Orijinalini görmek için tıklayınız : Transfer Tavsiyeleri
Yönetimin okuyacagi veya birilerinin gerekli yerlere bu tavsiyeleri ulastirma umuduyla bir kac tane Ofansif oyuncu arastirdim.
Tabiki sadece Videolarla Oyuncular arastirilmaz ama nacizane birkac Oyuncularinin Istatistiklerini degerlendirerek bir Liste cikdi.
Umarim gerekli kisiler görür ve Sivassporumuza hayirli olur:
Alexander Sönderlund (28, 1.87, Forvet, Rosenborg)
Gecen Sezon: 36 Mac 26 Gol
Teknigi cok iyi olmadigi halde Uzun Boyunu ve Vücutunu kullanmasini cok iyi biliyor.Bunlarin yanisira nerede duracagini ve kosu yollarini cok iyi yapiyor.
https://www.youtube.com/watch?v=6dEyVvhZ_a4
Henok Goitom (31, 1.89, Forvet,Aik Solna)
33 Mac 19 Gol 7 Asist
Hava Toplarina hakim bir oyuncu.
19 Gol atmasinin yani sira Takim arkadaslarina Golde attiriyor.
Topu iyi sakliyor.
https://www.youtube.com/watch?v=Pkr5NkCJPWo
Lukas Spalvis (21,1.89,Forvet, Aalborg)
18 Mac 15 Gol
Altyapisini Almanyada alan Litvanyali oyuncu 1.89 boyuna ragmen hemen dinamik hem firsatci. Boyuna ragmen Frikik atma özelligide bulunuyor.
Fiyati yükselmeden para kiyip mutlaka almaliyiz gelecekde pisman olabiliriz!
https://www.youtube.com/watch?v=IvHEwUaiF88
Nemanja Nikolics(27,1.80, Forvet, Legia Varsova)
35Mac 23 Gol 6Asist
Macar oyuncu hem hizli hem firsatci hemde teknigi cok yüksek.
Kisaca bize Ilac olacak tipden bir oyuncu. Mutlak Nabiz yoklanmali.
https://www.youtube.com/watch?v=0kDty9LTn_g
Daniel Böde (29, 1.90, Forvet,Ferencvaros)
23Mac 14Gol 7 Asist
Macar Milli Oyuncu 1.90 Boyuyla tam bir Ceza sahasi Oyuncusu.
Hava toplarina hakim ve nerede duracagini biliyor.
Defansi kati olan takimlara karsi Kilidi acabilen Oyuncu olabilir.
Macaristanla Avrupa Sampiyonasina katilacak.
https://www.youtube.com/watch?v=-MLseew73UE
Mbaye Diagne (24,1.91, Forvet, Juventusda Kontrati var- Ujpest Takiminda Kiralik oynuyor)
16Mac 11Gol 2Asist
Juventuslu Genc oyuncu 1.91 boyunun yani sira bileklerine hakim, iyi top sakliyor, Kafa Toplarinda etkili ve Gol vuruslari düzgün.
24 yasinda oldugu icin hem üzerine koyabilir hem önümüzdeki senelerde dahada etkin olabilir. Hem kurtarabilir hem ileriye yatirim yapmis oluruz.
https://www.youtube.com/watch?v=J1K1LoTJZiY
Danilo Moreno Asprilla (26,1.80, Sag acik, Litex Lovech)
22Mac 11 Gol 8Asist
Kolobiyali Oyuncu cok teknik cok hizli ve cok etkili bir Oyun sergiliyor.
Asil mevkisi Sag acik olan Moreno Forvet arkasi ve Sol acikda oynayabilir.
Mutlaka Transfer etmemiz Lazim. Ortasahamizi canlandirir cok etkiliyici.
https://www.youtube.com/watch?v=cYhGqW6oZGU
Ilija Nestorovski (25,1.82,Forvet, Inter Zapresic)
20 Mac 13Gol
Makedon Oyuncu bu sezon Hrvatistan Liginde 18macda 11gol atmis.
Bundan önceki 2 sezonda Hrvatistan 2. liginde 20 üzeri Golleri bulunuyor.
Cok Sayida Kafa golü bulunuyor.Tam bir cezasahasi Forveti.
https://www.youtube.com/watch?v=qXbjUTJPGCk
Nick Blackman(26,1.86, Ofansin heryerinde, FC Reading)
24Mac 12Gol 2 asist
Uzun Boylu atletik ve bileklerine hakim bir Oyuncu.
Son vuruslari cok etkili.
Ingiltere Championshipde oynayan Oyuncu düsünülebilir.
https://www.youtube.com/watch?v=L7p5Zdy2htI
Özellikle Danilo Moreno Asprilla, Nemanja Nikolics, Lukas Spalvise ve Mbaye Diagne`ye dikkat cekmek isterim
Not:Bir Sivasspor Taraftari olarak Bütcemize uygun olabilecek Oyunculari derledim. Tabiki hepsi Son derece Yüksek liglerde Top kosturmuyor fakat bizim Bütcemize uygun olabilecek oyuncular bunlar.
Yani ufak Paralara büyük isler yapabilecek oyuncular secmeye calisdim.
Rüya görmekdense gercekci bir liste yapdim.
Gecmiste gördükki kücük paralara "kücük Liglerden" iz birakan oyuncular aldik (Bilica, Aatif, Grosicki, Kamanan, Navratil vs. vs.).
Yigidolarin Yorumlarina sevinirim.
Saygilar
Bu Oyunculara ek olarak Takashi Usami de eklemek isterim.
Takashi Usami (23, Forvet Arkasi, Gamba Osaka)
50 Mac 24Gol 10Asist
Genc japon Oyuncunun Bayern Münih ve Hoffenheimda Bundesliga tecrübesi var.
Her ne kadar orada Kalici olamadiysada cok teknik, Firsatci hem gol atiyor hem attiriyor.
Sivassporda neden Dikis tutmasin. Asyali oyuncular cok caliskan ve teknik olur.
Sivassporumuza uyar.
https://www.youtube.com/watch?v=nmlsLzT62nc
tanju_58 18.12.2015, 15:09 CÜGO58 emeğine sağlık araştırmışsın uğraşmışsın ancak yönetimde senin kadar uğraşıp araştırma yapacak kabileyette kimsenin olduğuna inanmıyorum.araştırma ekibinin bile olduğunu düşünmüyorum. devre arasında yapılacak transferleri izleyip görecez. huylu huyundan vazgeçmez yine bonservisi elinde boşta işe yaramaz futbolcuları toplicaklar takıma.
CÜGO58 emeğine sağlık araştırmışsın uğraşmışsın ancak yönetimde senin kadar uğraşıp araştırma yapacak kabileyette kimsenin olduğuna inanmıyorum.araştırma ekibinin bile olduğunu düşünmüyorum. devre arasında yapılacak transferleri izleyip görecez. huylu huyundan vazgeçmez yine bonservisi elinde boşta işe yaramaz futbolcuları toplicaklar takıma.
Sağol kardeşim.
Biz Sivassporumuz icin seve seve araştırıyoruz.
Biz elimizden geleni yapalım ve BELKI yönetim bu listeyi gorur.
Biz BELKIYLE yaşamaya bile raziyiz.
Hersey Memleket icin.:)
Emeğinize sağlık,güzel çalışma olmuş,bu liste daha da genişletilebilir.Ancak unuttuğunuz bir şey var.Bizim yönetim önce paraya sonra topçuya bakar.Unutmadan bunlardan üste para alacağımız var mı?;)
Eline sağlık gardaşım. Konu açman hayırlı olsun ;)
Çalışma güzel fakat hem hocaların hemde kulüp başkanlarının scout ekibi olduğundan bu oyunculara yönlenmeleri çok zor. Tesadüf bu oyuncular o ekibe dahilse bilemem... Anlayacağınız yabancı oyuncu gelecekse hiç ummadığımız bir Rengifo Oldoni çıkabilir... Maksat kazıklanmak değilmi?
Emeğinize sağlık,güzel çalışma olmuş,bu liste daha da genişletilebilir.Ancak unuttuğunuz bir şey var.Bizim yönetim önce paraya sonra topçuya bakar.Unutmadan bunlardan üste para alacağımız var mı?;)
Abi bizim Yonetimi bildigim için daha çok göz onunde olmayan ligleri tercih ettim ve piyasa degerleri cok olmayan fakat takımlarına buyuk katkısı olan oyuncuları secdim.
yani bizim pinti yonetimi dusunerek ekonomik bir liste yapdim :)
Bu oyuncularida alamiyorsak pes doğrusu. :)
Eline sağlık gardaşım. Konu açman hayırlı olsun ;)
Çalışma güzel fakat hem hocaların hemde kulüp başkanlarının scout ekibi olduğundan bu oyunculara yönlenmeleri çok zor. Tesadüf bu oyuncular o ekibe dahilse bilemem... Anlayacağınız yabancı oyuncu gelecekse hiç ummadığımız bir Rengifo Oldoni çıkabilir... Maksat kazıklanmak değilmi?
Cok sagol abim inşallah hayırlı olur konu acmam :).
Ben uzaklardan Memleketime katkim olsun diye bu listeyi yapdim.
haaa Yönetim bu listeyi önemsiyecegini sanmıyorum ama bir umut işte.
kemal sunal deyimiyle " Ya tutarsa".. :)
teyfikyasir 18.12.2015, 16:39 Bizim takimda transfer konusunda bi problem oldugu inkar edilemeyecek bi gercek. Yonetimin yillardan beri izlemis oldugu transfer politikasi sadece bir kere tuttu. Musa aydin, abdurrahman, sedat bayrak, ibrahim dagasan geldiginde yanlis hatirlamiyosam dusen takimlardan gelmislerdi. Ve hepsi beklenenin uzerinde performans gostermislerdi. Takim iki sezon ust uste devreyi lider kapatmis bu sezonlarin ilkinde dorduncu ikincisinde rekor bi puanla ligi ikinci bitirmistik. Bunlarin disinda bu transfer aliskanligiyla hep zararli ciktigimizi gormemize ragmen vazgecemedik. Bu transfer politikasinin aksine riza calimbay hocanin yaptigi transfer hamleleri izellikle grosicki, navratil ve eneramo tuttu ve takimi ipten alarak o sezon dusmekten kurtulduk ve ligide guzel bi yerde bitirdik. Daha sonra roberto carlos hamlesiyle yonetim yeni bir heyecan kazanarak cicinho, utaka, da costa gibi oyunculari bi araya getirdi ve takim her ne kadar hakkimiz yenilerek uefaya gidemesekte uefaya gitmeye hak kazandi. Dunyanin her yerinde degismeyen kural takim basarisiz olunca hoca degistirme yoluna gidilerek butun suclunun hoca gosterilmesi aliskanligi bizdede basgosterdi ve surekli hoca degistirmeye basladik. Hoca degilde az bisry zihniyet degisse. Hersey daha guzel olacak. Sezon basi yapilan hatalardan devre arasi ders cikarip 100 bin euroya alinacak topculara 5 kati parayi devre arasinda vermeye devam. InsAllah bu sezon dusmeyiz ve devre arasinda yapilan transferler onumuzdeki sezonun iskeletini olusturur ve ufak ve nokta takviyelerle seneye ozlenen SIVASSPORU izleriz. Bu arada emegine saglik cugo58. Varliginiz yeter. Hep destek Tam destek.
Bizim takimda transfer konusunda bi problem oldugu inkar edilemeyecek bi gercek. Yonetimin yillardan beri izlemis oldugu transfer politikasi sadece bir kere tuttu. Musa aydin, abdurrahman, sedat bayrak, ibrahim dagasan geldiginde yanlis hatirlamiyosam dusen takimlardan gelmislerdi. Ve hepsi beklenenin uzerinde performans gostermislerdi. Takim iki sezon ust uste devreyi lider kapatmis bu sezonlarin ilkinde dorduncu ikincisinde rekor bi puanla ligi ikinci bitirmistik. Bunlarin disinda bu transfer aliskanligiyla hep zararli ciktigimizi gormemize ragmen vazgecemedik. Bu transfer politikasinin aksine riza calimbay hocanin yaptigi transfer hamleleri izellikle grosicki, navratil ve eneramo tuttu ve takimi ipten alarak o sezon dusmekten kurtulduk ve ligide guzel bi yerde bitirdik. Daha sonra roberto carlos hamlesiyle yonetim yeni bir heyecan kazanarak cicinho, utaka, da costa gibi oyunculari bi araya getirdi ve takim her ne kadar hakkimiz yenilerek uefaya gidemesekte uefaya gitmeye hak kazandi. Dunyanin her yerinde degismeyen kural takim basarisiz olunca hoca degistirme yoluna gidilerek butun suclunun hoca gosterilmesi aliskanligi bizdede basgosterdi ve surekli hoca degistirmeye basladik. Hoca degilde az bisry zihniyet degisse. Hersey daha guzel olacak. Sezon basi yapilan hatalardan devre arasi ders cikarip 100 bin euroya alinacak topculara 5 kati parayi devre arasinda vermeye devam. InsAllah bu sezon dusmeyiz ve devre arasinda yapilan transferler onumuzdeki sezonun iskeletini olusturur ve ufak ve nokta takviyelerle seneye ozlenen SIVASSPORU izleriz. Bu arada emegine saglik cugo58. Varliginiz yeter. Hep destek Tam destek.
Sagol teyfikyasir hepimizin varlığı yeter inşallah :)
Taraftarsiz takım,Sahipsiz memleket olmaz.
onun için Sivasspor...
maximustafa 18.12.2015, 21:15 Moreno Asprilla, Nemanja Nikolics bu iki oyuncu sivassporumuza ilaç olur emeğine sağlık kardeşim ancak sivassporumuzun bir stoper birde merkezi orta sahaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum
Moreno Asprilla, Nemanja Nikolics bu iki oyuncu sivassporumuza ilaç olur emeğine sağlık kardeşim ancak sivassporumuzun bir stoper birde merkezi orta sahaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum
Sağol kardeşim.
evet zaten en beğendiğim 2 Oyuncuyu secmissin sende :).
haklisin defansada Oyuncu lazim, ben bu listede sadece Ofans oyuncuları araştırdım.
Merkez orta saha/ Oyun kurucu Pozisyonada Takashi Usami derim ben.
Adamin teknigi paslari muthis.
bzu 3 oyuncun yani sıra en az bir stoper ve birde Konenin yanına transfer sart aslında.
Bundan sonra Yonetimin vicdanina kalmış..
Esrarenqiz 18.12.2015, 23:59 ádám gyurcsó
Ocakta sözleşmesi bitiyor tam bize göre tam bir asistçi kamil grosickiden daha iyi.
Rallim58 19.12.2015, 00:15 Emeğinize sağlık,güzel çalışma olmuş,bu liste daha da genişletilebilir.Ancak unuttuğunuz bir şey var.Bizim yönetim önce paraya sonra topçuya bakar.Unutmadan bunlardan üste para alacağımız var mı?;)
Ben de Cügo58 kardeşime; "herşey güzel ama Napolyon'un dediğini unutmuşun" diyecektim, sen yazmışın...:)
Transferler artık bugunden sonra daha buyuk önem taşıyor.
Bu Yonetimin iyi oyuncu secemedigini artik kaç senedir tescillendi.
Madem durum böyle bu transfer sezonu bir degisiklik olsun ve yönetim bizim önerdiğimiz oyunculara önem versin.:)
Sivasspor taraftarindan zarar gelmez...
ihtiyar yiğido 21.12.2015, 00:14 Sevgili yiğidolar, yönetimi hep eleştirdik, istermisiniz ara transferde kaliteli transferler yaparak hepimizi mahcup etsinler.:)
Bordobereli58 21.12.2015, 00:52 Vay cüneytim gardaşım. Nidiyon la nerelerdesin. Gardaş boşa araştırdın bu yönetimin ceblerinde akrep var maalesef bunlar para veripte paraya kıyıpta oyuncu almaz !!! Ümitvar olmak gerekir denir lakin ben bunlardan umudu çoktaaan kestim... Hiç boşa kafanı yorma vALLAHa bak deģmez. Zaten kendi bildiklerini okuyorlar...
halilxx58 21.12.2015, 07:38 Sevgili yiğidolar, yönetimi hep eleştirdik, istermisiniz ara transferde kaliteli transferler yaparak hepimizi mahcup etsinler.:)
Her 6 ayda bir aynisini diyoruz be abim, sanirim kendimizi kandiriyoruz. Ama insallah yapilir, ligde tutunmak icin baska cagre yok. Bekleyip görecegiz... :)
slayer58 21.12.2015, 09:00 Devre arası transfer yapmak da yapılan transferlerin başarılı olması da çok zor. Devre arasında iyi bir oyuncuyu takımından koparabilmek zor, takımında yer almayan formsuz oyuncuların transfer sonrası başarılı olmaları da şansa kalmış.
Bu nedenle Brezilya ligi bu mevsimde sona eren liglerden transfer yapılması gerekir bence, hem sezon bittiği için takımlar oyuncusunu değerini bulursa kolayca gönderir, hem de formda oyuncu transfer etmiş olursun.
Vay cüneytim gardaşım. Nidiyon la nerelerdesin. Gardaş boşa araştırdın bu yönetimin ceblerinde akrep var maalesef bunlar para veripte paraya kıyıpta oyuncu almaz !!! Ümitvar olmak gerekir denir lakin ben bunlardan umudu çoktaaan kestim... Hiç boşa kafanı yorma vALLAHa bak deģmez. Zaten kendi bildiklerini okuyorlar...
Oooo Alim Naber nassin? Nerde olim la burdayım. Asil sen Nerelerdesin forumda gozukmuyon. Bir el at bizim takimin durumuna.
Nörim la bende iste bir liste çıkardım hani yönetim yorulmasin aramasin diye.:)
Ama yine teklif goturmezler yine :(
by_romantic 22.12.2015, 11:01 Ramon motta. Miloseviç Beşiktaştan bi forvet birde 10 numara bizi çok çabuk üst sıralara çıkartır
Yigido5897 22.12.2015, 13:32 Balıkesirspor dan ayrılan Kwame Karikari çok iyi transfer olur
Ramon motta. Miloseviç Beşiktaştan bi forvet birde 10 numara bizi çok çabuk üst sıralara çıkartır
Mac eksigini hemen kapatabilirlerse haklısın kardeşim kaliteli oyuncular.
fakat mac eksigi onlari etkilediyse faydaları olmaz.
ama genel olarak katılıyorum kardeşim.
Cerny312 23.12.2015, 02:10 abi emeğine sağlık senin uğraştıgın kadar keşke yönetimdekiler de uğraşsa ama olmayınca olmuyor işte Nemanja Nikolics le spalvis'i çok çok beğendim. bizim takımda efsane olacak oyuncular
Ferhat06 23.12.2015, 12:22 Nemenja Nikoliç iyi gibi ama maçını canlı izlemeden alırsak Barrales gibi hayal kırıklığı olur.Yani video yanıltıcı olabiliyor.
abi emeğine sağlık senin uğraştıgın kadar keşke yönetimdekiler de uğraşsa ama olmayınca olmuyor işte Nemanja Nikolics le spalvis'i çok çok beğendim. bizim takımda efsane olacak oyuncular
Kardesim ben sana tesekkur ederim.
ugrasmakda ne demek içimizden geldiği için yapıyoruz :).
Bir gram faydamiz olsun dicem ama bu listeyi kimse umursamaz malesef :(
Hayirlisi olsun ne diyelim..
flarcone 24.12.2015, 22:15 Takımdan ayrılacak oyuncular: ORHAN MEHDİ ÜMİT BATUHAN ABALO.
İBRAHİM AKIN HAKAN TRANSFER TEKLİFLERİ VAR DURUMLARI NET DEĞİL
ENERAMO ÇAĞATAY TRANSFERLERİN DURUMUNA GÖRE NETLİK KAZANACAK. (GEÇEN HAFTA Kİ DURUM BUYDU DEĞİŞEN BİRŞEYLER OLMUŞ OLABİLİR.)
Morten58 24.12.2015, 22:17 Peki Ümit Kurt en degerli oyuncuydu , o bonservisiyle mi gidecek yani Sivasspor Ümit'den para kazanacak mi?
flarcone 24.12.2015, 22:20 Bugün 3 menajer ile görüşmeler yapıldı.
belçikalı bir orta saha ile görüşülüyor. bu oyuncu takımında neredeyse tüm maçlarda oynamış ama çoğunda 2. yarı girmiş bir oyuncu.
brezilyalı bir stoperde var fm oynayanların zorda olsa hatırlayabileceği bir isim
(ancak bu 2 oyuncuda biraz tuzlu pazarlıklar sürüyor)
mısırlıların menajeriyle bugün görüşme yapıldı net birşey yok
muhtemelen 4 transfer kampa yetişecek
6 banko belki 7 oyuncu transfer edilecek
mısırlılar hariç 4 oyuncuyla çiddi olarak görüşmeler sürüyor.
flarcone 24.12.2015, 22:23 Peki Ümit Kurt en degerli oyuncuydu , o bonservisiyle mi gidecek yani Sivasspor Ümit'den para kazanacak mi?
ümiti izleyen çok yurt dışı talibi de var ancak resmi bir girişim yok diye biliyorum muhtemelen bonservisiyle gidecek.
ancak batuhan sıkıntılı olduğu için o muhtemelen kiralık gidecek.
eyuphulagu 25.12.2015, 01:18 Bugün 3 menajer ile görüşmeler yapıldı.
belçikalı bir orta saha ile görüşülüyor. bu oyuncu takımında neredeyse tüm maçlarda oynamış ama çoğunda 2. yarı girmiş bir oyuncu.
brezilyalı bir stoperde var fm oynayanların zorda olsa hatırlayabileceği bir isim
(ancak bu 2 oyuncuda biraz tuzlu pazarlıklar sürüyor)
mısırlıların menajeriyle bugün görüşme yapıldı net birşey yok
muhtemelen 4 transfer kampa yetişecek
6 banko belki 7 oyuncu transfer edilecek
mısırlılar hariç 4 oyuncuyla çiddi olarak görüşmeler sürüyor...Geçen yıl devre arası sivassporun gündeminde olan,Fas liginde oynayıp bu yıl Mısır ligine transfer olan santarfor Malik Evouna adı geçen oyuncu olabilir mi acaba?....Mısır liginde santrafor çok ama Malik göze çarpan en iyi forvet gibi gözüküyor..
flarcone 25.12.2015, 13:03 ..Geçen yıl devre arası sivassporun gündeminde olan,Fas liginde oynayıp bu yıl Mısır ligine transfer olan santarfor Malik Evouna adı geçen oyuncu olabilir mi acaba?....Mısır liginde santrafor çok ama Malik göze çarpan en iyi forvet gibi gözüküyor..
yeni oyuncular okan hocanın kendi scout oyuncuları hepsi.
Valla ben Hollanda liginden Heracles Almelo takimindan fas asilli Ilias bel Hassani ve Oussama Tannaneyi tavsiye ederim. Ikiside potansiyeli yuksek oyuncular hemde faslilar yabancilik cekmezler.
mustafa_kavak58 25.12.2015, 13:25 Görüsülen 2 oyuncu misir ligindenmi yoksa misirlimi
Gelsinde iyi oyuncular, ÇİN'e YEMEN'e razıyım
Yeterki eli ayağı düzgün godummu oturtan GARA kuru gelsin..
Gelsin artık gelsin :D :D
sawyer5892 25.12.2015, 15:17 2010 yılından beri bu siteye üyeyim kaç tane transfer sezonu geçti kimse yanlış anlamasın duyum aldım şununla görüşülüyor diyenlerden %90'ı transfer edilmedi. Bilgi varsa kaynak olacak ki inandırıcılığı artsın. Transfer sezonunda yönetim açıklamadan umutlanmamak lazım. Adı geçen oyuncuları araştırmak videolarını izlemek hayal kurmak eğlenceli ona ben de katılıyorum
asabibaba 25.12.2015, 18:58 2010 yılından beri bu siteye üyeyim kaç tane transfer sezonu geçti kimse yanlış anlamasın duyum aldım şununla görüşülüyor diyenlerden %90'ı transfer edilmedi. Bilgi varsa kaynak olacak ki inandırıcılığı artsın. Transfer sezonunda yönetim açıklamadan umutlanmamak lazım. Adı geçen oyuncuları araştırmak videolarını izlemek hayal kurmak eğlenceli ona ben de katılıyorum
Bu yüzden artık transfer haberleri ilgi görmediği gibi aşırı tepki almaktadır.Dikkat ederseniz kimse transfer haberi yapmamaya özen gösteriyor.Kulakları çınlamasın diye sanırım....
baliliiiiii 25.12.2015, 19:46 Çalışmış araştırmis emek sarfetmissin eline koluna sağlık.
4eylul58 25.12.2015, 20:05 Güzel bir araştırma emeğine sağlık.
umarım dikkate alan olur.
bulutbey27 25.12.2015, 21:49 Keşke böyle etkili olabilecek futbolcuları zamanında takıma zamanında takıma kazandırsalardı şimdiye çok farklı şeylerin hayalini kuruyor olurduk
baliliiiiii 26.12.2015, 14:45 Bir zamanlar türkiyede oynadı Liridon Klasniqi ön libero kolay kolay top kaybetmiyordu Bayer Münih alt yapısında oynamış
34yigido34 26.12.2015, 17:16 Lawal ve nokulma kulüplerinde sıkıntı yaşıyorlar ödemelerini anlamıyorlar alsak çok iyi olur
mustafa_kavak58 26.12.2015, 17:47 Lawal ile nakoulma bu takimi ayaga kaldirir yonetim el cepe
Cugo58 oncelikle emegine.saglik. Bu asprilla manyak bi sey bize gelirse aspiruin degil bize serum olur bize valla cok iyi yaa. 2. Aatif olur.
Bence forvet hattı için bir dönem Eskişehirspor'da da oynayan Rogelio Funes Mori bize iyi olur, ilaç olur
Bu Isimleri alabilsek Sivassporumuz karsisinda kimse duramaz:
-Nakoulma
-Nikolics
-Asprilla
-Pedro Franco ( Bjk Douglasi aldigi icin satmayi düsünüyor)
- Raheem Lawal
-Motta
Bu Oyuncularin tamami Bütcemize uygundur.
Bu Oyunculari aldigimiz takdirde Oyun düzelimisde zenginlesecekdir.
Mesela 4-1-3-2
---------Setkus----------
Cicinho--Franco--Ibrahim--Motta
------------Kone-------------
Asprilla---Lawal----Aatif
----Nakoulma--Nikolics
veya 4-2-3-1
---------Setkus---------
Cico--Franco--Ibrahim--Motta
--------Kone---Lawal---------
Asprilla----Aatif-----Nakoulma
----------Nikolics----------
veya 4-4-2
-------Setkus-------
Cico--Franco--Ibrahim---Motta
--------Kone-----lawal------
Asprilla-------------------Aatif
------Nakoulma----Nikolics---
Bunlar sadece Benim tavsiyeler tabiki Oyuncularin yerleri degisebilir Rakibe göre.
Yedeklerdede Burhan, Beykan, Ziya, Boye, Adem ve Barralles (sakat oldugu icin) gibi oyuncularla Süperlig düzeyinin üstünde bir Yedek Oyuncu Toplulugumuz olur.
Katki yapma Yetenegimiz artar.
Keske su Oyunculari takima kazandirabilsekde Sivasimiz o özledigi günlere geri dönebilse....
Saygilar
AYDIN1985 29.12.2015, 12:31 ben kesinlikle bir tane emin güvenilir bir kaleci lazim diye düsünüyorum. setkus bazi maclarda güzel kurtarislar yapsada genel olarak güven vermiyor.
68yasar58 29.12.2015, 15:17 Ya arkadaşlar şunu anlamıyorum takımına fayda sağlamayan oyuncu bize ne fayda verecek, laval nakulma pedriel bukadar iyilerdi niye geride sürünüyorlar.
Phöenix58 29.12.2015, 15:19 Transferler yine fiyasko olacak gibi😒, google de tranfer haberleri ararken bu isime rasladım, İshmael Miller http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3376941/Huddersfield-striker-Ishmael-Miller-emerges-transfer-target-Turkish-Sivasspor.html . Adam serbestmiş galiba ve bize ne kadar yarar sağlar buda ayrı bir mesele!!!
Kalasnikof58 29.12.2015, 16:00 Ya arkadaşlar şunu anlamıyorum takımına fayda sağlamayan oyuncu bize ne fayda verecek, laval nakulma pedriel bukadar iyilerdi niye geride sürünüyorlar.
adama bak lawal ve nakoulma yı begenmiyor böyle taraftarları gördükçe şok oluyorum futbolun f sinden anlamayan adam yorum yapıyor inanılacak şey değil ya :D
Ghanasoccer sayfasi galatasaray ve Fenerbahçe'nin John boye istediğini yazdı.
Bu durumda John Boye gönderemeyiz yoksa feci olur..
Dark Force 29.12.2015, 21:18 Ara transfer döneminde iyi futbolcu almamız için bonservis ücreti Gözetmeden parayı basıp almak lazım onun dışındaki bedava futbolcu almak bonservis elinde gelen şansa kadere kalmış bişey inşallah böyle bir hataya düşmeyiz yapılacak iyi transferler önümüzdeki sezonda kurtaracak adamlar olmalı buda kesenin ağzını açmaktan geçer
Ara transfer döneminde iyi futbolcu almamız için bonservis ücreti Gözetmeden parayı basıp almak lazım onun dışındaki bedava futbolcu almak bonservis elinde gelen şansa kadere kalmış bişey inşallah böyle bir hataya düşmeyiz yapılacak iyi transferler önümüzdeki sezonda kurtaracak adamlar olmalı buda kesenin ağzını açmaktan geçer
Agzina sağlık kardesim noktasina kadar katılıyorum.
keşke yonetimde böyle düşünebilse keşkeeee
burhann58 31.12.2015, 10:45 Tam bizim yonetime gore bedava iyi bir futbolcu fm 15 de 16 milyon euro ya portoya sattgm genc futbolcu :-) PAVEL SAVITSKIY sol kanat 21 yasinda 31 aralikda sozlesme bitiyor takima faydali olacagini düşünüyorum ilerde iyi bir paraya satılabilir en azından yedekte olsa alinir diye düşünüyorum http://m.youtube.com/watch?v=Xddhv8-b0Wc http://www.transfermarkt.com.tr/pavel-savitskiy/profil/spieler/167582
burhann58 31.12.2015, 11:01 Birde Humam tariq ofansif orta saha cok yetenekli genc bir futbolcu 19 yasinda deli gibi top oynuyor yonetim bole futbolculari takima kazandirmazsa ne mali acidan yatirim yapabilir nede ayakta durabilir r.carlosun dedigi gibi hiçbir takim surekli futbolcu Alamaz satacaksin ki para kazanasin tavsiye ettigim alinmasa bile inşallah genc futbolcular alinir tabi tecrubelilerle harmanlamasi gerek iste humam tariq http://m.youtube.com/watch?v=EwGCR80TKkQ
burhann58 31.12.2015, 11:14 Humam tariq genç yetenek http://m.youtube.com/watch?v=Z-Fy-c3ylm0
Birde Humam tariq ofansif orta saha cok yetenekli genc bir futbolcu 19 yasinda deli gibi top oynuyor yonetim bole futbolculari takima kazandirmazsa ne mali acidan yatirim yapabilir nede ayakta durabilir r.carlosun dedigi gibi hiçbir takim surekli futbolcu Alamaz satacaksin ki para kazanasin tavsiye ettigim alinmasa bile inşallah genc futbolcular alinir tabi tecrubelilerle harmanlamasi gerek iste humam tariq http://m.youtube.com/watch?v=EwGCR80TKkQ
Bu human tariq turkiyede duzenlenen gencler dunya kupasi sanirsam orda izlemistim cok fena oyuncuydu. Turnuvada gozume batan iki oyuncu vardi birisi Bruma ve digeri Humam Tariq.
burhann58 31.12.2015, 13:54 Bu human tariq turkiyede duzenlenen gencler dunya kupasi sanirsam orda izlemistim cok fena oyuncuydu. Turnuvada gozume batan iki oyuncu vardi birisi Bruma ve digeri Humam Tariq.
Galiba kendisi avrupa da oynamak istiyomus bi zamanlar bursa istemis turkiyeyi istememis ama suan dubaide kiralik irakin messisi olur bu cocuk
burhann58 31.12.2015, 13:56 Bari pavel savitskiy kacirmasak buyuk takimlar almadan eger alirsak cok iyi bir yatırım yapmis oluruz
efsanesivas 01.01.2016, 17:18 emre çolak,sabri,kadlec,franco alınmalıdır.
emre çolak,sabri,kadlec,franco alınmalıdır.
Emre Çolak : Antalya
Sabri : Belli dööl
Kadlec : S.Prag
P.Franco : Antalya
58YIGIDO58 02.01.2016, 11:17 Arkadaslar eski oyuncumuz Mehmet Yildiz suan bosta onu alsak nasil olur sizce yani tabiki ilk 11 olarak degil alternatif olarak mesela ?
çorluluyiğido 02.01.2016, 11:24 Arkadaslar eski oyuncumuz Mehmet Yildiz suan bosta onu alsak nasil olur sizce yani tabiki ilk 11 olarak degil alternatif olarak mesela ?
omotoyosii ve zenkeden sonra mehmet yıldız da iyi gider yiğido.:D çöplüğe çevirdin takımı.
58YIGIDO58 02.01.2016, 11:26 omotoyosii ve zenkeden sonra mehmet yıldız da iyi gider yiğido.:D çöplüğe çevirdin takımı.
Ixi oku yigido alternatif olarak diyorum.
çorluluyiğido 02.01.2016, 11:35 Ixi oku yigido alternatif olarak diyorum.
35 yaşına basmış adamı alternatif diye mi alıcan yiğido:Dbu sezon 2.ligde 15 maç 2 golle oynamış.senin en son hatırladığın gibi kalmıyor her futbolcu.zaten eski oyuncuları tekrar tekrar alarak perişan olduk.
kagansenbas 03.01.2016, 02:13 Akhisardan Lualua kulüp arıyor
34MUAMMER58 03.01.2016, 08:51 Burda yazıp çizdiklerimizin hiç kimse için,özellikle yönetim ve hoca için hiçbir önemi yok,bunu bile bile şunları yazmak istiyorum,öncelikle yönetimin 4 adam alacağız fikri yanlış ,6 adam yolluyorsan, bana göre bu sayı enaz 10 kişi olmalıydı,yerinede enaz 6 adam alacaksın,futbolun dili 1 dir ,sana göresi bana göresi yoktur,enaz 2&3 forvet,1stoper,1 sol açık,1 önlibero,1 tanede atıf ayarında ortasaha oyuncusu ,enaz 6 yada7 oyuncu lazım ,2 forvetin özellikleri ,ayağında top tutabilecek,defansın arkasına sarkabilecek,güçlü ve fizikli oyuncular olmalılar,rakip defansı oldukça yıpratan ,baskı yapan ,golcü özellikleri olan oyuncular olmalı,stoper de uzun boylu ,özellikle hava hakimiyeti güçlü olmalı,sıkıştığı zaman topla oynama yeteneği olmalı ,sırf uzun diye adam alınmamalı,sol açığa gelince,groseçkinin çalışan ,istekli hali olmalı,oldukça süratli serii olmalı,ortaları ,şutları iyiolmalı,ademe güvenmediğim için ,konenin yanına iyibir önlibero olmalı,holmen, n,diaye gibi,atıf tek kalıyor,yanında kendine ayak uyduracak ,güvenip pas vereceği,enaz kendi kadar topla oynayabilen ,hızlı adam geçebilen bir oyuncu olmalı,yaş ortalamaları 25-27 üstünde olmamalı,belki çok şey istiyormuşum gibi görülebilir,tüm bu oyuncuların toplam maaliyeti 4 -5 milyon€ ancak tutar,4-5 maç kazandıklarında zaten bu masraflar çıkmış olur,hemde sivasspor ligde kalmış olur,araştırmak lazım,özellikle 2 forvet ,sol açık,stoper,yabancı olmalı ,önlibero ve ortasaha almaz bu yönetim, adamgibi 1 2 forvet,1solaçık,1 tanede ortasahanın hamalı olacak adam alsınlar razıyım.
yiğido58sinan 03.01.2016, 09:01 Akhisardan Lualua kulüp arıyor ��
şaka mi yapiyorsun adam 35 yaşında :)
Transfer Merkezi ⚽ @TransferMerkez
Sivasspor, Çin Ligi'nde oynayan Fildişili forvet oyuncusu Claude Angan ile anlaştı. Oyuncu Türkiye'ye geliyor. (via @suursuzmahluk)
bence faydalı olur...
kagansenbas 04.01.2016, 18:04 Lass bangoura transferi ne aşamada bilgisi olan var mı ?
kagansenbas 04.01.2016, 18:11 Galiba Angan,Hasan Kabze ve Etzaz Hussain Tamam.
Lass Bangoura,Nakoulma ve Welliton ne durumda.. Bunların dışında ne gelişmeler var
baliliiiiii 04.01.2016, 20:46 Düşen takımın oyuncularını bedava alırsan onlarda zaten yine süper ligdeyiz amannnn boşver der. Bilica, kamanan, mamadu Diallo, Kanfory Sylla, ya en eskiye gitsek hatirlayanlar bilir Anderson, Kalla bu adamlar havadan mi uçtu geldi takima neden boş Beleş adamlar alınıyor
Enerji boş Beleş adam Alırsan düşersin kardesim bu kadar basit...
Abicim hazır Serdar Gürler in sözleşmesi fesih edilmişken alalım derim iyi oyuncu kanatlara en azından sağlam yedek gerekirse 10 numara mevkiinde de oynar.....
Abicim hazır Serdar Gürler in sözleşmesi fesih edilmişken alalım derim iyi oyuncu kanatlara en azından sağlam yedek gerekirse 10 numara mevkiinde de oynar.....
serdar gurler ile genclerbirligi anlasmis
Yönetimin okuyacagi veya birilerinin gerekli yerlere bu tavsiyeleri ulastirma umuduyla bir kac tane Ofansif oyuncu arastirdim.
Tabiki sadece Videolarla Oyuncular arastirilmaz ama nacizane birkac Oyuncularinin Istatistiklerini degerlendirerek bir Liste cikdi.
Umarim gerekli kisiler görür ve Sivassporumuza hayirli olur:
Alexander Sönderlund (28, 1.87, Forvet, Rosenborg)
Gecen Sezon: 36 Mac 26 Gol
Teknigi cok iyi olmadigi halde Uzun Boyunu ve Vücutunu kullanmasini cok iyi biliyor.Bunlarin yanisira nerede duracagini ve kosu yollarini cok iyi yapiyor.
https://www.youtube.com/watch?v=6dEyVvhZ_a4
Henok Goitom (31, 1.89, Forvet,Aik Solna)
33 Mac 19 Gol 7 Asist
Hava Toplarina hakim bir oyuncu.
19 Gol atmasinin yani sira Takim arkadaslarina Golde attiriyor.
Topu iyi sakliyor.
https://www.youtube.com/watch?v=Pkr5NkCJPWo
Lukas Spalvis (21,1.89,Forvet, Aalborg)
18 Mac 15 Gol
Altyapisini Almanyada alan Litvanyali oyuncu 1.89 boyuna ragmen hemen dinamik hem firsatci. Boyuna ragmen Frikik atma özelligide bulunuyor.
Fiyati yükselmeden para kiyip mutlaka almaliyiz gelecekde pisman olabiliriz!
https://www.youtube.com/watch?v=IvHEwUaiF88
Nemanja Nikolics(27,1.80, Forvet, Legia Varsova)
35Mac 23 Gol 6Asist
Macar oyuncu hem hizli hem firsatci hemde teknigi cok yüksek.
Kisaca bize Ilac olacak tipden bir oyuncu. Mutlak Nabiz yoklanmali.
https://www.youtube.com/watch?v=0kDty9LTn_g
Daniel Böde (29, 1.90, Forvet,Ferencvaros)
23Mac 14Gol 7 Asist
Macar Milli Oyuncu 1.90 Boyuyla tam bir Ceza sahasi Oyuncusu.
Hava toplarina hakim ve nerede duracagini biliyor.
Defansi kati olan takimlara karsi Kilidi acabilen Oyuncu olabilir.
Macaristanla Avrupa Sampiyonasina katilacak.
https://www.youtube.com/watch?v=-MLseew73UE
Mbaye Diagne (24,1.91, Forvet, Juventusda Kontrati var- Ujpest Takiminda Kiralik oynuyor)
16Mac 11Gol 2Asist
Juventuslu Genc oyuncu 1.91 boyunun yani sira bileklerine hakim, iyi top sakliyor, Kafa Toplarinda etkili ve Gol vuruslari düzgün.
24 yasinda oldugu icin hem üzerine koyabilir hem önümüzdeki senelerde dahada etkin olabilir. Hem kurtarabilir hem ileriye yatirim yapmis oluruz.
https://www.youtube.com/watch?v=J1K1LoTJZiY
Danilo Moreno Asprilla (26,1.80, Sag acik, Litex Lovech)
22Mac 11 Gol 8Asist
Kolobiyali Oyuncu cok teknik cok hizli ve cok etkili bir Oyun sergiliyor.
Asil mevkisi Sag acik olan Moreno Forvet arkasi ve Sol acikda oynayabilir.
Mutlaka Transfer etmemiz Lazim. Ortasahamizi canlandirir cok etkiliyici.
https://www.youtube.com/watch?v=cYhGqW6oZGU
Ilija Nestorovski (25,1.82,Forvet, Inter Zapresic)
20 Mac 13Gol
Makedon Oyuncu bu sezon Hrvatistan Liginde 18macda 11gol atmis.
Bundan önceki 2 sezonda Hrvatistan 2. liginde 20 üzeri Golleri bulunuyor.
Cok Sayida Kafa golü bulunuyor.Tam bir cezasahasi Forveti.
https://www.youtube.com/watch?v=qXbjUTJPGCk
Nick Blackman(26,1.86, Ofansin heryerinde, FC Reading)
24Mac 12Gol 2 asist
Uzun Boylu atletik ve bileklerine hakim bir Oyuncu.
Son vuruslari cok etkili.
Ingiltere Championshipde oynayan Oyuncu düsünülebilir.
https://www.youtube.com/watch?v=L7p5Zdy2htI
Özellikle Danilo Moreno Asprilla, Nemanja Nikolics, Lukas Spalvise ve Mbaye Diagne`ye dikkat cekmek isterim
Not:Bir Sivasspor Taraftari olarak Bütcemize uygun olabilecek Oyunculari derledim. Tabiki hepsi Son derece Yüksek liglerde Top kosturmuyor fakat bizim Bütcemize uygun olabilecek oyuncular bunlar.
Yani ufak Paralara büyük isler yapabilecek oyuncular secmeye calisdim.
Rüya görmekdense gercekci bir liste yapdim.
Gecmiste gördükki kücük paralara "kücük Liglerden" iz birakan oyuncular aldik (Bilica, Aatif, Grosicki, Kamanan, Navratil vs. vs.).
Yigidolarin Yorumlarina sevinirim.
Saygilar
Kac hafta önce önerdiğim Nemanja Nikolics Sheffield Wednesday takımına transfer olamak üzereymis. Yani Premier ligin bir alt ligine böyle bir golcü kaçırıyoruz?
keşke teklif edebiseydik ucuza tam bir gol makinası alacakdik..
|
|