Orijinalini görmek için tıklayınız : Konuşulan isimler yanlış
SivasSpor.Com 16.12.2015, 09:11 http://resimzade.com/Show.html?i=46433&token=18291
Kırmızı-beyazlıların, kulüp başkanı Otyakmaz; “Geçtiğimiz günlerde yine haberler çıktı. Şu isim Sivasspor’da, bu isim Sivasspor’da diye. Bu tür haberlerin hepsi yalan. Devre arasında mantıklı ve gerekli transferler yapacağız” dedi
Başkan Otyakmaz, devre arasında gerekli transferleri yapacaklarını dile getirerek; “Kamuoyunda telaffuz edilen isimlerin tamamı yanlış. Transferleri yabancı oyunculardan tercih edeceğiz. Geçtiğimiz günlerde yine haberler çıktı. Şu isim Sivasspor’da, bu isim Sivasspor’da diye. Bu tür haberlerin hepsi yalan. Devre arasında mantıklı ve gerekli transferler yapacağız” dedi.
Kırmızı-beyazlıların, kulüp başkanı Otyakmaz; “Geçtiğimiz günlerde yine haberler çıktı. Şu isim Sivasspor’da, bu isim Sivasspor’da diye. Bu tür haberlerin hepsi yalan. Devre arasında mantıklı ve gerekli transferler yapacağız” dedi.
Medicana Sivasspor’un kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, son günlerde çıkan transfer haberleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Otyakmaz, devre arasında yabancı oyuncu transfer edeceklerini ancak isimlerinin önümüzdeki günlerde netleşeceğini söyledi.
KONUŞULAN İSİMLER YANLIŞ
Başkan Mecnun Otyakmaz, devre arasında iyi transferler yapacaklarını dile getirerek; “Kamuoyunda telaffuz edilen isimlerin tamamı yanlış. Transferleri yabancı oyunculardan tercih edeceğiz. Geçtiğimiz günlerde yine haberler çıktı. Şu isim Sivasspor’da, bu isim Sivasspor’da diye. Bu tür haberlerin hepsi yalan. Birkaç görüştüğümüz oyuncu var ama şuanda isimlerini söylemeyeceğim. Önümüzdeki günlerde netlik kazandığında bunları açıklayacağız zaten ama devre arasında mantıklı ve gerekli transferler yapacağız. Gerek teknik ekibimiz ve gerekse biz transfer konusunda yoğun bir şekilde çalışıyoruz” dedi.
DEMİRÖREN İLE GÖRÜŞTÜK
Otyakmaz, son olarak hakem hataları ile ilgili yöneltilen soruya, şu cevabı verdi; “Yıldırım Demirören’le görüştük. Hakemlerin ellerinden geleni yaptıklarını daha dikkatli olacaklarını söyledi. İnşallah bundan sonrada hakemler konusunda sıkıntı yaşamayız. Çünkü biz çok sıkıntı çektik hakemler konusunda. İnşallah bu sıkıntı sona erecek” diye konuştu.
OĞUZHAN SARZEP
DoomsDay58 16.12.2015, 09:25 Transfer dönemi yaklaşıyor ama hala "Gereken dersleri çıkarttık" açıklaması yapılmadı. Endişelenmeye başladım doğrusu.
by_hunter 16.12.2015, 09:42 Yabancı şart
Bize faydalı olacak yerli oyuncular zaten takımlarında ilk 11 de oynuyorlar
İyi yabancı şart yoksa işimiz çok zor...
Ben basinda falan isimler görmedim.
acaba hangi isimleri kastediyor başkan?
Ferhat06 16.12.2015, 10:45 Ben basinda falan isimler görmedim.
acaba hangi isimleri kastediyor başkan?
Deniz Yılmaz,Nakoulma,Pektemek isimleri geçti.
legolass 16.12.2015, 10:49 rengifo oldoni sercan eren aydin berk nezirogullari gibi oyuncular transfer edilirken mantik kismini gozardi ettiler anlasilan!!! roportajda sunu demisti gecen gun. transferleri yonetim olarak biz yaptik ama bu sefer hocanin istedigi oyunculari alacagiz dedi. ama ben pek degisen bisey olacagini dusunmuyorum.yine para konusunda falan anlasamayacaklar son gunlerde sacma sapqn adamlari tutup getirirler. son yillarda bir tek riza calimbay doneminde grosicki navratil eneramo hamleleri tuttu gerisi fos
Takımın başına getirilen hoca saksımı.Takımına hangi futbolcunun fayda getireceğini düşünmüyor mu? Sonuçta çalıştırdığı takım başarılı olursa kendi hanesine + puanlar eklenir.Bu sebeple transferi başkan mı Yoksa Hocamı yapmalı derseniz hocanın transferde etkili olması daha faydalı olacaktır.Zira futboldan anlamayan bir sürü başkan var.başkanların yapmış olduğu transferlerde ortada hepsi dökülüyor.
68yasar58 16.12.2015, 11:08 Konuşulan isimler yalan olsun, sizin söylediğiniz bizimde beklediğimiz takıma katkı sağlayacak kaliteli oyuncuların alınması. Sayın başkan artık bu sözünüzün arkasında durun.
Poyrazcan 16.12.2015, 14:14 **********************
Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız
balmandol 16.12.2015, 16:28 Yine aynı teranee..Arkadaşın biri yazmıştı buraya çok hoşuma gitmişti :) Sivasspor ve transfer deyince beni de bir gülme almaya başladı :)
Deniz Yılmaz,Nakoulma,Pektemek isimleri geçti.
Sagolasin.
Nakoulma ve deniz yilmaz faydali olabilir.
Özellikle nakoulma.
Dark Force 16.12.2015, 18:33 Sezon başında fenerbahçe hazırlık maçı ve sezonun 1.haftasında oynanan galatasaray maçı yönetimi ve hocayı yanılttı o karşılaşmalarda çok iyi oyun oynamıştık bu kadroyla ligi götürürüz sandılar
58g0kberk58 16.12.2015, 19:06 yukarıdaki konuyu okurken omrumden bi kac dakika caldınız. gozunuzu seviyim aynı cumleyi 92 defa niye yazıyosunuz :D
Biz baskana inaniyoruz onun gerisi inandirici degil daha transfer dönemi baslamadan sivasspor felanla anlasti filanla sözkesti bunlar fasafisö laflar her dönem böyle hayal mahsulü kuranlar oluyor ama en gercekcisi baskan ve hoca bunun disindakiler pek inandirici degil biz inaniyoruzki bu defa is siki tutulacak baska caresi yok temennimiz agirlik olarak yabanci transfer olur yerlilerin iyileri hep büyük takimlari arzuluyor dolaysile bize gelmek istemezler gelselerbile ya yarim dönem veya bir dönem nihayetinde bazi sebebler uydurub ayriliyorlar yabancilar ise memnun kaldiklari takdirde uzun zaman devam ediyorlar
Dark Force 16.12.2015, 21:35 İki cümlelik haberi aynı yazıları tekrarlayıp neden yazılır anlamadım konu başlığı zaten haberi anlatıyor
Transferler iyi olsunda konuşulmayan olsun
Başkan ve Yönetim durumun farkındadir inşallah
Bu transfer sezonunda en az 4 saglam transfere gerek var
Ne yapıp edip bu ligde kalmaliyiz
Cunku bir kere dusersek ne "taraftar destegi" kalır ne bişey kalir.
malesef bizim memleket sadece skorlar iyi olunca sahip çıkıyor takımımiza :(
ihtiyar yiğido 17.12.2015, 03:11 Başkan yabancı transfer yapacağız diyor, böyle dediğine göre demek ki alınacak futbolcuları evvelden belirlemişler, yönetimin evvelki transfer anlayışına bakarsak, bu bile önemli bir gelişme.
Ben, yönetimin bu sefer transferleri daha ciddiyetle ele aldıklarını hissediyorum. İNŞALLAH Sivasspor'u hızla yukarılara taşıyacak kaliteli oyuncular alınır.
ELLİSEKİZ 17.12.2015, 08:36 Bu taraftar bunları hak etmiyor.Adam akıllı transfer yapın.Iskarta oyuncularla yıllarca oyalandınız.
DoomsDay58 17.12.2015, 09:38 Beklenti içine giren arkadaşlar görüyorum onlar için transferde muhtemel başarısızlıklardan sonra yapılacak birkaç açıklamayı yazayım; "Devre arası iyi oyuncu bulmak zor(sanki sezon başında bulabiliyorlarmış gibi), oyuncular pahalı, biz 5 dedik o 5.25 isteyince transfer yattı, oyuncunun menajeri fiyat yükseltti, oyuncunun kaynanası şehri beğenmedi ve final: GEREKEN DERSLERİ ÇIKARTTIK" Şubatın ilk haftası bunları duymaya hazır edin kendizi es kaza iyi transferler yapılırsa daha çok mutlu olursunuz.
Beklenti içine giren arkadaşlar görüyorum onlar için transferde muhtemel başarısızlıklardan sonra yapılacak birkaç açıklamayı yazayım; "Devre arası iyi oyuncu bulmak zor(sanki sezon başında bulabiliyorlarmış gibi), oyuncular pahalı, biz 5 dedik o 5.25 isteyince transfer yattı, oyuncunun menajeri fiyat yükseltti, oyuncunun kaynanası şehri beğenmedi ve final: GEREKEN DERSLERİ ÇIKARTTIK" Şubatın ilk haftası bunları duymaya hazır edin kendizi es kaza iyi transferler yapılırsa daha çok mutlu olursunuz.
Biraz tebessüm ettim ama malesef doğrulari soyluyorsun gardaş.
Aci gercekler. Her transfer sezonda ayni laflar.
Ferhat06 17.12.2015, 10:32 Dünyada ölümden başkası yalan.Şarkı sözü.
Ferhat06 17.12.2015, 10:34 Kone'yi son gün alıp getiren akıl, iyi bir sol açık ve forvet niye getirmesin diye umut ediyoruz.
Efe Sivasspor 17.12.2015, 10:37 Keşke grosickiyi geri alabilsek ama zor artık premier ligden isteyen takımlar vardı en son bu arada sol açık özgür çek eskişehirle feshetti sözleşmesini hem yaşı genç hemde teknik bi futbolcu bence almalıyız onu faydalı olur bize
Ferhat06 17.12.2015, 10:43 Hürriyet Güçer'i Gaziantep kapmış ama yaşlandı biraz.
Eski futbolcumuz Fran Sergio Bastos futbolu bıraktıkdan sonra menajerliğe başladı. Bugün Adanada... Elinde umarım Sivassporumuza faydalı mutlaka iyi oyuncuları vardır. Değerlendirmeli...
mecnun beyin her transfer döneminde anlattıgı tipik taraftarı uyutma hikayeleri sivassporun başına herşeyden önce adam akıllı yöneticiler lazım takım üzerinden kendisine rant saglayan degil takım için kendini haarcayan yöneticiler lazım
B.Demirci 17.12.2015, 14:21 Atarabası ile geçimini sağlayan yaşlı adam oğluna demiş ki ben çok yaşlandım artık işe çıkamıyorum "işte at işte araba git evin nafakasını kazan ama dikkat et atın yemini kısma kısarsan at bilir" demiş. Delikanlı olur baba ama at yeminin azaldığını nasıl bilecek ki demiş. Babası oğlum sen beni dinle at bilir sakın kısma demiş. Deli kanlı bir kaç gün sonra fazla para kazanma hırsıyla atın arpasını azaltmaya başlamış. Bir hafta, on gün geçmiş ama attan bir tepki yok. Atın arpasını kıstım ama babamın dediği gibi olmadı at bilemedi diye de kendi kendine gülüyormuş. Bir gün atarabasına yüklemiş yükü rampayı çıkarkan at yolun ortasında yıkılmış kalmış bir daha da kalkamamııış. Delikanlı iki göz iki çemşe babasına koşmuş baba at öldü demiş. Babası da ben sana demedim mi arpayı kısma at bilir diye. İşte bildi rahatladın mı oğlum demiş. Kıssadan hisse tasarruf edelim derken delikanlı nafakasını kazandığı attan olmuş bizde ligden düşer isek kötü olacak. Pahalı olsun düzgün 3 transfer yapsak 1 yerine 3 puan alsak kötü mü olur. Hem iyi transfer kendi parasını 3-5 maçta amorti eder de fazlasını da kulübüne kazandırır. Arpa meselesi..
Atarabası ile geçimini sağlayan yaşlı adam oğluna demiş ki ben çok yaşlandım artık işe çıkamıyorum "işte at işte araba git evin nafakasını kazan ama dikkat et atın yemini kısma kısarsan at bilir" demiş. Delikanlı olur baba ama at yeminin azaldığını nasıl bilecek ki demiş. Babası oğlum sen beni dinle at bilir sakın kısma demiş. Deli kanlı bir kaç gün sonra fazla para kazanma hırsıyla atın arpasını azaltmaya başlamış. Bir hafta, on gün geçmiş ama attan bir tepki yok. Atın arpasını kıstım ama babamın dediği gibi olmadı at bilemedi diye de kendi kendine gülüyormuş. Bir gün atarabasına yüklemiş yükü rampayı çıkarkan at yolun ortasında yıkılmış kalmış bir daha da kalkamamııış. Delikanlı iki göz iki çemşe babasına koşmuş baba at öldü demiş. Babası da ben sana demedim mi arpayı kısma at bilir diye. İşte bildi rahatladın mı oğlum demiş. Kıssadan hisse tasarruf edelim derken delikanlı nafakasını kazandığı attan olmuş bizde ligden düşer isek kötü olacak. Pahalı olsun düzgün 3 transfer yapsak 1 yerine 3 puan alsak kötü mü olur. Hem iyi transfer kendi parasını 3-5 maçta amorti eder de fazlasını da kulübüne kazandırır. Arpa meselesi..
Altina Imzami atarim noktasina kadar katiliyorum.
Saglam bir Forvet gelse 3-4 mac kazandirsa zaten Kendi bonservis bedelini cikarmis olur.
Yani hem parasini cikarmis olur hem ligde tutmus olur.
Biz niye sadece bugünü düsünüyoruz bunu anlamis degilim.
Konuşulan isimler yanlış ise doğru isimleri söylesinler.Yoksa her zaman ki gibi son saatleri mi bekleyeceğiz.
Konuşulan isimler yanlış ise doğru isimleri söylesinler.Yoksa her zaman ki gibi son saatleri mi bekleyeceğiz.
Dogru isimleri Yönetim bile bilmiyor :(.
Galiba yine son saniye transferleriyle bizi bas basa birakacaklar.
Hani kimin oldugu önemli degil, transfer yapdik demek icin galiba yapilacak.
menesakin 17.12.2015, 23:32 Başkan "mantıklı transfer" deyince benim tüylerim tiken tiken oluyor. Niye ki acaba?
Başkan "mantıklı transfer" deyince benim tüylerim tiken tiken oluyor. Niye ki acaba?
Mantıklı transfer derken acaba " ucuz veya beleş " oyuncumu demek istiyor başkan acaba?
Onu bunu anlamam bu sefer paraya kiyilmazsa seneye pttde oynarız
Onun için birazda kiyacagiz paraya başka caresi yok
balmandol 18.12.2015, 12:46 Akıllı ve mantıklı transfer neyki :) Bu sene başında yapılan transferler demek ki AKILSIZ VE MANTIKSIZDI.!!! Başkan herhalde fötr şapkayı önüne koydu ve düşündü..Doğru karara vardı..İnşallah ve umarım ki bu sefer AKILLI VE MANTIKLI transferler yapılır.
cılgınsivas58 18.12.2015, 22:28 30 yaş ve üstü bonservisi elinde olan topçu aranıyor bulanların sivasspor kulubüne basvurması önemle rica olunur..
bassguitar 21.12.2015, 00:16 madem transfer yapacak para vardı neden sezon başında yapılmadı ?
yigido yakup 21.12.2015, 00:34 Devre arasi yapilacak transferlerde yas konusu cok önemli degildir onemli olan takima direkt etki edecek oyuncuyu bulmakdir.
buna eniyi örnek ibrahim Öztürk
bulutbey27 21.12.2015, 23:21 Transfer demek aktarma demek bir yerden bir yere taşımak da denilebilir.
Ama biz sokak kedisinin çöplerden yiyecek toplaması gibi boşta kim varsa getirip takıma sokuyoruz
mucahitbaba58 22.12.2015, 00:56 2004 den bu yana ayni transfer sozleri zerre kadar heyecanlanmiyorum hic cunku sonuc husran
Ne kadar iyi aşçı da olsanız kalitesiz malzemeden iyi yemek olmaz. Olsa da mide bulandırır, karın ağrıtır.
Bu sebeple; Ey yönetim alacaksanız adam gibi kalitesini ispatlamış futbolcular alın. Kalite satın alınmazsa, bu gidişin sonunun nereye varacağını her Sivassporlu taraftar görmekte, bilmektedir.
Artık aklımızı başımıza almalı, kepi, şapkayı, kasketi vs. önümüze koyup derin derin düşünmeli. Velhasıl harekete geçmeliyiz. Çooooook geç olmadan
cılgınsivas58 23.12.2015, 23:25 zaten nezaman konusulan haberler doğru oldu ki
DoomsDay58 31.12.2015, 08:15 Fazla yeni isimler konuşulmaya başlandı bu açıklamanın ikinci versiyonu gelecekmiş gibi hissediyorum :D
adama demezlermi eyy yönetim sezon başında aklın nerdeydi madem transfer yapacaktınız sezon başında yapmak aklınıza gelmedimi maksat transfer falan degil maksat taraftarın aagzına bir parmak bal çalmak yönetimi eleştiren insanları susuturmak ahbap çavuş ilişkisini devam ettirmek artık bu yönetim taraftarın gözünde kredisi bitmiştir tek çare kongreye gitmek ve adam akıllı insanların kulübede görev alması
|