Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
28.12.2015, 20:34
http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752

Spor Toto Süper Lig 17. hafta maçında Fenerbahçe'ye 2-1 kaybettiğimiz maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

antik58
28.12.2015, 20:36
En az 5 kaliteli transfer şart. ..

tavatir
28.12.2015, 20:41
Geçmiş olsun. 1-1 iken bile içimizde umut vardı ama golü yiyeceğimizi hissediyorduk. Eskişehir de yarışın içinde. Aksilik Kayseri ve Antep gibi takımlar arayı açtılar. Büyük denilen takımlara karşı puanlar almamız şart. Büyük bir kenetlenme yaşamamız gerekiyor. İşimiz kolay değil. Tek avantajımız ilk yarıyı 3 tane takımın önünde psikolojik hattın üzerinde bitirmemiz. 2 forvet ve sol kanatla, üretici ve skora etki edecek bir adama ihtiyaç görülüyor. Eldeki oyuncuları da iyi değerlendirmeli ve gideceklerden gelir sağlamalıyız. Planlama yaparken Ptt'ye düşme ihtimalini de yok saymayarak sözleşmeleri v.s. kontrollü yapmak gerekir. Ekonomi gelecek senelerde çok daha önemli.

yerliturkuaz
28.12.2015, 20:41
Maçı özetelemeye gerek yok bence.Takım maça çıkmadan çoktan tatil havasına girmiş belliki. Takımın defanstaki en önemli isimleri olan İbrahim Öztürk ve Cicinho bu sezonki en kötü maçlarını oynadılar. Yalnız onlar mı takım olarak kötüydük. Ayakta kalan tek isim John Boye’du.

Takımda o kadar ruhsuz futbolcular var ki say say bitmez. Mecnun başkan seni biliriz biz. Başkanlığını yap ve ruhsuzları Sivas’a getirme! Tek tek isim saymayacağım bizden ziyade futbolcular da kendilerini biliyorlar.

Aklınızı başınıza devşirin. Sivasspor biz Sivas’lıların herşeyi. Sivasspor düşerse Sivas küme düşer. Aklınızı başına alın. İnsanlara artık çile çektirmeyin. Bu takıma en az 5 tane ilk onbir oyuncusu şart. Transferleri bir an önce yapıp takımı kampa hazır getirin. Kaç senedir karavana atıyorsun sevgili yöneticiler şayet bu trasnfer döneminde de karavana atarsanız sizlerde karavana atmış olursunuz!

shang
28.12.2015, 20:42
5kaliteli transfer maçı değerlendirecek bir şey yok dün bjk kazanmış bu maçı bize yedirmezlerdi zaten öyle bir gucumuzde yok forvetsiz çok bile puan topladık umarım camia olarak aklımız başımıza gelmiştir bu yıl hiç şakası yok

buraks58
forvetsiz bi takım anca bu kadar oynayabilir. sürekli baskı yememizin en büyük nedeni doğru düzgün bi forvet olmayışı. şu eneramo bu haliyle ptt 1. liginde forma giyemez ama gel gör ki bizde oyuncu yok. inşallah şu devre arası başta forvet olmak üzere sol açık, orta saha ve stoper transferleriyle tekrar ayağa kalkarız. bakalım yönetim kurulumuz bu sefer transferde ne kadar ciddi adımlar atacak!!!

çorluluyiğido
eğer devre arası en az 6 tane iyi oyuncu transfer edilmesin ortada ne mecnun başkan ne yönetim ne sivasspor kalır.hayatımda gördüğüm en kötü sezon....topa vuramayan 2 pas dahi yapamayan ruhsuzlar..sizin yeriniz 3.lig.bu takımı haketmiyosunuz.bu kadro ptt.de bile iş yapmaz.....yazık beeeee

blacksky
28.12.2015, 20:43
Yahu bir anadolu takımı olarak bu tür deplasmanlarda hiç bir şey bilmiyorsan bile yapacağın şey bellidir.. alan daraltırsın.. iyi savunma yaparsın hızlı oyuncularını sık sık kaçırırsın.. bunları yapabilmek için de kadronda böyle oyuncular bulundurursun.. oyunculara bakıyorum alayı bitik.. burhan eşer'den.. ibrahim akın'dan... 385 kg olmuş eneramo'dan medet umuyoruz.. bir de batuhan vardı yakın geçmişe kadar.. hocaya bakıyorsun hoca moca değil.. anti futboldan başka bir şey göremedik geldiğinden beri.. kadro desen rezil.. yaşlı.. şişman.. yağlı ve yeteneksiz.. bir takımın hücumdaki en etkili oyuncusu senelerdir nasıl sağ beki olabilir arkadaş?.. ne futbolcusu futbolcu.. ne hocası hoca.. ne yönetimi yönetim.. biz düşmeyecez de kim düşecek arkadaş?

Turan 59
28.12.2015, 20:46
İbrahim AKIN bizi kurtaracaksa;bırakın düşelim.

otceken58
28.12.2015, 20:47
Bu macı seyreden süperlig de oynayan bir takımla 3. Ligde oynayan bir takım macini seyrettik der. Bunu umarım yönetimde görür yazık enaramodan forveti olan bir takım bu kadar baskıyı hakediyor maalesef adamlar ileride kimse yok diye geliyor üstüne, yönetim yeter artık yeter rezil oluyoruz

58YIGIDO58
28.12.2015, 20:49
Neyini degerlendirelim 2-3 pas yapmaktan aciz bir takim oyunu.
en az 6 tane kaliteli ilk 11 oyuncu transferi sart, yoksa bu takimi kimse kurtaramaz !!!
Kabus gibi bir 17 hafta izledim.
yazik bu taraftara ve Sivasspor a.
yeter artik !!!

Kalasnikof58
28.12.2015, 20:50
Artık gerçekleri konuşma zamanı bu gecedeb itibaren transferlere baslanmali eneramo ibrahim akin mehdi defokup gitmeli beykan yiğit burhan yedek olmali 11 oyuncusi degil bunlar

badof58
28.12.2015, 20:53
fb en az 6-7 kere 6 pas içerisinden kaçırdı, bu da demek oluyor ki Sivas takımının defansı kanatı otoban .. Cicinho belki de en kötü maçını çıkardı, Eneramo hiç varlık gösteremedi, Erkan Kaş'ın üzerine oynanacağı belliydi ama markovicle iyi mücadele etti hakkıni yememek lazım ama yetersiz kesinlikle o bölgeye transfer şart. Orta saha çok dirençsiz ileriye top taşıyan adam yok Aatıf yine çırpınıp durdu, pas atsa zaten ayağında tutan yok, o yüzden en az iki tanede ofansa direk hem gol hem de organizasyona çeşitlilik katacak adam lazım. Transfer işi yine zor ben pek mucize beklemiyorum zaten yine salarlarsa ptt son çıkış olurn..

rapge
iki tane defansif top tekniği zayıf oyuncu oynatmaktansa, hem top tekniği yüksek hem topu taşıyabilen hem de savaşan bir Mehdi ile başlansa daha iyi olmaz mıydı? Herşey daha farklı olabilirdi. Kaptığımız topları orta göbekte oynayan oyuncular yüzünden taşıyamadığımız aşikar. Bu sebeple bence bu takıma ya Mehdi monte edilmeli yada onun tarzında daha iyi bir adam transfer edilmeli.

ihtiyar yiğido
Elle tutulur hiç bir pozisyonumuz,
İyi oynayan hiç bir oyuncumuz yoktu, Eskişerir maçı hariç hiç bu kadar etkisiz bir futbol oynamadık. Bu maçta çok şeyler beklediğimiz Aatıf hiç olumlu bir hareketi yoktu, tüm takım isteksiz bir görünüm sergiledi, artık tum umutlarımız ara transfere kaldı. Hadi hayırlısı bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz.

onur0634
28.12.2015, 20:54
Sahibinden satılık;Fırat "Adi"Rus

KaanK
28.12.2015, 20:54
Maçın özeti şu aslında fena oynamadık ta ki teknik adam müdahalesine kadar. Şampiyonluğa oynayan bir takım deplasmanında 65.dakikada forveti çıkarıp defans alırsan o golü öyle ya da böyle KESİN yersin. Okan hoca hocalık vasfını malesef bu maçta göstermiştir artık fazlasını beklememek lazım

Takım çok zayıf. transfer döneminde adam gibi iki kalite oyuncu alamayan sorumlu kim veya kimlerse Tebrik etmeli

İnşallah yeni statta ptt maçları oynamayız

baliliiiiii
28.12.2015, 20:55
Kayseri ve Bursa bir tık uzaklaştı biz sıkıntıdayız bu maçı saymiyorum zaten ümitsizdik ama artık ilk yarı bitti 2. Yarıya büyük bir revizyon ve adam gibi is yapacak transferler şart ha biz yapınca düşme hattındaki diğer takımlar boş mu duracak Hayır cok çetin bir ikinci yarı bizi bekliyo
Artık ankete bile katılmıyorum çünkü katılsam yeniliriz diye oy verecem gerçek te bu gururumuzsun yediremiyorum başkasına yener demeyi ama gerçek bu

emrecan17
28.12.2015, 21:00
Arkadaş yeter ya yazık yazıklar olsun.Hic mi rahat maç izleyemicez.Bu maç dan umudum olduğundan değil şansa gol bulmussun biraz daha mücadele et skoru koru.Beykan gol haricinde yok çıkar yekta ile orta sahahi dinc tut ya da başka oyuncu.80 e kadar beklemenin âlemi ne ? TV karşısında cildirdim orta saha adamı sok beykani oyundan al diye..kurtarıcı ibo ayakda duramiuor sonumuz kötü yazik alttakiler bizden daha iştahlı oynuyor.Transfer yoksa düşeriz teknik adam da değiş adam akıllı biri gelsin.. Boye , Kone adamsiniz Yigit i de tebrik ederim hırsla oynuyor elinden gelmese de cabalayip çalışıyor..

Külhan
28.12.2015, 21:02
Aglama sivasim yigid düstügü yerden kalkmasini bilir insallah ikinci devre bu bulundugumuz yerden uzaklasacagiz bunu derkende sayin baskana cok is düsüyor elini herzamanki gibitasin altina sokacak ama bu defa tasi koparacak sekilde kavrayacak biz buna inaniyoruz ve basaracak.

triper58
28.12.2015, 21:02
Beykan gol atıyor toplara iyi vuruyor tamam ama maç boyunca geziniyor kanat futbolcusu değil gol dışında bir olumlu hareketi yok ben Grosicki'yi özledim.Abalo'ya nedense bir taktılar adamı oynatmıyorlar ama ne hikmetse İbrahim Akın her maç oyuna giriyor 80 dakika kulübeden, 10 dakika sahanın içinden maçı izliyor maç başı ücretini alıyor.Bu takıma transfer şart ama önce birilerinin postalanması lazım sonra transfer yapılmalı.

onur0634
28.12.2015, 21:03
İlk korneri 86 dk attık.Fazla bişey yazmaya gerek yok sanırım...

onur0634
28.12.2015, 21:04
Sahibinden satılık;Fırat "Adi"Rus

sebasteia
28.12.2015, 21:05
Mecnun baskan ruhsuz transferlerini kov bu takimdan ve lutfen birak bu isi. Sen de biktin artik, belli ki ugrasmak istemiyorsun.

E istemiyorsan neden bos yere o koltukta oturup bize umit veriyorsun? Vallahi gunah, billahi gunah.

baliliiiiii
28.12.2015, 21:06
Her sene ortalama 40 puan alan ligde kalır 14 puanımiz var ikinci yarı 26 puan alırsak ligde kalırız
Haaa bu arada bir zamanlar şampiyonluk, uefa, ilk beş hesapHer sene ortalama 40 puan alan ligde kalır 14 puanımiz var ikinci yarı 26 puan alırsak ligde kalırız
Haaa bu arada bir zamanlar şampiyonluk, uefa, ilk beş hesapları yaparken şimdi düşmeme hesapları yapmak çok koyuyor ya...ları yaparken şimdi düşmeme hesapları yapmak çok koyuyor ya...

baliliiiiii
28.12.2015, 21:09
Her sene ortalama 40 puan alan ligde kalır 14 puanımiz var ikinci yarı 26 puan alırsak ligde kalırız
Haaa bu arada bir zamanlar şampiyonluk, uefa, ilk beş hesapları yaparken şimdi düşmeme hesapları yapmak çok koyuyor...

onur0634
28.12.2015, 21:11
Bu iş Okan Burukla fln olmaz arkadaş.Tm kadro yetersiz karşıdanki takım fenerbahçede orta sahada bizim takım çıkarken 3-4 oyuncuyla basıyorlar bir hocanın hiç mi alternatik oyun stratejisi olmaz.Eğer çıkarken baskı ve pres yersen uzun toplarla çıkarsın defanstan böylece hem dinlenmiş olur hemde baskı yemez yerini kaybetmezsin...

Efe Sivasspor
28.12.2015, 21:11
Maçın özeti şu aslında fena oynamadık ta ki teknik adam müdahalesine kadar. Şampiyonluğa oynayan bir takım deplasmanında 65.dakikada forveti çıkarıp defans alırsan o golü öyle ya da böyle KESİN yersin. Okan hoca hocalık vasfını malesef bu maçta göstermiştir artık fazlasını beklememek lazım

Takım çok zayıf. transfer döneminde adam gibi iki kalite oyuncu alamayan sorumlu kim veya kimlerse Tebrik etmeli

İnşallah yeni statta ptt maçları oynamayız

Sen Eneramoyu çok beğendin herhalde

Sivasli010
28.12.2015, 21:15
Yemin ederim beni scout yapsinlar ben bunlardan 3 kat daha kaliteli futbulcu (aatif haric) ayarlarim. Ustunede para istemem bu ne ya vallahi copluk takim. Aatif olmasaydi simdi eskisehirin yerinde biz olurduk resmen rezil olduk ya rezil...

sivasli215
28.12.2015, 21:16
Maçta göze çarpanlar : Acilen forvete,defansa ve orta sahaya takviye şart.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : İlk yarı tek pozisyonumuzda golü bulduk.İkinci yarı daha iyiydik ama Okan Hoca maçı okuyamıyor.Değişiklikler çok geç gerçekleşti.Eneramo çok hantal.O kadar sabretmemeliydi.

Maçın en iyisi kimdi : Kalecimiz.

Maçın en kötüsü kimdi : Eneramo.

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Sivasspor'a çok kolay kart gösterdi.Yanılmıyorsam 7 ya da 8 oyuncumuz kart gördü.

onur0634
28.12.2015, 21:19
Maçta göze çarpanlar : Acilen forvete,defansa ve orta sahaya takviye şart.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : İlk yarı tek pozisyonumuzda golü bulduk.İkinci yarı daha iyiydik ama Okan Hoca maçı okuyamıyor.Değişiklikler çok geç gerçekleşti.Eneramo çok hantal.O kadar sabretmemeliydi.

Maçın en iyisi kimdi : Kalecimiz.

Maçın en kötüsü kimdi : Eneramo.

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Sivasspor'a çok kolay kart gösterdi.Yanılmıyorsam 7 ya da 8 oyuncumuz kart gördü.
Kalecinin iyi fln olduğu yok bilader kendini kandır sadece yediğimiz her iki goldede bariz kaleci hatası var.Bizim kaleci topu tutmaktan aciz...

otceken58
28.12.2015, 21:21
Cicinho artık oynamayacağım sinyalleri veriyor bugün hicbirsey yapmadi neden acaba hiç düşündünüz mu !!! Siz olsaydiniz oynarmiydiniz o kadar kendinizi yirtarmiydiniz. Takımda ruhu olan futbolcularda oynamayı bıraktı ey yönetim 90 dakika koşupta işe yaramayan bir adama pas atıp top oldurmekten gör artık yönetim Sivasspor'um bitiyor gör artık yazık boyle takım OLMAZZZZZZZZZ

34MUAMMER58
Maçı değerlendirecek bişey yok,maç öncesi kafamın bir köşesinde acabaa diye bir umut vardı,ancak futbolcularımızdan 3 4tanesi haricinde hepsi gereğinden fazla beceriksiz ve ruhsuz oynadılar,bu maçı fb değil ,setkus ve okan hoca resmen hediye etti,rakibin bu kadar kötü oyununa rağmen,en önemli 2 oyuncusu yokken,diğer önemli oyuncusu diego sakatlanmışken,bi van pörsiyi tutamadık,yediğimiz 2.gol setkusun hediyesi,maç beklediğim gibi geçti ,aynı maç öncesi nasıl düşündüysem öyle geçti,ilk 20 dak,45-60 dak arası fb baskılı oynadı,okan hoca oyuncu değişikliğini çok geç yaptı,oynattığı taktik yada futbol mantalitesi, sivassporu kurtaracak oyun şekli değil,tmm elimizdeki malzeme belli,fb li oyuncuların kaliteside belli,böyle maçlarda iyi mücadele etmek yetmiyor,oyuncu kaliteside lazım,bitek atıfla olmuyor,beykan attığı gol haricinde yok,eneramo yok,atıf yok,burhan yok,cicinyo yok,erkan kaŞ yok,yiğit yok,boye vasat ,setkusun yediği goller yakışmadı,ibrahimle,j.boyeyle, koneyle ancak bukadar,sivasspor zaten berbat ötesi bir oyun oynuyorduda bu gün tavan yaptı,iyi bir takım ,bu fb yi bugün perişan ederdi,sol kanatımız bomboştu,forvet desen ben ağır sıklet boxsör görüntüsünde olan koşamayan eneramoyu gördüm ,burhan desen ofsayta kalmaktan başka bişey yapmadı,oyuna sonradan giren oyunculardan bi cacık göremedim,bu kadar kötü fb ye bile %65 %35 topla oynama oranıyla rakibe 17 18 şut çektirdik,bi sözde hakem müsfettesi fırat aydunusa, 2 çift laf etmek lazım,kendisinin nasıl 1 eyyamcı ,büyütülmüş takımların şarlatanlığını yapan bir yaratık olduğunu biliyoruz, gösterdiği kolay kartlarla sivassporu sindirmeye çalıştı,canerin kasti eliyle topu tutmasına kart gösteremedi,neticede hakettiğimiz bir mağlubiyet aldık,belki biraz kaleci dikkatli olsaydı,ortasahadaki oyuncular biraz becerikli oynasalardı,forvetimizde bi rodegella ,kuveke filan olsaydı ,sol kanadımızda bir sol açığımız filan olsaydı 1 puanı hatta 3 puanıda alabilirdik,eminim yönetimde takımın rezalet olduğunu görmüştür,devre arasında eğer ucuza kaçıp döküntü oyuncular alırlarsa bu takım ptt ye yolcu olur,ligin ilk yarısı bitti artık gözler transferlerde,şunu demeden geçmiyecem ,sivasın yenilmesine sivaslı geçinenlerin enaz%65 i sevindi ,böyle bi şehir süperlige yakışmıyor.

Erenozdenn
Burda herhangi birimize gel oyna deseler biz de oynarız. Onun için oynayanlara kızmayalım. Oynayanlar diyorum farkındaysanız çünkü ben takımda birkaç tanesi hariç futbolcu görmüyorum. A2 takımdan gelen her Adam Eneramodan iyi oynar. Bu takımı bu hale getirip, taraftarları kanser eden yönetici kılıklı adamlarda tüm suç. Sivas düşerse, Sivas'ta yaşayan arkadaşlardan rica'm, bir şehrin kaderiyle oynayan yönetici kılıklı adamları Sivas'ta barındırmamaları.

anadolu5858
28.12.2015, 21:23
çok acele ilk 11 e sol bek- ön libero-sol açık-forvet lazım. ilk 11 den ziya.erkan.yiğit.eneramo. gönderilmeli beykan yedek olabilir. cicinyonun yedeği kim adam 35 yaşında her maç ilk 11 de. elimizde 4-5 iyi oyuncu var bunların yanına 4 tane kaliteli adam almazsak işimiz zor. Son olarak, okan da efendi adam ama anladık ki bu işten anlamıyor.

canimsivas58
28.12.2015, 21:24
bu yil cok tehlikeli, gercekten. okan buruk cok yanlis tercih olmustu en bastan.
yönetimi protesto etseydik daha iyi olurdu, agirdan almazlardi simdi.
eneramo kadar becereksiz passif forvet görmedim bu nasil bu takimda oynar inanamiyorum.
okan buruk sezon sezonu görmeyecek keske devre arasi gitse.
ya madem süper ligde, yabanci ligde iyi oynayan oyuncu alamiyoruz, ptt ligden iyi oynayan oyuncu alin.
takim cok kötüydü, fener az becerikli ve sansli olsalardi en 4 - 1 biterdi
ozan ve josef elinden geleni yapti yine olmadi

YÖNETIM ISTIFA

DoomsDay58
28.12.2015, 21:24
Bu maçtan herhangi bir beklentim olmadığı için değerlendirmem de yok sadece tek bir beklentim var o da yarın ilk iş postalanan futbolcuların listesini görmek başka bir şey istemiyorum.

sivasli215
28.12.2015, 21:27
Kalecinin iyi fln olduğu yok bilader kendini kandır sadece yediğimiz her iki goldede bariz kaleci hatası var.Bizim kaleci topu tutmaktan aciz...
Kendimi kandırmıyorum hemşerim.İlk golde yapacağı çok fazla bişey yoktu.O topu kim olsa öyle kurtarırdı.V.Persi'nin şansına top önüne düştü ve boş kaleye attı.İkinci golde haklısın hatalı çıkış yaptı ama araya atılan toplarda genel olarak zamanlaması iyiydi.Birde bu akşam fb forvetleri beceriksizdi.Yine de takım çok kötü olduğu için kötünün iyisi kalecimizdi.Normalde şu maç 5 ya da 6-1 bitebilirdi.

otceken58
28.12.2015, 21:29
Yahu bir anadolu takımı olarak bu tür deplasmanlarda hiç bir şey bilmiyorsan bile yapacağın şey bellidir.. alan daraltırsın.. iyi savunma yaparsın hızlı oyuncularını sık sık kaçırırsın.. bunları yapabilmek için de kadronda böyle oyuncular bulundurursun.. oyunculara bakıyorum alayı bitik.. burhan eşer'den.. ibrahim akın'dan... 385 kg olmuş eneramo'dan medet umuyoruz.. bir de batuhan vardı yakın geçmişe kadar.. hocaya bakıyorsun hoca moca değil.. anti futboldan başka bir şey göremedik geldiğinden beri.. kadro desen rezil.. yaşlı.. şişman.. yağlı ve yeteneksiz.. bir takımın hücumdaki en etkili oyuncusu senelerdir nasıl sağ beki olabilir arkadaş?.. ne futbolcusu futbolcu.. ne hocası hoca.. ne yönetimi yönetim.. biz düşmeyecez de kim düşecek arkadaş?

BİRDE OFSAYTI OGRETİRSİN bizim futbolcularımız maalesef OFSAYTI bile bilmiyor

onur0634
28.12.2015, 21:32
[QUOTE=sivasli215;962147]Kendimi kandırmıyorum hemşerim.İlk golde yapacağı çok fazla bişey yoktu.O topu kim olsa öyle kurtarırdı.V.Persi'nin şansına top önüne düştü ve boş kaleye attı.İkinci golde haklısın hatalı çıkış yaptı ama araya atılan toplarda genel olarak zamanlaması iyiydi.Birde bu akşam fb forvetleri beceriksizdi.Yine de takım çok kötü olduğu için kötünün iyisi kalecimizdi.Normalde şu maç 5 ya da 6-1 bitebilirdi.[/QUOT Hiçbir kaleci topu altıpas içerisine doğru tokatlamaz ve ya yumruklamaz normalde topu görüyorsa eğer uzanmasına ve ya yatmasına bile gerek yok çokta şiddetli bir şut değildi zaten bir iki adım atsa top kucağına geliyor zaten.

etlidöktürek
28.12.2015, 21:34
Maçtan kimsenin beklentisi yoktu zaten yormayalim kendimizi..evet başkanım top sende...

58Sivaslilar
28.12.2015, 21:46
Bu takimla en iyisini oynadik istanbul takimlaridan hakemde cekinerek yönetiyor bizim oyuncularda cekinerek oynuyor yoksa dakka basi kart milyonluk takimlar anadolu takimlarini ginede hakemlerin destegiyle yeniyorlar

58Sivaslilar
28.12.2015, 21:51
Bu zehniyetteki hakemler oldukca istanbul takimlarini bizlere yendirmezler ben bunlara büyük takim gözüyle bakmiyorum büyük takim olsalar hem milyonluk yildizlar binlerce seyirci bird birde hakem destegine basvuruyorlar pisgolijik baskiyla maclari aliyorlar avrupaya gelincede tis:confused:

Sivasli010
28.12.2015, 21:52
10sezonda 3 kere 15. Olduk (bu sezon haric)

Cekirge 1 sicrar, 2 sicrar , ucuncude ele gecer...

Yani anlicaniz bu sezon belki okadar sansli olamaliyiz

Isi sansa birakmamiz lazim , 2 forvet lazim(1i Alternatif)
On libero, bu is adem,hakan, yigitle olmaz

1 sol bek ve sag bek(cicinho civitmaya basliyior)

Ve son adam (boye veya ibrahim sakatlanarsa nolucak????

dibba58
28.12.2015, 21:53
Taraftar olarak ne takım,ne de yönetim üzerinde hiç bir etkimiz yok.Takımın 3 yıldır durumu ortada. Transferlerde izlenen yanlış politikalar sonucu takımın kırmızı çizgide olması çok normal.Çekirge kaç defa zıplayacak.Geçmişinden kimse ders almazmı. Düşersek şimdi harcanmayan paraların kat be katını da harcasanız yinede düştüğünüz yerden kalkamaya bilirsiniz.Son yıllarda kahrolup bitiyoruz.Artık taraftarla dalga geçmeyi bıraksınlarAdam gibi transfer yapsınlar.

cengo64
28.12.2015, 21:54
Okan teknik direktör değil.Takımda kondüsyon düşüşü var.Takdik de vermiyor.Bugün ne yapmaya çalıştı.Acı ama gerçek bu.Fenerin en çok şut çektiği maçmış.Mehdi yi sanırsam top tutmak için aldı oyuna.Komikdi onu 2. gole kadar o kadar baskı yediğimizde almayı düşünmedi de golu yiyince aldı.Cici takımdaki en teknik futbolcumuz dogru ama artık bek oynayamam diye bağırıyor.Kone de de gerileme var.Boya hem defans yapacak hem gol atacak.Yok böyle bir taktik.Çok büyük değişiklik lazım.Okan hoca gitse kim gelecek ki.Macera olur.Hava topunda hiç olmayan kaleci ile 1 sezon daha elimizde yüreğimizde maç seyedeceğiz herhalde.Korcan bana göre herzaman daha güven verici.Cici bek oynayamıyor.Onu bence 2. yarılarda dinç olarak orta sahaya koymak düşünülmeli.İbrahim yasına rağmen ayakta kalıyor en azından.Orta sahada Yiğit Kone elimizdeki en iyi secenekdi.Yönetim sayesinde.Nasıl eleştirecez Okan ı ve futbolcuları.Korkuyoruz çünkü elle tutulur birşey yok takımda.Mecnur başkan kendini çok uyanık zannedip mahalle takımıyla süper ligde oynayıp paraları kasada tutyum dedi ama ligden düşünce zarar 40trilyon olacak.

58Sivaslilar
28.12.2015, 21:58
Bunlari gecelim bizim rakiplerimiz bunlar simdilik degil rakiplere karsi basarimiz cok az forvete,defansa ve orta sahaya takviye şart hem acil hem etkili ????

cengo64
28.12.2015, 22:25
Fener 25 şut atmış maçta.Biz ilk yarı rakip sahada 9 pas yapmışız.Yenilgi değil bu yani.Hezimet.Boya İbrahim,biraz da Burhan ve Atıf hariç diğerleri bu ligde oynayamaz.O zaman sen oyna yönetim sen oyna

batur0658
28.12.2015, 22:42
macin ozeti şudur : gidisati degistirmek icin oyuna gitrn oyuncular ; ziya erdal, ibrahim akin ,mehdi ... dahada diyecek hic biseyim yok

agacan58
28.12.2015, 23:19
Ulan fırat Aydunus senın serefın varmı bız senınle ne zaman gulecez senın yonettıgın maclarda adııı

sivaslıadem
29.12.2015, 00:24
Ah Atıf kayseri maçında en azından seni sahada gorebilseydik en azından 2 puanımız daha olurdu

Bu maçtan maalesef çok beklentim yoktu
Ya hile ile ya da hakkimizla! öyle ya da böyle yenilecektik (üstelik fırat aydius varken)
Hakem beraberlik golünden 1 dk sonra 3 oyuncumuza birden sarı kart çıkarıyor

Artık özellikle dikkat edeceğimiz şey düşme hattındaki rakiplerimizi yenip onlara avantaj sağlamamız lazım ligde kalmak istiyorsak

furky.b
29.12.2015, 00:52
Bu takimdan fazla umudum kalmadi. Zor kurtaririz.

sebasteia
29.12.2015, 06:47
sabah belki istifa haberini duyarım diye siteye girdim ama halen mecnun başkanın istifa ettiği haberini duymadım.

daha neyi bekliyorsun mecnun başkan? bu takıma her yıl küme düşme korkusu yaşatmaktan başka yapacak birşeyin kalmadı. ve mutlu son: bu sene bu muradına erdin artık.

illa ki birileri gelir yönetimi devralır. yeni bir heyecanla yola koyuluruz ve tekrar süper lig hayali peşinde koşarız. ancak sen heyecanını kaybettin, bunu takıma da yansıtıyorsun.

seni hep savundum hep savundum hep savundum, siteyi takip edenler bilir, ama artık güneş balçıkla sıvanmaz, zarar veriyorsunuz!

68yasar58
29.12.2015, 07:29
Sevgili YİĞİDOLAR bu saatten sonra yönetim karar verecek biz bu lige devammı edeceğiz yoksa PTT yemi gideceğiz diye. Karar devam diye çıkarsaki çıkmalı, adam akıllı kalbur üstü en az 4 oyuncu bulunan oyuncuların bir tık üstündede 3 oyuncu alarak hazırlık kampına başlayacak.

İçerde oynanacak 9 maçtan en az 6 galibiyet 18 puan
Dışarda oynanan 7 maçtan 2 galibiyet 6 puan
Şİmdiye kadarda 17 maçta 14 puan
2-3 de beraberlik alarak ligi 38- 40 puanla

bir ohhh çekerek ligi sonlandıra bilirsin.

Televizyon proğramlarında olsun, burda olsun stadda olsun, şehirde olsun, kime sorarsan sor 7 den 70 e herkes böyle düşünüp fikir söylüyorsa
gerçekleştirin artık bunu, tutumlarınızdan ve taraftarıda üzmekten vaz geçin yeter artık.

ELLİSEKİZ
29.12.2015, 07:45
Sayın başkan , ya bize adam gibi topçu al, ya da ne kendini ne bizi yor .Kaç sezondur kan kusturuyorsun bize:mad:

kkemal58
29.12.2015, 07:45
Hemen Eneramo, Burhan, Ümit, Adem, Yiğit, Hakan özmert, İbrahim akın, Orhan Gülle, Abalo, Barrales, Batuhan gönderilmeli. Bakın gönderilmesi gerekenler kaç tane! Neden buralardayız anlamak çok zor değil

ready
29.12.2015, 08:20
sabah belki istifa haberini duyarım diye siteye girdim ama halen mecnun başkanın istifa ettiği haberini duymadım.

daha neyi bekliyorsun mecnun başkan? bu takıma her yıl küme düşme korkusu yaşatmaktan başka yapacak birşeyin kalmadı. ve mutlu son: bu sene bu muradına erdin artık.

illa ki birileri gelir yönetimi devralır. yeni bir heyecanla yola koyuluruz ve tekrar süper lig hayali peşinde koşarız. ancak sen heyecanını kaybettin, bunu takıma da yansıtıyorsun.

seni hep savundum hep savundum hep savundum, siteyi takip edenler bilir, ama artık güneş balçıkla sıvanmaz, zarar veriyorsunuz!

artık mecnun beyde kulübe zarar vermeye başladı hani hep hava atarız ya şu kadar sivaslı var diye o kadar sivaslı içersinde yokmu bir babayigit şu kulube sahip çıkacak takımda yöntici olanlar hep aynı kişiler o insanlarında takıma sagladıkları katkı ortada kocaman bir 0

sıracalı
29.12.2015, 10:07
ben bu maçın neyini değerlendireyim ki !!!
okan hoca ne yapsın forvet yok kanat yok,elindeki malzeme bu.
topçularada suç bulamıyorum adamın çapı bu kadar fazlasını bekleyemezsin ( eneramo yiğit yekta hakan mehdi vsvsvs...)
2-3 sezondur hatalarından ders çıkarmayıp takımı ve bizi bu durumlara düşüren başta BAŞKAN ve yönetimin suçudur bu tablo...nerde beleş adam var nerde +30 yaşında boşta kulupsüz topçu varsa getirdiler takıma 2-3 senedir.

34MUAMMER58
29.12.2015, 10:54
Maçta setcusun %100 gol olacak pozisyonu çıkarttığı,ibrahimin kaleye giren şutu çıkarttığı,cicinyonun vurdurmadığı,j.boyenin vurdurmadığı,van porsinin vuramadığı,direkten dönen fb nin şutu var,sivassporun ise burhanın kafasıyla atıfın zayıf şutu haricinde pozisyonu yok,6-1 7-1 bitebilecek maç oldu,bu veriler bile beğenmediğim fb nin ,sivassporumuzu ezdiğini gösterir,evet elimizdeki kadro bu , yapacak bişey yokda,sivasspor süperligde fb ye bu kadar ezik oynamamıştı,oynadığımız futbola benzeyen oyun ,yerimizi hakettiğimizi gösteriyor,hani sezonun başlarında hep galibiyetleri biz kaçırıyoruz diye teselli oluyorduk,son 3 4 maçtır sahada sivassporu göremiyoruz,durum ciddii,zaten tek amacımız busezon ligde kalmak ,umarım devre arasını transferde iyi değerlendiririz,yoksa işimiz gerçekten zor olacak.

rezi
29.12.2015, 11:25
Bu iş böyle olmamalı.Yıllardır aynı çileyi çekiyoruz.Bir olur,iki olur da sürekli mi olur?Niye bizim gerçekten futbolun içinde olan bir menajerimiz yok.Şimdiye kadar boş oyunculara boşa verilen paranın bir kısmı ile gerçek bir manajerimiz olabilirdi.Bıktık artık,sadece sevdamız yüzünden bu çileyi çekiyoruz.Her yıl yapılan yönetimsel stratejik hatalardan dolayı taraftarı yavaş yavaş yok ediyorsunuz.Ticari hayatlarında zirvede olan yönetimdeki insanlarımıza soruyorum;aynı hataları çalışanlarınız yapınca tavrınız nasıl oluyor?Heba olan paraların hesabı nasıl sorulur?

karasarlıyiğido
29.12.2015, 12:54
john boye gönülden kutluyorum adam tam bir gladyatör dün harıkaydı yiğitti de beğendim zaten defans hattında ben bir sorun göremiyorum işin açıkcası bizim sorun ofansda sorun var inşallah yönetim samimi olurda 4 beştane iyi hazır ve kalite adam alır

balmandol
29.12.2015, 13:11
Az kaldı geliyorum :) Yılbaşında büyük ikramiye bana çıksın,hemen devralacağım takımı :)

Dark Force
29.12.2015, 13:49
Fenerbahçe çok baskılı oynadı setkus olmasa fark olurdu.

58Sivaslilar
29.12.2015, 17:41
Ümit, Adem,yekta, Yiğit, Hakan özmert, İbrahim akın, Orhan Gülle, Abalo, Barrales, Batuhan gönderilmeli bunlar sivasspora verdikleri bir sey yok olmadi bundan sonrada olmaz sivasspor bunlara belese para ödüyor yazik yahu :confused:

58Sivaslilar
29.12.2015, 17:47
Iste yönetimin sivasspora layik gördügü ise yaramaz ruhsuzlar sivassporun kamburlari bir taraftan gönderiliyor yerini yenileri aliyor Ümit, Adem,yekta, Yiğit, Hakan özmert, İbrahim akın, Orhan Gülle, Abalo, Barrales, Batuhan yalanmi??????????????

Kalasnikof58
29.12.2015, 17:52
bizi bu hale düşüren hatalarından ders almayan yönetim ne zaman hatanızı anlayacaksınız yeni stadımız yapılıyor seneyede mi aynı rezillikler yapılacak yine pili bitmiş fosilleri mi izleyecez biz artık zirveye oynamak istiyoruz şampiyonluk istiyoruz bu hedefleri istemeyenleri istemiyoruz!

mksivas
29.12.2015, 20:03
sıvas spor daha macın basında yenılgıyı kabullenmıstı ve cok cıddı transfer yapılmazsa bu sezon dogru ptt lıgıne ayrıca ıkıcı golde faul var ancak satılmıs hakemler gormezdıkten geldıler ama su bır gercek sıvas sporu top oynayısını hıc begenmedım atıf burhan top oynargıbı gorunduler rn az 5 tane kalıtelı transfer yapılmalı aksı halde ptt lıgındeyız

58svs58
30.12.2015, 09:57
hakeme teşekkür ederim. fener için kıçını yırttığı için. birde maçlara dua ederek çıkıyor. İbrahim ÖZTÜRK, cicinho ve enaramo'ya gösterdiğin sarı kartları vijdanının neresine yedireceksin. Geröek Sivassporlu olan beykan ŞİMŞEK' i tebrik ederim

ready
30.12.2015, 11:15
hakeme teşekkür ederim. fener için kıçını yırttığı için. birde maçlara dua ederek çıkıyor. İbrahim ÖZTÜRK, cicinho ve enaramo'ya gösterdiğin sarı kartları vijdanının neresine yedireceksin. Geröek Sivassporlu olan beykan ŞİMŞEK' i tebrik ederim

asıl teşekürü beceriksiz yönetim ve saz ekibine etmek lazım adam gibi transfer yapmayan beceriksiz ve basiretsiz transfer politikası izleyen başta transfer komitesi beceriksiz yönetimi oluşturan insanlara teşekür etmek lazım

alemdarlar
30.12.2015, 23:46
Onu bunu bilmem. Harbi diyorum ki Sivasspor.com üyesi olarak maçta sadece ben vardım. Birde parmakla sayılacak kadar yiğido. Onlar arasında da varmıdır bilemem. Ama taraftar SIFIR. Rakamla yazarsam yanlış anlaşılır.

alemdarlar
30.12.2015, 23:47
Onu bunu bilmem. Harbi diyorum ki Sivasspor.com üyesi olarak maçta sadece ben vardım. Birde parmakla sayılacak kadar yiğido. Onlar arasında da varmıdır bilemem. Ama taraftar SIFIR. Rakamla yazarsam yanlış anlaşılır.

yani girmeyi heryoldan deneyenler. Anlayana ;)

alemdarlar
31.12.2015, 00:02
Ben sinirlendiğim zaman üst üste yorumlar yapıyorum. Üzgünüm ama tarfatarın değerlendirilmesi lazım. Fıratı, takımı, yönetimi ve onu bunu değerlendirmek istemiyorum artık. 2 genç kardeşimizi davet ediyorum. Bana diyorki Recep abim kızar sizlerin yanına geçersem. Cevap: Gelmiyorum.

Türkiyenin 55 şehrinde Binlerce Sivassporlu tarafatar var. Ama bi ... şeye yaramıyorlar. Sivas'ta dahil.

alemdarlar
31.12.2015, 00:10
Telefon açıyoruz bir derneğe gelecekmisiniz maça diye. Liderimiz hasta gelemeyeceğiz diyorlar. Tarfatara bak ya. Bunlar bir dernek.

Arıyor bir grubumuz para lazım gibilerinden. Pankart ve görsel gösteri masrafıymış. Ama 2 yıl önceki Show karşımızda. Depodan çıkartıyorlar yeniden kullan şekli.

Şu değerlendirmeye taraftarlarıda ekleyelim sayın site yöneticim. Bi cacık olmayan taraftarları değerlendirmek istiyorum. Hak eden taraftarlarıda övmek istiyorum.

alemdarlar
31.12.2015, 00:13
Ben 22 taraftar saydım. FB maçında.

58svs58
06.01.2016, 10:42
Ben 22 taraftar saydım. FB maçında.

fenerbahçe sivası adam yerine koyuyormu. maçta bilet ayırdılarmı. nasıl maça girdin. fener sivasa gelince yalamalık yapanlar, aynı saygıyı fenerin stadında görüyormu. 22 kişi gittiyse helal olsun demekten başkada diyecek bişey yok.