Orijinalini görmek için tıklayınız : Ümit Kasımpaşa Yolunda
SivasSpor.Com 31.12.2015, 10:01 http://resimzade.com/Show.html?i=46466&token=17314
İstanbul ekibinin, Ümit Kurt'la anlaşma aşamasında olduğu öğrenildi.
Süper Lig’in bu sezonki flaş takımı Kasımpaşa, transferde hayli hareketli.
Savunmaya bir takviye yapacak olan İstanbul ekibinin Sivasspor’un gözden çıkardığı Ümit Kurt’la anlaşma aşamasında olduğu öğrenildi.
Kasımpaşa’nın takviye yapacağı diğer bölgeler orta saha ve sol kanat.
by_hunter 31.12.2015, 10:04 Transferi uzaklarda arama
Bazen burnunun ucundakini göremez insan...
34MUAMMER58 31.12.2015, 10:27 Yerli olarak iyi sayılabilecek bir stoperdi ümit,eğer oynasaydı en kötü 5 puanımız daha olabilirdi,sergen hocanın harcadığı oyuncu oldu,rıza hoca onu dahada parlatır ,işin yoksa şimdi stoper ara ,ülkeye ,şehire,türk futboluna adapte olmasını bekle yazık oldu ,ancak sivassporun bulunduğu konum itibariyle batuhan ve ümite yazıklar olsun diyorum, futbol hayatları boyunca üstün başarısızlıklar diliyorum,sivassporu yarı yolda terkettiler .:mad:
yazık oldu genç yerli ve iyi bir stoper kaybettik boşu boşuna stoper transferi yapmak zorunda kalacağız ne diyelim hayırlısı olsun...
anadolu5858 31.12.2015, 11:00 son dönemde oyunu iyice halaya bağlamıştı hoppala ümit. kötü performansına bir de karakter sorunu eklenince bu son kaçınılmaz oldu. yedek olabilir ama asla ilk 11 oyuncusu değil. birileri gitsin ki gelenlere yer açılsın.
Turan 59 31.12.2015, 11:06 Gitmesi isabetli olur.Ne zaman ne yapacağı belli olmayan tekniği sıfır bir oyuncu.
anilcan213 31.12.2015, 11:29 Nerden geldiğini unutan futbolcu örneklerinden birisidir.3. Lig'den Süperlige Sivasspor sayesinde gelmiştir. Görünen o ki, bunu unutmuş. Gelecek futbol hayatında neler yaşayacak göreceğiz.
Kalasnikof58 31.12.2015, 11:32 defolsun gitsin itici herif hiçbir maçındaki oyununu begenmedim her zaman hatalıydı beceriksizdi hemen yollayın gitsin kaç maçı bu adamın saçmalıkları yüzünden kaybettik şehrimize ugramasın bidaha ugursuz
68yasar58 31.12.2015, 12:37 Aslında sol ayaklı ender stoperlerden aklını başına alırda kendini geliştirirse daha iyi yerlere gelir. İyi veya kötü bir emek verdi ve karşılığınıda fazlasıyla aldı. Bugün süperligde top oynayacaksa sivasspor sayesindedir bunu hiç unutmamalı, sivastan gidenleride göz önünde bulundurmalı. Ders almalı.
sivasfutbol 31.12.2015, 12:48 Sivasspordan ayrılıpta başarılı olanı görmedim korkarımki sonu hüsran olacaktır hiç bir taraftar ve yönetim sivasspor taraftarı be yönetimi gibi sabırlı olmazlar hemen kapının önüne koyarlar adamı
Dark Force 31.12.2015, 12:53 Takıma uyum sağlamayan tek isim buydu gitmesi çok iyi oldu.
cansiperane oynayan bir oyuncuydu. İlk geldiklerinde Hakanla beraber iyi işler yaptılar...
baliliiiiii 31.12.2015, 13:05 Bence affedilsin o kadar da karaktersiz bir adam değil ben severim ümiti Kasımpaşa alırsa yazık olur üzülürüm. Bizden alır sonra güzel bir paraya satar.daha yası genç ne karaktersiz topcular var şu ligde AFFEDILSIN
***Eger giderse yazık olur,Sergenin takıma verdiği zararı erken fark etmiştir davranışında haklı olabilir.afedilseydi yerimiz yukarda olurdu.ilginc bı durum defansda ibrahim ÖZTURK ve başarılı kalecimizle bu puanları topladık. defansa en az 2 adam almamız gerekir.
yigido yakup 31.12.2015, 16:11 Transfer icin adi gecen sirp stoperle kiyasladimmi 2 milyon cok komik bir sekilde degeri buldurulmali takima geri dönmesi disiplin sorunu ortaya cikarabilir
o ayarda bi stoper alacak kaynak yaratilmali degerini bulmali
***Eger giderse yazık olur,Sergenin takıma verdiği zararı erken fark etmiştir davranışında haklı olabilir.afedilseydi yerimiz yukarda olurdu.ilginc bı durum defansda ibrahim ÖZTURK ve başarılı kalecimizle bu puanları topladık. defansa en az 2 adam almamız gerekir.
sergen efendinin zararları herkes farkına vardı da ne hikmetse yönetim farkına varmak da geç kaldı şimdide cırmalayıp duruyorlar
ihtiyar yiğido 31.12.2015, 18:34 Kimse kusura bakmasın Ümit Sivassporun kıymetini bilemedi, bir defa Milli takıma çağrıldı diye havalara girdi, ne oldum delisi oldu ve karekterini ortaya koydu, kaybeden Sivasspor değil, kendisi oldu. Sivasspor da gördüğü hoşgörüyü başka hiç bir takımda göremez adamı kapının önüne korlar, tabiki pişman olur ama o zaman da iş işten geçmiş olur.
Ekmek yemesini bilmeyen ele akil neylesin sen hep mazide degil birgün ahirini söylersin sivasin kapisindan ekmek yiyipde iflah olanlarini hic görmedik kalmiski ümit gibiler hic olmaz icindekini disina tasiran tencerenin alti cabuk yanar hemde kapkara olarak
Ümit ve Batuhan takımın en son milli olan 2 futbolcusuydu bir yerleri çok havalanınca durumları bu oldu ama gende Ümit üzdü beni ben inanıyorum o çok iyi bir stoper olacak genç ve hızlı
flarcone 01.01.2016, 14:49 Madem gitti yazılabilir artık Ümit takımdaki en karaktersiz en burnu havada oyuncuydu. Teknik direktör arkasından kulis yapan takımda iyi dostu olmayıp sevilmeyen bir oyuncuydu. Taraftara sıcak olmayıp umursamaz tavır takınan maç pirinin 2 saat içinde yatması için Cafer müdüre baskı yaptığını herkes bilir Gönderilmesi normal hatta geç bile kalındı.
Kalasnikof58 01.01.2016, 15:53 ümit denen musibetten kurtulmamız çok iyi oldu cehennemin dibine kadar yolun itici herif tipinden bekki adamın ne mal oldugu hiç bir zaman benimsemedim bu herifi sakatlandıgında bile gram üzülmedim sevimsiz herif
Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda AHLAKLI olanını severim...
flarcone 01.01.2016, 18:54 Hazır Ümit'e giydirmişken Batuhan'a dokunmadan olmaz. Batuhan bu takıma Nasıl geldi bilirmisiniz? Sedat Peker Yiğeni olduğunu bilen anlar zaten.
Del Piero 01.01.2016, 19:16 Defolup gitsin maç çıkışında vip A tarafında dövmek için bekleyen adam şimdiye kadar cok bile durdu sivasta futbolcu değil muptezel kendisi
emekleri için teşekkürler günahı sevabı kendi boynuna ...
cılgınsivas58 02.01.2016, 20:01 ekmek yediği takımın kapısını tekmeleyen oyuncu bizim futbolcumuz olamaz defol git ümit
- aydin karabulut
- erman kilic
- sezer badur
- bilica
- eneramo
- kivanc karakas
gibi bir cok futbolcu gelip gitti bu takimdan.. O kadar hevesle gittikten sonrada her birhic biri de
- aydin karabulut
- erman kilic
- sezer badur
- bilica
- eneramo
- kivanc karakas
gibi bir cok futbolcu gelip gitti bu takimdan.. O kadar hevesle baska takima gittikten sonrada her birininin kursaginda kaldi o heves ve hic biri de basarili olamadi.. Senin ve batuhanin 2-3 sene sonra nerede olacaginizi cok iyi biliyoruz.
Bir once ki yaziyi yanlislikla yolladim ve editleyemedim. Kusura bakmayin..
|