Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim
SivasSpor.Com 13.12.2015, 14:34 http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752
Spor Toto Süper Lig 15. hafta maçında Gençlerbirliği'ni 1-0 yendiğimiz maçı değerlendirelim.
Maçta göze çarpanlar : ?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Maçın en iyisi kimdi : ?
Maçın en kötüsü kimdi : ?
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Oyun çok önemli değil artık 3 puan yeterli...
DoomsDay58 13.12.2015, 14:39 Değerlendirecek bir şey yok, bize 3 puan lazımdı sağ olsun Gençlerbirliği bize o 3 puanı hediye etti. Maçın başında kazara bir gol bulan kazanacak demiştim ve öyle de oldu 3 puan hayırlı olsun. İnşallah haftaya Kayseri maçında da bu kadar şanslı oluruz.
kadir00058 13.12.2015, 14:40 http://https://www.google.ch/search?q=soruya+soruyla+cevap+ vermek&rlz=1C1QJDA_enCH614CH614&espv=2&biw=1920&bih=979&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiUt67x_tjJAhUGQhQKH a2TBY8Q_AUIBigB&dpr=1#imgrc=2PjKP1cVAtBGAM%3A
Yenmisimiyiz?:D
Çok şükür diyelim. Haftaya mutlaka Kayseri maçını almamız lazım. Birkaç sene önceki son haftada Ermn'ın frikikten gol attığı kritik Konya maçı gibi bir maç oldu. Ya da Denizli'yi yendiğimiz maç gibi.
Kayseri maçını alarak düşme hattındaki yarışa Antep ve Kayseri'yi mutlaka çekmemiz lazım. Çünkü düşme hattında az takım olması işimize gelmez. Biseswar'a her zamanki gibi dikkat edelim. Artık oyun değil skor lazım bize. 1-0 olsun ama mutlaka 3 puan olsun.
otceken58 13.12.2015, 14:41 Cokkkkk şükürrrrrrrr
ihtiyar yiğido 13.12.2015, 14:49 Birinci yarıyı seyredemedim, 2. yarıya yetişebildim, gol attımı geriye yaslanma alışkanlığımız maalesef devam ediyor ve böyle olunca da kalemizde hep tehlike yaşıyoruz bir an bu kötü alışkanlıktan kurtarmamız lazım.
ALLAH'DAN ki gençler birliği oyuncuları beceriksizdi.
Çok şükür bu kritik maçtan deplasman galibiyeti ile dönüyoruz, aslında bu bizim için 6 puanlık bir maçtı, çok sevindirici bir galibiyet. Bu galibiyeti taçlandırmak için haftaya da üç puan almamız lazım.
Oyuncuları ve teknik heyeti tebrik ediyorum.
Futbolun kalitesinden ziyade sonucun mühim olduğu bir müsabaka oynadık. Şu yada bundan ziyade ön plana bu çıkmalı.
Şimdi bu galibiyetle aşağıdaki pozisyonu yukarı çektik. 4-5 takım artık ciddi bir şekilde etkilenecek bu durumdan.
Kayseri ile önümüzdeki hafta oynayacağız ve onlarda çok moralli durumdalar. Fakat büyük ihtimalle bir kaç eksik ile gelecekler. Hem puan açısından hemde Sivassporumuzun Kayseriye bakış açısından bu müsabakadan mutlaka 3 puanla ayrılmamız gerekiyor. Akhisar maçındaki olumsuzluğu inşallah üzerimizden attık bu galibiyetle.
Hadi bakalım bizim için bazı şeylerin ilk olması temennimizle...
mühendisburak58 13.12.2015, 15:07 hiç bir şey değerlendirmeye gerek yok. 3 puan aldık önemli olan o. alttakilerin çoğu kazandı bu hafta bu galibiyet bizi kurtarmadı sadece farkı korumuş oldu. bu yarı kalan maçlarda en kötü 4 puan daha almalıyız. bu maçı kaybetmiş olsaydık şu an hiç iyi şeyler konuşmuyor olacaktık. hala da durumumuz çok iyi değil.
atrium58 13.12.2015, 15:12 Kayseri maçında atıfın cezalı duruma düşmesi galibiyet sevincini gölgeledi diye düşünüyorum..
kötü ile çok kötünün mücadelesinde kötü olan kazandı 3 puan ilaç gibi geldi kayseri macını yenersek devre arasına ümitli gireriz
otceken58 13.12.2015, 15:19 Ancak Burhan iki haftadır Can'la basla oynuyor cok kızıyordum Burhan'a şimdilerde defansta bile Burhan var, bu arada aatif haftaya yok maalesef, enaramo da sahada yok zaten bakalım hayırlısı inşallah.
blacksky 13.12.2015, 15:29 Kayseri'yi yenip fb'den de 1 puan kaparsak 17 puan+bolca moral ve umutla devre arasına gireriz. Yapılacak iyi takviyelerle de 2. devrede 25 puan civarı toplar bu sezonu da kazasız belasız atlatırız.
Ademsiz çıktığımız ilk maçı kazandık.Ne enteresan değil mi.Yiğid i ön liberoda oynatın diye kaç kere demişiz .Açın forum arşivine bakın.Şimdi bu teknik diretörler mi yoksa biz mi bu işi daha iyi biliyoruz şüphem var..Beykan da gayretli idi.Orta sahada topu tutabilsek,ileride etkili Noukulma tipi oyuncumuz olsaydı böyle sıkıntı çekermiydik.Yok.Eğer gelecek hafta Adem düzeldi diye yine orta sahada onu oynatılırsa kimse kusura bakmasın usturuplu bir küfür sallarım.Okan hoca oyuncu değişiklerini yine geciktirdi ama Gençlerbirliği nin gücü yoktu. Aman yendik ne iyi dememek lazım.Haftaya Kayseri maçını kesinlikle almak lazım.Sonra da ara transferde paraya kıyıp Nakoulma Laval Batalla veya o tipde en az 3 oyuncu ile de kadroyu güçlendirmek gerekiyor.Seneye ligde kalırsak alacağımız 40 trilyon lirayı hesap edip en az
4-5 milyon dolarlık transfer yapılmalı.
ihtiyar yiğido 13.12.2015, 15:34 İyi oynuyorduk ama kazanamıyorduk, bugün kötü oynamamıza rağmen kritik Gençlerbirliği deplasmanından üç puanla dönüyoruz, bu galibiyet bize ilaç gibi geldi. Haftaya kendi sahamızda kayserispor'u da yenersek biraz daha rahatlayacağız, çünkü, hem gençlerbirliği, hem de Kayserispor bizim rakiplerimiz, bu maçlar üç puanlık değil, altı puanlık maçlar, o nedenle galibiyet bizim için, hem ikili averaj açısından hem de düşme hattından uzaklaşma açısından çok çok önemli.
Gençlerbirliği maçı da bize ara transferin çok çok önemli ve hayati olduğunu göstermiştir, umarım yönetim bu sefer bizi hayal kırıklığına uğratmaz.
Muzaffer6758 13.12.2015, 15:48 Değerlendirecek bir şey yok, bize 3 puan lazımdı sağ olsun Gençlerbirliği bize o 3 puanı hediye etti. Maçın başında kazara bir gol bulan kazanacak demiştim ve öyle de oldu 3 puan hayırlı olsun. İnşallah haftaya Kayseri maçında da bu kadar şanslı oluruz.
Bugüne kadar hep biz şanssızdık. Bu seferde şanslı olalım. Bunu da çok görecek değiliz herhalde ???
58Sivaslilar 13.12.2015, 16:06 Yendigimiz icin cok sevincliyiz??????????????? fakat oyun sistemi yanlis gool atinca takimi geriye yaslama rakibimiz gücsüzdü güclü bir rakip olsa devamli baski yer sonunda golü yerdik Rakibi kendi yari alaninda tutmaga calismali :confused:
çorluluyiğido 13.12.2015, 16:13 şimdi gayseri maçına bakcaz.bu derbiye imkanı olup gelmeyene yazıklar olsun.bu maça daha başka bir gözle bakıyoruz.atıfın oynaması önemli değil çünkü eğer bugün görmeyip haftaya kayseri maçında görse fener,, fener maçında görse gs maçında oynamayacaktı...atıfın yokluğunda beykanın ortada solda da daninin oynamasını bekliyorum.yiğit bugün iyiydi(attığı sut hariç)orhan gülle de değerlendirilmeli.
58Sivaslilar 13.12.2015, 16:14 Birinci yariyi iyi oynadik gollerdee atabilirdik bencillik ve iyi forvert olmayisi bizi bir golle yetinmek zorunda birakti ikinci yari tras savunmaya yönelik oyun bu sefer tuttu bu her zaman tutmaz heleki güclü rakiplere hic tutmaz adamlar devamli senin kale önünde oynuyor kale devamli tehtit altinda böyle oyun omaz kisa zaman icin evet :confused:
yigido yakup 13.12.2015, 16:16 3 puan nokta
baska gerisi hikaye
Oyundan iyiden kotu den ziyade hayati bir 3puan aldık ama hala nefes alamadık kayseri nin kazanması iyi olmadı olmazsa olmazimiz kayseri maçı atıf cezalı cok zor maç bizi bekliyor
58Sivaslilar 13.12.2015, 16:18 Ne yapip yapip kayseriden maci almaliyiz oyun sistemini ona göre yapmaliyiz inallah yeneriz
58Sivaslilar 13.12.2015, 16:20 Ne yapipip yapip kayseriden maci almaliyiz oyun sistemimizi ona göre ayarlamaliyiz insallah yeneriz hemde evimizde yenmeliyiz:confused:
Dark Force 13.12.2015, 17:13 Bu kritik maçta çok iyi oynamak önemli değil üç puan önemliydi bunu başardık ilk yarı sonuna kadar aldığımız her puan altın değerinde
onur0634 13.12.2015, 17:17 Maçı bi kenera bırakıp hakemi konuşmamız gerekirse tam bir hakem rezaleti vardı orta sahadaki tüm ikili mücadelelerde topu gençlerbirliğine verdi maçın daha başı atıfın haraketine direk sarı çıkaracağı yerde uyarması gerekirdi.Kayseri Akhisar maçının hakeminede değinmek istiyorum kısaca ancak bir hakem bu kadar maçın gidişhatına etki edebilir maçı akhisardan aldı kayseriye hediye etti bu tarz yeteneksiz hakemlerle bu lig yürümez.
onur0634 13.12.2015, 17:20 Geçen seneye nazaran defansımız çok daha derli ve toplu diyebilirim kolay gol yemiyoruz ancak hücüm hattında geçen sene ve ondan önceki senelerdeki verimliliğimiz yok...Devre arası ne yapıp edip iki tane nokta forvet alınmalı yoksa bu hücum hattıyla çok şey beklemem yersiz olur...
onur0634 13.12.2015, 17:24 Eger savunma oyuncun forvet oyuncularından çok gol atıyorsa konuşulacak çok şeyin olduğunu düşünmüyorum.Umarım yönetim artık akıllanır ve devre arası kadroyu şişirmek yerinde nokta iki tane forvet transferi gerçekleştirir...
ROMANTİK KATİL 13.12.2015, 17:29 ALLAHA sükürler olsun kazandık.
Rallim58 13.12.2015, 18:15 Mac bitince Sahaya atlayan bir cahilimiz yuzunden Ankara'dan az once cikabildik.
Musabakadan 3 puan alinmasinda emegi gecen takimini destekleyen tum taraftarlara tesekkurler.
Elmadag yakinlarindan selamlar sevgiler.
otceken58 13.12.2015, 18:47 Erkan ilk geldiği gibi degil nedense cok özgüvensiz oynuyor ama ziyayı aramadık bu macta ademi de aramadık ancak jone Boye konusunun altını çizmek istiyorum bu adami forvete yakın bölgeye kaydırmak lazım 4 gol Defansta canlı bomba olacağına ileriye donuk oynaması daha güzel olacak galiba
34MUAMMER58 13.12.2015, 19:30 Sezon başından beri kötü oynadığımız 3.maç oldu,rakibimizin gücü yoktu ,yoksa başka bi güçlü takım sivası 5 lik ederdi,böyle maçlarda iyi oyundan ziyade Alınacak puan önemli ,onuda zorda olsa aldık,böyle kazanmak içime sinmesede mecburduk ,bu 3 puan belkide SİVASSPOR un rahatlıyacağı ,ligde kalacağı 3 puan oldu,haftaya kayseriyi yenip bunu taçlandırmak lazım,hakem ince ince sivasın aleyhine düdük çaldıda gücü yetmedi,kazanmasak çok şey kaybetmiş olacaktık,ne yapalım bize bu korkuyu yaşatanlar utansın:mad:son 10 dak bitmek bilmedi ,ömrümden 2 yıl gitmiş gibi oldu .
B.DUMANLI 13.12.2015, 19:43 Bu galibiyete en basta yönetim sevinmistir.Bu macdanda puan cikariklmasaydi Sivasspor yönetimi cok kötü durumlara düsebilirdi.Hazirlik maclari,kupa maci ve Lig maclarinin tamami göze alindiginda 2.galibiyetimizi almis olduk.Bu cok düsündürücü bir olay.Isin ilginc yönü bir defans oyuncusunun golü atmasi.Sivasspor´a gönül verenleri kimsenin üzmeye hakki olmadigini düsünüyorum.
Kayseri maci kolay gecmiyecektir bizim acimizdan.Bu mac 3 ihtimalli bir mac,Aatif´in cezali olmasi bizim icin bir dezavantaj.Bu macdan alinacak bir 3 puan Sivas´i ilk yari itibariyle güzel bir konuma getirmesede genede ikinci yariya moralli baslamis olur.
Umarim yönetim gerekli takviyeleri yapar Aksi taktirde ligin alti adeta cadi kazani gibi,Bursa´nin bile düsme potasina girmesi ligi hangi boyutlara getirmiste haberimiz yok.Bu isin sakasi yok altdaki takimlar Siyasspor´un disindakilerin hepsi büyük sanayisi olan sehirler,yönetime duyurulur...
Murad_Kelleci58 13.12.2015, 20:27 Bazı arkadaşlar G. Birliğinin yerinde balka takım olsa Sivas'ı beşleyeceklerini söylemiş.. Bu sezon Sivas kimden beş yemiş sormak lazım..
Maçı canlı izleyen biri olarak, Sivaspor bugün deplasman takımı nasıl oynaması gerekirse öyle de oynadı.. İlk yarı da golün dışında Sivas'ın Beykan ile bir şutu direkten dönerken, Atıf ve yanılmıyorsam Kone'nin vuruşlarını gençlerin kalecisinin kurtarışları ile farkın artmasına engel oldu..
İkinci yarı normal olarak deplasman takım taktiği ile geriye yaslansakta buna rağmen Yekta ile mutlak iki mutlak pozisyonuda cömertçe harcadık..
Gençlerbirliği'ne koca maç boyu net pozisyon bile vermiyorsak, sorunun sadece orta saha'da kreatif bir oyuncu ve hugo rodagella gibi bir golcünün olmayışı derim..
Ama unutulmamalı ki bugün ki galibiyetin bir çiçekle baharın gelmeyeceğinin bilinmesi gerekmektedir..
Son olarak sevgili yönetimimize şu meşhur türkünün sözlerini değiştirerek mesaj göndermek istiyorum..
Yiğit muhtaç olmuş Kara Eneramo'ya
Bilmem oynatsak mı oynatmasak mı.?
Bilmem izkesek mi, izlemesek mi..?
cılgınsivas58 13.12.2015, 22:42 Kayseri maçında atıfın cezalı duruma düşmesi galibiyet sevincini gölgeledi diye düşünüyorum..
atıfsız takım forvete gitmekte sıkıntı çekıyor umarım gayseriye karsı öyle olmaz
cılgınsivas58 13.12.2015, 22:43 galip geldikten sonra sevinmeyi özlemisiz çok şükür...
ezelşener 14.12.2015, 17:55 Orta sahada oynayan YİĞİT 'e kocaman bir teşekkür ederim.hırsı.baskısı.mücadeles i ile göz doldurdu ve asıl yerini buldu.50 tane Adem Koçak eder.teşekkürler.YİĞİT YİĞİDO:))
Ferhat06 14.12.2015, 20:51 Orta sahada oynayan YİĞİT 'e kocaman bir teşekkür ederim.hırsı.baskısı.mücadeles i ile göz doldurdu ve asıl yerini buldu.50 tane Adem Koçak eder.teşekkürler.YİĞİT YİĞİDO:))
Yiğit dün 2 kişilik oynadı eneramo dolayısıyla 10 kişi oynadık ama Yiğit sağolsun bütün gedikleri kapadı.
baliliiiiii 14.12.2015, 23:04 Şükürler olsun...
baliliiiiii 14.12.2015, 23:05 Darısı Kayseri maçına
sivaslıadem 14.12.2015, 23:48 Golculerimizin olmadığı yerde John boye devreye giriyor
Atifin kaç golü var hatırlamıyorum ama 4 golle boye ilk 2de olduğu kesin
Gol attığı bu maçı kazandik, osmanlı maçında son dakikakda 1 puan aldık, mersin maçında öne geçmiş olsak da neticede attığı golle yenilmemis olduk
Yani golleriyle katkısı 5 puan
Evet da costa satıldığı için çok üzgünüz ama ofansif olarak sivok tarzında, takıma direk katkı sağlayan bir oyuncu kazanmisiz
Sürekli cezalı olmasına gelince, da costa da çok ceza görüyordu, hatta maç sonunda gereksiz bir söz nedeniyle 6 maç ceza almıştı
Velhasıl, defans oyuncusu agresiftir. Kendini kontrol edebiliyorsa dadindan yinmez, gol atıyorsa yine dadindan yinmez
34MUAMMER58 15.12.2015, 07:44 Biraz beyni olan ,gençler maçı için takımı eleştirmediğimi ,istediğimiz gibi oynamasakda ,istediğimiz 3 puanı aldığımızı söylediğimi rahatlıkla anlar,takıma ve hocaya bir eleştiri olmadığınıda görür,maçı herkes izledi,herkesde azçok futboldan anlıyor,4 bilinmeyenli denklem çözmüyoruz neticede ,bu maç ,vur kır parçala bu maçı kazan maçıydı, kazandık ,ilk yarıda ve 2.yarıda sivasspor farkı artıracak pozisyonlarda buldu ki gençleri 5-0 gibi skorlada yenebilirdik,2.Yarı skoru almış futbolcuların klasik davranış biçimiyle ,geriye yaslandık,rakibi kendi yarımızda karşıladık,dedimki gençlerin gücü yoktu ,bu futbolu çok güçlü bir takıma karşı oynasak ,kaçırdığımız pozisyonları atamasak ,elin adamları bu pozisyonları kaçırtmazdı,gençler takımı zaten buyüzden alt sıralarda,sivassporun 5 tanede yiyebileceğini ben söyledim ,son 20 dakka hiç korkmadan maç izledik diyecek kimse varmı?[ayrıca kimseninde arkadaşı filanda değilim]sıkıntısı olan adımı belirtir nediyecekse yazar ,sivasspor busezon kimseden 5 yemedi ,inşallahda yemez ,ancak ligin dibindeki en kazzık takımından 4 tane yedi,rakibin 14 şutu var %65 %35 topla oynama oranımızvar,kaleyi tutmamışsa şutlar o bizim şansımız,netice gerekli 3 puanı almışız,bugüne kadar rakiplerimiz bizi nasıl yendiyse, bizde gençlerle öyle oynayıp yendik,bundan dolayı kimseyi eleştirecek halimiz yok,artık iyi futbolu kimse beklemiyor şahsen ben hiç beklemiyorum,lazım olan puanları nasıl alıyorsak öyle alıp ,şu lanet sezonu kazasız belasız bitirmek ,sanırım herkesin temennisidir.
Murad_Kelleci58 15.12.2015, 08:50 Biraz beyni olan ,gençler maçı için takımı eleştirmediğimi ,istediğimiz gibi oynamasakda ,istediğimiz 3 puanı aldığımızı söylediğimi rahatlıkla anlar,takıma ve hocaya bir eleştiri olmadığınıda görür,maçı herkes izledi,herkesde azçok futboldan anlıyor,4 bilinmeyenli denklem çözmüyoruz neticede ,bu maç ,vur kır parçala bu maçı kazan maçıydı, kazandık ,ilk yarıda ve 2.yarıda sivasspor farkı artıracak pozisyonlarda buldu ki gençleri 5-0 gibi skorlada yenebilirdik,2.Yarı skoru almış futbolcuların klasik davranış biçimiyle ,geriye yaslandık,rakibi kendi yarımızda karşıladık,dedimki gençlerin gücü yoktu ,bu futbolu çok güçlü bir takıma karşı oynasak ,kaçırdığımız pozisyonları atamasak ,elin adamları bu pozisyonları kaçırtmazdı,gençler takımı zaten buyüzden alt sıralarda,sivassporun 5 tanede yiyebileceğini ben söyledim ,son 20 dakka hiç korkmadan maç izledik diyecek kimse varmı?[ayrıca kimseninde arkadaşı filanda değilim]sıkıntısı olan adımı belirtir nediyecekse yazar ,sivasspor busezon kimseden 5 yemedi ,inşallahda yemez ,ancak ligin dibindeki en kazzık takımından 4 tane yedi,rakibin 14 şutu var %65 %35 topla oynama oranımızvar,kaleyi tutmamışsa şutlar o bizim şansımız,netice gerekli 3 puanı almışız,bugüne kadar rakiplerimiz bizi nasıl yendiyse, bizde gençlerle öyle oynayıp yendik,bundan dolayı kimseyi eleştirecek halimiz yok,artık iyi futbolu kimse beklemiyor şahsen ben hiç beklemiyorum,lazım olan puanları nasıl alıyorsak öyle alıp ,şu lanet sezonu kazasız belasız bitirmek ,sanırım herkesin temennisidir.
Zaten seni arkadaş olarak gördüğüm için değil, laf gelişi araya sıkıştırdığım bir edat, bir zarf yada bir nesne olarak görebilirsin kendini.. Arkadaşlık sözünü üstüne alınma..!
Herkesin beyni de var, gözü de.. İnsan kendi sözleriyle ancak bu kadar çelişir..
Merak etme bir dahaki seferde isim belirtirim..
emrecan17 15.12.2015, 10:04 Orta Saha da mücadelesinden dolayı Yiğit İncedemir ' i tebrik etmemiz lazım.Maç genelinde bayağı koştu açıkları kapatmaya çalıştı.Ön libero mevkisinde kendisini gösterip top aldı pas dağıtmaya çalıştı.Böyle önemli bir maçta iyi varlık gösterdi Umarız daha da iyi olur.Velhasıl aranan 3 puanı deplasman taktiğiyle öyle ya da böyle aldık.Eze Eze yenildiğimiz maçlarda 3 puan alamamak ne kadar üzücü olsada bu şekilde kazandığımız maçlar da bir o kadar huzur verici.İnşallah yukarılara tırmanışa bu hafta ıle bırlikte geçmeye çalışırız ..
Oyuncuların üstünde kendi kendilerine oluşturdukları baskı var.Biraz şanssızlık,biraz becerisizlik ile oluşan sonuçlardan sonra oluşan bu baskı oyunlarını tabii ki etkileyecek.Hepsinin özverili olduğuna inanıyoruz.Kalan iki maçtan alınacak her puan ikinci yarı için bize güç verecek.Taraftar sabırlı ve son deplasman maçında olduğu gibi 90 dakika susmazsa, oyunculara hatalarında küfür etmeden sadece destekler ise ve bu maçın ne bitiş ne başlangıç olduğunu bilerek davranırlar ise oyuncularımızında elinden geleni yapacağına inanıyorum.Her maça gelmeyen seyirci bu maça gazla gelecekse hiç gelmesin.
68yasar58 15.12.2015, 10:31 Bu maçı bu oyunla aldıktan sonra kayseriyi rahat geçeriz diyorum. sonrası beraberlikte olsa Baallı kaymak olur.
34MUAMMER58 15.12.2015, 11:21 Zorla küfrettirecekler ya ,böyle bi arızanın yüzünden haksız yere,iftirayla aylarca ceza verildi bana,insan gibi ikaz ettim ,insan olarak değil ,herhangi bicanlı değeri taşımıyorsun gözümde ,uzatma başlattırma edatından ,tümlecinden ,yükleminden ,sıfatından ,kendini herhangi işe yaramaz bir varlık gör ,benim gözümde öylesin ,aynı fikirleri taşıyanlarda öyle ,benim gözümde gereksiz boş,kofik bir nesnesin ,ne alıntı yap,ne sataş ,ne adımı an ,işine bak ,kendini içi boş ,[kofik]nesne olarak gör,benim gözümde öylesin ,BULAŞMA YETER .:mad:
Allaha sükür bu maci aldik.
Ancak bu galibiyetin önemini ancak bir Kayseri galibiyeti olusturacakdir.
Murad_Kelleci58 15.12.2015, 13:05 Ayni dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler..
Ama seninle (34 Muammer58) ne aynı dili konuşan ve ne de aynı duyguları paylaşanlar anlaşamıyor.. Bu işte bir gariplik olsa gerek..
Zorla küfrettirecekler ya ,böyle bi arızanın yüzünden haksız yere,iftirayla aylarca ceza verildi bana,insan gibi ikaz ettim ,insan olarak değil ,herhangi bicanlı değeri taşımıyorsun gözümde ,uzatma başlattırma edatından ,tümlecinden ,yükleminden ,sıfatından ,kendini herhangi işe yaramaz bir varlık gör ,benim gözümde öylesin ,aynı fikirleri taşıyanlarda öyle ,benim gözümde gereksiz boş,kofik bir nesnesin ,ne alıntı yap,ne sataş ,ne adımı an ,işine bak ,kendini içi boş ,[kofik]nesne olarak gör,benim gözümde öylesin ,BULAŞMA YETER .:mad:
Ayni dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler..
Ama seninle (34 Muammer58) ne aynı dili konuşan ve ne de aynı duyguları paylaşanlar anlaşamıyor.. Bu işte bir gariplik olsa gerek..
Arkadaslar, nesneyi tümleci birakin, ikinizede ici kofik olmayan birer zarf yolluyorum, Allah rizasi icin bu isi uzatmayin ve birbirinize kirici biseyler yazmayin
erhan 10 15.12.2015, 16:12 Yapmayın Allah aşkına. Herkes görüşünü yazsın diye forum sitesi diyoruz buraya. En çok ilgilenen üyelerdensiniz yapmayın böyle davranışlar. Sivasspor'un marka değerinin yükselmesini isteyen iki insan tartışmamalıdır.
baliliiiiii 15.12.2015, 16:57 Boye ye çok kizgindim biraz kendini affettirdi
migroArmis 15.12.2015, 22:39 Görüyorum ki düşünceler paylaşılırken bile insanlar sinirlenebiliyor daha ötesi pc başında koltuğua çakılı kalabiliyor insan....Kaldıki buradaki (reel olmayan) lar dışında pozitif veya negatif yorum yapan herkesin Sivassporluluğundan zerre şüphem yoktur...Bir şeyin farkındamısınız dostlar ?..tartışamıyoruz...Halbuki hepimiz Sivassporumuz için buradayız..ama tartışamıyoruz..biri ak dediği zaman diğeri kara deyince vay efendim bir başlanıyor örnektir: senin Sivaslılığından şüphe ederim sen şusun busun diye uzayıp gidiyor...Ne gerek var bunlara...Şu unutulmamalıdır ki takım kötü olduğu vakit takım alehinde olumsuz yorum yapan kişi emin olun doğruyu söylüyordur...Ama biz ne yapıyoruz işi duygusallığa vurup sen benim Sivasım için nasıl böyle konuşursun diyoruz...Takım düşme potosında ne yapmalıyım peki kötü gidişi eleştirmeyip alkışlamalımıyım....Benim burda akıl verme gibi bir derdim yok zira bir şeyleri dile getirdiğimde bana ''üstten akıl verme'' gibi oldukça üzülerek okuduğum yorumlarla karşılaştım..Burada herkes Sivassporludur....Bağışlayınız beni ama bunun dışında burada olan kişi veya kişiler defolup gitsin..Bu yüzden hepimiz takımımızın iyiliği şampiyonluğu güzel günleri için burada birlikteysek birbirimizi üzmeden kırmadan konuşup tartışacağızki sorunun nerede olduğunu bulalım tesbit edelim...Zaten ist denen yerde oldukça düşmanımız var birde birbirimizemi düşman olacağız...Sivasspor markadır...Sivas insanı yiğittir...Ben buradaki hiç bir bireyin art niyetli olduğunu düşünmüyor polimik içerisindeki arkadaş kardeş veya abilerimin en kısa süre içerisinde kırmızı beyaz renklerin herhangi bir yerinde mutlaka birleşeceğini düşünüyorum ...
|
|