşluktan geliyor ataklar,defansın göbeğindeki j.boye ve i.öztürkde artık sos veriyor,ortasahada onlara yardım edecek kapasitede adam olmayınca ziya göze batıyor,ziyayı tamamlayan 1 aydın vardı şimdi ne şiş yakan nede kebabı yakan tanese var,adını 1 2 kez duydum maçta,tek başına ziyayı suçlamakta olmaz,futbol kollektif oyun,dişlinin 1i çalışmıyorsa ,çarkta dönmez
B.DUMANLI 06.02.2016, 07:18 Sirf SIVASLI diye birine müsamaha gösterip ve formayida verip sahaya sürersen,sirtinida sivazlarsan sonuclarinada katlanacaksin.
Ziya mi?? tmm Son 2-3 Mac cok kötüydu amaaaaaaaa yine de gelene gidene yapmaya calisiyo......
bana göre ve dün yine aynesi yapti ve yaklasik 1,5 sene bunu diyorum ATIF BIZE GÖRE OYUNCU DEYIL!!!!!
Dün Ziya çıktıktan sonra sol kanat felç oldu hep ordan atak yedik... Kadiride böyle bitirdiniz şimdi ortasahanın hali ortada.!
ZİYA ERDAL çok pişman olacağı bir sürece giriyor. futbolculuğunu geliştirip daha iyi yerlere gelmek yerine bu bana yeter demeye başladı. her türlü imkana sahip oldu. bu bana yeter diyor zevk eğlence rahat bir yaşam sahibi oldu. batuhan gibi eriyip gidecek. yazık olacak bir an önce kendini toparlaması lazım.
sırf sivaslı diye hemşehri diye hepsırtını sıvazladınız ziya hangi maçda dogru düzgün oynadıki şimdi yok gönül işi yok bilmem ne eger bu kulüpden ekmek yiyorsan hakkını vereceksin o formanın yok hakkını vermiyorsan defolup gideceksin degil hemşehri babamın oglu olsa gözünün yaşına bakmamalı gerçek profesyonnellik bunu gerektirir
berk5858 06.02.2016, 13:37 Bence bu çocuğa sahip çıkılmalı. Mesela daha kolay rezil edebileceği ptt 1. lig ya da 2. lig takımlarına 5-10 yıllığına kiralanabilir. Hatta üste bir miktar para da verebiliriz. Kazmanın önde gideni. Ptt1. ligde bile oynayamaz bu herif...
Ziya dün gece çıkana kadar çok kötü bir performans sergiledi... Bu takıma varını yoğunu verip ateşleyerek destek olması gerekirken her hafta pasifize de LeveL atlıyor... Kötü gidiyorsun Yiğido, bir şansımız var onuda sen dahil herkes iyi kullanmalı. Yoksa bu takım, bıu şehir daha ebedi bu rüyayı göremez.. Tabii Başkan ve aile efradıda göremez...
kagansenbas 06.02.2016, 14:11 Editörün Notudur :
Büyük harflerle yazılan yorumlar silinmektedir.
Lütfen küçük harfler kullanınız.
Esrarenqiz 06.02.2016, 14:16 Sırf sol ayaklı diye futbolcu yapmışlar bu arkadaşı. Ben iki ayağımıda kullanıyorum bende olayım o zaman?
bassguitar 06.02.2016, 16:29 Sivaslı olmasa tek bir mac bile oynayamaz ve takimdan gonderilmesi gereken ilk kisi..Carlos gibi dunyanin gelmis gecmis en iyi sol bekiyle calismasina ragmen maalesef futbolunda zerre ilerleme olmadi,degil 3 yil 30 yil gecsede olmaz...hic bir super lig takimda forma vermezler ve cok samimi soyluyorum sivas belediyede dahi olsa adaletli bir hoca forma verirmi garantisi yok..kimse ziyadan Cicinho kadar katki beklemiyor ama kendisinden 12 yas buyuk bir topcunun çeyreği kadar dahi katkisi yok..hücum gucu ve yeteneği yok şut cekemiyor teknik yok oyuna agirligini koyacak bir yapisi yok defansda inanilmaz kademe hatalari var suan için sadece gencligin enerjisi ile dengesiz bir mücadele gucu var o kadar..
demircilikli58 06.02.2016, 16:39 Başta Sayın başkanımız sonra tüm yönetim kurulu istifa etmeli Babasının çiftliği gibi kulüp yönetiyor .Saz ile sözle profesyonel bir takım yönetilmez Vay efendim oyuncuya söz verdim yok büyük transfer yapmak lazım imiş Şehri ve imkanları ve hatta ülkeyi küçümsemekle bu işler olmaz Yıllardır kafana göre yönetiyorsun.Yerel basından hiç eleştiri yapan yok beyler ya korkuyorlar yada acizler.İstanbuldaki ofisinde bir zahmet kalsın orada berber muhabbetleri yapsın Tapelerde iyi anlarsak nasıl bir ruh hali var görürüz beyfendinin.10 senedir kulübün kasasına milyonlarca TL girdi ne olduda şimdi aranızda para toplayarak transfer yapıyorsunuz Bence menejerle el ele çalışıyılıyor Bu sene bırakıp kaçacak.Küme hiç sorun değil en azından onurlu şekilde eski günlerimizdeki gibi mücadelimizi yaparız Karışık ilişkilerde içinde bozuk bir düzende kalmaktansa
A.Turan Korkmaz 06.02.2016, 21:20 2010-11 sezonuydu. Sivassporumuz sezona Mesut Bakkal liderliğinde GS galibiyetiyle başlamış ama sonra beraberlik ve mağlubiyetlerle işler iyi gitmemişti. 15 sıraya düşmüştük. O zor zamanda içerde Bucaspor ile oynadığımız ve 1-1 berabere kaldığımız maçta ilk kez Mesut Bakkal Ziya'ya görev vermişti. Taraftarımız da o maç takımın kötü gidişinden dolayı Mesut Bakkal'ı istifaya çağırmıştı.
Kaderin cilvesine bakın. Gene zor olan bu dönemde kurtarıcı olarak Mesut hoca gelirse, Ziya'nın hocasının da desteğiyle bir başka oynayacağını sanıyorum. Ziya iyi oynamazsa ne olur? Valla, bizim bildiğimiz Mesut hoca yeni transfer Emre Öztürk'e formayı verir. Tıpkı zamanında Hayrettin dururken genç Ziya'ya formayı verdiği gibi... .
|