Orijinalini görmek için tıklayınız : 2015-2016 Devre Arası Transfer
sawyer5892 31.12.2015, 12:13 Her sezon olduğu gibi geçen sezon sonunda da yönetimden "geçmiş sezondaki hataları tekrarlamayacağız" "ligi üst sıralarda bitireceğiz" gibi sözler duyduk ancak ligin 17 haftalık periyodu istediğimiz gibi gitmedi her bölgeye transfer gerekliliği konusunda hemfikiriz.
Bu sebeple ilgi kirliliği ve dağınıklık olmaması adına devre arası transfer ile ilgili bilgileri bu başlık altında paylaşalım.
Sivasli010 31.12.2015, 12:17 Flarcone kardes bir zahmet gundemdeki futbolculari buraya yazarmisin
sawyer5892 31.12.2015, 12:22 Belçika'nın Mechelen takımında oynayan sol ayaklı Sırp stoper Milos Kosanovic ile görüşülüyor.
Kaynak: Ali KARAKAŞ twitter hesabı
flarcone 31.12.2015, 12:23 Flarcone kardes bir zahmet gundemdeki futbolculari buraya yazarmisin
Öğrendikçe yazarım kardeşim ama tüm bildiklerini toplu şekilde yazayım.
hknmrc58 31.12.2015, 12:33 İnşallah nokta transferler yapılır yoksa transfer yapmış olmak için oyuncu alırsak işimiz çok zor.
flarcone 31.12.2015, 12:40 GİDENLER: Ümit Kurt kasımpaşa ile anlaştı. bonservis bedeli olarak 1.5 m tl önerildiği yönetimin 2m tl istediği bilgisi var ancak teyitli değil.
Batuhana 1 teklif var kesinleşen brşey yok.
Orhan Gülle gençlerbirliği ile anlaştı. 100 bin euro transfer bedeli ödeneceği teyitli değil.
Abalo , Hakan Özmert(1 teklif) , Mehdi (2 teklif) , İbrahim Akın (2 teklif) Eneramo , Çağatay gönderilecek oyuncular ypılacak transferlere göre değişiklk olabilir.
GELECEKLER: molde li hüseyin ile anlaşma sağlandı menajeriyle sözleşme detayları görüşülüyo.
brezilyalı 1 stoperle görüşülüyor anlaşma yakın.
brezilya asıllı belçikalı bir orta saha oyuncusuyla görüşülüyor hüseyin tranferi olmazssa bu oyuncuyla sözleşme imzalanacak.
2 mısırlı oyuncu menajeriyle görüşüldü bunlardan forvet mevkisinde oynayanla anlaşma yakın.
milos kosonoviç transferi iptal oldu.
miller menajeri tarafından önerildi ancak okan hoca istemiyor.
3 oyuncuyla anlaşıldı biletleri alındı haberi var.( yukarıda yazdığım oyunculardan olabilir farklı da olabilir)
1 stoper 1 orta saha 1 sol kanat 2 forvet(3. forvet transferi gerçekleşmezsse eneramo takımda kalacak) 1 sol bek 1 sağ bek transferi planlanıyor. bunlardan 2 tanesi yerli gerisi yabancı olacak şekilde plan yapıldı. değişiklik olabilir.
flarcone 31.12.2015, 12:44 hollanda liginden bir sağ açık menajeriyle görüşüldü.
58YIGIDO58 31.12.2015, 13:45 kesinlikle iyi bir sol bek sart Arkadaslar o bölge cok aksiyor, ziya ve erkan yetersiz.
burhann58 31.12.2015, 13:47 Arkadaslar humam tariq ile pavel savitskiy hakkinda dusunceleriniz neler transfer tavsiyesinde yazmistim pavel savitskiy 21 yasinda sol kanat sözleşmesi bitiyor humam tariq 19 yasinda genc yetenek ofansif orta saha ilerde iyi paraya satilir bonservis i dusuk olursa cok iyi olur bence kadronun genislemesi ve yatirim olarak ikside alinmali http://www.transfermarkt.com.tr/humam-tariq/profil/spieler/261635 burada humam tariq 100 bin euro http://m.youtube.com/watch?v=Z-Fy-c3ylm0 cok yetenekli ve hirsli bence kacmaz buda pavel savitskiy http://m.youtube.com/watch?v=Xddhv8-b0Wc büyük takimlarin takibinde hlebin varisi olarak görüyorlar cok iyi paraya satilir ilerde belarus'un dünya futboluna kazandıracağı kanat oyuncusu. 19 yaşında belarus u21 milli takımında oynuyor.Yorumlarinizi bekliyorum arkadaş lar hersey sivasspor icin:D
kesinlikle iyi bir sol bek sart Arkadaslar o bölge cok aksiyor, ziya ve erkan yetersiz.
fenerbahceden kadlec alinabilir, kendisi zaten ayrilmak istiyor, euro16 ya katilabilmek icin direk oynayacagi bir takima gitmek istiyor..
üstelik stoper özelligide var..
fenerbahcede fazla sans bulamadi ama leverkusendeykende iyiydi
58YIGIDO58 31.12.2015, 14:05 Benim Tavsiyelerim (yabancilar), Osmanlispordan Tonja Tisdell, Adanaspordan Magaje, bir zamanlar ilgilendigimiz Hamdallah olabilir mesela.
Abdulrazzak Omotoyossi, SIMON ZENKE degerlendirilebilir.
mustafa_kavak58 31.12.2015, 14:15 Benim Tavsiyelerim (yabancilar), Osmanlispordan Tonja Tisdell, Adanaspordan Magaje, bir zamanlar ilgilendigimiz Hamdallah olabilir mesela.
Razak Omotoyossi zamaninda sivasspora gelseydi suan daha baska yerlerde olabilirdi adam 30 yasina gelmis kendi kendini bitirdi Ptt 1ligde bile zor oynadi
Simon Zenkede ayni Eneramo yaramaz bence
58YIGIDO58 31.12.2015, 14:22 Razak Omotoyossi zamaninda sivasspora gelseydi suan daha baska yerlerde olabilirdi adam 30 yasina gelmis kendi kendini bitirdi Ptt 1ligde bile zor oynadi
Simon Zenkede ayni Eneramo yaramaz bence
elazigspordaki genc forvet traore de cok faydali olur.
Kalasnikof58 31.12.2015, 14:45 4 gözle bekliyoruz 4 ocağa az kaldı bakacaz artik
Galatasaray maçında sahaya çıkan on bire bakarım ben gerisi yalan.
Benim Tavsiyelerim (yabancilar), Osmanlispordan Tonja Tisdell, Adanaspordan Magaje, bir zamanlar ilgilendigimiz Hamdallah olabilir mesela.
Sen futboldan eğer anlıyorsan yandıkki ne yandık...
Vah vaah
Travis Bickle 31.12.2015, 15:24 abi benım anlamadıgım abalo neden gıdeceklerın arasında ısmı geçıyor ? ne kadar sure verdık ne kadar oynattıkta postalıyoruz adamı ?
58YIGIDO58 31.12.2015, 15:31 Sen futboldan eğer anlıyorsan yandıkki ne yandık...
Vah vaah
:) niye abi önerdigim isimler gayet iyi isimler bizim takimin bütcesini sarsmayacak oyuncular iste, tamam son iki isim belki yaramaz ama yukaridaki saydigim isimler Sivasspora cok faydali olur.
Yunanistan Liginden Mısırlı bir sol açık ile görüşülüyor
Çin Liginden Bir Forvet ile görüşülüyor
Hırvatistan ve Belçikadan Stoper ve Orta saha oyuncuları ile görüşülüyor
Schalke 04 den Felipe Santana %60 anlaşıldı
Trabzonspordan Deniz Yılmaz ile görüşülüyor
İspanya Liginden Bir Sol Açık ile anlaşılmak üzere
Moldedde forma giyen Hussain %90 Sivasspor da
Sivasspor Sen Çok Yaşa
Yunanistan Liginden Mısırlı bir sol açık ile görüşülüyor
Sivasspor Sen Çok Yaşa
Işte budur, biz yönetimden de böyle net haberler bekliyoruz...
mustafa_kavak58 31.12.2015, 16:55 Yunanistan Liginden Mısırlı bir sol açık ile görüşülüyor
Sivasspor Sen Çok Yaşa
2 tane sol acikmi alacaz ?
musa harun 31.12.2015, 17:03 Yunanistan Liginden Mısırlı bir sol açık ile görüşülüyor
Sivasspor Sen Çok Yaşa
http://www.transfermarkt.com.tr/santanaya-turkiyeden-teklif-geldi/view/news/206860
Biz miyiz acaba:rolleyes:
çorluluyiğido 31.12.2015, 17:04 Yunanistan Liginden Mısırlı bir sol açık ile görüşülüyor
Sivasspor Sen Çok Yaşa
çoğu oyuncuların ismini biliyor millet.mısırlı oyuncu amr warda.mısırın neymarı diyolar.Mecnun başkan özellikle istiyormuş.gelirse çok faydalı olur.yaşı 22.
adı geçen hussain ve bangoura da çok genç ve iyi oyuncular.felipe santana son zamanlarda neyaptı bilmem ama taa dortmunda zamanından hatırladığım kadarıyla çok iyi oyucuydu.deniz yılmaz ise iyi yedek olur.
musa harun 31.12.2015, 17:06 2 tane sol acikmi alacaz ?
Burhana Beykana güven olmaz lazım olur ikiside
çorluluyiğido 31.12.2015, 17:08 etzaz hussainin yarın istanbula gelip imza atacağı haberleri var.sivasspora dair herşey sayfasında.bu sayfa sallamaz.güvenilirdir.yani haber doğrudur.dua edelim sorun çıkmadan imzalar atılsın.
ayrıca milos kosanovicin değeri aşırı arttığı için vazgeçilmiş.(ali karakaş)
çorluluyiğido 31.12.2015, 17:09 etzaz hussainin yarın istanbula gelip imza atacağı haberleri var.sivasspora dair herşey sayfasında.bu sayfa sallamaz.güvenilirdir.yani haber doğrudur.dua edelim sorun çıkmadan imzalar atılsın.
ayrıca milos kosanovicin değeri aşırı arttığı için vazgeçilmiş.(ali karakaş)
Sivasli010 31.12.2015, 17:27 çoğu oyuncuların ismini biliyor millet.mısırlı oyuncu amr warda.mısırın neymarı diyolar.Mecnun başkan özellikle istiyormuş.gelirse çok faydalı olur.yaşı 22.
adı geçen hussain ve bangoura da çok genç ve iyi oyuncular.felipe santana son zamanlarda neyaptı bilmem ama taa dortmunda zamanından hatırladığım kadarıyla çok iyi oyucuydu.deniz yılmaz ise iyi yedek olur.
Neymar degildi aatifin stilinden,ama cok faydali olur bence
çorluluyiğido 31.12.2015, 17:32 Neymar degildi aatifin stilinden,ama cok faydali olur bence
aynen.gerçekten çok faydalı olacabilecek bir oyuncu.ayrıca bir arkadaş demiş 2 sol açık mı alınacak denmiş ama .oyuncu forvet,forvet arkası ve kanatlarda oynayabiliyor.ayrıca bangoura sağ açık:)
maximustafa 31.12.2015, 18:37 Çindeki forvet büyük ihtimal sözleşmesi biten chuka derick ogbu fena değil gibi:)
Çindeki forvet büyük ihtimal sözleşmesi biten chuka derick ogbu fena değil gibi:)
Ayağını çek abi üzerine basmış olabilirsin... :)
çorluluyiğido 31.12.2015, 20:02 Çindeki forvet büyük ihtimal sözleşmesi biten chuka derick ogbu fena değil gibi:)
transfermarktee eş değer oyunculara bak belki fikrin değişir:Dtanıdık isim macaueley chrisantus
yigido yakup 31.12.2015, 20:24 transfermarktee eş değer oyunculara bak belki fikrin değişir:Dtanıdık isim macaueley chrisantus
Transfer Mark da dedigin gibi bende onu görünce bu chrisantus nasil olurda bu kadar deger eder vede buda ayniysa isimiz zor diye aklimdan gecirdim yalniz bazi videolarini izledim yapilacak 1.Forvet degil ama 2. Forvet olarak Eneramo dan bi kac gömlek üstun vaziyetde
Kesinlikle 1.forvet diye alinirsa vay geldi bu sezon halimize
çorluluyiğido 31.12.2015, 21:36 arkadaşlar cumartesi günü imzalar atılacakmış.antalya kampına en az 4 yabancı oyuncu yetişecekmiş
bu oyuncular:
oyunculardan biri norveç liginden.(yüzde 99 etzaz hussain)
diğerleri ise çin ve polonya liginden.
çin liginden fildişili bir santrafor.çin liginde fildişili santraforlar:kouassi,frank boli veya claude angan
mustafa_kavak58 31.12.2015, 21:52 arkadaşlar cumartesi günü imzalar atılacakmış.antalya kampına en az 4 yabancı oyuncu yetişecekmiş
bu oyuncular:
oyunculardan biri norveç liginden.(yüzde 99 etzaz hussain)
diğerleri ise çin ve polonya liginden.
çin liginden fildişili bir santrafor.çin liginde fildişili santraforlar:kouassi,frank boli veya claude angan
Polonya liginden hic bahsedilmemisdi kim acaba
Polonya liginden hic bahsedilmemisdi kim acaba
Bir an heyecanlandım.
Inşallah benim transfer tavsiyelerinde önerdiğim Nemanja Nikolics olur.
Bu forveti getirebilsek bombayi patlatmis oluruz.
En az 10 tane gol atar 2.yarıda.
Polonya deyince heyecanlandım kardeşim...
Morten58 31.12.2015, 23:19 Shalke 04'den Stoper gelirse sasirmayalim. Insallah olur bu transfer.
çorluluyiğido 31.12.2015, 23:20 Bir an heyecanlandım.
Inşallah benim transfer tavsiyelerinde önerdiğim Nemanja Nikolics olur.
Bu forveti getirebilsek bombayi patlatmis oluruz.
En az 10 tane gol atar 2.yarıda.
Polonya deyince heyecanlandım kardeşim...
21 maç 21 gol 6 sist nedir be...mübarek polonya ligi de olsa sonuçta:)
yigido yakup 31.12.2015, 23:22 21 maç 21 gol 6 sist nedir be...mübarek polonya ligi de olsa sonuçta:)
Böyle istatikle gelip sonu barrales gibi olmasinda.
eyuphulagu 31.12.2015, 23:50 Morten Shalke li stoper son 2 yılda büyük sakatlıklar geçirmiş...Geçen yılda Olimpiacos ta ta oynarken tekrar sakatlanmış;bunun üzerine Limpiacos bizim Da Costa yı bu oyuncunun yerine transfer etmiş diyorlar..Zamanında B.Dortmund ta çok iyyimiş ama malesef son durumu iyi gözükmüyor..Sürekli düşüşe geçen bir oyuncu..Kariyeri mükemmel ama malesef geçirdiği sakatlar büyük sorun;inşallah bu oyuncuyu almazlar...
21 maç 21 gol 6 sist nedir be...mübarek polonya ligi de olsa sonuçta:)
Hemsom 20 tane atmasa bile 10 tane çok rahat atar. Buda zaten bizi uçurur.
3 tane yarim forvet alana kadar 1 tane nikolics alalim diye dusunuyorum.
acaba yanlismi dusunuyorum?
Morten58 01.01.2016, 00:07 Morten Shalke li stoper son 2 yılda büyük sakatlıklar geçirmiş...Geçen yılda Olimpiacos ta ta oynarken tekrar sakatlanmış;bunun üzerine Limpiacos bizim Da Costa yı bu oyuncunun yerine transfer etmiş diyorlar..Zamanında B.Dortmund ta çok iyyimiş ama malesef son durumu iyi gözükmüyor..Sürekli düşüşe geçen bir oyuncu..Kariyeri mükemmel ama malesef geçirdiği sakatlar büyük sorun;inşallah bu oyuncuyu almazlar...
Suanki durumu iyise alinsin iyi degilse baska Brezilyali alinsin ama ismi bilinen biri, Türkiye ligine uyum saglar. Insallah ciddi degildir sakatligi.
çorluluyiğido 01.01.2016, 13:33 eneramo,çağatay çeken,orhan gülle,hakan özmert, batuhan ve ümit ile yollar ayrıldı.
flarcone 01.01.2016, 14:20 brezilyalı stoper edson silva imza aşamasında.
flarcone 01.01.2016, 19:02 Hakan özmert Karabük ile görüşüyor.
Hakan özmert Karabük ile görüşüyor.
Karabükle anlaşsa bile taraftar ''MAVİ ATEŞ'' döver onu.. Sokağa çıkartmazlar kolay kolay.. Çünkü burada (Karabükte yaşıyorum) sevilmiyor...
flarcone 01.01.2016, 19:08 Karabükle anlaşsa bile taraftar ''MAVİ ATEŞ'' döver onu.. Sokağa çıkartmazlar kolay kolay.. Çünkü burada (Karabükte yaşıyorum) sevilmiyor...
Abi sözleşme fesh bedeli vermeyelim de ne hali varsa görsün oynamadan aldığı paralara saysın :)
asabibaba 01.01.2016, 19:19 http://www.kirmizimavi.org/forum/index.php/topic,103.1485.html
Karabük taraftar sitesinden seçmeler:
1.Hakan Özmert yine bize dönmesin de :)
2.Hakan Özmert dönüyormuş arkadaşlar twiter da bahsediliyor.
3.Hakan özmert denen karaktersiz dönerse ikinci yarı olan taraftar da gelmez artık maçlara inşallah yönetim böyle bir hata yapmaz ki futbolcu olarak da bi katkı vereceğini düşünmüyorum
4.Hakan Özmert'i şahsen istemiyorum . 5 m deki adama pas atamayan , attığı 10 pasın 8'i yalan olan , önü boş olduğu halde kaleye şut çekemeyen , çekse bile mutlaka dışarı atan , sezon başında başkanın teklifini red eden bir futbolcuyu almak başkana yakışmaz .
Eyvah eyvah bunu okuyan yönetici almaz bbunu valla .
http://www.kirmizimavi.org/forum/index.php/topic,103.1485.html
Karabük taraftar sitesinden seçmeler:
1.Hakan Özmert yine bize dönmesin de :)
2.Hakan Özmert dönüyormuş arkadaşlar twiter da bahsediliyor.
3.Hakan özmert denen karaktersiz dönerse ikinci yarı olan taraftar da gelmez artık maçlara inşallah yönetim böyle bir hata yapmaz ki futbolcu olarak da bi katkı vereceğini düşünmüyorum
4.Hakan Özmert'i şahsen istemiyorum . 5 m deki adama pas atamayan , attığı 10 pasın 8'i yalan olan , önü boş olduğu halde kaleye şut çekemeyen , çekse bile mutlaka dışarı atan , sezon başında başkanın teklifini red eden bir futbolcuyu almak başkana yakışmaz .
Eyvah eyvah bunu okuyan yönetici almaz bbunu valla .
Orada Gençlerbirliğinden El-Kabir haberini okudunmu deyzoolum... ;)
asabibaba 01.01.2016, 19:25 Orada Gençlerbirliğinden El-Kabir haberini okudunmu deyzoolum... ;)
Okudumda yokk yaa bile dedim ;)
by_romantic 01.01.2016, 20:06 Forvet transferi. Ishmael Miller
by_romantic 01.01.2016, 20:09 Türk Super Lig tarafı Sivasspor Huddersfield Town forvet İsmail Miller imza düşkün olan .
28 yaşındaki eski Manchester City gençlik ürün John Smith'in Stadı'nda yaptığı sözleşmenin son altı ay içinde ve gelecek haftadan itibaren yabancı kulüplere konuşmak serbesttir.
Lig sadece iki kez bu sezon kazanmış 15. olan Sivasspor , hedef adam istiyorum ve potansiyel imzalama olarak 6ft 3ins Miller belirledik
Morten58 01.01.2016, 20:22 Benim anlamadigim Mecnun Baskan 4 Transfer yapacagiz diyor . 4 saat sonra Faruk Baskan 4-5 Transfer diyor.
6 Oyuncu gönderiliyor. Isabet.
Ama en az 6-7 Transfer sart iken yapilan aciklamalar ya inandirici degil. yada gercekten saf bir yönetim var-
Kalasnikof58 01.01.2016, 20:22 eger ıshmael miller geldiyse yandık ikinci eneramomuz geldi ptt ligi gol kralı olabilir ama :D
Türk Super Lig tarafı Sivasspor Huddersfield Town forvet İsmail Miller imza düşkün olan .
28 yaşındaki eski Manchester City gençlik ürün John Smith'in Stadı'nda yaptığı sözleşmenin son altı ay içinde ve gelecek haftadan itibaren yabancı kulüplere konuşmak serbesttir.
Lig sadece iki kez bu sezon kazanmış 15. olan Sivasspor , hedef adam istiyorum ve potansiyel imzalama olarak 6ft 3ins Miller belirledik
Açık konuşmak gerekirse bu oyuncu çok kötü.... Özellikle bizim ligde çoğu hareketine faul çalarlar. Ayrıca biraz hızı var başka bir numara göremedim. Vuruşları çok ama çok zayıf, oyun zekası diye bir şey yok... Fiyaskodan öteye gitmez.
flarcone 01.01.2016, 20:30 Miller transferi gündemde değil.
Sivasli010 01.01.2016, 20:33 Miller transferi gündemde değil.
Kardes jeff stans gundemdemi?
Gundemde degilse lutfen yonetime oner,
6 ay sonra sozlesmesi bitiyor ve degeri 700 000 avro tam aradimiz oyuncu
Kalasnikof58 01.01.2016, 20:34 Miller transferi gündemde değil.
Bize Anganın gündemde oldugunu söyle flarcone
flarcone 01.01.2016, 20:37 Kardes jeff stans gundemdemi?
Gundemde degilse lutfen yonetime oner,
6 ay sonra sozlesmesi bitiyor ve degeri 700 000 avro tam aradimiz oyuncu
Yönetime Zaman'ında ne oyuncular önerildi ama hikaye adamlar burun kıvırıp işimize karışmayın dedi sen olsan bir daha oyuncu önerirmisin ?
flarcone 01.01.2016, 20:39 Bize Anganın gündemde oldugunu söyle flarcone
Evet kardeşim az sabır et.
Sivasli010 01.01.2016, 20:43 Yönetime Zaman'ında ne oyuncular önerildi ama hikaye adamlar burun kıvırıp işimize karışmayın dedi sen olsan bir daha oyuncu önerirmisin ?
Valla seni cok iyi anliyiorum kardes ama sivasspor aski genede herseyi yaptirirdi genede onerildim
flarcone 01.01.2016, 20:48 Valla seni cok iyi anliyiorum kardes ama sivasspor aski genede herseyi yaptirirdi genede onerildim
Kardeşim 70 oyunculuk defter yolladık 2 yıllık emekti. Sonra öğrendik ki kapağını açmadan çöpe atmışlar.
eyuphulagu 01.01.2016, 21:29 Bence başkan takımda direkt oynayacak 4 oyuncu alacağız demiş olabilir....Yedek kulübesi için de 2 tane daha oyuncunun transfer edileceğini düşünüyorum..
Morten58 01.01.2016, 21:34 Nakoulma ve Weliton'danda yeni haberler duymadik , son durum nedir?
Bilen varsa cevaplarsa sevinirim!
flarcone 01.01.2016, 21:39 Mersin ve Eskişehir göndermedikçe oralardan oyuncu almaya sıcak bakmıyormuş kimse. Durumları kötü diye
Morten58 01.01.2016, 21:43 Mersin ve Eskişehir göndermedikçe oralardan oyuncu almaya sıcak bakmıyormuş kimse. Durumları kötü diye
Bizim durumumuz cok iyi sanki. Neyse--
Yarin insallah imzalar atilir, en gec Pazartesi 4 imza resmilesir.
yerliturkuaz 01.01.2016, 22:32 Boşuna kimse hevesle ümitle çok iyi isimler beklemesin. Bundan yaklaşık bir ay kadar önce bir menajer abimiz şöyle dedi. Biz ne isimler öneriyoruz ana yönetim yine bildiğini okuyor diye. Yönetim yine bildiğimiz yönetim anlayacağınız evet transferler olacak. Gaspar'ı alamama becerisini gösteren bir yönetimden fazla birşey beklemeylim. Bakın gönderilecek yada yanlış yapılan transferlerle iki tane Gaspar alırdık...
Morten58 01.01.2016, 22:35 Boşuna kimse hevesle ümitle çok iyi isimler beklemesin. Bundan yaklaşık bir ay kadar önce bir menajer abimiz şöyle dedi. Biz ne isimler öneriyoruz ana yönetim yine bildiğini okuyor diye. Yönetim yine bildiğimiz yönetim anlayacağınız evet transferler olacak. Gaspar'ı alamama becerisini gösteren bir yönetimden fazla birşey beklemeylim. Bakın gönderilecek yada yanlış yapılan transferlerle iki tane Gaspar alırdık...
https://www.youtube.com/watch?v=S9_yk0Vnr8Y
Yönetime bu sarki önerilsin. Bizleri biraz anlasalar !!!
flarcone 02.01.2016, 00:19 Norveç basını Hüseyin'i kesin Sivasspor a gidiyor diye söylemiş ve artık bu transfer bitti inşallah Ada'mı uçaktan zorla indirmezlerse ilk transferimiz olacak.
Mersin'de hoca değişikliği olma ihtimali çok arttığından takımda belirsizlik var oyuncular takımı FIFA'ya şikayet etmişti nako nun şerbets kalma ihtimali çok yüksek. Kasımpaşa ve Sivasspor dirsek temasında. bu yüzden sol kanat transferi ağırdan alınıyor her an bir değişiklik olabilir.
Çin'de ki forvet haricinde 2 yabancı forvetle görüşme yapılıyor
stoper konusunda farklı söyletiler var gelince belli olacak
kaplanlı 02.01.2016, 07:45 şu an ligleri bitmiş olan ülkelerden transfer yapmak daha mantıklı.brezilya bu ülkelerin başında geliyor.
baliliiiiii 02.01.2016, 11:08 Mersinden nakoulma bize sol kanatta ilaç olur Yattaranin biraz süratli si birebir müthiş sağladı oynayabiliyor.
Bizim en önemli eksiğimiz bence Kalede gelen topları indiren ve ayağında top tutabilen top saklayan oyuncu yok hatırlayın Mehmet Yıldız topu saklar kimseye vermezdi Hervé TUM kafa toplarini alır Kaleden gelen topları indirir ilerde dağıtırdi forvet arkası oynardi BALiLi'yi söylemeye gerek yok at gibi kosardi takım bu oyuncular sayesinde flaş islere imza attı.dusunmek lazım biz taraftar olarak bu çözümlemeler yaparken yönetim hiç mi düşünemiyor.
münihli_58 02.01.2016, 13:11 Kardeşim 70 oyunculuk defter yolladık 2 yıllık emekti. Sonra öğrendik ki kapağını açmadan çöpe atmışlar.
Yönetimde böyle dik kafali adamlar oldugu sürece isimiz zor..
Emeginize yazik olmus kardesim sen zamanini harca hevesle, istekle ugras adamlar cöpe atsin cok yazik
teyfikyasir 02.01.2016, 16:42 Milos kosanovic bizim icin bitti heralde. Fanatik kosanovici fenerbahcenin istedigini yazmis. Alinabilse cok iyi olurdu. Sol bek olarakta degerlendirebilirdik aslinda.
flarcone 02.01.2016, 17:13 Milos kosanovic bizim icin bitti heralde. Fanatik kosanovici fenerbahcenin istedigini yazmis. Alinabilse cok iyi olurdu. Sol bek olarakta degerlendirebilirdik aslinda.
O transfer zaten imkansızdı. Maliyeti çok yüksek ve talibi çok
musa harun 02.01.2016, 17:21 Dieumerci Mbokani sözleşmesi haziran'da bitiyo.bize gelmez mi
Morten58 02.01.2016, 17:24 Ben Fifa 16'da ki kadrom su sekilde..
Alission
Tete-Kaan Ayhan - Anderson - Ziya
- Muhammed Abu - Salih Ucan-
Anwar EL Ghazi - Hakan Calhanoglu - Yunus Malli
--- Enes Ünal-----
Para olunca Transfer yapmak kolay , o gelir bu gelirmi ,,, Para bakiyor .
Morten58 02.01.2016, 18:10 Pazartesi günü Etzaz Hussain ve Claude Angan Kamp'a katilmasi beklenen oyuncular-
Almanya'dan bir Stoper ile büyük ölcüde anlasilmis.
Okan Hoca Brezilya'da.
Görüsmeler devam ediyor , biten Transferlerin biletleri alindi.
Yönetiminin Transfere calismalarinia bu sefer erken baslamasi iyi bir isaret-
Taraftarlar olarak Sivasspor'u sevmeye devam edelim. Destekleyelim. Dua edelim.
çorluluyiğido 02.01.2016, 18:32 etzaz hussein ve claude angan transferi bitmiş.hayırlı olsun
mısırlı amr warda gündemimizde değilmiş.
ayrıca schalkenin stoperi felipe santana ile büyük ölçüde anlaşılmış.
Cerny312 02.01.2016, 18:44 Pazartesi günü Etzaz Hussain ve Claude Angan Kamp'a katilmasi beklenen oyuncular-
Almanya'dan bir Stoper ile büyük ölcüde anlasilmis.
Okan Hoca Brezilya'da.
Görüsmeler devam ediyor , biten Transferlerin biletleri alindi.
Yönetiminin Transfere calismalarinia bu sefer erken baslamasi iyi bir isaret-
Taraftarlar olarak Sivasspor'u sevmeye devam edelim. Destekleyelim. Dua edelim.
usta bi claude angan ilk 11 için mi transfer edilmiş ?
çorluluyiğido 02.01.2016, 18:50 etzaz hussein ve claude angan transferi bitmiş.hayırlı olsun
mısırlı amr warda gündemimizde değilmiş.
ayrıca schalkenin stoperi felipe santana ile büyük ölçüde anlaşılmış.
pardon beyler schalkedeki iptal.
çorluluyiğido 02.01.2016, 19:00 polonya ligindeki oyuncu işi olmamış.vazgeçildi.
mısır liginin en iyi takımından genç bir oyuncu ile görüşüyoruz.oyuncu gerçekten kailteliymiş.inşalah olur.
Hepsi yavas yavas iptal, para vermeye kiyamiyoruz yine :)
Kalasnikof58 02.01.2016, 19:14 ulan pinti yönetim akhisar lua lua ve hasan kabzeyi yollamış bari şu ikisini alın lua lua tam isabet olur kaçırmayın şu adamı bari
SenSetik 02.01.2016, 19:24 Genç yetenek almanın zamanı değil şimdi bize tecrübeli ve kurtarıcı olabilecek isimler lazım...Allahım biz ne zaman kaliteli transferlere layık görüleceğiz merak ediyorum...yine çapulcular toplanıyor !!
yigido yakup 02.01.2016, 19:40 Claude Angan insallah bir sakadan ibarettir
Video görüntusunden normalde adam degerlendirmek pek adetim degildir yalniz adamin rakamlari hic ic acici degil onu gördükten sonra kisa video yeminle tam hayal kirikligi hani 10 dk lik video da extra bi yetenek estetik falan olur oda olmayinca
bizim Kone bile video larda ve istatikte bundan daha etkili
Ben sahsen Oldoni vakasi olmadan bu ismin üstünü cizsinler isterim.
Morten58 02.01.2016, 20:09 Akhisar'dan gönderilen Hasan Kabze , Sivasspor formasi giymek istiyor.
Süpriz bir sekilde yedek olarak takima transfer olabilir.
Almanya'dan gelecek Stoper merak edilecek bir isim degil , umarim bu oyuncunun yerine daha iyi bir Stoper bulunur.
Mecnun Baskan Misir'dan bir genc bir yetenek takima dahil etmek istiyor.
Not: Yeni bilgileri bugün Aksam flarcone üyemiz de paylasacaktir.
58g0kberk58 02.01.2016, 20:20 https://eksisozluk.com/davy-claude-angan-nguessan--2709361
yorumlara bir bakın güzel bir gülersiniz :D
Akhisar'dan gönderilen Hasan Kabze , Sivasspor formasi giymek istiyor.
Süpriz bir sekilde yedek olarak takima transfer olabilir.
Almanya'dan gelecek Stoper merak edilecek bir isim degil , umarim bu oyuncunun yerine daha iyi bir Stoper bulunur.
Mecnun Baskan Misir'dan bir genc bir yetenek takima dahil etmek istiyor.
Not: Yeni bilgileri bugün Aksam flarcone üyemiz de paylasacaktir.
Hasan KABZE kesin alınır çünkü Sivasspor almasa işssiz kalır yada Banka Asyada oynar
eyuphulagu 02.01.2016, 20:26 Angan ile ilgili yorumlara malesef hiç katılmıyorum...Bu oyuncu ilk gündeme geldiğinde youtube dan çok sayıda videosunu izledim...Bilhassa Çin liginde oynadığı maçların büyük çoğunluğunun da kısa özetlerini izledim...Sadece bir video ile bir oyuncu değerlendirilmez...Eğer sakat değilse bu oyuncu bizim için yararlı olacak diye düşünüyorum...Çok güçlü bir oyuncu...Son durumunu ,klio durumunu bilemem...Sakatlık sorunu yoksa bize faydalı olur diyorum...2011-2012 yıllarında Molde nin şampiyon olmasında çok katkı yapmış bir oyuncu;o yıllarda Ezaz Husain ile çok iyi ikili oldukları söyleniyor...Okan Hoca eğer Brezilya da ise Sao Paoulu da oynayan 29 yaşındaki Brezilyalı nın transferi için gitmiştir diye düşünüyorum..Shalke de oynayan adı geçen Brezilyalı ise 2014 ve 2015 de büyük sakatlık geçirdi diyor transfermarkt.. Geçen yıl (2015) Olimpiacos da oynarken sakatlanıp aylarca oynamamış;orda kiralıkmış..Sakatlanınca Sivasspordan Da Costa yı transfer etmişler....Transfermarkt sakatlığının çok ciddi olduğunu söylüyor..2014 de de başka bir sakatlıktan dolayıda uzun süre oynamamış...Çorlululu yiğido umarım bu oyuncu alınmaz...Bana tabancı transferlerinden bazılarının sürpriz oyuncular yani adı geçemeyen oyuncular olacağını düşünüyorum..Çünkü Okan Hoca nın yönetime verdiği listenin oldukça alternatifli bir liste olduğunu söylüyorlar...
çorluluyiğido 02.01.2016, 20:41 Angan ile ilgili yorumlara malesef hiç katılmıyorum...Bu oyuncu ilk gündeme geldiğinde youtube dan çok sayıda videosunu izledim...Bilhassa Çin liginde oynadığı maçların büyük çoğunluğunun da kısa özetlerini izledim...Sadece bir video ile bir oyuncu değerlendirilmez...Eğer sakat değilse bu oyuncu bizim için yararlı olacak diye düşünüyorum...Çok güçlü bir oyuncu...Son durumunu ,klio durumunu bilemem...Sakatlık sorunu yoksa bize faydalı olur diyorum...2011-2012 yıllarında Molde nin şampiyon olmasında çok katkı yapmış bir oyuncu;o yıllarda Ezaz Husain ile çok iyi ikili oldukları söyleniyor...Okan Hoca eğer Brezilya da ise Sao Paoulu da oynayan 29 yaşındaki Brezilyalı nın transferi için gitmiştir diye düşünüyorum..Shalke de oynayan adı geçen Brezilyalı ise 2014 ve 2015 de büyük sakatlık geçirdi diyor transfermarkt.. Geçen yıl (2015) Olimpiacos da oynarken sakatlanıp aylarca oynamamış;orda kiralıkmış..Sakatlanınca Sivasspordan Da Costa yı transfer etmişler....Transfermarkt sakatlığının çok ciddi olduğunu söylüyor..2014 de de başka bir sakatlıktan dolayıda uzun süre oynamamış...Çorlululu yiğido umarım bu oyuncu alınmaz...Bana tabancı transferlerinden bazılarının sürpriz oyuncular yani adı geçemeyen oyuncular olacağını düşünüyorum..Çünkü Okan Hoca nın yönetime verdiği listenin oldukça alternatifli bir liste olduğunu söylüyorlar...
için rahat olsun santana transferi yok.bilgi aldığım kişiyle yanlış bir anlaşılma oldu.ben yazdıktan sonra düzeltti.santanayı çıkarın kafanızdan:)
Kalasnikof58 02.01.2016, 20:55 Angan gibi forveti bile begenmeyen futbol cahilleri var arkadaş adamlar alışmış tabi eneramoya ibrahim akına böyle vizyonsuz bi taraftara böyle bi vizyonsuz yönetim yakışır zaten :D
onu bunu bııraksında yönetim miy den nakaoulma ve welligton u alsın
adamların hem paraya ihtiyacı var hemde oyuncuların parası ödenmediği için serbest kalabilecek durumdalar sivasspor yönetimi mersine bonservis önersin ve bu iki oyuncuyu kimseye kaptırmasın yoksa bu yönetim bize ne oldoniler aykutlar ve daha nice kazmalar bulup getirir ...
yönetim uyuma nakaoulma ve welligtonu sivasa getir .
Morten58 02.01.2016, 21:11 He Bu arada Nakoulma'yi Riza hoca istiyor..
nakoulma olmazsa olmazımız kırmızı çizgimiz yıllardır kanayan sol kanadımız Baliliden sonraki kontra oyuncumuz :D yönetim uyuma nakooyu kaçırma ...
yigido yakup 02.01.2016, 21:20 Angan ile ilgili yorumlara malesef hiç katılmıyorum...Bu oyuncu ilk gündeme geldiğinde youtube dan çok sayıda videosunu izledim...Bilhassa Çin liginde oynadığı maçların büyük çoğunluğunun da kısa özetlerini izledim...Sadece bir video ile bir oyuncu değerlendirilmez...Eğer sakat değilse bu oyuncu bizim için yararlı olacak diye düşünüyorum...Çok güçlü bir oyuncu...Son durumunu ,klio durumunu bilemem...Sakatlık sorunu yoksa bize faydalı olur diyorum...2011-2012 yıllarında Molde nin şampiyon olmasında çok katkı yapmış bir oyuncu;o yıllarda Ezaz Husain ile çok iyi ikili oldukları söyleniyor...Okan Hoca eğer Brezilya da ise Sao Paoulu da oynayan 29 yaşındaki Brezilyalı nın transferi için gitmiştir diye düşünüyorum..Shalke de oynayan adı geçen Brezilyalı ise 2014 ve 2015 de büyük sakatlık geçirdi diyor transfermarkt.. Geçen yıl (2015) Olimpiacos da oynarken sakatlanıp aylarca oynamamış;orda kiralıkmış..Sakatlanınca Sivasspordan Da Costa yı transfer etmişler....Transfermarkt sakatlığının çok ciddi olduğunu söylüyor..2014 de de başka bir sakatlıktan dolayıda uzun süre oynamamış...Çorlululu yiğido umarım bu oyuncu alınmaz...Bana tabancı transferlerinden bazılarının sürpriz oyuncular yani adı geçemeyen oyuncular olacağını düşünüyorum..Çünkü Okan Hoca nın yönetime verdiği listenin oldukça alternatifli bir liste olduğunu söylüyorlar...
Eyüp hocam 2011 veya 2012 bizdeki eneramo nasil bir Performans gösteriyordu?
ben sahsen afrikali oyuncularin hele top seviyeye cikmamislarsa yasina inanmiyorum ben sahsen gereksiz derim
yani 3 yil önce ibrahim akin eneramo yekta ne mükemmel oyunculardi ama simdi kendilerine faydalari yok
çorluluyiğido 02.01.2016, 21:27 angan çinligine gidene kadar çok iyi yetenekli bir futbolcu olarak gözüküyor ama sonra kayboluyor.gittiği takım sivas belediye ayarında bir takım.toplam kadro değeri atıfla aynı.çok şüpheli bir transfer sürpriz yumurta gibi merakla bekliyoruz..
flarcone 02.01.2016, 21:43 batuhan için Mersin Eskişehir Urfa devrede.
çorluluyiğido 02.01.2016, 21:48 batuhan için Mersin Eskişehir Urfa devrede.
nakulmayla işte takas edelim.zaten oyuncu serbest kalacak sonra k.paşa alacak.ne gerek var.böyle bir anlaşma yapsak mersinle:)
eyuphulagu 02.01.2016, 21:52 batuhan için Mersin Eskişehir Urfa devrede.
Ben yönetici olsam rakiplerime kadro dışı da olsa forvet oyuncusu kesinlikle satmam;küme düşme hattındaki rakiplerin durumu belli;
bizim de belli....Ben olsam 1. lige Ş.Urfa ya veya başka bir 1. lig takımına veya Arap ülkelerine 1 yıllığına kiraya verir;seneye de oyuncunun ligdeki form durumuna göre takımda kalıp kalamayacağına karar veririm....Diyelim rakiplerimizden birine Batuhan ı gönderdik;bizim maçta da bize gol attı ;o zaman taraftarına ne diyeceksin;bu durumu nasıl izah edeceksin..Akıllı düşünmek lazım...
eyuphulagu 02.01.2016, 22:05 Eyüp hocam 2011 veya 2012 bizdeki eneramo nasil bir Performans gösteriyordu?
ben sahsen afrikali oyuncularin hele top seviyeye cikmamislarsa yasina inanmiyorum ben sahsen gereksiz derim
yani 3 yil önce ibrahim akin eneramo yekta ne mükemmel oyunculardi ama simdi kendilerine faydalari yok
..Gardaş Angan ın 2015 de Çin de oynadığı maçların da videoları var;onları da bir izlemeni tavsiye ederim..2.olarak son 2 yılda 22 gol atan bir oyuncu bu yıl 4 gol atmış ;ama belki bazı sorunları vardır;formsuzluğu da olmuş olabilir..Sen bu oyuncunun düşüşe geçtiği için ve yaşlandığı için alınmasını istemiyorsun ama ben oyuncuyu son 2 yılda sürekli sakatlanan 27 yaşındaki Deniz YILMAZ a kesinlikle tercih ederim;çünkü bu oyuncu son 2 yılında büyük sakatlıklarda geçirmemiş.....Bu oyuncu söylendiği gibi 29 yaşında değil;28 yaşından 3 ay gün almış bir oyuncu(Ekim 1987)...Okan hocanın bu oyuncuyu 2 yıldır takip ettiğini duydum;hoca kötü bir oyuncuyu;hele ki düşüşe geçen bir oyuncuyu alıp bindiği dalı keser mi?..Ben %100 bu oyuncu alınsın falan da demedim..Sadece beğendiğimi söyledim...Mutlaka kapsamlı kontrolden de geçireceklerdir;sakatlığı varsa kesinlikle almazlar...Ben de 24-25 yaşındaki forvetlerin alınmasından yanayım ama ara transferde bu tür oyuncuları bulmak o kadar kolay olmasa gerek...Ayrıca madem alıyorlar 1 tane de daha forvet alsınlar;sadece bu oyuncuya güvenmenin de hata olacağını düşünüyorum..
subasi29 03.01.2016, 01:25 Nakoulma, gelse super olacak. Tam aranan kan ! Birde anlamadığım birşey var ! Dabi abalo. Neden gönderilmek isteniyor ? Ne oynadı ki neyini gördük ki ?
kagansenbas 03.01.2016, 01:30 Abi sözleşme fesh bedeli vermeyelim de ne hali varsa görsün oynamadan aldığı paralara saysın :)
Hocam Akhisar Lualua ile yolları ayırmış. Sivasspor yönetimi bir görüşme yaptı mı ? Yahut böyle bir görüşme yapmayı düşünüyor mu ? :)
kagansenbas 03.01.2016, 01:37 Nakoulma, gelse super olacak. Tam aranan kan ! Birde anlamadığım birşey var ! Dabi abalo. Neden gönderilmek isteniyor ? Ne oynadı ki neyini gördük ki ?
Katılıyorum.. Abalo 11 de çıkıp takıma alışamadı millet futbol profesörü hemen adamın notunu verdiler... Benim gözlemlediğim kadarıyla tekniği yüksek futbol zekası olan bir futbolcu... Düz futbol oynamıyor yani sonuçta ispanyol 😉
Servet Çetin ile anlaşılma durumu var sadece tahmin iyi futbolcu hava toplarında harika bence faydalı olur.
yigido yakup 03.01.2016, 01:58 Servet Çetin ile anlaşılma durumu var sadece tahmin iyi futbolcu hava toplarında harika bence faydalı olur.
Servet o agirlikla süperligde artik oynayamaz.
mersinin yedigi butün golleri izleyin ne dedigimi anlarsiniz.
mustafa_kavak58 03.01.2016, 02:16 Ricardo Pedriel Suarez Yeniden SİVASSPOR Forması Giyebilir...
Kaynak:Facebook sivasspora dair hersey
sirp stoper aliyormusuz fanatik yazmis
bi soyledikleride tutsa bari
baliliiiiii 03.01.2016, 08:23 Nakoulma nakoulma nakoulma hem sol hem sağda oynuyo Yattaranin biraz süratli si....
flarcone 03.01.2016, 09:47 [/B]Hocam Akhisar Lualua ile yolları ayırmış. Sivasspor yönetimi bir görüşme yaptı mı ? Yahut böyle bir görüşme yapmayı düşünüyor mu ? :)
Kardeşim yapmayın lua lua nin kendine hayrı yok bize mi faydalı olacak 3 yık önceki lua ile karıştırıyorsunuz şuan bitmiş ve yaşlı
flarcone 03.01.2016, 09:49 [/B]Servet Çetin ile anlaşılma durumu var sadece tahmin iyi futbolcu hava toplarında harika bence faydalı olur.
Servet iyi oyuncu mu ? Siz pek maç takip etmiyordunuz anlaşılan Mersin'in şu an kı durumunun baş sorumlularındandır Servet çok ağır çok hata yapıyor ve yaşlı
flarcone 03.01.2016, 09:51 Nakoulma sözleşmesini fesh edecek ancak Bursaspor ve Kasımpaşa çiddi ilgileniyor transferi çok zor aklımızdan çıkaralım.
flarcone 03.01.2016, 10:08 Ümit ve Batuhan'ı Galatasaray yokladı.
Kalasnikof58 03.01.2016, 10:12 ümidinizi kesin bu yönetimden hiçbir şey olmaz yönetimin taktiği şu gazetecilere yalandan isim veriyor onlarda bu isimleri gazetelere sitelere yazıyor taraftarı sakinleştiriyorlar 10-15 gün son günde çöpleri toplayıp getiriyorlar hani nakoulma %70 bitmişti resmen dalga geçiyorlaro yüzden ümidinizi kesin bunlar gider PEDRİELi alır getirirler:D
flarcone 03.01.2016, 10:16 ümidinizi kesin bu yönetimden hiçbir şey olmaz yönetimin taktiği şu gazetecilere yalandan isim veriyor onlarda bu isimleri gazetelere sitelere yazıyor taraftarı sakinleştiriyorlar 10-15 gün son günde çöpleri toplayıp getiriyorlar hani nakoulma %70 bitmişti resmen dalga geçiyorlaro yüzden ümidinizi kesin bunlar gider PEDRİELi alır getirirler:D
Nako nun bittiğini kim söyledi daha görüşme bile olmadı.
Kalasnikof58 03.01.2016, 10:17 Nako nun bittiğini kim söyledi daha görüşme bile olmadı.
doğu bey diye bi tellal vardı o söyledi mustafa pekmekte gelmişti onun dediğine göre
flarcone 03.01.2016, 10:22 doğu bey diye bi tellal vardı o söyledi mustafa pekmekte gelmişti onun dediğine göre
Mustafa adaylardan biri.öyle herkesin dediğine de inanma yerli transferler için daha yeni görüşmeler başladı. Yabancılar 2 hafta önceden görüşülüyordu.
Kalasnikof58 03.01.2016, 10:42 Mustafa adaylardan biri.öyle herkesin dediğine de inanma yerli transferler için daha yeni görüşmeler başladı. Yabancılar 2 hafta önceden görüşülüyordu.
senin yeni öğrendigin bilgiler var mı flarcone
anadolu5858 03.01.2016, 10:49 sanki içinde bulunduğumuz anı daha önce 10 defa yaşamış gibiyim ten dejavu mudur nedir. Hani aylardır oyuncu izliyordunuz transfer dönemi başlayınca imzalar atılacaktı. Ey yönetim veya yönetimde olan sorunlu insanlar bulunduğunuz yerin hakkını verin yoksa defolun gidin, bizim umutlarımızla oynamayın. insanlarla dalga geçmekten usanmadınız mı? Her yıl aynı senaryo sizin transfer stratejinizin içine tüküreyim.
flarcone 03.01.2016, 10:49 senin yeni öğrendigin bilgiler var mı flarcone
dünden beri haber bekliyorum
Kalasnikof58 03.01.2016, 10:56 sanki içinde bulunduğumuz anı daha önce 10 defa yaşamış gibiyim ten dejavu mudur nedir. Hani aylardır oyuncu izliyordunuz transfer dönemi başlayınca imzalar atılacaktı. Ey yönetim veya yönetimde olan sorunlu insanlar bulunduğunuz yerin hakkını verin yoksa defolun gidin, bizim umutlarımızla oynamayın. insanlarla dalga geçmekten usanmadınız mı? Her yıl aynı senaryo sizin transfer stratejinizin içine tüküreyim.
ne oyuncu izlemesi be kardeş mecnun bey sedat peker abisinin ricasıyla alıyor bütün oyuncuları gazetecilere yalan yanlış oyuncu isimleri vererek taraftarı uyutuyor son günde çöpleri toplayıp kekeliyor bizi
O kadar biliyorsaniz ve maddi imkaniniz varsa klübü siz devralın bu ne saçma sapan fütürsuz yorumlar siteye girince insan utanıyor
baliliiiiii 03.01.2016, 12:01 Nakoulma nakoulma nakoulma hem ekonomik hem teknik hem süratli ...
sefareis 03.01.2016, 12:06 nerdesın dogu bey
Nakoulma nakoulma nakoulma hem ekonomik hem teknik hem süratli ...
Nakoulma hem tanidigimizda bir oyuncu ligi biliyor alisma sorunu olmaz nokta transfer
Nakoulma sözleşmesini fesh edecek ancak Bursaspor ve Kasımpaşa çiddi ilgileniyor transferi çok zor aklımızdan çıkaralım.
Sanki ronaldoyu messiyi istemişiz arkadaş altı üstü nakoyu istedik:D
maximustafa 03.01.2016, 12:18 Rıza hoca gittiğinden beri transfere hasret kaldık yazık bu millete:mad:
izecson_ea 03.01.2016, 13:03 Devre arası transfer için resmi tarih var mı sezon sonunda oldugu gibi
Devre arası transfer için resmi tarih var mı sezon sonunda oldugu gibi
Ayın dördünde (4) başlıyor galiba 14 ünde bitiyor... Tabii tarihlerde yanılmıyorsam...
by_romantic 03.01.2016, 13:30 Yarın başlıyor transfer dönemi
asabibaba 03.01.2016, 13:48 Spor Toto Süper Lig'in 2015-2016 sezonu ara transfer sezonu 5 Ocak 2016 Salı günü başlayacak. FIFA kuralları gereği 28 gün sürecek ara transfer dönemi 1 Şubat 2016 Pazartesi günü son bulacak.
kagansenbas 03.01.2016, 13:54 [/B]
Kardeşim yapmayın lua lua nin kendine hayrı yok bize mi faydalı olacak 3 yık önceki lua ile karıştırıyorsunuz şuan bitmiş ve yaşlı
Akhisarın etkili hücum silahlarından biriydi bence sivassporda da iş yapar hele ki okan hoca gibi açık oynayan bi hocayla tekrar parlar bence.. Düşünülmeli.. :rolleyes
Yönetim lua lua ve temasla mutlaka girişmiştir ikisinde beles
Lua lua ve gekasla demek istemistim
GokhanTurna 03.01.2016, 14:03 Lua Lua, Simon Zenke vs oyuncu tavsiyeleri görünce koşa koşa kaçasım geliyor. Arkadaşlar bize kaliteli transferler lazım. Lua Lua, Simon Zenke vs isimlerin Eneramo'dan farkı nedir? Belki biraz hız o kadar.
Çoğu devre arası transferlerinde başarılı olduk bugüne kadar. İnşallah bu seferde iyi isimler alınır.
Takıma beleş oyuncu diye döküntüler toplanıyor onlara kaliteli iki oyuncuya odenecek para harcanıyor sonrada gönderiliyorlar boşuna harcanan ve boşa giden transferler her zamanki anlayış.
flarcone 03.01.2016, 14:10 Başkan telefona bakmıyor. Öğrendiğim kadarıyla yarin 2 yabancı geliyor salı günü kampta en az 4 transfer olacak. Yarın gündüzden nerede bunlar diye beklemeyin akşam gelecekler ve haberimiz olmayacak.
cemal58yiğido 03.01.2016, 14:24 niye böyle taraftardan gizlercesine iş yapılıyor anlamıyorum niye biz transferlerimizi forumdaki birkaç kişinin aracılığıyla öğreniyoruz nitekim zaten çoğu transfer hüsranla sonuçlanıyor antalya eto yu bağıra çağıra 15 gün boyunca adını söyleye söyleye getirtti ne zarar gördü yazık bu kadar taraftara sırf bi transfer duyumunu görebilmek için günde 10 defa foruma bakıyoruz
Başkan telefona bakmıyor. Öğrendiğim kadarıyla yarin 2 yabancı geliyor salı günü kampta en az 4 transfer olacak. Yarın gündüzden nerede bunlar diye beklemeyin akşam gelecekler ve haberimiz olmayacak.
Ooo başkan transferleri kampa yetiştirecekmiş ... İnandık mı:)
çorluluyiğido 03.01.2016, 14:59 Ooo başkan transferleri kampa yetiştirecekmiş ... İnandık mı:)
hem profilnide başkanın resmi var hem de başkana inamıyorsun:D
hem profilnide başkanın resmi var hem de başkana inamıyorsun:D
Başkan eski güveni vermiyorsa taraftar ne yapsın önceden bi başkana güvenir inanırdık şimdi onada inanmıyoruz malesef
otceken58 03.01.2016, 15:09 Transfer donemi başlasa da bir görsek transferleri bu ne arkadaş hergun farklı isimler imzalar atılana kadar yazmayın bizde burdan bakıp ta su gelecek bu gelecek deyip sonra havamızı almayalım.
otceken58 03.01.2016, 15:11 niye böyle taraftardan gizlercesine iş yapılıyor anlamıyorum niye biz transferlerimizi forumdaki birkaç kişinin aracılığıyla öğreniyoruz nitekim zaten çoğu transfer hüsranla sonuçlanıyor antalya eto yu bağıra çağıra 15 gün boyunca adını söyleye söyleye getirtti ne zarar gördü yazık bu kadar taraftara sırf bi transfer duyumunu görebilmek için günde 10 defa foruma bakıyoruz
Bir kaç isim dolaşsın ortada biz bildiğimizi yapalım diye neden olacak !!!
sivasfutbol 03.01.2016, 15:16 Sivasspor yönetiminin alternafi olmadıgını bildikleri için babalarından miras kalmış gibi kulüp yöneticiligi yapıyorlar bu durum sivasspora has degil süperligdeki diger kulüplerde öyle taraftarı dikkate alan yok sıkıştıkları zaman taraftarı stada cağırıyorlar takıma destek olun diye yönetimle taraftar arasında uçurumlar var sivassporda tek adam yöneticiligi yapılıyor iştişare yok yapıcı eleştiriyede kapalılar biz ne yaparsak onunla yetinecekceksiniz deniyor işte bu yüzden taraftar sivasspora sahip cıkmıyor vede stada gelmiyor ne haliniz varsa görün der gibi.ama cogu zaman oyuncu seçiminde hata yapıyorlar.
midfielder7 03.01.2016, 15:18 Bursaspor'lu josue sanırım gönderilecek biraz sorunlu oyuncu galiba yoksa kaliteli türkiye'den gitmeyecekse ilgilenilebilir
çorluluyiğido 03.01.2016, 15:38 Devre arası kampı ve gelen oyuncuarın durumuna göre bazı oyuncularla daha yollar ayrılabilir.(mehdi,ibrahim akın ve abolo gibi oyuncular)
baliliiiiii 03.01.2016, 15:47 Keşke da Costa kalsaydı beeee John boye ile iyi bi uyum saglayabilirlerdi ümit kurtta affedilirdi iyi olurdu
baliliiiiii 03.01.2016, 15:52 Hazır olacak alınacak oyuncular sonra çat çat çat alacaksın kardeşim... taraftar da mutlu olacak bu nedir çile...
Devre arası kampı ve gelen oyuncuarın durumuna göre bazı oyuncularla daha yollar ayrılabilir.(mehdi,ibrahim akın ve abolo gibi oyuncular)
Abalo zor... Sözleşmesinin feshine 3 oyuncu alınır...
DoomsDay58 03.01.2016, 16:04 Başkan telefona bakmıyor. Öğrendiğim kadarıyla yarin 2 yabancı geliyor salı günü kampta en az 4 transfer olacak. Yarın gündüzden nerede bunlar diye beklemeyin akşam gelecekler ve haberimiz olmayacak.
Bizim transferleri CIA, MI6, Mossad falan mı yapıyor ya ne bu gizlilik? Hani tamam oyuncuyla görüşme aşamasında gizlilik olur da yarın gelecek adamın neyini gizliyorsun? Bu kadarı da rezillikten başka bir şey değil. Yakında gizlilik işini daha da abartıp transfer ettikleri oyuncuları başka takımlar görmesin diye maça çıkarmazlarsa şaşırmam açıkçası artık her şey beklenir bunlardan.
flarcone 03.01.2016, 16:04 Abalo zor... Sözleşmesinin feshine 3 oyuncu alınır...
Mehdinin adının listede olmamasının tek nedeni var o da abalo Adamı gönderemiyorlar teklif bekliyorlar. Zaman kazanmak için mecbur mehdiyi de ortaya atamadılar abalo da talım bulunmazsa Mehdi gidecek.
flarcone 03.01.2016, 16:08 Kimseden ses yok. İrtibatta olduğum yönetici bile birşey söylemem 2 gün bekle dedi. İnşallah Mutlu edecek haberler duyarız.
kayi5834 03.01.2016, 18:28 3 "maymun"a devam yani :/:confused:
Kalasnikof58 03.01.2016, 18:43 vallahi ben umudu kestim artık tek isteğim mersin-eses ve genclerbirliğinin iyi transfer yapmaması mersine hakan kutlu geldi banko düşerler eseste zaten kadro yok para yok onlarda düşer burda tek önemli olan genclerbirliği onları takip etmeliyiz
baliliiiiii 03.01.2016, 20:00 Ah şu Mehdi biraz fizik gücü olaydı ligde adından cok söz ettirirdu.
Morten58 03.01.2016, 20:13 Son anda bir sıkıntı olmaz ise Etzaz Hussain artık Yiğido diyebiliriz..
Bir aksilik olmaz ise Claude Angan ve Menejeri yarın Pazartesi Türkiye'ye geliyor.
Sivasspor yönetimi bonservis bedeli ödemeden Futbolcu almaya çalışıyor.
Yerli Forvet, Sivasspor'da oynamak isteyen Hasan Kabze . En büyük aday şuan Hasan Kabze ..
Yerli sağ bek olarakda Hakan Aslantaş ön planda.. Hakan Aslantaş ile görüşmeler sürüyor.
efsanesivas 03.01.2016, 20:26 transferler yarin aciklanmazsa bu takim duser .bu oyuncular ne zaman takima katilacak.
Sivasli010 03.01.2016, 20:31 Hasan kabze alinicaksa , sivasspor u21'den tunahan nazli alalim (18yasinda, 15 macta 12 gol) boyle genc oyunculara sans verilmeliki ilerde iyi paraya satallim. Boyle gencler daha istekli olur , eneramo, batuhan gibi bos bos dolanmazlar
Hasan kabze zaten yaslandi anca 60 dakika oynar, ondan sonra 18 yasindaki tunahan nazli oyna girer, eger sans vermezsek elden gider
Bonservis deyince bizim yönetimin tüyleri diken diken oluyor.Fesih parasını gözleri görmüyor.Hep diyorum Boya ile Kone yi getiren menejere söylesinler o bulsun adam.Şişirmeyin takımı, gerekli oyuncu alın artık .Durum kritik.
Has Sivas`li 03.01.2016, 20:38 Son anda bir sıkıntı olmaz ise Etzaz Hussain artık Yiğido diyebiliriz..
Bir aksilik olmaz ise Claude Angan ve Menejeri yarın Pazartesi Türkiye'ye geliyor.
Yerli Forvet, Sivasspor'da oynamak isteyen Hasan Kabze . En büyük aday şuan Hasan Kabze ..
Yerli sağ bek olarakda Hakan Aslantaş ön planda.. Hakan Aslantaş ile görüşmeler sürüyor.
Yani bu Hasan ve Hakan haberinin doğru olma ihtimalini yüksek görüyorum.
Nerede döküntü futbolcu var, onlari bulup toplama gibi bir huyumuz var
mustafa_kavak58 03.01.2016, 20:39 Son dakika
Düsme hattindaki en buyuk rakibimiz olan Genclerbirligi
Halil altintop ile Serdar gürler ile büyuk olcude anlasmis is imzaya kalmis
Haydi bakalim sivas senide gorelim -.-
Kalasnikof58 03.01.2016, 20:43 sonunda benim dediğime geldiniz hasan kabze çok iyi transfer olur süper ligin üstünde bi golcü hakan aslantaşta cicinhonun yedeği olarak iyi iş yapar bu transferler iyi transferler hussainde iyi oyuncu sezon sonuna kadar bizi sırtlar bunlar
eyuphulagu 03.01.2016, 20:50 Çok merak ettim;Hasan Kabze nin İbrahim Akın dan ne üstünlüğü var;34 yaşına gelmiş bir Hasan Kabze bize ne verecek...Tek artısı bence bonservisinin elinde olması..Hakan çok kötü bir oyuncu değil;sağ ve sol kantta da oynayabiliyor...Ben olsam Hasan KABZE yi kesinlikle almam..Ben Hasan Kabze nin Abalo dan da daha iyi olduğunu kesinlikle düşünmüyorum...Takımı gençleştirelim derken hala 33-34 yaşlarında oyunculara talip oluyoruz...Sivasspor un hiç de iyi yolda olduğunu düşünmüyorum..Bir takım her yıl takımın yarısını değiştirip sil baştan takım yapar mı?..Sivasspor önümüzdeki 5 yılın takımını ne zaman kuracak...Hala bonservisi elinde olan oyuncuları tercih ediyoruz....Bu şekilde davranırsak biz her yıl 5-6 oyuncu gönderip 5-6 tane yeni oyuncu mu alacağız...Abalo ile ilgili yapılan eleştirlerin bir çoğuna katılmıyorum..Abolo 1-2 maç hariç hiç ilk 11 de oynatılmadı;Burahan ın formsuz olduğu,çok kötü olduğu dönemlerde dahi onun yerine Abolu yu oynatmayı hiç düşünmedik...Burhan o kadar iyiydi de attığı gol,yaptığı asistler niye sivasivasspora ilaç olamadı...Yarın veya ertesi gün transferler açıklanacak,umarım yabancı transferler istediğimiz şekilde olur..Olmazsa işimiz Allah'a kalır...Hala bonservisi elinde olan,başka takımların randıman alamadığı oyunculara yöneliyoruz;biz hiç akıllanmayacağız..İnşallah her şey istediğimiz gibi olur;transferler sivassporu istenen seviyelere getirir..Gerçekten son haberler yeni yıl şakası gibi..
Countach 03.01.2016, 20:55 Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Halil Altıntop ve Serdar Gürler'i kadrosuna kattı.
Yönetim .oktan .oktan transfer yapacağına hiç yapmasın daha iyi kadroda şuan acil olarak bir sol açık önerim nakoulma, bir orta sahanın ortasına Bir stoper ikide forvete ihtiyaç var
Buradan açık açık yazıyorum yönetim takımı boşu boşuna borca sokmasın sıfır borç politikasına devam etsin çer çöple kadroyu şişirmeyin transfer yapamıyorsanız beceremiyorsanız bırakın...
Countach 03.01.2016, 21:06 Hakan Özmert gönder hakan arslantaşı al nedir bu ya rezillik :confused: :mad:
Talat 5858 03.01.2016, 21:27 her transfer döneminde ayni terhane gecmisteki hatalari yapmicaz diyorlar sonra gelen oyunculara bakiyoruz daha beyer hatalar yapilmis kac sezondur kumeye oynayip duruyoruz ne suçu var bu takıma gönül vermis bunca insanın yazık degilmi:mad:
Hasan kabze en azından kulübede bakınca Ada'm var diyeceğimiz bir oyuncu hayırlı olsun iş yapar ama bir tane daha lazım
34MUAMMER58 03.01.2016, 21:40 Kesinleşmeden hiçbir taransfer haberine inanmıyorum,sadece gelişmeleri takip ediyorum,adı geçen oyuncuların performanslarını,videolarını,p iyasasını takip ediyorum,giden oyuncular ne kadar isabetliyse ,kalan oyuncularda okadar isabetsiz,gönderilen oyuncuların yerine düşünülen oyuncularda ,giden oyunculardan çok çok üstün değil,kadiri yollayıp yerine hakan özmerti almak,groseckiyi satıp yerine erkan kaşı almak,utakayı yollayıp ,saatçi bile olsa bi afrikalı forvet almamak,bu yönetimin transfer başarısıdır,:mad:bu oyuncuları yollayıp yerine bu adamları alanda hoca moca değildir,Velevki adı geçen oyuncuların gerçek olduğunu varsayarsak ,moldeli oyuncunun husain Kaliteli oyuncuya benziyor,forvette adı geçen anganda önemli takımlarda oynamış forvet,oldoni,crissantus,rengi fo filan aklıma gelince bu adam sanki onların yanında drogba gibi ,hasan kabzeye gelince,tam bir karambol golcüsü,artık futbolu bırakması gerekir,haa 1 yıl daha oynamak isterse,maç başı düşük 1 ücretle yerli forvet olabilir ,oda sezon sezonuna kadar,hakan aslantaşa gelince,beğendiğim yerli sağbeklerden,yaşı biraz geçsede 1 2 yıl daha oynayabilir,ancak öyle milyon dolar etmez,düşük ücretle oynarsa eyvallah,cicinyoyu birazdaha ofansif olarak oynatırız ,benim için 2 mevkiye alınacak oyuncular ç0ok Önemli ,özellikle sol kanata alınacak oyuncuyla ,forvete alınacak oyuncu mutlaka çok kaliteli olmalı,zaten buralara alınacak oyuncular iyi çıkarsa ,atıfda,cicinyoda,burhanda, 2 yıl önceki gibi coşarlar,adı geçen oyuncular ancak bu yılı kurtaracak oyuncular ,sivassporun geleceği olacak oyuncular değil,günü yada yılı kurtarırlarsa eyvallah,şayet bu sezon ligde kalırsak yönetimde köklü değişiklikler bekliyorum,bu şekilde yürümüyor .
mucahitbaba58 03.01.2016, 21:47 Kesinleşmeden hiçbir taransfer haberine inanmıyorum,sadece gelişmeleri takip ediyorum,adı geçen oyuncuların performanslarını,videolarını,p iyasasını takip ediyorum,giden oyuncular ne kadar isabetliyse ,kalan oyuncularda okadar isabetsiz,gönderilen oyuncuların yerine düşünülen oyuncularda ,giden oyunculardan çok çok üstün değil,kadiri yollayıp yerine hakan özmerti almak,groseckiyi satıp yerine erkan kaşı almak,utakayı yollayıp ,saatçi bile olsa bi afrikalı forvet almamak,bu yönetimin transfer başarısıdır,:mad:bu oyuncuları yollayıp yerine bu adamları alanda hoca moca değildir,Velevki adı geçen oyuncuların gerçek olduğunu varsayarsak ,moldeli oyuncunun husain Kaliteli oyuncuya benziyor,forvette adı geçen anganda önemli takımlarda oynamış forvet,oldoni,crissantus,rengi fo filan aklıma gelince bu adam sanki onların yanında drogba gibi ,hasan kabzeye gelince,tam bir karambol golcüsü,artık futbolu bırakması gerekir,haa 1 yıl daha oynamak isterse,maç başı düşük 1 ücretle yerli forvet olabilir ,oda sezon sezonuna kadar,hakan aslantaşa gelince,beğendiğim yerli sağbeklerden,yaşı biraz geçsede 1 2 yıl daha oynayabilir,ancak öyle milyon dolar etmez,düşük ücretle oynarsa eyvallah,cicinyoyu birazdaha ofansif olarak oynatırız ,benim için 2 mevkiye alınacak oyuncular ç0ok Önemli ,özellikle sol kanata alınacak oyuncuyla ,forvete alınacak oyuncu mutlaka çok kaliteli olmalı,zaten buralara alınacak oyuncular iyi çıkarsa ,atıfda,cicinyoda,burhanda, 2 yıl önceki gibi coşarlar,adı geçen oyuncular ancak bu yılı kurtaracak oyuncular ,sivassporun geleceği olacak oyuncular değil,günü yada yılı kurtarırlarsa eyvallah,şayet bu sezon ligde kalırsak yönetimde köklü değişiklikler bekliyorum,bu şekilde yürümüyor .
Zaten bu yonetim akli basinda olsaydi simdiye en az iki sefer sampiyon olmustuk bu isin bence bir cikar amaci var baska imkani yok ben bir yildir supeleniyorum futbolun icindeki adam aldigi topcuyu bilmezmi veya gecmisten hicmi ders cikarmaz bence bilerek yapilan birsey bakin ikinci yari nasil kurtuluyor takim ama merak etmeyin seneye yine dusmeye oynariz
yerliturkuaz 03.01.2016, 21:53 Hasan Kabze kim yahu. Yönetimi eleştiriyoruz yaptığı yanlış transferler yüzünden burada adını geçirdiğiz Lua Lua Hasan Kabze isimlerini görünce merak ediyorum sizler yönetimde olsanız nasıl transferler yapardınız. Ben tahmin ediyorum yönetimin yaptığı transferleri mumla arardık. Herhangi bir takımdan bir futbolcu ayrılsa hemen takıma monte ediyorsunuz. Zaten şuan ki durumumuzu taraftarın düşüncesiyle birebir örtüşüyor. Hadi yönetim vizyon sahibi değil biz taraftarlar birazcık vizyon sahibi olalım.
kagansenbas 03.01.2016, 23:36 Bursaspor'lu josue sanırım gönderilecek biraz sorunlu oyuncu galiba yoksa kaliteli türkiye'den gitmeyecekse ilgilenilebilir
Çok pahalı kardeşim bizim yönetim o kadar para veremez... 😊
kagansenbas 03.01.2016, 23:46 Çok merak ettim;Hasan Kabze nin İbrahim Akın dan ne üstünlüğü var;34 yaşına gelmiş bir Hasan Kabze bize ne verecek...Tek artısı bence bonservisinin elinde olması..Hakan çok kötü bir oyuncu değil;sağ ve sol kantta da oynayabiliyor...Ben olsam Hasan KABZE yi kesinlikle almam..Ben Hasan Kabze nin Abalo dan da daha iyi olduğunu kesinlikle düşünmüyorum...Takımı gençleştirelim derken hala 33-34 yaşlarında oyunculara talip oluyoruz...Sivasspor un hiç de iyi yolda olduğunu düşünmüyorum..Bir takım her yıl takımın yarısını değiştirip sil baştan takım yapar mı?..Sivasspor önümüzdeki 5 yılın takımını ne zaman kuracak...Hala bonservisi elinde olan oyuncuları tercih ediyoruz....Bu şekilde davranırsak biz her yıl 5-6 oyuncu gönderip 5-6 tane yeni oyuncu mu alacağız...Abalo ile ilgili yapılan eleştirlerin bir çoğuna katılmıyorum..Abolo 1-2 maç hariç hiç ilk 11 de oynatılmadı;Burahan ın formsuz olduğu,çok kötü olduğu dönemlerde dahi onun yerine Abolu yu oynatmayı hiç düşünmedik...Burhan o kadar iyiydi de attığı gol,yaptığı asistler niye sivasivasspora ilaç olamadı...Yarın veya ertesi gün transferler açıklanacak,umarım yabancı transferler istediğimiz şekilde olur..Olmazsa işimiz Allah'a kalır...Hala bonservisi elinde olan,başka takımların randıman alamadığı oyunculara yöneliyoruz;biz hiç akıllanmayacağız..İnşallah her şey istediğimiz gibi olur;transferler sivassporu istenen seviyelere getirir..Gerçekten son haberler yeni yıl şakası gibi..
Katılıyorum abalo'nun neyini gördünüz de yarım sezonda yolluyorsunuz.. Deneyin adama 11 şansı verin.. Herkes abalo'yu göndermeye çalışıyor. İlk defa ispanyol futbolcu gördüler ya dokundu galiba hazmedemediler.. Ben her maçı izledim gayet teknik ve futbol kafası olan bir adam. Tek eksiği takıma alışamamış olması sığıntı gibi oynaması.. Bu da onun hatalarının sebebi...
kagansenbas 03.01.2016, 23:58 Hasan Kabze kim yahu. Yönetimi eleştiriyoruz yaptığı yanlış transferler yüzünden burada adını geçirdiğiz Lua Lua Hasan Kabze isimlerini görünce merak ediyorum sizler yönetimde olsanız nasıl transferler yapardınız. Ben tahmin ediyorum yönetimin yaptığı transferleri mumla arardık. Herhangi bir takımdan bir futbolcu ayrılsa hemen takıma monte ediyorsunuz. Zaten şuan ki durumumuzu taraftarın düşüncesiyle birebir örtüşüyor. Hadi yönetim vizyon sahibi değil biz taraftarlar birazcık vizyon sahibi olalım.
Taraftar da biliyor iyi oyuncu tavsiye etmeyi ama yönetim taraftarı bile bonservissiz oyuncu alma konusunda sindirmiş durumda..
İyi oyuncu önersen pahalı denir. Ucuz oyuncu önersen kötü denir.
İşte Sivasspor yönetiminin özeti. Taraftarı da kendilerine benzettiler 😁 :D
flarcone 04.01.2016, 00:26 Atıf için Bursa'dan teklif var anlaşma yakın rakam farkı az. Oyuncu + para öneriliyor. 1m + oyuncu teklifi var
flarcone 04.01.2016, 00:29 Claude angan uçakta diye haber aldım.
Atıf için Bursa'dan teklif var anlaşma yakın rakam farkı az. Oyuncu + para öneriliyor. 1m + oyuncu teklifi var
Aatıfın gitmesi demek Sivassporun bu sezon İzmir marşını ezberlemesi demek... Bırakın Bir milyonu şu an için bizim için beş milyonluk oyuncu... Gelecek oyuncu Josue bile olsa...
flarcone 04.01.2016, 00:42 Aatıfın gitmesi demek Sivassporun bu sezon İzmir marşını ezberlemesi demek... Bırakın Bir milyonu şu an için bizim için beş milyonluk oyuncu... Gelecek oyuncu Josue bile olsa...
keşke josue olsa Bursa'mın beğenmediği sağ beke teklif yapıldı adamlar direk üstüne para verip atıfı alalım demiş bizimkilerin aklı karışmış.
eyuphulagu 04.01.2016, 01:08 Yunanistan da oynayan Mısırlı oyuncuya niye teklif yapıldığını şimdi daha iyi anlamış olduk;Mısırlı oyuncunun izlerken sanki Atıf ın sivasspora ilk geldiği yıldaki halini izlemiş oluyoruz...Kimse numara çekmesin;Sivasspor Bursasporun Atıf a talip olduğunu bilmiyor mu;bu haberi sağır sultan bile duymuştu....Transfer olur olmaz bilemem ama bildiğim Atıf ın herhan gidebileceği..Sivasspor bence Atıf yerine transfer yapmadan kesinlikle Atıf ı göndermemeli.....Yunanistan liginde oynayan Mısırlı genç oyuncuyu izlemeyen iyi izlesin;Atıf ın Mısır şubesi sanki... Ben bu haberi Mısırlı oyuncuya talip olduğumuzdan beri bekliyordum..Bana sürpriz olmadı..Umarım iki taraf için de hayırlı olur..
Atif giderse sivas biter ptt liginde bol sanslar
Has Sivas`li 04.01.2016, 05:36 ATIF olmadan Gayseri karşısında bile ezik duruma düşen bu takım,
onun gidişiyle aktarmasız PTT'ye bileti kesti demektir.
Has Sivas`li 04.01.2016, 05:39 Ya arakadaş bırakın transfer işlerini, "Pirince giderken evdeki bulgurdan olacağız"
Efe Sivasspor 04.01.2016, 06:11 Arkadaşlar bu claude angan iyi bir golcü ye benziyor videolarını izledim alırsak iyi olur bence
Transfer Merkezi ⚽ @TransferMerkez
Sivasspor, Çin Ligi'nde oynayan Fildişili forvet oyuncusu Claude Angan ile anlaştı. Oyuncu Türkiye'ye geliyor. (via @suursuzmahluk)
bence faydalı olur...
Ferhat06 04.01.2016, 07:21 Son anda bir sıkıntı olmaz ise Etzaz Hussain artık Yiğido diyebiliriz..
Hakan Aslantaş uzun süre solbek de oynadı Bursada,Gençlerde.Ziya için iyi bir alternatif olabilir.
Ferhat06 04.01.2016, 07:24 Hakan Aslantaş uzun süre solbek de oynadı Bursada,Gençlerde.Ziya için iyi bir alternatif olabilir.
Hakan'ı takımı kampa davet etmemiş yani bize gelme ihtimali yüksek.
otceken58 04.01.2016, 07:36 PTT LİGİNE hoş geldiniz arkadaşlar bu kadar sıkıntılı bir durumda iken o kadar gönderilecek Adam varken sen aatifi Bursa'ya transfer etmeyi düşünüyorsan Sivasspor düşmanısın demektir. Boyle bir durumda gider josue yi alır gelirsin en iyi futbolcunla pazarlık masasina oturma lüksün yok yönetim. Transfer varmı diye baktığıma bile pişman oldum bu yönetimden hiç birşey olmaz umarım bunlar doğru değildir !!!!
Talat 5858 04.01.2016, 08:36 Sivasspor'un anlaşmaya vardığı Fildişili golcü Davy Claude Angan kimdir?*https://t.co/RlpcczXhkohttps://t.co/DdmDoj1jC6
Transfer Merkezi ⚽ (@TransferMerkez) posted a photo on Twitter
Get the whole picture - and other photos from Transfer Merkezi ⚽
PİC.TWİTTER.COM/DDMDOJ1JC6|EKLEYEN: TRANSFER MERKEZİ
Valla Angan ve Hasan Kabze ikilisi bence güzel haber. Yalnız eğer şu durumda Aatıf gidecek olursa kütüğü Kayseri'ye taşırım.
35gürün58 04.01.2016, 09:28 Belki arkadaşlarım bilmiyor olabilir, Hasan Kabze aslen Sivas'lı sanıyorum Gürünlü babası Radi Kabze İzmir Buca'da Ticaret Lisesi Müdürlüğü yapıyordu.
Bunu Hasan Kabze çok iyidir veya kötüdür anlamında söylemiyorum, bilgi olarak, Yani Ziya'dan sonra takımda ikinci Sivas'lı olur
Hasan kabze pedriyel sinan kaloglu hakan aslantas bu adamlarmi bizi kurtaracak yandik birakin para harcamayin bari u21 de daha iyi oyuncular var enazindan para vermemis oluruz
Has Sivas`li 04.01.2016, 09:46 Belki arkadaşlarım bilmiyor olabilir, Hasan Kabze aslen Sivas'lı sanıyorum Gürünlü babası Radi Kabze İzmir Buca'da Ticaret Lisesi Müdürlüğü yapıyordu.
Bunu Hasan Kabze çok iyidir veya kötüdür anlamında söylemiyorum, bilgi olarak, Yani Ziya'dan sonra takımda ikinci Sivas'lı olur
Hocam bunu bizde biliyoruz ama bize kaliteli Futbolcu lazim, iş yapmayacak hemseri degil.
Ferhat06 04.01.2016, 10:27 Hocam bunu bizde biliyoruz ama bize kaliteli Futbolcu lazim, iş yapmayacak hemseri degil.
iyi bir yedek olabilir.2 tane top indirse angan'a yeter.ben hasana sıcak bakıyorum.gekas'a konyada yaptığı asistlerin haddi hesabı yok.
midfielder7 04.01.2016, 11:18 Atıf için Bursa'dan teklif var anlaşma yakın rakam farkı az. Oyuncu + para öneriliyor. 1m + oyuncu teklifi var
Hangi oyuncu öneriliyor bilginiz var mı
Hasan kabze pedriyel sinan kaloglu hakan aslantas bu adamlarmi bizi kurtaracak yandik birakin para harcamayin bari u21 de daha iyi oyuncular var enazindan para vermemis oluruz
nerde kaşarlanmış miadı dolmuş adamları takıma almak Allah sadece sivasspora özgü bir olay
silverli 04.01.2016, 11:37 süperlige çıkalı 10 sene oldu ama sanki yeni çıkan takım havası var elde kalanlar, sözleşmeyi fesih edip gelenler, yaşlılar, sakatlar vb..
her sene 1-2 tane kaliteli adam alsalar yanında yine beleş oyuncu olsa şimdiye takım ne durumda olurdu.
transfer politikamız 6 oyuncu gitti 7 geldi, 7 gitti 6 geldi, işe yarayan yok maalesef.
her yaz dönemi 1-2 bonservis parası ver be kardeşim. git rıza hocanın ekibinden oyuncu listesi al birşeyler yap.
sonuç hep aynı hep aynı, kümede kalma savaşı veren sivasspor.
yazık bu taraftara ve sivasın bukadar heba olan parasına yazık sadece yazık...:mad:
Belki arkadaşlarım bilmiyor olabilir, Hasan Kabze aslen Sivas'lı sanıyorum Gürünlü babası Radi Kabze İzmir Buca'da Ticaret Lisesi Müdürlüğü yapıyordu.
Hasan Kabze Sivaslı. Doğru. Ama ailesi dışarıda. Sivas beypınar Köyünden ve amcazadesi Salim KABZE T.Telekomdan emekli, şimdilerde Medine Hurmacısı isimli firmayı işletiyor.
silverli 04.01.2016, 13:26 hasan kabze hayırlı olsun. inşallah ilk 11 için düşünülmemiştir. yedek olarak düşünüldüyse tamam olabilir ama 11 için olmaz. son 15-20 dk girip ceza sahasında şanslı bir gol atabilir. özellikle evimizde yenik durumdayken kesin girer:) kaliteli 2 forvet hızlı sol açık sağ açık lazım..
parayı ver da costa gıbı kalıtelı adam al. sonra yıne satarsın zarar etmezsın oynadıgıda yanına kar kalır. bıraz para harcanması lazım
ivancrayz 04.01.2016, 14:50 *Hugo rodellega yıllarca Sivassporlu yöneticiler tarafından istendi bir türlü para sorunu yüzünden gelmedi şimdi akhisarda harikalar yaratıyor.
*Batuhan gibi kaşarlanmış bir topcuya 2 sene sabır edildi.
*Hakan Özmert,Orhan Gülle,Yigit İncedemir gibi oyuncular senebaşında gözde transferler olarak geldi devre sona ermeden gitti.
Kim zararda kim karda hayır borcumuz yokta bu alınan topculara hiç mi para ödemedik ?
çorluluyiğido 04.01.2016, 16:49 Forvet oyuncuları Hasan kabze ve claude angan hayırlı olsun diyebiliriz.resmi sözleşme imzalanacak.
GraveYard 04.01.2016, 17:10 Trabzonspordan Serdar Gürlerin sözleşmesi fesh edilmiş bizim yönetim kaçırmamalı bu adamı bizde tekrar parlayabilir. Bu yıl istenilen verimi vermezsede bence gelecek yıllarda ilk onbirimizin değişmezlerinden birisi olabilir.
kagansenbas 04.01.2016, 17:55 Forvet oyuncuları Hasan kabze ve claude angan hayırlı olsun diyebiliriz.resmi sözleşme imzalanacak.
Aatıf giderse iyi sağ ve sol kanat alınmazsa bu iki forvet de çöp olur. Tabi ortasahanın göbeğine de sağlam bir transfer olması şart.. Orta saha olmadan forvet iş yapmıyor maalesef. Bunu iki senedir görüyoruz ya orta saha yok ya forvet yok..
Orta saha için biten transfer var mı ???
kagansenbas 04.01.2016, 18:03 Lass bangoura transferi ne aşamada bilgisi olan var mı ?
kagansenbas 04.01.2016, 18:12 Galiba Angan,Hasan Kabze ve Etzaz Hussain Tamam.
Lass Bangoura,Nakoulma ve Welliton ne durumda.. Bunların dışında ne gelişmeler var
Morten58 04.01.2016, 18:24 Claude Angan transferi yatti. Cok para istemis.
Hasan Kabze ve Deniz Yilmaz hayirli ugurlu olsun ikisiyle de anlasildi.
Cok süpriz isimler var takipte kalin..
Kalasnikof58 04.01.2016, 18:39 deniz yılmaz harika transfer anganın yatması çok iyi oldu hasan kabzede iyi yedek olur hadi artık asıl bombaları bekliyoruz
Morten58 04.01.2016, 18:47 Deniz Yilmaz kiralik olarak gelecek büyük ihtimal.
Etzaz Hussain ile görüsmeler devam ediyor..
Abdullah DuMaN 04.01.2016, 18:49 Trabzonspor da serdar gürlerin sözleşmesi fesh edildi
çorluluyiğido 04.01.2016, 19:02 forvet abd liginden
yerli süper ligden çok iyi ve genç bir ortasaha ile görüşüyoruz.
çorluluyiğido 04.01.2016, 19:03 ayrıca kadir bekmezci tekrar sivassporda oynamak istediğini söylemiş
asabibaba 04.01.2016, 19:08 ayrıca kadir bekmezci tekrar sivassporda oynamak istediğini söylemiş
Minide yazdım dimi :D:D:D:D
Morten58 04.01.2016, 19:14 Nakoulma 2 Milyon Euro istiyormus, yönetim fazla buluyormus bu yastaki oyuncu icin.. Büyük ihtimal Osmanlispor'a gidecek. Mersin satacak yani.
Genç orta saha var sürpriz.. Saat 17:00'de menejeriyle Istanbul Havalimanina indi,, Baskanla görüsecekler...
Hasan Kabze büyük ölcüde bitti..
Deniz Yılmaz bir aksilik olmaz ise anlaşıldı. Kiralik gelecek.
Etzaz Hussain suan menejeri ile birlikte Mecnun başkanın ofisinde
Claude Angan parayı çok artırmış vazgeçildi yeni bir santrofor adayı var !
Okan Buruk hoca amerikan liginden bir santroforla anlaşmak üzere
iyi bir santrofor..
Ayrica sol açık var kaliteli tecrübeli (milli takımda oynuyor ülkesinin) bu oyuncu'yu da bitirmek istiyorlar.
______________________________ ____
Erdal Sarilar Kayseri'de bugün Viyon58 Tv canli katilamayacak, belki telefonla baglanir.
Has Sivas`li 04.01.2016, 19:21 Nakoulma 2 Milyon Euro istiyormus, yönetim fazla buluyormus bu yastaki oyuncu icin.. Büyük ihtimal Osmanlispor'a gidecek. Mersin satacak yani.
Genç orta saha var sürpriz.. Saat 17:00'de menejeriyle Istanbul Havalimanina indi,, Baskanla görüsecekler...
Hasan Kabze büyük ölcüde bitti..
Deniz Yılmaz bir aksilik olmaz ise anlaşıldı. Kiralik gelecek.
Etzaz Hussain suan menejeri ile birlikte Mecnun başkanın ofisinde
Claude Angan parayı çok artırmış vazgeçildi yeni bir santrofor adayı var !
Okan Buruk hoca amerikan liginden bir santroforla anlaşmak üzere
iyi bir santrofor..
Ayrica sol açık var kaliteli tecrübeli (milli takımda oynuyor ülkesinin) bu oyuncu'yu da bitirmek istiyorlar.
______________________________ ____
Erdal Sarilar Kayseri'de bugün Viyon58 Tv canli katilamayacak, belki telefonla baglanir.
Çok doğru Hasan Kabze bitti ama Futbol olarak :mad::mad::mad:
Morten58 04.01.2016, 19:21 Son Dakika: Hasan Kabze resmen Sivasspor'da..
sadece forvet yada ortasaha almakla olmayacak gibi mutlaka ibrahimin yerine çabuk ayağa iyi oynayan hava toplarında hakim bir stoper ve sol beke en azından geçen sezonki ziya gibi dinamik biri alınmalı. yoksa basit basit gol yemeye devam eder sivasspor.
Morten58 04.01.2016, 19:31 Etzaz Hussain'in menejeri geldi , futbolcu kendisi gelmedi, Menejeri ile Mecnun Baskan ofisti görüsüyorlardi bugün, belki devam ediyordur görüsme.
Deniz Yilmaz ve Hasan Kabze artik Hayirli ugurlu olsun , ABD liginden Okan Hoca'nin begendigi Santrofor gelirse, Forvet eksikligmiz kalmaz.
Süpriz yerli isim gelirse , cok iyi olur. Yabanci sol kanat Milli takim seviyesindedeki oyuncuda gelir insallah.
Hayirlisi bakalim.
ivancrayz 04.01.2016, 19:32 Serdar gürler ismi çok geçiyor ama G.birliği ilk günden beri görüşüyor bize gelmesi çok zor.
maximustafa 04.01.2016, 19:46 Amerikadaki bütçemize uyacak beyaz oyuncuların bir çoğu tırt :mad:
münihli_58 04.01.2016, 19:46 Yerli genc orta saha oyuncusu dediginiz Emre Colak ise yaziklar olsun yönetime!!
Emreden bi cacik olmadi bugüne kadar yeni bir Sercan Yildirim, Batuhan Karadeniz vakasi ile karsi karsiyayiz.
Istanbul'da kari kizla gezmekten baska ise yaramayan simarik bir türlü beklenilen patlamayi gerceklestiremeyen bir oyuncu Sivas'ta dikis TUT-TU-RA-MAZ !!!
yerliturkuaz 04.01.2016, 19:54 ayrıca kadir bekmezci tekrar sivassporda oynamak istediğini söylemiş
Kadir şu takım da her türlü oynar. Ölüsü yeter. İspatı ise;
Kadir:Hakan Özmert, Kone, Yekta Kurtuluş, Orhan Gülle
Adam kaç oyuncuya bedelmiş
ivancrayz 04.01.2016, 19:57 Kadiri gönderene kadar ne çektik şimdi tutmuş geri gelsin diyorsunuz
Yerli genc orta saha oyuncusu dediginiz Emre Colak ise yaziklar olsun yönetime!!
Emreden bi cacik olmadi bugüne kadar yeni bir Sercan Yildirim, Batuhan Karadeniz vakasi ile karsi karsiyayiz.
Istanbul'da kari kizla gezmekten baska ise yaramayan simarik bir türlü beklenilen patlamayi gerceklestiremeyen bir oyuncu Sivas'ta dikis TUT-TU-RA-MAZ !!!
Emre Colak gelirse ben faydali olabilecegini düsünüyorum, cünkü bizde atif ve burhan disinda top süren oyuncu yok, emre nin gelisi burhan la atifin performansinada arti etki yapacaktir
Kadiri gönderene kadar ne çektik şimdi tutmuş geri gelsin diyorsunuz
En iyi ses Sıptırış Arena dan geldi...
Okan Hoca
Bir oyuncu orta sahaya mutlaka alacağız.
2 yada 3 forvete özellikle Santrofor çok önemli. Bir iki tane kanat özellikli
Stoper kesin alınacak. Özellikle tercih her yöne ileri geri oynayabilecek bir oyuncu arıyoruz.
çorluluyiğido 04.01.2016, 20:32 Yerli genc orta saha oyuncusu dediginiz Emre Colak ise yaziklar olsun yönetime!!
oyuncu emre çolak değil.anadolu klübünden.
yerliturkuaz 04.01.2016, 20:34 oyuncu emre çolak değil.anadolu klübünden.
İsmi yok mu hocam sanki devlet sırrı. Hadi yönetim gizliyor barı siz gizlemeyin
oyuncu emre çolak değil.anadolu klübünden.
kardesim daha neyi gizliyorsunuz, söyleyin gitsin
Sivasspor Abd Liginden Forvet Dom Dwyer ile görüşüyor
Hussain imza aşamasında
Hasan Kabze Artık Sivasspor lu diyebeliriz
Deniz Yılmaz ile kiralık olarakanlaşıldı
Bursaspor Attif için Traore+1Milyon € teklif etti
baliliiiiii 04.01.2016, 20:45 Düşen takımın oyuncularını bedava alırsan onlarda zaten yine süper ligdeyiz amannnn boşver der. Bilica, kamanan, mamadu Diallo, Kanfory Sylla, ya en eskiye gitsek hatirlayanlar bilir Anderson, Kalla bu adamlar havadan mi uçtu geldi takima neden boş Beleş adamlar alınıyor
Enerji boş Beleş adam Alırsan düşersin kardesim bu kadar basit...
34MUAMMER58 04.01.2016, 21:13 Abdullah yiğit , yekta ve barolese 6 milyon € verildi dedi,şok oldum,yaw bu paralar matbadamı basılıyor?,babanızın parası olsa bu kadar parayı verirmisiniz?ayıptır yaa,sergen istermiş ,yönetim istermiş beni ilgilendirmiyor,beni ilgilendiren,sivassporun yanlış transferi ve ödediğimiz paranın karşılığını alamamızdır,bu kadar parayı boş adamlara veren zihniyetleri kınıyorum,zaten sergeni hoca olarak beğenmiyordum,bu boş transferler için takımın parasını yektadır,hakandı,orhandı,enera moydu,i.akındı,erkandı,mehdiyd i abolaydı,berkandı ,vs vs gibi adamlara verdikten sonra hepten hoca moca olmadığını anladım:mad:,ara transferde adı geçen oyuncular sivası kurtaracak oyuncular değil,deniz yılmazve hasan listedeymiş,yaw akhisarın yedeğini biz nasıl kurtarıcı olarak görürüz,biz ts nin as kadrosunu bu bomboş oyuncu kadrosuyla darma duman ettik ,lig tarihinin istatistiklerini alt üst ettik ,deniz yılmaz o tsde bile oynayamadı bizimi kurtaracak ,klasik ptt lig oyuncuları bunlar,800 milyarı hasana ,denize vereceğinize 2 tane zıpkın gibi zenci getirin 250 şer bin € ya bunlardan daha iyidir,gençler nokta transferler yapıyor,eğer onları transferde sollayamazsak ,onlar bizi ligde sollar bizi uçuruma doğru yollar
6 milyon euro nedir ya doğru olabilir mi bilmem 20 trilyondan fazla para yapar. Bugün Ptt 1. ligde bu rakamda bütçesi olan takımlar zirveye oynar diye tahmin ediyorum:) Bununla ilgili bir açıklama yapılsa aslında merak giderir. Gelen oyuncular ve giden oyunculardan elde edilen ücretler veya harcananlar şeffaf bir şekilde duyurulsa herkes daha net yorum yapabilir. Şirket olarak borsaya giren kulüpler bu şekilde her adımda açıklama yapıyor ve bence oldukça da iyi oluyor.
yerel tv lerde spor programlarina bakiyorum da Haydar bey disinda hepsi yönetimin goygoyculugunu yapiyor. Tek elestiri getiren Haydar bey. Kendisini tebrik ediyorum...
Murad_Kelleci58 04.01.2016, 21:25 yerel tv lerde spor programlarina bakiyorum da Haydar bey disinda hepsi yönetimin goygoyculugunu yapiyor. Tek elestiri getiren Haydar bey. Kendisini tebrik ediyorum...
Mazallah bir nokta eleştirseler tesislerden içeri giremezler.. Haydar Hoca hakikatten hep doğruları yazıp söylüyor
yerliturkuaz 04.01.2016, 21:31 Yönetimi eleştirmek kimin haddine! Mecnun başkanı severiz lakin açık ve net olan birşey var eski enerjileri eski heyecanları yok maalesef. Kaldı ki yönetimi zorlayacak başka aday da çıkmaz. Maalesef futbol kültürümüz bizim bu. Bakın Bursa'ya kaç tane başkan adayları var. Bizde ise böyle bir şeyin olması mümkün değil maalesef...
Yönetim gitsin diyen arkadaşlar zamanında Rıza Çalımbay gitsin diyenler aynı kişiler iyi kötü Rıza hoca düşürme korkusu yaşatmayacak bir Hoca'yı gitti ve hala kuyruğu doğrultamadık şimdi yönetim giderse vallahi billahi düşeriz kayyuma kalırız az gözünüzü açın zamanında üçüncü liğ yöneticiliği yapmış Haydar Aldıkaçtının gazına gelip yada burda iki üç yazarın gazına gelip yönetim istifa çağrılarını stadyumda dillendirmeyin
Rıza Hocayı bazı maçlarda ben de eleştirdim ama gitsin de demedim mesela. Çünkü Süper Lig'de o kadar takım çalıştırmasına rağmen bir kere bile küme düşürmemiş. En azından ortalama bir takım kurgusu ve kadro yapılandırmasını iyi yapıyordu. Ben genelde bazı tercih ve değişikliklerine bazen de demeçlerine eleştiri getiriyordum. Gitsin diyenler ise gördüğüm kadarıyla daha çok gerçekçi hedeflerle yetinmeyenlerdi. Yani kusura bakmasınlar da ben her sene orta sıralarda olan bir takıma razıyım şahsen. Bazıları devamlı zirve arzusunda oluyorlar ama görülüyorki hiç kolay birşey değil. Belki 7-8 yıllık ciddi bir planlama ile olabilir böyle birşey.
şimdi yönetim giderse vallahi billahi düşeriz kayyuma kalırız az gözünüzü açın zamanında üçüncü liğ yöneticiliği yapmış Haydar Aldıkaçtının gazına gelip yada burda iki üç yazarın gazına gelip yönetim istifa çağrılarını stadyumda dillendirmeyin
yönetimi elestirmek, yönetim simdi gitsin anlamina gelmiyor..
ama sunu biliyorum ki, eger takim ptt'ye düserse, yere göge sigdiralamayan yönetim kendisi kacar gider..
Yigido5897 04.01.2016, 22:41 Abd de oynayan okan hocann istediği forvet Dom Dwyer olabilir mi acaba
DoomsDay58 04.01.2016, 22:46 Yönetim gitsin diyen arkadaşlar zamanında Rıza Çalımbay gitsin diyenler aynı kişiler iyi kötü Rıza hoca düşürme korkusu yaşatmayacak bir Hoca'yı gitti ve hala kuyruğu doğrultamadık şimdi yönetim giderse vallahi billahi düşeriz kayyuma kalırız az gözünüzü açın zamanında üçüncü liğ yöneticiliği yapmış Haydar Aldıkaçtının gazına gelip yada burda iki üç yazarın gazına gelip yönetim istifa çağrılarını stadyumda dillendirmeyin
Bu kulüp Erdal Sarılar, Faruk Taşseten gibi adamlarla hala küme düşmediyse merak etme başkası gelince de kepenkleri kapatmaz.
yigido yakup 04.01.2016, 23:02 Bu kulüp Erdal Sarılar, Faruk Taşseten gibi adamlarla hala küme düşmediyse merak etme başkası gelince de kepenkleri kapatmaz.
Ben ne Erdal Sarilar i tanirin nede Tasseten i yalniz 11 senedir bu takim idare olarak türkiyede örnek gösterilirken siz kalkin böyle yorumlar yapin
benim anladigim siz lazlarin haciosmanoglu gibi yönetici istiyorsunuz harcasin alsin her onüne geleni imzalasin sonrada birakip gitsin
yalniz sunu unutmayin kongre olsa yönetime 2.bir liste bulamayiz bakin Bursa 6 tanr liste cikarabiliyor
sorun burda sorun elini tasin altina sokanlarda degil imkani olupda sorumluluk almayanlarindir.
DoomsDay58 04.01.2016, 23:27 Ben ne Erdal Sarilar i tanirin nede Tasseten i yalniz 11 senedir bu takim idare olarak türkiyede örnek gösterilirken siz kalkin böyle yorumlar yapin
benim anladigim siz lazlarin haciosmanoglu gibi yönetici istiyorsunuz harcasin alsin her onüne geleni imzalasin sonrada birakip gitsin
yalniz sunu unutmayin kongre olsa yönetime 2.bir liste bulamayiz bakin Bursa 6 tanr liste cikarabiliyor
sorun burda sorun elini tasin altina sokanlarda degil imkani olupda sorumluluk almayanlarindir.
Bu işin hiç ortası yok yani, illa ya har vurup harman savuracak ya da hiç harcamayacak, bu ne biçim mantık? Bu adamlar 11 yıldır kulüp yönetiyor 11 yıldan bugüne ne değişti, ne fark var kulüpte? Altyapı mı gelişti, her yıl genç yetenekler mi transfer ediliyor ne değişti 11 yılda? Etliye sütlüye karışmadan her 2 yılda bir küme düşme korkusu yaşayarak es kaza ligde kalıyoruz bu başarı mı? Alternatifleri yok diye bu adamlara tapmanın lüzumu da yok. Siz biraz fazla abartıyorsunuz bu konuyu.
eyuphulagu 05.01.2016, 02:04 Fanatik kaynaklı bir haber:...Davy Sivas’ta, Hussain sırada
Ara transferde forvete 3 takviye yapmayı planlayan Sivasspor, ilk bombasını patlattı...Kırmızı-Beyazlılar, Çin Ligi’nde forma giyen 28 yaşındaki golcü Davy Claude Angan ile her konuda anlaşma sağladı.
Oyuncunun İstanbul’da yapılacak kontrollerin ardından takımın Antalya’da başlayan kampına katılması bekleniyor. Kırmızı-Beyazlılar bir süredir sıkı temas halinde oldukları Molde’nin 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Etzaz Hussain’le de mutlu sona çok yaklaştı.
Oyuncuyu her konuda ikna eden Yiğidolar, kulübüyle olan görüşmeleri de sonlandırıp bu transferi kampa bir an önce yetiştirmek istiyor. Öte yandan sol kanata takviye yapacak olan Sivasspor’a Uğur Boral önerildi. Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra sezon başında boşta kalan 35 yaşındaki isimle ilgili kararı teknik direktör Okan Buruk verecek..Kaynak:Fanatik.....Fa natik şaka mı mı yapıyor;yoksa sivasspor taraftarı ile dalga mı geçiyor...Allah akıllar versin..Haberin saat kaçta yapıldığını çok merak ediyorum...
Has Sivas`li 05.01.2016, 02:15 Böyle bir haber gelmesi çok normal.
Adamlar salak değil, Kabze'yi alan Boral'ıda alar diyerek arada kakalamaya çalışıyorlar :mad::mad::mad:
Mersinin hali ortada futbolcularin parasini odeyemez hale geldiler. Klavye yoneticiligine benzemez bu isler.
sebasteia 05.01.2016, 07:17 6 milyon euro nedir ya doğru olabilir mi bilmem 20 trilyondan fazla para yapar. Bugün Ptt 1. ligde bu rakamda bütçesi olan takımlar zirveye oynar diye tahmin ediyorum:) Bununla ilgili bir açıklama yapılsa aslında merak giderir. Gelen oyuncular ve giden oyunculardan elde edilen ücretler veya harcananlar şeffaf bir şekilde duyurulsa herkes daha net yorum yapabilir. Şirket olarak borsaya giren kulüpler bu şekilde her adımda açıklama yapıyor ve bence oldukça da iyi oluyor.
sivas medyasının hali bu işte. adam ilk okul terk muhtemelen. 6 milyon euro ne demek. hiç düşünmüyor, ağzına ne gelirse söylüyor. analitik bir süzgeçten geçmiyor söyledikleri.
yazık...
Gaspar Iniquez, Bengali Fode-Koita ne kadar Sivasspor'da ise, Etzaz Hussain de, Angan da işte tam o kadar Sivastadır. Biz her transfer döneminde yönetime yakın arkadaşlardan birilerinin ismini duyarız, adamın vukuatlı nüfus kayıt örneğine kadar araştırırız, sonra adam gelmez, forumda adını hiç duymadığımız bir yabancı transferi yapılır.
Geçen sene Moğolistan liginden futbolcu almışlığımız bile vardı çok şükür.
Mesela Kone geldi, John Boye geldi. Hangisini duymuştuk önceden? Bu nedenle adam gelip lisansı çıkıp ilk kez sahaya ayak basana kadar tüm duyduklarımız fasa fiso.
sivasfutbol 05.01.2016, 08:18 Bence yönetim kendi iradesi ile oyuncu transferi yapamıyor birilerinin baskısı ile ahbap çavuş ilişkileri öne cıkıyor bunu özellikle yerli oyuncular için yapıyorlar işte bunun sonucunda takımın durumu ortada sivasspora yazık oluyor.
Ferhat06 05.01.2016, 08:42 sivas medyasının hali bu işte. adam ilk okul terk muhtemelen. 6 milyon euro ne demek. hiç düşünmüyor, ağzına ne gelirse söylüyor. analitik bir süzgeçten geçmiyor söyledikleri.
yazık...
6 milyon euro.yekta ile barrales'e bu kadar para verse bu kulüp çokdan batardı.şaka olmalı.
yigido yakup 05.01.2016, 09:39 6 milyon euro.yekta ile barrales'e bu kadar para verse bu kulüp çokdan batardı.şaka olmalı.
Hocam ben söyle hi hesap söylesem
her 2 oyuncuda 3 er yillik sözlesme imzalandi yillik kaba hesap 700er bin euro olsa yapar 4 milyon ikiyüzbin arti 500 er yüz imza parasi menejer parasi olsa bunlara ilave vergisi gelirse mac basi parasi eklenince 6 milyon Euro cok cok abartili degil
haaa herkes diyecekki bu sezonki maliyeti o degil yöneticiler zaten sadece bugünü hesaplayarak devam etselerdi Koceli gibi Malatya gibi Sakarya gibi olurduk
benim sahsi gorüsüm son yillarda isabet oraninda problem yasiyoruz onun icin bi önlem bi yönetici bulundurmamiz gerekiyor sorun burda.
Sivasta şu yönetime talip adamın çıkmaması meselesine biraz değinmek gerekir. Mecnun Odyakmaz'ın kimliği ile ilgili ve zaten çoğu Sivas iş adamı veya yönetime talip adamlarla araları iyi olduğu için talip çıkmıyor. Bu bir başarı değildir aksine köhneleşmeye otoriterleşmeye giden bir yoldur ki GençlerBirliğinde kim Cavcav'a rakip olarak çıkabilir, kimse kaybedeceği bir yarışa girmez. Asıl bakılması gereken görevi layıkıyla yapabiliyor mu odur ki geçtiğimiz 2 yıla kadar iyi sezonumuzda oldu kötü sezonumuzda ancak hiç bir zaman bu kulüp yüzüstü bırakmadılar sağ olsunlar, hapse girdiler yine de bir şekilde kulüp aksamadan devam etti ..
Ancak şu önümüzdeki 2 transfer dönemi alınan giden yapılan yapılmayan gösterdi ki ya Sivasspor'da yönetimin içinde Sivasspor'a bir şey katmayanlar, Sivasspor'u yanlış transfer ilişkilerine sokanlar, menejerlerin oyunlarına peşkeş çekenler acilen istifalarını vermelidirler. Kulüp profesyonel olmalı, en başta tüzük yeniden düzenlenmeli ve kulübün ihtiyacı olan önemli mevkiler açılmalı ve buralara da işini layıkıyla yapan profesyonel, ondan bundan çekinmeyen yeri geldiğinde başkana da rest çekecek akıl verecek adamlar lazım .
10 küsür sene ligdesin hala bakkal hesabıyla kulüp yönetemezsin, şurdan şu kadar şu borç yok, eyvAllah yeri geldiğinde borcu olmamak iyi ama elde ne var onu sormak lazım .. Sivasspor 10 senedir ligde yeni yapılacak stadından başka elinde ne var. Sivasspor tüm Sivaslıların övündüğü bir marka mı yoksa birilerinin malı mı ? Sivasspor lige çıktığında veya daha öncesinde kaç seyirciye oynuyordu, şimdi kaç seyirciye oynuyor ? Sivas'ta Sivasspor sevgisi 10 yılda ne kadar arttı ? Bu soruların cevabı önemli fakat muhatap olarak kimse yok, gerçekten üzücü, acaba Sivassporun iletişimden sorumlu görevlisi burda yazılanları kaç drfa okuyor ve kim şu anda ne işle uğraşıyor?
Sözün kısası söylenecek çok söz var ama maalesef sesimizi duyan yok, tekrar şunu söyleyelim ki kimse kulübü babasının hayrına yönetmez veya en küçük muhtarlığı yönetmeye talip adam bile ordan ne çıkaracağına nasıl nemalanacağına bakar. Sivas'ın adamı güçlü olup ipleri eline almadıkça o gitse de bu gitsede böyle 1 ileri 2 geri gidilir ..
sivassporun üzerinden cebini dolduran insanlar ne hikmetse bu takıma beş kuruşluk katkısı yoktur..sivasspor yönetici olmadan önce sıradan işyeri olan insanlar takımın kanını eme eme nerden nereye geldi millet bunu görmeyecek kadar körmü sonra kalkıp taraftarı suçlayacaksın seyirci stada neden gelmiyordiye hayıflanacaksın millet neden gelsin gelsinde saçını başını yolup tansiyon hastasımı olsun kulübün başında böyle dalkavuklar oldugu sürece transferlerin bir çogu gelecege yönelik degil günü kurtarmaya yönelik
|