Orijinalini görmek için tıklayınız : Tam Aradığımız GOLCÜ
bahbaba58 14.12.2015, 00:50 Merhaba Değerli Yiğidolar Bu Oyuncu Önerme Konularını Sürekli Açmakta Fayda Olduğunu Düşünüyorum Belki Bir Yöneticimiz Teknik Heyet Vs Görür Önerdiğimiz Oyuncuyu Takımımıza Kazandırır SİVASSPORUMUZA toplu iğne ucu kadar faydamız bile olursa bizi çok mutlu eder
Neyse Esas Konuya Dönelim Önereceğim Futbolcu Brezilya Liginde Oynuyor
http://i.hizliresim.com/0NXq7W.jpg (http://hizliresim.com/0NXq7W)
İsmi: Rafael Costa dos Santos
Yaşı28
Boyu:1.78
Uyruğu:Brezilya
Maliyeti:100.000 Euro
link:https://www.youtube.com/watch?v=-xHZeTZm3_8
Ben Fernandoaya benzettim Oyun Stilini Tam Bize İlaç Olacak Bir İsim...
Eğer ki oynadığı takımları düşürdüyse, sürekli bir sakatlığı varsa, yaşı 30 u geçmişse ve bedavaysa tam bize göre yoksa yaramaz gardaş...
DoomsDay58 14.12.2015, 08:30 Oyuncu Brezilya ikinci liginden başka yerde pek oynamamış o yüzden bana Fernandao'dan ziyade ikinci Oldoni vakası olur gibi geldi. Böyle oyunculardan uzak durmakta fayda var.
güneşyurdu 14.12.2015, 19:43 arkadaşlar bu adam forvetten çok ağır siklet güreçsine benziyor:)
bahbaba58 15.12.2015, 00:43 arkadaşlar bu adam forvetten çok ağır siklet güreçsine benziyor:)
Saygı duyarım fikrine kardeş ama Türkiyeye genellikle bu tarz forvetler geliyor...
bahbaba58 15.12.2015, 00:45 Oyuncu Brezilya ikinci liginden başka yerde pek oynamamış o yüzden bana Fernandao'dan ziyade ikinci Oldoni vakası olur gibi geldi. Böyle oyunculardan uzak durmakta fayda var.
Eğer bu oldoni gibi çıksın maç izlemeyi bırakırım kardeşim çünkü oldoni dediğin adam topa koşmaya aciz ayrıca omar nissae emenike vs oyuncular kaçıncı ligden geldi şimdi nerdeler
lige takılmamak gerekir
ihtiyar yiğido 15.12.2015, 03:00 Yönetim bu sefer durumumuzun şakaya gelir tarafı olmadığını gördü ve ara transfer için şimdiden kolları sıvadı, Mecnun başkan da, Erdal sarılar da, Okan Buruk hoca da alınacak futbolcuların hazır olduğunu ve iyi transferler yapacaklarını söylüyorlar bizde her zamanki gibi bekleyip göreceğiz, ya hayal kırıklığı yada taraftarı sevindirecek kalite transferler.
ahhguzum 15.12.2015, 17:09 Teşekkürler kardeş bence de konuyu açmak lazım
baliliiiiii 15.12.2015, 17:16 Tip olarak trezeguete benziyo :D ama oyun tarzı olarak bilemem...
Esrarenqiz 15.12.2015, 22:34 Madem öyle bende size bi futbolcu öneriyim tam bir asist kralı. Ocakta sözleşmesi bitiyor.
ÁDÁM GYURCSÓ !!! Macaristan liginde harikalar yaratıyor istatistiklere bakın.
http://www.transfermarkt.com.tr/adam-gyurcso/leistungsdatendetails/spieler/143358/plus/0?saison=&verein=&liga=&wettbewerb=&pos=&trainer_id=
Yönetim bu sefer durumumuzun şakaya gelir tarafı olmadığını gördü ve ara transfer için şimdiden kolları sıvadı, Mecnun başkan da, Erdal sarılar da, Okan Buruk hoca da alınacak futbolcuların hazır olduğunu ve iyi transferler yapacaklarını söylüyorlar bizde her zamanki gibi bekleyip göreceğiz, ya hayal kırıklığı yada taraftarı sevindirecek kalite transferler.
usta aynı hikayeler her transfer sezonu anlatılır ne hikmetse bir halta yaramayan adamları takıma doldururlar sonrada taraftarın gözüne baka baka alın size transfer ettigimiz futbolcular diyip haava atarlar
revenge58 17.12.2015, 13:07 Forvet istiyorsan Keirrison de Souza Carneiro ....
Altyapısı sağlam 27 yaşında en önemlisi beleş... takımla uyum sağlarsa ses getirir.
Forvet istiyorsan Keirrison de Souza Carneiro ....
Altyapısı sağlam 27 yaşında en önemlisi beleş... takımla uyum sağlarsa ses getirir.
Oynadiklari takimlara bakarsak iyi kumasi olabilecegini görebiliyoruz ama son 6 senede degeri 14mio eurodan 250000 euroya düsmüs.
Son senedeki performansi önemli olabilir.
Emek verip Sivassporumuz icin arastirma degerli yigidolara cok tesekkürler.
Insallah bizim Yönetimde bu sefer ayni gayreti gösterir.
Bunu bize bu Yönetim cok borclu.
Akhisar rodallegayi getirebiliyorsa, yeni cikan Antalya Etooyu getirebiliyorsa ve biz hala Forvetsiz oynuyorsak kimse kusura bakmasin bu Yönetimin basarisizligi.
Bunu bize bu Yönetim cok borclu.
Akhisar rodallegayi getirebiliyorsa, yeni cikan Antalya Etooyu getirebiliyorsa ve biz hala Forvetsiz oynuyorsak kimse kusura bakmasin bu Yönetimin basarisizligi.
Bu sezonu kurtarip sonrasinda profesyonellesmek gerekiyor.
Scout Takimi kurmak Avrupayi, afrikayi ve amerikayi tariyacak.
Özellikle Asya ve Arab Piyasasinida taramak gerek.
Ancak öyle bulunur yetenekler.
Artik bugunü degil yarinide düsünmeliyiz.
Sadece sezonu kurtarma transferleri degil, alip parlatip kar ile satmayida düsünmeliyiz.
Basarinin temeli bu.
Bütçemize uygun veya biraz aşan çok sayıda oyuncu var bize güç katacak.Yönetim isterse tabii.
revenge58 17.12.2015, 14:02 Mevlüt Erdinç bir takımda ilk 11 de oynayıp Fransa 2016 da milli kadro da oynamak istiyor. Hannover in yönetiminde sivaslılar olduğu için bize kiralanması istenebilir.
Mevlüt Erdinç bir takımda ilk 11 de oynayıp Fransa 2016 da milli kadro da oynamak istiyor. Hannover in yönetiminde sivaslılar olduğu için bize kiralanması istenebilir.
Hannoverin Yönetiminde Sivaslilarmi var ?
|