Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğidolar Forvet Arıyor
SivasSpor.Com 30.11.2015, 07:40 http://resimzade.com/Show.html?i=46397&token=42345
Batuhan'ın kadro dışı kalması ve Eneramo'nun beklentileri karşılamaması Sivas'ı forvet arayışına itti.
Barrales’in çaprazlarının kopması, Batuhan Karadeniz’in kadro dışı kalması ve Eneramo’nun beklentileri karşılayamaması Sivasspor’u forvet arayışına itti. Kırmızı- Beyazlılar ara transferde kadrosuna mutlaka bir forvet kazandıracak. Bu kapsamda arayışlara başlayan Yiğidolar’da teknik direktör Okan Buruk’un önümüzdeki günlerde yönetime raporunu sunacağı bildirildi.
Fanatik
Rallim58 30.11.2015, 07:42 Sezon başında adam gibi almazsanız şimdi de adam ararsınız...
by_hunter 30.11.2015, 07:45 Mehmet Yıldız dan sonra şöyle gönül rahatlığı ile bu forvet bize faydalı olur diyemedik...
Kuzey ülkelerinde ligler bitiyor en azından yarım dönemlik de olsa oradan bize uyacak golcü alınabilir.
Herkes Akhisarı görüyor geçen sezon kız gibi top oynuyorlardı ama bu sezon ligten düşer diye bekledik 3 siyahi aldılar bitirdiler işi helal olsun
diğer mevkilere alınacak oyuncular benim zerre kadar umrumda değil 15 hafta gösterdiki bu takımın rakip ceza sahasına kadar gitme konusunda hiçbir sıkıntısı yok sorun son vuruşu yapamamak 1 değil 2 tane güçlü forvet almak şart bir de stoper yeterli diye düşünüyorum takımın futbolundan ben memnunum düşecek bir oyun oynamıyoruz.
balmandol 30.11.2015, 08:42 Sivasspor'un en büyük handikapı bence ne biliyormusunuz dostlar. BİZ KONTRA ATAK futbolu oynayamıyoruz. Bize adam lazım ama çabuk adam lazım..Veteranlardan yıldık artık,yaşlı futbolculardan yıldık artık. Çok koşan,çabuk ve genç adam lütfen...Lütfen....
çok değil mersinde ki wellington bile olsaydı 10 puan fazlamız vardı şimdiye.Rodaleganın akhisarda neler yaptığını görüyoruz kweuke rizeyi sırtladı götürüyor bir golcü bize nelere mal oldu...
Rodallega yı elimizin tersi ile ittik... Adamın futbolunu görünce karnıma ağrılar girdi, başım döndü, midem ekşidi, iştahım kaçtı... Bizde ısrarla Batuhandan, Eneramodan vazgeçmedik... Yeni pırıl pırıl aç insanları hep istemezük diye pahalı diye burun kıvırdık. Gelinen nokta burada işte...
Akhisarı örnek olarak verirsek yaptıkları nokta transferleri, o kadar detayına girmeden baktığımızda; Bir kalecinin bir defansın bir orta saha ve ikide forvetin maliyetleri ile aldıkları galibiyet pirimlerini karşılaştırdığımızda tablonun nerelere geldiğini görürsünüz...
Tabii bizde bir kaleci bir defans bir orta saha 2 forvet aldık ama foss çıktı. Bir nebze Kone bir nebze Boye var ama zincir tamamlanamayınca sonuç bu çıktı..
Bize acilen forvet, birde ileri dönük orta saha mutlaka ama mutlaka şart...
Gekas + bir tanede hızlı top kontrolü olan bitirici golcü lazım bu golcülerin fiyatı da en az 3 M'dan başlar yönetim bu kez paraya kıyacak bize 3-4 yıl idare edecek adam alcak yoksa gidişat kötü ..
Sivasspor Süper Lig'e çıktığından beri takıma gelen giden forvetleri yazsak destan olur. İçinden adam gibi görevini yapabilenleri yazsak 10 tane çıkmaz. Var mı itirazı olan?
Sanki yeni bir şey konuşuyoruz...
Buyrun üşenmedim yaptım, mackolik'teki verileri aldığım için bazı eksik isimler olabilir ama kabaca durum ortada. İşe yaramış forvet sayımız ne kadar da az değil mi?
Adı Gol Oynadığı Sezonlar
Serdar Topraktepe 0 2006-2007
Ersen Martin 0 2009-2010
Murat Duman 0 2005-2006
Mehmet Yıldız 47 2005-2011
İbrahim Şahin 4 2009-2011
Serdar Akdoğan 0 2006-2007
John Utaka 12 2013-2015
Yannick Kamanan 12 2008-2011
Herve Tum 10 2008-2009
Pini Balili 21 2005-2009
Atilla Birlik 0 2005-2006
Uğur Yıldırım 1 2007-2008
Anderson dos Santos 11 2005-2007
Yusuf Akbel 0 2005-2006
Ahmet Aras 2 2013-2015
Batuhan Karadeniz 7 2014-2016
Sercan Yıldırım 0 2012-2013
Dani Abalo 1 2015-2016
Sandro Mendonça 0 2010-2012
Ivan Cvetkov 11 2006-2008
Abdülkadir Özgen 0 2012-2014
Helmi Mihci 0 2006-2007
Rafik Djebbour 2 2013-2014
Macauley Chrisantus 1 2014-2015
Ricardo Pedriel 19 2010-2013
Akeem Agbetu 0 2009-2010
Pedro Oldoni 0 2013-2014
Morten Rasmussen 3 2011-2012
Rahman Soyudoğru 0 2009-2010
Aykut Öztürk 0 2013-2014
Jeronimo Barrales 0 2015-2016
Michael Eneramo 26 2010-2016
Arkadiusz Piech 1 2012-2013
Ferhat06 30.11.2015, 12:16 Yiğidolar ' iki gözünü kapatıp ' forvet arıyor.Ricardo Pedriel Suarez'i seyrettikçe kahroluyorum.
ihtiyar yiğido 30.11.2015, 14:13 Sadece forvetle bu takım düzelmez, orta saha ve savunmaya da transfer şart. hem de öyle sıradan transfer değil, iki forvet, iki orta saha ve iki tanede savunma oyuncusu olmak kaydıyla, Sivasspor'u başarıdan başarıya koşturacak adam gibi transferler.
B.DUMANLI 30.11.2015, 14:39 Sezon basinda bu eksik belli degilmiydide simdi forvet arayisina girildi.Eneramo ve Batuhan ile bu isin olmiyacagini bezirci´de ve cavus basindaki cocuk biliyorduda baskan ve yönetimmi bilmiyordu.Sivasspor´un bugünlere gelmesindeki en büyük sebep bir forvetinin olmayisi,digeride EGOIZMIN ön plana cikmasidir.
Gecen hafta Forvetimiz olsa Besiktas´i yenmek icden degildi,bak Akhisar 3 puani aldi gitti.Artik 3 büyük diye birsey kalmadida biz onlarla oynayinca gözünde büyüten hala bir kesim var....
35gürün58 30.11.2015, 14:53 Yurt içinden iyi bir forvet bulma şansımız yok, Yurt dışından eğer bir tarama ,araştırma yapılıyorsa (ki Burak hocanın yaptığını umuyorum, yapmıyorsa yumurta kapıya gelirse misali çok kötü..) iyi 2 tane forvet alınmalıdır. bir tane Grosiçki tarzında sol açık ,bir tane de Burhan'a alternatif sağ açık , bir tane Kone nin yanına orta saha, Ümit Kurt'unda kulağını çekerek affedilmesi şartıyla defansa transfer gerekmez
Efe Sivasspor 30.11.2015, 15:28 Bence uzaklarda aramayalım mersin idman yurdunda nakoulma sağlam forvet rıza hoca getirmişti oraya mersinin maddi sıkıntıları da var satarlar yada orta saha fazla bizde oyuncu takasla da alabiliriz
yıne gıder bedavaya oyuncu bulurlar adam gıbı forvet ve ıyı bır defans lazım atıyor ve akabınde gol yıyoruz
Devre arasi kaliteli bir forvet bulmanin tek sarti var: KESENIN AGZINI ACACAKSIN baska türlü hic bir takim devre arasi iyi forvetini satmaz..
otceken58 30.11.2015, 18:45 Gekas + bir tanede hızlı top kontrolü olan bitirici golcü lazım bu golcülerin fiyatı da en az 3 M'dan başlar yönetim bu kez paraya kıyacak bize 3-4 yıl idare edecek adam alcak yoksa gidişat kötü ..
Gekas+ sol ve sağ acık iyi uç futbolcu gerekli bize. Neden gekas adam yasına gore pire gibi heran heryerden çıkabiliyor
Evet biz forvet konusunda cok yanildik batuhani kazaniriz diye ona cok güvendik ama olmadi eranamo da beklentilerimize care olmadi insallah devre arasi iyi bir veya ikitane bulursak diyer oyuncularimiz la sezon sonuna kadar idare ederiz sezon sonu cok siki bir taramadan gecmeliyiz hersene böyle sikintili dönem yasiyoruz biraz rahatliyacagimizi göz önüne alaraktakim kuralim iki üc sezon cok yiprandik hep düsme potasindan döndük biz inaniyoruzki takimimiz kümeye asla düsmeyecek bu takim sultan sehirin takimi.
58Sivaslilar 30.11.2015, 20:08 Simdiye kadar ki forvertlere verilen parayla adam gibi iki forvert alina bilirdi paralar gitti forvert hala yok hesabini bilmeyen kasap elind kalir daniel abolo ve eneramo???????????dogru düzgün forvert hala yok:confused:
34MUAMMER58 30.11.2015, 20:29 [b]Arkadaş istatistik çıkartmış eline sağlık,mehmet yıldız ve eneramodan başka forvetimiz olmadı,biraz dos santos ,birazda cevetkov başkada yok,eneramo sivasspora geldiği haftaki modda 8 hafta beklemiştik sonra açılmıştı,eneramoyu bekliyecek durumda değliz,aslında forvet bulamadık değil,buldukta bizim yöneticiler ,ucuz,beleş,kovulmuş,sakatlıkt an yeni çıkmiş,problemli oyuncuları tercih etti,bulduğumuz oyuncular çokda pahalı degillerdi,mendoca,agbetu,ibra him yılmaz,ersen martin,oldoni,filan beleşe gelmedi,sadece 2 forvete verilen parayla 1 tane adam gibi golcü alınabilirdi,rize 3 yıldır kuvekeyle ligde kalıyor,akhisar niasse,buluyor,5,5 milyon € raya l moskovya satıyor,yerine saidi alıyor onu satıyor,gekası alıyor onu satıyor ,rodgella alıyor sonuç ortada ,1 golcü 1 takımı ne hale getiriyor,sivasspor iyi bir sol kanat ve golcü bulursa hızla yükselir diye düşünüyorum./b]
Belki konu disi ama ben Molde - Fenerbahce macini izledigimde Mohamed Elyounoussi yi cok begendim. Kendisi aslen Faslidir ayni Aatif gibi. Henuz yasi 21 ve alinabilirse bize cok faydali olacagina inaniyorum. Yönetime duyurulur..
subasi29 30.11.2015, 21:45 Komediye bakin ! yeni degil ki , senelerdir bir forvetimiz olmadi gitti ......balili mehmet yildiz sizleri ozluyorum vallaha
Besyo_cu 30.11.2015, 22:28 Sadece forvet arıyorsak vay halimize...
Takımda Eneramo hariç forvet oyuncumuz yok. Batuhan'da devre arası kesin gönderilecek. O yüzden Sivasspor'un mutlak suretle 1 değil 2 adet forvet oyuncusuna ihtiyacı var.
Orta sahaya 2 ve Stopere en az 1 sağlam oyuncaya ihtiyacımız var. Yoksa 2. yarıda ilk yarıda olduğu gibi ahlar vahlarla, keşkelerle, hatta küfür etmelerle geçer, lig bittiğinde de bizde biteriz.
Ligin ikinci yarısında Başta eskişehir olmak üzere puan sıralamasında bize yakın olan bir çok takımın atağa kalkacağını ön görmek pek zor olmasa gerek. Son yıllarda düşme hattı ile orta alanlar arasında puan sıralaması genelde birbirine yakın olurdu ancak sene daha şimdiden ara açılmış gibi görünüyor. 16. sıradaki Sivassporumuz ile 7. Sırada bulunan Konyaspor arasında puan farkı daha şimdiden 10...
İlk yarı bitene kadar toplayacağımız puanlar ile ortalama en iyi 14 - 15. sıralarda kendimize yer buluruz gibi görünüyor, tabi bu sıralamayı belirleyecek en önemli maç haftaya oynayacağımız Akhisar maçı, bu maçtan puan yada puanlarla ayrılırsa üzerimizdeki ölü toprağını atmış oluruz.
Esas konumuza dönecek olursak da Süper lige çıktığımızdan beri Mehmet YILDIZ ve Balili'nin kalıntılarından kurtulamadık bu takımın ilacı bir tane iyi top tutan (Mehmet YILDIZ Ve Eneramo'nun formda hali) ile Balili (Musa Aydın, Kamanan vs.) gibi hızlı kontra atağa çıkacak takımı hareketledirecek oyuncuya ihtiyacı var. En çokda hızlı bir forvet oyuncusuna Sivasspor taraftarı da her zaman böyle oyuncuları çok sevmiştir.
eyuphulagu 30.11.2015, 23:01 Dünyanın her tarafı yetenekli oyuncu kaynıyor;önemli olan o yetenekli oyuncuları izlemek,iyi tespit etmek,oyuncu izleme ekibini aylarca yurt dışına gönderip izlene oyuncular arasından hedefi 12 den vurmaktır...Bu iş sadece nasip,kısmet işi, değildir..Bazı oyuncular(Kone gibi) son dak. da menecerler vasıtasıyla geliyorsa buna nasip kısmet derim..Ama Enaramo,Grosecki,Balili,Bilica ,Navratil hatta Pediel gibi oyuncular birileri tarafından çok sayıda maçı izlenip transfer ediliyorsa buna transfer komitesinin veya scout izleme ekibinin başarısı derim...Sivasspor şu anda ne yapıyor,ara transferde ne yapacak şu anda kimse bilmiyor..Okan Hoca ve ekibi ara transferde neler düşünüyor şu anda bunu da bilemeyiz..Ama gerçek olan bu takımda direkt oynayacak 4--5 tane ilk 11 oyuncusunun transfer edilmesidir...Dünyanın her tarafın yetenekli oyuncu kaynıyor;bunu ortaya çıkaran takımda parasını ödeyip transfer ediyor olaya bu kadar basit..Ama son 2-3 yılda olduğu gibi yine sadece bonservisi elinde,bedava maliyeti olan,sorunlu,kadro dışı kalmış oyuncular beklentisi olursa sonuçlarda ona göre olur...5-6 tane gereksiz adam alınıp kadro şişirileceğine defansa 1,orta sahaya 1 tane oyun kurucu ve iyi bir golcü alınırsa 3 tane iyi oyuncu da bu takıma büyük katkı yapar...Yalnız alınacak oyuncular şu anda oynayan oyunculardan dahi iyi oyuncular olmalı ki aldığın transferler seni küme de bırakıp ligi orta sıralarda bitirmeni sağlasın..2.hususda alınacak oyuncular inşallah yaşı 30 un altında mümkünse en fazla 27-28 yaşında oyuncula olsun..Çünkü sivassporun elindeki oyuncuların büyük bir kısmı 30 yaş ve üzeri oyuncular;biraz yaşı genç olan yetenekler bulalım ki gerekirse 2-3 sene bizde oynadıktan sonra başka takımlara satıp para da kazanalım....Bakalım bu yıl ara transferde neler yapacağız...İş yine başkan ve yönetime kalmış gözüküyor...
Sivassporun 2 forvete bir sol beke bir sol kanat ve birde ortasahaya konenin yanina bir ortasahaya ihtiyaci var forvet eger alinabiliyorsa mersinin forvetlerinden birisi alinabilir besiktastan mustafa pektemek kiralana bilir sol beke trabzondan ayrilan ishak ilac olur
Bir kulüpte gerçek anlamda profesyonel bir scaout ekibi olmalı,araştırmalı,futbolcu menejerlerine nereye kadar güvenebilirsiniz.Her yıl yaptığınız yanlış transferler yerine nokta atışı yapabilirsiniz.Bu işleri yapabilecek Sivas'ın öz çocukları bulunup iyi bir organizasyon ile her ülke taranabilir.Acil ne yapılabilir yüzümüzü elimize alıp Rıza Hoca'dan yardım istemeliyiz.
58 Amsterdam 58 01.12.2015, 10:26 Belki konu disi ama ben Molde - Fenerbahce macini izledigimde Mohamed Elyounoussi yi cok begendim. Kendisi aslen Faslidir ayni Aatif gibi. Henuz yasi 21 ve alinabilirse bize cok faydali olacagina inaniyorum. Yönetime duyurulur..
Aynen oyle genc ve kendi ispatlamis, al ve direk takimda oynat.
Bizim aldigimiz gencler yedek kulubusinde koltuklarda curuyor malesef
58 Amsterdam 58 01.12.2015, 10:31 Forvet sart hizli ve son vuruslari iyi gerekir.
Kone'nin yani orta saha oyuncu sart, Kone gibi olsun.
Stoper sart.
3 tane al yeter ama saglam al dandik alma sevgili yonetim
Torku Konyaspor ile yollarını ayıran Özgür Özkaya, Kayserispor ve Sivasspor ile görüşüyor. (via @Salimmanav)
Dark Force 01.12.2015, 15:03 Ara transferde takımdaki en kaliteli futbolcudan iki gömlek daha üstün futbolcular transfer etmemiz gerekiyor
çorluluyiğido 01.12.2015, 16:38 Torku Konyaspor ile yollarını ayıran Özgür Özkaya, Kayserispor ve Sivasspor ile görüşüyor. (via @Salimmanav)
ÖZGÜR ÖZKAYA
P.değeri:100bin!!!!!!:D(u21dek i gol kralımız 18 yaşındaki tunahandan daha az)
bu sezon hiç maç oynamamış.şaka yapmıyorum bal ligi topçusu:Dgülmekten öldüm yalan haaberin bu kadarı:D
Başlık yanlış plmuş.Yiğidolar forvet arıyor olmamalıydı başlık.Yiğidolar bedava forvet arıyor olmalıydı
çorluluyiğido 01.12.2015, 19:10 samsunsporda kadro dışı kalan 23 yaşındaki nijeryalı forvet ofoedu eminim ki eneramodan 3 kat daha iyi iş yapar.devre arası alabilirsek çok faydalı olur.hızlı ve bitirici forvtet kanatlarda da oynuyor.gelecek vaadeden oyuncu..
menesakin 01.12.2015, 19:10 Çok başarılı !!! yönetimimiz transfer döneminde yaptığı müthiş!!! transferlerinin bizi düşürdüğü durum aşikardır. Devre arasında nasıl bir strateji uygulayıp ta forvet alacak çok merak ediyorum
34MUAMMER58 01.12.2015, 21:18 Açık konuşmak gerekiyorsa,forvet transferinde ne yönetime güveniyorum,nede okan hocaya güveniyorum,yönetimin transferden anlamadığı bugüne kadarki fos çıkan transferlerden belli,okan hocada şu oyuncuyu buldu getirdi diyebileceğimiz hoca değil,aklımdan geçen şu ,öyle artık binlerce ero harcayıp dünya gezip elimiz boş dönmenin anlamı yok,dünya artık küçücük kutuda ,eniyisi yönetim ilan versin ,alacağı forvetlerin özelliğini belirtsin ,ödeyebileceği fiyatı belirtsin ,menejarler bizim için bulur getirir ,bizlerde gözden kaçan ,kimsenin görmediği ,bilmediği futbolcuları izlenmek kaydıyla burda paylaşalım ,nice futbolcu adı geçti biz oldonilerle ,crissantusla filan avutulduk,bi hamdallaha 100 bin ero fazla verilseydi,rıza hocanın getirmek istediği, beğenmediğimiz kuveke gelseydi,milandaki Ezekiel Henty gelseydi,Modibo Maiga gelseydi ,bugün belki böyle düşme hattında olmazdık özellikleEzekiel Henty yi beğeniyorum fiyatıda uygun deplasmanlarda sivasspora çok maç kazandırır .
eyuphulagu 01.12.2015, 22:28 M. Pektemek'i bilmem ama sivassporun harıl harıl hem de 2 tane forvet aradığına dair haberler ayyuka çıkmış durumda..Dünkü 4 yerel kanalın spor proğramında da bu konuda bazı ip uçları verdiler...Güya sivasspor ligleri biten Kuzey ülkeleri(İsveç-Norveç-Danimarka,Çek Cumhuriyeti vb) ülkelerde oyuncu arıyormuş....Uçan Kuş a gelince birileri sivassporun yine bu ülkelerde 2 forveti sıkı takibe aldığını;hatta bir tanesinin takımıyla sözleşmesinin karşılıklı feshedilen veya takımı tarafından kadro dışı bırakılan bir oyuncu olduğuymuş da gibi haberler...Sivasspor umarım son 3 yılda yapılan transferlerden iyi ders almıştır...Taraftar sanki çok bir şey mi istiyor;sadece Rıza Çalımbay ın geldiği yıl ara transferde yaptığı;taraftarları heyecanlandırıp 4 Eylül Stadını tıklım tıklım dolduran Eneramo-Grosecki-Rada-Navratil transferlerine benzer heyecan oluşturacak transferler istiyor.....Önce beklenen transferleri yapacaksın ondan sonra taraftar stada geliyor mu gelmiyor mu göreceksin...Passoig belki bahane ama bence sivasspor taraftarının stadı istenilen şekilde doldurmamasının en önemli nedenlerinden birincisi taraftarın istediği,beklediği transferlerin yapılamamasıdır....
|
|