Orijinalini görmek için tıklayınız : Gençlerbirliği 0-1 Sivasspor

SivasSpor.Com
08.12.2015, 07:32
http://resimzade.com/Show.html?i=46411&token=30388

Spor Toto Süper Lig'de 15. Hafta: Gençlerbirliği - Medicana Sivasspor maçı tahmin ve yorumları:

Tarih: 13 Aralık Pazar

Stad: 19 Mayıs

Saat: 14:00

Maçın Hakemi: Serkan Çınar

Not: Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir.

shang
08.12.2015, 08:21
gençlerbirliği ve kayseri maçlarını kazanmaktan başka yol yok akhisar maçındaki görüntüyü umarım bir daha görmeyiz ama büyük soru işaretleri var

by_hunter
08.12.2015, 08:26
Kesinlikle kazanmamız gereken 6 puanlık bir maç.

Anlaşılan o ki kabus dolu bir sezon daha geçireceğiz.

İnşallah yanılırım...

Mehmet ATEŞ
08.12.2015, 09:09
Son yıllarda bizim gibi ligin dibine demir atmış ve rakip olarak gördüğümüz takımlar ile yaptığımız maçları hep kazandık gençlerbirliği ve kayseri maçlarınıda kazanacağımızı düşünüyorum asıl merak ettiğim son yıllarda yaptığımız nasıl ligde kalırız hesaplarını ne zaman yapmayacağız! bir veya iki sezon değil artık sürekli ilk 8 içinde olan bir sivasspor görmek istiyoruz.

Efe Sivasspor
08.12.2015, 10:06
Üzerimizdeki tüm takımların puan kaybettiği haftada akhisara yenilmesek iyi olacaktı ama o maçı unutup bir an önce gençlerbirliği maçını mutlak galibiyetle tamamlamalıyız kazanırsak averajla da olsa gençlerbirliğinin üzerine çıkacaz psikolojik olarakta takım biraz rahatlar aşağıda durduğumuz sürece panik havası ve aciliyet takımı rahat oynatamıyor o cadı kazanından bir an önce çıkmamız gerekiyor

34MUAMMER58
08.12.2015, 10:14
[b]Hersezon düşme toto oynamaktan sıkıldık,bu maçı alırız,almamız lazım dedikçede hep yeniliyoruz,tahminde bulunmak istemiyorum,sadece bu maçın önemine vurgu yapmak istiyorum,gençler direkt rakibimiz,yenilirsek bidaha gençleri yakalamak zor olur ,belki beraberlik çok kötü olmaz,2.li averajıda düşünmek lazım,ona göre oyun planı geliştirilmeli,şuanda baraj 35 ancak sezon sonuna kadar 38 -39 çıkabilir,biz 37 puanı baz alırsak ilk yarıyı enaz15-16puana kapatmamız gerekyorki,2.yarıda yapılacak transferlerle belki 20-25 puan toplayıp ligde kalalım,gençleri beğenmiyorum şahsen,onların derdi bizden büyük,sivasspor akhisara karşı çok iyi oynamadı ancak oyun olarak gençlerden üstün oynuyor,kazandığımız takdirde sivasspor büyük ölçüde nefes alır,kayseriyide yenersek zaten ligde kalırız,ben teknik heyetin ve futbolcuların bu düşünceyle maça hazırlanmasını bekliyorum./b]

blacksky
08.12.2015, 10:21
Arka arkaya g.birliği ve kayseri ile oynayacağız.. 6 puan çıkartırsak ligde kalmak için şansımız yüksek olur.. fb'den alacağımız 1 puan da bizi ikinci devreye moralli başlatır. Aksi takdirde yolun sonu görünüyor.

DoomsDay58
08.12.2015, 10:24
Gençler Akhisar'a göre daha yetenekli özellikle geçen maç yaptığımız pas hatalarını yaparsak fark yiyebiliriz savunma işini çok sıkı tutmamız lazım çünkü gol atacabileceğimizi pek düşünmüyorum bari yemeyelim de puan alalım.

baliliiiiii
08.12.2015, 10:39
......................

otceken58
08.12.2015, 10:54
Gol atacak adam olmadıktan sonra bos hayal kurmaya gerek yok !!! Maalesef umudum kalmadı dünkü maceram sonra bal yapmayan arı gibi sahada istediğin kadar oyna dur.

otceken58
08.12.2015, 10:56
Gol atacak adam olmadıktan sonra bos hayal kurmaya gerek yok !!! Maalesef umudum kalmadı dünkü mactan sonra bal yapmayan arı gibi sahada istediğin kadar oyna dur.

karamik
08.12.2015, 12:07
yeneceğiz tabiki bu maça başka bir yorum yapanın alnını karışlarım

antik58
08.12.2015, 12:20
Süper ligin maskarası olduk bunlarda Yener bizi gerçekçi olalım...

58Sivaslilar
08.12.2015, 12:52
Bu is bilmez yönetimin yaptigi ise yaramaz transferlerden bundan baska ne beklersin taraftar hakli yorumcular hakli fakat dinleyen kulak veren bütün uyarilara ragmen yok:mad:

58Sivaslilar
08.12.2015, 12:59
Sivassoporun ve yöneticilerin bu son sansi devre arasi gool atma yetenekli en az iki transfer :confused: gerisi size kalmis

Dark Force
08.12.2015, 14:03
İlk yarı bitene kadar alacağımız her puan altın değerindedir her maç yenmeliyiz diyoruz ama takımda iş yok

50sekiz
08.12.2015, 14:16
Bu macin berabere bitme ihtimali bence yüksek.
Her iki takimda öncelikle kaybetmek istemeyecektir..yakalarsak atar yatariz taktigi ile oynayacaklardir. Dolayisi ile bu macla ilgili ihtimaller bence söyle:

Genlerbirligi % 35
Berabere % 40
Sivasspor % 25

Soyözen
08.12.2015, 14:43
Bu maçtan ve Kayseri maçından 3'er puan alamazsak vay halimize. Gençler maçları genelde berabere bitiyor, 3 puan alabileceğimizi pek de tahmin etmiyorum açıkçası.

hiko58
08.12.2015, 14:45
bu takımın maç kazanabileceğini hiç tahmin edemiyorum sivasspora gerçek yöneticiler gelmeli

Külhan
08.12.2015, 19:59
Biz hala ümit variz sivasspor ne edip ne yapip orta yerlerde yerini alacak ama simdi ama ikinci devre dolaysile hicbir zaman ne takimimizi nede hocamizi hor görmeyelim buda gecer beyler biliyoruz kazanamadigimiz icin hayli sitresliyiz ama futbol buya dün doksan dakika oynadik üc dakika kendimizi savunamadik bu böyle.

dibba58
08.12.2015, 22:53
Oynanan maçlar ortada.Golü kim atacak.Hal böyleyken nasıl kazanırız diyelim.

muspol58
09.12.2015, 08:17
benim hiç umudum yok bu maçta beraberlik gözüküyor inşallah yanılırımda üç puan alırız

itaydas
09.12.2015, 10:25
Sergen istemediği futbolculara ters düştü, takımı değil, kendi zaaflarını ön plana aldı, Okan gibi tecrübesiz bir antrenörle anlaşma yapıldı, Sergen kimi istemediyse Okan'da aynı yoldan gidiyor. Arkadaş, Eneramo(?) oynatılıyor forvet yerine ama Batuhan kayıp sebep ne kimler etkiliyor antrenörleri ? Mecnun Başkan da özel ricam olsun, bu günlere kadar geldik, eğer havlu attıysanız bizim de haberimiz olsun, yoksa acilen takıma müdahale etmemiz gerekir. Saygılar...

blacksky
09.12.2015, 10:30
Sergen istemediği futbolculara ters düştü, takımı değil, kendi zaaflarını ön plana aldı, Okan gibi tecrübesiz bir antrenörle anlaşma yapıldı, Sergen kimi istemediyse Okan'da aynı yoldan gidiyor. Arkadaş, Eneramo(?) oynatılıyor forvet yerine ama Batuhan kayıp sebep ne kimler etkiliyor antrenörleri ? Mecnun Başkan da özel ricam olsun, bu günlere kadar geldik, eğer havlu attıysanız bizim de haberimiz olsun, yoksa acilen takıma müdahale etmemiz gerekir. Saygılar...

Okan Hoca ile Batuhan arasında Elazığspordan sorun var.. Batuhan orada da kadro dışı bırakılmıştı Okan hoca tarafından.. en az 5-6 tane hoca batuhan'ı kadro dışı bıraktı bence sorun kendisinde.. hocalarda değil.

astaravisa
09.12.2015, 12:59
gelecek sezonun planlamasını şimdiden yapmalıyız...

kadirakin58
09.12.2015, 14:22
"Kırmızı ışıkta durmuyorum, cezasını ödeyecek param var" diyen futbolcudan ne olur ? Sporcunun ahlaklısını bulun demiştik yönetime, bize kahraman getiriyor gibi Batuhan'ı getirdiler. Harcanan paraya yazık.

Okan Hoca ile Batuhan arasında Elazığspordan sorun var.. Batuhan orada da kadro dışı bırakılmıştı Okan hoca tarafından.. en az 5-6 tane hoca batuhan'ı kadro dışı bıraktı bence sorun kendisinde.. hocalarda değil.

sebasteia
09.12.2015, 15:05
gençler en az 4 tane sallar. mecnun başkan ve ekibi de istifa edip gider.

sawyer5892
09.12.2015, 15:42
olumsuz yorumlar yerine şöyle bir güzel deplasman etkinliği düzenlense kendimize ayrılan yeri doldursak evimizde gibi bir maç oynayıp 3 puanla dönsek daha mı iyi olur sanki?

ayna26
09.12.2015, 15:55
G.Birliği maçında Sivassporun bundna önceki müsabakaların çoğunluğundaki posizyonları değerlendirememe, gol atamama ve çok basit goller yeme alışkanlığını bir kenara bırakarak gol ve goller atarak galip gelmesi temennisi dışında yapacak yorumu bulmak çok zor.Takımın gidişatı, oyuncuların potansiyeli,teknik taktik durum birlikte değerlendirildiğinde diğer süper lig takımlarından soyut olarak iyi görünse de somut manada puan açısından çok kötü durumda diyebiliriz.G.Birliği maçında sahada kurgusal olarak en iyi kadro ile çıkılması ve takımın posizyon bulduğunda değerlendirmesi, defansizf manada da hatasız olması halinde sahadan 3 puanla döneceğimizi düşünüyorum.Bu takımdaki aksaklıkların en kısa sürede giderilmesi umudu ile maçları takip etmek insanın psikolojisini bozmakta.Yönetim gereken takviyeleri yapmalı, ihtiyaç duyulan yerlere ihtiyaca cevab verecek transferleri profosyonelce düşünerek gerçekleştirmeli.Sezonun ikinci yarısı bu takım düzlüğe çıkacak inşaallah....

adres58
09.12.2015, 20:54
"Kırmızı ışıkta durmuyorum, cezasını ödeyecek param var" diyen futbolcudan ne olur ? Sporcunun ahlaklısını bulun demiştik yönetime, bize kahraman getiriyor gibi Batuhan'ı getirdiler. Harcanan paraya yazık.

Çok haklısın gardaşım... Biz Karabükte takımı karşılıyoruz. Herifin kıçında kısa tuman, elinde televizyon gibi bir telefon boyuna cırt cırt, kulağına takmış bir kulaklık. Yahu biz seni 10-15 kişi saatlerce beklemişiz (takımı) bir gelde şu arkadaşlarla bir hatıra fotoğraf çektir. O Cicinho zavallım elinde koca bir bavul, kolunun altında bir çanta ile bizleri hiç kırmadı ve tek tek herkesle hatıra fotoğrafı çektirdi. Biri yabancı candan, biri Türk gavur gavur... La havle. Bu adamdan bir nane (ben cacığı naneli severimde) ol-maaazz... İşte biz böyle Kahramanlara para harcadık. 2 sene amatörde futbol oynasın az para kazansında o kırmızı ışığı görerim.

34yigido34
09.12.2015, 20:58
Gençlerbirliği zayıf rakibi onünde mutlak favori

cılgınsivas58
09.12.2015, 23:10
ne yazıkkı gençler bizden iyi oynuyor etkili forvetleri var gençler bizi yener...

ezelşener
10.12.2015, 12:28
Hakemi Gördükten sonra bu maçtanda ümidim kalmadı.Serkan Çınar denen emek hırsızını atamışlar.Ayrıca Serkan Çınar ın atandığı yetmiyor gibi Yardımcı hakemlerin çoğuda direk rakibimiz olan Eskişehir bölgesinden sanrım birileri bizim ipimizi çekti.Hem gençleri Yencen hemde Serkan çınarı çok zor çokk

Ferhat06
10.12.2015, 13:37
Hakemin çok malin olduğunu düşünmüyorum.Oynayıp kazanmak elimizde.

Rallim58
10.12.2015, 15:10
Hakemin çok malin olduğunu düşünmüyorum.Oynayıp kazanmak elimizde.

Doktorum, 19 Mayıs Stadyumunda buluşmak üzere..:)

Ferhat06
10.12.2015, 15:21
Doktorum, 19 Mayıs Stadyumunda buluşmak üzere..:)

Gayım geyinin soğuh buralar.

sawyer5892
11.12.2015, 10:42
maç biletimizi de aldık tren biletimizi de 3 arkadaş gidiyoruz galibiyetle döneriz inşallah

Ferhat06
11.12.2015, 11:05
maç biletimizi de aldık tren biletimizi de 3 arkadaş gidiyoruz galibiyetle döneriz inşallah

Maç bileti nerden alınıyor?

Ferhat06
11.12.2015, 12:37
Maç bileti nerden alınıyor?

Passolig sitesinden alınmaya devam ediyormuş Salim abiden bilgisini aldık ve biletimizi aldık.Misafir C blokdan benden önce 4 bilet alınmıştı.Sayı artar ; gün ve saat uygun.Gençleri yenecüük.

sawyer5892
11.12.2015, 13:31
Passolig sitesinden alınmaya devam ediyormuş Salim abiden bilgisini aldık ve biletimizi aldık.Misafir C blokdan benden önce 4 bilet alınmıştı.Sayı artar ; gün ve saat uygun.Gençleri yenecüük.
yorumu geç gördüğüm için cevap veremedim. İnternet üzerinden aldık o 4 kişiden 3'ü biziz maç gününe kadar Ankaradaki Sivaslılar doldurur inşallah stadı

skep06
11.12.2015, 13:32

Ben passoligin sitesine girdim karanlık bir ekrana atıyor.
Bilet fiyatı ne kadar
Giriş yaptığın linki atabilirmisin ?

skep06
11.12.2015, 13:41
Ben passoligin sitesine girdim karanlık bir ekrana atıyor.
Bilet fiyatı ne kadar
Giriş yaptığın linki atabilirmisin ?

Sorun çözüldü choreme da olmuyormuş

skep06
11.12.2015, 14:09
Gribi yeni atlatmama rağmen maçın önemine istinaden biletimi aldım C bloktan.
Şu ana kadar A dan 10, B den 8, C den 8 olmak üzere toplam 26 bilet satılmış.
İnşallah maç saatine kadar sayı çok daha artar.

otceken58
11.12.2015, 21:43
Bu Macin değeri Sivasspor icin 9 puan bugün Bursaspor da yenildi kayseri Akhisar'la oynayacak haftaya Gençlerbirliği Fenerbahçe ile Kayseri ise bizle evimizde oynayacak bu maç ve Kayseri macinin galibiyetle kapatılması demek bizim en yakın rakiplerimizin üstüne çıkmamız demek. Sivasspor hangi durumda olursa olsun bu maclari almak zorunda...

çorluluyiğido
12.12.2015, 11:49
MUHTEMEL 11imiz
http://www.kadronukur.com/uploads/squads/ba6fca8b17-95215.png (http://www.kadronukur.com/squads/view/ba6fca8b17-95215.html)

Külhan
12.12.2015, 20:49
Su karamsarsizlikdan biran önce kurtulmaliyiz bunun icin genclerle gelecek hafta kayseriyi yenmemiz gerekiyor bunu okan hoca oyunculara dikte etmeli baska secenegimiz yok ikinci yariya en az onbes puanla girmemiz gerekiyor biz inaniyoruzki oyuncularimiz bunu basaracak gücde yeterki istesinler

baliliiiiii
12.12.2015, 20:54
Yawwww yeter artık bu ne yaaa alın artık bi galibiyet arkadaş
Bu maçta galip gelmezsek umut sıfır ikinci yarı daha toparlanamayiz...

adres58
13.12.2015, 13:10
Setkus,
Yiğit,
Kone,
Cicinho,
Eneramo,
Boye,
İbrahim,
Burhan,
Beykan,
Erkan,
Aatıf

otceken58
13.12.2015, 15:34
Çok sukurrrrrrrr

Dark Force
13.12.2015, 18:14
Bu zorlu süreçte ilaç gibi geldi.

B.Demirci
15.12.2015, 14:39
Bu kadar kaleciyle karşı karşıya kalıp atamayan başka bir süper lig takımı varmıdır acaba. Demekki John Boye olmasa 6-7 puanda kalacağız.

cügo58
16.12.2015, 10:43
Bu kadar kaleciyle karşı karşıya kalıp atamayan başka bir süper lig takımı varmıdır acaba. Demekki John Boye olmasa 6-7 puanda kalacağız.

Cok haklisiniz.
john boye forvete koysak adam eneramodan cok daha iyi oynar.