Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas'tan Pektemek bombası

SivasSpor.Com
01.12.2015, 08:40
http://resimzade.com/Show.html?i=46405&token=57365

Devre arası forvete takviye yapacak olan Yiğidolar, yabancı transferini riskli buluyor, Mustafa Pektemek'i kiralamayı düşünüyor.

Barrales’in şok sakatlığının ardından disiplinsiz hareketleri nedeniyle Batuhan Karadeniz’in de kadro dışı bırakılması Yiğidolar’da forvet krizine neden olmuştu. Eneramo’dan bir türlü beklenen verimi alamayan Kırmızı-Beyazlılar, bir süredir golcü arayışındaydı.

Ara transferde yabancı transferini riskli bulan Yiğidolar’ın Beşiktaş’ta şans bulamayan Mustafa Pektemek’i düşündüğü öğrenildi. Bu konuda Siyah- Beyazlı kulübün kapısını çalacak olan Sivasspor Yönetimi’nin, 27 yaşındaki forveti kiralamak için teklifte bulunacağı öğrenildi. Şenol Güneş’in düşünmediği Mustafa Pektemek, bu sezon ligde yalnızca 1 maçta 4 dakika şans bulabildi.

Fanatik

rezi
01.12.2015, 09:30
Önce şunu söyleyelim,bu arkadaş sakatlığın her türlüsünü paratoner olarak çekiyor.Bu yüzden fazla güvenmemek gerek.Buna rağmen alınacak ise şimdiden takım ile çalışmalı bir de takıma alışacak teranesi ile karşılaşmayalım.Ben gene de kuzey liglerinin bittiğini ve çok iyi oyuncuları hiç olmazsa kiralık alına bileceğini bir hatırlatayım derim.

Dark Force
01.12.2015, 09:38
Yönetim akıllanmıştır umarım böyle futbolculara yönelmez.Futbolcuyu markette vitrinden değil tarlada yerinden alacaksın

Rallim58
01.12.2015, 09:40
Doğru tesbit BOMBA...

Soyözen
01.12.2015, 10:11
Yok ya o kadar da değil. Pektemek'i alıp getirmezler heralde dalga geçer gibi.

68yasar58
01.12.2015, 10:13
Pektemek geleceğine A2 den oyuncu çıkarsınlar ondan faydalı olur.

58 Amsterdam 58
01.12.2015, 10:15
Pektemek geleceğine A2 den oyuncu çıkarsınlar ondan faydalı olur.

Dogru diyorsun gardas bunlar bence Fanatik yalanlari, Mustafa kardesim iyi bir insan ve iyi bir futbolcuya benziyor ama okadar cok sakat ki adam zaten futbol oynamiyor.

sivaslıadem
01.12.2015, 10:19
Bizim takım revire zaten, nerede çürük elma kalmışsa nerede iskarta kalmışsa hepsini bize yamarlar, iyilesince de geri isterler

Tam bir bomba zaten

shang
01.12.2015, 10:45
haberi fanatik yapmış ne derecede inanılır orası ayrıda bu adam 2.devreyi bizde
full sakat geçirir. Körün taşı bile bu adama geliyor bu sene büyük kumar oynuyoruz ....

gogohan
01.12.2015, 10:59
haber fanatikten

yani; yha'dan

yalan haber ajansından :)

DoomsDay58
01.12.2015, 11:35
Pektemek'i almak yerine tesislerin çevresine tnt döşesek daha mantıklı. İnşallah yine yalan bir fanatik haberidir ama yönetime de güvenmiyorum açıkçası her şey olabilir.

B.DUMANLI
01.12.2015, 12:02
Kiralik futbolcuyu ben hep parali askere benzetmisimdir.Bugün parali askerle vatan savunmasi nasil yapilmazsa,kiralik futbolcuylada kümede kalinmaz.Sayet bu haberin dogruluk payi varsa Allah yönetime akil fikir versin.
Kiralik futbolcu neden kossunki parasini almaya bakar takim kümeyede düsse umurunda olmaz.Büyük takimlardan gelen oyunculardan bir tek Servet Çetin Sivasspor´a yararli olabildi digerleri hicbirsey veremedi.Kaldiki Servet Çetin kiralikta gelmemisti bize.

Yine bir ara transfer sezonu be vasjanßßín ara transferde oyuncular pahali olur,seneye bakariz dedigi dönem yaklasiyor.Sezon basinda bu takima orta saha oyuncularini doldurdular,Eneramo´ya kapimizi actik oda bu iyilige karsilik verecektir diye ansasma yoluna gidilirse ve Yunan liginden neidigü bilinmez bir forvet getirilip Sivas forvetini buldu denilirse Sivas´in puan tablosundaki yeri normaldir.

Gidisat iyiye gitmiyor iki Indüstri devi Mersin ve Eskisehir bizim daha altimizda kaldiki, Mersin´in transfer yasagi ara transferde kalkmasi lazim.Sonra ne olacak.Pektemek Besiktas´a ne vermiski bize ne versin?

Bu is kiralik oyuncularla olmaz.Karabük´lü oyuncularla bu is olmaz diyenlerdendim iste sonuc ortada.Sivasspor´un 3 deplasman birde ic saha maci var.Bu maclardan puan alabilmek icin Mecnun Baskanin bu takim icindeki EGOIZMI yok etmesine yönelik bir konusma yapmasi gerekli.Bencil oynamak yerine takim icin oynanmali.Puan siralamasinda mesafe acilirsa transfer bile yardimci olamaz artik....

35gürün58
01.12.2015, 13:43
Bu yönetim takımı hatalı transferlerle son 4 sezondur düşme hattında oynatıyor ve taraftarlarına sancı çektiriyor, hangi takım performans alamadığı oyuncusu varsa elinden çıkarmaya başlasa bizim yönetim sazan gibi o futbolcuya atlıyor.. yazık başarı geçmişten ders alanlarındır, bunlar ksusra bakmasınlar ama aptallıkta yarış ediyorlar, kelin merhemi olsaydı başına sürerdi misali faydalı futbolcu olsaydı Beşiktaş gözden çıkarmazdı, o beşiktaş ki ondan iyi oynadığını varsaydığı futbolcularla bize karşı hakemin katkısıyla galip gelebilmiş, bizim kök söktürdüğümüz Beşiktaşta bile oynanması düşünmeyen Pektemek'e hemen talip oluyoruz , hatalar zincirine bakarmısınız , ; Orhan Gülle serbest hemen kap,Yekta serbest hemen kap,İ.Akın serbest hemen kap,yiğit Serbest hemen kap,Erkan Serbest hemen kap,Hakan Öztürk serbest hemen kap, müzmin eneramo boşta hemen kap .. o serbest hemen kap, şu serbest hemen kap kardeşim bir kerede düşün takımlar bu futbolcuları neden serbest bırakıyor diye, elbetki başarısız oldukları için, onların tam aksine afrikada başarıya aç nice genç oyuncu talip bekliyor, Niasse gibi ,Rodella gibi, ve parmak ısırdığımız nice siyahi futbolcular gibi yeterki iyi bir Scut'unuz olsun. Rıza hocayıda boşu boşuna harcadılar sahip çıkılsa ve onun transferlerine katkı konulsaydı bugün bambaşka korkudan uzak ligin tozunu attırıyor olacaktık. Son söz Allah akıl fikir versin, taraftarları tansiyon hastası olmaktan korusun..

antik58
01.12.2015, 13:54
Yönetim akıllanmayacak

karamik
01.12.2015, 14:00
Sakın uzak durun Pekdemek sakatlık demek sivas numune hastanesinde kamp yapar demedi demeyin

blacksky
01.12.2015, 14:12
Pektemek gerçekten bomba olur ama elimizde patlar.. sistem bilmez.. herhangi bir sisteme uymaz.. mevkisi bile belli değil.. tek oynatırsın fiziği yetmez.. çift forvete dönersin ne gol atar ne asist yapar.. faydasızın teki.. gelirse atıp atacağı en fazla 3 gol olur.. bize gereken golcü kweuke, gekas, necid vb. verimliliğine ve gol yüzdesine sahip olmalı.

sivasfutbol
01.12.2015, 15:02
yine sağda solda kalmış işi bitmiş kendi takımında kadro dışı kalan oyuncularımı alacaklar bunlar akıllanmamış anlaşılan sivasspora ptt liğ gözüktü yönetim kendi eli ile takımı düşürecek demekki.

çorluluyiğido
01.12.2015, 16:34
sivassporun bu kadar da küçülceğini ve saçmalayacağını düşünmüyorum.adam yabancı forvet alıp riske girmek istemiyorlar demiş ama ayda 4 kere sakatlanan pektemeği kiralayacak demiş!!!!mantığa bak.son 3 sene top görmemiş adam mı bizi kurtaracak!!!!!

Dark Force
01.12.2015, 16:35
Yalan haber ateş bölgesinde olan bir takım sakatlıklarla uğraşan bir futbolcuyla uğraşmaz bize yararı olmaz

ihtiyar yiğido
01.12.2015, 17:57
Sayın yönetim, lütfen transfer yaparken biraz daha ciddiyet biraz daha gayret göstererek araştırma yapın, siz yapamıyorsanız yapacak birkaç eleman görevlendirin, ama ne olur ara transferde olsun bu sefer adam gibi bir transfer yapın. Seyirciyi küstürdünüz, koskoca Sivasspor, iki üç bin kişiye oynuyor, seyirciyi tribünlere çekebilmek için beş altı tane kaliteli transfer şart.
Bu takımı tehlikeli bölgelerde yüzen, puan cetvelinin altına demir atan değil, tam gaz puan cetvelinin üstüne doğru çıkaracak bir transfer istiyoruz.

adres58
01.12.2015, 18:30
A2 takımdan gelen genç arkadaşımızı bir deneyin Allah aşkına... Sürün bir maç ezilsin, o havayı teneffüs etsin ne varki... Pektemek çok iyi bir isim olabilir ama müzmin sakat bir arkadaş... Vay anam şuram dutmuyor, pöçüümde bir sızı var, yannım ağrıyoru çekecek durumumuz yoktur. Şu AdanaDemirspor bile Finlandıya liginden iyi bir oyuncu ile şimdiden anlaşıp getiriyorsa (Bonservisi 100 kaat) Biz neden aç, susuz (futbola) adamları bulamıyoruz anlamadım ki... Pektemeke en az 500-600 vereceğimize 200-300 e alın iki oyuncu mutlaka birisi iyi çıkacaktır vesselam. Hem bize ayağına geleni içeri dıhacak adam lazım. Sadece bu özelliği olan bir oyuncu bile bize 4-5 maç kazandırır...

Külhan
01.12.2015, 18:35
Mustafa pektemek iyi oyuncudur ama pekcok sakatliklari nüksediyor eranamo misali biz alinacagini pek zannetmiyoruz yabanci dan neden bukadar korkuluyorki digertakimlari sirtlayan hemen hemen yabanci futbolcular sen iyisini bulur parayada kiyarsan neden olmasin illada yerli diye bir kural yokki madem yabanci futbolcu kontenjani genisletildi bundan asgariye kadar bizde faydalanmaliyiz pektabi bizim hakkimiz öyleise biraz kesenin agzini acip karari ondan sonra vermeliyiz suan tam zamani geckalindiginda elde kalanlar ise yaramiyor

cengo64
01.12.2015, 18:42
Transferin son günü transfer yapmayı riskli bulmayan yönetim,M.pektemek transferini risksiz olduğu için değil bedava olduğu için talip olmuştur.Mecnur başkan da kayserililik var mı ki.Bu kadar cimrilik hayra alamet değil

34MUAMMER58
01.12.2015, 20:36
Önce şunu belirtmek lazım ,sivasspor yönetimi oldoniye,rengifoya,sandroya, crissantusa filan ,yerlilerden,ersen martin,aykut,ibrahim yılmaz,batuhan filan bunlara gazete kagıdı vermiyor ero veriyor,bu paralar bu ülkede birçoğunun ömründe rüyasında bile göremeyeceği paralar,ve bu paralar kimsenin babasının bankasında basılmıyor,artık yönetimin sorgulanması gerekiyor,bu kulüp bu kadar kötü yönetilmez,borcumuz yok denilerek işin içinden çıkılmaz,eğer 30 tane forvet elamanı alıyorsan 3 5 tanesi anca tutuyorsa ,herkesinn iyi düşünmesi gerekir,biz nerde hata yapıyoruz diye ,mustafa pektemek ,yekta transferi gibi olur,ibrahim yılmazdan 1 tik öte gidemez,2 3 yıl önce mustafa pektemek demek gol demekti,şimdi mustafa pektemek sakat oyuncu demek,bu oyuncuyu alıp transfer yaptık demek ,sivassporu ptt lige yolluyoruz demek,sivassporun ptt ligine düşmesi demek ,sivassporun kuveke ,yada rodgella gibi ,niasse gibi bir forvete ihtiyacı var,defans arkasına sarkacak ,tp saklayacak ,fırsatını buldummu golü zımbalayacak ,yıkılmayacak fuleli ,piregibi ,uzun ,hızlı forvete ihtiyacı var,1 tanede değil enaz 2 tane ,okana transferde güvenmiyorum,öyle bir tecrübesi yok,hayırlısı olsun artık ,iyi forveti bulduk bulduk,bulamazsak sanırım bu sene yolcu ederler bizi ptt ye

derin58
01.12.2015, 21:07
Yok canim.. Yalan haberdir.. Utakanin yerli modelini almazlar herhalde.. Yani yedek olarak, sadece mac basi ücret almasi sartiyla, transfer edilse tamamda.. Ama as santrfor olarak düsünmüyorlardir insallah

eyuphulagu
01.12.2015, 22:57
Ben Mustafa Pektemek'i yıllara öncesinde Genç.Bir. de oynarken bir kaç maçta Sivas'ta izleme fırsatım oldu...O zamanlar çok iyi bir santrafordu,kaleye arkası dönük oynayabilen,gol bölgelerinde oldukça etkili süratli bir santrafordu..O yıl ligde 16-17 civarında gol atıp bjk ya transfer oldu...Çok sık sakatlanan bir oyuncu olmasına rağmen ,bünyesi çok kuvvetli olduğundan dolayımıdır bilmiyorum çabuk ta iyileşen bir oyuncu..Ben 2 defa ayağından ameliyat olup uzun süre oynamadığını da biliyorum..Ama inatçı bir futbolcu ki her seferinde sahalara geri döndü...Mustafa milli takım kadrosunda yer almak için oynayabileceği bir takıma kiralık gitmek isteyebilir..Eğer gelirse,sakatlık sorunu yoksa ve tekrar sakatlanmazsa sivasspora kiralık da olsa faydalı olabileceğinİ düşünüyorum...Mustafa 2-3 ay önce evlenen de bir oyuncu;özel hayatı da düzene girmiş durumda...Ben Oldini,Crisantus a benzer yabancı oyuncu alınacağına Mustafa gibi tanıdığımız bildiğimiz oyuncuların alınmasından yanayım...En azından Mustafa Pektemek problem çıkarmayan bir oyuncu;yedek de kalsa sonradan oyuna girip takımı için herşeyi veren bir oyuncu..Gönlüm tabiki Mustafa Pektemek ten daha iyi oyuncular istiyor ama sivassporun hele ki ara transferde ki transfer politikasını hepimiz biliyoruz..Keşke Rıza Hoca nın ilk geldiği yılda ki gibi 4-5 tane başarıya aç,ge
nç dinamik oyuncu alsalar da Mustafa gibi oyunculara muhtaç olmasak ..Ama malesef son 3-4 yılda yapılan Oldini,Crisantus ,Perulu santarfor,Çek Santrafor transferlerinin nasıl hüsranla sonuçlandığını hepimiz biliyoruz..Ben Mustafa P. transferini onun için olumlu buluyorum...

B.DUMANLI
02.12.2015, 00:06
Mersin´in transfer yasagi,ilk yarinin sona ermesi ile sona eriyor.Buda demektirki ligde kalmak icin sezon basi yapamadiklari transferleri ligde kalmak ugruna yapacaklari anlamina geliyor...

Öbür taraftan Eskisehir Samet Aybaba ile ataga kalkarken Eskisehir-Mersin macinda saha igne atsan yere düsmeyecek cinstendi.Onlarda bu muhtesem seyirci oldugu sürece FEDERASYONDA bir igilik düsünür ve bizi seneye PTT ligine postalar....Hakem kararlari ve entirikalarla....

Durum bu kadar vahimken Mustefa Pektemek´in adini telafuz etmek Sivas´a ve Sivasspor´a yapilacak en büyük düsmanliktir.

Ne baskan´in nede yönetimdekilerin bu takimi küme düsürmeye haklari yok.Sivasspor gerek hazirlik maclarinda gerek kupa macinda ve lig maclarinda toplam sadece bir galibiyet aliyorsa sorun forvetdedir.Biz GOL atamiyoruz.Ara transferde Enaramo ile birlikte Yunanistan´dan gelen ne oldugu belli olmayan Arjantin´li forvetde gönderilmelidir.

Stadyumun yapildigi bir sehir ne pahasina olursa olsun bu ligde kalmalidir...

avare
02.12.2015, 04:11
fanatik bjk nin adamlarina piyasa yapiyor adlari transfer dedikodularina karissinki degerleri artsin

by_hunter
02.12.2015, 07:09
Kaliteli fakat sakatlıklardan dolayı düzen tutturamamış bir oyuncu.

Sakatlık sıkıntısı olmasa devamlı oynayacağı takımda çok başarılı olacağına eminim...

otceken58
02.12.2015, 11:27
Evet yine bomba geliyor elimizde patlayacak bomba!!!! Biz ne zaman ilk 11 de devamlı oynayan gerçekten futboldan bıkmayan oynamaya ac bir futbolcu bulacağız cok merak ediyorum...

otceken58
02.12.2015, 11:30
KASİMPASA bu haliyle (ligdeki konumu)şimdiden Mersin'den nakulma ya takmış biz düşme potasında elin kullanmadığı kadroya bile almadığı futbolcuyu konuşuyoruz.

oNuR
03.12.2015, 12:28
Kulüp doktorlarına fazla mesai yaptırır.

mahoi
03.12.2015, 18:12
sivas sporun bu zor durumdayken kurtarıcı diye mustafa pektemeği getirecekse bu tam anlamıyla intihar olur

alemdarlar
03.12.2015, 22:20
Mustafa bana göre iyi niyetli bir futbolcu. Ona ''Mustafa Pektemek Gol Demek'' pankartları açılsada, bana göre ''Mustafa Pektemek GEÇ Gol Demek'' tir.

35gürün58
04.12.2015, 14:55
Kahır Yazısı......

Arkadaşlar son 3-4 sezondur diğer takımların elde kalan futbolcularını alan (kaça alındı gösterildi ise ) ve taraftarlara ızdıraplı yıllar yaşatan yönetim acaba takımı düşürüp gitmeye niyetli de mi ki Pektemek ve benzer transferlere yönelmeye devam ediyor transfer ücretini farklı mı gösteriyorlar acaba giderayak masrafları mı çıkarmak istiyorlar...

Yukarıdaki düşünce sadece beyin fırtınası doğru olma olasılığı yok gibi, öyleyse niye yazıyorsun derseniz işin püf noktası burası işte Transferlerdeki inatla yararsız futbolcuların toplanmasıdır, takımın sürekli düşme potasında oynaması taraftarlara kahırlı günler yaşatması, sivassporun yararsız oyuncular toplama kampına çevrilmesidir.

otceken58
04.12.2015, 19:21
Bu yazı Sivasspor düşmanları tarafından hazırlanmış bir beynin alt kosesine şimdiden koyalım nede olsa Sivasspor sever elde kalmışları top yüzü görmeden buyuk takımda oynayan(oynamadan) adamları edasıyla hazırlanmış bir yazı bence takım düşme potasında yoneticilerden hiçbir transfer cabası görmeyen futbol medyası biz yapalım haberleri demiş !!!

kaplanlı
06.12.2015, 12:13
bu takımda transfer işleri ile kim uğraşıyorsa acilen istifa etmesi lazım.tam bir rezalet.

antik58
07.12.2015, 19:51
Yönetim Kesin almalı bu müthiş kurtarıcıyı!!!

kayayatakci
08.12.2015, 08:31
evet mustafa iyi oyuncuydu ama yaramaz adam hep sakat ondan hic bir fayda saglanmaz reklam icin de almanin bir anlami yok 14 macta 10 dakika oynamis tüm sezon ona verilecek paraya yazik